[Video] Bernard Brščič v oddaji Dialog: “Prosim, prosim, pe*ri, pustite nas, naše otroke in pse na miru, ker vam nismo nič naredili.”

Foto: printscreen

Mag. Bernard Brščič je povedal tisto, kar si misli večina Slovencev: “Želim si živeti v normalni družbi. Ne želim predpisovati LGBT skupnosti in imeti uvida v njihove spalnice, ampak prosim, prosim, pedri, pustite nas na miru, pustite naše otroke, naše pse pri miru, ker vam niso nič naredili. Nihče vam nič noče, nihče se v vaše sprevržene prakse ne spušča, imate vso svobodo, počnite za štirimi stenami, kar želite, mene, otroke in pse pa pustite pri miru.” Spregovoril pa je tudi o tem, kako abnormalno počasi postaja normalno ter da so kulturni marksisti pravzaprav že dosegli svoj cilj, kar pomeni, da je do komunistične revolucije le streljaj. Oddaja, ki jo enostavno morate pogledati! 

V oddaji Dialog je mag. Bernard Brščič spregovoril o nevarnosti malo poznane ideologije postmodernizma in kulturnega marksizma, ki ruši osnove zahodne kulture in civilizacije. Nekateri poznavalci pravijo, da gre v resnici za postkomunizem, ki se je preko akademskih krogov pretihotapil na Zahod. Postmodernizem in kulturni marksizem namreč ne priznavata temeljev in osnov zahodne civilizacije. “V tej ideologiji je boj delavca proti kapitalistu nekako zamenjala retorika boja zatiranih proti zatiralcem. Vedno pa je tisti, ki zatira, beli, zahodni, patriarhalni, kapitalistični, krščanski moški,” je spomnil urednik in voditelj oddaje Dialog Aleksander Rant.

Da bi prišlo do revolucije na Zahodu, je potrebno prevrednotenje vseh vrednot
Brščič je že na začetku izpostavil Frankfurtsko šolo kulturnega marksizma, ki je glede zločestih posledic pravzaprav najhujša. “Gre za sovražnika številka 1 zahodne civilizacije,” je dejal ter razložil, da gre za filozofijo, “ki se je razvila nekako po oktobrski revoluciji v 20. letih prejšnjega stoletja. Nastala je zaradi tega, ker si takratni zahodni marksisti niso znali predstavljati, zakaj komunistična revolucija ni pljusknila iz Rusije, takratne Sovjetske zveze, na Zahod; zakaj je bil delavski razred na Zahodu praktično rezistenten, vzpostavil neke vrste koalicijo s kapitalisti in ni prišlo do izvoza teh revolucij, kot so si jih ne nazadnje želeli tudi tvorci oktobrske revolucije”. Spregovoril je tudi o tezi, da glavni problem za izvedbo komunistične revolucije na Zahodu ni med kapitalistom in delavcem, “ampak spone morale, družina, spol, narod, rasa, vera. Da pride do revolucij na Zahodu, je potreben pohod skozi institucije, prevrednotenje vseh vrednot, dekonstrukcija spola, družine, naroda, rase in seveda tudi dekonstrukcija krščanstva na eni strani kot prevladujoče vere, na drugi strani pa poglavitne etične podstati zahodne civilizacije”.

Brščič se je poglobil tudi v t. i. teorijo zatiranja: “V nasprotju z Marxom, ki trdi, da je temeljni konflikt med delom in kapitalom, oni (judovski misleci, op. p.) trdijo, da je problem eksploatacije na eni strani polnokrven heteroseksualen bel moški in na drugi strani plejada zatiranih obrobnežev, tako imenovana mavrična koalicija, ki jih danes spremljamo na cestah evropskih mest, se pravi muslimanov, steklih feministk, raznoraznih spolnih iztirjencev, od pederastov, sodomitov, katamitov … tisto, kar danes razumemo pod evfemizmom LGBT skupnosti, tako imenovane parade ponosa,” je dejal in razkril, da se vedno sprašuje: “Ponosa na kaj? Ponosni smo lahko tisti, ki imamo svoje družine, svoje otroke, pa ne paradiramo z njimi po ulicah evropskih mest in ne utrujamo okolice.”

“Normalni moški imamo radi ženske, a si ne želimo postati ženska.”
Nosilci Frankfurtske šole zagovarjajo popolno liberalizacijo oz. razreševanje civilizacije nevroze z detabuizacijo seksualnosti in trdijo, da je spol družbeno konstruiran. “Se pravi, da ko se zjutraj zbudim in pogledam v svoje mednožje, je to, kar vidim, privid in da si lahko zamislim: ‘Bernard, pa ti si ženska!’,” je slikovito opisal družbeno konstruiranje. “Najbrž ti ni treba biti novodobni Aristotel, da razumeš, da obstajajo biološke razlike med moškim in žensko, in da jih ni možno odpraviti z nekim dekretom centralnega komiteja zveze komunistov. Normalni moški imamo radi ženske, a si ne želimo postati ženska. Normalne ženske imajo rade moške, a si ne želijo postati moški. Skratka, tisto, kar je na udaru Frankfurtske šole kulturnega marksizma, je normalnost. Če želijo izpeljati svoj ideološki program, mora abnormalno postati normalno.” Po njegovem je kriza sodobnosti, da je svet iz tira, da je torej postalo normalno, da neka ženska z državnim denarjem doji psa. “Ko to postane normalno, so kulturni marksisti pravzaprav že dosegli svoj cilj in je le še korak do uspešne izvedbe in do komunistične revolucije.”

Foto: printscreen

Problem pedoseksualcev: pod pretvezo ideala ljubezni opravičujejo pedofilijo
Rant pa je svojega gosta povprašal tudi o vključitvi pedoseksualcev v LGBT skupnost, kjer preko ideala ljubezni brez starostne bariere opravičujejo oz. sprejemajo pedofilijo kot neko popolnoma normalno družbeno stanje. “Kje se to konča?” ga je zanimalo. Brščič na to odgovarja: “Konča se verjetno v zoofiliji, ki je danes tudi na programu dekriminalizacije, morda v izkazovanju ljubezni moškega in radiatorja, skratka, omejitev je očitno nebo.” Dodaja, da je očitno za njih morala popolnoma subjektivna.

Če izhajamo iz dejstva, da je spolni odnos namenjen ohranitvi vrste, je populacijska strategija LGBT skupnosti nestabilna. “Oni so slepo črevo človeškega razvoja. Niso sposobni prokreacije, zato pa želijo prodreti s to nasilno proliferacijo LGBT agende v vrtcih, v šolah, celo v domovih za ostarele,” pravi ter dodaja: “Ne želim si šole, kjer bi moje otroke poučevali o teh abotnih, degeneriranih spolnih praksah. Želim si živeti v normalni družbi. Ne želim predpisovati LGBT skupnosti in imeti uvida v njihove spalnice, ampak prosim, prosim, pedri, pustite nas na miru, pustite naše otroke, naše pse pri miru, ker vam niso nič naredili. Nihče vam nič noče, nihče se v vaše sprevržene prakse ne spušča, imate vso svobodo, počnite za štirimi stenami, kar želite, mene, otroke in pse pa pustite pri miru.”

Celoten intervju z Bernardom Brščičem v oddaji Dialog na Nova24TV poglejte tukaj:

M. S.

 • Domoljub

  A lezbijke so pol v redu?

 • Valter BraniSlav

  Gospod Brscic… poznam nekaj istospolnih in poznam njihov okus.
  LAHKO VAM ZAGOTOVIM DA STE VI VELIKO PRESTAR DA BI SE KDORKOLI ZANIMAL ZA VAS…

  No mogoce kak gerontofil, vendar bi se 99.99% istospolnih z gnusom izogibala takega starega moskega kot ste vi….

  Ne bojte se gospod Brscic, nihce vas ne bo poslatal za rit razen mogoce Junckerja pa se ta bi moral biti zelo pijan…

  Pomirite se, nihce si Vas ne zeli…

  • אדוני

   Prestar si že Valter, da bi razumel simpatičnega gospoda Brščiča.
   Zamenjaj ogledalo pa boš presenečen sam nad sabo !

   • Steiermark

    Ne bo razumel “podobe”, ki mu ga bo ogledalo pokazalo – njega! O starosti in “izbirčnosti” pedrov, pa bi se dalo razpravljati! Ti pravgotovo nisi tapravi, da bi o tem verodostojno debatiral! Titov pionirček, zlorabljen od titek, pač. Vidiš, valter, posledice so ti pa ostale – tragične!

    • Svele

     Janez crtojebec pusti psa crta na miru hahhajJ

    • Svele

     Janezov črt zlorabljen od očeta brata strica rajkota in mame Urše tragično hajjajjaja hlapci drugi na svetu hhahaja po investicije pedofiliji in samomorih hahhahhahahahj hlapci ubijajo otroke žene starše in sami sebe hajjajjaahlapec dela genocid nad samim seboj huajjaj smrt slovenskim otrokom akcija zamaski jhahhaha civilizacija zbiranja zamaškov ko je ovde lud

  • Kva Non

   Hi VBS, how is the stock market under Trump?

   How that is grows, when he have almost similar statements as written above, you son of the gun?

   • Valter BraniSlav

    Stock market is unpredictable….

  • Steiermark

   če je tako, kot ti trdiš, potem se mi smiliš, ker ti namreč tudi spadaš k gerontofilskim istospolnim, pa ne samo to, tudi genereiral si takšne otroke. Koliko pa ti komu vzbujaš občutek gnusa, predvsem nam normalnim (čeprav vemo, da si žrtev pedofila tita) , se pa ne vprašaš! Ali je to znak pomanjkanja “moškosti” pri tebi, da vedno napadaš prave moške, ki nimajo “mekanih in posušenih”, kot tvoj tito, ter da jih vedno proglašaš za pedre (morda je to tvoja “intimna želja”, da bi jih lahko pridobil “na svojo stran – spisek”? Tako za Brščiča, kot za Donkota , se ne sekiraj več, ker kot lahko opaziš, navkljub svoji duševni pohabljenosti, da ne spadata v krog , tebi ljubih brezspolnikov in odjemalcev tvojih uslug!

   • Svele

    Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot Janez vem to mi je že brat Jakob povedal

   • Svele

    Črt in Jakob dvospolniki pedofila Janeza crtojebec stanfanes sprejeta na urgenci.janez pusti črta in psa Jakoba na miru jahhahjasmrt slovenskim otrokom akcija zamaški

 • Celoten intervju z Bernardom Brščičem v oddaji Dialog na Nova24TV poglejte tukaj:

  M. S.

  kje?

  • mk

   Morjo se uploadat na YouTube, pa studenti se spijo.

  • ok zdej je

 • Boris_j

  Tale bernardinski gospod je pravi pedrsko marksovski obsedenec. Nihče se ne vtika vanj, saj njegove ideje niso vredne 3x analno rabljenega kondoma, ali pa opombe pod črto. Se pa sam s predvidljivo desničarsko steklino vtika v vse druge. Iz intelektualnih gibanj o katerih nima pojma pa dela karikaturo. Že povprečen poznavalec Adorna bi ga snedel za malico.

  Vsekakor pa naj si froce vpiše v preverjen zasebni vrtec, kjer ni njemu neljubih “slepih črev človeškega razvoja”, karkoli že to je in naj za to tudi pošteno tržno plača.

  • O’Brien

   Draga Komentatorka, z opombo pod črto ni heca.

  • RATATA

   Se ve, da ti ne bom prilepil komentarja izpod črte gospoda doktorja Cosmojasnovidca, ki ti pritiče, saj ga poznaš unulo oz. v piko natančno.
   Dr.RATATA

 • moat

  A to so dialogi? Ne me basat, res!

 • Občasni Komentator

  brscic dno dna…magister do konca življenja brez argumentov brez objav brez mednarodne citiranosti sam sebi všeč pravzprav peder sam po sebi

 • Mare

  Ta tip je ko stekel pes grize vse okrog sebe. V času nacizma bi bil sigurno poveljnik naci taborišča.

  • Steiermark

   Mare, tebe izgleda, da je že “vgriznil” kulturni marxizem v mednožje – si brez jajc in izgleda da brez pameti tudi!

   • Svele

    Smrt slovenskim dojenčkom amen Bog vam bo pomagal in cerkev akcija zamaski

 • mali49

  Bravo Brščič, treba je na glas reči bobu bob.

 • Darth Vader

  brščič morm rečt,da kar pridno konzumira informacije, ki jih najde na infowars.com :) kar pa najbolj boli je to, da je vse to res :) moti se samo, da je komi-revolucija blizu…….prihaja globalna sprememba na ravni zavesti….boj med svetlobo in temo……in temne sile, ki verujejo v umetno, plastično, sintetično (institut države) so prestrašene do kosti, ker se jim podira družbena paradigma za katero so si prizadevali skoraj stoletje

 • Miro

  dobro je povedal za pripadnike RKC da naj pustijo otroke pri miru , no ni jih izrecno omenil, verjetno pa je mislil na njih

  • Steiermark

   miro, če si tujec in ne razumeš dobro slovenščine, nehaj srat po tem portalu! Ko boš razumel, kaj ti kdo govori, v slovenščini, pa se oglasi , zopet!

   • Svele

    Smrt slovenskim hlapcevskim incestno pedofilni otrokom akcija zamaški amen cerkev in Bog vam bo pomagal amen

    • Franjo Trojner

     Daj si že enkrat vtakni en tvoj zamašek v svoj fsran gobec in drugega v izrabljeno rit. Tebe je mama rodila?

     • Svele

      Ce imaš ti prakso vtikanja zamaškov V RITt z svojim otrokom .vam pedofilom je to ustaljena praksa hahjauj ZAMASEK za franjotovega spedofiliranega otroka hajjajha

     • Svele

      Franjo pusti svoje otroke pedofilne na miru pa pse tudi hahhaha ustaš cerkven

 • Stajerka

  potem takšen poziv ne velja samo istospolno usmerjene, ampak VSE skupine družbe, ki nočejo zatiranja……dajte, živimo v zahodni/napredni družbi……vsaka in čisto vsaka zadeva, se lahko pove na kulturen, dostojen in človeka vreden način……da pa vse po spisku obtožuje, kot nadlegovalce otrok in njihovih psov, je pa KRETENIZEM najvišje vrste……..navsezadnje so pedofili otrokom bolj nevarni – in ker so v večini heterospolni, vprašam Brščiča ali tudi on sodi mednje??!!

  • Franjo Trojner

   Bršič je na svojstven, zelo plastičen način kuturno povedal, da želi, zahteva, da se njemu, njegovi družini s strani raznoraznih čudnih civilnih gibanj, združenj in Bog ne daj z oblasti agresivno NE vsiljuje ali celo zapoveduje, predpisuje nenormalne in nemoralne prakse, ideje in način živlenja, ki je za KRŠČANSKEGA ČLOVEKA IN EVROPSKO KRŠČANSKO KULTURO, CIVILIZACIJO NESPREJEMLJIV.
   To je to! V svojem zapisu Bršiš nikogar ne napada in ne žali, je zelo strpen in tudi nikogar v ničemer ne omejuje ali mu bilo kar prepoveduje. Pravi celo : ” Želim si živeti v normalni družbi. Ne želim predpisovati LGBT skupnosti in imeti uvida v njihove spalnice, ampak prosim, prosim, pedri, pustite nas na miru, pustite naše otroke, naše pse pri miru, ker vam niso nič naredili. Nihče vam nič noče, nihče se v vaše sprevržene prakse ne spušča, imate vso svobodo, počnite za štirimi stenami, kar želite, mene, otroke in pse pa pustite pri miru.”

   • Stajerka

    pa še nekaj…NE poudarjat krščanskega človeka in krščanske kulture……ker po Brščičevi logiki, ki ji pritrjuješ, so VSI DUHOVNIKI PEDOFILI…..pa je res temu tako???

   • 0001

    “pedri, pustite nas na miru, pustite naše otroke, naše pse pri miru, ker vam niso nič naredili”
    1. “Pedri” je sovražen in žaljiv izraz
    2. implicira, da homoseksualci seksajo s psi
    3. implicira da so homoseksualci pedofili, oziroma jih tlači v isti koš

 • trumpet2018

  lepo je povedal, geji mislijo da se ves svet vrti okrog njih, v resnici nobenega ne brigajo njihovi problemi, ne zanimajo nas vaše sprevržene spolne prakse, ne zanimajo nas vaše gej parade, če se čutite ogrožene, je to verjetno vzrok v vašem pomanjkanju samozavesti, Pa ne zalizujte se na ulici pred otroki, ker vas niso dolžni gledati, to tudi slabo vpliva na njih.

  • exposingthetruth1111

   problem je da s pomočjo represije države se vmešavajo v vrtce, šole, medije in celo službe.

   • Tone

    Daj, pozanimaj se na licu mesta, kaj se v zvezi z lgbt dogaja v šolah in vrtcih, pa boš ugotovil, da se praktično nič.

    • exposingthetruth1111

     Švedska in Norveška imate že to sranje v veljavi ! To diktaturo in totalitarizem…..pri njih ni več svobode !

     • Tone

      Švedska in Norveška imata spolno vzgojo in vzgojo za spolno toleranco že od 60-ih let prejšnjega stoletja. To je popolnoma druga kultura, ki jo Balkanci težko razumemo. Tvoje informacije so tendenciozne in netočne. V bistvu te sploh ne zanima, kaj je res, ker bi ostal brez štofa za pravičniško jezo.

      Ko sem predlagal, da se pozanimaj, kako je s tem zares v naših šolah, si prešaltal na Švedsko in Norveško. Ali nisi opazil, da Nova od volitev nič več ne poroča o kolapsu Švedske? Sestrska stranka na Švedskem, ki je jahala na sovraštvu do migrantov, je dobila še manj glasov jot SDS v Sloveniji. Ali se boste kdaj naveličali ponarejenih novic. Ali vam bo kdaj prišlo, da vas liderji jebejo v glavo?

     • exposingthetruth1111

      Ti dve državi imate globo zakorenjeno teorijo spola.
      Nevem kaj imam jaz z novo24tv ali pa nova24tv z Švedsko in Norveško.
      Razlika med menoj in Novo24tv je jasna, oni samo objavljajo ko to njim koristi pri volitvah, jaz pa to govorim že celi časa požvižgajoč se na volitve gor ali dol, Problem je konstanten dokler se ga ne spregleda, se govori o njem in se mu upre.

      Če nisi bil na švedskem pač ne poznaš resnice, do takrat boš pa pač ignorant sledil eni ali drugi agendi, resnici pač ne.

      Nova24tv samo povzema od ostalih kateri so se sami informirali kako na Švedskem je, tako da tvoja logika vse kar je na Nov24tv je apriori laž je isto kot pri desničarjih vse kar je iz Rusije je apriori slabo ali pa vsi ki so proti NATO zvezi so apriori komunisti in podobne apriori ignorantske nabluze ter izgovori, da pač ne znate ločit zrno od plevela.
      Najlažje je posploševat ali pa označit za fake news, če ni vam ni osebno povšeči ali skladno z vašo ideologijo levo ali desno.

     • Tone

      Švedsko in Norveško si ti omenil. Demenca?
      Če nisi bil na severnem tečaju, ne veš, ali je tam sneg ali rastejo palme. Si pa res fenomenalen diskutant – karkoli človek napiše, ti ponavljaš svoje naprej kot pokvarjena plošča.

      Jaz sem samo opozoril, da izidi volitev na Švedskem Novo in njene informatorje postavljajo na laž.

     • exposingthetruth1111

      Isto kot tisti ki vidijo vsepovsod naciste in fašiste. Pa še nobenega nisem videl. Leta 1945 naj bi bili poraženi ali boš rekel da si je to nekdo izmsilil in vse to ponavljal.

      Tudi rasizma ali homfobije ne vidim, vidim pa ponavljanje enih istih. Od kod vam tale fake news ?

 • Pupii Enejšen Bubii

  bravo koncno en pameten… ki brez dlake pove kaj si misli o danasnji situaciji, kjer je tega vse vec in vec…

  • Prle

   Kdo pa pravi, da je pameten, če je nekje vse to prebral, govoril je samo to kar so drugi povedali že pred njim. Torej je plagiator.

   • Minovak

    Če je resnica ena sama in to tudi vedno je, potem se zdi, da se pametni ljudje ponavljajo, kar pa ne drži, saj pove vsak na svoj način, samo tema je ista, torej RESNICA. Če pa resnice nočeš in hočeš živeti v laži…kaj si potem, zamisli se!

