fbpx

[Video] Dobila prepoznavnost, izgubila kredibilnost: Nadomestna poslanka Nina Maurovič pustila triletnega sinka in odšla v šov, kjer je priznala, da ima poleg moža ljubimca

Foto: facebook

Razkrivamo zamolčano plat nadomestne poslanke Nine Maurovič: ko je odšla v resničnostni šov, v katerem je priznala, da ima poleg moža še ljubimca, so se nad njo zgrnili spletni komentatorji, ki so jo zasuli z obtožbami, da je slaba mama. Pa ne zato, ker je imela ljubimca, temveč zato, ker je doma pustila triletnega otroka in za več tednov odšla živet v hišo Big Brother. V šovu je res postala vseslovensko znana, a je zato izgubila vso kredibilnost. Tega se zaveda tudi sama in zato bo zelo težko gradila uspešno politično kariero.

Če bo predlagani kandidat za ministra za javno upravo Rudi Medved imenovan za ministra, se bo namesto njega v klopi državnega zbora usedla nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Big Borther Nina Maurovič. Nina je v tem šovu spregovorila o tem, da vara svojega moža, s katerim ima tudi sina, z ljubimcem, ki ga pogosto obiskuje v toplih krajih. Nekateri že špekulirajo, da se bo tudi zato odlično znašla v državnem zboru – vsaj glede na “renome” politike, lahko zasledimo po spletnih klepetalnicah. Nastop v resničnostnem šovu je bil sicer za Maurovičevo odskočna deska, saj je tam še kako opozorila nase. Kljub temu, da se je kmalu zatem, ko je pred celo Slovenijo priznala, da ima ljubimca, ločila od Gregorja Blatnika, je v intervjuju za revijo Ona plus dejala, da v življenju ničesar ne obžaluje. Danes je njen sin že najstnik, nikakor pa ne gre pozabiti, da je bil ob njenih izjavah, da ima poleg moža še ljubimca, star komaj tri leta. Če so v vsem tem času njene sporne izjave nekako potonile v pozabo, pa mediji, če bo sedla v poslanske klopi, še dolgo ne bodo pozabili, kaj vse je izjavila in kako je vzdihovala, ko je govorila o ljubimcu.

Foto: Facebook

Čeprav se Maurovičeva hvali predvsem s svojo novinarsko kariero, češ da je kot urednica “teta iz ozadja”, nas preseneča, da tako ponosno ne govori o svojem blogu. Ko ga na hitro preletimo, nam je jasno, zakaj – na njem namreč deli nasvete o piškotkih, kruhu, solatkah, popolnih čistilih za dom in podobno, torej daleč od resnega novinarstva.

Da bi morala dvakrat premisliti, ali sploh vstopiti v resničnostni šov, je priznala že tri leta po koncu šova, ko je jasno in glasno povedala za Siol.net, da resničnostni šovi prinesejo prepoznavnost in izničijo kredibilnost. Kako bo torej njen nastop pred poslanci veljal za verodostojnega?

Foto: Facebook

Maurovičeva se sicer hvali s številnimi izkušnjami – je pevka, novinarka, urednica, voditeljica, sedaj pa bo še poslanka. Kako je priznala, da ima ljubimca, pa poglejte v spodnjem posnetku, kjer o ljubimcu prizna: “Jaz ga imam tako rada. /…/ Samo poletje imava zase, samo tri tedne na leto.” To pa je bilo še posebej boleče za njenega takratnega moža Gregorja, ki mu je Ninino izjavo predvajala Nina Osenar in ga povprašala za izjavo v studiu. Izkazalo se je, da je on vedel za njenega ljubimca, a sta vztrajala v zvezi zaradi otroka.

P. E.