[Video] Novinarka je dregnila v posle z drogo nekdanje ministrice Katarine Kresal, nato so jo medijsko in eksistenčno uničili

Foto: Nova24TV

Mojca Vočko, ki je bila nekdaj kot televizijska novinarka zaposlena na Televiziji Slovenija (Tednik, Odmevi) in je razkrivala odmevne afere, kot je tista s korupcijo v Unicefu Slovenija in o poslih z drogo Katarine Kresal, je postala tarča koordiniranega napada medijev, ki so jo  povsem poteptali, da se je danes znašla na robu preživetja. Vočkova je veljala za eno izmed najbolj nadarjenih raziskovalnih novinark na nacionalki. Ko je Mojca Vočko kot prva v Sloveniji začela raziskovati korupcijo v Unicefu, je pritegnila tudi pozornost protikorupcijske komisije, ki jo je takrat vodil Goran Klemenčič. Padale so kazenske ovadbe zoper vodilne v Unicefu Slovenija zaradi korupcije, direktorica Maja Vojnović se je morala posloviti. Ukvarjala se je tudi s koruptivno izdanimi, potvorjenimi in zlaganimi psihiatričnimi izvedeniškimi mnenji. Leta 1998 je naredila 40-minutni dokumentarni film z naslovom Kalvarija Hrastovec, s katerim je dokazala zločine v Zavodu za duševno bolne Hrastovec. Ljudje so živeli v strašnih razmerah, denar se je porabljal za sindikalne izlete.

Aprila 2011 pa je pripravila desetminutni TV-prispevek o trpinčenju in pohabljanju mestnih golobov, kar so njeni nasprotniki izkoristili in ji podtaknili umazano medijsko zgodbo, češ da je doma gojila golobe. Vdrli so v njeno stanovanje, kjer že dolgo ni živela več in poslikali razdejanje, ki ga je nekdo naredil na način, da je golobe spustil v stanovanje. Mediji so udrihali po njej z vseh strani, tisti, ki so se ji želeli maščevati, so jo medijsko umorili. Pahnili so jo tako daleč, da je danes zaradi sodnega pravdanja povsem obubožala, po hrano in obleke odhaja na Karitas. Njeni šokantni zgodbi je prisluhnil voditelj oddaje Drugorazredni, Luka Svetina. V nadaljevanju objavljamo intervju.

Gospa Mojca Vočko, vrsto let ste bili televizijska novinarka na Televiziji Slovenija, ljudje se vas spominjajo po vašem delu za Odmeve in Tednik. Znani ste po tem, da ste se kot prvi začeli ukvarjati z razkrivanjem korupcije v Unicefu Slovenija. Glede na to, da so takrat dejansko začele padati glave, me zanima, ali mi lahko opišete svoje raziskovanje afere? 

Bila sem prva, ki sem začela raziskovati korupcijo v Unicefu Slovenija in na podlagi mojih zbranih dokazov sem pritegnila tudi protikorupcijsko komisijo, ki jo je tedaj vodil zdajšnji pravosodni minister Goran Klemenčič, in vložili so kazensko ovadbo zoper vodilne v Unicefu. Direktorica Unicefa Slovenije je nekaj let pred tem imela 9.000 evrov plače, kar je zame šokanten podatek. Kaj vse so počeli s humanitarnim denarjem, vam raje ne bom razlagala. Skratka, le droben odstotek je šel za lačne in trpeče otroke. V tistem času pa so se mi začele dogajati precej čudne stvari, začelo se je poizvedovanje za menoj in tako naprej. Nato smo 21. junija 2011 pripravili precej udarne Odmeve, ko pa sem delala že šesti preiskovalni prispevek o tem, je naenkrat usekalo po meni.

Lahko rečeva, da so se vam v času raziskovanja začele dogajati čudne stvari, čudni klici, povabila, sočasno pa ste raziskovali tudi vpletenost takratne notranje ministrice Katarine Kresal v posle z drogo, pa tudi drugih visokih politikov? 

