V valu sovražnosti proti kristjanom novinar RTV-ja objavil takšno sporočilo: “Plačajte davke umazane živali!”

Ne glede na objektivnost je RTV Slovenija bila vedno tihi podpornik levosredinskih strank in "marksistične" ideologije. Za škandal so poskrbeli prav na prvi dan leta 2020, ko so vrteli posnetek silvestrovanja jugoslovanskega diktatorja Josipa Broza Tita iz leta 1972. (Foto: STA)

RTV Slovenija tudi v prihodnje ne bo pripravila sooćenja vseh strank v času predvolilnih soočenjih. (Foto: STA)

V valu sovražnosti proti kristjanom se je zdaj s sovražnostjo pridružil tudi novinar RTV Slovenija Boris Vasev, ki je prek družbenega omrežja Twitter zabrusil sledeče: “Plačajte davke umazane živali!” Tako se je odzval na zapis župnika Aleksandra Osojnika, ki je nedavno v svojem zapisu opozoril na številne nepravičnosti, ki jih povzroča slovenska država pod vodstvom izrojenih levičarjev. Vasev je sicer že v preteklosti razburjal s sovražnostjo proti Slovencem, opoziciji pa bi prepovedal gostovanje na RTV Slovenija, čeprav njeno delovanje plačujemo vsi.

Decembra je Slovenijo državni sekretar z Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Jernej Štromajer šokiral s sovražnim voščilom za božič, v katerem je zapisal: “Vesel božič, umazane živali!” Kmalu po tem mu je v bran stopil minister Jernej Pikalo, odstaviti pa si ga ne upa niti predsednik vlade Marjan Šarec. S svojo sovražnostjo je sprožil pravi val sovraštva proti kristjanom, nadaljeval ga je med drugim tudi upokojeni novinar Dnevnika in Nedeljskega dnevnika ter znani podpornik skrajne Levice Ciril Brajer, ki je na družbenem omrežju Facebook zapisal: “Če so se z božičem desničarji in kristjani, vrag vedi zakaj, počutili kot umazane živali, poskusimo še z novim letom, kdo se bo tokrat razjokal: naj vam bo srečno 2020, umazane živali!” Kot, da to ni dovolj, je zdaj podobno sporočilo prišlo tudi z RTV Slovenije, katere delovanje smo prisiljeni plačevati z RTV prispevkom.

Na kristjane se je tokrat spravil skrajno levičarski novinar Boris Vasev
Radikalni novinar TV Slovenija Boris Vasev je namreč v torek na družbenem omrežju Twitter zabrusil: “PAY YOUR TAXES YA FILTHY ANIMALS”, kar v prevodu pomeni “Plačajte davke umazane živali!” Omenjeno sovražno besedilo, ki je uperjeno proti kristjanom, je zapisal ob svoji delitvi sporočila radikalnega levičarskega aktivista Domna Saviča, ki je tudi nekdanji programski svetnik RTV Slovenija.

S tem so se odzvali na zapis župnika iz Grahovega pri Cerknici Aleksandra Osojnika, ki je v svojem zapisu nedavno opozoril na številne nepravičnosti, ki se dogajajo v slovenski družbi, ob tem pa je pozval tudi k neplačevanju davkov.

RTV Slovenija se od zapisa Vaseva distancira
Z vprašanji smo se obrnili tudi na RTV Slovenija, od koder so sporočili: “Ob zapisu našega novinarja in tudi ob komentarjih izrecno poudarjamo, da osebna mnenja sodelavcev RTV Slovenija, ki jih objavljajo na zasebnih družbenih medijih, ne izražajo stališč RTV Slovenija. Poudarjamo, da gre za zasebni profil novinarja, prav tako za njegovo osebno mnenje. Kot javni zavod RTV Slovenija se od tega zapisa odločno distanciramo.”

Vodstvo RTV Slovenija je že 27. marca 2018 za svoje zaposlene objavilo posebno “Izjavo o odgovornem javnem ravnanju sodelavcev RTV Slovenija”, s katero je posebej opozorilo na Poklicna merila in načela novinarske etike, ki v 21. členu (http://www.rtvslo.si/poklicnamerila) zapovedujejo, da “novinarji, uredniki in drugi ustvarjalci radijskih in televizijskih programov s svojim javnim in političnim delovanjem, z dejavnostmi v prostem času, z zasebnimi posli in finančnimi interesi ne smejo zlorabiti položaja v RTV Slovenija, škodovati natančnosti, nepristranskosti in verodostojnosti programov RTV Slovenija, ogrožati ugleda in dobrega imena posameznikov ali celotnega javnega zavoda ter zaupanja poslušalcev in gledalcev v vsebino programov RTV Slovenija.” Kot so še sporočili v odgovoru, vodstvo RTV Slovenija od vseh sodelavcev pričakuje, “da ohranjajo dostojanstvo tudi v zasebnem komuniciranju na družbenih omrežjih in v drugih medijih, ki dosežejo širšo javnost. Osebe v javni službi se moramo zavedati, da tudi s svojimi osebnimi dejanji ustvarjamo podobo institucije, v kateri smo zaposleni. Zavedati se moramo, da naša stališča, mnenja, javnost povezuje ali celo enači z RTV Slovenija.” 

Kot kaže, ima Vasev resne težave pri upoštevanju Poklicnih meril in načel novinarske etike. Pri njegovih izpadih ga RTV Slovenija kot delodajalec očitno ne zmore ali pa ne želi obvladovati.

