Uslužbenec globoke države Peinkiher zopet razburja: Tokrat z lažmi in žaljivkami nad Noviča!

Foto: Matic Štojs; montaža, Urban Cerjak; Demokracija

Vsakomur je že jasno, da se je Novič, ki je bil po krivem zaprt zaradi umora Jamnika, znašel v umazani spletki slovenske globoke države. Ko je postalo jasno, da umora niti teoretično ni mogel izvesti in je primer pritegnil pozornost mednarodne javnosti, je bil oproščen. A globoka država se s tem nikakor ne more in ne more sprijazniti, po udrihanju ekstremistične Mladine čez Noviča se je zdaj nadenj spravil še zloglasni uslužbenec globoke države Anton Peinkiher – poglejte, kako se sramoti z lažmi in žaljivkami!

V Sloveniji smo bili pred tedni priča enemu večjih prelomov v zgodovini pravosodja. Kot smo poročali na Nova24TV, je na ponovljenem sojenju dr. Milku Noviču za umor direktorja Kemijskega inštituta dr. Janka Jamnika sodišče Noviča oprostilo. V obrazložitvi sodbe je sodnik Zvjezdan Radonjić pojasnil, da je jasno, da Novič v času, ki ga je imel na voljo, ni mogel priti na kraj umora. Ne samo, da ni dokazov, da je kriv, ampak je popolnoma dokazano, da ni storilec, je argumentiral svojo odločitev. Za Milka Noviča se tako končuje večletna sodna kalvarija. Skoraj pet let so trajali sodni postopki, bil je obsojen na 25 let zaporne kazni in bil kar 40 mesecev po krivem v priporu in zaporu, in to vse za umor, ki ga je zagrešil nekdo drug. Novič je v prvem odzivu dejal, da je oprostilno sodbo pričakoval, se pa zaveda, da zadeva še ni popolnoma končana, saj je državna tožilka Blanka Žgajnar že napovedala pritožbo.

Sodnik Radonjić s prstom pokazal na globoko državo, ta nad Noviča z vsemi sredstvi
Že v uvodu obrazložitve sodbe je sodnik Radonjić opozoril na hude pritiske, ki jih je bil deležen. Že takoj po prvih narokih so se namreč po njegovih besedah začeli pritiski na predsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani Marjana Pogačnika, naj ga disciplinira. S prstom je tako Radonjić pokazal na globoko državo. Po njegovem mnenju se pritiski, ki so se v vršili nanj, ne morejo meriti niti s stalinističnimi procesi. Po tvitih, ki jih je objavila novinarka Demokracije Petra Janša, je sodnik jasno povedal, da je v umor direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika globoko vmešan tudi sam Michel Stephan. Strupov in drog na Kemijskem inštitutu naj bi bilo dovolj za pomor celega mesta, v javnosti pa o tem nikakršnih informacij. Prav verjetno pa je, da takšne aktivnosti potekajo še od zlatih udbaških časov. Ta organizacija je bila namreč ustanovljena leta 1946 pod vodstvom Maksa Samca kot del Slovenske akademije znanosti in umetnosti in je bila kasneje preoblikovana v samostojno inštitucijo, ki se je, pomenljivo, imenovala Kemijski inštitut Boris Kidrič.

Eden od nekdanjih sodelavcev je potrdil, da sta skupaj s sodelavcem, ki naj bi mu dr. Stephan grozil s smrtjo, avgusta 2008 odšla do dr. Plavca in mu to povedala. (Foto: STA)

Uslužbenec globoke države Peinkiher že v akciji, da prepriča javnost v Novičevo krivdo
Znani, a precej neugledni uslužbenec globoke države Anton Peinkiher je hitro zavihal rokave in se spravil nad Noviča, in to kar prek družbenega omrežja Twitter: “Novič je bil pravnomočno obsojen morilec Jamnika in potem se najde sodnik Radonjić, ki priredi rekonstrukcijo poteka odhoda Noviča na kraj umora in vnaprej oprosti morilca. Da bi prikril svoje pristransko sojenje, si izmisli nedokazane pritiske. Uboga država, v kateri sodi Radonjić.” Kot smo že poročali, je Peinkiher velik nasprotnik slovenske osamosvojitve in demokratičnosti. “Je orodje globoke države, prvič se je v tej vlogi vidno pokazal v zadevi Depala vas, ko je šel zadnji šef partije s podobnimi orodji, kot je Peinkiher, in se je s temi metodami spravil na obrambnega ministra Janeza Janšo. Ravno Peinkiher je Radojkiča, sicer organa kontraobveščevalne službe hrvaškega rodu in specialista za subverzivno delovanje, takrat angažiral ter ga prisilil v sodelovanje z njimi in so skupaj pripravljali elemente tega, kar je danes znano kot Depala vas,” je BgGen Tone Krkovič pred časom razložil vpletenost Peinkiherja v nasprotovanje slovenski osamosvojitvi.

Foto: posnetek zaslona

Globoka država Penkiherju po osamosvojitvi priskrbela udoben stolček
Peinkiher je po Krkovičevih besedah človek, ki je pripadal napadalski strani ter JLA, ki naj bi jo kasneje fizično zapustil, vendar je očitno ni nikoli v resnici zapustil, danes pa igra njenega advokata. Takrat je bil v kontraobveščevalni službi te armade, ki je najbolj skrajno spodkopavala temelje slovenske osamosvojitve. Tudi danes je po vsej verjetnosti še vedno zakrinkan kontraobveščevalec in udbovec. Kot je še dodal Krkovič, se Peinkiher loteva slovenske osamosvojitve na vseh delih, in tudi ljudi, ki so bili na čelu tega projekta. Po Krkovičevih besedah pa je bilo dobro in udobno poskrbljeno za nasprotnike slovenske osamosvojitve s strani globoke države tudi po dogodkih, ključnih za osamosvojitev. Peinkiher se je tako v času Zorana Jankovića na mestu predsednika uprave družbe Mercator tam zaposlil kot svetovalec za varnost, zanimiv in precej podoben pa je tudi primer Vinka Beznika, ki se je zaposlil kot svetovalec za varnost pri tajkunu Zdenku Pavčku v družbi Viator.

