[Video] V čigavih rokah so univerze? Roman Vodeb: “Gre za jasno zlorabo učnih programov za potrebe homoseksualnega lobija”

Roman Vodeb (foto: STA)

Trendi v zahodnem svetu kažejo, da se ideološki boj za prevlado homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega lobija seli v javne šole. V ZDA je po dekretu Baracka Obame v šolah nastala prava zmeda, saj so morale dopustiti, da učenci, ki čutijo, da so transseksualci, uporabljajo stranišča po lastni izbiri, ne glede na biološki spol. Medtem ko Amerika še vedno trpi zaradi Obamovega ideološkega poseganja v šole, se podobno dogaja tudi na naših univerzah. Z anonimnim pismom so se na nas obrnili študentje fakultete za socialno delo in nas opozorili, da pri modulu Socialno delo onkraj heteronormativnosti od njih praktično zahtevajo, da postanejo aktivisti za “pravice” homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega lobija. O tem smo v oddaji Aktualno govorili z gostoma Mojco Škrinjar in Romanom Vodebom.

Predsednica Odbora za izobraževanje, vzgojo in šport pri SDS Mojca Škrinjar je povedala, da zakonodaja omogoča avtonomnost univerze in zagotavlja študentom ustavno pravico do kakovostnega in ideološko nevtralnega študija v skladu z njihovimi vrednotami, kar pa z vsiljevanjem homoseksualnega aktivizma grobo krši.

Mag. Roman Vodeb je izpostavil, da gre za popolnoma jasno zlorabo učnih programov za potrebe homoseksualega lobija, ki prek moralno poškodovanih, travmatiziranih in ojdipalno nerazrešenih aktivistk in aktivistov izvaja svoj “marš na institucije”. Izpostavil je, da levica, ki takšno početje omogoča, trenutno ne premore dovolj zdrave pameti in moči, da bi to nenormalno stanje razrešila, njega pa onemogočajo na vsakem koraku.

Samomorilni nameni evropske skrajne levice
Levičarske “antifašistične” skupine Antifa v Evropi veljajo za najbolj nasilne in radikalne skupine in se glede na nasilne metode reševanja problemov postavljajo ob bok teroristom. Toda prav ta skrajna gibanja imajo domovinsko pravico na fakulteti za družbene vede in filozofski fakulteti. Iz njih sta izšla Luka Mesec in Miha Kordiš. Vedno bolj jasno je, da je glavni problem Slovenije in Evrope radikalizacija levice, ki z uničevanjem demokracije in spodbujanjem nezakonitih migracij žaga vejo, na kateri sedi cela Evropa.

Kljub invazivnosti in terorizmu glavna grožnja Evropi niso radikalizirani islamisti, vse bolj očitno je, da imamo problem sami s seboj. Radikalizirani islamisti po svoje niso nič novega, saj so na svetu toliko časa, kot je islam, ki ima za razliko od zahodne družbe trdne temelje. Največja težava zahodnega sveta zato v resnici ni islamski terorizem, pač pa izguba smisla in vere v Boga, kar je izkoristila radikalizirana levica.

Resnična težava Evrope je radikalizacija levice, ki nas pelje v prepad, ker smo se prostovoljno odrekli krščanskim temeljem
Z izbrisom krščanskih korenin Evropa vse bolj postaja celina, ki izgublja smisel, saj je pristala v duhovnem nihilizmu, ki je logična posledica do skrajnosti prignane razsvetljenske misli. Običajnemu človeku je to postalo jasno vidno, ko voditelji pred leti v temeljni listini Evropske unije niso več zmogli omeniti krščanskih korenin Evrope.

Stanje brezbrižnosti in mlačnosti v odnosu do temeljnih civilizacijskih vrednot krščanske Evrope je izkoristila anarhistična levica, ki si je zadala za cilj, da uniči zahodno civilizacijo. To je pravi evropski, zahodni problem, saj želijo levičarski aktivisti uničiti vse tradicionalno, kar obstaja, na čelu z družino, s spolom, z očetom in mamo, z vsemi tistimi stvarmi, ki gradijo družbo. Na primeru Makedonije vidimo, da so že tako močni, da si upajo spraviti se celo nad suverene države.

Vojna napoved krščanski Evropi
Marcuse in Gramschi sta imeni sodobne levičarske vojne napovedi krščanski Evropi. Levičarski profesor Antonio Gramschi je bil prvi, ki je govoril o t. i. “maršu na inštitucije”. Dejansko gre za idejo, da je treba zasesti vse inštitucije, gospodarstvo, medije, pravosodje, politiko, če je le možno, celotne države. S Herbertom Marcuseom pa je ideja postala politični, aktivistični program. “Long march through institutions” je bil po celem svetu izredno uspešen, predvsem pa zelo hiter. V približno tridesetih letih so prevzeli celotne sisteme, mednarodne inštitucije in celo globalne, npr. medijski sistem. Njihove so cele države, celo že mnoge cerkve, prepoznate jih pa po naslednjem: njihova prizadevanja gredo v smer razgradnje in uničenja države, kot jo poznamo, družine, razumevanja moškega in ženske, razumevanja pomena mame in očeta, vsiljevanja homoseksualnosti in teorije spola.

Univerza ima pomembno in častno nalogo
In slednja vse bolj obvladuje tudi slovenske fakultete. Plemenita naloga univerz je, da študentom omogočijo šolanje v skladu z njihovo ustavno pravico do pridobivanja kakovostnega znanja za poklic in življenje, skladno z njihovimi vrednotami, o čemer smo govorili v aktualni oddaji.

Franci Donko

 • Cucurbita Pepo

  Ste si sami izbrali, kateri spol vas privlači?

  • učko

   Jap, moj kurac za enkrat še vedno dela na komando, sploh, kadar je treba it gor. Za hitr dol it, da hlače preveč ne štrlijo, pa pomisl’m na kakšn’ga levuharskega pedra, pa gre. Tko da, ja, tut pedri ste za kej dobr’ga !

   • OrangeHitler

    Nisem še videl koga, ki bi bil tako globoko v omari, v takem zanikanju svojih pravih pedrskih nagonov.
    Saj bo, pri vas je potreben čas, ker ste pač klasični brezjajčniki, ki svoje “napake” projecirate na druge. Saj bo, sčasoma

   • Cucurbita Pepo

    Spolna usmerjenost ni povezana s politično usmeritvijo.

    • OrangeHitler

     Pri njih očitno je, glede na to, kako se jim dvigne na Velikega Vodjo in Trumpa

     • Cucurbita Pepo

      :’D

    • učko

     Ja, če bi pedri šli na volitve kot politično ozaveščeni državljani! Tako pa svoj ideološki pederizem nesete v glavi na volišča. Ravno tako kot katolibani al’ pa musloti al pa kakšni drugi prfuknenci. Ker na politiko gledajo skozi svojo “usmeritev v svoji prfuknjenosti” !

     • Cucurbita Pepo

      Homosexualci se rojevajo levim/sredinskim/desnim heterosexualnim staršem.

     • učko

      Res je, ampak spolna usmeritev ne sme biti glavna miselna okupacija posameznika. Tako prihaja do režimske manipulacije. Recimo: režim inscenira nekaj provokacij s čefurji in pedri, normalni zaradi teh provokacij popizdimo, potem pa nam režim nalepi nalepko nacionalistov in homofobov. Pedrom in čefurjem pa zapečejo v glavo, da jih nihče v tej državi ne mara, razen levuharskega režima. In tako lahko režim dela kar hoče, bo na volitvah zmagal. Razumeš ????????!!!!!!

     • OrangeHitler

      vam dejansko res ni več pomoči, še dobro da vas ni za koalicijo.