Vasev že v preteklosti razburjal s sovražnostjo proti Slovencem, opoziciji pa bi prepovedal gostovanje na RTV, čeprav njeno delovanje plačujemo vsi
Vasev je sicer že v preteklosti razburjal s svojimi sovražnimi izjavami. Med drugim je zapisal: “A je slab trenutek, da ponovim stališče, da bi bilo treba izpred šol in RTV odstranit slovenske zastave?” Kot novinar RTV očitno prav tako ni naklonjen temu, da bi bila vrata te hiše odprta opoziciji, kljub temu da moramo njeno delovanje financirati vsi. Tako je po njegovem nastopu v oddaji Politično pri Tanji Gobec skušal diskreditirati šefa Slovenske demokratske stranke, največje slovenske parlamentarne stranke, Janeza Janšo: “Obravnava Janše kot legitimnega politika z legitimnimi stališči ni nič drugega kot rehabilitacija rasizma, ksenofobije, ultranacionalizma.”

Boris Vasev, ljubitelj palestinske teroristične skupine Hamas bo skupaj s Domnom Savičem predaval o "sovražnem " govoru. (Foto: Twitter)

Boris Vasev, ljubitelj palestinske teroristične skupine Hamas je skupaj s Domnom Savičem že predaval o “sovražnem ” govoru. (Foto: Twitter)

Rok Krajnc

 • JANEZ GUS

  Take izrojene čefurske rdeče bandite mi hranimo z obveznim rdečuharskim davkom naRTV greznico.Smo ta rdečuh ni edini levičarski skrajnež v tej izrojeni vstanovi.,vkateri domuje banda 571.Prva naloga nove demokratečne vlade bo vkinitev te komunistične članarine in taki VESOVI se bodo v hipu znašli v podhodu Maksimarketa.

  • Ivan Ivanovič

   Na RTV imajo prednost vsi, ki niso Slovenci, ker je to protinarodna fašiglobalistična izpostava, ki izvaja fašiglobalistično agendo odprave evropskih narodov.

  • maček ivan

   Ja, vprašajte Se komu plačujete “prispevek”. Marsikaj lahko naredi vsak Sam.
   Jaz sem to storil, odjavil to gamad.

   • KAPIBARA

    Resno: daj povej kako in kjet ti je to uspelo..!!

    • maček ivan

     Na strani rtvslo poiščeš kjer so obrazci za odjavo tv sprejemnika, izpolniš, podpišeš in potrdiš da sprejemnika nimaš, to pošlješ ali oddaš v pisarni nasproti rtv-ja. Tri mesece imajo pravico to preverit, potem imaš tri leta mir. Seveda potem poizkusijo znova, ti pa ponoviš vajo.

     • maček ivan

      Seveda je meni to veliko lažje ker ne rabim lagati, da nimam TV-ja, ker ga res nimam. Sem ga podaril z daljincem vred in baterijami, pa še stroška z kabelsko sem se rešil. Deluje pa internet , tam je pa veliko zanimivih vsebin, filmov in še marsikaj. Pa še izbiraš lahko kaj boš “konzumiral”.
      Imam tri (3) računalnike.
      Tako lahko gledam film, vmes “žgem” kakšno dobro streljačino, lahko še pa kakšen šport sledim, seveda mi je dovolj samo zvok.

     • maček ivan

      Vmes pa še skočim na NOVO in kakšnega prilepim na hitro gamadi levakarski.

 • terminalar

  Naj se takile Vasoti in Savići raje vrnejo v kraje svojih korenin in tam pametujejo in pljujejo po svojih. Me zanima, koliko časa bi jih prenašali.

  • JANEZ GUS

   V njihovi vukojebini taki izrodki ne upajo spit kave v lokalu ali zunaj na terasi.Tam se pripiljejo,naredijo in se odpeljejo.Potem že pridejo steklarji in že menjujejo šipe.

  • VERZIFIKATOR

   Vasilije Slugov

   NE SODI PO IMENU

   SPOMNIL ME NA VASCA JE DE GAMO,
   A ZVENI PREVEČ MI ORIENTALSKO,
   NI IME ESTRADNO, NI IGRALSKO,
   PA ČEPRAV SE ZDI, DA SODI V DRAMO.

   NI IME NE SRBSKO NE HRVAŠKO,
   S KOM LE PREDNIK SE NJEGOV JE BRATIL?
   NI POMEMBNO, KJE JE KOLOVRATIL,
   ZANJ VEMO, DA BITJE NI JUNAŠKO.

   RES NE GRE SODITI PO IMENU,
   ROJSTNO JE IME BOLGARSKO CARSKO,
   JE ŽE NA POGLED IME VLADARSKO,
   SLUŽI TOREJ SVOJEMU NAMENU.

   AH, SEVEDA, JASNO IZPRIČUJE,
   DA SE REVEŽ VSAKEMU UDINJA,
   PA ČETUDI JE NA VLADI SVINJA,
   V KRVI MU JE, VEDNO DA HLAPČUJE.

  • WISKY 1000

   U roden kraj deportirat

  • tomven

   Naravna selekcija bo naredila svoje. Ta dva retardiranca pocrkata od lakote, če bi služila s svojim delom.

  • TopGun

   A si ti 100% prepričan, da veš kje so tvoje korenine ???? Vem za primerke s slovenskim imenom in priimkom, za katere pa se je izkazalo da so pa po poreklu tam od nekod malo južneje.