Leta 1998 sem na Televiziji Slovenija naredila 40-minutni dokumentarni film z naslovom Kalvarija Hrastovec. Ta film je bil precej odmeven, televizija ga je celo poslala na televizijski festival in po mnenju poznavalcev ter strokovnih ocenah je bil ravno ta raziskovalni film razlog, da je odletelo takratno skorumpirano vodstvo. Tik pred afero, ki je potem sledila in s katero so me poskušali eliminirati ter dobesedno ubiti, sem raziskovala tudi vpletenost takratne notranje ministrice Katarine Kresal v prepovedane droge. Zaradi lastne varnosti vam ne smem razkriti, kaj vse sem ugotovila in s kom vse sem se pogovarjala. So pa zadeve seveda šokantne, tudi takšne, da te doleti nenavaden telefonski klic in te nekdo opozori, da  je bolje, da ustaviš svoje novinarske korake.

Omenili ste tudi potvorjena, zlagana psihiatrična izvedenska mnenja. Na žalost je Slovenija država, kjer ima psihiatrija še vedno izjemno moč in psihiatrični izvedenski ceh je dobesedno nedotakljiv. Že takrat sem prišla do ugotovitve in podatkov, da imamo pri nas tako imenovane zločinske psihiatre. Zločinske pa zato, ker so to ljudje, ki izdajajo naročena, koruptivna, izmišljena in potvorjena mnenja pod vplivom višjih sil posameznih zakulisnih interesov, in med temi sodnimi izvedenci najdemo tudi agente Udbe, kar je zame šokantno.

Foto: Nova24TV

Bili ste znana raziskovalna novinarka, ko ste delali šesti prispevek, se je proti vam sprožila afera. To je bilo januarja 2012. Opišiva, kako so se vas v medijih lotili, saj se je dalo prebrati marsikaj. Še pred afero ste aprila 2011 pripravljali 10-minutni prispevek o trpinčenju in pohabljenju mestnih golobov, kar so očitno vaši nasprotniki uporabili proti vam. 

Tisti, ki so imeli takšen ali drugačen interes, so ta TV-prispevek o trpinčenju in pohabljenju mestnih golobov uporabili zoper mene. Kar naenkrat je usekala afera, češ da sem naseljevala živali in golobe v stanovanje. V nekaj dneh so me mediji ubili, pri meni niso ničesar preverili in me vprašali. Zgodba je bila očitno namerno konstruirana, samo prizorišče pa temeljito načrtovano in posneto, ti posnetki so se namreč medijem posredovali s pomočjo USB-ključka. Skratka, prišlo je do pravega medijskega linča, mediji pa so iz tega naredili pravi sistematični medijski umor. Zamislimo se lahko nad tem, kaj vse lahko v Sloveniji človeka doleti. Gre za tipično nedopustno medijsko zaslužkarstvo, kjer gredo mediji preko trupel, kjer človek ni pomemben, kjer se eklatantno krši novinarski kodeks, kjer se krši zakon, ustavo, in to so počeli mainstream mediji. V mojem primeru Delo, Slovenske novice, Pop TV, Preverjeno, Kanal A, Televizija Slovenija. Skratka, ista hiša, ki je decembra 2011 pripravljala posebno pogodbo z novinarko Mojco Vočko, da bo imela čim boljše pogoje dela za svoje raziskovanje in čim višje honorarje, je naenkrat usekala po tej novinarki s šokantno afero. A vi to razumete? In odgovoren za to je bil takratni odgovorni urednik razvedrilnega programa Vanja Vardjan.

Kaj nam je povedala Mojca Vočko, si poglejte na spodnji povezavi na video prispevek!

Torej v tistem času, ko je afera izbruhnila, ste bili zaposleni na Televiziji Slovenija?

Imam status samostojnega novinarja, podelilo mi ga je ministrstvo za kulturo leta 2002, na tej podlagi sem z vsako hišo sklepala delovna razmerja, pogodbe.

Vaš takratni urednik Igor Pirkovič vam je dejal, da vam verjame in da vam bo vedno stal ob strani.