    • Valter BraniSlav

     Resnica je da je za vecino Slovencev bilo zivljenje v SFRJ srecnejse kot je danes…

     • Warrior princess

      Očitno smo se rdečih lopovov skozi desetletja terorja navadili.

     • O’Brien

      Ja, zato pa so jo tako množično zapuščali.

     • Valter BraniSlav

      Tako kot danes

     • O’Brien

      Številke so bile višje, v SFRJ je bilo znano tudi pomanjkanje pralnega praška, kave … in vrste za osnovne potrebščine. Da zapiranja ljudi kot Stepanjan sploh ne omenjam. Srečo si svobodni predstavljamo drugače.

     • Steiermark

      Ja, za bebce in zločince – komunistične pedofilske pederajzle in ritoliznike tiranu, pederajzlu in pedofilu titu! Zlezi že enkrat iz njegove vsrane, razpadle riti!

 • Bršić

  “Želim si živeti v normalni družbi. Ne želim predpisovati RKC skupnosti in imeti uvida v njihove spalnice, ampak prosim, prosim, verniki, pustite nas na miru, pustite naše otroke, naše pse pri miru, ker vam niso nič naredili. Nihče vam nič noče, nihče se v vaše sprevržene prakse ne spušča, imate vso svobodo, počnite za štirimi stenami, kar želite, mene, otroke in pse pa pustite pri miru.”

 • janez cepec

  no , kvaj’ dej, ovce zmešane janšistične, a ste kupil pa prebral učerišno kolumno od Sunčičke u Reporterju? zdej bi vam počas uhka začel postajat jasn (če ste jo res trikrat prebral) zakuga gre. čeprou niste med tistim, ki se jim vremena bodo zjasnila. p.s. čudeži se dogajajo. u isti številki se Boštjan “Marija” Turk ni po 135.ič zjoku nad sodstvom in zgubljeno sodbo vs Veno Taufer. de se zastopmo, Taufer kot pesnik ni vren pou pičke hladne vode. jest spijem en gorenski šnopc, pa ene par pirov Komunajzar Janez, pa pišem bolš pesmi.

  • Joško

   Kaku si ti pametn; pazi, da te ne ukradejo!

  • slosin

   cepec, sem prebral….baba je jezna na cel svet…Ampak tkole na kratko. Priporočam ji, da se prepiše v Markeš ali v Maja Konvertit. Še ena, ki nima dosti pojma o vzrokih in posledicah….samo da se mlati po Janši….No, pa sklenu sem, da Reporterja ne kupujem več…..

  • boogin1

   janez cepec
   Si ogaben, bolan, totalitaristični, izdajalski, lažnivi, fašistični komunajzar.

  • trumpet2018

   janez, ti si nepismen, vrni se v osnovno šolo, če jo sploh imaš

 • janez cepec

  drgć mi je tale intervju mau sumliu. Brščič ma tok prot pedrom, intervjuiru ga pe pa čistokrvni pederajs Rant. sicer vsaka mu čast, dobr se je zadržu, ko je Brščič udrihu po pedrih. še psa bi mogu prpelat u studijo, pa bi bli kompletni

  • O’Brien

   Govoril je o aktivistih lgbt. Velika razlika.

   • Grog

    Ja sej , o aktivnosti pedrov ;) Nevem ce si prav razumel Brscica ;p

  • montyamp

   Hehe cepec , pr komunistih nimate tako pametnih ljudi .
   Z demagogijo klati napredek je isto kot zazidavati žive ljudi .
   A kaj boli če si nor ??????????????????

 • tarantela

  Tole je pa glih tako napisan, kot bi ga kdo v rit napiču in zraven še njegovga cucka.

  • Joško

   A si ti tudi eden tistih drugih?

  • Goran Hvala

   sm mal deliv ta clanek…. :-) :-)…..to je smeha se zdej po vseh forumih… zanimivo je to da vec kot polovica folka misli da je to zrezirano…:-)…

   • Steiermark

    Če ste vi, “polovica folka” v Sloveniji, potem nas pa smeh lahko takoj mine…… Da pa niste sposobni razumeti neke filozofske razprave in podajanja problema, ki se tiče nas, človeštva v Evropi pa jasno kažete s svojmi komentarji! Žalostno, kakšna revščina in omejenost je v glavah rdečih balkancev!

   • slosin

    aha, panika med toplovodarji…

  • Steiermark

   Ti, izgleda, da si verzirana v tem, o čemer govoriš! Se pa enostavno nemoreš osvobodit svoje jugobalkansko komunajzarske pripadnosti – možgani , tvoji, so čipirani!

  • slosin

   no, pejt na vaški plot, pa tam modruj z ostalimi vaškimi tercijalkami in mogoče te bo po pomoti kdo od zad napiču….

   • Svele

    Tvoj otrok zarukani hajjaj

  • Mojca pokraculja

   Pretezko zate. Pel cucka na sprehod.

   • Svele

    Janez pelje črta in Jakoba na sprehod.jahhahahhHa Janez crtojebec hajjajaja

  • Svele

   Bog ubij črta in Jakoba prosim .ne bosta mogla v miru Živeti zaradi pedofilskega očeta amen pomagaj jima

 • Joško

  Ne morem verjeti,da je na tem portalu toliko ped*ovskih komentatorjev! A nič ne delate? Ste na socialni podpori?

  • Grog

   Kaj pa ti , a si tko k ped☆☆i , brez dela na socialni ????

   • Svele

    Janez crtojebec hahhahhaha

 • sanguis sacrum

  odličen intervju..prišel je čas, ko je potrebno drekokurcem in kozojebcem reči ; DOST JE, SPOKITE !!!!

  • Svele

   Janez pusti črta in Jakoba psa na miru.janez crtokurec mesa Jakobu v usta hahahhaha

   • sanguis sacrum

    svele, svele..pa zar si opet jebo ono tele..?

  • Svele

   Smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški.se ena slovenska hlapcevska dojenčica je stisnila prdec hahhahahah in odšla za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha

   • Clemen J.

    Vazn da veliko več muslijev dnevno pocrka.

    • Svele

     Hjahahhaa venčki hlapci drugi na svetu po samomorih hahhahhahahahj pedofiliji hahhahha incestov hajjajjaja dojenčki vam umirajo hahhahha hlapci delajo genocid nad samim seboj uhahajja

     • Clemen J.

      Pravi muslič ki mu je stric fotr, zabavat se gre pa pred osnovno solo. Iq na stopnji opice, zato pa sledite tej zblojeni islamski idologiji.

 • Kva Non

  “To achieve World Government, it is necessary to remove from the minds of men their individualism, loyalty to family tradition, national patriotism, and religious dogmas.”

  Dr. Brock Chisholm, the first head of the WHO – World Health Organization

 • Geiersturzi

  Še en od izvrstnih intervjujev kakor vsi ostali B. Berščič je izjemen filozof politolog in intelektualec ter je z svojo pronicljivostjo in erudicijo povedal vse. V vse te LGBT in izkrivljene marksistične levičarje ter multikulturaliste, ter podobne družbene deviacije, ki nas silijo v vse bližnji totalitarno socialistični sistem generirajo na FDV in tudi filozofski fakulteti in bi bilo smiselno, da se izkrivljenost naše družbe, ki je izjemno specifična in nima prave primerjave drugod, prične spreminjati pri izvoru.

 • piko8

  G. Brščič je zopet zadev žebljico na glavico in postaviv stvari na normalno mesto!!
  Naši levo usmerjeni drekojebci in feministke pa krulijo!!

  • Steiermark

   Se strinjam, edino besedo “naši”, v tvojem komentarju, bi lahko postavil pod narekovaje….

  • Svele

   Janez crtojebec

 • althar

  Zdi se mi, da je bil intervju mišlen bolj kot provokacija, v smislu razbijanja kulturno-marksističnih tabujev, kar je navsezadnje čisto v redu. Ni omlete brez razbitih jajc.

  Bi pa tule rad poudaril par stvari, ki so bile v intervjuju povedane bolj mimogrede. T.i. Frankfurtska šola (v resnici Institut für Sozialforschung) je bila ustanovljena, ko so evropski marksisti ugotovili, da z izvirno, na delavsko-kapitalističnih pravljicah temelječo ideologijo zahoda ne morejo uničiti, kot so uničili Rusijo, poleg tega so se zavedali, da bo z razvojem avtomatizacije njihov trojanski konj, torej delavstvo, nezadržno izginja. Zato so morali nujno ustvariti nove trojanske konje za uničevanje Evrope v podobi novih “ogroženih skupin”, proti katerim so širili svoj marksizem. In temu je bila ta šola namenjena.

  Še to. Denar za ustanovitev je prispeval miljonar Felix Weil, Jud. Ustanovil jo je leta 1923 Karl Grünberg, Jud. Vodilni teoretiki so bili Max Horkheimer, Theodor Adorno, Erich Fromm, Herbert Marcuse, Walter Benjamin, Friderich Pollock, Jürgen Habermas, Leo Löwenthal, Alfred Schmidt, Axel Honneth idr., vsi Judje.

 • pedri, pustite nas in naše pse pri miru! Kot, da nagovarjaš tvojega občudovalca Vinka Vasleta. On je potrjeno oboje.

  • Svele

   Pedofili Janezi pustite psa crta n Jakoba na miru hahajja

 • Svele

  Janez pusti črta in Jakoba psa na miru .

  • slosin

   balkanc, s katerga gradbenga odra si spizdu…marš nazaj beton mešat…

   • Svele

    Črt spedofiliran Janezov otrok sem jahjajajj

   • Svele

    Hlapec črt spizdi v avstrijsko cerkev na oltar klecat kjer ti bo oče dal odpustek v usta hajjajJj

 • Anton

  nevem čemu taka žolčnost s strani levakov, mar je vzrok temu, da je Brščič povedal resnico?Po vsej verjetnosti bo to botrovalo k temu.Kaj pa zoofilija , bestialnost psov oz natančneje bulmastifov, čemu se je preiskava ustavila? Pa ja da ni spet Janez Janša kriv temu?

  sarkazem press

 • Svele

  Janez crtojebec in jakobjebec hajjajaj kaj bosta črt in Jakob ko in če odrasteta sadista kot Janša ali psihopatski posiljevalca ali pedofila v hozentregerjih hajhahha smrt slovenskim otrokom akcija zbiranja zamaskovhajjajjJ

 • Svele

  Muslovenija dežela bogata z zamaški hahhaha pleme hlapcev incestno pedofilno tradicijo hajhahha izumira hajjahhaa

 • Svele

  Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot pedofil Janez vem to mi je že brat Jakob povedal hahhahahh

  • Anton

   ti nisi pri zdravi pameti zatorej ti odpustim kar pišeš. Priporočam ti, da greš na zdravljenje, bo bolje zate in za okolico.

   sarkazem press

  • plavi-mil

   Ja Svete resnica boli in ko nimaš proti argumentov, pišeš laži in bedarije s tako ihto kot mali otrok, a se tudi po tleh mečeš?, s tem zapisom si dokazal da si omejenec na kubik.

   • Svele

    Pejt zbirat zamaške pedofil hajjaj

   • Svele

    Janez crtojebec pedofili pustite črta in psa Jakoba na miru hajjajjaja smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški amen Bog in cerkev vam bo pomagala hahhh

  • Marjan Šarac

   Tebe imamo v evidenci kot pedra, pa Prle je tudi evidentiran

   • Svele

    Kaj bosta črt in Jakob ko in če odrasteta geya psojebca posiljevalca sadista ali pedofila v hozentregerjih hajhahha

   • Svele

    Zbiram Zamaske za slovenske dojenčke hajhahha smrt slovenskim otrokom hajjajjaja pedofili izgubljajo otroke hajjajjaja

   • Svele

    Ubogi tvoji spedofiliran otroci .kaj bodo in če odrastejo geyi posiljevalca sadisti ali pedofili v hozentregerjih hajhahha

  • Clemen J.

   To povzemaš in prirejaš citate iz qurana?!? Muslimči ste itak vsi pedofili in incestarji. zato pa imate manjši IQ od gorile

  • Vesuvius Vesuvius

   10 x premisel kako komentiraš, potem pa ne komentiraj. Taki komentarji niso brez posledic.

 • Prle

  O.k. da je tale Brščić z mehkim ć navaden hinavec je dokazal s tem, da je pozabil omeniti farje oz. RKC, ki bi se prav lepo vklopili v njegov stavek. Pač eden od mnogih, ki na en oko mižijo. Namenoma.

  • plavi-mil

   Kreten lažnjivi na kubik, slišiš samo tisto, kar ti je po godu, oglej si še enkrat oddajo, pa boš slišal, da jih je zelo omenil in tudi povedal dobesedno “Avgijev hlev v Vatikanu je treba očistiti” , pa še marsikaj drugega.

  • Soave

   Pojdi na čiščenje obeh rorov. Levo in desno .

   • Svele

    Janez crtojebec pusti črta in Jakoba psa na miru hajjaja

   • Prle

    Ha,ha,ha,čiščenje potrebuješ ti, če ne drugje pa doma,ha,ha,ha.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Kdo je on? :)

  PS: Sigurno ni pomemben. :)

  • ZatonMesecnikov

   hebe te slovenština Udbice…

  • Clemen J.

   pederčina obdrži svoje mnenje za stirimi zidovi.

  • šmentanamuha

   Pedri ste še manj. Prav fino je videti, kako ste prilezli na plano.

 • Soave

  Oddaje nisem gledala, vendar, koliko dr. Brščiča poznam, veliko ve, veliko pove in po navadi tudi kulturno izjasni svoje mnenje.
  Homoseksualci so vedno bili in bodo.
  Tudi med velikimi glasbeniki. Ni jim bilo lahko
  Zato enostavno ne razumem, čemu je potrebno to izsiljevanje LGBT lobijev Oni se ne borijo za nekakšne pravice svojih, ampak želijo biti nekaj posebnega, kar jim mati narava pač ni dala.In sedaj bi to skozi zadnja vrata privlekli v naše zakone.
  Ker pa imajo denar, jim marsikaj uspeva.Denar, sveta vladar. Adijo pamet ?
  Izgleda, da je napad res najboljša obramba

 • soc

  Kar Bernard govori danes, je bilo v osemdesetih povsem OK, mainstream tako rekoč. V tem času je kulturni marksizem preko izobraževalnega sistema, medijev in “kulture” (dojenje psov, vesoljski observatoriji…) obrnil civilizacijo v samouničenje, človeka nazaj proti praskupnosti. Veliki pok, verjetno zadnji, se bliža, saj Bernard hvala Bogu ni sam.

  • Warrior princess

   Vse to levičarsko razvratništvo spodbujajo sionisti. Vodstvo Evrope so spravili na kolena in le še izpolnjujejo njihove ukaze.

   • samsara

    In v ozadju je sam Satan, ali primarno zlo, kakor komu drago.

    • Warrior princess

     Levica je satan!

     • samsara

      Recimo ena izmed preštevilnih Satanovih pojavnosti.

     • Warrior princess

      Vsekakor res!

   • soc

    Sionisti kot židovski nacionaliati gotovo ne, saj bi si z islamsko invazijo na svoje ključne trge in hkrati dovolj mogočne zaščitnike odžagali vejo, na kateri sedijo. Da so res med tistimi, ki si trudijo v tej smeri iz meni povsem nerazumljivih vzgibov, tudi nekateri ultrabogati Židje, pa pač ne gre dvomiti.

    • Warrior princess

     Kdo pa je potem Soros? Spada med ene najbolj škodljivih ljudi na svetu, celo Izrael se je distanciral od njega in mu zabranil vstop v državo.

 • Miro Jereb

  P novem…mavrično ponosnem mnenju je to, ko gre peder srat pač en navaden abortus…ali kaj ? Pri pedrih in lezbah je konec sveta saj se ne razmnožujejo…bi pa posvojili otroka in ga opedenali na 1001 način…Naj bodo doma, tiho in si ga z veseljem tlačijo v neke španje nas pa naj pustijo pri miru.

 • skorpijon93

  Češka je zgled, slovenci učite se od bratskih slovanov !

 • skorpijon93

  Kot država Slovenija je bila povabljena v višegrajsko četverico, kjer je tudi naša soseda madžarska, imamo tudi madžarsko manjšino

 • Gr Enze

  SVET BI VODILI PEDRI , LEZBIJKE , MUSLITI , ARABCI IN ZAMORCI BELCI BI PA DELALI ZA NJIHOVE RITI IN PERVERZNE IDEALE !!!!! HAHAHA NE BO VAM USPELO IMAMO TRUMPA , ORBANA , SALVINIJA IN TUDI JANEZA JANŠO , KI JE ZMAGOVALEC ZADNJIH VOLITEV 3. 6. 2018 .

  • Goran Hvala

   preveri trumpa. . zdej ze njegovi govorijo cez njega… mu raje kar ne povejo stvari da nau naredu kake neumnosti..:-)..pa tak car..:-)…janez kljub zmagi na volitvah ni sposoben vlade sestavt. . pa tak car….pa kar noben ga ne mara… razen trumpa in orbana…:-)…orban pa tud neki na krilih migrantov se povzdignil ko bo to slo mimo pa realnost…tolk klosarjev kot na madzarskem zlepa ne vidis… :-)..sploh budimpesta….

 • šmentanamuha

  Všeč mi je, kako Brščič tako brez olepšav pove resnico. Tista zvezdi ca v naslovu ni potrebna.

 • SF32

  Z Bernanrdom se strinjam, dodal bi samo še to, da gre pri popederčenju družbe za kontrolo velikosti populacije. Tisti, ki zadevo propagirajo, svoje otroke vzgajajo v precej drugačnem duhu, ta mladina ve, da jo vzgajajo za vodenje človeške rase, zato se tudi razmnožuje, ostalim bebcem pa prodajajo poceni hedonizem… Pedofili in zoofili se pridružujejo lgbt, da bi sčasoma dekriminalizirali njihovo početje, na koncu jih sicer nihče ne bo maral, bodo pa zakonsko pokriti. Proti njim bodo istospolni izpadli naravnost normalni, pričakuje se, da jih bo ljudstvo sprejelo…

  • Svele

   Raje imate črta in Jakoba na oltarju cerkve in jim dajete odpustke hajjaua

   • SF32

    Naj ti Bog da vsaj zdravja, če te je že pri pameti preskočil…

 • Valter BraniSlav

  Gospod Brscic. PRESTAR ste tako da ste za Pedre popolnoma neprivlacen. Najbrz bi vas kak peder cez gobec ce bi se mu vi priblizali.
  POMIRITE SE, VI ZE DOLGO CASA NIKOGAR SPOLNO NE PRIVLACITE KER STE PRESTARI.

  • skorpijon93

   ti si budala !

  • Artur

   Brko Stalin bleknil nebuloze pa živ ostal .

  • šmentanamuha

   Tako govorijo pedri. Pa ne Valter, da si se pravkar razkrinkal.

  • sanguis sacrum

   poglej se mednožje…mogoče ti je pimpek odpadu, pa ti je ratala sprednja črna luknja…

 • skorpijon93

  v višegrajskih državah muslimanov NI , jih tudi ne marajo , pa poglejte Slovanski bratje, sorodni Slovencem, pa kar se pameti in inteligence tiče takšne razlike, malo se zamislite !

 • tarantela

  Čudno. Brščič nikjer nič ne napiše o svetovnem škandalu katoliških duhovnikih, ki že po vsem svetu posiljujejo otročke, samo ta portal o tem molči!!!

 • Prle

  A ‘ma Brščić mehk’ga al’ trd’ga? Od kdaj pa desnosučni verjamete taspodnjim. Ko nekdo piha v vaš rog je lahko tudi migrant.

 • Warrior princess

  Kaj pa češ drugega reči????! Osebno bi trditev podkrepila še s čim sočnejšim.

 • dob

  Bravo, Brščič!
  Veter normalnosti v tej slovenski zatohlosti in navideznem strinjanju.
  V normalni družbi je konfrontacija – tudi zelo ostra! – nujna, da bi (p)ostala družba normalna.

  • Common Sense

   Končno malo politične nekorektnosti! To Sloveniji manjka kot Sahari vode.

 • Claudio Moro

  SEM DESNICAR! SDS CELO ZIVLJENJE! SOVRAZIM PEDRE,CRNUHE,MUSLICE!!!!

  • dež

   Kdo jih pa ne, ob tem kar počno zadnja leta ?

  • Svele

   Imaš raje otroke črta in Jakoba na oltarju mu daješ odpustke hajjajjaj smrt hlapcem pedofilom smrt Janezu crtojebec Bog pobij to golazen

   • Osti jarej

    ..a dej…pejd se že zdravit

  • Lustrator

   Ne trolaj.

