fbpx

V novi številki mladostniške revije Pil znova propaganda za homoseksualni način življenja!

Zadnje tedne v javnost prihaja vse več podatkov o t. i. tihi homoseksualni kampanji, ki je preplavila Slovenijo. V nabiralnike nam vstavljajo homoseksualne propagandne letake, izdajajo otroške knjige s homoseksualnimi vsebinami, skozi zadnja vrata vstopajo v vrtce in šole, izdajajo certifikate “LGBT prijazno”, svoje vsebine pa vsiljujejo tudi v različnih najstniških časnikih. Zadnji takšen primer, na katerega so opozorili zaskrbljeni starši, katerih najstniki so naročeni na Pil, se je zgodil v zadnji številki te revije. Gre za čisto homoseksualno pranje možganov mladostnikom, ki so še posebej občutljivi za družbene krivice in v svoji nepokvarjeni naravi sledijo idealom, ki jih prepoznavajo kot dobre.

Zaradi tega je treba takšne zlorabe še posebej ostro obsoditi in ljudi obveščati, da bodo pozorni na zlorabljanje svojih otrok s strani homoseksualnih aktivistov, ki še zdaleč niso prenehali s svojim kriminalnim početjem. Po zadnji seriji porazov na družinskih referendumih so se le nekoliko potuhnili v iskanju novih zvijač in načinov širjenja “zablode človeškega razuma”, kakor je ideologijo spola označil papež Frančišek.

Revije, kakršen je Pil, ki takšne zlorabe dovoljujejo in spodbujajo, pa je treba nepreklicno odpovedati. Mladi imajo dovolj kvalitetnega branja v Ognjišču, Družini, na Aleteia.si in Iskreni.net itd., kjer bodo lahko veliko prebrali o odnosih, čistosti, družinskem življenju in pravih vrednotah, ki jih bodo potrebovali na življenjski poti.

Soroseve lovke prek Jankovića in Pahorja v šole in državne institucije
Projekt mednarodnih in slovenskih jet-set levičarjev, ki jih izdatno financira Kučanov nagrajenec Soros, pomagajo širiti “napredni” levičarski politiki, kot sta Janković in Pahor. V Sloveniji gre za hobotnico nevladnih organizacij pod okriljem Mirovnega inštituta, ki so za “varuha” načela enakosti ustoličili homoseksualnega aktivista Miho Lobnika in si prilaščajo odločanje o tem, kaj je sovražni govor in kaj ni. S podeljevanjem certifikatov “LGBT prijazno” vdirajo v vrtce in šole, prek FDV in Fakultete za socialno delo pa pospešeno okupirajo tudi akademski prostor.

Marta Kos Marko, slovenska veleposlanica v Nemčiji.

Dejansko gre za nevarno ponovitev ameriškega vzora javnega zasmehovanja in žaljenja vseh, ki so iskreni, čuteči in naklonjeni življenju. Kot primer si poglejte slovenske homoseksualne aktiviste, ki so junija 2015 v Berlinu, ob navzočnosti Mihe Lobnika in veleposlanice Marte Kos Marko, na moč podobni svojim ameriškim homoseksualnim ideologom pri promociji homoseksualnega načina življenja, združenega s sramotenjem domovine.

Kako ustaviti nasilni homoseksualni lobi, ki ga podpira izrojena levica?
Da se Slovenija sooča z novim valom homoseksualnega aktivizma, nam je znano že precej časa. Kako močni so, pa smo videli v času družinskega referenduma v decembru 2015, ko so po Sorosevem naročilu želeli izbrisati spol, uvesti posvojitve otrok lezbijkam in homoseksualcem ter dokončno prevzeti univerze in druge državne strukture. Temu se je odločil narediti konec Aleš Primc z ustanovitvijo stranke Glas za otroke in družine, ki se zavzema za obrambo Slovenije pred izumiranjem. Osnovno vodilo Glasa za otroke je, da je družina naložba, ne pa breme za državo. Glas za otroke poudarja spoštovanje materinstva in očetovstva, spoštovanje življenja od spočetja do naravne smrti, kar bo pripomoglo k večjim plačam za matere in očete ter večjim pokojninam naših babic in dedkov.

Gibanje za otroke in družine se je ob sprejemanju družini sovražne zakonodaje z novelo ZZZDR postavilo v bran razširjeni družini mame, očeta, otrok in starih staršev, v primeru Zakona o varstvu pred diskriminacijo pa zoperstavilo ideologiji “sovražnega govora”, katerega cilj je zgolj uvesti cenzuro in ustrahovati drugače misleče.

Parlamentarne volitve v juniju 2018 bodo čas, podoben osamosvojitvi Slovenije izpod komunističnega jugo-okupatorja. Tokrat se je treba rešiti ideoloških okupatorjev, ki izčrpavajo naše denarnice, spodbujajo splave otrok in uničujejo narodovo jedro z ustvarjanjem nekakšne nove socialistične multi-kulti Jugoslavije, kjer migrant dobi 2.500 evrov mesečno, upokojenci pa umirajo v čakalnih vrstah v zdravstvu in so na minimalnih pokojninah. Kratko bomo potegnili Slovenke in Slovenci, zato je antifo in homoseksualni lobi, ki ju izdatno podpirajo v SCM, Z(L), DeSUS in SD, nujno potrebno ustaviti.

Franci Donko