Učenci osnovne šole Globoko zaplesali striptiz kar v ženskih bikinijih. Je šlo za akcijo povezano s teorijo spola in LGBT?

Fotografija je simbolična. (Foto: Twitter)

Na spletu je zaokrožila fotografija na kateri dečki OŠ Globoko našemljeni v ženske bikinije pozirajo kar v tamkajšnji šolski telovadnici. O dogodku smo povprašali tudi tamkajšnjo ravnateljico, ki pa zatrjuje, da ni šlo za ideološke delavnice povezane s teorijo spola. V Sloveniji so sicer nekatere ustanove že dobile certifikat “LGBT prijazno”. 

Na spletu je zaokrožila zelo zanimiva fotografija. Gre za dečke našemljene v kopalke, ki pozirajo v šolski telovadnici, za njimi pa je prav tako “mladoletna komisija”, ki kar za šolskimi mizami uživa ob pogledu na “cirkuško predstavo” in jo po vsej verjetnosti tudi ocenjuje.

Iz slike sicer ni razvidno ali gre za Valeto, športni dan, igre brez meja, kakšen dogodek v slogu “OŠ Globoko ima talent”, ali pa preprosto za delavnico, ki so jo skrbno pripravili kakšni inštruktorji za teorijo spola, ki se trudijo doprinesti k še večji adolescentni zmedenosti svojih varovancev na področju spolne identitete. Glede dogodka smo povprašali tudi tamkajšnjo ravnateljico.

Ravnateljica o dogodku pravi: “Ni šlo za nobene delavnice, ne gre za teorijo zarote!” 
Ravnateljica osnovne šole Globoko Rozika Vodopivec pravi, da so imeli za junijski dogodek, ko naj bi šlo za “medrazredno predajo ključa” vsa dovoljenja in soglasje za tovrstne “kulturne prireditve”, tudi staršev, in da so delali v skladu z načrtom. Obenem je na vprašanje, ali je šlo za kakšne delavnice povezane s “teorijo spola”, torej relativiziranjem pomena biološkega spola, odvrnila: “Ni šlo za nobene delavnice, ne gre za teorijo zarote!” Ob tem ni mogla skriti besa ob dejstvu, da sumljiva fotografija, na kateri so se dečki za nekaj časa “prelevili” v predstavnice nasprotnega spola, kroži po spletu in v medijih. Vendar pa se ob fotografiji kljub vsemu pojavljajo pomisleki, da bi lahko šlo za kakšno “ideološko navdihnjeno akcijo”.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

 

Režimska okupacija vzgojno-izobraževalnih ustanov – Janković podeljuje certifikate LGBT
“Teorija spola” v vzgojno-izobraževalnih ustanovah pa očitno ni nikakršna “teorija zarote”. Ljubljanski župan se je namreč pred meseci že odločil, da bo nekaterim tovrstnim ustanovam podelil certifikat “LGBT prijazno”, te ustanove pa se bodo zavezale k “osveščanju”, torej verjetno k promociji LGBT vrednot v družbi, predvsem pa za “dvig osveščenosti zaposlenih pri zagotavljanju ponudbe in storitev za LGBT-uporabnice in uporabnike”. Zanimivo in pestro. Omenjeni certifikat je med drugim že pridobila Osnovna šola Franceta Bevka, navaja Domovina.

Foto: STA

Foto: STA

Domen Mezeg

 • Nata

  Hudirjev kavboj ljubljanski !!! Kakšen certifikat ?? Ga LGBT posebej plačuje ??
  Če od njih dobiva redne honorarje , upam , da plača davke ?

  • Franc Šink

   Kmalu bodo podeljevali še certifikat “odličnosti” Prekleta banda perverzna.

 • Adolf Hitler

  To je samo še za kozlat prokleti pedrasti komunaizerski

 • soc

  Stvari sploh niso več zabavne. Tako je recimo “moški” del IVZ (Inštitut za varovanje zdravje, visoka zdravstvena inštitucija Republike Slovenije) skoraj v celoti gejevski, ista naveza se nato podaljša še na Ministrstvo za zdravje. Ko enkrat Legebitre obvladujejo že državne inštitucije, so pravice manjšine preprosto pregazile pravice večine, kar je seveda v skladu z nauki frankfurtske šole.

  Levaki nam svoje uspešno vsiljujejo na celi črti, ofce pa tega niso sposobne dojeti.

 • garfi

  zato sem tako proti lgtb in levaški golazni
  perverzno in ogabno
  potrebno raziskati do konca
  laže kot pes teče

 • Olga

  Ne veš, kdo je bolj zmešan!? Ravnateljica (pedagog?!!), Janković ali starši, ki dovolijo socialne eksperimente z njihovimi otroci??! Vsi bi morali biti kaznovani zaradi zlorabe mladoletnikov!

  • domovina mili dom

   Tu ni selekcije kdo, ampak vsi ta rdeč kar po čes. Ne bo dolgo, boš videla, ko bodo ta rdeč začeli svoje otroke vpisovati v zasebne šole. Ko bodo ugotovili, da je tam normalna vzgoja.

 • tarantela

  Mulci se pač zabavajo, naj se, samo enkrat so mladi, ko bodo stari z artritičnimi sklepi, bojo sitni, kot smo mi. Ko smo bili mi mladi, so pa nas tastari šimfali.

  • domovina mili dom

   Nekaj nazaj smo fantje za “puške” zgrabil, pa po hosti za Vinetujem tekal. Zdaj pa pobči ženske gate in modrce gor vlečejo? Ah daj to no.

   • tarantela

    A se ne gremo demokracije? Če komu paše modrc oblečt, nej ga obleče, jest se režim. Se pa spominjam, kakšen vik in krik je bil pri nas pred leti , ko so ženske začele nositi hlače. Da se to ne spodobi, da morajo ženske nosit krila in ženske obleke! Menda bo naslednji prispevek o tem, a smejo ženske nositi pižame ali spalne srajce. Naj pripomnim, da so včasih moški nosili spalne srajce in čepice.
    Čudno se mi pa zdi, da se nihče ne obregne ob dolge brade, ki so jih začeli nositi slovenski moški, tako da so videti ko kakšni djihadisti. Proti burkam pa toliko pisanja!