  • SF32

   Sem desničar in ne sovražim nikogar. Me pa tvoje sovraštvo spominja na Ernesta Rafaela Guevaro… Bil je skrajni levičar…

  • Republic Commando

   Ti si levi podtaknenc.

  • O’Brien

   Utihni!

 • Artur

  Odlično Bernard Brščič “žebjlico na glavico” !

 • Osti jarej

  …..wauuu….vinčeslav ne bo več njegov frend

 • Osti jarej
  • moat

   Hitro briši to povezavo, da ne bo Brščič med sporne osebke, ki niso pravi moški, v svojih dialogih (hmm, dialogih s kom, prej gre za kao samologe) :), omenil še “vanzemaljce”. Hitro bi lahko ostali osovraženi in ogrožena vrsta :).

 • Goran Hvala

  a niste vi drgac totalni slovenosi za goste pa stalno neke icice….

 • Valter BraniSlav

  Gospod Brscic vi ste prestari da bi pedre zanimali. Njih zanimajo mladi fantje ne pa stari dedci.
  POMIRITE SE, NIHCE RAZEN JUNCKERJA VAS NE BO PRIJEL ZA RIT…

  • slosin

   je pa Donko že lepši, a ne?

   • Valter BraniSlav

    Ti si najlepsa

    • slosin

     evo lupčka, cmok, cmok…tud jest mam rada, če kdo pohvali mojo lepoto…

  • šmentanamuha

   Me veseli, da si se končno razkrinkal. Tista latina je torej latino. Pa lepo se imejta:)

 • Clemen J.

  Res je če nebi bilo Islamskega pedra in pedofila mohameda ta islamska zblojena idologija nebi obstajala, in LGTB-jevci nebi imeli svoje specialne enote nizkih IQ-jev aka svele in podobno.

  • Prle

   Zato pa imaš ti visok IQ. poprečje je pa kar solidno.

   • Clemen J.

    Najpametnejša gorila je imela IQ od 75-95, povprečni IQ v omaliji kjer so islamsiti je 68, hvala bogu da je še nekaj goril tam dol, da jim dvigujejo IQ.

   • Cmerko

    mo ja si pač kamel trajbar od doll

    • Prle

     He,he,he,Ivan pa tale Brskić sta od dol.

 • Prle

  Ampak tale Brščić ma pa čist taspodnjo faco,he,he,he.

 • Common Sense

  Bernardov stil pogovora je morda (za slovenske razmere) politično nekorekten. In to je super. Politična korektnost v javnem prostoru je namreč – excuse my french – kot mehek k****. Nekaj poskušaš, a ne zadovoljiš nikogar.

  Sicer pa ne vem kaj od povedanega ne drži? Nekateri komentatorji tu gor se vsajajo nad Brščičem. Tudi prav, a nisem videl vsebinskega nasprotovanja. Saj ga ne potrebujete imeti radi, a s čim vsebinsko se ne strinjate z g. Brščičem?

  Po T= 32.19 (zadnji del intervjuja) pa meni osebno ni bil tako zanimivo. Če vam je Cerkev blizu, glejte do konca. Se pa strinjam z Brščičem, da vse kaže, da je Cerkev okužena z virusom pederastije in bi bila tudi sama potrebna očiščenja. No, to tudi ni neka sveža novica;)

  • Stajerka

   s tem, da NE moreš vseh istospolnih obsodit nadlegovanja……dosti je takšnih, ki se NE izpostavljajo v lastni okolici, kaj šele na paradah……
   tako kot praviš, da je potrebno Cerkev očistit virusa pederastije, je potrebno razmišljat tudi tukaj!!!

   • Common Sense

    Štajerka, imaš prav. A če pozorno poslušaš (vsaj tako sem ga jaz razumel), on g. Brščič nima proti istospolnim nič. Njemu se to osebno sicer zdi “odvratno” (in pravico ima do svojega mnenja), a obenem jasno pove, da ga ne zanima kaj kdo počne v spalnici, samo pri miru naj ga pustijo. Meni se to zdi vsebinsko korektno. Ni pa to “politično” korektno.

    Sicer pa je, kakor sem ga sam razumel, v svojem izvajanju bolj referiral na parade ponosa. Torej na udeležence in udeleženke, ki na pol nagi, v maškarah zaprejo pol mesta in se derejo, ter paradirajo naokoli. Pač, so ponosni. Kaj, a potem vsi ostali, moramo tudi ponosno paradirati po mestu, zganjati hrup in zapreti pol mesta? Živi in pusti živeti.

    • Stajerka

     ok, priznam, da nisem gledala oddaje, prav tako nisem prebrala članka…..ZAKAJ??…..zato, ker mi je pritisk dvignila naslovnica, če je to v dobro komentatorja in tega medija, pa presojo prepuščam avtorju članka M. S.

     ZAKAJ je potrebno že z objavo članka pritegniti k nestrpnosti…..potem pa v nadaljevanju razpredat o Krščanstvu??…..in to je tisto kar v družbi ustvarja nastrojenost in nestrpnost med lastnim narodom……žal je tega preveč!

     • Common Sense

      Štajerka. Saj veš kako je v žurnalizmu. Če naslov ni udaren, ljudje sploh ne berejo več;)

     • Stajerka

      no, očitno tudi v tem segmentu padam v povsem drugo skrajnost……mene takšne naslovnice odbijajo, celo več, takoj in direktno me napeljejo h kontraargumentaciji……

      pa lep dan še naprej :)

     • šmentanamuha

      Mislim, da je naslov povsem v duhu intervjuja, ki je fenomenalen. Najboljše, kar sem na to temo slišala ali brala. Nehajmo se sprenevedati, gre za mnogo več kot toleriranje drugačnosti in to je treba poimenovati s pravim imenom. Zakaj biti toleranten do tistih, ki napadajo otroke, družine in vse,kar je normalno v družbi?

   • šmentanamuha

    Raje najprej poslušaj in potem govori.

   • dob

    “s tem, da NE moreš vseh istospolnih obsodit nadlegovanja”

    Seveda ne.
    Samo tiste, ki hočejo vladati.

  • MižekFiga

   politično nekorekten ???
   Zanesljivo je tvoj komentar nepotreben, za lase privlečen!

   • Common Sense

    Ja, MižekFiga. Moje mnenje je, da je za slovenski prostor, navajen vsesplošnega strinjanja in govorjenja v celofanu, bil dokaj politično nekorekten. In s tem se strinjam. To je seveda tudi stvar okusa in o tem se težko razpravlja. Bolj je pomembna vsebina. Tudi z njo se v precejšnji meri strinjam. To je to. Lep dan še naprej, MižekFiga.

 • šmentanamuha

  Poslušala intervju. Udarno. Moj poklon, gospod Brščič!

  • Stajerka

   ne bom, dokler NE popravijo naslovnice članka……ker s tem g. Brščiču počno, ki ga med drugim zelo rada poslušam pri VV faktorju, negativni pedigre, ki si ga dejansko NE zasluži……

   se zgražamo nad režimski mediji, ki iz konteksta vlečejo najbolj udarne in ponižujoče besedne zveze……no, očitno zgledi vlečejo tudi v vse ostale medije!!

   • šmentanamuha

    Kakšen naslov pa bi dala ti?

 • Valter BraniSlav

  Gospod Brscic, vi ste za pedre zaradi let ze dolgo odcvetela roza…
  POMIRITE SE, VI SPOLNO NIKOGAR VEC NE ZANIMATE…

  • šmentanamuha

   Važno je, da zanima njegovo ženo in ona njega. To, kar si napisal, lahko napiše samo insajder. Me veseli, da vidimo končno tvoje prave barve.

   • Grog

    Glede na to kako ga branis , bi clovek pomislil , da si ti insajder ;)

    Lepo da si nam povedal , kam ga tiscis ;p

    • šmentanamuha

     Slaboumen komentar brez vsake logike, značilen za LGBTQP levičarja. Si hotel biti pameten, pa si izpadel bedak.

 • Čistilec greznice

  Bravo Brščič !

 • Olga2345

  Bravo Nova! Odlična oddaja! Poklon gospodu Brščiču! Razgalil je skorumpirane levičarje in njihovo zlizanost z islamom in globalisti, celo v cerkvi preko levičarskega papeža! Komunizem in islam sta za dve nasilni, zločinski ideologiji, ki poskušata uničiti svet kot ga poznamo in zavladati!

 • Ana Job

  Brščič je eden izmed najboljših desnih novinarjev, pametno bi bilo, da bi ga k sodelovanju povabila stranka esds, ker bi jim lahko zelo koristil.

  • Prle

   Pri čem bi jim koristil? Nakladačev, ki mlatijo prazno slamo imajo sami nebroj.

   • Ana Job

    Zdi se mi razgledan in inteligenten človek. Zna razmišljati.

    • Prle

     Hmm, verjetno si mislila,da bi zamenjal Ivana Janeza. Dobra ideja.

 • Boris_j

  Brščičevega nebuloznega intervjuja se mi vsekakor ne ljubi poslušati v celoti. Ker pa se je bumeranško vrnil k temi pederskosti, me res zanima, če je kaj omenil tudi duhovniške pedofile, med katerimi se seveda najdejo tudi pedri?

  SelektivneEvidence24TV so nedavne obsežne cerkvene pedofilske škandale gladko preskočile kot lužico na poti. Stolničarji so jih nagnusno relativizirali. Kaj pa Bernardek? Jih je kaj prosil naj otroke pustijo pri miru?

  • Marjan Šarac

   Tega, da imajo tudi duhovniki svoje LGBT skupnosti, pa nisem vedel.
   Se pa strinjam, da me motijo agresivni člani LGBT skupnosti, pedri in lezbače. Še v DZ jih imamo.

  • šmentanamuha

   Ker imaš selektivno pamet, tega seveda nisi hotel slišati. Levičarski hendikep v glavi.

  • Grog

   Nimajo jajc , da bi napisal clanek o pedofiliji med duhovniki ;)

  • Common Sense

   Boris, ja. Jih je omenil. Vse to o čeme ti tu komentiraš je omenil. In topogledno ni bil nič kaj prizanesljiv do Cerkve. Poslušaj do konca, potem pa komentiraj:)

 • Republic Commando

  Tole si poglejte, kaj levi delajo z otroki.

  https://www.youtube.com/watch?v=FUFyxaVhxO4

  • Grog

   Model neupa omenit, da tudi vera skoduje otrokom , govori precej enostransko in povzdiguje desnico , kot zdruzenje brez napak in norcev ;)

   Po domace povedano , nima jajc , da bi povedal , kaj tudi o drugi strani kovanca ;p

   • ZatonMesecnikov

    Vera ne škoduje otrokom Grogo, če je nenasilna, takšna kot krščanstvo. Disciplinira jih skozi proces učenja. Da niso sfukani kot levičarji, ki ne ločijo kaj je dobro in kaj slabo. Moralne meje morajo obstajati Grogo, brez njih je kaos….

   • Republic Commando

    Spet bi nekaj krščanstvo obsojal kajne? Poglej islam.

  • Artur

   Za naše retardirane mesečnike, socialdemokrate in ostale leve žoharje je to sodomiziranje otrok bodoča tržna niša se že dogaja step by step v naših vrtcih. Bodoče glasove levih bukovih Slovencljev na naslednjih volitvah imajo zagotovljene . Leva SLO vukojebina v kontinuiteti .

 • Boris_j

  Če v Brščičevem svetu nočeš izpasti kot njemu nagnusni peder, ne seksaš z ženskami. Oblečeš si mašni plašč. Problem rešen.

  • ZatonMesecnikov

   Kaj po analogiji lahko ugotoviva, da v svetu Borisa_J seksaš z moškimi in ne nosiš mašnega plašča….

  • Common Sense

   Boris_j, ne sodi po naslovu prispevka ampak raje poglej video, da se ne smešiš. Saj Brščič je cerkvene rabote in “pederaste” znotraj Cerkve v intervjuju jasno obsodil. A je treba gledati do konca;)

   • Boris_j

    Potem pa bravo Brščič. Samo še razliko med odraslim pederstvom in pedofilijo mora dojeti in bo takorekoč seksualni diplomiranec.

    • Common Sense

     Tudi to je mimogrede omenil. A mu pač lahko ti pomagaš, če več veš. Saj ni trdil, da vse ve… Lep dan!:)

     • Staybell geenius

      “Mimogrede omenil”, oziroma ravno dovolj, da se mu ne mora očitati, da tega “ni izrekel”, toda vseeno dovolj marginalno, da tega ni opazil nihče, še najmanj pa vsi, ki niso brali več od naslova (99% komentatorjev).

 • Jovo Jamnica

  Povsem se strinjam z mnenji @Stajerka. Prebral naslov, zvedel, da sta pod člankom inicialki M.S. in se odločil, da intervjuja ne bodem pogledal.

  • šmentanamuha

   Tvoj problem. Zato nisi čisto nič bolj pameten, si pa mal manj informiran.

 • domovina mili dom

  Čim več takšnih pogovornih oddaj. Vsi, ki javno obsojate g. Brščiča, proti naravnim zakonom vam vest vendarle ne dopišča in se v svoji intimi strinjate z njim.
  Morda se spomnite Primčevega referenduma o družinskem zakonu. Kakšno huronsko vpitje, v javnosti, so producirali levičarji. Posebno tisti: “pazi, da me ne vidi murglčan”. Na referendumu pa so glasovali po naravnih zakonih. Zato je tudi uspel.

  • Cucurbita Pepo

   Naravni zakoni :’D zakaj je povprečen človek popolnoma neizobražen :((

   • domovina mili dom

    Morda postaneš, še imaš možnost.

    • Cucurbita Pepo

     Me zanima kakšno je vaše poznavanje naravnih zakonov… sklepam da izredno slabo

 • pesjanar

  Koliko pedofilov med duhovniki je v Sloveniji,za prste ene roke,koliko pa je pedrov ,da napolniš Stožice pa bi jih še nekaj ostalo pred vrati,vprašajte vi zagovorniki pasjejebcev in kosmatih moških riti Židana ali pa tutorja Lj pedrov Jankoviča …….

  • Cucurbita Pepo

   Kakšna je korelacija med homosexualci in zoofilijo?

   • Republic Commando

    Oboji so bolani.

    • Cucurbita Pepo

     Poglej si definicijo bolezni

     • Republic Commando

      Vidim tebe in mi je vse jasno.

     • shadow_bu

      mislim, bolezen,
      fora je da se ne more razmnoževati, pol je kot bolezen, kot je neplodnost bolezen.
      nevem, je bolj preferenca, sej če bi bilo mus bi gej ali zoofil naredu otroka.

     • Cucurbita Pepo

      Ampak geji niso neplodni!?

     • šmentanamuha

      Homoseksualnost so izločili iz seznama bolezni s “preglasovanjem” in ne z znanstveno utemeljenostjo.

     • Cucurbita Pepo

      Znanstvena utemeljitev je preglasovala.

    • domovina mili dom

     To ni bolezen. Je genska okvara. Zakaj tako. Ker se mu pasji boki bolj všeč kot ženski.

   • shadow_bu

    ja da je oboje ne standardna spolna praksa, eksperiment, uničevanje tabujev.

    v arabskem svetu je ogromno gejev ker je to prepovedano (met anal seks je tok bolj exiting ker veš ta lahko za to kaznovan

    imajo tudi klube pod zemljo kjer pojejo ker petje je pri njih prepovedano.
    skratka kar je prepovedano je slajše

    je pa večja korelacija v zahodu s furryji (furryji nastanejo lahko tako da je bil otrok sam in je imel samo igračo (npr. oba starša delata ali ena se fuka na okoli fotr pa nonstop dela) in pol jo začne seksualizirati, ima prvo seksualno izkušnjo s domačim psom itd, pol se oblači v furry custume, pol gre na furry con in se prej prek what’s appa zmeni s drugimi tipi da gredo v hotel oblečeni v furryji obleke gang bangat psa, če so gej se bodo pa se še medseboj, to sm prebral na enem forumu, mislim da nima smisla govorit kako fuknjeno je to. tuki maš direktno povezavo lol

  • shadow_bu

   ej a se gej rodiš, ali je genetika ali odraščanje?

   sm slišal da pedoti kot dohovniki zlorabljajo ker so zafrustrani zaradi celibata in ker so skos v stiku s otroci.

   v zaporih. ko je velik male rapea, a pridejo iz zapora gej?

 • Jovo Jamnica

  Vsi, ki podpirate migrante, ste v resnici pedofili, impotentni nasilneži, ki ustrahujete ženske,da sploh zmorete seksati z njimi, imate v resnici raje seks z mladimi fantki ali živalmi,da se ne osramotite….

  M.S.
  ————–

  https://twitter.com/lucijausaj/status/1038516861309255680

  • shadow_bu

   v Pakistanu je to klasična praksa, plesoči fantki, koze, punčke
   o tem so bili dokumentarci na BBCju itd. levičarji se ne zavedajo da to kulturo v Evropo vnašajo, ali pa se, po eni strani verjamejo da če pride čez mejo takoj postane Šved po drugi strani pa meni da je njihova kultura enaka evropski “all cultures are equal” kar je totalen bs.

   ja desničarji pogosto napadajo ženske rape victims če so bile za open boarders. razumem to frustracijo “I told you so” ampak pri ženska je pogojeno vse hormonsko, materinstvo, mediji perejo možgane da kako so migrantki bogi joj igrajo na čustva po drugi strani si želijo bit dominirane preko enega Tyrona ampak hoče da so pa Evropejci ženstveni brez moškosti brez samozavesti in agresije. čist narobe svet

 • Ales

  Najvec pedrov je med desničarji, največ pedofilov spet med desničarji, največ butlov spet med desničarji…kam to pelje…, Da se bomo začeli med seboj klati bodo spet krivi potomci domačih izdajalcev domobranci. Ta medij je treba skupaj z Vardo prepovedati.

  • shadow_bu

   miskim da jih je na levici, saj oni so bolj odprti za nove stvari da eksperimentirajo in rušijo tabuje in norme. desničarji so bolj kar je do zdaj delovalo (klasična družina, heteroseksualni pari I. veliko otrok, moški dela ženska je doma)
   (nuclear family)
   ampak na levici bo ta generacija preprosto odmrla, punce se naskakujejo in ne bodo imele otrok in bile doma z mački ali bodo pa samohranilke kar je čist slabo za otroka tipi so pa low testosteron beta male inceli brez bab otrok in oba spola imata težave s plodnostjo.

   druga stvar je da homo pedo je del splošne populacije jih je nekaj procentov in te se lahko najdejo v vseh delih političnega spektra ampak menim da jih je malo več na levi.

   mogoče ne, zelo pogosto se dogaja da femenisti posiljujejo, da anti pedo aktivist je pedo ali kak governer ali right wing je pol gej, to je res, to delajo za to da se lažje s samim s seboj počutijo,

   ker vedno da je to narobe?
   ker ko delajo aktivizem se počutijo bolje ker jim je pred Bogom lažje?
   (“lej bog, naredu sm neki s katerim se ti odložim.moja vest je zdej čista)?
   nevem, neki je na tem.

   • Republic Commando

    Aktivizem se grejo, ker v življenju niso dosegli nič, tako si pa s tem dopovedujejo, da so pomembni in delajo nekaj velikega :)))

  • Republic Commando

   Da smo desni budale? Poglej svojega somišljenika krtačo, ki je izjavil , da je severna koreja uspešna država zato, ker imajo veliko stolpnic. In ti bi novo prepovedal? Zakaj, ker se ne strinjaš z njo? Pač NE BERI, briši na svoj rtv, ki ga moramo mimogrede plačevati VSI, tudi tisti ki se ne strinjamo z njim. Ti plačuješ Novo? Desni podpiramo parade sramote mogoče?? Nevem kdo je najbolj glasen zagovornik LGBTQ? Aja, sej res, LEVIĆARJI. Skrij se bebec. :)))

   • janez cepec

    tadesni ste sto posto budale, še bolj verjetn pa, de ste pedri. tardeči vas jebejo že 73 let, še ene tok cajt vas bojo, glede na to, de vam je Kučko ubacijo pravovernga komunajzarja za vodjo opozicije, pa jim še kr drćite. to bo ja, PEDRI ste

    • shadow_bu

     haha much knowlage much intellectual much waw
     that was really interesting conversation, did enjoy that

     • janez cepec

      tenk U 4 support

     • shadow_bu

      nzk

 • Cucurbita Pepo

  Spet primitiven članek.

  • shadow_bu

   ga nisem bral, samo tisto kar je bilo odebeljeno. Peterson je reku da odkar smo zgubili boga, so šli v obe totalitarni skrajnosti, ljudje vedno skačejo v ekstreme.