Mercator (Foto: posnetek zaslona, Google Streetview)

Penkiherju se ni treba bati krivosodja, to je na njegovi strani, z obrekovanji pa nadaljuje tudi po tožbah
Z obrekovanjem ima Penikiher velike težave. Poročali smo tudi že, da se, čeprav je moral Krkovič zaradi laži, ki jih je Peinkiher že izrekel na njegov račun, iskati pravico na sodišču, nikakor ni ustavil in z njimi še danes nadaljuje. Že v preteklosti je lagal, da naj bi imel Krkovič končano zgolj poklicno šolo, govoril je tudi o tem, kako na bi bil kriv za “neumnosti”, kot je bila sestrelitev helikopterja nad Ljubljano. Prav tako naj bi skupaj z Janezom Janšo zlorabljal Slovensko vojsko tudi v okviru afer Depala vas in mariborsko orožje, poleg tega pa naj ne bi bil zmožen častne drže. Peinkiher, čigar strokovnost po poročanju Demokracije temelji na diplomi vojaške akademije JNA, pa kljub tožbi nadaljuje z lažmi in žalitvami. Tokrat je poleg Krkoviča napadel nekdanjega predsednika vlade Lojzeta Peterleta in Janšo, ki je bil v tistem obdobju minister za obrambo. Očitno je Peinkiherja ob živce spravilo javno pismo Lojzeta Peterleta predsedniku Republike Slovenije Borutu Pahorju, v katerem ga poziva, naj ob 50. obletnici ustanovitve Teritorialne obrambe Socialistične republike Slovenije jasno razlikuje med TO SRS in tisto teritorialno obrambo, ki ni bila poslušna Beogradu ter se je postrojila 17. decembra 1990 v Kočevski Reki. Peterle je v pismu še poudaril, da je “TO SRS kot podsistem Jugoslovanske ljudske armade služila totalitarni oblasti komunistične Jugoslavije”.

Foto: Nova24TV

Nad Noviča tudi ekstremistična Mladina
Na Noviča se ni pozabil v petek v svojem zapisu spraviti tudi Grega Repovž iz ekstremistične Mladine, ki je znana kot glasilo skrajne Levice. Ta med drugim hinavsko špekulira, ali je k izidu sodbe pripomogla sodnikova ambicija, da bi postal junak: “Radonjič se je, nežno rečeno, v tem procesu izkazal kot nenavaden sodnik. A v situaciji, ko se je sam razglasil za junaka, ki se je domnevno postavil po robu sistemu, je že to, da je nenavaden, zelo težko zapisati – avtomatično bi bilo pač ob takšnem ‘junaštvu’ vsakršno opozarjanje na njegovo neobičajno sojenje takoj razumljeno kot diskreditacija. Poleg tega govorimo o človeku, ki je sodil v primeru umora in ki je torej nekomu sodil zaradi enega najhujših zločinov. Dvom o sodišču oziroma delu sodnika mora biti res trden in jasen, da ga v takem primeru zapišeš.” Da vsi sodniki ne sodijo, kot globoka država žvižga, pa označi kar za razgrajevanje sodne veje oblasti: “Da, konflikt znotraj neke stroke je seveda naporen, a to, kar sodniki dopuščajo zdaj, je dejansko razgrajevanje sodniške funkcije in razgrajevanje sodne veje oblasti. Kako naj državljani zaupajo v tak sodni sistem?” Ironično, privilegiranega skrajneža Repovža seveda prav nič ne moti neizvedena lustracija. Seveda ne, saj se pri svojem ocenjevanju dela sodstva namesto na strokovnost in dejstva opira na ideološko pripadnost!

Foto: STA

J. Ž.

 • Antonius

  Očitno Penis-kihar zelo uživa, če ga utaknejo tja, kjer bi mogel sebi v zadovoljstvo najti ali ustvariti kašen d.ek.
  Angažma Penis-kiharja dobro razkriva v kakšni buli so veleizdajalčevi. Krivosodje jim počasi zgublja tla pod nogami.

  • VERRZIFIKATOR

   Ah, seveda, se že spomnim. Magistrska naloga naj bi bila plagat, branila sta ga Ljubinica Jelušič in Milan Brgolajzar.

   Tone Pajnik

   PANJ, KI KIHA

   (pesem ni plagiat)

   Panj, ki kiha, dajte no,
   to ne bo in ni resnica,
   lažna zaprmej novica.
   Kje to možno bi bilo?

   Panj, ki kiha, dajte no,
   to je raca, plagiat,
   avtor race pa je tat,
   ki rad škodil bi samo.

   Panj, ki kiha, dajte mir,
   v panju vendar so čebele,
   drugo le laži debele
   plagiat je sam svoj vir.

   Morali bi to verjeti,
   če se ne bi prismodilo,
   se iz panja pokadilo,
   dim izdal ga je prekleti.

   Se oglasi ljubezniva,
   ki so kradli ji iz panja,
   pač ponoči, ko se sanja,
   ona vsega zdaj je kriva.

   Jelšev med ji je izginil,
   ljubezniva je priznala,
   k temu ljubko še dodala,
   da se tat je z njim oslinil.

   Kriva, ker je rekla tat,
   s težko sapo zdaj sopiha,
   tisti, ki iz panja kiha,
   češ da nič ni plagiat.

   Panj, ki kiha, dajte no,
   kdo je vaš obveščevalec,
   kdo je ta zalezovalec,
   ki natvezil vam je to?

   Če bo treba, brglez ptič
   zanj bo pričal kadar koli,
   da ni plagiat nikoli,
   verjemite, ni hudič.

   Brglez, ki nad panjem leta,
   dobro vidi in pove,
   kar se ptičku zapove,
   s kljunčkom vedno prav opleta.

   Brglez, ki leti visoko,
   pod prisego bo povedal,
   da je sam tja v panj pogledal,
   sapo bo zajel globoko.

   Panj, ki kiha, se izmaže,
   če pokaže se koristen,
   plagiat njegov bo pristen
   vir, ki sam o sebi laže.

   Pa ne dolgo, verjemite,
   panj, ki enkrat je zakihal,
   nove bo nesmisle pihal,
   slej ko prej ga ulovite.

   Z roko v panju ga dobite,
   v tistem panju ni čebelic,
   in še manj medu skodelic,
   druge tam reči so skrite.

   Panj, ki kiha kot robot,
   to noben ni plagiat,
   ampak le čebelic brat,
   tumast in hvalisav trot.

  • radames

   Test na robote.

 • karpelec

  Ni dovolj, da smrdi po gnilem, treba je še malo pomešati, da bolj smrdi.

 • Dragan Krstič

  Tunek se je vrnil na naš portal.

 • VERRZIFIKATOR

  Tone P. Izdajalec

  OBVEŠČEVALSKA ALI PANJ, KI KIHA

  Tole je obveščevalec javil,
  nekaj v štorovju da se premika,
  bojda gre za štor, za panj, ki kiha,
  takšne je prav resno širil, pravil.

  Panj, ki kiha, saj ste ponoreli,
  kdo še slišal takšno je neumnost,
  res izkazal ovaduh pogumnost
  s to je oslarijo, razumeli?

