fbpx

[Video] Bernard Brščič v oddaji Dialog: “Prosim, prosim, pe*ri, pustite nas, naše otroke in pse na miru, ker vam nismo nič naredili.”

Foto: printscreen

Mag. Bernard Brščič je povedal tisto, kar si misli večina Slovencev: “Želim si živeti v normalni družbi. Ne želim predpisovati LGBT skupnosti in imeti uvida v njihove spalnice, ampak prosim, prosim, pedri, pustite nas na miru, pustite naše otroke, naše pse pri miru, ker vam niso nič naredili. Nihče vam nič noče, nihče se v vaše sprevržene prakse ne spušča, imate vso svobodo, počnite za štirimi stenami, kar želite, mene, otroke in pse pa pustite pri miru.” Spregovoril pa je tudi o tem, kako abnormalno počasi postaja normalno ter da so kulturni marksisti pravzaprav že dosegli svoj cilj, kar pomeni, da je do komunistične revolucije le streljaj. Oddaja, ki jo enostavno morate pogledati! 

V oddaji Dialog je mag. Bernard Brščič spregovoril o nevarnosti malo poznane ideologije postmodernizma in kulturnega marksizma, ki ruši osnove zahodne kulture in civilizacije. Nekateri poznavalci pravijo, da gre v resnici za postkomunizem, ki se je preko akademskih krogov pretihotapil na Zahod. Postmodernizem in kulturni marksizem namreč ne priznavata temeljev in osnov zahodne civilizacije. “V tej ideologiji je boj delavca proti kapitalistu nekako zamenjala retorika boja zatiranih proti zatiralcem. Vedno pa je tisti, ki zatira, beli, zahodni, patriarhalni, kapitalistični, krščanski moški,” je spomnil urednik in voditelj oddaje Dialog Aleksander Rant.

Da bi prišlo do revolucije na Zahodu, je potrebno prevrednotenje vseh vrednot
Brščič je že na začetku izpostavil Frankfurtsko šolo kulturnega marksizma, ki je glede zločestih posledic pravzaprav najhujša. “Gre za sovražnika številka 1 zahodne civilizacije,” je dejal ter razložil, da gre za filozofijo, “ki se je razvila nekako po oktobrski revoluciji v 20. letih prejšnjega stoletja. Nastala je zaradi tega, ker si takratni zahodni marksisti niso znali predstavljati, zakaj komunistična revolucija ni pljusknila iz Rusije, takratne Sovjetske zveze, na Zahod; zakaj je bil delavski razred na Zahodu praktično rezistenten, vzpostavil neke vrste koalicijo s kapitalisti in ni prišlo do izvoza teh revolucij, kot so si jih ne nazadnje želeli tudi tvorci oktobrske revolucije”. Spregovoril je tudi o tezi, da glavni problem za izvedbo komunistične revolucije na Zahodu ni med kapitalistom in delavcem, “ampak spone morale, družina, spol, narod, rasa, vera. Da pride do revolucij na Zahodu, je potreben pohod skozi institucije, prevrednotenje vseh vrednot, dekonstrukcija spola, družine, naroda, rase in seveda tudi dekonstrukcija krščanstva na eni strani kot prevladujoče vere, na drugi strani pa poglavitne etične podstati zahodne civilizacije”.

Brščič se je poglobil tudi v t. i. teorijo zatiranja: “V nasprotju z Marxom, ki trdi, da je temeljni konflikt med delom in kapitalom, oni (judovski misleci, op. p.) trdijo, da je problem eksploatacije na eni strani polnokrven heteroseksualen bel moški in na drugi strani plejada zatiranih obrobnežev, tako imenovana mavrična koalicija, ki jih danes spremljamo na cestah evropskih mest, se pravi muslimanov, steklih feministk, raznoraznih spolnih iztirjencev, od pederastov, sodomitov, katamitov … tisto, kar danes razumemo pod evfemizmom LGBT skupnosti, tako imenovane parade ponosa,” je dejal in razkril, da se vedno sprašuje: “Ponosa na kaj? Ponosni smo lahko tisti, ki imamo svoje družine, svoje otroke, pa ne paradiramo z njimi po ulicah evropskih mest in ne utrujamo okolice.”

“Normalni moški imamo radi ženske, a si ne želimo postati ženska.”
Nosilci Frankfurtske šole zagovarjajo popolno liberalizacijo oz. razreševanje civilizacije nevroze z detabuizacijo seksualnosti in trdijo, da je spol družbeno konstruiran. “Se pravi, da ko se zjutraj zbudim in pogledam v svoje mednožje, je to, kar vidim, privid in da si lahko zamislim: ‘Bernard, pa ti si ženska!’,” je slikovito opisal družbeno konstruiranje. “Najbrž ti ni treba biti novodobni Aristotel, da razumeš, da obstajajo biološke razlike med moškim in žensko, in da jih ni možno odpraviti z nekim dekretom centralnega komiteja zveze komunistov. Normalni moški imamo radi ženske, a si ne želimo postati ženska. Normalne ženske imajo rade moške, a si ne želijo postati moški. Skratka, tisto, kar je na udaru Frankfurtske šole kulturnega marksizma, je normalnost. Če želijo izpeljati svoj ideološki program, mora abnormalno postati normalno.” Po njegovem je kriza sodobnosti, da je svet iz tira, da je torej postalo normalno, da neka ženska z državnim denarjem doji psa. “Ko to postane normalno, so kulturni marksisti pravzaprav že dosegli svoj cilj in je le še korak do uspešne izvedbe in do komunistične revolucije.”

Foto: printscreen

Problem pedoseksualcev: pod pretvezo ideala ljubezni opravičujejo pedofilijo
Rant pa je svojega gosta povprašal tudi o vključitvi pedoseksualcev v LGBT skupnost, kjer preko ideala ljubezni brez starostne bariere opravičujejo oz. sprejemajo pedofilijo kot neko popolnoma normalno družbeno stanje. “Kje se to konča?” ga je zanimalo. Brščič na to odgovarja: “Konča se verjetno v zoofiliji, ki je danes tudi na programu dekriminalizacije, morda v izkazovanju ljubezni moškega in radiatorja, skratka, omejitev je očitno nebo.” Dodaja, da je očitno za njih morala popolnoma subjektivna.

Če izhajamo iz dejstva, da je spolni odnos namenjen ohranitvi vrste, je populacijska strategija LGBT skupnosti nestabilna. “Oni so slepo črevo človeškega razvoja. Niso sposobni prokreacije, zato pa želijo prodreti s to nasilno proliferacijo LGBT agende v vrtcih, v šolah, celo v domovih za ostarele,” pravi ter dodaja: “Ne želim si šole, kjer bi moje otroke poučevali o teh abotnih, degeneriranih spolnih praksah. Želim si živeti v normalni družbi. Ne želim predpisovati LGBT skupnosti in imeti uvida v njihove spalnice, ampak prosim, prosim, pedri, pustite nas na miru, pustite naše otroke, naše pse pri miru, ker vam niso nič naredili. Nihče vam nič noče, nihče se v vaše sprevržene prakse ne spušča, imate vso svobodo, počnite za štirimi stenami, kar želite, mene, otroke in pse pa pustite pri miru.”

Celoten intervju z Bernardom Brščičem v oddaji Dialog na Nova24TV poglejte tukaj:

M. S.