fbpx

[Video] Ko imaš zapufano ženo in otroke, greš z mlajšo v Pariz, in te takole ujamejo kot Jankovića: Kako to pojasniš ženi?!

Foto: Printscreen

Ljubljanski župan Zoran Janković je pred dolgovi pobegnil v Pariz z veliko mlajšo sodelavko, je pred dnevi razkril portal Požareport. Kdo je pot plačal, ali je šlo – Janković je posnet s podžupanjo Tjašo Ficko – za službeno pot na račun ljubljanskih davkoplačevalcev, na Mestni občini Ljubljana še niso pojasnili. Tako tudi ni znano, kako je posnetke Janković pojasnil svoji soprogi Miji, ki se doma kot trgovka bori z dolgovi in slabim poslovanjem.

Smo pa dobili odgovor, kdo je Jankovića posnel in objavil posnetke, na katerih s Fickovo ne delujeta kot sodelavca, ampak kot par. Posnetek je objavljen na omrežju YouTube, v celoti pa si ga lahko ogledate v nadaljevanju. In ne boste dolgo gledali zaman, ljubljanski župan in podžupanja se bosta pokazala od 38. sekunde naprej.

Posnetek je bil objavljen na omrežju YouTube septembra leta 2016, avtor, ki se predstavlja z imenom Ljubim Pariz (I love Paris), pa je dejansko objavil prispevek o usnjenih jaknah, ki jih lahko nosite, ko se nekoliko ohladi, kot jih nosijo ženske v Parizu.

Na spletni strani ljubljanske občine je objavljen intervju s Fickovo, v katerem pravi, da prosti čas najraje preživlja s tistimi, ki jih ima najraje.

Skandal24.si