  Panj, ki kiha, sam o tem obvešča,
  sam je vrli ta obveščevalec,
  bojda le globoki izvajalec,
  ki o nebulozah svet osvešča.

  Kratkoviden je, to je na dlani,
  ni pa zagotovo slaboumen,
  je nastop namenoma dvoumen,
  da se zdi ti na pogled postrani.

  Vse postrani da pri njem izgleda,
  to je taktika prav dobro znana,
  panj, ki kiha, duša je prodana,
  sam se tega še kako zaveda.

  Kaj je treba, doktor, postoriti,
  da prenehal s takšnim bo početjem?
  Ubraniti pred nadaljnjim vnetjem,
  kihanja ga trajno ozdraviti.

 • Darth Vader

  ena sama bejzbolska palica je dovolj za takšnega klovna, kot je penikiher

  • Joško

   Glavo ima veliko.

   • Anton

    kaj ti pomaga potlej velikost, če je ta prazna?

    sarkazem press

    • Janko Gedlicka

     Žal ni prazna, polna je zlobnih misli in nakan.

     • radames

      Kako daleč sežejo roboti. Test!

     • radames

      Robot ni izbrisal. Test uspel.

  • Janko Gedlicka

   Žal ni prazna, polna je zlobe.

 • francelj3

  Nobenega od večjih prelomov v zgodovini pravosodja ni bilo. Bi pa bil, če bi šli tovarišica Koleta in tisti, ki so ji dajali navodila, takoj za kakšnih 20 let v zapor.

 • sloustava

  Ti “kihler “ ali “pajn”al8 karkoli ze si, vprasam te tole: a je hudic zreti lasten dr…k?

 • xtc

  Težava je v tem ,da bi morala parlkamentarna komisija preizkati poslovanje kemijskega inštututa in tam vpletenih in s kom so poslovali ter kaj je je prodajalo in proizvajalo,če so se proizvajale stvari za kriminalne zadeve,je treba naročnimke,kroizvajalce in kupce poizkati in pozapreti.

 • FORT WORTH

  Naj Tuneku Peinkiherju koncno nekdo pove, da yugovine in JNA ni vec ze skoraj 30 let, ker jo je Slovenska TO peljala scat.

  Nekdanji japonski vojak, ki je kar 30 let vztrajal v filipinski džungli, ker ni želel verjeti, da je druge svetovne vojne res konec, je v starosti 91 let umrl v eni izmed tokijskih bolnišnic. Hirooju Onodi je odpovedalo srce.

  Takratnega obveščevalca japonske vojske so leta 1944 z ukazom, da se ne sme nikoli predati, poslali v džunglo na otoku Lubang na severozahodu Filipinov. Tam je, skupaj s še tremi vojaki, ostal ujet in brez vsakega stika s civilizacijo.

  30 let po porazu Japonske, leta 1974, je nato povsem po naključju v džungli srečal nekega raziskovalca, ki mu je razkril, da je vojne že zdavnaj konec. A gverilec Onoda, ki se je še vedno boril proti “sovražnikom” (v letih v džungli naj bi ubil približno 30 ljudi, ki jih je zamenjal za vojake, a mu je filipinski predsednik pozneje podelil amnestijo), tej novici kar ni mogel verjeti.

  V odhod iz džungle je privolil šele, ko so k njemu poslali njegovega nekdanjega poveljnika, ki ga je “uradno” razrešil dolžnosti in mu ukazal, naj se umakne. Ob predaji filipinskim oblastem je bil Onoda oblečen v svojo 30 let staro cesarsko vojaško uniformo, čepico in meč – vse popolno ohranjeno.

  Ob vrnitvi v domovino so ga nato sprejeli kot junaka, vladni predstavnik Jošihide Suga pa je danes hvalil Onodovo močno voljo do življenja.

  Kmetoval v Braziliji, izobraževal se je na Japonskem
  Potem ko se ni in ni mogel prilagoditi življenju v domovini, je Onoda leta 1975 odpotoval v Brazilijo, kjer se je lotil kmetovanja, od leta 1984 pa je na Japonskem vodil mrežo zasebnih šol, posvečeno izobraževanju o naravi in življenju.

  Onoda je bil zadnji od več deset japonskih vojakov, ki so še leta po koncu druge svetovne vojne ostali razkropljeni po odročnih delih Azije in so postali nekakšen simbol neverjetne vztrajnosti tistih, ki so bili vpoklicani, da se borijo za svojega cesarja.

  Od treh vojakov, ki so v džungli ostali skupaj z Onodo, se je eden na Japonsko vrnil že leta 1950, enega so leta 1972 aretirali v džungli na otoku Guam, enega pa so v spopadu leta 1972 ubili filipinski vojaki. Onoda je pozneje pojasnil, da je menil, da za številnimi poskusi, da ga prepričajo, da pride iz džungle, stoji marionetni režim, ki so ga v Tokiu nastavile ZDA.

 • Miro Jereb

  Vsega je kriv Novič ker je ustvaril to zbrko sam zato ker se je rodil…hahahahaha…Sodišča pa…ah, ladja norcev.

 • Joža

  To ste si izvolili, Slovenci brezglavi, verniki in neverniki in Cerkev, kaj zdaj jamrate? Kaj pa lahko pričakujemo drugega od take atmosfere v državi?

  Vsega je kriva vedno med seboj skregana in zavistna desnica, katere velik del vedno teži na levo. F… off.

 • milanček

  ja Slovenci-ke smo res krivi ker nismo s takimi pokvarjenci kot je ta peinkiher in njemu podobni že zdavnaj pospravili! Za Slovenijo gre!

 • Mojca pokraculja

  Cakam komentar od tuneka, tweetya,…., ker ima Peinkiher enkratno priloznost da komentira clanek o samem sebi.

 • Artur

  Uši se praviloma stre v Butalah jih vzgajamo.

 • Franc Šink

  Na sliki zgoraj se je postavil v pozo ki pomeni: Kdo mi pa kaj more.

  • totex39

   Zato mu pa ravno treba dokazati, da mu še kako moramo in ga utišati.

 • Stanislav Juznic
 • branči

  kapish, kapish, kapish… če je to rdeči izstrelek intelektualne dometa, pol nas je res lahko strah, dokler so ti debili na oblasti!

 • totex39

  Uslužbenca globoke države je za lažnive izjave in sovražnega govora potrebno tožiti in naj mu sodi sodnik, ki ni omadeževan z krivosodjem.

 • pajot

  Tale pajnkihler meri po vsej verjetnosti kakšnih meter petdeset. se pravi,da ima manjvrednostni kompleks. Takile kepeci se potem,ko odrastejo,zmeraj zatečejo pod okrilje močnejšega in serjejo po normalnih ljudeh. Galerija liliputancev je kar velika: Napoleon,Stalin,tito in trenutno boter slovenskega podzemlja,kućan.