   • Cucurbita Pepo

    Peterson je rekel tudi, da brez boga ni umetnosti, nemoreš nehat kadit, resnica je odvisna od tega če nam koristi,… poglej si debate s Sam Harrisom,
    Matt Dillahunty.

 • shadow_bu

  točno to, pokvarjenost se normalizira, regresivci zmagujejo, kako misliš da so na Danskem sprejeli zakon zoofilije, “let’s be all inclusive” zaradi islama in njihove pedofilske prakse pa v Franciji in Švedskem spreminjajo zakone da ja ko švercajo child bride iz Pakistana na Švedsko da ja ne bodo živčni in začeli furat “truck of piece”
  Kar nekaj držav ima zakone proti anal seksu npr. Rusija, Filipini in res veliko še držav, ki so bile pod okriljem VB, pač tko on je on reku pač jebi za štirimi zidovi sam ne nam vsiljevati marksistične ideologije, dosti mamo, in vedi da če bi bil v islamski državi bi samo iz stavbe letel. ampak ne, islam je prijatelj femenizma. pa ne me je bat. prva femenistična vlada na svetu je bila na Švedskem, ampak to ni dovolj oni so premalo progresivni rabijo predvajati propagando na državnem TVju kako Švedska ni več kot kar je bila da je zde multikulti, cooked Švedi nekateri vidijo da 150.000 arab/afri imigrantov na leto ni vredu, država ima samo 10mil ljudi, Kanada je pa druga femenistična vlada na svetu s začasnim učiteljem smučanja Trudoiem na povelju, najbolje da kr sestopi ker je tip in opressa svojo toksično moškostjo. Te države bodo čisto cocked in jih bo islam čist dominiral, kaj mislite da si femenistke v resnici res želijo (50 shades of Islam) (bodo imele različne sive odtenke na svoji Hidjabi ko jim bo pervola black zmanjkalo, femenisti so pa itak pokvarjenci in posiljevalci kar je znano, so se infiltrerali v vse te organizacije da najdejo defenseless tarče! Kanali katerim sledim, Sargon of Akkad, Angry Forener, Black Pigeon Speeks, Vee…

  • shadow_bu

   je nagnusno ampak ne moremo kontrolirati kaj polnoletni ljudje delajo v svoji spalnici, ne pa nam svoje ideologije potiskat v naša grla.

   • Common Sense

    Zato je pa treba na volitve. Ne pa ubogih 50% volilne udeležbe. Pa ne govorim o levici ali desnici. Govorim o radikalcih, ki jih je treba omejiti. Tako desne, kot leve. Ob volilni abstinenci in splošni apatiji “folka” imajo namreč prosto pot do oblasti. V Sloveniji je trenutno na pohodu (oz. na oblasti) levi radikalizem. #Levica-drži-Šarca-za-jajca

    • shadow_bu

     folk je preveč kmečki, alternativni mediji imajo še vedno premalo moči, tej liberalni mediji mi gredo na bruhanje tok je očitno kakšna PC probaganda je to, vsi filmi iz Hollywooda imajo to, vsi, in ljudje so preko buzzfeeda, MTVja, šol (kommi profesorji) indoktrinirani.

     nevem, vse bo šlo enkrat smo v totalno v desno in bo šlo vse v kura c. tega noče, k pol bo krvavo. sam vem kako je bit indoktriniran sam sem bil pred leti, in nisem vedu da obstaja alternativni medij. pol sem šele vidu kakšen sh it je levica.
     sam sem centrist.

  • Common Sense

   In, kot ugotovita sogovornika v videu, je najbolj hecno to, da se ravno LGBT skupnost in kulturni Marksisti (po slovensko “Levica”) zavzemajo za (pretežno muslimanske) migrante in njhov nekritičen “uvoz”. Ti isti kulturni marksisti so v islamu namreč heretiki. Ta ista LGBT skupnost, katerih pripadniki bodo daleč najbolj “nasrkali”, če in ko muslimani uspejo postati večina (oz. vsaj politično relevantna manjšina) v Evropi. Kakšna kratkovidnost! “Kar seješ, to boš žel” velja za vse nas. LGBT ni izvzeta.

   • Grog

    No saj ves , da so za RKC tudi heretiki ;) Tko da ni lih to nekaj novega , samo druga skupina norcev ;)

    • Common Sense

     Imaš prav @Grog:) Ampak vseeno je pa le malce hecno, da so od vseh možnih družbenih skupin, ravno kulturni marksisti in pripadniki LGBT skupnosti tako glasni pri branjenju nekritičnega uvoza (pretežno muslimanskih) migrantov. Namreč, oni bi se jih po logiki stvari vseeno morali bati, sploh če se morebiti razrastejo čez 7% populacije. Takrat se namreč začne štala.

   • shadow_bu

    točno to, se popolnoma strinjam, je kratkovidnost je pa tut to kar niskol ne drži, da se bodo spremenili, sej se bodo. ljudje se kr tko ne spremenijo, jst vem ker sm bil z deset letni zvezi in sm želel spremeniti partnerja, nekateri na to upajo več desetletji.

    ja Islam ko ni več manjšina postane brutalna autoritarna oblast, prvo dobivajo džamije in pravice, pol ko pridejo čez 50% zavzamejo oblast, se povežejo s drugimi islamski državami, tisti, mislimi ki so bili prej “moderet” postanejo radikalni, skoraj vseh 23 muslimanskih držav je muslimanov 99,7%, tisti, ki niso, imajo takso, maltreteranje in pa smrt.
    vidiš kako govorijo kako to ni pravi islam po vsakem napadu, ampak nikoli ne bodo jih izdali, za tožili in iskali njihove duhovnike, rečejo da so hate preacher, ampak ideologija je taka, islam pomeni submit, isis so najbolj islamski, ker berejo zakone, naloge is ostalo tako kot piše. biblija ima zakone samo nimam celotnega socialno političnega vpliva kot ima njihova knjiga.

  • Republic Commando

   Poglej si še kanale, The Iconoclast, Computing Forever, No bullshit, Hunter Avalone, James Allsup.

   • shadow_bu

    kul kanali! od teh sem poznal Irca Computing Forever, res vredu content ma.
    Crowder, Bearing, Poule Josef Wotson itd pa itak poznamo
    rip Alex Jones, sm ga čist mal za smeh pogledal pa epic meme, ampak to je res shit kar so mu naredili. se na veliko vidi bias levičarjev.

 • Boris_j

  Brščič se mi zdi en tak učbeniški primer kvazi-kulturnega vzvišenca. Marsikomu se lahko zdi malce nagnusen, vsekakor pa se mu gnusijo drugi (geji, lezbijke, ljudje tuje vere, drugačnih prepričanj, itd….)

  Zgleda kot klasičen primer jungovske projekcije: Projection. An automatic process whereby contents of one’s own unconscious are perceived to be in others…. https://frithluton.com/articles/projection/

  Bernard je vsekakor zrel za eno ornk analizo in avtoanalizo.

 • Artur

  Namesto Boška Obradoviča imamo Bernarda Brščiča s to razliko da je Boško lider opozicijske stranke v njihovem parlamentu kateri glede tega zla jasno in glasno reče bobu bob medtem, ko imamo v našem liderje, ki komajda, da si upajo kaj bkekniti v zvezi s tem pa še to v rokavicah. Porazno !
  https://www.youtube.com/watch?v=R7FvwrLjh-8&t=8s

 • Common Sense

  Če si ima kdo možnost ogledati serijo na HBO “Deklina zgodba” (oz. v originalu Handmaid’s Tale), naj si jo. Bo takoj razumel o čemu govori Brščič, pa tudi kam nas vse skupaj kontrareakcija na nasilne kulturne marksiste lahko pripelje. Serija ima na IMDB izjemno visoko oceno in res ni “pofl”. Še posebno pripadniki in pripadnice LGBT bi si morali to serijo toliko bolj pozorno ogledati. Te kar pretrese. Kakor kaže, gredo stvari že dolgo časa v to smer. Seveda se to ne bo zgodilo danes, tudi ne jutri, upajmo da nikoli. A če se ne “zbudimo”, se bo lahko nekoč. In takrat bo to “living hell”, še posebno za pripadnike in pripadnice LGBT. Skrajni čas, da ustavimo samodestruktivno ravnanje zahodne civilizacije.

  • Staybell geenius

   Mislim da neupravičeno vlečeš vzporednice z Delkino zgodbo in lastnim paranoičnim občutkom preganjanosti.

   • Common Sense

    Staybell geenuis. Ma ne:) Pretiravaš:) Nimam občutka preganjanosti… Zaenkrat. Ali pa Deklina zgodba je ali ni relevantna za to kar je povedal Brščič, je pa stvar osebne presoje. Tvoja je, da eno z drugim nima zveze in to je v redu. Vzeto na znanje. Za ostalo pa se malček premalo poznava;) Lep dan.

 • dob

  Homoseksualci niso krivi za to, da so homoseksualci.
  Krivi so zaradi pohlepa po vladanju, političnega združevanja svoje seksualnosti (koga briga s kom oni fukajo!), zaradi želje po pisanju zakonov drugim, ciničnega vsiljevanja svojih norm obnašanja drugim, torej vsem, ki niso homoti in brglezbijke.

  Največji problem aktivistov LGBT je v tem, da so sami sebi nesprejemljivi, kar se kaže v njihovi bolestni potrebi po tem, d ajih drugi priznajo. Ta potreba izhaja iz tega, da sami sebe ne priznajo! Potem zahtevajo od drugih, d ajih dnevno, vsak dan, z vsakim stavkom, z vsako besedo… naslavljajo za normalne.
  Če ne so pa užaljeni.

  Jako mene boli kurac, če so užaljeni. Jaz sem tudi včasih užaljen, pa kva pol! Samo razvajenci so pozorni na to, kdja jih boi kdo užalil in potem izzivajo, d abi jih, ker se hočejo spopadati z okoljem.
  Zaradi mene naj bodo, kar pač uspejo biti in vsak v svojem osebnem življenju doseči. Ampak to… da hočejo vladati?! Se politilno združevati po spolni priovlačnosti???? Hej!
  In drugim predpisovati obnašanje? Ma dajte no mir. Pisati zakone za vse?

  Je že res, da če smo že dovolili komunistom pisati debilne zakone in jih pogosto toleriramo, ker jih sprejemamo brez besed, saj smo že vajeni, da nam navadni kreteni predpisujejo norme obnašanja in poslovanja ter nam vsiljujejo neke nove oblike vsebin, ki šele nastajajo in jih nihče ne more napovedati, ne poseldic tega dogajanja.
  Zato smo s top “spolno predigro”, da ne rečem s posiljevanjem s strani režima postali bolj ranljivi, sja se komunizma še zdaleč nismo rešili. Niti ne kažemo smeri bolj razumnega in normalnega razvoja, ki pelje proč od norosti!
  Ne pozabimo, da komunizem nima iste psihijatrije, kot ta velja za Zahodni svet!
  MI imamo svojo, revolucionarno, ekonomijo, psihiatrijo, socilogijo, mentaliuteto…
  reči nekomu, ki je nor, da je nor, velja za sovražni govor. Pri nas je tudi televizija nora, časopisi so nori, in norosti v norem sistemu, ne moreš dokazati, d aje nora, ker ima Bolezen lastni imunski sistem proti Zdravju, ki si ga je ugradil režim v obrambo Bolezni.
  Takšen sistem seveda ni stabilen! Ne ekonomsko, ne psihološko, ne emocionalno.

  Bistvo pa je, da je za novorojenega otroka bistvenega pomena stabilno in varno okolje, skladno z njegovimi potrebami!
  In enako nam bodo povedali denimo podjetniki, ki za svoje delo potrebujejo stabilno okolje, da lahko uspešno delajo in ustvarjajo.
  Razvajenci, ki jih je proizvedel jugo-socializem, se temu upirajo!
  Radi imajo denar, ne pa tudi način, kako do njega priti.
  Radi imajo predmete, ki jih kupijo za denar, ne pa tudi načinov, kako te predmete izumiti, ustvariti, izpopolniti, narediti, proizvajati, biti plačan za svoje delo.
  Komunizem je organizacija sovraštva in maščevalnosti, enako kot Islam! To je ideologija neumnosti, ki ni sposobna same sebe ohranjati in biti ekonomsko vzdržna. Se pravi, da sama sebe ni sposobna vzdrževati z lastnim delom in sposobnostjo. Mene bi bilo sram!
  Njih pa ni sram, ampak trdijo, da mora biti sram tiste, od katerih oni kradejo in si, kot država (Slovenija na primer!) sposojajo denar. Ki ga pa ne vrnejo, torej ga ukradejo!

  • Common Sense

   iPhone komunisti.
   Sicer pa spot-on komentar.

   • dob

    Ne vem če poznaš tole pesem Beyonce: Listen!
    https://www.youtube.com/watch?v=wIhJ6asoaoU

    Tole je himna novodobnih ameriških levakarjev in zblojenih generacij, ki ne vedo, kaj bi same s sabo.
    Če greš analizirat besedilo, vidiš, da se to do potankosti in na grafičen (očiten) način ponovi v neki debelomastni lezbači s kratkimi lasmi, očalarci, zašpehani in grdi ko smrt, ki hodi na parado ponosa in ima v rokah transparent: I AM BEAUTIFUL!
    In to z izrazom na obrazu, ki goivori: sam naj mi kdo oporeka, pa ga tožim za sovražni govor!

    Ta novodobna filozofija, ki je zdaj že mentaliteta, da ti ni treba nič narediti, pa da si že sam po sebi zaslužiš spoštovanje že samo zato, ker “notri iz tebe izvira želja po tem, da bi bil ljubljen in spoštovan in si itak lep in najlepši” in so te zato vsi dolžni spoštovati in ti priznavati, čeprav si neuporaben za delo in zato nezaposljiv – ampak kljub temu si unikat v Vesolju! Prešez…

    Ma dajmo no, pa kaj je treba posebej poudarjati, da je to totalno noro in da gre pri tem za napako v čustvovanju in razmišljanju.

    Kaj šele, da bi takšno vnebovpijočo lenobo podpirali in ji v rit lezli ter se ji opravičevali.

    Zato pa takšna pesem, kot je Listen, ki pravi tole:
    “Oh the time has come for my dreams to be heard
    They will not be pushed aside and turned
    Into your own, all ’cause you won’t listen…”

    tako mehko pade na zblojene sanje generacij, ki nič ne delajo, razmišljajo in so kar same po sebi “prešez”, ker sami sebi to pripisujejo, ne da bi se kje morale potrditi in si s tem postaviti ogledalo o tem, kaj so.
    Tako to učinkuje na mlade levakarje v Ameriki, ker so tretja in četrta generacija med črnci, ki živijo na socialni podpori. Predstavljaj si, da ne tvoja mama, ne fotr, ne star fitr, ne stara mam, ne prababica… niso delali! In da tvoji optroci ne bodo delali, ker vsi že generacije žđivijo na sopcialni podproi! Tam imajo SFRJ v vsakem bloku, jebela!!!

    To so tiste debele črnke pri Jerry Springerju, ki kričijo: Ja, ampak eden MORA skrbeti za moje otroke!!!

    V bloku živi v pritličju in jo vsak črnec s štuka pofuka sproti ko se vrne domov, tako da potem živi od o socialne pospore, enako kot večina v bloku. In ona zdaj prek TV izsiljuje vso Ameriko z: en vendar mora skbeti za moje otroke! Kdo bo pa skrbel za moje otroke???

    Samo d apri nas take pridejo z gumijqstimi čolni čez Sredozemlje, ampak jih nihče ne vrpaša; kje je pa fotr? Zakaj on ne skrbi za tvoje otroke? A sploh še kaj drugega zna delat, kot le fukat?

    Kot sem že rekel, piška stanuje v pritličju in jo vsak, ki se zmisli, pofuka sproti ko se vrne domov.
    Pol pa ni nič čudno, da je pesem Listen tako popularna! Pritisk na čustva užaljenih lenuhov in lehuharic, ki hočejo biti upoštevane, moirda bodo celo pevske zvezde in košarkarji v NBA, preprosto zato, ker njihov prirojeni talent treba opaziti, pa ker mislijo, da morajo biti upoštevane takšne kot so.
    In potem so razpičkane, ker jih ne.

    • Common Sense

     @dob, bravo.

     Ameriške (in kanadske) fakultete so, razen samo še redkih, postale plodišče kulturnega marksizma in dobesedno totalitarizma LGBT skupnosti. Mnogi profesorji so odkriti zastopniki in apologeti kulturnega marksizma. Kako je do tega prišlo do neke pojasni prof. Petersen z Univerze v Torontu, Kanada, kdor ga hoče “poguglati”.

     S študijskimi programi kot so “social justice” ali pa “gender equality” proizvajajo kadre, ki so de-facto nezaposljivi. Enako pri nas. En cel kup je nekih šol, začenši s FDV, ki – razen v redkih primerih – proizvajajo nezaposljive kadre.

     In taki so najebali, ko se je začela kriza. In jebejo ježa še sedaj, ker jih nihče noče. Oziroma delajo kar že delajo za 600 eur, s tem da še 400 takih čaka v vrsti. Seveda, da nimajo nikakršne pogajalske moči. Ker so zamenljivi. Ničesar ne znajo, niti se niso navajeni potruditi.

     In seveda jim je cel svet kriv, ker ne ceni njihove velepameti in lepote. Potem pa raje prižge svoj najnovejši iPhone, da slušalke na glavo, pa posluša “Listen”. Za skozlat.

     Ker namreč vsi se pa kljub našemu radodarnemu sistemu le ne morejo zaposliti v javnem sektorju, pa nekateri pač so prisieljni delati v realnem sektorju. In potem so grdi zli podjetniki krivi. Seveda, ker jim ne dajo vsaj 2.000 neto plače, pa služben avto, pa tajnico, pa naziv. A bejž, no?

     In ja, potem pade takle komad “Listen” ko “ata na mamo”. Cel svet je proti nam. Vsi smo lepi, sposobni. Vso smo “vredni” in tako naprej. Brez truda in dela. Ma daj, saj niti sami ne verjamejo v to.

     Pogosto vidim študente ljubljanske FDV, ko v gručah hodijo po koncu predavanj tam ob Mercatorjevi stolpnici v Ljubljani.

     Ko gledam te mlade punce (večinoma punce, le manjšina fantov) si mislim “kje boste ve, ljube duše, dobile službo?”

     Pri vsej količini teh kadrov bi človek mislil, da je to nek hud izvozni produkt. PA bi moralo biti obratno. Družboslovci bi morali biti “creme-de-la-creme”. Absolutna elita, ne pa množičen produkt slaboumne ideologije.

     A, glej ga zlomka, nekje pa se službo le da dobiti, akoravno znaš dovolj retorično spretno mlatiti prazno slamo in všečne parole.

     Evo, “kvalifikacije” mlečnozobih veleumov in apologetov te iste mentalitete.

     Mihec:

     Državni zbor, poslanec Škofje Loke at Levica
     Svet, član at Demokratični socializem
     Former Komunikacije in družbena gibanja at Embajada de la República Bolivariana de Venezuela en Eslovenia
     Former Uredništvo, odgovorni urednik at Zamorkla
     Former Študentski zbor, poslanec študentov Filozofske fakultete, Iskra at ŠOU v Ljubljani
     Former Programski odbor, član at Delavsko-punkerska univerza (DPU)
     Former Predsedstvo, koordinator internega izobraževanja at Iskra
     Former Študentski svet, predstavnik študentov Oddelka za filozofijo at Filozofska fakulteta UL
     Former Senat, predstavnik študentov at Filozofska fakulteta UL
     Studied Filozofija at Filozofska fakulteta UL
     Went to Gimnazija Škofja Loka

     Lukec:

     Potek izobraževanja:

     2013– Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani – Ekonomija (bolonjski magisterij) (nedokončano)
     2007–2012 Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani – Evropske študije (bolonjski dodiplomski študij)
     2002–2006 Gimnazija Škofja Loka
     1994–2002 Osnovna šola Železniki

     Delovne izkušnje:

     2018– poslanec v Državnem zboru
     2014–2018 poslanec v Državnem zboru
     2012–2014 direktor Inštituta za delavske študije
     2012–2013 Koordinator Delavsko-punkerske univerze na Mirovnem inštitutu
     2009–2011 Predsednik Študentskega politološkega društva Polituss
     2008–2010 Predsednik Kluba študentov Selške doline

     S tem, da onadva sta “elita”. Kaj je šele FDV-jevska in FF-jevska “raja” potem?

