fbpx

[Video] Luka Simonič: Štajerci odločamo, kakšno vlado želimo v prihodnosti in kako se bomo razvijali

Pričakujem ugoden rezultat, to je, da bomo zmagali,” je dejal kandidat SDS Luka Simonič in dodal, da tudi Štajerci odločajo, kakšno vlado želijo v prihodnosti. “To so volitve desetletja, od njih je odvisno, kako se bomo razvijali,” je dodal. Volilne rezultate bo pričakal v svojem lokalnem okolju, v Orehovi vasi. “Upam, da bomo nazdravili s penino.”

Do 11. ure je na volitvah v državni zbor glasovalo 356.976 volivk in volivcev oziroma 21,05 odstotka vseh volilnih upravičencev. Kandidati za poslance SDS so danes obiskali volišča in opravili državljansko dolžnost.

Karmen Furman: “Danes je pomemben dan za Slovenijo in za to, kako se bo razvijala v naslednjih štirih letih. Z našo vlado na čelu s SDS smo pokazali, da znamo graditi Slovenijo za vse ljudi, zato si želimo, da bodo ljudje danes to tudi prepoznali in da bomo po tej poti gradili Slovenijo tudi v prihodnje. Rezultate volitev bomo z volilnim štabom in podporniki pričakali v centru Slovenske Bistrice.”

Branko Grims: “Te volitve so pomembne zato, ker je pomembno, v katero smer se bo razvijala Slovenija. Želimo, da bo Slovenija varna, da bo to država blaginje, da bodo v njej cenjene slovenska identiteta, kultura in prave vrednote. Gradimo Slovenijo!

Klavdija Operčkal: “Kar so za športnike olimpijske igre, to so za politike volitve. Sodniki na današnji tekmi bodo volivke in volivci.

Mojca Škrinjar: “Te volitve so pomembne, ker potrebujemo varno, mirno, blagostanja polno in zeleno Slovenijo, kjer se spoštujemo vsi ljudje. Rezultate volitev bom pričakala na sedežu stranke SDS.”

Rado Gladek: “Da se bodo volivci pravilno odločili in – roko na srce – zmago Slovenske demokratske stranke.” Volilne rezultate bo pričakal skupaj z volilnim štabom in podporniki.

Julija Herle: “Volitve so zelo pomembne, saj vsi soodločamo, v kakšni prihodnosti oziroma v kakšnih pogojih bomo živeli. Zelo lepo je, da ta praznik sovpada s praznikom Božjega usmiljenja, belo nedeljo.”

Demokracija