  • KAPIBARA

   Drži, nima več kot meter-50, bil pri meni v službi, ko je iskal material, da bi ga ožigosla, za novo-stanovljenega , žal neuspešnega, parlamentarca (baje je iz štajerske.. )

   • pajot

    Mali ljudje imajo tudi pritlikave možgane. So se pač takšni rodili. Povzročajo pa že od majhnega probleme svojim staršem,potem pa še okolici. Če se povzpnejo s hinavščino in prilizovanjem še više,potem postanejo nevarni za druge ljudi. So izredno prilagodljivi in sledijo samo svojim interesom.Kot sem že prej omenil,so bili v zgodovini majhni ljudje največji lopovi in morilci. Vse zaradi svojega občutka manjvrednosti. In tak je tudi pajnkihler ali kako se že piše. nepomemben osebek,ki ti pa lahko zagreni življenje do smrti.
    Tak je bil tudi (mislim,da) Viktor Avbelj,slovenski komunist. Osebek majhne postave in če je prišel kdo večji v njegovo pisarno,se je moral takoj vsesti,da sta bila enaka po višini.
    Še to: Viktor Avbelj mi je nekoč moral seči v roko. Občutek,ki sem ga takrat dobil,je bil grozljiv. Kot bi prijel mrtvo ribo.
    Nauk: mrtev komunist je najboljši komunist.

 • Anton

  take idiote kot je Peinkiher je najbolje ignorirat

  sarkazem press

 • soc

  Peinkiher? TIpični bebavi valpet Kučanove aristokracije, hierarhično tam nekje v rangu malo bolje plačanih murgelskih novinarjev, okrajnih sodnikov in docentov na FDV. Bljak.

 • Janez Kepic-Kern

  Ali je tole prispevek o “žal našem” mnogovzdevkovnem “IZTOKU PUŠNIKU” ?
  Mogoče
  se bo kaj – tudi sam – oglasil in dal še kakšna “pojasnila”.
  Še lepše bo, če se bo nehal oglašati, ali če bo posredoval kaka verodostojna obvestila koristna –
  naši, slovenski t.i. pomladni strani.
  Vsekakor pa naj se – “poboljša”
  Jaz
  Janez Kepic-Kern – SE NE BI DOBRO POČUTIL V KOŽI ČLOVEKA S TAKO BIOGRAFIJO. IN S TAKIMI DEJANJI IZ PRETEKLOSTI – NA SVOJI “GRBI”.
  No – nekateri etiko in moralo res – se zdi “razumejo” oz. je sploh ne razumejo – čisto po svoje.
  Vsakdo od nas
  mora posledice svojega “razumevanja ali nerazumevanja” etike-morale – nositi – sam !
  To
  seveda velja tudi za tega človeka,
  ki je
  glavna – “zvezda” – tega prispevka.
  Če pa je ista “zvezda” še glavni avtor – vseh ex KP, ZK PROVOKATORSKIH
  početij – na tem OK e-portalu NOVE24TV
  POTEM – SE BO PA RES ZAPISAL
  V
  ZGODOVINO NAS – SLOVENCEV..
  V “ČUDNI” LUČI – BO SEVEDA – PRIKAZAN. Se zdi ! L.r. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 • radames

  “Ta organizacija je bila namreč ustanovljena leta 1946 pod vodstvom

  kot del Slovenske akademije znanosti in umetnosti in je bila kasneje
  preoblikovana v samostojno inštitucijo, ki se je, pomenljivo, imenovala
  Kemijski inštitut Boris Kidrič.”

  Normalno. Revolucionar Boris Kidrič je bil namreč faliran študent kemije.

 • Zdenko Izbirčni

  Ti si lahko bil ponosen ker so vam diplome šenkovali ker si bio v partiji

  • učko

   Sej ni naredu faksa ! On je tam sam mal bluzil !

   • Zdenko Izbirčni

    Potrdilo imama, ker smo to obljubili mamici.

 • Zdenko Izbirčni

  Točno vem kakšen dogovor je bil in takšne tipe smo potrebovali v propagandne namene. Si pač imel velik gobec in dolg jezik, pravšen za nas.

 • Zdenko Izbirčni

  Vsi potomci rdečih počepač in gobarjev ste imeli ta privilegij.

 • učko

  Foglov Tufek že kar nekaj časa ni aktiven na tem portalu. Kwa zdej to?

  • Zdenko Izbirčni

   A to je oni kozjejebec?

 • Zdenko Izbirčni

  Si le priznal goljuf rdeči.

 • Amerikanc

  Zajebal si samo pri hiši, pa še tam ne stoprocentno. Po drugi vojni so “zaslužni” dobili pokradene hiše in poslovne prostore, ko je tega zmanjkalo pa ste dobili zastonj stanovanja.

 • Janez Kepic-Kern

  Žal je spodnji “RDEČI BALON” VERJETNO PRESTAR, DA BI SE KOT REDNI ŠTUDENT VPISAL
  – na kako KVALITETNO pravno fakulteto.
  Kvaliteten študij – prava – bi mu morda koristil.
  Iz
  ZAPISOV “RDEČEGA BALONA” spodaj je razvidno,
  da ne razume vsebine – pravnega izraza – “ŠRAVNOMOČNOST OBSODBE”
  Tudi
  vse žrtve, osojenci – naHITLERJEVIH ali J.V. STALINNOVIH SODIŠČIH – so
  namreč bili
  – PRAVNOMOČNO OBSOJENI – kar pa seveda ne pomoni, da so bili tudi “PRAVIČNO” obsojeni.
  Saj je bila
  kot vemo večina SODB HITLERJEVIH, STALINOVIH IN JE BILA OZ- ŠE BO TUDI VEČINA OBSODB T.I. “TITO”
  SODIŠČ – spet- sodno – razveljavljenih: obsojenci – pa kljub “pravnomočnosti” tistih obsodb
  – SO BILI REHABILITIRANI !
  Tole
  je zagotovo – preveč . resne pravne tematike
  za
  “RDEČEGA BALONA”, ki očitno niti PRAVNEGA POENA – PRAVNEGA IZRAZA
  “PRAVNOMOČNOST”
  očitno – ne RAZUME !. Naj mu realni pomen izraza
  “PRAVNOMOČNOST” razloži kak akademski pravnik.
  Jaz Janez Kepic-Kern sem le ex OK precej razgledan – KNJIŽNIČAR –
  KNJIŽNIČARSKI INFORMATOR IZ LJ..
  Nisem nikoli študiral – prava.
  L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 • Amerikanc

  Zapomnite si državljani Slovenije, da bojo UDBOVCI rovarili toliko časa, dokler ne bojo v “zasluženi” penziji. In še potem jih udbopartija porabi za prikrivanje pokradenega denarja v bankah ter podjetjih.