    • domovina mili dom

     Brada na moškem frisu je od narave. Prisilno odstranjevanje dlak britje je tudi prišlo v navado.
     Nismo se še pa navadili, da moški nosijo modrce. Navsezadnje pa prihaja obdobje, ko ženske nosijo hlače, moški pa kikle.
     Če to komu paše v lasni hiši njegov problem. Navsezadnje bo potrebno Škote vprašati kako zgleda ko jim tič opleta v toplem in hladnem.

    • Steiermark

     trantelica, izgleda da imaš probleme, ko med enim “artritisom” in ” hemeroidi” , najdeš tudi priložnost, da spremeniš spol……potem pa, nabaviš veliko vazelina! Debilno razpravljanje o “demokraciji”, glede tega, kako se kdo oblači in v kaj jih šemijo v šoli, najprej z titovimi pedofilskimi čepicami in rdečo zvezdo, nato pridejo na vrsto (kot izgleda) ženske bikinke, ne vem, zakaj pa jih ne našemijo v burkini? In tako levi pedofilski fašisti spreminjajo in ugonabljajo mladi rod, da imajo kasneje, svoje žrtve, kar pri roki!

 • Hribouc

  Soros-Cligon-Clinton-Jankovič-LGBT- Rdečifašizem-Vsenaše-Udbokučanizem-kaos dreka!

 • ogledalo

  Kaj pa če novinar išče dlako v jajcu in je šlo zgolj za mladostno objestnost?! Kaj če je članek namenjen podpihovanju nestrpnosti, ki jo je mimogrede, na tem portalu že tako preveč?! Osveščanje in promocija sta dva zelo različna pojma.

  • domovina mili dom

   Da to samo poniževanje začno, je potreben sprožilec, to pa so pedagoški prijemi.

   • ogledalo

    Kakšni pedagoški prijemi neki?! Gre zgolj za žur mladostnikov.

  • soc

   Kaj nisi ti pred dvema tednoma že pozival k obračunu s sovražniki pravoreka? Tista značilna (krvavo) rdeče obarvana “nestrpneže na grmado ali v Barbarin rov, da bomo vsi strpni”? Menda se temu na FDV strokovno reče pozitivni strankarski aktivist, za razliko od nestrpnih janševističnih ščuvačev.

   Z eno besedo bljak.

   • ogledalo

    Kaj nisi ti deklariran tepec? Si!

    • soc

     Ubogi diletantski družbenopolitični delavec, s tem si povedal o svoji ravni diskurza prav vse. Toplo priporočam drugim, da si ogledajo tvoje mogočne dosedanje prispevke k eni in edini sveti levi resnici, preden skriješ profil po vzoru drugih kolegov, zadolženih za aktivizem na tem forumu. Ali, še lažje, spet menjaš nick.

     Vale, druže Mirko/Slavko!

     • ogledalo

      Mt5,3.

     • Olga

      Ljudmilin?

  • Steiermark

   ogledalo, izgleda, da te je javna objava “bizarnih” prijemov za spreobračanje otrok , ter siljenje v spreminjanje spola, kar v šoli (torej to ni objestnost mladih ampak pokvarjenost in zblojenost učiteljev – titovih pedofilskih učiteljev) zelo prizadelo – zakaj? Morda spadaš v tisto kategorijo?

   • ogledalo

    V katero kategorijo spadam je moja intimna stvar. Če bi ti ne bil tako zaplankan, bi lahko prebral, da je šlo za predajo ključa. Vsaka mladostna neumnost nima zveze z LGBT. Morda pa ti kaj več veš?!

  • Olga

   Kritična misel je seveda ” nestrpnost, nabiranje političnih točk, sovražni govor……….”! Že slišano in videno! Vse za utišanje zdrave pameti!

 • MartinKrpan

  Pravi konjeniki plemeniti kumrovčanski.

  • SavageKiller

   Ne vsi, tisti na levi ima burkini.

  • karpelec

   ….cvet naše slavne prihodnosti.

 • Franc Šink

  Ne to pa ni več zabavno.Prej bizarno.

 • domovina mili dom

  To je posledica pedagoških posiljevanjih o brezspolni družbi. Vzgajajo nove transvestite? Morda zdravstvena mafija rabi novo tržno nišo za spremembo spola?
  Bolno.
  Komunistično pohabljanje.

 • Artur

  Načrtno transgendersko pomehkuževanje , če bi meni nekoč v šoli v teh letih pomolili to pod nos za obleč bi majke mi predlagatelju tega vse skupaj zatlačil v žnable pa kar bi bilo bi bilo . “Curice” se ne da se ne pustijo zaje..at v zdrav mozeg ampak neverjetno se celo zabavajo . Na mladihi svet stoji a vse kaže da se že zdaj ob tem prizoru vztrajno podira . Kaj ko bi se Jakovič navdušen podpornik te LGBT transgenderske sprevrženosti sprehodil po Ljubljani v takih cotah ? E tu se pa pri njemu že ustavi ker ga licemerje, sprenevedanje, in hinavščina bremzajo v nulo .

  • Steiermark

   solatjek se nebo razkazoval v zgornji opremi, ki jo uporablja v garaži – to se dogaja v strogi tajnosti, kot se spodobi za zločinske združbe!

 • totex39

  Grozno, res nimaš besed, kakšne bedastoče se režimski levičarji lahko še spomnijo za poneumljanje mladoletnih otrok.

  • Steiermark

   Toni so “bedastoče”, to je uvod v zločinsko vzgojo malih zblojencev in usmerjanje le teh, kot “uporabnike” “garaž”, kjer je titovim pionirčkom in ostali sodrgi, zmanjkalo žrtev, potem, ko so pobili zlorabljene pse…..

 • albusa aquilae

  ma kaj v lj . ste res vsi brez pameti, da še vedno volite to cikorjio z lgbt certifikatom…?

  • domovina mili dom

   Vso opremo v Ljubljani bi morali voliti vsi Slovenci. To pa zato, ker ima ljubljanska občina poseben status in zapravlja denar iz proračuna vseh Slovencev.