   • samotoje

    Zdi se, da je imel terminalar bolj kot geografsko poreklo v mislih balkanizem kot stanje popolne odsotnosti moralnih in etičnih načel. Tu pa bi mu težko oporekal, kajne?

   • terminalar

    Ja, imaš prav, lahko da priimka izvirata direkt iz bohinjskega kota, Savić npr.

 • Boy

  He he, a kaj izvirnega se rdeča uš ne more spomniti sama. Ti RTV pisuni so sposobni samo ponavljanja in prepisovanja. To ti je Inteligenca na nivoju pijavk.

  • Steiermark

   Mislim, da njihova “innteligenca” ne dosega IQ-ja pijavk…

   • pupa

    Imamo v Sloveniji in na RTV dosti preveč Kobal-izma.

  • Erlkoing

   Se strinjam, niti ne preverijo resnice. So objavili, da toliko Avstralije kot je letos pogorelo, jo še ni v vsej zgodovini od 2015. Katastrofalno, in vse na račun koministov/zelenih, sram jih je lahko!!!

 • bubamara

  Groza.

 • karpelec

  Vedno se najde primerek, ki se vtrga s ketne in za sebe odkriva na novo toplo vodo.

 • Miro Jereb

  Ah spet en slovenski državljan iz pravoslavne hiše…

  • imaš kaj proti pravoslavcem??

   • Miro Jereb

    Ne

 • Ehbolimedžoko

  Nepovratno karto za Severno Macedonijo pa bo mir.

  • Ivan Ivanovič

   To je približno tako, kot da bi zapisal: Dež v Saharo in bo zelena in plodna.
   Mission impossible.

  • zokispoki

   Jaz bi pa takole rekel, prasice komunisticne, VRNITE NAKRADEN DENAR !

   • Oliva

    Ali še bolje, PLAČUJTE DAVKE!!!! Jankoviči, …… Nobenemu kristjanu država ne odpiše milijonov davka, samo komunističnim barabam!!!

    • Erlkoing

     Vsem uslužbencem krščanske cerkve država plačuje prispevke, vsi cerkveni objekti so neobdavčeni, vsi računi v cerkvi brez davka,… Kaj bi še radi? Da država sofinancira vse te mahinacije(kot da jih že ne)??

     • Erlkoing

      Mogoče malo nerodna izjava. Plačevanje davkov na omogoča zdravstvo, infrastrukturo, varnost,….
      Prenehamo plačevat davke in bomo v prvi vrsti brez zdravstva(so same barabe ampak je zastonj), prenehajmo plačevat davke in bomo brez vzdrževanih cest, brez pluženja, brez prometnih povezav, prenehajmo plačevat davke in bomo otroke vzgajali doma, kdo rabi šolo?!, prenehajmo plačevat davke in bomo živeli sami zase, nihče nič ne rabi!!! Ne se slepit, davki držijo pokonci našo državo, ne politika!!!

  • Joc 52

   pa EU poslanko naj vzame s seboj

  • Lokomotivführer

   Saj tam Zahodni Bolgari (po P. Lendvai ORF) izgubljajo večinski delež v primerjavi z Albanci. Vsak vrnjeni je dobrodošel.

  • Boris Vasev je Bolgar. To bi lahko vedeli, glede na to, koliko je udrihal po Makedoniji.

 • Artur

  Ali se sploh najde še kakšen dedec Slovenec, ki živi v njegovi bližini, ki bi makedončetu čmarkotu za žalitve pripopal par krepkih okoli kepe ali po šnofli. Danes imamo tragične figure in sicer pussye, ki bi se mu celo klanjali za to, če bi ga srečali, včasih so dedci vzgojno poskrbeli, da so takšne podle pritepene gliste pristale na urgenci.

  • jan Gedli

   Kaj dela pri nas?

 • Marko

  Zakaj virusi ne napadejo Vaskota?Zakaj, zakaj?,Tudi virusi imajo svoj ponos.

  • Rožle

   Hočeš, da virusi pocrkajo .. :)

  • Oliva

   Ker ne grejo na vsak drek!

 • čopkovseved

  Spet južnak udarja po pošteno mislečemu Slovencu. Zdaj bo pa narodu počasi dovolj!!!!!!!!!!!!!!!!! Upam, da ga kdo ovadi! To zmerjanje Slovencev presega vse meje . tega si ne smemo dovoliti! Kot kristjan in pripadnik krščanske cerkve zahtevam od RTV javno opravičilo!

  • Ivan Ivanovič

   Kje ti vidiš kakšen narod, ki mu bo počasi česa dovolj? To je narod biča vajen in biča željan. Ovcam vladajo volkovi.

  • Joc 52

   …in da se ponovno sproži akcija proti obveznemu plačevanju rtv naročnine

 • Mademoiselle

  In koliko davkov in dodane vrednosti je gospod Vasev samostojno prispeval v proračun? Aha. Torej levičarji bi samo svoj RTV radi imeli in pobirali MOJ denar na NEPROSTOVOLJNI osnovi in on bo kričal kdo naj kaj plačuje??? Torej Nova24 mora biti pa izbrisana s tega planeta? No, vidite zdaj strpne in kulturne levičarje, ki se za ‘svobodo’ borijo in proti sovraštvu. Zase bi, za svoj žep, drugim pa ne. :))))

  V cerkev te nihče ne sili, da hodiš pa tudi če greš, lahko ob nabirki mirno pogledaš stran. To je pač firma in kot taka marsikaj izkrivlja, ampak prostovoljna. Župnik se je malo nerodno izjavil, v osnovi ima pa prav. O davkih kot rečeno, naj pa JAVNO televizijski Vasev raje molči.