     Težka bo.

     • dob

      Veš kaj, jaz sem tebe vesel tukaj na okopih.
      Bolj vesel tega, da si tu, kot pa razočaran nad dogodki po svetu!

      Tisto, kar se zdaj zdi nepremagljivo, je na zelo trhlih temeljih, zato pa zdaj tako histerično zbirajo podpise za to, da bi ta gnila hiša (ob)stala…. Ampaka peticije ne bo dodovolj in refrendumi ne bodozadostovali. Gradbeništvo je namreč povezano s fiziko, fizika pa z Naravo!
      In Narava odloča.

      Morda te bo tole spravilo v dobro voljo (mene namreč spravi!). Je malo dolgo (26. strani) ampak ko se ti bo dalo, bom vesel če prebereš.
      Tako jaz vidim svojo vlogo na portalu,
      da drugim sporočim, naj ne obupajo.

      ZGODBA O LIJAKU
      https://obstajajoljudje1.blogspot.com/2017/07/zgodba-o-lijaku.html

  • Staybell geenius
   • ZatonMesecnikov

    Nihče nima nič proti temu Trumpek, ampak zakaj nas je treba siliti k temu?

    LGBT test; pripelje levičarček levičarčka, pa se mečkata, potem te pa opazujeta, kako bodo tvoje zenice trznile. Če ne trznejo pravilno, bosta začela kričati Fašist….

    • Staybell geenius

     Nihče te v nič ne sili in grem se stavit, da nikol nisi imel izkušnje, o kateri pišeš.
     Preveč si zavzet z deljenjem na leve in desne, celo do te mere, da ne vem več ali gre za parodijo ali ne.
     Mimogrede, kaj pa če se lupčata dva desničarja… sem še vedno fašist, če zenice napačno trznejo. Sklepam da si imel v mislih obrvi

     • ZatonMesecnikov

      definitivno takšne izkušnje z levičarjem še nisem imel, to imaš prav. ker izkušnja verjetno ni prijetna.

      Slovenci se šele učimo biti desničarji. S pomočjo Donalda Trumpa in Ivana Janeza. Ker biti desničar je bilo 70 let prekletstvo. Zato marsikaj karikiram, to ti odkrito priznam. Vendar le na tak način doseže svoj namen.

     • Staybell geenius

      “Slovenci se šele učimo biti desničarji. S pomočjo Donalda Trumpa in Ivana Janeza.”
      HAHAHAHAHA čestitam za najbolj smešen stavek na portalu.
      Torej “moramo” postati desničarji, pa naj stane kar hoče :D:D

      “Ker biti desničar je bilo 70 let prekletstvo”
      Kdo bi si mislil, da bo najhujša vojna v zgodovini človeštva pustila posledice.
      Sicer pa mislim, da se ne moreš odločiti kaj desničarstvo sploh je.

      Finančno liberalizacijo sredi 80ih so vodile izključno desničarske vlade v ZDA in VB, zato lahko teh 70 let skrajšaš za vsaj polovico, invazijo na Bližnji vzhod so vodile desničarske vlade pod vodstvom Busha jr., Blaira ipd., torej je desničarstvo v vzponu že vsaj 15 dobrih let.
      Seveda pa je spet pomembno vedeti, da je redko kdo čisti desničar ali čisti levičar. Vsak si verjetno želi imeti čisto pitno vodo in okolje, hkrati pa ne želi, da mu država neprestano gleda pod prste. Sem za prosti trg, toda to ne pomeni, da je obvezno treba prodati absolutno vse državno premoženje samo zato, ker tako prvi Bruselj.
      Skratka, imava bistveno več skupnega, kakor nam skušajo prikazati nekateri politki (tukaj prednjači SDS, saj si drugače ne more zagotoviti glasov. Tu pač ni debate, SDS je edina stranka, ki ji kaos v državi koristi).

     • ZatonMesecnikov

      #Kdo bi si mislil, da bo najhujša vojna v zgodovini človeštva pustila posledice.#

      Vojno delavskih socialistov, seveda štejem med levičarske vojne. Socialisti, takšni in drugačni….

     • Staybell geenius

      Torej hočeš reči, da današnji socialisti podpirajo nacistično Nemčijo? Torej da jaz nekako podpiram Nemčijo iz leta 1933? Zato ker so slučajno v imenu imeli tudi “Sozial”?

      Torej hočeš reči tudi, da so levičarji in socialisti tisti, ki danes poveličujejo nacistično Nemčijo in njenega vodjo? Resno? Res hočem slišati odgovor na vsa tri vprašanja.

      Saj vem, da hočeš na vsak način ščititi “svoje” (desne), toda tako slepo in neiskreno zanikanje preteklosti prelje le v zmedo in sovraštvo.

     • ZatonMesecnikov

      #Torej hočeš reči, da današnji socialisti podpirajo nacistično Nemčijo?
      Torej da jaz nekako podpiram Nemčijo iz leta 1933? Zato ker so slučajno v
      imenu imeli tudi “Sozial”?#

      današnji ne. vendar pa to še ne pomeni, da tisti prej tudi niso bili socialisti. In kot takšni levičarji. Ne more biti eden “socialističen” pravi socialističen, eden pa ne. kdo pa je kompetenten, da to odloči, kateri je pravi in kateri ni?

      goebbels se je spraševal, Warum sind wir Sozialisten? Socialistov je torej veliko vrst. delavski, samoupravni, realni, agrarni, krščanski, demokratični…

      ne moreš kar ti izbrati, kateri so levi in kateri desni. vsi so levi, ker so socialisti.

     • Staybell geenius

      “današnji ne. vendar pa to še ne pomeni, da tisti prej tudi niso bili socialisti. In kot takšni levičarji”
      Pozabil si dodati nacistični/rasistični socialisti. Torej desničarski socialisti, al kako zdaj?
      Zakaj misliš, da MORAŠ obvezno, na vsak način povezati današnje socialiste z nacistično Nemčijo? Ker se boš potem bolje počutil kot desničar? So tvoji motivi res tako plitki?

      Veš, da se je v ZDA republikanska stranka najprej imenovala demokratska in obratno?
      Živi dokaz, da poimenovanje ne pomeni popolnoma nič, če za tem ne stojijo konkretna dejanja.

      Tudi jaz bi lahko ustanovil “Komunistično stranko”, ki bi se zavzemala za prosti trg, deregulacijo gospodarstva in privatizacijo. Sem potem še komunist?

     • ZatonMesecnikov

      Ti si pod vplivom kominterne Trumpek. Ta je predpisala, kaj spada na levo in desno leta 1930.

      Levo = Komunisti
      desno = social demokrati, krščanski socialisti, delavski socialisti, fašisti, anarhisti in ostale meščanske stranke.

      ne moreš TI določati, kaj spada na levo in desno. Po principu

      levo = vse dobro
      desno = vse slabo.

     • Staybell geenius

      “ne moreš TI določati, kaj spada na levo in desno. Po principu
      levo = vse dobro
      desno = vse slabo.”

      Mene zanima konkretna politika, ne etiketiranje (komunisti, fašisti, levi, desni,…)

      Če malce pogledaš po desnih medijih (in sploh med komentarje), ne boš nikoli videl nobenega desničarja, da kritizira “svoje”, vedno jih bo slepo in brezpogojno branil. Kar misli, da je v vojni z lastnimi državljani, s katerimi se ne strinja, ter da hoče polovica državljanov “uničiti državo in vse spremeniti v geje/komuniste”.
      Takšna bolna paranoja nato vodi v brezpogojno lizanje čevljev avtokratskim voditeljem, katerih edina “odlika” je ta, da sovražijo iste ljudi kot njihovi lizači.

     • ZatonMesecnikov

      Zgodovina pozna neprimerno več levičarski avtokratov (Broz, Bussolini, Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot, Maduro, Castro, Lenini itd. itd) , kot desničarskih (Franco, Pinochet). Pa vendar to razmerje levičarja ne moti in etikitira ter svari le pred slednjima dvema.

     • Staybell geenius

      Hahahaha, neprimerno več se jih ti samo iz glave spomneš, in temu praviš dejstvo…..
      Sicer pa ne vem, zakaj mi to sploh govoriš – da se boš kot desničar bolje počutil? Ja bogi…
      Ne vem, zakaj misliš, da moderni demokratični socialisti pademo pod isto strujo kot Hitler. Svet ni dvodimenzionalen in samo črn ali samo bel. In to je glavna slabost desničarjev, saj svet vidijo izključno v dveh dimanzijah – naši in vaši, nič drugega naj nebi obstajalo. Tako ste naučeni ker vam je tako bolj enostavno vladati in vas usmerjati proti “drugačnim”.

     • ZatonMesecnikov

      Z parolami “našizma” ste začeli levičarji. Ovo nam je “naša” borba dala. Pa naš Boj cvilijo v ZZB NOB. …

      #Ne vem, zakaj misliš, da moderni demokratični socialisti pademo pod isto strujo kot Hitler.#

      ker ste socialisti, kar ti že ime pove. opisoval vas je že orwell v 1984, če se boste dokopali oblasti. Metode bodo pa socialistične, kot jih poznamo iz zgodovine.

      ker če se nekdo bori oziroma je prepričan, da je poklican za “boljše” in “boljši svet” so mu za dosego tega cilja dovoljena vsa sredstva. Saj starih civlizacijskih principov v veljavi tisočletja ne priznava. Oziroma je prepričan, da on nudi boljša.

     • Staybell geenius

      “ker ste socialisti, kar ti že ime pove”
      In tu sva končala. Adijo

     • ZatonMesecnikov

      Praviš da obstajajo socialisti in “socialisti”? Saj človeka čisto zmedete s temi pododtenki….

     • Staybell geenius

      Če si volk na čelo prilima etiketo, na kateri piše “ovca”, bo tako tudi postal ovca?

     • ZatonMesecnikov

      Odvisno kdo mu jo prilepi. Delavski socializem in komunizem sta oba avtohtoni delavski gibanji, ki sta na oblast v dveh državah prišli skoraj istočasno. S tem da so delavskim socialistom na čelo prilepili etiketo komunisti.

      Pazljivo preštudiraj misli znanega teoretika in praktika socialistične misli, Josepha Goebbelsa;

      Wir sind Sozialisten, weil im Sozialismus, das heißt im schicksalsmäßigen Angewiesensein aller Volksgenossen aufeinander die einzige Möglichkeit zur Erhaltung unserer rassemäßigen Erbgüter und damit zur Wiedereroberung unserer politischen Freiheit und zur Erneuerung des deutschen Staates sehen.

     • Staybell geenius

      Ne, odvisno kaj konkretno stoji za to oznako. Zagotavljati prebivalcem delo je ena stvar, biti goreč etno-nacionalist, ki ne izbira sredstev, pa druga. Da ne omenjamo ostalih malenkosti, kot so sprožanje vojn in holokavst, ki modernim pacifističnim socialistom ne pritiče.

     • ZatonMesecnikov

      Socialist je socialist Trumpek.

      Od katerega leta pa se začnejo ti tvoji moderni socialisti? Je leto 1976 in Pol Pot že vključeno pod “moderno”?

     • Staybell geenius

      Ne pa ni samo zato, ker se tako imenuje.
      Ko samooklicana “domoljubna” stranka najema kredite pri sumljivih tujcih, ji Madžari financirajo propagandni stroj, ter divje nastavlja rit Bruslju, je ta stranka še domoljubna?
      Ko stranka, ki ima celo v imenu “demokratska”, že legendarno deluje po komunističnih, avtoritarnih principih in ne pusti nikakršnega samostojnega mnenja, je ta stranka še demokratična? So še ostali primeri, toda primer SDS-a je pač najbolj šolski in hinavski.

      Nehajmo s temi oznakami, butaste so. Povej raje, za kaj se zavzemaš

     • ZatonMesecnikov

      Poslušaj Trumpek, kar so te napumpali o stranki Ivana janeza so te pač napumpali. Vem da je osebje in metode ter ves aparat iz komunističnih časov ostalo nedotaknjeno. Torej ves levičarski agitprop.

      Levičarji gredo kar v NLB, ni jim treba najemati pri “sumljivih” tujcih. Zato že tri dokapitalizacije v 30 letih.

      Glede mnenja in stranke. Stranka SDS je edina, ki ni razpadla na prafaktorje, pa zamenjala pojavne oblike in ima konstantno število volilcev. In volilno telo nasprotnikov, se zaradi tolikokrat spremenjenih imen, pa na novo ustanovljenih lahko identificira le z nazivom: Proti Janši. To pa je vse in to je ves njihov strankarski program.

      Sam nisem član nobene stranke, nikoli nisem bil. vendar pa ko boš pokazal nekoga boljšega od SDS, bom pač volil zanj. Ker tale šestorček, ki ste ga ustoličili, je višek perverznosti in delanja norca iz zdravega razuma.

     • Staybell geenius

      “Glede mnenja in stranke. Stranka SDS je edina, ki ni razpadla na prafaktorje, pa zamenjala pojavne oblike in ima konstantno število volilcev”
      Sem vedel, da bom dregnil ob živec. Ja, le trda avtokratska/komunistična roka lahko drži skupaj stranko 25 let z enim in istim poglavarjem. In JJ je stoprocentna garancija, da SDS ne bo nikoli v vladi, ker je konstantno blatenje koalicije bistveno lažje in manj odgovorno.

      Skratka, če se stranka imenuje “demokratska”, še ni nujno, da tako tudi deluje. To je vse. Preberi si kaj o političnem “brandanju” oziroma zavijanju ideologije v ljudem prijazen celofan.

     • ZatonMesecnikov

      Tudi Torijci pa laburisti v Angliji so stari stoletja. Očitno imate levičarji modni trend. Večkrat razpade Stranka, bolj je demokratična. Oziroma je nedemokratična če ne razpade. Enako velja za Zakon. če zakon med dvema zakoncema razpade, je zveza demokratična. In obratno, če je zakon dolgoleten, potem gre zagotovo za tiranijo Ha, ha, ha. Pomešali ste pojme Trumpek. Včasih so imeli Slovenci pregovor, kakršna Komanda, takšna naj bo Banda. Zato so pa šli TOZDI v khurac na koncu. Pa Slovenijo vrag jemlje danes….

      Pusti ti te levičarske pamfletke, ki krožijo naokoli. zato je pa povsod socializem propadel.

     • Staybell geenius

      Seveda, ker zakonska zveza deluje povsem po istih principih kot politična stranka. Ne vem, zakaj misliš, da bo kdo nasedel tem primerjavam.
      Sicer pa si povsem spremenil temo, ne pogovarjamo se o SDS, to sem dal le za primer stranke, ki s svojim imenom nima veliko skupnega. Pomembno je kaj delaš, ne kako se imenuješ, se nebi strinjal? In sva spet pri volku in ovci.

     • ZatonMesecnikov

      Zakonska zveza je mikrocelica vsake družbe. Odnosi v njej, determinirajo obnašanje cele družbe. Ali je avtokratski pater familias, ali parlamentiranje, za vsako stvar. Ali pa samo mater familias z glavno besedo. Ali pa razpada. Posledično ima celotna družba odraz te mikro celice. Zato družbe z močno vlogo pater familiasa ne razvijejo demokracije, ampak avtokratske močne osebe. Tiste, v katerih se mora parlamentirati za vsako stvar, pa razvijejo zdrave demokracije.

      Pa to so vse znane stvari, kam si pa hodil šole, če si?

      Levičarji s svojim teženjem k “boljšemu” in “naprednemu” za vsako ceno, so prava nevarnost za današnje družbe. ker se požvižgajo na vse moralne norme in principe, ki so se razvijali tisočletja. Dokler levičar smatra, da lahko krade, laže in ubija v imenu “naprednega” predstavlja veliko nevarnost za vsako civilizacijo. zato so delavski socialisti, komunisti ali pa demokratični socialisti vsi isti….Levičarji pač.

     • Staybell geenius

      Ne vem o katerih pravljičnih levičarjih govoriš.

     • ZatonMesecnikov

      Tistih, ki so pobili 100 milijonov ljudi s svojimi družbenimi eksperimenti v zadnjih 100 letih. In nam še danes Slovencem vladajo.

     • Staybell geenius

      No potem pa se prikloni in pazi, da ne dobiš po kepi

     • ZatonMesecnikov

      Desničarji smo vedno bolj osveščeni. Levičarsko pobijanje se ne bo ponovilo.

     • Staybell geenius

      Osveščeni o čem?
      Naučeni ste zavračati vse, kar se ne sklada z vašo ideologijo. Znanstvena dejstva imate za liberalno zaroto, skupno vam je pa EDINO sovraštvo do vsega drugačnega. In še dolgočasni ste, saj drugega kot ponavljanje enih in istih propagandnih parol, ne znate. Tu se zaključi vaš celoten intelektualni domet, pač enostavno poenostavljanje. Za enostavne ljudi.

     • ZatonMesecnikov

      pa ne da se imaš za človeka večjega intelektualnega dometa od mene? ker pač ne verjamem v delavski internacionalizem in svotovno delavsko fronto?

     • Staybell geenius

      Seveda se imam, glede na tvoje enodimenzionalne in dolgočasne komentarje. Opisuješ levičarje,ki obstajajo le na takšnih portalih in v domišljijah njihovih navijačev. Za razliko od tebe, se jaz zavedam, da ne obstajajo 100% desničarji in 100% levičarji in da svet ni sestavljen le iz dveh vrst ljudi.

      Po tem upravičeno sklepam na tvoj nižji intelektualni nivo

     • ZatonMesecnikov

      Drzna ugotovitev, glede na nivo tvojih prispevkov tukaj. predvsem pa ti ne poznaš pravega obraza Levičarjev. Tistega krvoločnega. Sedaj skačejo naokoli preoblečeni v hipije, ko jim pa zadiši po oblasti, so pa daleč od miroljubnih hipijev.

     • Staybell geenius

      “Sedaj skačejo naokoli preoblečeni v hipije, ko jim pa zadiši po oblasti, so pa daleč od miroljubnih hipijev.”
      Misliš podobno kot “bivši” komunisti, ki so zavohali priliko na neraziskanem desnem političnem spektru ter se odločili, da pravzaprav nikoli niso bili komunisti. Tako da so namesto zvezde začeli nositi križec ter se do oblasti prikopali po desni strani.

     • ZatonMesecnikov

      Misliš samo na enega Ivana janeza, partijskega disidenta, ki se je partiji uprl. partija ga je potem ven fukila in dvakrat zaprla.

     • Staybell geenius

      pozabil si dodati:…… ki je zavohal priložnost za oblast na drugem ideološkem polu, čeprav nikoli ni kazal tendence po tem. Sedaj pa naj bi se mu verjelo, da komunizma pravzaprav nikoli ni maral, čeprav je njegova pot vzpenjanja v partiji dobro dokumentirana.

     • ZatonMesecnikov

      nekdo se je moral zavzeti za vse prizadete in prežaljene, ki so ob svečah zvečer na skrivaj molili za pokoj duš pobitih. Slovenija je polna trupel mrličev. Ivan janez je slišal klic iz brezen in prošnje zatiranih svojcev teh pobitih….

      kdo drug se bo pa zavzel, če ne on?

     • Staybell geenius

      nisem prepričan če govoriš o Janši ali o Jezusu, in to je najbolj zaskrbljujoče.

     • ZatonMesecnikov

      O Ivanu janezu.

     • Staybell geenius

      Če ti tako praviš…

  • shadow_bu

   ful dobr napisu

   oni imajo res drugačno perspektivo na denar in produkte.

   • Staybell geenius

    hahahahahahahha
    ziher tud komunicirajo čist drugače, preko anten v lulčkih :D:D

    • shadow_bu

     haha

     allso Trump2022

     • Staybell geenius

      hahaha pohvalno, za dve napaki si potreboval le dve besedi. 100% izkoristek torej :))

      prvo: napiše se also, ne allso
      drugo: mislil si Trump2020, ne 2012.

      Sklep: res si Trumpov volilec.

     • shadow_bu

      hehe thanks. shit ej, grammar Nazi, ampak got da si

     • Staybell geenius

      Za tvoje napake ni potrebno biti noben “Nazi”, dovolj je bežen prelet, da povprečnega človeka srat prime

     • if

      Trump je predsednik, ki je s svojimi volivci povozil Clintonovo, tudi s podporo njene asisitence.

     • janez cepec

      Bunksl, Trumpu s na oblast pomagal Rusi. bi on kurac dubu volitve, če se nebi Rusi uhekal umes

     • šmentanamuha

      Vau, bravo Rusi, pomembno je le, da je Trump zmagal.