  • Ruggedplant

   Zokija je ustoličila vseslovenska partija – in slednjo na volitvah vsakič podpre okoli 2/3 državljanov. Tudi če odštejemo Ljubljano, še vedno obstajajo prismojeni Primorci, Štajerci, Prekmurci in Dolenjci…

 • cefizelj gnom

  Hahahaha pa kaj je z vami narobe, lol, niste nikdar bili mladi? Take in podobne fore so se stalno dogajale, tudi kasneje v srednji soli, da o zajebancijah na faksih ne govorimo. Neverjetno, kako brez stika z realnostjo ste tu :)

  • von Rhein

   Že,že,ampak pogrešam dekleta v moških kopalkah.

   • fmg9

    Ja pa ne v OŠ & gimnaziji.
    Zamisli si, da je na tem mestu tvoja hčerka. (Mislim predvsem na Cefizlja.)

    Če bi moja hčerka sodelovala v takih ekcesih, bi jo vsekakor primerno sankcioniral, ampak mentorjem v šoli, ki so to omogočili, bi pa vsekakor “vrat prerezal”. ;)

    • von Rhein

     Od tega kaj počno mladi sem na distanci. Tako napišem,ker vem,da berejo tudi izmečki,ki mlade usmerjajo in jim nakladajo,da je to zabava. In,če bi slučajno sodeloval kdo od mojih,bi se z njim lepo pogovoril z nasvetom,da odkloni.Če bi izvedel ,ko je dogodek mimo, pa bi sledil pogovor z razrednikom in ravnateljem.Kakšen si lahko predstavljaš.

  • Ruggedplant

   Nekaj je, če do takih scen pride spontano iz heca med sošolci, nekaj drugega pa je, če se to dogaja v vednosti profesorjev/učiteljev, nekaj povsem drugega pa to, da učitelji/profesorji to celo odobravajo/morajo odobravati, ker imajo tako agendo celo v učnih načrtih – tudi dokazov o tem je že kar precej.

 • Viktorh

  To se lahko dogaja le v Sloveniji.

 • Vera

  Kdor verjame tov.ravnateljici , je v zmoti ! Take stvari se po OŠ ne bi smele goditi .Zakaj zadeve ne prevzamejo kriminalisti ?

 • Rožle

  A se men sm zdi, da vam ta prva stran melje….u nedogled ?

 • antimur

  Ogabno in sprevrženo. Kako je lahko takšna maškara po učnem načrtu, ravnateljica, pojdi ti barvat koga drugega. Kar se pa Jankovića tiče, mu jih je potrebno naložiti par krepkih ( za začetek) po njegovem čefurskem gobcu. Kako se lahko takšna kučanistična driska norčuje iz državljanov, ki smo z jasnim ne, na referemdumu izrazili svojo voljo.Če je čez par dni pederski Möderndorfer vložil ponovni zakon za LGBT pizdune, to pomeni samo to, da je potrebno barabo, ki je tako nizkotna in deluje proti državljanom, odstraniti iz političnega in javnega delovanja, najbolje kar iz Slovenije.
  P.S.: Janković, kako stojijo zadeve s slovensko zastavo na ljubljanskem gradu. Predolgo se igraš z našo potrpežljivostjo.

  • ogledalo

   Upam, da ti sin pripelje zeta in hči snaho v hišo. Potem se pa zavijaj v zastavo kolikor ti drago!

   • Ruggedplant

    Pismenost pa ni ravno tvoj adut, kaj? Antimur ni otrok omenil niti z besedo in ta hip je tebi zapovedano osovražena RKC pravzaprav edina omembe vredna institucija na svetu, ki se dejansko bori za resnične človekove pravice otrok in njihovo človeško dostojanstvo. V boju proti legalnim umorom v obliki splavov so namreč takorekoč sami proti liberalističnemu establishementu – obstaja še kakšna pravica, ki je bolj osnovna od tiste po življenju??

    Pišeš o zratotah – je v tem kar je napisal nad mano pisoči karkoli kar asociira na zaroto? Si lahko konkreten?

    • ogledalo

     Članek je o otrocih, če se ne motim?! Edini, ki se, znotraj Cerkve zavzema za človeka in človeško dostojanstvo, otroke, je papež, ki pa je v svojem delovanju osamljen. “Kdo pa sem jaz, da bi sodil geje?” To, da je zgoraj omenjeni osebek skozi “svoja sprevržena čustva” in skozi njih “izlil” vso svojo greznično bedo dojemanja slovenskega političnega prostora pa kaže na iskanje zarote, ki tiči pod vsako posteljo v obliki komunistov in kučana. No, pozabil je na povojne poboje in tanjšanje ledu na Antarktiki.

     • Ruggedplant

      1. Ne, članek se nanaša na šolo oziroma odgovorne, ki take stvari tolerirajo/podpirajo.

      2. Edini, ki se, znotraj Cerkve zavzema za človeka in človeško
      dostojanstvo, otroke, je papež, ki pa je v svojem delovanju osamljen.
      “Kdo pa sem jaz, da bi sodil geje?”

      Prosim?? Ko posamezen član izmed 1,200.000.000 ostalih naredi kakšno napako, jo levaki nemudoma posplošite na celotno skupnost, ko pa vam je en sam izmed njih všeč, pa obrnete vatle, kajne? No, naj te potolažim – do gejev smo tolerantni vsi katoličani in NIHČE jih ne more soditi, saj se zavedamo, da ima to moč le Bog, lahko oziroma MORAMO pa soditi dejanja tistih, ki ne sledijo edini človeku naravni poti – Božji. Res je, da ima ta papež kar precej večjih minusov, a jih je kar nekaj tam tudi zaradi tega, ker liberalistični mediji jemljejo iz konteksta njegove izjave, da se potem lahko poslužujete svoje najljubše discipline: napačno interpretirano, izvenkontekstualno farizejsko citiranje Svetega pisma ali izjav papeža v obraz kristjanom.

      Kar pa se tiče vpliva Kučana oziroma njegove partije: če nečesa ne poznaš, še ne pomeni, da ne obstaja. Tisti, ki politiko spremljamo nekoliko dlje in se vanjo poglobimo bolj kot je v interesu medijskih javnih hiš, ki eter polnijo z nepomembnostmi ali vladnimi PR klišeji, lahko le slutimo o njegovem obsegu – vsakič znova odkrivam, da je omrežje še bolj razpredeno kot sem mislil.