Govoriva o Igorju Pirkoviču, ki je odletel zaradi Thompsona in je zame eden najboljših urednikov, kar sem jih kdaj srečala in ki je vedno stremel k razkrivanju družbenih nepravilnosti. Prepričana sem, da je ceno plačal v pravem trenutku, tako kot jaz. Sama iz zakulisja najinih pogovorov vem, tudi iz tistega časa, kako so se trudili, da bi ga odžagali, kar pa jim je uspelo šele pri nesrečnem Thompsonu. Igor je bil ob izbruhu afere izjemno korekten, izrekel mi je vso podporo, povedal je, da ne more verjeti temu, kar bere in gleda. Povedal je, da mi bo vedno stal ob strani, in lahko rečem, da je to besedo držal. Tragično je, da imamo državno hišo, za katero vsi državljani plačujejo prispevek, vendar tam nadpovprečne kadre, talente prej ali slej odžagajo, moteče dejavnike tako prej ali slej eliminirajo. To je tragika te hiše. No, mimogrede, meni ta ista hiša dolguje tri honorarje iz leta 2011 za moje tri novinarske prispevke o korupciji v Unicefu, kar je precej tragično.

Igor Pirkovič je torej držal svojo besedo, ko ste potrebovali izjave za sodišče. Dejansko  jih je napisal in poslal, a vendar se kljub temu zdi, da sodišče nikoli ni bilo na vaši strani. Izdalo je namreč celo ukrep o nujnem psihiatričnem zdravljenju.

Moj nekdanji urednik Igor Pirkovič je te izjave res napisal, a za drugi sodni postopek. Hvaležna pa sem vam za omembo varnostnega ukrepa, da vse vendarle razkrijemo pred najširšo javnostjo. Leta 2012 je bil zoper mene sprožen kazenski proces, ki je bil pravi montiran kazenski proces, kakršnih je v naši državi kar nekaj, mnoge žrtve pa pristanejo tudi v zaporu. Nepredstavljivo je, da te sodišče s priporom prisili, da greš k sodnemu izvedencu. Prisiljena sem bila obiskati sodno izvedenko prof. dr. Margo Kocmur, nekdanjo direktorico Psihiatrične klinike  v Ljubljani in veliko zaslužkarico iz javnih sredstev. Gospa je v 23 minutah prišla do nenavadnih ugotovitev, ki jih ni nikoli dognala in ugotovila. Dobila sem mnenje, da sem bila leta 2011, torej v času, ko sem delala najbolj udarne preiskovalne novinarske prispevke, med drugim o korupciji v Unicefu, neprištevna. A si predstavljate? Takrat, ko sem cele dneve preživela na Televiziji Slovenija, mimogrede, bivala sem tudi v nekem samostanu in so me ljudje vsak dan srečevali. Torej med tem, ko sem preučevala raznovrstno gradivo, sem dobila od neke izvedenke (sodne plačanke) takšno mnenje, da sem bila neprištevna. Vidite, zraven je pritegnila še svojega kolega iz preteklosti dr. Janeza Mlakarja, ki sploh ni bil sodni izvedenec. Si predstavljate to? Po ZKP-ju to sploh ni dovoljeno, enako je kot v zadevi Novič, kjer forenzični laboratorij sploh ni imel akreditacije. Vendar se na naša opozorila sodišče sploh ni oziralo, pri tem pa je ignoriralo naše dokaze, da sem duševno zdrava.

Foto: Nova24TV

Psihiatrično zdravljenje, afera z golobi, o vsem tem smo lahko na široko brali v večini naših medijev, v medijih pa se je pojavila tudi visoka številka vaših tožb proti novinarjem. Kako je s temi tožbami proti novinarjem?

Ko se zgodi medijski umor, ko te mediji nezakonito, neetično, nedopustno ubijejo pred najširšo javnostjo in ti poskušajo uničiti življenje, ti dejansko uničijo kariero. Meni konkretno so uničili sedem do osem let življenja, zato imaš na izbiro, da se predaš, narediš samomor ali se greš boriti. V pravni državi je pravno sredstvo prvo, po katerem moraš poseči. Z zahtevo objave demantijev pri nobenem slovenskem mediju nismo dosegli nič, skratka mainstream mediji so očitno navajeni tega, da fake news deluje in da si žrtve ne morejo nič pomagati. Torej, če jaz kot medij o nekom nekaj objavim in si vse izmislim, človeku povzročim katastrofo, človek pa si ne more nič pomagati, ker tudi pristojna sodišča držijo štango medijem in temu medijskemu zaslužkarstvu, iz katerega lahko dejansko izpeljemo medijsko mafijo. Namenoma se objavljajo izmišljene zgodbe, uporabljajo živi ljudje in to za ceno tega, da se višajo rejtingi. Šokantno je, da nekdo s tem služi. Omenili ste tožbe. Na eni strani je bilo treba ukrepati kazensko zaradi žaljivih obdolžitev, nato pa je bilo zanimivo videti, kako Okrožno sodišče v Ljubljani  streže tem zadevam. Prišli smo do zaključkov, da mediji lahko prosto lažejo o človeku in s tem nekoga raztrgajo ter ubijejo z lažmi. V primeru, da je to laž pred medijem objavil en drugi medij in uničeval istega človeka, so vsi ti avtorji člankov oproščeni kazensko, ker se sodišča sklicujejo na tiste prejšnje objave, kar je seveda neverjetno, ker potem ni nihče sankcioniran.