    • luckyss

     Tu imaš prav….je pa povezana z določenimi poklici…
     Tisti, ki se odločajo za celibat očitno nimajo neke sle po legitimnem seksu z žensko…ko deški pevski zbor zapoje ;))

  • tohuvabohu

   Ja kdo pa? A tebi Kučan odreja spolna nagnjenja?

 • tarantela

  Imam občutek, da ste naravnost obsedeni z iskanjem drugače spolno usmerjenih. A niste zadovoljni v svojih domačih posteljah in si z brskanjem po takih zadevah sproščate svojo zatajevano domišljijo?

  • komar marko

   mi TAJIMO domišljijo, vi pa prakso ne zanikate!

  • OrangeHitler

   So pač tipični zanikovalci svoje prave narave. Saj vidiš, kako klečeplazijo za “močnimi” ljudmi, to kaže na subtilno podrejenost in željo biti dominiran s strani njihovega “daddy”-ja, to je vedno bil JJ, po novem Trump. Če bi Freud bral njihove slavospeve tim dvem, nebi rabil 2 minuti, da bi postavil diagnozo: hudo homoseksualno zanikanje

   • tohuvabohu

    In to prav ti, ki ti je vzornik Hitler, pa verjetno tudi Broz, Stalin, Mao in Pol Pot?

    • OrangeHitler

     To od človeka, ki očitno osle natepava vsak dan. Vidim, da si napredoval od nepokretnih babic na urološkem oddleku

     • tohuvabohu

      Vidiš ti krško. To so produkti bolnih umov.

     • OrangeHitler

      Natepač oslov mi razlaga o bolnih umih… *facepalm*

     • tohuvabohu

      Splošno znano je, da imate rdečkarji bujno fantazijo in da vse veste, vsakemu vidite v dno duše in že vnaprej veste, kaj se bo zgodilo. Edino, česar niste predvideli, je propad socializma.

     • OrangeHitler

      Tu si me bolj pohvalil, kot “uničil”.

      Skratka, pojdi raje nazaj v štalo, izberi najlepšo oslico in ga vtakni tam kamor spada

     • tohuvabohu

      Seveda sem te pohvalil, buaaaahahaha. To rdečkarji potrebujete.

     • OrangeHitler

      Skoraj tako kot ti oslovo rit, ker te nobena noče pogledat. Ženska mislim, ne krava, kot ponavadi kadar ni oslov.

   • Soave

    Tako zelo rad tudi ti govoričiš o homoseksualnem zanikanju, da sem prepričana, da imaš težave ti.

    • OrangeHitler

     Nisem jaz odprl teme o homoseksualnosti in začel govoriti, kako jih je treba vse nekam poslat.

     • Soave

      Drži, nisi. Si pa hitro pristavil svoj piskerček, da nas lahko provociraš.

     • OrangeHitler

      Hotel sem videti, kako globoka je paranoja pred t.i. gejevskim lobijem, in do kakšne mere so tukajšnji bralci pripravljeni slepo zagovarjati stališča Novinih “novinarjev”, ki so boleče očitno le SDS-ova propagandna roka in popolnoma nič drugega.

     • Soave

      Seveda. . . . . . . . ti imaš prav vedno. . . . prav

     • OrangeHitler

      Ja ok, to si ti rekla.

    • tohuvabohu

     Najbolj se narežim, ko rdečkar privleče teorijo, da so t. i. homofobi v resnici pedri, ki pa se skrivajo. S tem se v resnici izdaja za homofoba.

     • OrangeHitler

      Daj dihaj malo osel, vikend je.

     • OrangeHitler

      10% vas je ziher, narave ne morete prelisičiti, pa če tako molite vsak večer ob vašem JJ oltarju.

     • Soave

      Ha. . . tako zelo pa se jim ne da mislit. Kaj je že peder ??

  • tohuvabohu

   Dej, ne serji, teatralna. Za zadovoljevanje potreb je ogromno načinov. Kako pa ti “sproščaš” domišljijo (ker, kot vidim, ti je ne manjka)?

  • Soave

   Dokler to ostane med štirimi stenami nas ne moti. Ko pa to sranje prikoraka v šole ???Kaj res nimaš nobenih potomcev , da takole misliš ?Da ti je vseeno.

 • učko

  Pederski “programi” so pač trenutno v modi !

  • OrangeHitler

   Misliš matematika, fizika, uprava, gradbeništvo, fizkultura, menedžment, ekonomija,…

   • učko

    Ne, bimbo, glih tele, ki si jih naštel, nisem imel v mislih, pač pa tiste, ki jih furajo na vaši FDV !!!!!

    • OrangeHitler

     No no, dihaj malo vmes, da ne bo krča v prsih.
     Ampak menedžment je na FDV-ju.
     Pa veš, da imajo po celem svetu FDV-je? Veš, da je Janša tudi hodil na FDV? In to še za časa komunizma…
     A ekonomije te ne moti in uprava? so rpecej družboslovne vede. Vem, tebe moti samo ta ena fakulteta kot taka.

     • učko

      Ja, JaJotova abramba je legendarna !

     • OrangeHitler

      ??

     • učko

      Mah, JaJo je diplomiral iz obrambe, po grosupeljsko “abrambeeeeeeeeee” !

     • OrangeHitler

      Ja ok, ne vem kako to teb pomaga?

     • tohuvabohu

      Saj imajo tudi rdečkarje po celem svetu.

 • OrangeHitler

  Idealen članek za paranoične, ideološko zacementirane in zarot žaljne “domoljube”, ki jim dopoveduje, da moramo le odstraniti geje (ki si to, vsi vemo, sami izberejo…ker so pač izrojeni) in zaživeli bomo v utopiji

  • FUCK COMMUNISM

   Ravno inteligenten pa ti nisi, kaj?!

   • učko

    Pederizem mu je sfukal inteligenco !

    • OrangeHitler

     Teb pa bivanje v omari

  • učko

   Preveč je ratalo pederskih sociopatov! Pa še organizirani so in čutjo pripadnost svoji vrsti tako močno, da so največkrat mora in nevarnost za ostale, normalne, ki pa se ne grupiramo in ne organiziramo v smislu socialnega inženiringa, kot se recimo homiji in musloti !!!

   • OrangeHitler

    “ki se ne grupiramo” hahahahaha vic leta.
    Na tem portalu si jih medsebojno mencate, se zgražate nad komunisti izpred 70 let, in ste totalno do amena posrani, da se vas ne bo kak migrant dotaknil. domoljubi my ass :)

    • Soave

     Koliko si pa jih vzel domov v oskrbo, da se tako nesramno peteliniš ??

     • OrangeHitler

      Kolikokrat si pa ti stal na meji in jo lastnoročno stražil, da se tako nesramno peteliniš?

     • Soave

      Zopet – kr neki, a ne ?? Torej želiš povedati, da si stražil našo mejo. Pred kom pa ? Pred hordami Muslimanov ? Zakaj sem napisala , da se nesramno peteliniš ? Tudi prebereš ne? Sam si podkuril z domoljubi, ki se bojimo dotakniti migranta !!Po te sklepam, da si morda. . . . .

      Saj mi ni potrebno odgovarjati, če se ti ne ljubi

      Aja, na meji sem sicer stala . . . . . . pa ne na straži.

     • OrangeHitler

      Hotel sem le poudariti, da ni moja naloga, da skrbim za migrante, v prvi vrsti je to naloga države. KOT TUDI VAROVANJE MEJE, in jasno (!!!!) da ne pričakujem, da boš stala z mitraljezom v roki in odganjala folk.
      Nisem se petelinil, le orisal splošno vzdušje med “domoljubnimi” komentatorji tukaj. Če bi kdaj brala njihove paranoične izpade, bi vedela o čem govorim.
      Briga me če si stala ali ne, to sploh ni point.

