fbpx

[Video] V čigavih rokah so univerze? Roman Vodeb: “Gre za jasno zlorabo učnih programov za potrebe homoseksualnega lobija”

Roman Vodeb (Foto: STA)

Trendi v zahodnem svetu kažejo, da se ideološki boj za prevlado homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega lobija seli v javne šole. V ZDA je po dekretu Baracka Obame v šolah nastala prava zmeda, saj so morale dopustiti, da učenci, ki čutijo, da so transseksualci, uporabljajo stranišča po lastni izbiri, ne glede na biološki spol. Medtem ko Amerika še vedno trpi zaradi Obamovega ideološkega poseganja v šole, se podobno dogaja tudi na naših univerzah. Z anonimnim pismom so se na nas obrnili študentje fakultete za socialno delo in nas opozorili, da pri modulu Socialno delo onkraj heteronormativnosti od njih praktično zahtevajo, da postanejo aktivisti za “pravice” homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega lobija. O tem smo v oddaji Aktualno govorili z gostoma Mojco Škrinjar in Romanom Vodebom.

Predsednica Odbora za izobraževanje, vzgojo in šport pri SDS Mojca Škrinjar je povedala, da zakonodaja omogoča avtonomnost univerze in zagotavlja študentom ustavno pravico do kakovostnega in ideološko nevtralnega študija v skladu z njihovimi vrednotami, kar pa z vsiljevanjem homoseksualnega aktivizma grobo krši.

Mag. Roman Vodeb je izpostavil, da gre za popolnoma jasno zlorabo učnih programov za potrebe homoseksualega lobija, ki prek moralno poškodovanih, travmatiziranih in ojdipalno nerazrešenih aktivistk in aktivistov izvaja svoj “marš na institucije”. Izpostavil je, da levica, ki takšno početje omogoča, trenutno ne premore dovolj zdrave pameti in moči, da bi to nenormalno stanje razrešila, njega pa onemogočajo na vsakem koraku.

Samomorilni nameni evropske skrajne levice
Levičarske “antifašistične” skupine Antifa v Evropi veljajo za najbolj nasilne in radikalne skupine in se glede na nasilne metode reševanja problemov postavljajo ob bok teroristom. Toda prav ta skrajna gibanja imajo domovinsko pravico na fakulteti za družbene vede in filozofski fakulteti. Iz njih sta izšla Luka Mesec in Miha Kordiš. Vedno bolj jasno je, da je glavni problem Slovenije in Evrope radikalizacija levice, ki z uničevanjem demokracije in spodbujanjem nezakonitih migracij žaga vejo, na kateri sedi cela Evropa.

Kljub invazivnosti in terorizmu glavna grožnja Evropi niso radikalizirani islamisti, vse bolj očitno je, da imamo problem sami s seboj. Radikalizirani islamisti po svoje niso nič novega, saj so na svetu toliko časa, kot je islam, ki ima za razliko od zahodne družbe trdne temelje. Največja težava zahodnega sveta zato v resnici ni islamski terorizem, pač pa izguba smisla in vere v Boga, kar je izkoristila radikalizirana levica.

Resnična težava Evrope je radikalizacija levice, ki nas pelje v prepad, ker smo se prostovoljno odrekli krščanskim temeljem
Z izbrisom krščanskih korenin Evropa vse bolj postaja celina, ki izgublja smisel, saj je pristala v duhovnem nihilizmu, ki je logična posledica do skrajnosti prignane razsvetljenske misli. Običajnemu človeku je to postalo jasno vidno, ko voditelji pred leti v temeljni listini Evropske unije niso več zmogli omeniti krščanskih korenin Evrope.

Stanje brezbrižnosti in mlačnosti v odnosu do temeljnih civilizacijskih vrednot krščanske Evrope je izkoristila anarhistična levica, ki si je zadala za cilj, da uniči zahodno civilizacijo. To je pravi evropski, zahodni problem, saj želijo levičarski aktivisti uničiti vse tradicionalno, kar obstaja, na čelu z družino, s spolom, z očetom in mamo, z vsemi tistimi stvarmi, ki gradijo družbo. Na primeru Makedonije vidimo, da so že tako močni, da si upajo spraviti se celo nad suverene države.

Vojna napoved krščanski Evropi
Marcuse in Gramschi sta imeni sodobne levičarske vojne napovedi krščanski Evropi. Levičarski profesor Antonio Gramschi je bil prvi, ki je govoril o t. i. “maršu na inštitucije”. Dejansko gre za idejo, da je treba zasesti vse inštitucije, gospodarstvo, medije, pravosodje, politiko, če je le možno, celotne države. S Herbertom Marcuseom pa je ideja postala politični, aktivistični program. “Long march through institutions” je bil po celem svetu izredno uspešen, predvsem pa zelo hiter. V približno tridesetih letih so prevzeli celotne sisteme, mednarodne inštitucije in celo globalne, npr. medijski sistem. Njihove so cele države, celo že mnoge cerkve, prepoznate jih pa po naslednjem: njihova prizadevanja gredo v smer razgradnje in uničenja države, kot jo poznamo, družine, razumevanja moškega in ženske, razumevanja pomena mame in očeta, vsiljevanja homoseksualnosti in teorije spola.

Univerza ima pomembno in častno nalogo
In slednja vse bolj obvladuje tudi slovenske fakultete. Plemenita naloga univerz je, da študentom omogočijo šolanje v skladu z njihovo ustavno pravico do pridobivanja kakovostnega znanja za poklic in življenje, skladno z njihovimi vrednotami, o čemer smo govorili v aktualni oddaji.

Franci Donko