     • MEFISTO

      Si ti papež ali gej?

   • hle

    Ogabno je početje predvsem pa tisti ki jih je spodbujal k temu kot vedno tukaj za to krivijo komuniste kučana in tako naprej pa je stvar še veliko hujša zadeva se kot kuga širi iz zahoda in pri nas smo jo prvič zaznali nekje v osemdesetih ali malo prej najprej se je razširila po univerzah predvsem družboslovnih in če vemo da ta generacija danes vodi javni sektor se tem rezultatom pač ne smemo čudit

    • Ruggedplant

     Tej ideologiji se reče kulturni marksizem in drži, da ta ne domuje le v komunistični prestolnici Evrope, Slovenistanu, ampak se je prežrl tudi skozi tkiva nekaterih demokratičnih zahodnih držav. Je pa dejstvo, da smo v Sloveniji proti tej ideologiji jasnio dvignili glas edino protikučanisti, zanjo pa so se potegnile prav vse njegove stranke, torej…..? Je težko priznatio, da imamo “klerofašisti” spet prav kajne? Bolj priročno je seveda kriviti kapitalistični zahod, tako kot v dobrih starih časih, ko so bili za vse slabo krivi bodisi protidržavni (protipartijski elementi) ali pa imperialisti (čeprav smo na njihov način živeli in ne bankrotirali že v prvem letu obstoja).

     • ogledalo

      Kapitalistični zahod se že dolgo ne “obremenjuje” več z LGBT skupnostmi, z osnovnimi človekovimi pravicami in marksizmom. Ideologija??? Kulturni marksizem?? Toliko traparij v nekaj stavkih!

     • rrrrr

      Potem si te ,,traparije” oglej kot slikanico. Kakšen levak pa si, da tega ne veš. Še vaš enonogi vas je učil: učite se, učite se in še enkrat , učite se. Ob tem vašem neznanju se mora ubogi zlodej kar v grobu obračati …mislim v praznem grobu na Dedinju ( Dedinje je , moj Ogledaro, v Srbiji)
      https://www.google.si/search?q=cultural+marxism&biw=1467&bih=723&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj9oPuLzrzQAhXB0xoKHV59AOUQsAQIRw

     • MEFISTO

      Si spet v vlogi zagovornika buzerantov!?

     • hle

      Vem da se ta novodobna kuga imenuje kulturni marksizem se pa motiš glede izvora kot pri večini stvari tudi tukaj capljamo za zahodom približno desetletje malo se pozanimaj kako stvari izgledajo denimo v Skandinaviji kjer otrokom prirejajo parade ponosa že v vrtcih mešat zraven kučana je strel v prazno on se je obdržal v vrhu do sedaj zato ker je bil vedno upogljiv tista stara garda tovarišev je bila v teh stvareh veliko bolj konzervativna od današnje desnice ali veš da je bila denimo v bivši jugi za homoseksualnost zagrožena celo zaporna kazen

     • Ruggedplant

      Lepo te prosim, ne postavljaj slovenistana v isti stavek s Skandinavijo, ker gre za dva popolnoma ločena svetova. Kulturni marksizem je prikrita oblika ortokomunizma, ki pod lažnivo populistično masko svobodnjaškosti edino na ta način lahko prodre v resne demokratične družbe. V slovenistanu te maske ne potrebujemo, ker imamo že 70 let originalnega domačega, neponarejenega in že po privzetem sovražimo prav vse kar prihaja iz “gnilega kapitalističnega zahoda”. Pravzaprav se nas ne prime prav nikakršen vpliv z zunanjega sveta – edina tujina ki za nas obstaja v realnem času, je Putinova Rusija – še ena izolirana komunistična izolirana razpaljotka, svet v svetu, ograjen z nevidno a učinkovito železno zaveso. Je pa res, da se tudi naši ortokomunistični mnenjski voditelji za razliko od komija Putina, vse pogosteje ozirajo po vsem slabem kar prihaja z zahoda v kolikor to ustreza njihovemu cilju uničenja naroda. In LGBT agenda spada med te izjeme. A prav NIČ ne gre mimo navodil glavnega partijskega štaba, zato ne boš našel niti enega samega levaka, ki bi se glede česarkoli opredeljeval drugače od Kučme.

     • hle

      Če ne veš proti kateremu sovražniku se boriš boš bitko izgubil ravno zaradi takšnega načina delovanja večina Slovencev prezira sds ker v bistvu iz tako pomembno temo hoče privatizirat in iz nje napravit svoj politični kapital na zadnjem referendumu smo Slovenci dokazali da nas večino še ni zapustila zdrava pamet pa še to verjetno si preveč zaslepljen da bi opazil da vam kučana podtaknejo ob vsako tako bedarijo da potem začnete lajat kot stekli psi in z tem odženete tisto večino ki še vedno razmišlja z svojo glavo

     • Ruggedplant

      Dragi hle, nekaj referendumov še ne prinese pomladi. Vsi referendumi (veliko večino smo demokrati dobili) ali pa večina njih, je bila zelo trivialna, ko so levaki računajoč na zaspano apatično antijanša javnost, skušali pod mizo sprejeti v parlamentu takšne neumnosti, da se celo najbolj zacopranim rdečekožcem obrne v želodcu. Je pa na tej točki nujno poudariti, da so ti isti volivci, ki so se na referendumih sicer odločili prav, vselej glasovali prav za opcijo, ki je skušala v parlamentu sprejeti rešitve proti njihovi resnični volji. Zakaj? Zato ker so slepo volili stranke, ki jih podpira Kučan (reci temu Udba, partija, rdeča mafija, kakor želiš) preko svojega F21 omrežja (ki obvladuje večino Slo go9spodarstva in posledično vse mainstream medije) oziroma so volili PROTI Janši, kar je osnovni Kučanov modus operandi, ko je ugotovil, da rdeče megle nihče noče več neposredno kupovati. Hočeš ali nočeš, ampak prav vse pomembne teme za našo družbo (razčiščevanje kriminalne zgodovine in sedanjosti – pravosodje, privatizacija gospodarstva, odpravljanje državnega nadzora nad področji ki ji ne pritičejo, znižanje obdavčitev dela in kapitala, odpravljanje nepotrebne birokracije, zmanjšanje javnega sektorja, odpiranje zaprtega trga tujini, ponovna obuditev narodne zavesti…) so v domeni ekskluzivno SDS-a, čeprav ima te stvari v svojem programu načeloma spisane tudi Nsi, vendar ostajajo zgolj črke na papirju. SDS in vsi demokraciji naklonjeni Slovenci bi bili veseli vsakih družabnikov pri teh perečih problematikah, a žal takih junakov preprosto ni. Ne v parlamentu, ne na cestah in ulicah, trenutno morda kvečjemu pred parlamentom, če se bosta v volilno bitko zares vključila Primc ter Vodopivec. Ta hip je odnos do LGBT in islamistov edina točka, ki jo demokrati delimo s totalitarnimi državljani (2/3 ljudstva), pa še to komaj in zgolj na referendumih – na volitvah so taisti vol-ivci namreč (ponavljam!) veselo volili prav stranke, ki so se jim kasneje na referendumu uprli. In kolikor poznam funkcionalno nepismenost, podmerski politični IQ, pomanjkanje zdravega razuma in spomina, bodo to naredili znova. In znova. In znova. Efekt rdeče ribice pač.

