fbpx

[VIDEO] Nasmejali se boste: To so bizarni videoposnetki najbolj zapravljive predsedniške kandidatke

Foto: STA

Da v času predsedniške kampanje številni uporabljajo takšne in drugačne načine promoviranja, je jasno. A nekateri so pri tem bolj, drugi pa malo manj spretni. Maja Makovec Brenčič, ministrica, ki je prejemala sporne dodatke za stalno pripravljenost, je na Twitterju objavila kar nekaj zanimivih videoposnetkov, ki vas bodo zagotovo nasmejali. Morda pa tudi zato tako “visoka” podpora.

Maji Makovec Brenčič že od vsega začetka v predsedniški tekmi slabo kaže. Morda se tudi zato zdi, da je že kar nekako vrgla puško v koruzo, saj je bila edina izmed kandidatov, ki je odpovedala udeležbo na soočenju na naši televiziji Nova24TV.

Kakorkoli, to je sicer ni ustavilo pri ustvarjanju in objavi videoposnetkov na Twitterju. Enega je objavil celo premier Miro Cerar, govori pa o tem, da so najboljše stvari tri. Katere tri? Odgovora ni. Potem pa imamo tu še vožnjo bagra in boksanje. Kakšen je smisel vsega tega, res težko ocenimo, lahko pa ugibamo, da želi morda Makovec Brenčičeva postati najdražja predsedniška kandidatka vseh časov. Kot je poročal Pozareport, ki je navajal vire vladne koalicije, je namreč ministrica že samo do konca prejšnjega tedna za volitve porabila več kot 100 tisoč evrov, kar je za zdajšnje predsedniške volitve ogromno denarja. Zdaj je mogoče tudi nekoliko bolj jasno, zakaj je bila ministrica edina od kandidatov, ki ni odgovorila na naša vprašanja glede porabe denarja v predsedniški kampanji. Koliko so zapravili ostali kandidati, lahko preverite tukaj.

https://twitter.com/MajaMakovec/status/918480727955726337

https://twitter.com/MajaMakovec/status/919166521561272323

B. V.