Urednici Večera rubijo premoženje, ona pa v Severno Korejo

Foto: epa/Facebook

Urednica kronike na Večeru goji malce nenavadno ljubezen, in sicer goji ljubezen do Severne Koreje, njenega zloglasnega militantskega voditelja Kim Džong Una in njegove vojske. To izkazuje z udeleževanjem na vojaških paradah v Pjongjangu. Ljubezen pa je očitno tako močna, da bi za to porabila tudi svoj zadnji cent, saj ji medtem doma rubijo premoženje.

Zorica Štok, žena mariborskega sodnika Matjaža Štoka, očitno ljubi Severno Korejo in njeno vojsko tako zelo, da je za oboje pripravljena dati svoje premoženje rubežu. Zaradi dolga, ki si ga je nabrala, bo jutri na dražbi okrajnega sodišča v Mariboru na voljo njen avto.

Foto: Facebook/screenshot

Galerija slik iz vojaške parade. Foto: Facebook/screenshot

Zaradi vojaških parad bo Štokova po novem pešačila
Upnik je podjetje Erste card d. o. o., ki ima v lasti Diners Club v Sloveniji. Ta izdaja osebne in poslovne kartice z odloženim plačilom (v povprečju 30 dni brezobrestnega odloga plačila, plača se račun po položnici). Kartice Dinersa so znane predvsem po možnostih nakupa na obroke in možnostih odloženega plačila. Izvršilna sodba je nastala zaradi 621, 96 evrov, ki jih Štokova dolguje podjetju. Dražbeni razglas mariborskega okrajnega sodišča si lahko pogledate tukaj: Štok – dražbeni razglas.

Renault Megane Coupe. Foto: wikimedia commons. Slika je simbolična

Renault Megane Coupe.  Slika je simbolična

Na dražbi, ki bo v ponedeljek, se prodaja njen avto, Renault Megane Coupe 1.6, izklicna cena zanj pa je 1.000 evrov.

Dražba bo potekala jutri ob 9.00 na Grogovi ulici 7 v Mariboru. Pod dražbeni razglas je podpisan izvršitelj Peter Omahen.

Strastna privrženka vojske Severne Koreje
Na njeni Facebook strani so objavljeni videi in številne fotografije, ki jih je posnela na svojem zadnjem potovanju v Severno Korejo v oktobru 2015. Pod objavljenim videom je ena izmed njenih “Facebook prijateljic” vprašala, ali je bila ponovno v Severni Koreji. Štokova je v svojem krogu očitno znana po svoji privrženosti severnokorejski politiki – tudi če ima zato opravka z rubeži.

Foto: Facebook/screenshot

Foto: Facebook/screenshot

Severna Koreja je sicer znana po svoji militantni organizaciji, številni vojski in nevarni opremi. Med drugim je pred kratkim izzivala s preizkusi vodikove bombe, kar je izzvalo številne kritike držav po svetu.

A. D.