     • OrangeHitler

      Zdaj pa moram it, sobota je in predlagam da ti nardiš isto

  • tohuvabohu

   Še prej pa komuniste …

   • OrangeHitler

    Kar začnite pri JJ, Grimsu, Zveru,….
    ah ne to pa ne, kajne?

    • tohuvabohu

     Zakaj pa?

    • MižekFiga

     Vidim, da to vseh 114 pedrokavsov SMC jevcev pritrjuje.

  • Soave

   Pa kdo, za vraga pa govori, da jih je treba odstraniti ?
   Paranoičen. . . . . .boš ti, ko bo tvoj mali sine prišel domov in izjavil, da je deklica.
   Ideološko zacementirani pa bomo tudi kmalu. . . . prav povsodi bomo morali upoštevati halal in na vsakem koraku vzklikati onemu Alahu
   Utopija. . . . . kaj je že ne živimo ?

   • OrangeHitler

    Kdo? Vsi “domoljubi” tukaj na Nova24.
    Preostanek komentarja je navadno paranoično nabijanje, ni vredno odgovora

    • Soave

     Čakaj, čakaj…….razloži prosim, kje v mojem pisanju vidiš paranojo ?? Se mi zdi ja, da se ti ne da, ker ne veš kaj bi še naložil.
     Ni vredno odgovora ja sijajno mašilo, ko ne vemo, kaj bi. . . . . . .

     • OrangeHitler

      “Paranoičen. . . . . .boš ti, ko bo tvoj mali sine prišel domov in izjavil, da je deklica.
      Ideološko
      zacementirani pa bomo tudi kmalu. . . . prav povsodi bomo morali
      upoštevati halal in na vsakem koraku vzklikati onemu Alahu” V vsem u temu. Nič od tega se ni zgodilo, torej je po definiciji paranoja. Razen temu, ki seveda to verjame.

     • Soave

      Torej, obljubim, da se vate ne bom več vtikala.
      Si preizkušen maček, ki vedno prileti na tace.
      Lepo soboto.

 • FUCK COMMUNISM

  Ni mi jasno zakaj mora nekdo razglasat kaksen seks ga rajca! Hetero tudi ne hodimo okol in se ne deremo kako nas privlaci nasprotni spol. Pun kurac imam te reklame, podpore, tolerance in favoriziranja pedrov in lezbac samo zato, ker so kao zapostavljeni!!

  • karlina

   HVALA ENAKO !!!!!!!

  • RATATA

   Čutim nekakšen strah, fobijo pred temi profesorji, učitelji, istospolniki in ultralevičarji radikalci, ki so se uštulili in organizirano vodijo pravo akcijo pohabljanja mladih. Saj veš v strahu je lahko človeka strah kdaj bo komu takmu, ki se ga boji zobe u pizdo zbou.

 • luckyss

  Vodeb, ki je sicer primitiven populist bi sicer rad bil Freud in Žižek hkrati, ima tokrat celo prav…
  Gejevski lobiji gredo predaleč. pustite naše otroke pri miru !!

  • učko

   To je res, da grejo predaleč in to namerno. Cilj tega pederskega extremizma je provokacija. Tako smo vsi normalni zaradi teh extremizmov sprovocirani in kot takim nam lahko nato prilepijo etiketo “homofobov”. Jest načeloma nimam nič proti homoseksualnosti, če je to stvar tistih, ki jih je to doletelo in morajo s tem živeti. Ko pa se to začne zlorabljati, pa je treba “udart” po mizi !!!!

   • MižekFiga

    Po gobcu, ne po mizi !!!!

    • OrangeHitler

     Bo treba najprej omaro odpret in ven stopit, če hočete koga na gobec

   • karlina

    TOČNO !!!!!!

 • sprehajalec

  Univerze oziroma njihov družboslovni del, so v rokah Ultralevičarjev, gibanja, ki je izšlo iz Dolančevega Faksa za Bežigradom in Filo Faksa, ter preželo vse pore izobraževalnega sistema. Ter državnega medijskega. Začeli so ga poredni mladinci ZSMS v 80tih letih, ki so se bili za reformo Partije in levičarstvo po zahodnoeuropskem vzoru. Razvili so pa v naših razmerah to, kar Zahodna Europa pozna pod Ultralevičarstvo, kjer prostora za desne stranke ni. Oziroma je bila beseda “desnica” tako demonizirana, da nihče ni nanjo sploh upal pomisliti. Zato je samo pri nas možno, da so v parlamentu stranke tipa Che Guevara, mednarodnega terorista torej.

  Ostala levica je na isti liniji, kar je pokazala Državna proslava v Stožicah nekaj let nazaj, ko so prestopili vse meje dobrega okusa. Vendar če bi jih danes vprašal, še vedno ne bi vedeli zakaj. Saj gre vendar za dobro stvar. tako so jih infiltrirali v 70 letih obstoja totalitarizma.

  • karlina

   TOČNO

 • Cucurbita Pepo

  Je homosexualnost pri ostalih živalskih vrstah tudi posledica komunistične indoktrinacije ??

  • OrangeHitler

   “homoseksualnost pri živalih je itak komunistični mit, propagiran v sivih časih Stalinizma. In vsi znanstveniki, ki to proučujejo, so navadni Soroševi opranci” povprečen bralec Nova24

  • MižekFiga

   Smo ljudje? ali pa komunistični primitivci, ki niso na nivoju nobene živali! Najbolj žmohten primer dobre živalskosti je, da se iste vrste med seboj ne pobijajo. Pri komunistih pa štejemo žrtve v 100 miljone.

   • karlina

    VELIK PODPIS !!!!!!

  • luckyss

   Homoseksualnost v naravi predstavlja deviacijo…
   Če le-ta prekorači kritično mejo, ta vrsta izumre..temu se pravi naravna selekcija..

   • OrangeHitler

    To ni bilo vprašanje. Ali ta deviacija nastane kot posledica komunistične indoktrinacije??

    • luckyss

     Če umetelni izraz “komunistična indoktrinacija” pomeni nesposobnost vrste na okoljske spremembe, potem je odgovor da…

     • OrangeHitler

      Ne. Prekleto dobro veš, kaj to je. Saj imaš cel članek na to temo. Ne pleši okoli vrele kaše, kot politiki.

     • luckyss

      Politični pamflet ne moreš logično navezati na dogajanja v naravi, ker prvo je imaginarno, drugo pa dejstvo…
      Drugače povedano…ne moreš seštevati grozdja in banan in potem izračunati koliko zrn grozdja je v tem sadju..

     • OrangeHitler

      Točno tako, torej ne moreš reči, da politika vpliva na homoseksualnost. Hvala

     • MižekFiga

      Politika tala peneze, kondomov pa ne!

     • luckyss

      Seveda..sam sem spodaj napisal, da homoseksualnost ne more imeti povezave s politiko…Lahko pa imajo spolne deviacije povezavo s prostovoljnim sprejemanjem celibata…Noben normalen moški v tistih letih ne bo prostovoljno sprejel celibata, če mu ni bolj všeč npr.deški pevski zbor ali župnikove “instrukcije”..

    • učko

     Komunizem je ideološka deviacija, ne spolna! Je pa res, da so pri nas levuharji pod svojo “streho” spravli vse marginalne skupine, s katerimi lahko manipulirajo in imajo njihovo podporo na volitvah !!!!