  Namesto da se zavzema za ukinitve zastav (kakšna Gretinska kulturnoglobalistična norost je pa to????), naj rajši ukine svoje planke.

 • Ivan Ivanovič

  Psihopati in sociopati nam krojijo usodo. “Normalni” pa so tiho.

  • Steiermark

   Prenašati jih pa moramo tudi in predvsem mi, ki takšnim psihopatom in sociopatom nikoli nismo dali glasu…..

 • Franc Šink

  Vasev? enkratna, lutka za trening boksa.

 • mapu

  En navadne rdeč pezdetek…

 • Joško

  A to so Vaseva na FDV učili? Mislim,da si zasluži 2 vzgojni okrog ušes.

 • est

  Drog od zastave, pa direktno paše v tvoj a…s, kot so to počeli Turki nekaj stoletij nazaj.

 • Slehernik

  Sterat nazaj v Bolgarijo

 • JANEZ GUS

  Skupaj z Savićem zapakirat in poslat Hamasu,kot donacijo slo skrajne levice za priznanje teroristične Palestine.

  • Joc 52

   ali na Balkan, samo čem prej

 • Nšo-či

  Še en s sindromom Sam doma. Zanimivo bi bilo prebrati razmišljanje kakšnega psihiatra ali terapevta zakaj se odrasli poistovetijo z vlogo pozabljenega otroka.

 • WISKY 1000

  Določeni levi pa res rabijo nujno psihiatra

 • von Rhein

  Njegove izjave ne bom komentiral,ker bi samo ponovil večino že napisanih. Nekaj se mi zdi zelo značilno.Ni se možno otresti občutka,ki se pojavi ob slikah teh zakompleksanih osebkov,da bi psihologi in psihiatri imeli veliko dela pri zdravljenju njihove bolečine.Ta bolečina je refleksna,zavedajo se,da nimajo svoje domovine,ki bi jih vzdrževala,jim dajala možnosti javnega izpostavljanja,v njim tuji, pa jih grize bolezen človeške osamljenosti.Zato toliko žolčnih izpljunkov.

 • sloustava

  Zelo preprost komentar: priimek Vasev ni slovenski priimek in od tod gnev nad slovenstvom! Pomanjkanje vzgoje v mladosti se kaze v norosti v kasnejsih letih. Pustite uboge pare, ki tvitajo abote. Globoko v sebi pa so zalostni, osamljeni, bogabojeci niceti! Kajti kazen pride…., to pa vedo. Kot v filmu: ko imas pistolo, gobcas in si frajer, ko ti pistolo vzamejo, si nihce, nic, nula, cvilijoce scene!

  • TopGun

   Tudi nekateri tukajšnji komentatorji
   najbrž spadajo v rang takih ubogih par. Poznam nekaj primerkov katere tako motijo takozvani cefurji, pljuvajo in udrihajo po njih, da je kar veselje, ampak samo ko ni nobenega čefurja zraven, ko je pa kakšen zraven pa z njimi prijateljsko pijejo pivo in noben nima jajc da bi mu izrekel kar piše po raznih forumih in kar laja doma med svojimi.

   • Steiermark

    Kaj čes, s tem kar si zgoraj “napisal”, samo potrjuješ to kar je sloustava povedal – še kot vrinjeni jugoazilanti, se ne kontrolirajo, kaj delajo in lapajo ob vsesplošnem širjenju svoje nekulture in nesprejemanju naše – dokazujejo, da so edino sposobni , pri nas, ali kjerkoli se vriniti ter parazitirati in uživati na tuj račun, prilagoditi oz. civilizirati pa se nimajo namena!

 • Andrej Žalec

  S takšnimi izjavami državnih uslužbencev, katere plače in delovno mesto, se napaja iz dodatnega davka, državljanov vseh ver in ideologij, nam kaže samo to, da javno objavijo, kdo ima v oblasti javno televizijo. Menim, da novinarji RTV Slovenija nikakor nebi smeli zastopat skrajna stališča (žalitve) nobene ideologije, saj to vnaša nemir med državljane in njih same v življenjsko nevarnost.

  • TopGun

   A drugi pa po tvojem kahko?

   • macon

    Nekoč je moral odstopiti desni državni sekretar, ker je izjavil, da se upokojenci lahko bojijo samo Matilde.

    Levičarski izpadi so veliko bolj sovražni, a je vse v redu, ker so pohodili vso etiko in moralo v javnem prostoru.

    • Oliva

     Levim je dovoljeno, celo priporočljivo blatit nasprotnike. Podpora države, tudi v penezih!!!!

   • Andrej Žalec

    Kaj si želel povedat? Kateri drugi? Zaradi mene, lahko kdorkoli reče karkoli, samo ne tisti, ki dobi od mene denar, v zahvalo pa pljuva po meni.

 • Black_hawk

  Kaj delajo NESLOVENCI na nacionalni RTV?

  • lokec

   Prekinjam mu delovno razmerje.