  • pajot

   Boter je tudi v penziji,pa še zmeraj vodi to bando . Bo potrebno izumit nekaj drugega za njihovo nedejavnost. he,he,he…

 • Iva

  Agent Peinkiher: “Novič je bil pravnomočno obsojen morilec Jamnika in potem se najde sodnik Radonjić, ki priredi rekonstrukcijo poteka odhoda Noviča na kraj umora…

  Radonjić je prehitel mafijo (popoln alibi Noviča), ki je načrtovala njegovo izločitev, najprej preko Pogačnika – ta se je pametno premislil. Sledila je ovadba Kuniča, nadaljevali pa bi z obtožnim predlogom SDT Furlana.
  V umor Jamnika so vpleteni tudi agentje peinkiherji s Koprske 94. Bodo raziskovalni novinarji Mladine raziskovali svoje udbovske vire in lastnike? Ob svetem nikoli!

  Ponovno preiskavo bi moral začeti prenovljen(!) NPU pri statistih (Farkaš, Bartol …). In postopoma iti proti vrhu, do naročnikov – ti so bistveni!
  Morilca seveda ne bodo našli, bil je le plačano sredstvo za likvidacijo Jamnika. Poznata pa Peikiher in Hrastar take modele …

  • branči

   kako preprosta analiza, glavnega dokaza! očitno so res vsa sodišča v sloveniji na stopnji turškega nivoja “kadija te tuži, kadija te sudi”

  • pajot

   Ne vem,kdo je naročnik umora Jamnika. Vem pa,da se je vedno in povsod v eliminacijo vmešaval Boter. Oziroma,naročnik je bil zmeraj Boter. Tako gre to v mafijskih poslih. Brez Botra ni nič.

  • anzek

   Glede na to, da ste se zelo zavzemala za pravično sojenje in temu primerno zelo veliko veste, vprašanje: Zakaj je žena pokojnega Jamnika stranka v postopku in ali nima tudi ona motiva za umor svojega moža? Poleg tega pa je vedela, za razliko od Noviča s katerim avtom in predvsem kdaj bo pokojni prišel na zabavo.

  • pupa

   Kakšen agent je to zavaljeno prase saj je bolj širok kot visok.

 • antimur

  Peinkiher deluje že na izgled kot retardiranec in zver, pravi izdajalec domovine in podrepnik yugo špicljev in kučanistov, skratka gnoj, ki ni vreden, da tlači sveto slovensko zemljo.

 • antimur

  Si odvraten sodelavec zločincev, verjetno pa tudi ne samo dementen, ampak močno omejen. Po tvojem gobcanju bi dejal, da si že v fazi razpadanja, nekaj takšnega kot največji slovenski terorist Kučan.

  • branči

   ni važno, kako se stranka imenuje, tkomentar nam vse pove, kaj se v tvoji glavi dogaja!

 • šmentanamuha

  Ko en jebeni buzerant Repovž razpreda o junaštvu, ko en jebeni plačanec mafijske globoke države poskuša diskreditirati človeka, ki je pokazal, kaj je to poklicna integriteta, v tem primeru sodniška integriteta. Osebek Repovž naj še naprej fafa kurce, s čimer bo naredil največ koristnega dela. Tudi migranti (vsaj nekateri) bodo veseli.

 • učko

  Jah lej, men je uspelo tud faks nardit. Če si debilko, morš bit pa bolj trmast, pa je. Vse se da.

 • Janez Kepic-Kern

  V LINKU
  KRATEK PODUK O T.I.
  PRAVNOMOČNOSTI – SODB, ODREDB in drugih pravnih aktov !
  Naj kak
  akademsko došolan pravnik dopove pravi pomen
  pravnega izraza
  “PRAVNOMOČNOST” spodnjemu t.i. “RDEČEMU BALONU” in tudi
  – mnogim “žal” poslancem DZ R. SLOVENIJE,:
  OD POSLANCEV DZ JE DOSLEJ – “DOKAZAL” POPOLNO NERAZUMEVANJE POJMA – “PRAVNOMOČNOST” SMC “žal” poslanec Jani M. v primeru t.i “PATRIE”,
  – torej,
  komentatorjev, poslancev in ostalih,
  ki
  jim je Bog dodelil premalo LOGIKE v – njih glave,
  da bi brez mnogih dodatnih pojasnil – SPLOH RAZUMELI PRAVO VSEBINO pravnega izraza
  “PRAVNOMOČNOST”.
  Taizraz namreč
  NIKAKOR NE POMENI VSEBNSKE “PRAVILNOSTI, PRAVIČNOSTI” neke sodbe, odločbe,
  označuje samo
  njeno – praktično veljavnost, uporabnost itd.
  Nek
  izkužen SODNIK je na shodih ODBORA 2014 – LEPO REKEL:
  “POLOŽAJ SODNIKA JE TAK, DA IMA – VEDNO – P R A V – tudi, če NIMA – PRAV”
  Saj
  se mora – v novem sodnem postopku mora dokazat in dosoditi
  NEPRAV — prve razsodbe dotičnega sodnika”
  Verjetno
  SO ZGORNJE BESEDE
  IZKUŠENEGA SLOVENSKEGA SODNIKA – PREHUDO TEŽKA
  INFORMACIJA
  ZA “UBOGE GLAVICE
  ” RDEČEGA BALONA, nekaterih “žal” poslancev itd.
  Kljub temu – sem jim – zapisal.
  – več pa
  NAJ JIM – TRDIM GLAVAM – NAPIŠE – KAK AKADEMSKI PRAVNIK. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  O T.I. PRAVNOMOČNOSTI