     • OrangeHitler

      3/4 komentarja samo jokanje, tipično..
      “Komunizem je ideološka deviacija, ne spolna” A ne me jebat, resno?
      Potem si razumel point komentarja?
      Sicer pa, dobro znano je, da je na desni več zanikovalcev svoje prave narave, kot “normalnih”

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • montyamp

     Ma ti nisi H od Hitlerja .
     Nočeš vedet kaj si .

     • OrangeHitler

      “Ma ti nisi H od Hitlerja” a to naj bi bila kao žaljitev?

   • MižekFiga

    Zato pa komunisti izumirajo ali pa si nadevajo začasno partizansko ime socialisti!

    • luckyss

     Pravih komunistov niti nisem zasledil v novejši zgodovini..ali so padli med vojno ali pa so jih po vojni “pospravili”…
     Komunizmu se je sicer približala Castrova Kuba, ki jo je sesul embargo ZDA (kljub temu tam živijo najsrečnejši otroci na svetu, po podatkih Unicefa) in Titova Jugoslavija, ki je bila s svojim demokratičnim socializmom na dobri poti…Vendar je bilo to prenevarno za zahod in jo je bilo treba razdeliti na posamezne vazalne dežele..in dovoliti pokol…
     Slovenci smo jo zelo poceni odnesli kar se tiče vojnih žrtev…pa še te so bile nekatere povsem nepotrebne..v nenasitni želji samopromocije nekoga, ki se v vojaški uniformi z našitkom Nb1 skriva po kleteh…
     Kar pa se izumiranja tiče…Očitno ne bodo izumrli tisti, ki se jim jebe za načela in se zgolj obračajo po vetru..

     • MEFISTO

      Pravi komunisti so šele šiba božja!

   • Cucurbita Pepo

    Naštejte eno vrsto pri kateri se je to zgodilo

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   No, kolikor je meni znano, v zivalskih vrstah NI HOMOSEKSUALNOSTI !!!!!

  • Sašo

   Ne ampak so napaka narave , česar pa vi ne priznate ;) .

 • Anonimni_Profesor

  Psihopatska ideologija militantnega pederajzlarstva deluje kot virus, ki množi psihične motnje med ljudmi. Po robu se ji lahko postavi samo s pravim mačizmom in pravo feminilnostjo. Pri tem nam bo pomagal naravni vzgib sam.

  • luckyss

   Kam bi tu uvrstil Cerkev…ker drugače se načeloma strinjam, da moramo bodočnost poiskati v kmečki logiki naših prednikov…

   • MEFISTO

    Mislim, da ni pomembno, kam bi jo ti uvrstil!

    • luckyss

     Pedofili so našli svoj raj v Cerkvi, ki jih ščiti, torej je pomembno…

     • MEFISTO

      Kaj pa oni, ki niso člani vesoljne Cerkve, pa imajo radi 10 do12 letne dečke in deklice?

  • karlina

   TOČNO

 • Zima prihaja

  Ste videli kaj se je zgodilo v VA ?( VIRGINIA)

 • AlojzZ

  “Največja težava zahodnega sveta zato v resnici ni islamski terorizem, pač pa izguba smisla in vere v Boga, kar je izkoristila radikalizirana levica.”

  Čigavo mnenje je to? Vodebovo, Donkovo ali od gospe Škrinjarjeve?

  • Olga_10

   To je mnenje vseh razumnih ljudi in dejstvo!

   • karlina

    VELIK PODPIS !!!!!!

 • dob

  >> Resnična težava Evrope je radikalizacija levice, ki nas pelje v prepad, ker smo se prostovoljno odrekli krščanskim temeljem <<

  Nekje, v nadaljevanju iskanja preživetja civilizacije in človeštva, bomo naleteli na potrebo po tem, da ločimo Normalnost tudi od krščanstva! Zdaj je namreč ne.

  Zdaj namreč skupaj s krščanstvom branimo tudi vse njegove bolezni. Obnašamo se, kot jih krščanstvo ne bi imelo.
  Komunizem je samo ena od mutacij krščanstva.

  Človeštvo ne zna definirati zdravja, ker ga še ni videlo in o njem nima predstave.

  Potem pa rine nekam, kjer je že bilo, od koder izhaja, pa mu tudi tam in takrat ni zneslo. V kasnejših obdobjih je družba vse svoje bolezni mutirala in prilagajala, jih spreminjala v nekaj drugega in potem razvijala v še bolj prefinjene in vse bolj odporne oblike bolezni.
  Ni jih pa odpravljala, ker…. ker v svoji zgodovini nikoli ni znala pravilno definirati Zdravja.
  Danes smo priča spopadanja bolezni (religij in ideologij) med sabo, z željo ojačati svojo bolezen in vero vanjo do te mere, da bi postal ravno tvoj virus zmagovit nad vsemi drugimi virusi, kar v jeziku Normalnosti pomeni: smrtonosen za večino človeštva!
  Jer to normalno?!

  • karlina

   PODPIS, sicer pa- ti osebki se obnašajo, kot v času rimskega imperija in vemo, kaj se je zgodilo z njim, in tudi z nami se bo tako, sicer pa-ze zdavnaj sem povedala, da nismo vredni , da zivimo na tem planetu, ker to, kar se pa sedaj dogaja, to pa je res -SVETOVNA KATASTROFA !!!!

 • Franjo Trojner

  Po moje vsak dan posebej bolj izgubljamo bitko z realnostjo in predvsem normalnostjo.

  • karlina

   Mislim, da imaš na zalost res prav, če mene vprašaš, bi se z velikim veseljem preselila v krščansko Poljsko ali Madzarsko, če bi bila vsaj 10 let mlajša.

   • Franjo Trojner

    To o čem pišeš je naša tragika in proklestvo hkrati! Že pred prvo svetovno vojno, po njej in še posebej takoj po koncu druge svetovne vojne je naše ozemlje za vedno zapustilo ogromno (preveliko ) število Slovenk in Slovencev, odhajali so v daljni svet v ZDA, Kanado, Argentino, Bolivijo, Peru itd. V Titovi Jugoslaviji se je ta trend nadeljeval, a večina jih je takrat odhajala v demokratične države stare Evrope v Nemčijo, Avstrijo, na Švedsko, v Belgijo itd. in ti so doma v Sloveniji gradili hiše, zato so se mnogi vrnili, mnogi žal tudi ne. Danes se mladi naveličani praznih obljub ponovno množično pospešeno izseljujejo iz države in to znova v daljni širni svet v ZDA, Kanado, Avstralijo itd. od koder se jih velika večina nikoli ne bo vrnila. Tisti mladi, ki se izseljujejo v uspešne države EU in si tam ustvarjajo družine bodo gotovo tam žal tudi ostali. Še dnevni migranti iz obmejnega pasu , ki so se dnevno vozili na delo v Avstrijo se sedaj zaradi bolj ugodnih razmer za živlenje odločajo za živlenje v Avstriji, k temu je še znatno pripomogla naša davčna zakonodaja, ki je v njih videla samo molzne krave. Vso to turbo množično izseljevanje mladih bo čez čas usodno vplivalo na ves slovenski rod, našo kolturo, tradicijo in navade. Tukaj v Sloveniji ostajamo vsi tisti drugorazredni državljani, ki nam do penzije manjka do 10 let in zaposlitev imamo, vsi tisti, ki si dela iz teh ali onih razligov v tujini poiskati ne zmorejo ali nočejo in vsi tisti prvorazredni državljani za katere dobro poskrbijo v njihovi levičarski komuni. Žal se Slovenija zaradi navedenih razlogov počasi in zagotovo spreminja v velik dom upokojencev in zaradi migracij iz Balkana in novejših iz mohamedanskega sveta v neko novo tvorbo, ki z tradicionalno Slovenijo naših dedov in očetov žal nima več nič skupnega. Žal si žalostno usodo pišemo Slovenci sami, leta 1991 so nas izigrali nelustriranci in nam ponovno ukradli prihodnost, na kar smo dosti vplivali tudi sami, ker so na volitvah vedno dobivali podporo in so zato vedno znova sestavljali leve vlade in zato smo danes tu kjer smo in nam ni dobro in kot narod in država nazadujemo. Bojim se, da tako izčrpan in po vrhu še razklan narod, kot naš zagotovo je neke bleščeče prihodnosti nima. Preizkušnje so velike, no morda nam pa na koncu vendarle Bog pomaga in se, kot že neštetokrat v zgodovini izmažemo, morda?