   • Black_hawk

    Upam

  • JANEZ GUS

   Tako je bilo,ko se je na Hrvaškem začela vojna.Vsa vidilna mesta v gospodarstvu,šolstvu,vojski, so zasedali Srbi.Potem so šele prišli Hrvati k pameti in nagnali to lenuharsko sodrgo.Traktorjada je bila že posledica.Zdaj zopet hoče srbska banda cirilico v Vukovarju mestu heroj.Ne dajte se Hrvatje.Banda,se naj nauči kulturne pisave,ki jo uporablja kulturna Evripa,oni pa naj trajbajo švasarijo skupaj z Erjavčevimi Rusi.Erjavc,vodi Ruse kuči MAJMUN NE PISMENI.Ti pa Nato.Ti je že kdo povedal,kaj pomeni ta kratica.Policiski sindikalist.

 • črnaovca

  A o Tankotovih kmetavzarjih v evropskem parlamentu pa nič

  • Minovak

   Ti si še vedno v času informbiroja, zato boš moral šele v prvi razred.

  • stajerc5

   Tu ga je Tanko res polomil,da primerja nase pridne, zavedne slovenske kmete z zadnjo vrsto rdecih, smrdljivih yugonevretencarjev!

  • JANEZ GUS

   Tanko je zate profesor in tebi podobnim.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Smolo imam, da teh levuharskih pedrov nikoli nikjer ne srecam…

 • Jožefa Benko

  tip je stranski produkt, oziroma izmeček akeksandra velikega, žal je tudi on živo bitje, ampak brez vsakršne olike ali pač fdvejevske

 • althar

  Zajedavci se navadno branijo pred odstranitvijo od gostitelja. Vasev ni nobena izjema.

 • montyamp

  Svoj življenski prostor so spremenili v vukojebino , danes se bodo pa balkanistanci šopirili pri pre-več civiliziranih dobrotnikih , ki so golazen vzeli pod svojo streho .
  Če vzameš 200 kilskega majmuna v svojo bajto , si v par dnevih suženj , na svojem .
  Agenda primitivizma , podprta s strani izdajalstva gošarskega porekla , je gojišče razklanosti slovenskega naroda .
  Le zakaj na leto zbeži 10 000 autohtonih Slovencev iz države ???
  Zato ker s komunistično manijo religije luzerjev ni za živet .

  • TopGun

   Poglej, tudi jaz jih ravno ne obožujem, vendar so med njimi tudi taki ki so v redu, pridni delavni in so s poštenim delom nekaj ustvarili. Tako da ne posploševat. Ti pa če si tako pogumen, zakaj ne greš v kakšen lokal v ljubljanskih Fužinah in tam v živo izražas tovrstno mnenje.

   • Oliva

    Fužine,haha!!! Mala bosna!!!

   • Steiermark

    Tvoj komentar in kontraverznost sta tako prosojna, vendar ti tega ne opaziš! Zakaj pa ti ne greš tja in “u fužinama” ne izraziš ali pa samo preneseš mnenje, ki je edino pravo, od montyampa? Saj so vendar tvoji rodžaci in tebi nebodo nič naredili, a ne?

    • TopGun

     Jaz tam nimam kaj iskat, ti se mu pa lahko pridružiš pa tam skupaj pametujta, kot pametujeta tukaj in sem prepričan da od tam ne bi odšla z istim prevozom kot bi tja prišla.

     • montyamp

      Resnica pač zažge .
      Sam pa opisuješ primitivizem ter bedo južnega sveta in se z nasilno golaznijo ki ima čas za pohajkovanje po lokalih , namesto da bi delali , identificiraš še sam .
      Kaj si pa jaz upam ali ne , boš pa ti zagovornik primitivizma nikoli izvedel .

 • Steiermark

  Zanimivo, kako glasno si upajo tuliti te južnjaško jugoslovanske zveri in to proti nam, avtohtonim v naši domovini! Verjetno imajo veliko zaslombo, kar pri 1,5 m “visokem” zwerglu, kateremu, tako kot njegovim zaščitenim jugosom in ostalim antislovenskim bebcem, svobodna in samostojna Slovenija, nikoli ni bila najintimnejša opcija…..kljubvsemu pa živijo na naših plečih, od nas in nam odtujenega – paraziti!

 • Minovak

  A ta neslovenska in sovražna faca nam bo solila pamet? Ljudje božji ali se zavedate, da ga izključno plačujemo mi in, da si še sploh upa izjavljati take kretenizme. To, da je idiot mu je že verjetno kdo rekel a sigurno ne z RTV-ja, kjer za vaš (moj) denar, pljuvajo po nas (vas). Ali ni že prišla skrajnost? Mislim da!

 • mapu

  Nova sopomenka za embicil=vasev

 • Ehbolimedžoko

  “RTV Slovenija se od zapisa Vaseva distancira”
  Dokler bo zaposlen v hiši RTV Slovenija, se ta ne more distancirat, kot se ne more recimo šola distancirat od učenca, ki nekaj nenormalnega počne izven šole, ali učitelj izven šole, ali ……
  To je škandal, to je slaba reklama za osrednjo RTV hišo.

  • Oliva

   Misliš rtv greznico, iz tiste javne hiše zelo smrdi….po alkoholu!!!!

  • JANEZ GUS

   Komunistična RTVS še nikdar ni imela dobre reklame zase.Do zdaj je bila vedno dekla komunistične propagande,kot je še danes.Tato je treba komplet FDVJEVSKO štalo-bando nagnat na cesto.Če slučajno pogledaš za minuto te trobezljače ,te prime driska.