     • Staybell geenius

      Rekel bi predvsem z njeno pomočjo, saj je bila naravnost katstrofalna. Pa tudi zaradi volilnega sistema, zaradi katerega je zmagal kljub manj prejetim glasovom.
      Ne vem pa kaj je tvoj point

  • Common Sense

   Amen!

  • šmentanamuha

   “…Slovenija je infantilna, invalidna država, ki sploh ni država, ampak okostje Bolezni s kosi mesa, ki gnijejo na okostju in si prizadevajo zgledati kot živ človek….” Strašen stavek, dob, ampak ni druge, kot da se strinjam s tvojim genialno pronicljivim sestavkom.

  • Duplophal.

   Vse kar je napisano je čista resnica in najboljša analiza naše razvajene postsocialistične družbe zelo podobni smo islamistom, ki obožujejo zahodne materialne vrednote kot je Iphon. in podobno ob tem pa sovražijo to družbo ker so sami nesposobni narediti kaj podobnega… Enako pri nas imeli bi zdravstvo zastonj in na nivoju Amerike ali Nemčije proizvajali pa ne bi ničesar doktorji in sestre pa naj delajo kar zasonj. Vse je to ker ste kot otroci v socializmu dobili vse k r. Takšni mamini sinčki in hčerkice nam sedaj vladajo. Glede LGBT to je pač družbena patologija ki sodi kjer ji je mesto na družbeno dno.

   • dob

    Vesel sem tvojega pritrdilnega komentarja, Dulophal.
    Vse teže je tole gledat okrog sebe in ne reagirat iz želodca, kajti tam se človeku stvari naberejo, dokler se mu ne zagnusijo. Od tam potem pride izraz, ki ga ni moč brzdati.

  • traktor

   Stari, tole je za v učbenike. Čestitam.

   • dob

    Vesel tvoje pohvale!

  • Tomi

   Včasih tudi ti kaj pametnega spraviš iz sebe. Bravo.

   • dob

    Zakaj tako strogo?! Portali vendar niso fakultete.

    Pa še tam ni vse pametno in vsi pametni! Naj te spomnim, da so SFRJ uničili sami odličnjaki, niti enega samega cvekarja ni bilo med njimi!

    No, zdaj ima Šarec , ki je 6.krat ponavljal en in isti izpit, priložnost zafurati Slovenijo do konca! Toda do sem (do ropba prepada) so jo pripeljali – ugani?! – spet sami odličnjaki, akademiki, znanstveniki…

 • Staybell geenius

  Prosim, prosim, RKC in njeni dostojanstveniki, pustite nas, naše otroke in pse na miru, ker vam nismo nič naredili.
  Popravljeno

  • Common Sense

   Staybell geenius, če si poslušal do konca, si verjetno opazil, da je Brščič povedal svoje mnenje tudi o tem. No, on jih je imenoval “cerkvene pederaste”. Glej do konca predno komentiraš…;)

   • Staybell geenius

    Nimam potrpljenja, da bi iz 3/4 urnega fantazijskega spisa izločeval drobce resnice, saj so preveč utopljeni v dolgočasnih in paranoičnih monologih o “LGBT indoktrinaciji” in kar je še sladkorčkov za “domoljube”. Dolgočasno.
    In ja, poigral se je ravno dovolj minimalno, da tega nihče ne bo opazil, toda dovolj da se je zaščitil, češ “saj sem kritiziral tudi RKC”. Prozorno, dolgočasno

    • Common Sense

     Delček problema leži ravno v temu. V Sloveniji se nam blazno mudi, a malo naredimo. Veliko govorimo, a malo mislimo. Nimamo časa, a ga kraljevsko “pušimo”.

   • Jovo Jamnica

    Pedrovski multikulti aktivist Waltl si domišlja, da bo ustrahoval Bernarda Brščiča. Ne bo. Kot to ni uspelo Klemenčiču, ne bo tudi njemu.

    ——-

    https://twitter.com/bernardbrscic/status/858328061720358912

    • Common Sense

     Kliknil na tvoj link…. Tipično za Slovenistan. “Politično nekorektno” mnenje nekoga je v nekaterih ludih glavah že kar sovražni govor. Ni pa sovražni govor to, da je potrebno “podjetnike odreti do zadnjega beliča in jih z bajoneti sterati v morje”.
     Vir: javno objavljeni Facebook zapis mlečnozobega Mihca K, sicer poslanca DZ in prominentnega člana Levice. Nisem slišal, da bi se kdo od represeivnih organov oglasil pri njemu.

     • Staybell geenius

      To ni bil sovražni govor, kar je napisal Brščič, vsaj v tem primeru. Je primitivno, nerazgledano in tipično reakcionistično, ni pa sovražni govor.

      Malce debelejšo kožo pa že imamo, menda

     • Common Sense

      Eto:)

     • Jovo Jamnica

      Pretirano privilegiranje svobode izražanja v primeru sovražnega govora nujno pomeni pretirano deprivilegiranje človekove pravice, ki je na drugi strani tehtnice, to je pravice do osebnega dostojanstva in varnosti žrtev sovražnega govora.

      Dr. Rok Čeferin

   • Vince Blake

    Pa ja ti menda te kreature…tega Staybell Idiota ne jemlješ resno? V temi o cenzuri na netu je sam priznal, da nima pojma o čem govori in da klamfa nekaj na pamet. Zdaj ga je že Brščič zmotil. Po moje je to en pedrček, ki je zamijavkal ko mu je Bernard stopil na rep.

  • exposingthetruth1111

   Slovenija je sekularna država tako da se Cerkev ne more vmeševat v Poltiko, samo nam to nič ne koristi ker za globaliste je vseeno ali kontrolirajo to preko religijske institucije ali preko sekularne….vse je isto sranje.

   namesto RKC nam dela sranje LGBTQ.

   • Staybell geenius

    “Slovenija je sekularna država tako da se Cerkev ne more vmeševat v
    Poltiko, samo nam to nič ne koristi ker za globaliste je vseeno ali
    kontrolirajo to preko religijske institucije ali preko sekularne”
    Hahahahahaha
    To nima nobene veze z nekimi fantomskimi globalisti. Gre pač za to, da politiki KRV koristi, saj konstantno nagovarja svoje vernike, neprestano. Prav nič ne spoštuje te delitve, saj ve, da se nihče ne bo zganil, še najmanj pa desnica, s katero je KRC v izjemno tesni navezi.

    “namesto RKC nam dela sranje LGBTQ. Pač prevzeli so delo od njih. Cerkev je polna LGBTQ sranja.”
    Mislim, da si v navalu jeze to napisal, brez da bi priložil kakršenkoli dokaz. Zdaj ti dam tu možnost, da to popraviš.
    Tvoj občutek še ni dokaz.

    • exposingthetruth1111

     čakaj nagovarjajo ? kako to misliš preko radia Ognjišče ki je v njihovi lasti, vse tiste ki obiskujejo Cerkev ?

     To ne pomeni nobeden politični vpliv, saj Cerkevenih radisjkih postaj ti ni potrebno poslušat – je svodobna volja.
     Tudi v Cerkeve iti je svobodna volja.

     Tako, da ne razumem kako politiko ima Cerkev na Politiko oz vsakdanje življenje. Razen tega, da so paraziti (dobivajo davkoplačevalski denar in ne rabijo plačevat davko za razliko od ostalih ko se gredo gospodarske dejavnosti) moram priznati pa da nam vsaj tistim ki ne obiskujemo Cerkeve ne morejo prati mozeg, kar pa za kulturni marksizem ni mogoče trditi, saj država z zakoni in represijo nas sili da sprejmemo ideolgijo LGBTQ in da nam otroke v vtrcih in šolah manipulirajo in uničujejo spolno usmerjenost in spolno identiteto.

     Se pa strinjam da je Cerkeve del Globalistov in da Bankirji in Jezuiti so iz istega gnezda, tako da Kulturni marksizem prihaja iz istega gnezda.

     Cerkev dejansko skriva svoje pedofilsko homoseksulne duhovnike ki zlorabljajo vero in otroke, ter daje tem svojim pokvarjenim izpirjenim duhovnikom potuho,

     • Staybell geenius

      Ne preko radia (čeprav se grem staviti, da tudi tam), ampak na mašah in predvsem na kakšnih verskih zborovanjih. Nočem reči, da naštevajo imena in priimke ljudi, ki jih morajo njihove ovčice voliti, so pa izredno jasno politično opredeljeni ter pridigajo v harmonem sozvočju z sporočilom politične desnice, vedno.
      In tvoja paranoja o t.i. kulturnih marksistih, ki bojda po šolah otroke silijo v homosksualnost…. povej prosim, kako si predstavljaš LGBTQ ideologijo? Misliš, da se gre za kaj več kot enostavno izenačitev pravic z ostalimi ter družbeno zavedanje, da to ni bila njihova izbira??

      Torej če prav razumem: marksisti, cerkveni pedofili, bankirji in globalisti so iz istega gnezda… in katero gnezdo bi to bilo?????

     • exposingthetruth1111

      Torej če prav razumem: marksisti, cerkveni pedofili, bankirji in globalisti so iz istega gnezda… in katero gnezdo bi to bilo?????

      ja absolutno ! Tudi to se poklapa z zelo staro zvijačo divide et impera – mi zasojn ta izraz bil tolikokrat izrečen.

      To gnezdo je definitvno polno psihopatov, ki prakticirajo rituale, pedofilijo, celo žrtovanje ljudi in ostale bolano izpirjene nemoralne zadeve….Zato tudi imajo želodec za to da delajo vojne po Svetu, da so dogovorni za miljone in miljone mrtvih, revščino kriminal, atentat na predsednike ki bi se jim zoperstavili, tudi Carje/Cesarje/Kralje…itd.

      Gre za mednarodno globalno kliko po sistemu hobotnice imajo v lasti vse največje mainstream medije, industrijo, naravne resurse, ameriško vlado neposredno kontrolirajo saj so predsedniki ala Bush, Obama, Clintonovi del njihovih lož. Ti ljudje imajo praktično vse kar si že želijo neizmerno bogastvo na zemlji, nimajo še pa ene stvari da bi te 100% kontrolirali. Za to bo pa poskrbel RFID chip in globalna vlada t.i. NWO.

     • Staybell geenius

      ok.
      Jaz nimam več energije za debato, ker sem imel dolg dan.
      Lep večer še naprej in se tipkamo naslednjič :)

    • exposingthetruth1111

     Globalisti so dejansko tisti ki imajo v lasti FED, če je zate Federal reserves fikcija, pol nisem ziher da midva živiva na istem planetu ?

     • Staybell geenius

      A samo FED? FED je pač centralna banka ZDA. Centralne banke imajo vse države. So še druge organizacije, ki delujejo bistveno bolj odmaknjeno od oči javnosti.

     • exposingthetruth1111

      Res je, še tudi velike korporacije štej zraven, da o orožarski industriji kaj šele o sami vladi amerike sploh ne govorimo. Pol so še tu vse mednarodne organizacije(united nations), neprofitne organizacije, prostozidarske lože….itd.
      Tudi Boljševizem in vse marksistične organizacije so bile splanirane in financirane z njihove strani,…tudi jasno je zakaj so se tako odkoličili, od Carstva do primernega časa in tudi sam potencial države.

      Zakaj misliš da bi bila Cerkeve izvzeta ?

     • Staybell geenius

      Če hočeš ali pa ne, vsaka velika korporacija MORA biti (po defaultu) globalist, saj sicer nebi mogla preživeti. Tu ni nobene zarote, pač pa enostavna ekonomika t.i. “supply chain”. Oziroma če želiš biti konkurenčen na svetovnem trgu, enostavno MORAŠ biti globalist.
      United Nations je neprofitna organizacija, prav tako FIFA, vse religije (cerkve), športni klubi in kulturna društva.

      Saj te razumem kaj hočeš reči, toda mislim, da premalo veš in zato nepotrebno posplošuješ

     • exposingthetruth1111

      nevem če ti razumeš, gre se za lastniško strukturo korporacij kdo stoji v resnici v tem lastništvu, neki naključni bogataši ? naaaah ni tako. Seveda Govoriva o največjih, da se razumeva.

      Seveda bi me veselilo če bi mi povedal kaj ti veš, saj nikoli ne škodi povedati resnico, saj imamo še na srečo zmeraj svobodo govora…z veseljem bi diskutiral o tem.

     • Staybell geenius

      Nisem govoril o lastniški strukturi, temveč o, kakor sem povedal, enostavni ekonomiki. No ja če imaš dovolj velik trg (Kitajska), si lahko tudi korporacija brez, da bi deloval globalno.
      Če govorimo pa o lastniški strukturi, pa stvar hitro postane zelo prepletena, saj imajo korporacije različne lastniške deleže v različnih ostalih korporacijah. Za temi lastniškimi deleži pa stojijo pravi ljudje. Če bi ugibal, bi rekel, da večino nadzorujejo medijski giganti, seveda pa se verjetno motim.

      Sicer pa se je nehvaležno pogovarjati o teh temah, saj je tako malo podatkov in se tako hitro znajdemo v začaranem krogu.

     • exposingthetruth1111

      ti vsi lastniki so masoni. In vsi so med sedoj povezani kot eno t.i. odbor 300ih, če greš višje po hierarhiji prideš do 13 familij kateri imajo dejansko največji vpliv, Tukaj pol najdeš Rotschilde, Rockerfellerje in tudi kake kraljeve družine iz VB.

   • Staybell geenius

    RKC, ne KRV in KRC

    • exposingthetruth1111

     a nisem napisal že od samega začetka RKC ? koliko se spomnim tega svojega posta sploh nisem edital/popravljal.

     • Staybell geenius

      Sebe sem popravljal, ne tebe :)

 • janez cepec

  Brščič je en Bunksl, k’ je u mladosti verjetn imeu slabo izkušmo s kešnmu pedofilčkom, pa zdej to potencira, tak je naprimer veliki luzer, k je u mladosti tud mu izkušne z rdečo zvezdo pa komunajzarji, zdej mu grejo pa na kurac. največ revček pr temu intervjuju je pa mogu bit novinar Rant, ki je sto procentu pederček. fotr bi mu mogu dat ime Buza, pa bi biu Buza Rant

  • Jovo Jamnica

   Hahahhahahaaaaaaaaaahahahaaaaaaaaaa…. uuuuuuuuuuuuuu… aaahahahahahaaaaaahahhhhh… oink… oink…. flop

   • Staybell geenius

    bravo, argument in pol. Res si me prepričal, sploh s tistim “oink oink” na koncu. Neubranljivo

    • Jovo Jamnica

     To se mi je koucalo na prazn želodec… pol pa sn skoro v nezavest pado… No, zdaj sn že k sebi prišo. Meni je lepo. Pa tebi???

   • Marjan Šarac

    Vidva sta iz istkga gnezda, a ne.

    • janez cepec

     nisva ne pedra, ne domobrančka, znači, de sva več al men normalna. kapiš? verjetn ne.

     • Marjan Šarac

      Po podatkih s katerimi razpolagam STA.

  • ZatonMesecnikov

   Kwaj janez, običajna doza Borčeuske žlehtnobe za dons?

   • janez cepec

    ajde prošetaj, ejga

    • ZatonMesecnikov

     Kwa dond ses za pedre postavu? Učeri za borce, dons pedre, jutr za črnce….

     • janez cepec

      tablete ti popušajo, pejd h stričku u beli hali, pa reč de maš krizo, pa boš mrbit dubu – s kolom po glau. sej ti sam to še pomaga

     • ZatonMesecnikov

      Kwa tko kt je tvoj fotr Antikomuniste? Družinska terapija pravš…

  • Marjan Šarac

   Kot je znano si ti bolj izkušen topli bratec

   • janez cepec

    če bi blo to res, bi djau, de te nabijem na kurac, maš pa srečo, de ni

    • Marjan Šarac

     Sva pa vsaj blizu doma, pa te pridem pogledat

  • Dragan Krstič

   janez cepec, kolikor mi je znano si ti aboniranec bolnišnice v Begnah, seveda na zaprtem oddelku.

   • janez cepec

    +IĆ, oladi malo, če si ti u Begnah, ne pomen, de sm jest tud

 • Artur

  Na mladih retardih svet (Zlovenija) sloni. Slovenclji se veselijo Sodoma gre dalje
  https://www.youtube.com/watch?v=yakIV0QwLLU

 • Domoljub

  Waw poglejte me, upam rect pedr na televiziji, kolk sm đek.

 • Caetano

  Pohvalno je da Nova24 zelo pravilno identificira sovraznike evropske civilizacije. Enaki so kot tudi v ZDA: komunisti, islamisti, pristasi militantne Lgtb agende, aborcionosti, glasniki teorije spola, filoislamisti, kulturni marksisti.

 • Valter BraniSlav

  Gospod Brscic, vi ste za pedre zaradi let ze dolgo nezanimivi.
  POMIRITE se, po riti vas bo poslatal samo se pijani Juncker.

  • xtc

   No ne se napenjat vemo ,da te boža Tunnek.

 • Artur

  15.13
  Poteka v živo Orban v Evropskem parlamentu. SLO3

  • Valter BraniSlav

   ORBAN, JOSIP BROZ IN DONALD = TRIJE NAJBOLJSI POLITIKI ZADNJIH 100 LET.

 • Pavel

  Ti more pa dre… na možgane kapljat, da gledaš tako oddajo. Oprostite, kar je preveč je pa preveč…..

  • Tomi

   Kako veš kakšna je oddaja? Ali tudi tebi drek na možgane kaplja?

   • Pavel

    Ni treba gledat pa veš kaj ti gospodje trobijo na tej famozni TV resnice.
    Je pa res da včasih pogledam in se čudim od kje te tem ljudem toliko sovraštva, na vse kar ni iz ust trubačev I.J.J.

 • Aron

  A ni Brščič neka filozofska avtoriteta na desnici? Mogoče za SDSS ovčke, z osnovnošolsko izobrazbo. Pač za najnižji intelektualni sloj Slovenije. Bo že držalo.

  • O’Brien

   Dobra! Tvoja avtoriteta je pa Slapšak ali kdo že?

   • Aron

    Jezus. Tvoja?

    • O’Brien

     Potem veš, kako je naredil red.

 • garfi

  in mačke pustite pri miru pederisti komunisti

 • Valter BraniSlav

  Gospod Brscic vi ste za istospolne ze dolgo nezanimivi…
  EMSO namrec.
  Pomirite se, samo se pijani Juncker vas bo zagrabil za rit… zelo pijani Juncker, drug pa nihce.
  POPOLNOMA VARNI STE….
  Starost ima tudi prednosti….

  • šmentanamuha

   UDBA Valter, ti si en navaden pederast, toliko o tvoji latini, ki je v bistvu latino.

  • Tomi

   A si res tako zabit, da ne znaš drugega, kot ponavlajati se!
   Daj kako kozo spet nategni, da ne boš tule sral.
   Bogati američan, my ass.

   • Valter BraniSlav

    Brscic ass…

 • Jernej Arko

  Prosm no, raje kritizirajte duhovnike ki posiljujeo otroke kar po spisku.

  • pijsek pujsek

   MUSLIMANI PO KORANU LAHKO POSILJUJEJO VSE PO VRSTI OTROKE MLADA DEKLETA FANTE ŽIVALI TUDI KOKOŠI NISO VARNE PRED NJIMI TUDI TRUPEL SE NE BRANIJO.

   • Jernej Arko

    ja tud župniki lahko to počnejo po biblijskih zakonih, čene jih cerkev nebi samo premestila ko vaščani pogruntajo da vsi njihovi sinovi mau težko sedijo ko pridejo od verouka. Ampak bi jih vrgla vn s cerkve. Tko jih pa raje preselijo na nov teritorji da lahko blagoslavljajo ritke drugih krščanskih otrok.

   • Jernej Arko

    drgač pa ciktirej mi to zapoved s korana me res ferbc matra.

  • Dildogumenjak

   Ti si zelo nerazgledan katoliki so edini, ki znotraj svoje verske slupnosti iščejo pedofile in podobne elemente socialne patologije in jih tudi obsodijo. Ostale religije jih ne iščejo in se pedofilija in pederastija tolerira vendar se o tem ne piše, da o kulturnih marksistih in levih politikih sploh ne govorimo skratka LGBT ki nam na nek način vlada. Pederski lobi je znotraj politike in še kje najmočnejša kohezija si mislim koga si volil.

   • dk

    Pozabil si še omeniti, da ostale religije kot so komunizem in marksizem ne iščejo in obsodijo tudi zoofilijo (primer Baričević). Seveda je to v interesu LGTB-ja.

   • Jernej Arko

    hahahahahahaha, dej no te pravljice spdajo v biblijo.