     • hle

      Se strinjam z večino napisanega vendar pa ko pogledaš to četrt stoletno borbo v celoti z tem da je bil v tem času JJ dvakrat PM in današnji rezultat le te potem pač do sds izgubiš zaupanje

     • Ruggedplant

      Si namenoma izpustil “nepomembno” dejstvo, da je bil na čelu vlade skupaj le 5 let, da sta bili obe vladi manjšinski (za razliko od vseh levih, ki so imele 2/3 večino – celo s podporo znotraj opozicije) in so v njih sodelovali tudi rdeči krti kalibra Desus, SLS in DLGV? Da seveda ne omenjamo popolnega monopola, ki ga ima in ga je seveda tudi v teh 5 letih imela komunistična stran tako na področju pravosodja, ki ni bilo nikoli lustrirano (!), javne uprave, sindikatov, državnega gospodarstva, bank, javno izobraževalnih ustanov, kulturnikov na državnih jaslih in medijev. In KLJUB VSEMU NAŠTETEMU, smo v mandatu 2004-2008 beležili daleč največje uspehe v zgodovini lastne države – pa ne zgolj absolutno, ampak tudi relativno, torej v primerjavi z ostalimi članicami EU. Nekaj so protidemokratične floskule, ki mrgolijo v državno sponzoriranih medijih, drugo pa so dejstva, ki sem ti jih pravkar navedel in jih boš izredno težko izpodbil, si pa vabljen k poskusu, da vidiva na kakšnih temeljih stoji tvoj manjko zaupanja v SDS.

   • antimur

    Po tvojem pisarjenju bi dejal, da si južnaški pritepenec, pa nekako mi zaudarjaš tudi na pedra.

 • RealRevolution

  Vrazeverje,carovnistvo,verovanje v kipce,kamne,prevec sovov po televiziji,cascenje zvezdnikov da o takih organizacijah kot je lgbt ne govorim…
  To je graja na racun nase kulture in vsiljevanje slabih stvari,ki bledi pravo vero.Zanka je tudi,da jih premalo bere temelj resnice-Sveto pismo.In potem ne pozna ali pa misli ce gdo drug kaj rece na pamet da pol drzi in si razlaga po svoje.Premalo strogosti ze od malega…
  Ti bodo pa se naprej delal to saj zverem to pase.
  Mislijo kaj so zdaj,vecina ljudi ko so v 21 stoletju ?Zato se tudi to vse najvecje dogaja v razuzdanih mestih.Taksni so tudi enaki paraziti,ker hocejo manipulirat ljudi jim vcepit bedarije o “novi modi”.Eh marsikaj…shit happens.

  • RealRevolution

   Je pa Trump je rekel,da se bo spet govorilo Vesel bozic.
   Ne pa da se vse pozabi,se v trgovinah je vcasih pisalo zdaj pa namerno vecina nima.
   Zato imajo dobri ljudje upanje da bo spet tisti pravi Bozicni duh
   Vsaj v Ameriki se bo kaj nazaj spremenil,tu imamo socialne ljudi na oblasti,ki imajo radi slabo.
   In se na ljudi vplivajo z slabo volo in bedarijami.Slabi mediji so zelo zelo slabi,najbolj neposteni.Ampak veliko jih gleda in potem smo pa spet tam…

   • RealRevolution

    Aja,saj jim je tv-sov:znan obraz ima svoj glas to vcepil da je “kulsko” to delat.To vam pravim.

 • Duhec

  Strašen zločin…

  • MEFISTO

   Je, levo ogabno!

  • tarantela

   Ha-ha, kmal bi s stola padla!!!

   • von Rhein

    Priveži se.

   • Duhec

    Ja sej… s temi bi šli v kameno dobo.

   • garfi

    vodko zamenjaj z vodo

 • Prihajam Slovenija

  Poleg ravnateljice in učiteljev, so naj bolj obsojenja vredni starši, ki so to dovolili.

  • MEFISTO

   Starši li le, če so za to svinjarijo vedeli.

  • Rožle

   Teli starši bi jih tudi nadomeščali…

 • Anonimni_Profesor

  Zagotovo to ni normalno in je moral otroke nekdo zavesti. Sicer bi se spomnili kaj drugega, kradli spodnje perilo od deklic ali kaj podobnega. To so tudi v preteklosti otroci delali takih stvari pa gotovo ne.

 • MEFISTO

  Ne delo, ne znanje in ne poštenje, naša prihodnost je LGBT.

 • indijanka

  Hmm…ali ta šola pozna mejo med šaljenjem in posmehovanjem. Lahko bi celo rekla, da slednje podpira, kar se meni ne zdi vzgojno. Nič nimam proti goloti tudi otrok v kopalkah ne povezujem s seksualnostjo. Ampak, vseeno, kateri idiot lahko izpostavi tri fante v ženskih kopalkah pred celo šolo. Potem se pa jezi, da je kdo to posnel in spravil na Fb. Bi otroci morali biti dostojnejši in preudarnejši od tega idiota? Rozika, tudi dostojanstvo se uči z zgledom.