 • Andrej

  Glede na to, da velika večina iz CKZKS ne plačuje davkov, ali pa jim jih odpisujejo (kar pomeni, da jim jih niti ni potrebno plačevati, ker je njihova lastna oblast tako določila), bi morali biti oni užaljeno prizadeti. Saj je sporočilo iz RTV njim namenjeno.

  • Ehbolimedžoko

   Kaj pa Zoki in njegov sinek, ko se jim odpisujejo, kar desetine milijonov evrov.
   pa še in še…….. Cerkev lepo skrbi in vzdržuje vse kar ima, kot dober gospodar.

   • Andrej

    Ne glede na Zokija, vedno se na križ pribija Cerkev. Razlog sploh ni pomemben.

 • holzer

  Za tega levičarskega pezdeta bi blo zdravilo za njegov sovražni govor v najmanj trimestni številki na položnici in pa seveda brca v rit njegovega delodajalca.Za take in podobne kre#ene,ki si to privoščijo je potrebna samo visoka globa.
  Moramo vedeti,da bi si nekaj tazga privoščil povsem navaden človek,bi ga takoj vlačili po vseh časopisih in sodiščih.

 • Viktorh

  “Plačajte davke umazane živali!”

  Obesi se govedo zahojeno.

 • TopGun

  UMAZANE ŽIVALI hehe, zdaj je to očitno postala nova kletvica, podobna tisti J***M TI MATER.

 • Unikatna

  Slovenska družba je postala pokvarjena – lažniva, zavajajoča, koristoljubna, zahrbtna, agresivna, posesivna, pohlepna, izkoriščajoča, polna sovražnosti in koruptivnosti. Mnogi od teh pa se napajajo z davkoplačevalskim denarjem.

 • macon

  Normalna ustanova bi vulgarnemu skrajnežu nemudoma izročila sklep o prekinitvi zaposlitve. S tem, ko dopuščajo take izpade, samo še dodatno dokazujejo, da je RTV v primežu levih skrajnežev.

 • von Rhein

  Kakšne davke bi rad usmrajenec? Plačujem (med drugimi) davek na elektro vtičnico iz katerega se hraniš.Bre davkov,ki jih plačujemo bi crknil,ker za kakršnokoli delo si nesposoben.

 • Common Sense

  Ko ga jebe. Kdo je to sploh?

 • Stajerka

  ….ODPOVED…..iz krivdnih razlogov…..per TAKOJ!!!!

 • Boco

  Nova24 in Demokracija sta ga posrali, da sta umaknili ta clanek.
  Vsa Slovenija ve, da je bil ta clanek objavljen. Umik pomeni priznanje neke krivde, katera ne obstoja. Obstoja je zgrazanje levakov. To pa je zaradi njihovih dvojnih meril nerelevantno, primer je famozni twit kretenkota Stromajerja.
  Torej clanke cimprej obkavit, drugace izpadete kot pickice, ki so ustrasile levakov.

  • sodnikisozločinci

   Poziv k neposlušnosti gnili slovenski državi

   Ponosen sem, da sem Slovenec, me ja pa sram, da imamo Slovenci gnilo državo. Če je Shakespeare v Hamletu zapisal, da je na Danskem nekaj gnilega, bi za Slovenijo ugotovil, da je pa gnilega preveč. Zakaj je slovenska država gnila? Zato, ker jo držijo v krempljih gnili voditelji: Šarec in Pahor, Kučan in Janković, Stanovnik in Zemljarič. In z njimi podaniki v državnem aparatu. In kaj je značilno za tovrstne gnile ljudi? Da se gniloba in iztrebki, ki se normalnim ljudem pretakajo po črevesju, njim pretakajo po možganih. Dokazov, ki to potrjujejo, je več kot preveč. Samo spomnim na najbolj vnebovpijoče: Adria, Jankovićevi miljoni, zdravstvo, zunanja politika, izkoriščanje obrobnih in revežev, bogatenje peščice mogočnežev, dedne borčevske penzije, beg strokovnjakov v tujino, razcvet kraje, gospodarski kriminal, izjave državnega sekretarja… V Sloveniji ni nikogar, ki bi se temu zoperstavil. Civilna družba je odpovedala, katoliška Cerkev in druge verske skupnosti so zatajile. Kdor podpira takšno državo, je isti lopov kot zgoraj našteti in je hudičev sodelavec. Kdor pa je ne upošteva, dela pošteno in po Božji volji. Mnogi posamezniki in skupine so se uprle nacističnemu, fašističnemu in komunističnemu režimu in so jih pobili. In danes ugotavljamo, da so bili vsi ti ljudje pošteni in so delali po svoji vesti. Zato pozivam vse dobronamerne Slovence in Slovenke, da ignorirajo to državo, ne plačujejo davkov in ne spoštujejo njenih gnilih zakonov. Kot župnik sodelujem z mnogimi obrtniki, privatniki, delavci in posamezniki. V vseh primerih, ko ni bilo nujno, smo se dogovorili za plačilo brez uradnega računa in posledično brez davka gnili državi. Vesel sem, da so vsi bili mojega mišljenja in še toliki drugi. Nikoli ne bi nikogar od teh izdal, ker nisem gestapovec.

   Bog naj blagoslovi Slovenijo in pahne v pekel vse, ki to našo deželo delajo gnilo.