  https://www.findinfo.si/DnevneVsebine/Aktualno.aspx?id=238436

 • Janko Gedlicka

  Tipična udbovska podtikanja. Vse od 1941 naprej se tako dogaja. Laži, kraje, umori (npr. dr. Jamnika, Krambergerja, nešteti zločini VOS – a) diskreditacija, za svojo zločinsko dejavnost pa živijo na “zasluženih” prebendah. Painkihner je – “vojak revolucije”. Skrbi za NOVI RAZRED katerega valpet je in s tem za svojo rit.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  JE KAR POMEMBNO.
  Ali je tole prispevek o “žal našem” mnogovzdevkovnem “IZTOKU PUŠNIKU” ?
  Mogoče
  se bo kaj – tudi sam – oglasil in dal še kakšna “pojasnila”.
  Še lepše bo, če se bo nehal oglašati, ali če bo posredoval kaka verodostojna obvestila koristna –
  naši, slovenski t.i. pomladni strani.
  Vsekakor pa naj se – “poboljša”
  Jaz
  Janez Kepic-Kern – SE NE BI DOBRO POČUTIL V KOŽI ČLOVEKA S TAKO BIOGRAFIJO. IN S TAKIMI DEJANJI IZ PRETEKLOSTI – NA SVOJI “GRBI”.
  No – nekateri etiko in moralo res – se zdi “razumejo” oz. je sploh ne razumejo – čisto po svoje.
  Vsakdo od nas
  mora posledice svojega “razumevanja ali nerazumevanja” etike-morale – nositi – sam !
  To
  seveda velja tudi za tega človeka,
  ki je
  glavna – “zvezda” – tega prispevka.
  Če pa je ista “zvezda” še glavni avtor – vseh ex KP, ZK PROVOKATORSKIH
  početij – na tem OK e-portalu NOVE24TV
  POTEM – SE BO PA RES ZAPISAL
  V
  ZGODOVINO NAS – SLOVENCEV..
  V “ČUDNI” LUČI – BO SEVEDA – PRIKAZAN. Se zdi ! L.r. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   ENAKO
   JE KR POMEMBNO, ŠE 1X.

   Žal je spodnji “RDEČI BALON” VERJETNO PRESTAR, DA BI SE KOT REDNI ŠTUDENT VPISAL
   – na kako KVALITETNO pravno fakulteto.
   Kvaliteten študij – prava – bi mu morda koristil.
   Iz
   ZAPISOV “RDEČEGA BALONA” spodaj je razvidno,
   da ne razume
   vsebine
   – pravnega izraza – “PRAVNOMOČNOST OBSODBE”
   Tudi
   vse žrtve, obsojenci – na HITLERJEVIH ali J.V. STALINNOVIH SODIŠČIH – so
   namreč bili
   – PRAVNOMOČNO OBSOJENI
   – kar pa seveda ne pomeni, da so bili tudi “PRAVIČNO” obsojeni.
   Saj je bila
   kot vemo
   večina SODB HITLERJEVIH, STALINOVIH
   IN JE BILA OZ- ŠE BO TUDI VEČINA OBSODB
   T.I. “TITO”
   SODIŠČ
   – spet- sodno – razveljavljenih: SE PRAVI – KASNEJE – SODNO
   – SPET – PRAVNOMOČNO – RAZVELJAVLJENIH !
   Znana dejstva.
   obsojenci – pa kljub “pravnomočnosti” tistih obsodb – SO BILI REHABILITIRANI !
   Tole
   je zagotovo – preveč . resne pravne tematike
   za
   “RDEČEGA BALONA”, ki očitno niti PRAVNEGA POJMA – PRAVNEGA IZRAZA
   “PRAVNOMOČNOST”
   očitno – ne RAZUME !. Naj mu realni pomen izraza
   “PRAVNOMOČNOST” razloži kak akademski pravnik.
   Jaz Janez Kepic-Kern sem le ex OK precej razgledan – KNJIŽNIČAR –
   KNJIŽNIČARSKI INFORMATOR IZ LJ..
   Nisem nikoli študiral – prava.
   L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 • šmentanamuha

  Pa se ti ne zdi čudno, da sodišče in levi mediji tako ščitijo onega Libanonca?

  • pupa

   Na ta račun imajo medijski “ustvarjalci” ugodno ceno pri nabavi opojnih substanc.

 • šmentanamuha

  Po tem, kar sem lahko spremljala preko medijev v zvezi z Novičem, sem mnenja, da tega dejanja ni storil. Stvar zdrave pameti, tako da se strinjam z Radonjičem.

 • šmentanamuha

  Sodba še ni pravnomočna, zato je pametno, da se ne izpostavlja preveč.

 • Janez Kepic-Kern

  IZTOKA PUŠNIKA – dajmo spraviti – pred vzornega SODNIKA – Z. RADONJIĆA.
  Zaradi motenja dela tega medija.
  Brez veze je tebi – kaj razlagati !
  TO – TEBE – in take kot si ti
  ter
  VLADO R. SLO – TEPE PO GLAVI ! A ne razumeš? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  JE POMEMBNO !
  SD Dejan ŽIDAN – NAJ SE – NAM SLOVENCEM – OPRAVIČI
  ZA
  NJEGOV
  “GOVOR”,
  KI JE BIL POLN NERESNIC IN NETOČNOSTI – ZAVAJANJ
  EX KP, ZK STALINSKO-TITOISTIČNIH POTVORJENIH IDEOLOŠKIH “RAZLAG”
  KI
  “NE PIJEJO VODE”
  Zavajal je vso slovensko javnost, v kateri je le še malo ljudi,
  ki so bili – osebne priče dogajanj 1941-1945.
  Skrajno – nekorekten nastop in . “govor”,
  ki ni bil na ravni – javnega politično državnega – predstavnika !
  moje osebno državljansko mnenje – Janez Kepic-Kern, roj. 1952.

  ŠE TUKAJ.
  SPODNJEGA
  – SE DOBRO ZAVEDAJMO – NAŠA BESEDA, NAŠA STALIŠČA – SO ENAKOVREDNA !
  SLOVENCI – BODIMO SAMOZAVESTNI !
  Vsakdo od nas
  IMA
  ENAKE – DRŻAVLJANSKE IN POLITIČNE PRAVICE
  KOT
  KAK – SD D. ŻIDAN ali kot
  zelo sporna SD Tanja F., M. KUČANA ITD.
  Njih
  BESEDA NI – NIĆ VEČ VREDNA
  – kot
  NAŠA BESEDA.
  V
  JELŠANAH – naj bo ENAKO KOT
  V
  ŠENĆURJU pri Kranju.
  TAM JE BIL DOVOLJ MOČAN JAVNI ODPOR
  PROTI VSILJEVANEMU MIGRANTSKEMU CENTRU
  IN
  V ŠENČURJU – danes
  MIGRANTSKEGA CENTRA – NI !
  TI
  LJUDJE IZ SD, LEVICE, SMC, SAB, DeSUSA IN IZ
  LMŠ SE SAMO “ afnajo” s svojo
  “velikodušbostjo” NA ŠKODO VSEH NAS
  SLOVENCEV
  IN
  SLOVENSKIH DAVKOPLAČEVALCEV.
  Nam
  SLOVENCEM
  EX KP, ZK STRANKE – NE BODO – PODARILE – NIČ.
  Samo nizke PLAĆE iN PENZIJE
  TER VISOKE DAVKE
  BOMO POD
  SD LEVICA, SMC, SAB, LMŠ DESUSOM
  ITD
  LE TO – NIĆ – bomo imeki ! L. r. JANEZ K. Kern KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  IZTOKA PUŠNIKA – dajmo spraviti – pred vzornega SODNIKA – Z. RADONJIĆA.
  Zaradi motenja dela tega medija.
  Brez veze je njemu – kaj razlagati ! L.R. JANEZ K KERN KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   ZA DOSLEDNO PRAVNO IN PRAVIČNO DRŽAVO – BREZ ZLORAB DRŽAVE,
   DRŽAVNIH ORGANOM – NA NEZAKONIT NAČIN – NAPRAM – LASTNIM DRŽAVLJANOM. !