   • Jernej Arko

    Sej veš kakšna je bla do zdej praksa s pedofili v cerkvah, če se ga je odkrilo se ga je preselilo v drugo župnijoda je lahko frišne ritke blagoslavljal.

  • Tomi

   Po vašem spisku? So vas prehiteli?

 • koza

  na slo3 je prenos kak Orbana štraufajo oz. grozijo europejci, novodobni, anglež ga je povabil v brexit, je že tretjič na zagovoru

 • črnaovca

  Lepo da se brščič toliko poteguje za otroke a naj to pove duhovščini kjer je največ pedofilije kar je še večja groza

  • xtc

   Največ tega je med levićarji Tito,Lenin,Mao itd.

   • janez cepec

    veliki luzer, si pozabu

    • xtc

     A Kučan TUd?
     Od kot pa ti to?

  • Tomi

   In vi oedofili ste besni, ker vam v zelje skačejo!?

 • xtc

  Nauk povedanega?
  Raufnnk industrija -NEIZBEŽNA in ojej.

 • Radolf Mitler

  Muslimanski prasec Šamir ga fafa ultra debilom v Ambasadi Rog. A ga še niso zbrcali iz države.

 • Valter BraniSlav

  Brscic, prevec filozofirate, kot da ste iz FDVja in ne ekonomije…
  Zakaj niste postal bogat American tako kot jaz???

  • tohuvabohu

   Ti si duševni revež.

 • 10mile30

  lezbike ga očitno nič ne motijo

 • Caesar

  Brščič dobro razmišlja o razliki med zahodno in vzhodno Evropo in kulturnem marksizmu, vendar je pozabil nekaj dodati. Komunizma in marksizma si niso izmislili v Rusiji, temveč je bil komunizem vsiljen Rusiji iz zahoda leta 1917 po dveh revolucijah, ker je bil car Nikolaj 2. nesposoben slabič. Rusi so se komunizmu uprli v državljanski vojni, ki pa so jo izgubili tudi po zaslugi oviranja in izdaje zahodnih sil v boju proti rdeči armadi. Komunizem je bil, je in bo za vedno tujek v Rusiji, pa tudi v ostalih vzhodnoevropskih državah. Po drugi strani pa ne gre pozabiti, da je komunizem in marksizem nastal na zahodu. Če so pred sto leti v vzhodni Evropi vsilili ortodoksni komunizem, so za zahodno Evropo priredili kulturno obliko, ki ne bo prizadela njihovih globalističnih elit. Kar se Krščanske cerkve tiče, je sedaj prava krščanska cerkev Pravoslavna cerkev. Katoliška Cerkev je zavrnila svojega nebeškega šefa in tako je šef odvzel papeštvo Frančišku in ga dal Papežu Kirilu, ki je sprejel nalogo za reševanje in pomoč kristjanom na Bližnjem Vzhodu, na katere se običajno Frančišek ne spomni niti v besedah. Rusija se je najbolj odločno uprla ideologiji kulturnega marksizma in najpomembnejši steber v obrambi družine in normalnosti je ravno Pravoslavna Cerkev.

 • garfi

  progresivni leWiČĆarji posiljujejo pse-bulmastife, ljubezen je ljubezen
  tudi svinjarija Gašper Tič je izginila iz ugrabljenih medijev, ljubezen je ljubezen
  lgtb-pedri so heterofobi, za normalne-heteroseksualce ni ljubezni

 • Boris_j

  Črno-belemu Berniju predlagam v branje mojstrovino: 50 odtenkov sive.

  Bo morda malce manj sovražen, do vseh, ki si ne delimo njegove protiislamske stekline in bo dojel, da človeštvo in vesolje nista razdeljena na nekakšne “filoislamiste” in vse druge.

  • garfi

   kristjanofob

 • Haloški Tunek

  Bernard Bršćić: “Prosim, prosim, pe*ri, pustite nas, naše otroke in pse na miru, ker vam nismo nič naredili.”

  Vidite, toti gnoj južni, mrzneš judof in levičarjef bi jas fukno v Hudo jamo in jo zalil z betonom. Pička mu je materina ogabna…oproda pokvarjena desničarska !!!

  • šmentanamuha

   A je kej narobe povedu?

  • xtc

   Tunnek pusti mu psa in otroke pri miru-je povsem nezahteven.

  • Tomi

   Mijav

 • stajerc5

  Jezus in Marija, kako se mi dopade, da je 80% komentarjev od rdecih pedrov, pedofilov in kozjejebcev!!!
  Sicer ne vidim vec kot dva-tri, ker so ostali v WC-ju, ampak, ce kdaj, velja prav pri tem clanku, da, ko macki na rep stopis, cvili kot tristo hudi.., sorry, kot tristo yugoslenskih radbibilkumunistov!!!

  • Jovo Jamnica

   A res??? Jas pa sn mislo, da je treba videjo gleat…

   • stajerc5

    O cem pa ti? Si se pr siskecu v hosti zgubo, al kaj?

    • Jovo Jamnica

     Ne. Še vedno uživam ob morju v Črni gori…

     • stajerc5

      Opazam, hitro jemljes nazaj stare genetske navade, slow, slowly, montenegro…

     • Jovo Jamnica

      Heh… tu je poceni. Spanje za dve osebi… 10€ na dan… internet, tuš, klima, TV… 100m od obale. Telečja obara, dunajski z pomfrijom plus salata… 5€, pleskavica z lepinjo… 2€, pivo flaša 0.5l.. 1.60€ v kafiču na plaži….

     • stajerc5

      Ti verjamem oz. vem, ce imas cas, skoci se do Albanije… Verjel ali ne, deloma (odvisno od kraja) disi po Monte Carlu, ne verjames, ce ne vidis. OK, jaz sem bil z barko, ampak vseeno, ni za verjeti.

     • Jovo Jamnica

      V Črno goro sma se prpelala iz Makedonata prek Albanije. Prej sma bla tam že par krat na izletu. Je malo dražje in klopa slabša kot v ČG. Tokrat sva se pelala po tak zdelani cesti, da sva rabla 3 ure za 34km. Albanija je od točke do točke še vedno nekaj takega kot dan in noč.

     • stajerc5

      Opala, seveda sem mislil striktno samo na obalo in ne nekaj drugega. V notranjosti je verjetno se slabse kot v 70-tih, ko sem bil v Kotorju in po Mimici(serpentine) do Njegosa. Evo ti ga na, se to cesto so zgradili österajherji!

     • Jovo Jamnica

      Iz Kotora na Lovčen so še vedno srpentine in dve vozili se lahko srečata samo na izogibališčih. Bolše je it na Lovčen prek Cetinje. V 70. Albanija še ni poznala asfalta… razen v Tirani.

     • stajerc5

      Torej, lepsega razgleda na zaliv ni kot iz Mimice(takrat sem videl se podmornico , ki je izginila na drugi strani Kotorja pod vodo- pod hrib. Sreco sem imel!) ni! Nazaj pa preko Cetinj v Budvo. Pa dober zelodec moras imeti po hribu navzdol…

     • Jovo Jamnica

      Ja, razgled je še dans isti. Se morš kar parkrat op cesti ustavit in se razgledovat, na sedlu pa pojest porcijo domačega pršuta in sira in oliv s koruzno pogačo, pa glaž suhega rdečega vina polek. Iz Cetinja pre brega v Budvo pa je dans tak lepa cesta, da se je po njej pelat pravi užitek. V Cetiju je gostilna Kole, kjer majo fsaki dan jagnetino in teletino ispod peke z kuhano-pečenim krompirom in blitvo. Porcija je taka, da ti ni nič jasno, ko jo dobiš na mizo. Da te derekt kap trofi, če ne takrat, ko zagledaš puni taler, pol pa skor ziher, ko jo poješ…

     • stajerc5

      No vidis, pa sma le nasla neki kose obema dopade, hihihi…. Lep dopust naprej!

     • stajerc5

      Ce se nisi videl, hihihi:
      https://www.youtube.com/watch?v=7x1uy2C5Oi4
      Sej ne vem, je fpleden al se sam dela…? Kokerkol, tole lahk poje u Lazgosah al pa v Bovcu…

     • Jovo Jamnica

      Viš, men se pa ful dopade. Kak smo si različni…

     • Marjan Šarac

      Bilo je kot v jugi

     • Jovo Jamnica

      Aha… poznavalec…

     • Marjan Šarac

      Za socialne podpirance je to do volj.

     • Jovo Jamnica

      Jas sn tretjorazredni državlan pot posebno zaščito države z plačo 700€. Več si nemrem privoščit. Meni je važno, da mi je lepo.

     • Marjan Šarac

      Da si le zadovoljen, lažje nam bo vladti

     • Jovo Jamnica

      Vi kar… Itak večinoma bojkotiram volitve.

     • O’Brien

      Lažeš. Taki kot ti vedno volite ohranjanje stare oblasti: nazadnje si volil Šarca.

     • Jovo Jamnica

      Ne,ne… ZS!

 • šmentanamuha

  Najbolj mi je všeč, da ni šparal niti papeža.

 • Aresnica

  “Prosim, prosim, pe*ri, pustite nas, naše otroke in pse na miru, ker vam nismo nič naredili.”

  Kar je res, je res.- Bernard se strinjam.

  ______________
  Lep pozdrav

  P.s.: Me ne moti, če se med sabo pedrajo in ženijo imajo vso pravico.

 • Valter BraniSlav

  Bernard Brscic pomirite se.
  Ste mnogo prestari za pedre. Velika vecina bi se z gnusom obrnila stran ce bi se jim vi priblizal.
  Edini ki Vas bo poslatal po riti je pijani Juncker in nihce drug…
  Pomirite se, zaradi EMSA ze dolgo niste vec zanimivi…
  Nihce Vas ne bo ne pozeljivo gledal ne posilil…
  Relax dude, your time is gone… long time ago…

  • xtc

   A si peder?
   Očitno in to razćef****** .

  • Marjan Šarac

   Tudi tebi, topli bratec, ki si na seznamu toplih bratcev ne kaže dobro

 • xtc

  Brščič je izvrstno opomnil na dileme teh zblod,definitivno je narava vedno pskrbela ,da je škart roba izginila tako ali drugače in je normalnost obstala.

  • O’Brien

   Problem so žrtve zblod.

 • Friderik Peršič

  Premalo umobolnic je v tej državi …

  • Marjan Šarac

   Res je, pedrov, lezbač, ljubiteljev psov je ves več.

   • Friderik Peršič

    Kako veš , so te že nabrisali …? Mogoče tvojega cucka …?

    • Marjan Šarac

     Imam dostop do informacij. Ugotavljam,da si tudi ti pri njih.

    • Tone

     Niso ga nabrisali, ampak popisali.

  • Aresnica

   Se strinjam – škoda, da je vse zasedeno.
   _____________
   Lep pozdrav

  • stajerc5

   Imas prav, pa se pri teh je slaba kontrola, da lahko celo ti prides do interneta!

 • exposingthetruth1111

  Da si zdrav in hetero usmerjen je neprecenljivo za vse ostalo so tukaj visa, mastercard in nevem kakšne vse kreditne kartice xD

 • exposingthetruth1111

  Švedizacijo Slovenije je treba ustavit takoj na začetki, ker ko je enkrat švedski model v Sloveniji je naslednja generacija že izgubljena.

 • exposingthetruth1111

  Vedno mi je bilo jasno in mi je šlo na smeh, ko je prišlo do referedumskega vprašanja, kako so LGBTQ-jevci kričali in noreli, ker so vedeli kakšen bo izid večine, da bodo glasovali PROTI njihovemu vsiljevanju izpirjenosti nad nas ostale.

  • O’Brien

   Mlada generacija jih je spregledala, problem so učitelji in profesorji s predobrimi plačami. Tega se zavedajo in so pripravljeni to braniti za ceno ponavljanja neumnosti lgbt.

 • Valter BraniSlav

  Gospod Brscic vi ste prestari da bi pedre zanimali…pomirite se, po riti vas bo samo pijani Juncker.
  Ce se boste vi priblizali kaksnemu mlademu pedru vas bo ta po gobcu udaru…
  Relax old man…. no one desires you…
  Sleep well. .

 • exposingthetruth1111

  V bistvu ni nič novega povedal, česar normalni človek ne bi že vedel, je pa res, da je ogromno ignorantov – dokaz za to so komentarji tukaj.

 • Boris_j

  BB v bistvu ne kritizira RKC, ampak nekaj sanja o pederasti vezi med LGBT + RKC. Seveda trdi iz glave, oz. iz riti. Pač izmišljuje si. Ne more razumeti, da je cerkvena pedofilija stara stoletja, STO-LET-JA. Daleč preden se je Bernardek sploh naučil reči LGBT.

  Za domačo nalogo bi si lahko vsaj pogledal film Spotlight, kjer so glavne lastnosti duhovniške pedofilije vsaj v grobem razvidne.

  • exposingthetruth1111

   Saj to je to Cerkev se je spridila že dolgo nazaj, zato ne hodim v Cerkev….razen pri pogrebu svojcev….pa NIKOLI ne dam nič v ofer…ker vem da je Cerkev gnila pri temeljih. Sploh s tem odkritim zagovarjanjem LGBTQ so dali možnost da vidijo tudi največji ignoranti da za njimi stojijo globalisti.

   • Boris_j

    Za cerkvijo ne stojijo globalisti. RKC je globalistična, že stoletja, saj ima po celem svetu več “podružnic” kot McDonalds.

    • exposingthetruth1111

     ma saj vemo, del njih je.

 • exposingthetruth1111

  Če je največji dosežek pogresivnosti da moški lahko poroči moškega in imata skupaj spolne odnose in vsiljujeta ter propagirata to nad vse ostale normalne ljudi…..pol nočem nikoli biti progresivnež ! NIKOLI !

  • Tone

   Ne sekiraj se, saj ne boš, tudi če bi si želel ne.

   • exposingthetruth1111

    ta vaša “progresivnost” (naprednost po slovensko), sploh ni naprednost ampak neumnost.
    Zato bodi brez skrbi, brez dvoma, da tega si resnično ne želim.

 • Valter BraniSlav

  Prosim Vas Bernard, ne domisljajte si da si Vas kdo zeli.
  Ste ze dolgo nezanimivi ker imaste prevec let…
  Vecini gejev se gnusite…
  Mogoce vas bo poslatal pijani Juncker

  • Krtača 20

   Sam cigani niso njegova intimna opcija, tko da brščič tud tam odpade.

  • šmentanamuha

   Najbolj neverjetno je, da da takšno izjavo ostareli gej. Kako kaj tvoj latino?

 • Djuro Sumar

  Brščič pač ne razume, da se gre samo za borbo za človekove pravice, za enakost pred zakonom. Tu ni nobene filozofije in je popolnoma nepotrebno vmešavati Marxa, Aristotela in še koga. Jaz vidim “parade ponosa” kot štrajk nezadovoljnih ljudi, katerim nazadnjaška družbena ureditev ne priznava vseh pravic, kakršne imajo vsi ostali ljudje sveta. Večji je vpliv vere, večja je neenakost.

  • O’Brien

   Enakost so zahtevali totalitarni režimi in enakost spolov je totalitarni režim. Enakopravnost naj bo naš cilj, začnimo z enakopravnostjo pred zakonom.

   • Tone

    Ne sprevračati besed in lagati! Nihče ne zahteva enakost spolov. V vseh totalitarnih režimih, levih in desnih, je n. pr. homoseksualnost kazniva, v demokracijah pa ne. Kdor se ne more sprijazniti s pravicami lgbt, je totalitarist v glavi.

    • exposingthetruth1111

     Pravica ni da to vsiljuješ ostalim preko medijev, otrokom preko vrtceh in šol. Pravica ni da lažeš o tem in da lažeš da se človek že rodi gej, ker neki kromoson to določa, Če verjameš takim “znanstvenikom” in “strokovnjakom”, kateri govorijo in delajo točno to kar jim naroči nekdo za kapitalom, da jih plača da tako predstavljajo laži in neresnične stvari za potrebe agende.

     Imaš pa pravico biti homoseksualec, transvestit in agender brez do to vsiljuješ ostalim in jo propragiraš kot normalnost in kot zdravo mentalno lastnost.

     • Tone

      Nekoč smo imeli oblast, ki je priznavala pravico posamezniku do vernosti, čeprav ni priznavala verovanjem kakršne koli vrednosti, ni pa priznavala pravice vsiljevanja vere preko javnih medijev in otrokom v šolah in vrtcih. Enaka pamet in ideološka zadrtost vodi tvoje razmišljanje.

     • exposingthetruth1111

      o kateri veri ti to zdaj govoriš ki se jo danes vsiljuje preko šol, javnih medijev in vrtcev ? Če poimenuješ kulturni marksizem za vero namesto ideologijo tudi prav, Važno da veva kdo danes vsiljuje preko države, sistema, medijev, šol in vrtcev ljudem svojo “vero” oz religijo, to je kulturni marksizem.

      Sramota je za nas, da smo za tem kar smo imeli v Srednjem veku zdaj v letu 2018 prišli do tega da se ljudem vsiljuje relgija/ideologija kulturnega marksizma.

     • Tone

      Kje si videl, da govorim o vsiljevanju vere danes? Samo tvoj odnos do lgbt sem primerjal z odnosom komunistov do vere. Tudi ti bi jim dovoljeval privatnost, v javnosti pa bi morali biti nevidni.

     • exposingthetruth1111

      nekaj takega bi bilo najbolj optimalno, naj imajo svojo družbo in svoj krog, samo ne mi manipulirat otroke in naslednje mlade generacije.In tudi nas Tastare naj pustiju na miru, še bolj pa je pomembno naj nam pustijo svobodo govora – to je pomemben del svobode !

      V bistvu hočem da ne vsilujejo preko države to svojo agendo, Država nima pravica uporabljati represijo za potrebe LGBTQ, ko to država počne NIMAMO ostale več svobode ! to pomeni suženjstvo in posledično upor……v zgodovini že videno.

    • O’Brien

     Ne laži – na Mirovnem inštitutu ki furajo projekte o enakosti spolov. Lgbt imajo pravice, mi pa tudi. Ena od mojih pravic je, da ne financiram lgbt in da lgbt ne nadleguje otrok.

     • Tone

      Tvoja pravica je, da plačuješ davke, ki jih vlada v skladu s svojo politiko razporeja. Imaš tudi pravico, da poveš svoje mnenje o tem.

    • O’Brien

     Ne laži – Mirovni inštitut ima nebroj projektov enakost spolov.

     • Tone

      Ja, vendar ne v smislu izenačevanja spolov, kot misliš ti, ampak kot enako obravnavanje spolov. V smislu – vsi smo enaki pred Bogom. Čeprav smo očitno različni.

     • O’Brien

      Smisel???? Ljudje so ga spregledali.

     • Tone

      Zakaj brišete komentarje, ki niso v ničemer sporni, saj predstavljajo samo mnenje avtorja?
      Bilo bi pošteno, da to na tem mestu pojasnite.

    • O’Brien

     Torej je Mirovni inštitut nihče. Bo kar držalo.

     • Tone

      Ne vem, zakaj vam gre ta Mirovni inštitut tako na jetra. Pojem enakost spolov je sprejet v mnoge zakonodaje in mednarodne akte o človekovih pravica.

     • O’Brien

      In vemo, kdo ga je tja spravil. In da ne bo več dolgo.

    • O’Brien

     Mirovni inštitut je nihče. Drži!

 • Franc Ložar

  Z Mag. Bernard Brščič imamo tudi Slovenci normalnega misleca!

  • Boris_j

   To kar vidite v oddaji ni logično mišljenje, ampak ponujanje simptomov. Brščič ima z dolocenimi skupinami pač osebne probleme. Potem pa pride v oddajo kjer ni niti normalnega voditelja, ki bi mu postavil eno resno vprašanje, ampak pajac, ki mu dovoli da se malo skašlja.

   Bernard je potreben (psiho)analize, ne pa takega kvazi intervjuja.

   • Tone

    Brščič po mojem nima nobenega osebnega problema, samo iskal je gospodarja in ga je našel. Samo bevska tako, kot misli, da je gospodarju všeč.

    • Boris_j

     BBjev “gospodar” je kulturni gnus. Popolnoma ga obvladuje.

     Jordan Peterson je v enem svojem intervjuju omenjal knjigo Hitler’s table talk. Iz nje je jasno razvidno, da se Hitler ni toliko bal judov, ampak, da so se mu enostavno gnusili. To občutenje daje ljudi, ki ljubijo idejo o čistosti in vzvišenosti lastne kulture. Mislim, da natanko to daje BBja.