    • karlina

     Hvala ti, dragi Franjo, za tako resničen, zal, zapis, vidim, da isto razmišljava, oz. podobno, kot vsi-DOMOLJUBNI, VERNI, PRAVI SLOVENCI na tem portalu !!!!

 • dob

  Jezus je večkrat vstal od mrtvih, kot pa so komunisti kdaj imeli gospodarsko uspešno državo

  • črnaovca

   Prej bo šla kamela kozi šivankino uho kot bogatin v nebesa. Kdo je to rekel? Ja tako je to jn ne zmerjajte nič krivih ki se držijo Jezusovega naika

 • montyamp

  FDV kretenizmi vodijo državo ki sramoti EU .
  Ja če bi naša država imela pametno oblast , ne bi bila vukojebina .
  Pesojebalci , mladinoposiljevalci ……………. so produkti plastičnega tetrapakiranja hrane katero komunisti kradejo kmetom .
  Seveda univerze ki rastejo iz stalinistične glistavosti ne morejo rezultirati družbi užitnih kadrov .
  Komunist fašizem v svoji potrebi po drugačnosti resno načenja odnose v družbi , ki so se po zazidanih Slovencih začeli normalizirati .
  Banditi so v 100 letih uničili Slovenijo .

  • karlina

   TOČNO, VELIK PODPIS !!!!!

 • Olga_10

  Vsi imajo prostor v šolstvu od LGBT, teorije spola, divjaške halal prehrane, Kučanove komunistične ideologije…, edino blagoslov ne spada v šolo??!

  • MEFISTO

   K takim vsebinam res ne spada!

  • Hun

   a ga spet nis fasala

  • Krtača 20

   Plac za šlatanje fantkov majo farji v farovžu in ne v šoli. Zdej pa utihn baba usekana. Cune čakajo!

  • France

   Olga, a bi v tako šolo po tvoje spadal še blagoslov?

   • karlina

    Hm , France a veš, da si postavil dobro vprašanje in vredno razmisleka.

    • France

     Na veliko mojih vprašanj potem ni odgovora, samo pljuvajo po meni, levakarji da sem cerkvenjak, ta črni pa prasec komunajzarski. In to me žene k tem, da zastavljam taka vprašanja, da oba pola zbode.

  • karlina

   ITAK, kajti vse, kar diši po krščanstvu in predvsem po 10. bozjih zapovedih je treba po levičarsko uničiti.

 • črnaovca

  Bolano

 • MEFISTO

  Propaganda za pedre in lezbijke in druge seksualne deviante je najbližja pot do izumrtja Slovencev.

  Priseljenci pa naj bodo heteroseksualci in naj delajo otroke, kolikor hočejo.

  • Cucurbita Pepo

   Tudi med priseljenci so geji.

   • MEFISTO

    Kaj je to – gej?

    Mi vemo le za buzerante.

 • Krtača 20

  Dej džonko ne bod pameten ko lesen tič. Cerkev je del problema in ne rešitev. Tople vode pa tud ni treba odkrivat. Je blo že vse napisan tako in drugače. Sam še desnakarji se trudite neki stlačit v okvirje cerkve, desne politike in oh in sploh. Problem je mnogo širši. Kogar zanima: http://www.planck.org/publications/Europe-Diagnosis-Prescription/

  • Janez

   Pa?
   Pusti ok RKC – NIMAŠ POJMA O NJEJ !
   Zate
   se zdi ?
   JE PRAVA REŠITEV – NEDOLGOČASNA IGRA ZNANA KOT – ” RUSKA RULETA”
   TI
   DAJEM
   OSNOCNE INFORMACIJE O NJEJ. Pridno jo vadi.
   Pa – boš našel rešitev svojega problema.
   V vsakem pozkusu imaš 17% šanse – da razrešiš svoj navečji problem ! L.r. Janez K. KOMENDA
   P.S.
   RADI BI PO DOLGEM ČASU
   IMELI EN “VESEL POGREB”
   VSAJ Z ENIM NABOJEM V
   BOBNIČU MORAŠ TRENIRATI !
   “”RUSKO RULETO”

   https://www.google.si/search?q=ruska+ruleta+revolver&oq=ruska+ruleta+revolver&aqs=chrome..69i57j69i60l2j0.18653j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=yIKVG0T6hUydLM:

   • Krtača 20

    A spet napačne tablete goltaš? Zgleda da se ti tud rokca bolj trese. Kmal pride Matilda po tebe mam občutek….

  • tohuvabohu

   Kakšen problem imaš?

 • Viktorh

  Za domovino s pedri naprej.

  • luckyss

   In pedofili s sklonjenimi ministranti proti oltarju..

   • Viktorh

    Aha, a sodiš med njih?

   • antimur

    Kdaj boš ti govedo smrdljivo nehal s kristjanofobnimi izjavami. Ti jih bo moral kdo naložiti po tvojem kučanističnem mavlu, da boš razumel, da je to ni v skladu z Ustavo RS in da je kaznivo dejanje.

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Sašo

    Veš kdo je največji pedofil ? Štefka Kučan ki že desetletja zlorablja malega Milana .

  • Hun

   in to porece pederajs

   • Jurko

    Nehi taka pizda bit pa kusn me na rit. :D

    • Hun

     Jurko potegni me za kurko

  • karlina

   Viktorh, sarkazem, press

 • antimur

  Golazen levofašistično, skupaj s pedri, lezbijkami in ostalo LGBT smrdljivšino, moramo uničiti s silo, kajti na ostale vzvode, ki jih ima demokracija ne gre, ker jih kršijo vsepoprek. Je pa dobila Brenčička in SMC vsaj na volitvah po 3,14zdi.

  • Krtača 20

   In pol se takile čudite če nekdo pred prehodom za pešce pred takimi bimboti težko “kroti konje”?

   • tohuvabohu

    Nič se ne čudimo. Dobro poznamo vas in vašo klavsko mentaliteto. Poznamo vas že 75 let!

    • karlina

     VELIK PODPIS !!!!

   • karlina

    To je pa za prijavo !!!!

   • Anthon

    Tipičen primer za kavč. Ker očitno določenega nagona nimaš prav inhibiranega, je možno, da si zelo nevaren.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ta golazen ne bi obstajala, če jo ne bi , kot povsod, po celem svetu-financiral Soros, ki ima cilj uničenja sveta, kjer vladajo moralne avtoritete !!!!

 • Osti jarej

  ..ta je fuknjen

  • Anthon

   Ne, samo ti nimaš pravilno razrešenega Ojdipovega kompleksa.

   • Osti jarej

    …ženske ga nimamo

    • Anthon

     Sploh razumeš, za kaj pri tem kompleksu gre?
     Od Ojdipovega kompleksa je zate pomembna faza “zaljubljenosti” v očeta. Če te faze zaradi odsotnosti očeta ni bilo (tvoje razglabljanje precej kaže na to), potem je to problem.