  • fmg9

   To gre na FB & ostalo (tudi v pedofilske strežnike)… Otrok za vedno ostane posnet.
   Šole naj bolj vzamejo pod drobnogled, kakšne “predstave” se dogajajo.

   • indijanka

    O tem sploh ne dvomim in imaš prav. Nisem želela moralizirati, ker bi potem morala podaljšati svoja krila in zvišati dekolteje. Razen tega je na Fb ju poplava teh slik. Me pa izjemno moti uživanje ob posmehovanju. Zadnjič me je moja mala hči spraševala o nekem resničnostnem šovu. Pa sem si ga ogledala. Tetovirane okostnjake, ki so pripravljeni za denar in slavo narediti kopico neumnosti. Celo otroke so pustili doma. Do trenutka ogleda tega amfiteatra sem mislila, da sem v koraku s časom, ampak mene je čas povozil. Ni čudno, da sem se zatekla v Indijanko.

    • fmg9

     Prejšnji post je bil mišljen kot strinjanje, ne kot kontriranje.

     PS:
     Kakšne okostnjake? Spet kakšna nova neumnost… A maš kakšen link?

     • indijanka

      Tvoje besede nikoli ne jemljem kot kontriranje ampak kot dopolnitev. Vesela bi bila tudi tvojega nasprotnega mnenja, ker tvoje besede slišim. Razen tega, si se nekoč postavil tu zame. Ženska sem in v mojem srcu to veliko šteje, čeprav smo si neznanci. Survivor se mi zdi, da se reče nekemu resničnostnemu šovu, če ni že zaključen.

  • Nada

   Otroci v kopalkah na bazenu, vsak v svojemu spolu primernih, to vsak vzame kot naravno. Tukaj pa beremo o “kulturni” predstavi striptiza v transvestite preoblečenih osnovnošolcev v prostorih osnovne šole. Vemo, da se striptiz predstave sicer odvijajo v nočnih klubih in lokalih sumljivega slovesa, ki jih običajno vodijo ljudje na robu zakonitosti. Kako je možno, kam smo vendar padli kot družba, da osnovna šola prireja kot “kulturni” program, kot pravi ravnateljica te šole, nekaj iz sveta perverznosti napollegalnih dejavnosti?

   • indijanka

    Strinjam se s teboj. Otroci tako globoko niso razmišljali, ravnateljica bi pa morala. Me pa izjemno moti želja otrok, da so predmet posmeha, kar mi govori, da jih vzgajajo resničnostni šovi.

    • Nada

     Seveda otroci ne morejo tako globoko razmišljati saj še nimajo potrebnih življenjskih izkustev. Odrasli, vodstvo šole je tukaj pod velikim vprašajem.

 • Roy Bee

  dejstvo je, da je LGBT naprednejši, saj ima svoje gibanje,simbole in prepoznavno zastavo. Hetero se niti zediniti ne morejo zaradi drugih ideoloških sporov. pa naj mi kdo dokaže da ni tako!

  • Franc Novak 1979

   Drugo leto pa hočem vojaško parado za 9. maj v Ljubljani, če je ne bo, jo lahko sami naredimo.

 • pokvarjeniSvet

  Domen mezeg pozabil si napisati da je jedro tega ZDA in da je to Rusija že zdavnaj prepovedala…torej gre pri tebi protislovje tvojih interesov med seboj xD

  • Anonimni_Profesor

   Gre za ostanek hladne vojne. SZ je podpirala kulturni marksizem v ZDA, kot subverzivno gibanje in pomešala vmes svoje KGB agente. Senator MaCcarty je bil na dobri poti, da ta trend ustavi pa so ga odstavili, kar je bila huda napaka.

   • pokvarjeniSvet

    V bistvu je to da nekoč smo vsi gledali iz Vzhoda na Zahod….sedaj se je pa trent obrnil Vzhod bo postajal bolj mikaven ker ima vedno manj marksizma…medtem ko Zahod vedno več.

    • Anonimni_Profesor

     Saj tudi takrat je bil na vzhodu drugačen bolj etatističen marksizem, ki tem krogom ni odgovarjal, zato so se oklenili kulturnega marksizma. Zdaj imaš situacijo obrnjeno v tem smislu, da kulturni marksisti pomagajo izpodkopavati nekdanje mentorje.

     • pokvarjeniSvet

      EU in ZDA sta v rokah teh socio psihopatov…dokler jih ne počistimo ne bo mira.

     • Aton

      Saj bo prišel Putin in počistil!
      Z LGBT!

     • pokvarjeniSvet

      Če bi bili samo LGBT edini problem. So problem, definitivno, ampak še zdaleč ne edini problemi, ampak se nadaljujejo v njihovem zaledju (izvoru), ki jih financira in organizira…vse do vrha teh globalnih socio psihopatov.

 • Antonius

  Koga pa zaima, kaj pravi, oziroma pojasnjuje neuravnovešena direktorica šole. Če na sliki ni nič spornega, zakaj zakrivanje obrazov devetletkarjev?
  Navsezadnje bi lahko pokazali tudi kakšno šolarko v moških kopalkah zgoraj brez, da bi bilo vse skupaj prilagojeno učnim vsebinam osnovne šole in standardom LGBT.

  Zanima me, če kakšna učiteljica pride v šolo v kratkih hlačah in zgoraj brez, ko se pred koncem šole temperature dvignejo.? Pa da ne bi kdo zraven tlačil teorijo spola, kot pravi direktorica šole.

 • macon

  To ni nobena novica ampak skrpucalo od članka.

  • Duhec

   Kratko in jedrnato…

  • indijanka

   Domen Mezeg :) ime, ki si ga zapomniš.

 • Čakija Noris

  Malo zajebancije, vi pa v paniko! Mezek ima spomine na versko šolo

  • Aton

   Tudi ti jo očitno poznaš!

   • Čakija Noris

    Ja. In kaj mi moreš?

  • indijanka

   A pol misliš, da se ne znamo hecat ali pomisliš, da za otroke ni fajn, če čutijo adrenalin, ko se jim drugi posmehujejo? Tak šolski resničnostni šov je tole.

 • Aton

  Ta oblast ima rada mlade fantke. Zato jih tudi krade.