 • KAPIBARA
 • Krtača 20

  Desne itak pustimo pri miru kot stekle pse. Ko se pa s svojimi hujskanji in lažmi začnejo vmešavat v vse kar s svojim primitivnim iqjem ne razumejo tud približno ne, takrat pa pač povemo svoje mnenje. Desni bi verjetn to radi prepovedal ne?

  • exposingthetruth1111

   V Rusiji homoseksualnosti, transvestizma in agenderjev niso prepovedali v smislu, da to ne smejo biti in skupaj živeti, ampak prepovedali so PROPAGANDO. Kar pomeni po domače ne v vrtcih, šolah, ulicah in v javnem življenju se ne sme nikjer to reklamirat/propairat/vsiljevat ali otroke manipulirat v to. Tako so mlade generacije varne pred tem.
   Tako da v Rusiji parad ne boš videl. V Rusiji se to smatra za psihično bolezen, kar je bila tudi smatrana na Zahodu vse do leta 1975. Seveda na Zahodu so to spremenili, seveda ne zaradi novih raziskav, ampak zaradi ideologije. Zanstveniki so tudi samo ljudje in vemo da se danes da ljudi pokvarit/premamit z denarjem da delajo in govorijo to kar jim tisti s kapitalom ukazuje.

   Če ti verjameš da se nekdo kot gej narodi pol lahko komot tudi verjameš da resnično obstaja velikonočni zajček ki nosi pobarvana jajca. Zakaj ? saj popolna fikcija je oboje, kar bi vsak človek ki je sposoben racionalno in kritično mislit, ter ne naseda nekih puhlicam zahodnih “strokovnjakov”, ki pač govorijo to kar jim narekujejo tisti iz ozdaja kateri imajo kapital.

   • Boris_j

    Če hočete detaljno razlago zakaj je v precej konservativni ruski družbi LGBT napaden, si poglejte tale kratek odlomek iz serije House od Cards: https://m.youtube.com/watch?v=MP8_pqJDwJE

    Tepež LGBT skupnosti v takih družbah je zgolj pridobivanje političnih točk pri konservativcih in popolnoma nič drugega. Je “feel good” kršenje človekovih pravi. Je poceni hitra hrana za ovčji plebs, medtem ko se elite ukvarjajo s tisočkrat pomembnejšmi stvarmi.

    • exposingthetruth1111

     ok, je že res, da v Rusiji so navadni ljudje šli v skrajnost in sedaj nekateri posamezniki pretepajo ljudje na ulici če posumiju da so geji….to tudi ni prav, ampak govoriva o sklopu zakona na državni ravni da se kulturni marksizem…zdaj derivat tega marksizma je tudi LGBTQ ideologija ki se ponekod v nekaterih državah na Zahodu ŽE vsiljuje otrokom v vrtcih in šolah, ter tudi medijih, filmih, risankih, knjiga v pravljicah….in ponekod celo na delovnem mestu. To je problem kateri rine iz Zahoda k nam. Ta izpirjenost in degeneriranost otrok, ne samo v smislu da jih pohabljajo v zanikanju svoje spolne identitete(teorija spola) in spolne usmerjenosti (homoseksualnost, queer, biseksualnost, transvestizm), ampak jih poneumljajo že s tem da jih delajo loleke ki na znajo več razmišljat racionalno, logično in sami kaj narediti….otroke samo dudlajo z neko brezvezno literaturo v realnem življenju se pa bojim ne bodo več znašli.

     • Boris_j

      Kulturni marksizem sploh ne obstaja. Če bi obstajal, kot ga nekateri vidijo, bi ga pričakoval v državah kot so Rusija, kjer je marksizem do neke mere bil vpliven.

      LGBTQ ideologija je liberalistična, ne marksistična, ti dve zadevi ne le da nista isti, sta celo nasprotni. Zato je LGBT v Rusiji in povsod drugod na Vzhodu zelo zatrt. Ker je tam liberalizem na psu, nikoli ni bil resna zgodovinska sila.

      Če to ni dokaz, da je “kulturni marksizem” prenapeta oznaka za ljudi, ki so le nekakšni radikalnejši liberalci, potem ne vem kaj je.

     • exposingthetruth1111

      Glej poimenuješ ga lahko tudi hokus pokus, lahko ga poimenujemo tudi kot new age society po angleško, fakt je da takšna idelogija obstaja, saj kot vidiš da je porast homoseksualnosti, agenderstva queerizma, transvetizma in nevem koliko ostalih oblik teg LGBTQ agende je v strmeme porastu, V Sloveniji še ne, v Zahodnem Svetu v državah kot je ZDA, Kanada, Švedska, Norveška, Nizozemska, Belgija in podobne države kjer so že ponekod zakonodaje kje v šoli učijo in vsiljujejo teorijo spola in vse ostalih deviacij LGBTQ agende. Potem so tukaj že uvedba WC-jevec za vse spole (kako spole ? obstajata samo dva spola !)

      Vsi se sklicujete da ste ljudje znanosti, a znanost je vedno že od nekdaj bila vedno jasna, da obstajata samo DVA spola ženska in moški. Ne rabim niti znanosti da vem da obstajata samo dva spola, ker obstajajo samo testosteroni in estrogeni, dve vrsti genitalij, samo ta dva spola lahko po naravni poti spočneta otroka. Tako da ne rabim imeti IQ več kot 100, ne rabim šol, ne rabim izobrazbe, lahko sem iz čiste vukojebine in po vaše FDV-jevsko sem lahko kmetavzar, pa mi je kristalno jasno da obstajata samo DVA spola, to je fakt naravoslovja in fakt skozi celotno nam znano zgodovino že stoletja oz tisočletja !

      Problem vas zagorvniko new age society je da vi si isto kot sovražni govor prilagajate in razlagate po svoje mimo uradne in prastare definicije.

      Liberalnost je naprimer to, da ima vsak posameznik pravico do svojega lastnega mišlenja. Primer: Jaz se ne strinjam s tvojimi trditvami in mnenji, ampak branim tvojo pravico da lahko izražaš to, tudi če se ne strinjam s tem.

      LGBTQ pa vsiljuje to svojo ideologijo izpirjenosti nad vse ostale, na samo na nas odrasle, ampak na najbolj ranljive to so OTROCI, za to na Švedskem, Norveškem že perejo otrokom mozek in jim uničujejo lastno spolno indentiteto.
      Kako odprti so LGBTQ-jevci je bilo moč videti v Letu 2015 pred referendumom o družinskem zakonu, ko sem jaz tukaj ne tem mediju pisal v podobnem stilu kot pišem zdaj, pa so mi različni uporabniki grozili z nasiljem, da me bodo pretepli, da me bodo po*fukali in take bolane izprijene nagnusne in polne sovražnega govora komentarje.
      Pa se jaz sploh nisem jokal ali jamral da je to sovražni govor in nisem nikomur prijavil. Čez čas so se zavedali svoje sovražne in nasilne ter nestrpne izjave in so pobrisali svoje komentarje tako da niti nisem imel časa na njih odgovorit.
      Tako da se je lepo tukaj že na tem forumu videlo kdo sili sovražni govoro, ko so direktno pozvali da bodo z menoj fizično obračunali in še celo s posilstvom so mi grozili. Seveda se jaz jih ne bojim, ker jasno je da se bom branil in sem se sposoben ubranit pred posamezniki.

      Je pa dober primer iz realnosti in prakse ter prikazuje resnično podobo teh pripadnikov LGBTQ kako “liberalni in toleratni” oni v resnici so.

      Tudi letos mi je en napisal tukaj en komenatar pod mojim namenjeno meni, tudi grozil z nasiljem in da me bo nevem kaj…pa je tale tudi pobrisal svoj komentar, takoj za tem, da nisem mogel odgovoriti na njegov post.

      Tako da LGBTQ so vse prej kot liberalni še manj pa libertarci.
      So ena najbolj nasilnih skupin podobno kot neonaciji, anti fa, SJW in podobne skupine ki ne slovijo po toleratnosti in normalnem konstruktivnem pogovoru….edini jezik ki ga nad teboj širijo, ko se ne strinjajo s teboj je nasilje in grožnje o fizičnem obračunavaju.

      Tako da liberalnost ni da drugemu vsiljuješ svojo ideolgijo/agendo ampak konstruktiven pogovor z dejstvi in kulturnim dialogom brez vzorcev nasilja ali šušlanju z orožjem.

      Odprt sem za debato z vsakim tukaj, kdor pa prinese na debato orožje je pa totalitarec in ne liberalec še manj pa libertarec.

     • exposingthetruth1111

      Rusija je imela komunizem, treba je razločiti kulturni marksizem in komunizem.

      Komunizem je sistem ki ni bil samo socialnega aspekta ampak tudi gospodarski model planskega gospodarstva s strani partije.
      Komunizem je totalitarni sistem 20. stoletja kjer je bilo tudi veliko represije, množičnih pobojih v gulagih in izven njih, ampak sam komnunizem je zgolj derivat marksistične ideologije kjer je Karl Marx v svoji knjigi predstavil popolne poslušne od države in sistema odvisne sužnje, delovne podanike nekaj podobnega kot Fevdalizem, samo ti razliko v da fevdalizmu se niso šli evgenike in tudi gospodar je poskrbel za bivanje svojega podanika, tlačana, službanika, sužnja.

      Komunizem je zgolj en derivat, ena oblika, ena deviacijo marksizma kot širši pojem ideologije ki jo je spisal Karl Marx, kateri je bli član prostozidarstva in del Globalistov bankirjev. Zo tudi pojasni njegova finančna sredstva od kod mu to.

      Kulturni marksizem – že ime pove kulturni, pomeni da se poslužujejo še boljših tehnik uma, demorazlizacije in nihilizma družbe kot prvotni komunizem v 20. soletju, Saj če smo iskreni v komunizmu LGBTQ ideologija ni bila nikjer propagirana ali favorizirana kot je dandanes. V Sovjetski zvezi, Jugoslaviji, komunistični Pojski že takrat javnost ni marala homoseksualnosti in nihče ni narod s tem drezal, če so v partijah sedeli homoseksualci pa nobenega ni brigalo. Če bi bral Karla Marxa je namen uničiti našo civilizacijo, družbo, družino in vse vrednote povezane s tem.
      V družbi hočejo moške feminizirati in ženske mačozirati, kjer moški in ženska nista več sposobna imeti zdrave zveze in normalnega družinskega življenja ki je poznan že od nastanka človeštva.
      hkrati nam uvažajo tuje kulture da se avtohtona kultura uniči z mešanjem ter tudi delajo na vse na se koflikti med kulturami v istem okolju iskrijo….to lahko vidiš vsaj dan v medijih, tudi tukaj.

      Kuturni marksizem je ideolgija ki s pomočjo medijev, šolstva, vrtec, represije(če se kdo en strinja z njimi je takoj sovražni govor in ga je treba kaznovat, demonizirat in preganjat – denarno ali zaporno ali kako drugače) vsiljuje svojo agendo in to celo na mlado družbo oz otroke. Kulturni marksizem se zavzema za močno državo ki se vtikuje v življenja posameznika in narekuje da mi moramo sprejeti da je homoseksualnost zdravi dejavnik družbe, da tisti ki bo svojemu otroku kateremu so prej nafilali glavo da si mora sremeniti spol preprečil to dejanje pred 18 letom mu bodo socialne službe vzele otroka.
      Se pravi ideološki šolski sistem opere otroku glavo da pri 14 letih ta spol ki ga ima od rojstva ni pravi in otrok pri takih letih je hitro vodljiv od zunaj, se želi spremeniti spol in država zakonsko to tudi določi, da če pa bo starš nasprotoval temu se otrok njim avtomatsko odvzame….se tebi to zdi normalno ? To imajo ŽE na Švedskem in na Norveškem. To je bolano !

     • Caesar

      Liberalizem in marksizem sta nastala na zahodu, ne v Rusiji, ki ji je bil marksizem na silo vsiljen iz zahoda v revolucijah pred sto leti in sta različni strani istega kovanca. Liberalizem in marksizem sta v Rusiji tujka, ki so se ju Rusi za vedno otresli in je pričakovati te neumnosti v Rusiji kretenizem. Rusi so to gorje že preživeli, še posebej za časa Lenina in Stalina, zato so tudi najostrejši nasprotniki teh norosti. Mi stalinizma nismo videli od daleč, zato še vedno bluzimo v levičarskih norostih. Putin osebno je komunizem in boljševiško revolucijo označil za veleizdajo in največji zločin nad ruskim narodom v vsej njegovi zgodovini.

     • Boris_j

      Marksizem Rusiji ni bil vsiljen, to preprosto ni res. Na začetku 20. stoletja so imeli svojo “avtohtono” inteligenco na katero je vplival Marx. In mimogrede sploh niso bili vsi Boljševiki. Boljševiki so bili le en del takratne ruske marxovske scene. Že takrat so jih imeli za desničarsko, konservativno deviacijo znotraj marxisma.

      Kajti tudi pod razno niso bili vsi za to, da nekakšna elita prevzame vajeti revolucije in da državo pahne v vojno in nasilno industrializacijo. O tem še številni levičarji in liberalci ne vejo kaj dosti, desničarji praviloma še manj.

   • BARBARA RAKUN

    Bravo!

  • Mimoidoči

   Večina naroda je hetero, tako je vedno bilo in tako vedno bo. Če boš za desne razglašal ljudi po spolni usmerjenosti, potem je tudi večina levičarjev desnih. Mislim, da tudi marsikateremu levičarju gre v nos LGBTQŽBLJ propaganda in vsiljevanje tega v šolah in razno razne teorije iz norišnice o 60. spolih, itd.

  • Slovenc

   Mater si sfalil vse kar si prebral na kilometer. Jaz kot anti jansa se povsem strinjam, da mi otrok ne zastrupljajo z bolno ideologijo ze v drugem razredu. V svedistanu to pocnejo ze v vrtcih…

  • Aurelius

   Podnpiršna – ker si pač skregan z zdravo pametjo in nato še s slovensko slovnico, sem tvoje “pametovanje” malo skorigiral, da bo tako razumljivo za normalne Slovence: “Leve itak pustimo pri miru kot stekle pse. Ko se pa s svojimi hujskanji in lažmi začnejo vmešavati v vse, česar s svojim IQ na ravni sobne temperature tudi približno ne ne razumejo , takrat pač povemo svoje mnenje, levaki pa si to zelo prizadevajo prepovedali, kaj ne?”

 • Matt von Glanz

  Demoni iz casa pred Noetom vstajajo, ker so to poslednji casi in se morajo pokazati gresne poti ljudi.

  • exposingthetruth1111

   Človek ko to vidi da se točno to zdaj v tem trenutku pred našimi očmi dogaja, se ne more začuditi kako je vse to res. In da to kar je napisano, se danes v praksi dokazuje…..samo ignoranti tega niso sposobni uvidet.

   • Matt von Glanz

    hej midva bi lahko skupaj kakšno rekla :)) nekdo, ki danes živi čisto pred Bogom, gotovo ne more biti naiven kot kdaj v viktorijanskih časih, ko je bila družbena morala vsaj na zunaj tako zapeta. Dobesedno vsemu si izpostavljen, samo ničesar nočeš imeti s tem in isto hočeš za družino. Mene nobena novica več ne preseneti, morda bi me za začetek šokiralo, če bi v živo videl kaj od teh svinjarij. Ampak poglej, tudi Noe je bil čist pred Bogom v vseh svojih generacijah, kot piše. Živel je verjetno v samo malo hujšem svetu, kot je to. Tudi tu je prostor za polarizacijo in zdaj za to polarizacijo pripravljajo zakonodajo.

    En japonski koan je tu primeren. Imaš dva lonca z mrzlo vodo. Ena je bila vedno samo mrzla, druga je pa prevrela in se je ohladila. Kakšna je razlika med njima, če ne zganjamo ravno kemije? Načeloma je ni. To smo mi v tem svetu. Nismo nedolžni kot Adam v raju (mrzla voda), smo pa lahko čisti kot Jezus, ki je tudi vse videl, pa ni grešil (prevrela mrzla voda).

    • exposingthetruth1111

     Se strinjam. Kaj vse je videl Noah/Noet lahko samo špekuliramo, ampak verjamem da je bilo hudo in grozno. Da se ti ciklusi ponavljajo je tudi jasno, zato Babilon, Sodoma in Gomora. Si videl en posnetek na YT ko je šel tja v tiste kraje jugozahodno ob Mrtvem morju, kjer ustreza opisu Sodome in Gomore, ko je našel nekaj kar nikjer na zemlji ne najdeš najbolj čiste odmerke žvepla v grolicah, kjer nikjer v naravi ne najdeš kaj podobnega in tega je ogromno nemogoče da bi to človek za foro naredil pred tem. Tudi polno usedlin fosilov pepela se vidi, ki je staro krepko več kot 2000 let.
     Sedaj smo spet na koncu enega ciklus oz bližamo se koncu.

    • exposingthetruth1111

     Samo Bog je nad nami in seveda pod njim prevarant, kateri je zavedel ljudi v grehe in stran od njega. Simbolika se ponavlja vsepovsod kamorkoli pogledam vidim to sranje s piramidami in enim očesom, da še o nešteto drugih simbolih sploh ne govorim teh je tudi ogromno celo več.

     Ko vidiš to agendo danes, ko vidiš vso to dogajanje po celem Svetu, celo tudi pri nas v Sloveniji – si rečeš Svet je popolnoma znorel. Seveda to ni naključje da je temu tako in tudi ne prvič v zgodovini, da je temu tako. Če si bral Book of Enoch tam piše veliko o Noetovih časih.

     • Matt von Glanz

      Enohova knjiga je skrivnostna. Ji zaupaš? Definitvno jo je pa Jezus poznal in tudi apostoli. Vseeno ni ravno stara, 250 AD, čeprav bi bilo fajn, da bi bila iz Jobovega časa …

     • exposingthetruth1111

      težko je zaupat nečemu, kar piše zelo ekstravagantno in unikatno, sploh nimaš ničesar na kaj bi se lahko naslonil ko bereš noter stvari za katere nisi prepričan če imajo sploh smisel. Sploh pri zavedanju da se je veliko spisova prekrilo namerno oz ven izpustilo jim jih prilagodili svojim potrebam.

 • dob

  Po puščavi so svojčas krožile govorice, da je Gadafiju bilo žal, da Pahorjevih kamel ni dal Berlusconiju, pri Italijanih je namreč manjša verjetnost, da bi jih kdo pofukal.

  • črnaovca

   Katoliški duhovniki v Nemčiji spolno zlorabili več tisoč mladoletnikov o kamelah nič ne piše

 • lili pili

  Bravo brscic, kaj pa bo na to rekel strankarski kolega vinko….

 • črnaovca

  Katoliški duhovniki v Nemčiji spolno zlorabili več tisoč mladoletnikov!

  • KP

   Ti bi tudi? Prasci dvolični levuharsko čefutarski!

  • KP

   Levuharski učitelji in vzgojitelji tudi v Sloveniji zlorabili nešteto mladoletnikov! Aja,aja,saj res,o tem pa se pri nas ne sme poročat. Nikoli. Le če se kdaj po nesreči kaj odkrije. Zakaj je tako pri nas??? Tako da črna rdeča prasica ,bodi raje tiho,če ne veš,kaj govoriš. Klasična levuharska dvoličnost!

   • Tone

    Koliko sijih že naznanil policiji?

 • Boris_j

  BB je tudi paradoksna mešanica konservativnega neoliberalca, torej je evropski neokonservativec.

  To so ljudje, ki bi radi gospodarstvo iz l. 2018 in družinsko življenje iz l. 1918. Pravzaprav ne le družinsko življenje, ampak kar celotno kulturno in duhovno sfero “dobrih starih časov”. Da je to nemogoče je menda očitno.

  • IreMinMon

   Fališ

   Izraz neokonservativci (angl. Neocons/Neoconservatives) se tipično uporablja za socialno agnostične ultraimperialiste, tipa John McCain. Tipično zagovarjajo “liberalni svetovni red”, militaristični avanturizem in netransparentne obveščevalne dejavnosti. Sicer sami sebe štejejo za desnico, a dejstvo je da je to stara desnica, ki k sreči izginja. Smrti Johna McCaina sem se veselil tako kot že dolgo ne smrti nikogar. Počivaj v miru Neokonzervatizem, 1981-2016, nihče te ne bo pogrešal.

   V Saudski Arabiji recimo lahko še vedno vidiš “kulturno in duhovno sfero starih dobrih časov”. Argumenti, da je to nemogoče so iz riti privlečeni.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!