     • Osti jarej

      .citiram:Pred kratkim je bilo v slovenščino prevedeno popularno psihoanalitično delo Paula Verhaegheja Ljubezen v času osamljenosti, kjer se avtor v treh esejih ukvarja z odnosom med partnerjema v sodobni družbi. Drugi esej v tej knjigi ima zelo pomenljiv naslov: Očetje na begu. Verheaghe tukaj ugotavlja, da je »nekaj narobe z avtoriteto.« Najbrž mu lahko kar pritrdimo; mlada generacija lahko skoraj enoglasno prizna, da smo pravi mali razvajenci in da so posledice te permisivne vzgoje slabe tako za družbo, kot za posameznika, ki zdaj tava in nenehno išče »nekaj«, neke temelje. Verheaghe se sprašuje, »kam so vsi očetje šli?«, kajti avtoriteta se je v tem pol-preteklem patriarhalnem sistemu pripisovala prav očetu. Da bi našel pravi razlog za zatiranje žensk, avtor na novo interpretira Freudov koncept Ojdipovega kompleksa in ga takorekoč postavi na glavo. Po Freudu je prav Ojdipov kompleks tista točka, na kateri se vzpostavi vest oz. nadjaz posameznika, ki je nujen za vzpostavitev pravil (v prvi vrsti pravil glede spolnosti) in s tem vsakršne družbene ureditve. A to velja le za dečke, deklice pa se potemtakem zakonu in morali izognejo, zato jih morajo vzgojiti-zatreti moški. Takšne sklepe so zagovorniki patriarhata potegnili iz Frudove teorije, a pozabljajo, da je Freud pač živel pred sto leti in je torej bil sin očeta-patriarha. Po Verhaegheju pa nevrotika ne proizvede strogi, neizprosni oče-patriarh, temveč oče slabič oz. oče, ki ga ni. Sinu tako umanjka točka identifikacije, umanjka mu opora in varnost. Varnost pred čim? Pred žensko. Verhaeghe je mnenja, da zatiranje žensk izvira iz moškega strahu pred žensko, pred tem, da bi se izgubil v telesu, iz katerega je prišel, da bi ga zaneslo do prekoračitve v spolnosti, tako da bi v orgazmični nasladi izgubil samega sebe, svoj jaz. Ženska torej tukaj še vedno nastopa v paketu z jabolkom. Je hudič, ki zapeljuje na kriva pota, zato jo je treba vkleniti. Res se lahko strinjamo s Verheaghejem, da vedno vklenemo le tiste, ki se jih bojimo; povsem drugo in bolj kompleksno vprašanje pa je, ali je avtorjeva razlaga izvora tega strahu pravilna ali ne.

      Moški torej do žensk čutijo nek izvorni strah. Pri ženski izvorna tesnoba ostaja takšna kot je, pri moškem pa se seksualizira, prenese se torej na njegovo spolno življenje. Zato se boji ženskega užitka, kajti le-ta ga zreducira na goli objekt brez volje. Zato si je žensko treba podrediti ali ji ubežati. In zato so jih tisočletja dolgo zatirali. Zdaj, ko ni več avtoritete-patriarha, ki bi deklico učil, da je njeno mesto vedno spodaj, in dečka, da je njegovo vedno zgoraj, zdaj se je izpod krinke avtoritete pokazal prestrašen deček. Kot pravi Verheaghe: »Nočna mora vsakega mladega policista je ženska srednjih let, ki odpre avtomobilsko okno in vpraša: Kaj je sinko?« Zna se torej zgoditi, da se bo kljub enako-pravnosti tehnica moči prevesila na žensko stran. Verhaeghe bi najbrž rekel, da je bila moč tako ali tako vedno na ženski strani, le avtoriteta na moški.

     • Anthon

      Za te tvoje prilepljene novotarije se mi gladko fučka. Zame je S. Freud eden. Inhibicija nagonov, če ni ok, dobimo marsikaj. Od Doba do Polja. Kdor se ni resno poglobil v osnove Freudovih odkritij, naj raje ne debatira. Vodeb ve, o čem govori.

 • MEFISTO

  Mene pa zanima. ali bo res moral imeti vsak Slovenec svojega buzeranta, če na državno zborskih volitvah znova zmaga levica?

  • Krtača 20

   Ja! Če desnakarčki ne boste sposobni naštancat slovenčkov (dobit babe v kar dvomim da ste sposobni s svojim razmišljanjem), vam bo država dodelila buzeranta in 5kg lubrikanta.

   • Janez

    A?
    To pišeš že iz krtove dežele?
    Kratka pot v to deželo vodi preko nedolgočasne igre – ” RUSKA RULETA”
    ZANJO
    SE
    ODLOČIJO PAMETNI LJUDJE, KI SPOZNAJO,
    DA
    SO VSEM V NADLEGO IN V ŠKODO !
    Pri
    tebi, se zdi bo težava . Ker si čisto sam – LOČENEC.
    ZLASTI – SE ZDI?
    Ločenec od pameti?
    En naboj
    v bobniču je pogoj ” RUSKE RULETE” . Ti lahko uporabiš vseh 6. L.R. J. KOMENDA
    P.S.
    POUK “KRTAČE” O
    “RUSKI RULETI”
    https://www.google.si/search?q=ruska+ruleta+revolver&oq=ruska+ruleta+revolver&aqs=chrome..69i57j69i60l2j0.18653j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=yIKVG0T6hUydLM:

   • karlina

    Aja, a govoriš iz svojih izkušenj, samo vprašam

   • MEFISTO

    Za zgled požrtzvovalnosti bo dal domovini na razpolago tudi svojo rit.

 • Ana Job

  Slovenske fakultete FDV in ekonomska fakulteta : levičarsko izobraževanje za ambiciozne, dinamične in k rezultatom usmerjene posameznike, ki so po možnosti nagnjeni tudi k istemu spolu.

  Ko prideš pa ves vesel v Avstrijo in pokažeš spričevalo FDV ali ekonomske fakultete, ti pa rečejo, da si lahko rit obrišeš s tem ničvrednim papirjem.

  • karlina

   TOČNO !!!!! Prav zato pa so v vsej javni in drzavni upravi zaposleni predvsem in samo naši-njihovi, otroci pravih SLOVENCEV, pa zato, ker se ne pišejo prav, oz. niso komunistični potomci, bezijo v tujino, predvsem visoko izobrazen kader, doma pa ostajajo sami nesosobnezi, saj vidimo, da je čisto povsod , vse narobe in nič ne gre tako, kot bi MORALO ITI !!!!! Ponavlja se zgodovina iz leta 1945. Zalostno je predvsem dejstvo, da smo jim to dopustili, resnično .

   • Ana Job

    Super si napisala, se popolnoma strinjam. Pomanjkanje moralnih in nacionalnih vrednot bo pripeljalo Slovence dolgoročno v razkroj, če se ne bomo uspeli ozavestiti, da je v tej deželi že dolgo nekaj gnilega.

    • Olga_10

     Škoda, da ni Shakespeare poznal Slovenije, ko je v Hamletu pisal o gnilobi v deželi Danski. Če bi danes živel, bi dogajanje z danskega dvora zamenjal z gostilno Zvezda in bi pisal o deželi Sloveniji, ki je ena sama greznica.

     • Ana Job

      Ali bi se mu preprosto uprlo pisati o tej zatohli deželi Sloveniji.

 • Vince Blake

  Ne vem zakaj so Vodebu ukinili kolumne tule na Novi24. Oziroma vem, pa mi je razlog malo bizaren. Tisti “zdrs” s Titom se mi ni zdel tako zelo grozen. Je pač povedal svoje mnenje.

  • Soave

   Jaz sem ga tudi vedno rada brala. Pa, končno. . . ali ni bilo enoumja že dovolj ??