 • cosmosjasnovidec

  Sedaj že levaki v šolah javno silijo učence k homosexualcem.
  Sicer pa ni čudno saj so vsi levaki v vladi buzeranti in razen tovariša Cmere za katerega se prav tako ve da je toplovodar tega sploh ne prikrivajo.
  RES ŠOKANTNO.

 • Franci

  kakorkoli zgleda – zgleda idiotsko. Odgovornega nagnat iz službe. Nekateri so pa res butli

 • tarantela

  To sta kriva UDBA in Kučan! Za prmej!

  • Čakija Noris

   Udbomafija.

   • tarantela

    Bo treba pokoro delat!

    • Čakija Noris

     Pijem špricer z žegnano vodo.

     • tarantela

      Ja, dobra zaščita!

   • indijanka

    kuku

 • zoro

  to je mogoče samo v sloveniji, saj je ta sramota dokaz, da si svoje države ne upravljamo slovenci – totalno žalostno in sramotno v kaj silijo otroke.

 • Volkhv

  anarhistična pedofilija

 • tarantela

  Mi nismo bli taki.

  • Duhec

   Hahaha… ja. Ampak ne med štirimi stenami.

  • indijanka

   Za generacijsko izmenjavo ključa v OŠ gre. Ali si kdaj slišala kakšna postane Čopova ulica na primer v prvih dneh šole? Ali pa mogoče o tem, kako se v srednjih šolah trudijo omejiti te zgodbe? Ja..lohka pa ploskamo modernim otrokom brez meja, ki se znajo zabavati na račun drug drugega. Zakaj ti vsako zgodbo obrneš kot upor proti Cerkvi?

  • Machete

   And tomorrow your children will be drunk, wife-beating gays. Improvement from old times much? Loco…

 • garfi

  trolli že rajajo na temo udbe

 • Iza Demos

  Ljudje božji, kaj niste bili nikoli mladi in razigrani. Če se samo spomnim kaj vse smo mi počeli.
  Kakšen svetohlinski narod smo. Fuuuuuuuuuuuj

  • Rožle

   Zdravnike se je bilo najboj špilat…
   , da ne govorim o očkatih pa mamicah….

   • Iza Demos

    Tisto o zdravnikih smo vzeli že pred OŠ.

  • Nata

   Uh , a res ?? Ja , kje in kdaj pa si v šolo hodila ?

   • Iza Demos

    V Šiško! Let pa že ne povem!

    • Nata

     Saj samo vprašam . V mojih časih si nekaj takega niti v sanjah ne bi upali narediti .Bile so zelo redke izjeme , ki so delale zgago .

  • indijanka

   Juhu..živeli otroci brez meja! Posmehujte se drug drugemu. Z jajci obdelajte celo Lj v prvih šolskih dneh. Brcajte drug drugega. Policaji se itak poskrijejo pred vami v prvih dneh šole. Sama sem si šla to spoščenost ogledat na koncert DJ Umeka. Toplo priporočam! Popolnoma druga zgodba kot je zgodba iz naslonjača.

   • Iza Demos

    Tudi jaz sem bila tam. In priznam: je popolnoma druga zgodba……………..

    • indijanka

     Ne zgražam se. Žalostna sem ob tem. Sama sem ohranila nagajive oči..moje niso prazne.

     • Rožle

      Rada nagajaš….

     • indijanka

      ….te skrbi :)

  • Machete

   You one of those 3 crazy idiots from Tržič that tortured cats? In that case, si, you did a lot of crazy $hit back in the day…

   • Iza Demos

    Res da smo globalna vas, a ……………………Non Capito, Non Capito je dejala in se nasmejala jeeeeeeeee………………….
    P.S.: Non capito v Italijanščini pomeni NE RAZUMEM, izposojeno iz slovenske popevke : Non Capito.

 • cornusmas

  Gospa ravnateljica…a so to morda kakšne nove Sestre na obzorju?

 • Rožle

  Poslušam Slaka..:
  In se je pravkar Cmero ujel na laži…
  Še en levi lažnivi kljukec..

 • Ivan Friderik Novak

  Šlo je za “zajebantsko” predstavo – predajo ključa. V tem ne vidim nič nenormalnega.

  Podeljevanje nekakšnih certifikatov “LGBT prijazno” s strani “gazde” pa je svinjarija brez primere. Posebno zato, ker so v igri otroci v občutljivi dobi.
  Kaj dela varuhinja otrokovih pravic? Ali jih ne misli zaščititi pred bolnimi idejami LGBT izprijencev (feminizem, …)?!

  • marta

   Ni tule potrebno nič ločevati na normalno in nenormalno, ker režiser je bil isti za vso “predstavo”. Do skrajnosti nestrokovno, nekulturno, pokvarjeno – ogabno.

 • Kat Wilson

  Ah dejte no. Osnovnošolski fantje se zajebavajo. Kakšen LGBT… Pejte spat z takimi neumnimi članki, zdej se mladi še zajebavat ne smejo več. Dajte folku mir z tem sranjem.

 • Domoljub in gej

  Otroci se zabavajo in eksperimentirajo, kar je običajno v teh letih, vi pa iz tega ustvarjate paniko… Pa še nekaj me zmoti pri Slovencih… Cel čas tarnajo nad nevzgojeno, nespoštljivo mladino… Kdo pa vzgaja to mladino!? Otroka se dobro vzgoji le z osebnim zgledom, takšni starši pa so v Sloveniji manjšina… Večina staršev pri nas otroke vsakodnevno maltretira, jih pretepa, sili v nekaj kar otrok ne veseli, negujejo neke lažne fasade in rezultat je tukaj. Ja priznam, tudi sam imam starše, ki so otroci socializma in vem kaj to pomeni in kaj doživljajo vsi ti otroci, ki se toliko gnusa zliva čeznje.

  • leviukradlidrzavo

   VECINA starsev otroke tepe in maltretira???? VECINA????? Daj ne nakladej. In tebe nekaj zmoti pri Slovencih? Ti si pa kaj? Bozicek brez nacionalnosti? Dvolicnez!

  • hle

   Otroci se zabavajo takrat ko so to samo otroci ko pa so zraven učitelji pa to ni zajebancija ampak nekaj čisto drugega načrtno pranje možganov

   • Domoljub in gej

    Vidiš, bi že posegala v svobodno voljo otrok. Naj imajo otroci pravico biti otroci in se svobodno izražati, brez da bi jim odrasli vsiljevali neke prepovedi, ki temeljijo na predsodkih. Zakaj se otrokom natika nagobčnike!? Preklet sadizem!!