   PONAVLJAM,

   Jaz sem 67 let star , upokojen ex OK knjižničar s 40 let delovne dobe.
   V
   mojem aktivnem življenju
   sem imel možnost videti – VELIKO LJUDI,
   KI
   SO IMELI ZA MALO KVALITATIVNEGA DELA
   “VELIKO PREVISOKE PLAČE” Po pravilnikih seveda
   – a glede na njih realni “mini pozitivni delovbi učinek” – veliko – “PREVISOKE PLAČE”.
   Pri nas v naši državi Sloveniji
   ima na podoben način, formalno jorektno sicer
   – VELIKO LJUDI, “KAR PRECEJ – PREVISOKE PNZIJE”
   “PREVISOKE”
   GLEDE NA “MINI” REALNI POZITIVNI PRISPEVEK, KI SO GA DALI V NJIH “DELOVNI” dobi.
   Nekaj
   TAKIH LJUDI – OSEBNO – POZNAM.
   Nihče od njih – NI PRAV ZARES “SREČEN” ob njih “PREVISOKIH PENZIJAH”
   Vest ali podzavest – jih – se zdi
   – VES ČAS OPOMINJA,
   DA SO SE – VEČINO SVOJE DELOVBE DOBE – “ŠLEPALI” – NA TRUDU – DRUGIH !

   MOJ PREGOVOR:
   “RESNICA JE KOT – NOS – SREDI OBRAZA ! Ne da se je skriti !
   RESNICA – JE TO,
   KAR SE JE RES – DOGAJALO. Interpretacije – NISO RESNICA !

   Brez dlake na jeziku !

   ŽE SPET – SE ZDI
   – SE PONAVLJA SITUACIJA,
   – KOT NPR. V PRIMERU – “NLB-IRAN GATE”
   OB TEMAH KOT
   JE ZGORNJA

   IN OB
   – NAPADIH ISLAMISTOV NA KRŠČANSKE CERKVE IN LJUDI

   – OB IZJEMNO SLABEM STANJU IN DELOVANJU
   SODSTVA IN OSTALIH INSTITUCIJ PRAVA V R. SLOVENIJI,

   – OB ENAKO IZJEMNO SLABEM STANJU V Z D R A V S T V U NASE R. SLOVENIJE
   IN NA ŠTEVILNIH DRUGIH PODROČJIH

   PONAVLJA SE SITUACIJA,
   DA
   – ” ŽAL NAŠI IN
   – ŽAL IZVOLJENI ALI
   – “ŽAL” IMENOVANI NA POMEMBNA – JAVNA MESTA V NAŠI DRŽAVI R. SLOVENIJI
   NE
   NAREDIJO NOBENEGA JAVNEGA NASTOPA – NA TV !
   V KATEREM BI IZRAZILI JASNA OSEBNA IN URADNO POLITIČNO DRŽAVNA STALIŠČA
   DO
   ZGORAJ – NAKAZANIH – JAVNO POMEMBNIH PEREČIH TEM.
   O
   VZROKIH ZA NJIH
   JAVNO NEAKTIVNOST
   – V ZA VSE POMEMBNIH PEREČIH TEMAH
   TU
   NITI NE BI PISAL : ponavadi gre za banalne vidike kot so – da dotični, na visokih položajih
   – niti nimajo znanj,
   – ne volje po dopolnitvah – njih “neznanja”
   – da o oportunizmu, in “bednem” gledanju – bodo, naj se angažirajo – prvi – ostali, zakaj ravno – jaz !? itd. itd.

   Qb – NAKAZANEM – BI RAD IZRAZIL
   LE
   MOJE OSEBNO
   GLEDANJE NA – NEAKTIVNOST, NA NEODZIVNOST ITD.
   ZELO
   VIDNIH
   POLITIČNO DRŽAVNIH VISOKIH IN NAJVIŠJIH “FUNKCIONARJEV” ,
   KI
   NAJ BI BILI NEKAKŠNI – “PREDSTAVNIKI” – NAS – S L O V E N C E V !

   Vsako “neagiranje, neodzivanje – teh “predstavnikov”
   štejemo

   – mi Slovenci,
   ki smo vsaj 40 let že
   NEPRIMERNO BOLJ AKTIVNO,
   ODZIVNO, POZITIVNO, ITD.
   V DOBRO NAŠIH SONARODNJAKOV VSEH PLASTI IN STAROSTI – DELALI !

   ŠTEJEMO,

   NEAKTIVNOST, NEODZIVNOST ITD. – TEH – “PREDSTAVNIKOV”
   KOT – SRAMOTNO,
   KOT “DOKAZ”,

   DA SO – “NEVREDNI” – NJIH “POLOŽAJEV”, KI JIH ZASEDAJO

   IN
   DA SO SEVEDA TUDI,
   “ŽAL FORMALNO KOREKTNO”
   – A GLEDE DA PRAKTIČNO “NEZAZNAVNE POZITIVNE ” UČINKE
   NJIH ZASEDANJA TEH POLOŽAJEV
   TUDI

   – VELIKO ” P R E – DOBRO PLAČANI”!
   V visokem %
   – nedvomno – “PREDOBRO PLAČANI”. !

   Pozitivnim izjemam
   kot je vzorni g. sodnik Z. RADONJIĆ – se opravičujem
   – za tako moje
   – in ne samo moje – trdno – MNENJE. Mnenje, k se ga pa da – tudi – dokazati !