 • karlina

  Tej drhali dobro uspeva tudi v Sloveniji, ker ima itak podporo pri komunistih, oz. to so po vsej verjetnosti prav potomci le teh !!!!!!

  • Olga_10

   Tako je. V tki. gejevskem lobiju so v glavnem levaki.

 • Sašo

  Vodeb ima edini jajca da pove da na glas kar se tiče agresivne homoseksualne propagande .

  • Nejc Ornik

   Pa Primc in Franci Donko tudi

  • karlina

   podpis

 • Jurko

  Me prav zanima ce sem jest pravilno razresu Ojdipa? Se mi zdi da bo tezka
  :D

  • Janez

   Kako?
   TI
   LAUFA – TRENIRANJE ” RUSKE RULETE”?!
   TA
   NEDOLGOČASNA IGRA “RUSKA RULETA”
   TUDI VSE PROBLEME LGBTJEV – HITRO RAZREŠI.
   Lpošteno jo je treba igrati. Z vsaj enim pravim nabojem v bobniču. LR. J. KOMENDA
   P.S.
   JURKO!
   Ruska ruleta – to – se zdi
   je prava igra zate.

   https://www.google.si/search?q=revolver+ruska+ruleta&oq=revolver+ruska+ruleta&aqs=chrome..69i57j69i60l2.22237j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=yIKVG0T6hUydLM:

 • Janez

  ZDI SE,
  DA NI PROBLEM – SAMO V LGBT VSEBINAH – NA R. SLO FAKULTETAH !
  Zd se,
  DA IMA TUDI – ” FDV” ?!
  VELIKE TEŽAVE S – PRENOSOM REALNIH VSEBIN IZ STALIN SKE DOBE – ŠTUDENTOM !?
  Ne
  VEM, ČE ŠTUDENTJE “FDV”” KAJ ZVEDO,
  DA
  JE BILA T.I. ŠPANSKA DRŽ. VOJNA – PRAVZAPRAV – J.V. STALINOV “ROP”

  510 TON ZLATA.
  ŠPANSKE DRŽ. ZALOG ZLATA ,
  KI JO JE J.V. STALIN DAL ODPELJATI V MOSKVO. LETA 1937. L.R. JJANEZ K. KOMENDA

 • Poštenje velja

  Pedri in lezbike ste spački-napaka narave.

  • karlina

   PIKA

 • Nejc Ornik

  Papež Frančišek je rekej da je teorija spola “napaka človeškega razuma”. Sočustvuje s homoseksualci in lezbijkami in jih vabi, naj se grejo zdravit. Tako naj stori tudi Mitja Blažič.

 • Poštenje velja

  Kmalu bodo sprejeli zakon da moras imet na 7 zaposlenih 1 buzaranta.
  Slika bo torej popolna.

  • Nejc Ornik

   Če bomo Jankovića in homo lobi še dolgo gledali, bo res tako!

 • MEFISTO

  Tako ali drugače je vsak levičar buzerant.

  Od prvega do zadnjega radi vse počnejo “od zadaj”.

 • Valter BraniSlav

  Ko sem videl naslov clanka sem tako vedel da ga je napisal latentni homo Franci Danko…
  LACNI O KRUHU GOVORI…
  Nekega dne bo tudi Franci Danko priznal da si pravzaprav zeli moskega…
  In mi bomo imeli mir pred njegovo homoseksualno propagando zavito v homofobijo.

  • Nejc Ornik

   Tako kot Mitja Blažič tudi ti poslušaj papeža Frančiška in se pojdi zdravit.

   • Valter BraniSlav

    Zdravit cesa? A tega da ne razmisljam kot luzerji Slovenije?
    Za seboj imam zelo uspesno zivljenje, 4 otroci, 13 vnukov, bogastvo v milionih dolarjev in funtov… velika bioloska druzina in uspesno zakonsko zivljenje z eno in isto zensko ze 40 let…
    Smesen si…

    • Olga_10

     In potem se zbudite …

     • Valter BraniSlav

      Zbudis se ti, jaz uspeh zivim… Menda zato ker zivim izven Slovenije ze 40 let in sem se odvadil razmisljati kot zrtev…

     • Nejc Ornik

      Na psihiatriji, “izven” Slovenije :)

    • Nejc Ornik

     …vse to si morda želiš, a ničesar od tega nimaš. To dokazujejo tvoji komentarji, ki te razgaljajo kot psihičnega bolnika. Po moje si kje v Begnah, al pa u Polju, mogoče v Idriji. Namigni, te pridem obiskat, pa bova kašno rekla čez ta grdi svet…

     • Valter BraniSlav

      …:”Namigni, te pridem obiskat, pa bova kašno rekla čez ta grdi svet…”

      MOJSVET JE LEP, IZPOLNILE SO SE MI STEVILNE ZELJE. TO PA ZATO KER SEM SE NAJRAJE DRUZIL S PRAV TAKO USPESNIMI LJUDMI KI SO Z MENOJ KAKSNO REKLI O TEM LEPEM SVETU…

      Ne bom te vabil na obisk, ker se z luzerji ne druzim. Me ne zanimajo. Ne zanimajo me razprave o vasem “grdem svetu”. Moj svet je lep, uspesen in skladen. Vi pa kar sebe futrajte s pritozevanjem nad grdim svetom…

    • Nejc Ornik

     “Bogastvo v milionih dolarjev”…
     Japajade, pol bi pa ti ziher tuki neki težil z takimile komentarji, o ja.

    • karlina

     Torej, zakaj potem zagovarjaš homoseksualno-lezbični lobi??????????????

     • Valter BraniSlav

      Jaz ne zagovarjam nikogar in nic. Tudi ne komunizma ali moje partijske druzine. Se pa zelo dobro spominjam kako so ti ki danes pljuvajo po komunizmu nedavno nazaj lezli v rit mojima stricema Edotu in Ivanu. Ja, tudi Janez Jansa je bil med njimi. Se sedaj ga vidim kako se je slinil vsem ki so takrat imeli oblast.

      Sicer pa kdo so clani gejvskega lobija v Sloveniji? Tele strahove kakor tudi strahove udbo mafije si vi sami slikate v vasih glavah da opravicujete svoje neuspehe… Stara fora slabicev ki vedno krivijo nekoga izven sebe ki je “kriv” da so neaktivni in neuspesni…

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • šmentanamuha

   Namesto da pametuješ v tri krasne, raje poslušaj, kaj je povedal Vodeb. Se te zelo tiče.

 • Valter BraniSlav

  Slovenci ste krepko v dreku…
  Ce vam denar ne kradejo mrtvi Tito, moj mrtvi stricek Edvard Kardelj ali prav tako mrtvi Boris Kidric, potem vam ga krade zelo zelo zelo mocan gejevski lobi…
  Vas Slovence vedno nekdo krade… preganja, ponizuje, vam pije kri. To je vasa usoda. Ce temu ni tako pa si boste ponavljali da je tako dokler ne boste temu verjeli.

  In zakaj so nekateri uspeli tudi v Sloveniji? A teh spodaj pa ni oviral Tito, Kardelj, Kidric, Kucan in zelo zelo zelo mocan gejevski lobi?
  https://www.delo.si/gospodarstvo/finance/najbogatejsih-sto-slovencev-in-slovenk.html

 • župnik cefizelj

  govori se , da lahko roman vodeb z jezikom tako požgečka anus ivana janeza janše, da ta vidi le rdeče zvezde.

  • Sašo

   Levaki, vi pa zares drugega ne veste kot o anusih, naj si gre za človeške ali pasje.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • šmentanamuha

   Hm, to lahko pride na misel samo nekomu, ki to obvlada. Pedri ste osebnostno moteni, lezbe prav tako in zato bi radi v svojo črno luknjo potegnili čim več ljudi. Zato ste se spravili na otroke.

