fbpx

To so letošnji najuglednejši strokovnjaki po izbiri uporabnikov portala Tax-Fin-Lex

Mag. Ivan Simič. (Foto: STA)

Uporabniki portala Tax-Fin-Lex, ki ponuja največjo bazo pravnih vsebin z vso veljavno zakonodajo ter vsebine s finančno-računovodskega in davčnega področja, so izbrali tri najuglednejše strokovnjake.

Po mnenju uporabnikov portala Tax-Fin-Lex si nazive za najuglednejše strokovnjake na svojem področju zaslužijo nekdanji generalni direktor Fursa Ivan Simič, finančni strokovnjak direktor Inštituta za revizijo Marjan Odar in pravna strokovnjakinja odvetnica Sara Ahlin Doljak. Vsi trije so bili nosilci nazivov že lani.

Kot so sporočili organizatorji portala, so uporabniki portala najuglednejšega davčnega, finančnega in pravnega strokovnjaka izbrali tudi tokrat, in sicer že sedemnajstič. Letošnji izbor je potekal podobno kot doslej, glasovalo je 2850 uporabnikov portala.

Za najuglednejšega davčnega strokovnjaka so izbrali nekdanjega generalnega direktorja Finančne uprave RS (Fursa) Ivana Simiča. Za najuglednejšega finančnega strokovnjaka so izbrali direktorja Inštituta za revizijo in predavatelja Marjana Odarja, za najuglednejšo pravno strokovnjakinjo pa odvetnico in predavateljico Saro Ahlin Doljak.

Pravna strokovnjakinja in odvetnica Sara Ahlin Doljak ter direktor Inštituta za revizijo Marjan Odar (Foto: FB, Tax Fin Lex)

Javna podelitev priznanj bo v torek v Ljubljani, kjer bo s prejemniki naziva potekal tudi pogovor o tem, kako so davčna, finančna in pravna področja pripravljena na trajnostni razvoj Slovenije. Vodila ga bo direktorica družbe Tax-Fin-Lex Zlata Tavčar.

Podjetje Tax-Fin-Lex je bilo ustanovljeno leta 2004 in upravlja istoimenski portal Tax-Fin-Lex. Kot navajajo, ponujajo največjo bazo podatkov z vso veljavno zakonodajo, ki jo sproti ažurirajo. Z njo so povezani vsi preostali dokumenti, kot so sodna praksa, strokovni članki, komentarji zakonov in praktične rešitve. Na voljo so vam tudi informacije s finančno-računovodskega, davčnega in gradbeno-okoljskega področja.

Tanja Brkić