   Enako
   naj si omenjeni nakazani, večinoma – “SAMOVSILJENI ” PREDSTAVNIKI – NAS SLOVENCEV
   NIKAKOR
   NE DELAJO ILUZIJ, UTVAR ITD.
   DA
   SO – KAKORKOLI – S STRANI – NAS – OK SLOVENCEV -KAJ – SPOŠTOVANI !
   ČE
   KOGA OD JAVNO DELUJOČIH OSEB V SLOVENIJI – MI”OK” SLOVENCI – RES -SPOŠTUJEMO
   TO
   ŽE NA PRIMEREN NAČIN – JAVNO – IZRAZIMO !
   Torej,
   naj si večinoma “žal” naši – “PREDSTAVNIKI” – NE DELAJO UTVAR, NAJ NE ZAVAJAJO – SAMIH SEBE
   DA
   SO KAJ – JAVNO, MED NAMI SLOVENCI – KAJ POSEBNO – SPOŠTOVANI.
   Večinoma – niso – prav nič spoštovani !
   Le na – javni – SCENII – so. Le to in nič drugega !
   in
   kot rečeno – VEČINOMA SO VELIKO “PREDOBRO – PLAČANI,

   ŽAL – FORMALNO KOREKTNO – A MOČNO – “PREDOBRO PLAČANI”. Kar je možno dokazati.
   S slabim stanjem na večini področij v naši R. Sloveniji. Dejstvo

   ODZIV
   “žal” naših predstavnikov” na novejšepomembne javne dogodke v svetu
   in
   na javne probleme v naši Sloveniji
   je
   bil: SKROMEN, “REVEN” ALI “NIKAKRŠEN”. ALI GA TUDI
   – SPLOH – NI BILO.
   Koga
   in
   ZAKAJ – SPLOH – PLAČUJEMO – POŠTENI SLOVENSKI – DAVKOPLAČEVALCI !?
   PONAVLJAM.
   “ŽAL NAŠI”
   SD, LEVICA, LMŠ, SMC, DESUS, SAB ITD. POKOMUNISTI !
   SE ZDI
   SE SPRENEVEDAVO
   IZGIBAJO – OBSODBI – ISLAMISTOV
   IN
   IZRAZOM OGORČENJA – ZARADI NAPADOV NA KRŠČANSKE CERKVE IN KRŠČANE !
   ALI JE KDO ZBRAL – JAVNE IZJAVE
   “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK VIDNIH LJUDI IN STRANK?
   Ali
   SPLOH KAJ – OBŽALUJEJO,IZRAŽAJO OGORČENJE – ZARADI
   NAPADOV
   ISLAMISTOV – NA KRŠČANSKE CERKVE IN KRISTJANE?
   Ali
   pa se kot nekateri ex KP, ZK BEDNI PROVOKATORČKI TUKAJ
   – LE HINAVSKO IN UMAZANO NASLAJAJO
   NAD
   NASILJEM – NAD – KRŠČANSTVOM. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KAJ
   PRAVI SD, EU TANJA FAJON IN “LEVICA” L. MESEC, KORDIŠ ?

   SD TANJA F.
   – LMŠ – JOVEVA ? Bodimo no resni !L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Slovenka

  Nesrečnež.

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++++++++ SE STRINJAM. L.R. J.K.K. KOMENDA

 • montyamp

  Nakon ovakih govorenja o Janši , u niz razgovora TONE PEINKIHAR je negdje sredinom rujna 1993 g. zatražio , da sačinim skicu plana za psihološko – propagandno djelovanje, kojim bi se srušio JANŠA , najprvo kao ministar obrane, onda totalno kompromitirao .
  PAINKIHAR KAŽE DA PODRŽAVA KUČANA i KUČAN ima utjecaj u svim strukturama starih nomenklatura i starim kadrovima u novi nomenklaturi vlasti u Sloveniji , s osloncem na stare kadrove državne sigurnosti, na direktore velikih banaka , velikih privrednih organizacija Slovenije , te u ukupnim finansijskim strukturama .
  Drnovšek je tehnokrata vlasti sa osloncem na stranke lijevog centra , ali je pod utjecajem stranih centara moči , sa dobrim pozicijama u strukturama bivših jugoslovenskih vlasti .

 • Janez Kepic-Kern

  O IZTOKU PUŠNIKU !
  “RDEČEGA BALONA”
  IN OSTALE PROVOKATORSKE VZDEVKE, T.I. NICKNAME: “PRLE, DUHEC ITD.

  IZTOKA PUŠNIKA – dajmo spraviti – pred vzornega SODNIKA – Z. RADONJIĆA.
  Zaradi motenja dela tega medija.
  Brez veze je njemu , njim – kaj razlagati ! L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  P.S.
  POZITIVNI VIRUS – VZORNEGA SODNIKA Z. RADONJIĆA – SE ŠIRI !
  NAJ – SE RAZŠIRI
  ŠE NA ČLANE – IZTOK PUŠNIK&COMP.
  spodaj se
  – “duhcu” in –
  – “prletu” –
  – MEŠA – se zdi, ker je
  – SDS – dobil le OPOMIN,
  – DR. NOVIĆ – JE PA ŽE – NA PROSTOSTI !

 • Janez Kepic-Kern

  PA – KDO ZS VRAGA
  JE NAPISAL – VISOŠKO KRONIKO?

  ŠALA
  povzeta po današnjem radiu OGNJIŠČU.

  V KOMUNISTIČNI ŠOLI
  – NA ŠTAJERSKEM, na steni visi slika strogega “MARŠALA TITA”

  UČITELJ – avtoritarno – vpraša:

  “KDO JE NAPISAL – VISOŠKO KRONIKO?” ” MIHEC – ti povej ”
  MIHEC reče:
  ” Ne vem. JAZ JO NISEM NAPISAL”
  TONČEK takoj pristav.” JAZ TUD NISEM NAPISAL – VISOŠKE KRONIKE, mogoče jo je MIRKO,
  on dobro piše”
  MIRKO se upre: “RES DOBRO PIŠEM; AMPAK VISOŠKE KRONIKE
  – NISEM JAZ NAPISAL;
  NE VEM SPLOH – KAJ TO KRONIKA – JE”
  Tudi ostali učenčki – se oglašajo:
  “JAZ TUDI NISEM KRIV, JAZ TUDI NISEM NAPISAL – VISOŠKE KRONIKE”.

  UČITELJ SE – RAZJEZI.
  POGRABI MIHCA IN MIRKOTA – IN JU VLEČE – K RAVNATELJU .

  “TOVARIŠ RAVNATELJ
  – NIHČE OD MULCEV – NOČE POVEDATI – KDO JE NAPISAL – VISOŠKO KRONIKO !”

  MIHEC TAKOJ REČE”JAZ ŽE NISEM NAPISAL – VISOŠKE KRONIKE”.
  “JAZ JO TUD NISEM NAPISAL” – reče MIRKO.

  RAVNATELJ POMIRJUJOČE REČE:
  “NO,
  SAJ MOGOČE PA RES NIHČE OD NJIH – NI NAPISAL – VISOŠKE KRONIKE”!?

  KONEC ŠALE – iz TITO časov.
  L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Kapodistrias

  Painkichler (ali nekaj takega) in Repovž nista vredna, da bi ju pes poscal (po slovenskem pregovoru). Gnidi!

 • Gilbert Beko

  Mali davlje sto na uro!Kdo to jemlje je stvar ukusa!