   Aleksander Osojnik, župnik v Grahovem pri Cerknici

   Na god sv. Sebastjana, mučenca, umorjen v času rimskega imperija (kot nešteto drugih, tudi Kristus)

   • pupa

    Zaploskam napisanemu. Slovenci smo najbolj butast narod, da podpiramo s svojim davkoplačevalskim denarjem vse UMAZANE PUJSE kot je ŠTROMAJER, PIKALO in ŠAREC……………………….

 • Ivan Ivanovič

  Kaj dela opozicija? Spi spanje pravičnega?!

 • Kapodistrias

  Da sta Vasev in Brajer novinarja? Dajte no. Zame sta navadna primitivca, zarukana levuharja, ki ju je na površje spravil režim zavožene ideologije. Ne ukvarjajmo se s kreteni, če se že odgovorni za to nočejo! Škoda časa. Jaz Dela, Dnevnika, Mladine, RTV in POP TV, teh režimskih trobil, že dolgo ne povoham več.

  • pupa

   Nisi edini. Vedno več nas bo takih.

 • Jani Steiner

  S takimi je potrebno kot pri musličih, vsak kristjan ga ima pravico odstranit!!!

 • Sv. Frančišek Saleški, je zavetnik novinarjev https://katoliska-cerkev.si/sv-francisek-saleski-zavetnik-novinarjev
  Obrnimo se nanj, da bi se ti naši novinarji “spravili v red” in z vso vnemo počeli tisto, kar je njihovo poslanstvo in nehali sovražiti Kristjane !

  • TopGun

   A M E N

  • JANEZ GUS

   Zavetnik novinarjev in žurnalizma ja nadangel Gabrijel.

 • crniocar

  in v čem je zdej problem??????????????

 • mginko

  No, krivosodje se verjetno ne bo odzvalo v ukradeni državi. “Čudi” me pa, da se velestrokovnjak in avtor teorije za sovražni govor komunist kučan nikoli ne odzove na sovražne govore svojih somišljeniokov, kadar so te namenjeni drugorazrednim nekomunističnim državljanom. Pa ta naj bi bil v preteklosti predsednik vseh državljanov. Zopet komunistični blef in laž za drugorazredni narod o nekdanjem komunističčnem predsedniku, četudi je za blef zamrznil rdečo knjižico. Pa še vedno priviligirano sedi v prvi vrsti na vseh procesijah. In drugorazredni državljani, kako naprej v ukradeni globoki državi? Verjetno še niste prebujeni?

 • DOMOVINSKA LIGA

  Bo treba ta rdeče spet na sveti urh pospremit.

 • šmentanamuha

  Ledeno mrzel mrtev pogled Vaseva kaže na psihopata, kar je tudi tudi značilnost orto komunistov. Od kod se privlekel ta zombi v Slovenijo?

 • Rožle

  Me pa res en rukac mika ogled videa … kako se en v Beograd v glavo pihne ..

  • Ježek Teka Teka

   As mau člank falil … se zgodi ;)

   • Rožle

    Ja, tja že ne bom rinu :) lohka ponesreč na play pritisnem ..

 • Miha

  Kdaj se bomo rešili plačevanja RTV naročnine, vas sprašujem, vlado in poslance. Ali bo tudi to trajalo 10 ali več let. Naj jo plačujejo tisti državljani, ki jo radi gledajo. Potem pa bomo videli kako bo njihovo financiranje in kako bodo preživeli brez obveznega plačila RTV in državnega financiranja. Da jim država tudi plačuje, ki je tudi naš denar davkoplačevalcev. Podpore za tak komunistični program ne bi dala tudi evra.

 • samotoje

  Neverjetno, kako se v gosjem redu vsi odgovorni “distancirajo”. Šarec se distancira od Štromarja, RTV (a Ilinka Todorovski tudi??) se distancira od Vaseva. Sami distančniki. Pa je vse skupaj zelo preprosto. Pikalo in Štromar morata odstopiti, Vaseva in podobne pisune pa je treba z opominom in minusu pri plači podučiti, katerim moralnim in etičnim normam so javni delavci, financirani z denarjem ljudi, ki jih žalijo, zavezani. Če ne razumejo, sledi odpoved.

  • šmentanamuha

   In rdeča spletna policija je še kr tiho.

   • samotoje

    Seveda je tiho, sovražni govor je po definiciji FDV, Mirovnega inštituta, RTV, itd. čisto nekaj drugega. Pomoli jim resnico pod nos pa bodo vsi alarmi tulili.

 • Dunc

  ti bos pametoval lizdunc jedan….. kolk si jih ti plačal….. vsi tujci pr nam so levicarji in ni cudno, da na volitvah zmagajo…. kdaj bomo skup stopli slovenci?!!!!

 • JANEZ GUS

  Skupaj z teroristom Videmškem in Savičem jih poslat na terapijo v Hamas.

 • Imperial Commando

  “Ob zapisu našega novinarja in tudi ob komentarjih izrecno poudarjamo, da osebna mnenja sodelavcev RTV Slovenija, ki jih objavljajo na zasebnih družbenih medijih, ne izražajo stališč RTV Slovenija. Poudarjamo, da gre za zasebni profil novinarja, prav tako za njegovo osebno mnenje. Kot javni zavod RTV Slovenija se od tega zapisa odločno distanciramo.”

  LoL, kakšni pezdeti. Dokler je pri njih zaposlen se ne morejo distancirati.