 • Božobožo

  Donko kdaj boš priznal da si gay?

  • šmentanamuha

   Kaj je pederčina, iščeš nove kandidate?

  • Valter BraniSlav

   Ko ga bodo ujeki na kaksnem javnem straniscu ko pusi kurac kakemu ciganu…

 • baubau

  Do sedaj pa je lahko že vsakemu zdravemu umu menda jasno,da komunistična levica nima nobene zveze z demokracijo- ne v Ameriki ne v Sloveniji.

 • šmentanamuha

  Odlična oddaja Aktualno. Vodeb je stvari razložil do milimetra natančno. Čestitke Nova24 in Franci Donko.

 • šmentanamuha

  Zakaj se posnetek ustavi na zadnjih 10 minutah?

 • Valter BraniSlav

  Izhajam iz komunisticne druzine ki je nekoc vladala v teh krajih. V SLO sem prezivel prvih 23 let od 63. V Titovi SFRJ sem dobil izvrstno izobrazbo (Gimnazija Kranj in nato EF v Ljubljani). Leta 1977 sem odsel na izpopolnjevanje na NYSE kjer sem se zverziral v delnicarskem trgu. Istega leta sem se tudi porocil z lepotico iz Juzne Amerike. Imava 4 otroke in 12 vnukov. V SLO hodiva z zeno na dopust, do 2 meseca na leto. Na svoj narod gledam iz distance, ker ze toliko casa zivim izven SLO in z zensko iz drugacne kulture (Venezuela). Tole vidim:

  1) Slovenci smo skozi zgodovino vedno bili podlozni nekomu vecjemu, pa naj gre za Avsto Ogrsko, Nemcijo, Srbijo ali danes EU. Na dominacijo smo – v nasprotju s Srbi – odgovorili s pridnostjo in ustrezljivostjo. V nasi psihi je vecji in mocnejsi ustvaril anomalijo da sebe vedno vidimo kot manj vredne, tujce pa kot vecvredne, pa ceprav smo v mnogih stvareh mnogo boljsi od tujcev.

  Kot ugotavlja Makaroviceva Slovenci vedno radi govorimo tuje jezike in smo na zunaj – do tujcev – prijazni in ustrezljivi, pa cetudi nam to na dolgi rok skodi. Gre za rejleksno drzo ki nam je vbita v glavo.

  2) Hlapcevanje tujemu, vecjemu in mocnejsemu pa vendarle pusca posledice. Te se pokazejo takrat ko Slovenec – na zunaj hlapcek vecjim – ocenjuje druge Slovence, med drugim tudi sebe. Do sonarodnjakov Slovenec ni prav nic ustrezljiv in prijazen. Pa tudi do sebe ni, ce ne uspe krivi druge (komunisti, Kucan). Slovenci smo tudi na vrhu lestvice samomorilnosti in prometnih nesrec. Agresija ki se je ne upamo usmeriti proti tujemu, vecjemu je usmerjena proti nam samim.

  3) Vendar pa to ne pomeni da Slovenec nikoli ni sposoben kazati svoje agresije navzven. Tipicen primer tega je kako Slovenci obravate Slovenske istospolne… Kar naenkrat postenete zelo korajzni, vzviseni in agresivni… Istospolni Slovenije so za vas primerne mehke tarce kjer si upate sprostiti svojo agresijo… Spomnite se kako ste reagirali ob umoru Gasperja Tica, koliko zlobnih pripomb ste napisali prav na tem forumu. In to da so te vrstice verjetno brali njegovi otroci vas ni drzalo nazaj… Ko ste odkrili mrtvega Tica ste prav v njega sprostili vso svojo agresijo ki si jo drugace ne upate.

  4) Kot otrok sem dosti obiskoval Eda Kardelja in Ivana Macka… spominjam se vas, kako ste jima takrat, ko ste si od tega nadejali korist, lezli v njuno rit… in meni se je zelodec obracal… Da, tudi Janez Jansa je bil med poniznimi ritolizi… sedaj pa pljuva po sistemu kateremu je nedavno tega lezel v rit.

  Toliko za danes…

  • Janez

   Kranj
   POZNAM. Ne bo težko ugotoviti ?
   Katera “slavna” in po čem “” slavna” oseba – ti si ! Se mi malo dozdeva ? L.r. Janez K. KOMENDA
   P.S.
   NAŠTEJ , KATERE ZNANE STARE DRUŽIN IZ KRANJA? So komunisti po vojni zatrli?
   Ali te je matematiko na Gimnaziji učil nek star Rus?

  • šmentanamuha

   Valter, lepo si napisal, vseeno si poglej ta posnetek, v katerem Vodeb pove nekaj zelo tehtnih stvari in Škrinjarjeva tudi. Stvari so širše in globlje, kot samo navaden odpor do istospolnih. Tukaj razmišljaš preozko.

 • Janez

  JA !
  Ta problematika je zelo – realna !
  DRŽAVNE ŠOLSKE INSTITUCIJE,
  KI
  PODAJAJO ” NEZNANSTVENO-IDEOLOŠKI” , “KVAZI-LIBERALEN” POGLED
  NA RAZNE
  – LJUDI,
  – DOGODKE
  – ZNANSTVENO- RAZISKOVALNE SMERI,
  – DEJAVNOSTI, GIBANJA ITD. IZ ZGODOVINE IN IZ SEDANJOSTI !
  BI
  BILO VSEKAKOR POTREBNO
  NA NEKEM JAVNO, URADNEM TUDI DRŽAVNEM NIVOJU,
  V NEKI STROKOVNI OBLIKI : FORUMU, JAVNO-STROKOVNEM ORGANU
  TREBA
  VSEKAKOR
  – JAVNO PREVETRITI, POSTAVITI V “LUČ” JAVNE MISLI IN BESEDE !
  Vsekakor
  OBSTAJA NA R.SLO ŠOLAH, FAKULTETAH ITD.
  VELIKO JAVNO, DRŽAVNO FINANCIRANIH

  – UČNIH VSEBIN, KI SI STATUSA JAVNO POMEMBNIH
  – POSREDOVANJA
  IN
  – DRŽAVNEGA FINANCIRANJA POSREDOVANJA PREKO ŠOL – MLADINI ? NIKAKOR NE ZASLUŽIJO !
  Najbolj
  V OČI BIJOČI TAKI “UČNI PREDMETI”
  SO
  NEDVOMNO
  INA

  ” FDV” – IZ T.I. “MARXIZMA” IZOBLIKOVANI PREDMETI !

  Zlasti
  TISTI PREDMETI, KI PODAJAJO ZGODOVINO DRUŽBENIH UREDITEV IN GIBANJ !
  Zagotovo
  PA JE TAKIH
  – ZASTARELIH
  ALI
  PEDAGOŠKO STROKOVNO ZA JAVNO PODAJANJE ?
  Ne dovolj sodobnih in po vsebini
  – premalo vsebinsko kvalitativnih vrednot ! Ne le na
  – ” FDV” – TUDI NA DRUGIH FAKULTETAH.
  Morda na
  – FILOZOOFSKI FAKULTETI,
  – NA FAKSU-ŠOLI ZA SOCIALNO DELO? In drugod !
  DOLOČENIH VSEBIN NPR. IZ SLOVENSKE KULTURNE DEIŠČINE – SPLOH NI !? L.r. Janez K.KOMENDA Kasneje VEČ.

 • Osti jarej

  ..njegova mati je bila ziher zagrizena feministka…ata pa šankist??!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!