  • Machete

   Your drunk papa hit you too much in the groin maybe and now you confused?

  • novaknovak

   majke mi, ti si pa dober. večina staršev otroke pretepa, maltretira…?! pa ti to vidiš? kje? pol prijavi policiji, socialni! saj obstaja anonimni telefon, menda. al sam nekaj bluziš tja v tri dni? jih sili v nekaj, kar jih ne veseli? kaj pa otroke, razen zabave in igre, sedaj na žalost igric, takih in drugačnih, za kompom sploh še veseli? pa Bog ne daj, v šolo itak mora, ki ga spet ne veseli, da ga naženeš na njivo, na polje, v gozd. aja, to je pa nasilje nad otroci, a ne? in govoriš o nekem eksperimentiranju? ja, kdo jih pa v to sili? razen nekaj zadnjih let, no, kar dolgo let, so pred tem dečki nabijal žogo, se lovil indijance in kauboje, se ravsal, tekmoval med seboj, kdo je močnejši, se pravi, bili so mali bojevniki, ali dedci. deklice pa so rože nabirale, pa se s punčkami igrale, pa kaj v pesku kuhale pa to. rastle so v ženske, matere. in sedaj, dokler ne pridejo otroc v šolo, je večinoma tud tako, vsaj upam. pol pa jih dobijo v kremplje izobraževalni sistem, če že prej ne kaki zafrustirani osebki ali možata mama, ki sovraži vse moške, in imamo kar imamo.

 • Feriss.H

  Taka scena bi pred še kakšnimi dvajsetimi leti bila komična. Danes je situacija povsem drugačna zaradi agresivne socialne diverzije ki jo Liberalna Levica, obilno kontaminirana z Feministično in LGBT deviacijo, programsko izvaja skozi izobraževalne programe. K nam itak vse prihaja iz Amerike in prav ta je postala “razvojni” center načrtne psihološke degeneracije mladine, PREDVSEM BELE.

  Ameriški izobraževalni sistem je popolnoma v rokah AshkeNAZI Židov in prav oni so NEVERJETNO ZAGNANI in DOKAZANI arhitekti zatona Zahodne Euro-civilizacije skozi Multikulturalno DEGRADACIJO in LGBT DEGENERACIJO. Podobno so počeli v tridesetih letih v Nemčiji, kjer so Berlin pretvorili v svetovni center “progresivne” dekadence.

  Šele drastična reakcija Nacistov je zaustavila takratno epidemijo, kar pove kako nevarno je popuščati takim “modnim” trendom. Ob neoviranem nadaljevanju tega “progresa” bo verjetno zopet moralo priti do neke drastične reakcije, kot pri gangreni, odrezati infekt ali pa poginiti.

  Na tale primer bi se lahko gledalo kot na povsem nedolžno igrico mularije, a z ozirom na realno sceno, ki se pravkar odvija ko nam Feministke Pedri, Lezbe in Pedofili krojijo družbena pravila, je zadeva RESNA. Kot da že tega ni dovolj, nas pa še Multi-“kultura” preplavlja, kot nezaustavljivi Tsunami. Ko vidim te pomehkužene fantičke me niti ne čudi več zakaj se dekleta vse bolj odločajo za Črnuharje, medtem ko Arabski “begunci” in “migranti” hvalisavo razglašajo – Evropejke rabijo PRAVE MOŠKE.

  Znalo bi se zgoditi da se bo ta Muslimanski Tsunami na koncu pokazal kot tragičen a nujen DRASTIČEN UKREP ki bo LGBT degeneracijo odpravil z multikulturalnim paradoksom. Ko v družbi zmanjka ZDRAVE PAMETI potem se anomalije in katastrofe vrstijo kot po tekočem traku. ZATO ta šolska zajebancija ni več povsem nedolžna igrica.

 • Balkica

  Bolano in neokusno!

 • tasilo

  (X) Na spletu je zaOkrožila fotografija …
  (X) Na spletu je zaOkrožila zelo zanimiva fotografija.

  Domen Mezeg, ti butec pisunski, a ti razlikuješ med ZAOKROŽITI in ZAKROŽITI?? In ko boš zapopadel razliko, boš verjetno spoznal tudi, da po logiki slovenskega jezika fotografija lahko zakroži PO spletu, ne na spletu.

  LP, Hanibal Lector

  • Machete

   Hanibal Lector, hefe, I’m afraid you on wrong forum. Here too many grammar mistakes. Forum Flance.si much easier job. Is that why I see you there no more?

   • tasilo

    HL starting to move from media to media. Is more fun. Also many mates from there here now. – Finally, HL likes to upset some characters, just for kicks. Is even more fun.

    PS: You miss me there, on Flance?

    • Danda

     A tale Machete zmeraj samo v angleščini komentira::))Raje tebe vprašam preden se spustim v konflikt z njim::))Osebno govorim in pišem angleško,nemško in vse “naše” bivše jugo jezike,a mogoče pa gre komu na živce::))

     • tasilo

      Hm … Zakaj neki bi se spuščal v konflikt z njim?? (Drugače pa z Machetejem še nisva kaj dosti čvekala. Zdi se pa mi, da mu je Hanibal Lector pri srcu.)

     • Danda

      Saj ne mislim prepir,a to je le Slovenski portal…Piši pravilno slovensko,koroško,štajersko,dolenjsko…Zakaj angleško??Meni je to butasto… Svojo inteligenco,izobrazbo naj pokaže z enim normalnim komentarjem..Če pa še vklopi malo humorja,ga bo pa vsak rad prebiral….Vsaj jaz…

 • RealRevolution

  Krivo je ozadje.
  Tv-sovi poneumljajo ljudi.
  Znan obraz ima svoj glas,je tipecen kar vidimo v tem clanku.Inteligenca pada, ze politiki so zabiti ali pa lobirani.
  Vidijo “zvezdo” da to dela pa gre se on…

 • Machete

  Soon, there will be no more real men in Eslovenia. Then Machete will emigrate here and have 2 million women and sissies!