 • ljubinica

  Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni….
  Na nacionalki zaposleni pritepenec Iz bogve katere vukojebine zmerja Slovence z umazanimi zivalmi ….
  Pa ni prvi. Se spomnite tistega Sekuja Iz druge vukojebine, tudi zaposlen na nacionalki, enako zmerjal Slovence …
  Slovenci pa vse pozremo. In jih placujemo….

  • skorpijon93

   češka republika si muslimanov ne uvaža, tam nimajo vasov., čehi so nacionalisti, enako hrvatje

 • FRANC3

  Pozdrav tovarišem ”čiste živali” Jernej Štromajer, Boris Vasev, Ciril Brajeb & co: Lepo vas pozdravlja umazana žival FRANC3.
  Vedite, da me umazane živali bomo preživeli, ve ”čiste živali” pa boste poginili ob prvem virusi. Eden (korona virus) ravnokar prihaja s Kitajske! A ni to lepo, da vas bo pokončal rdeči virus?

 • Ferlič Milan

  Za v soba na kukulele……z njim

 • Viktorh

  Ne, zastav ni potrebno odstraniti, potrebno je nagnati v rojstni kraj fašistoidnega novinarja

 • Lux Ferre

  ljudjem s takim izražanjem bi se lahko rekelo Štromanjolci…
  Se že zdaj opravičujem vsem štromanjolcem in se kesam za zgoraj napisano…

  • šmentanamuha

   Štromanjolci, ha ha, odlična, za v anale. Ta izraz si moramo zapomnit, zelo izvirno, bravo:)

 • lena

  Ne se jeziti, tudi ta bo dobil po svoji usrani riti (ustih), karma ga bo!

 • Viktorh

  Če bi to novinarsko prase leta 1945 napisal kaj podobnega, ki ne bi ustrezalo revolucionarnim načelom, bi ga na glavnem trgu komunisti ustrelili brez sodbe.

 • šmentanamuha

  Pri levičarjih se kaže vedno večja retardiranost, disfunkcionalnost in primitivizem.

  • Lux Ferre

   Tako so bili že prej… Samo mi smo dobri ljudje in tega ne omenjamo, dokler ne prestopijo meje dobrega okusa. ;)

 • JANEZ GUS

  Tega Bugara je treba izgnat v svojo vukojebino in naj tam razlaga svojim ,kako so vmazane žival pravoslavci.

  • Black_hawk

   Vse bodo naredili, da jim tega ne bo treba .

 • Realist 5258

  Pa saj ima prav, naj plačujejo davke !

 • novaknovak

  ko kaj takega napiše, izgovori, napravi je to njegova zasebna stvar in se firma kakor distancira od tega, če kaj podobnega stori duhovnik, a potem je pa Cerkev odgovorna za njegova dejanja?!

 • Ivo Žbogar

  Res je skrajni čas, da ukinemo privilegije prvorazrednim, to je slovenska RKC, ki ne plačuje davkov, tako kot vsi mi. In ne vem zakaj se Nova24TV, oziroma njen odgovorni tako razburja. RTV se je javno distancirala od te izjave. Kar pa je povedal novinar Vasev Janši, ima popolnoma prav. Janša lahko javno razlaga, da je vlada truplo. To razlaga brez sramu in posledic. Ne vidi, da je sam truplo. Že 30 let vodi stranko, ki je v permanentni opoziciji. In po mnenju mnogih, bo tam vse dokler bo on predsednik, ki ga po navadi izvolijo s 100% glasovi. Ustvaril je pravi kult. Na Zahodu taki neuspešni politiki odstopijo.

 • Ivo Žbogar

  Res je skrajni čas, da ukinemo privilegije prvorazrednim, to je slovenska RKC, ki ne plačuje davkov, tako kot vsi mi. In ne vem zakaj se Nova24TV, oziroma njen odgovorni tako razburja. RTV se je javno distancirala od te izjave. Kar pa je povedal novinar Vasev Janši, ima popolnoma prav. Janša lahko javno razlaga, da je vlada truplo. To razlaga brez sramu in posledic. Ne vidi, da je sam truplo. Že 30 let vodi stranko, ki je v permanentni opoziciji. In po mnenju mnogih, bo tam vse dokler bo on predsednik, ki ga po navadi izvolijo s 100% glasovi. Ustvaril je pravi kult. Na Zahodu taki neuspešni politiki odstopijo.

 • Janja Stojnsek

  Spet moram pisati pod imenom moje žene, ker mene (Ivo Žbogar) Nova24TV permanentno blokira. Nujno si moram omisliti nov profil brez imena samo s nickom. Torej:
  Res je skrajni čas, da ukinemo privilegije prvorazrednim, to je slovenska RKC, ki ne plačuje davkov, tako kot vsi mi. In ne vem zakaj se Nova24TV, oziroma njen odgovorni tako razburja. RTV se je javno distancirala od te izjave. Kar pa je povedal novinar Vasev Janši, ima popolnoma prav. Janša lahko javno razlaga, da je vlada truplo. To razlaga brez sramu in posledic. Ne vidi, da je sam truplo. Že 30 let vodi stranko, ki je v permanentni opoziciji. In po mnenju mnogih, bo tam vse dokler bo on predsednik, ki ga po navadi izvolijo s 100% glasovi. Ustvaril je pravi kult. Na Zahodu taki neuspešni politiki odstopijo.