Mojca, vi pravite, da resnica do zdaj nikoli ni bila slišana. Verjamem, da se zato počutite drugorazredno. Kako mislite, da lahko dosežete svojo pravico? Slišal sem, da odpirate svojo spletno stran in da boste napisali tudi knjigo.

Za svojo zaščito sem bila prisiljena ukrepati, ker po pravni poti ne moremo nikamor. V Sloveniji, žal, obstajata sodna korupcija in sodni kriminal. Osebno bom iz tega naredila marsikaj, če le ne bom padla z lestve. Med drugim bom dokaze objavila na svoji spletni strani in v svoji knjigi. Upam, da bo Slovenija kdaj prišla na tisto raven, ko bo zavladalo pošteno sodstvo, ko bosta zakon in pravo dobila svoje mesto, ki jima gre po Ustavi Republike Slovenije.

Nina Žoher, Luka Svetina [povzeto po oddaji Drugorazredni]

 • karlina

  Z eno besedo-GROZLJIVOOOOOOO, živimo v totalno totalitarističnem sistemu, totalno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • cosmosjasnovidec

   In pasjejebskem svetu.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • cosmosjasnovidec

  Kolikokrat sem že tukaj omenjal da je “k.kresal” oskrbovala zaposlene v parlamentu z kokainom pa nihče ni verjel.
  Ravno zaradi prikrivanja kriminalnih dejanj njene mame ter njenega navideznega partnerja (ona je namreč lezbača od katere zaudarja nek neznosen vonj?) “pasjejebca stenice” je na silo hotela za ministrico v policijo kjer so lahko po njeni zaslugi pometali pod prag njihova kriminalna dejanja in odtujevali vse obremenilne dokaze z policije kateri so jih bremenili.
  Iz policije je tudi odstranjevala zaplenjeno drogo ter jo dostavljala v parlament in raznim drugim osebam na višjih položajih.Pokradli so kupe denarja skupaj z tovarišem “pahorjem” a se je vse pometlo pod prag in utihnilo.
  Pasjejebca “miro stenico”kateri je bil pogrižen pri “baričeviču”je ravno ona že tam oskrbela saj je sodelovala pri teh izprijenih psihično bolanih frustracijah saj je bil “baričevič”dejansko ženska lezbača.
  Kresalka je odtujila seveda tudi fotografije nadzorne kamere preko ceste na kateri se je videlo kako iz Baričevičeve hiše v dolgem plašču beži tovariš “pahor”katera slika je sprva bila objavljena na medijih a,ko so videli in spoznali kdo je na fotografiji so jo vsi mediji morali odstraniti zadeva je pa potihnila in policija sploh nič ni raziskovala čeprav je šlo za umor z strani ubogih psov kateri so se drogirani branili.
  Tudi za pse je prasica nosila drogo,da so jih drogirali potem pa spolno izrabljali.
  Tako imamo kakor za predsednika države tako za druge vse položaje na vodstvu same leve ter komunajzerske “pasjejebce”.
  Od kod to vse vem?? Ja saj sem pa vendar tajni agent v službi xxx povrhu še pa jasnovidec.
  Za tole novinarko Mojco Vočko mi je pa res žal,da so jo levaški,čefutarski ter komunajzerski prasci uničili kot tudi vsakega kateri ni složen z njihovim početjem.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Rožle

   Pa jest sem ti 100% verjel … men verjami :)

  • zokispoki

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ !

  • Johan

   Vse zaplenjene droge je prodala levičarjem in pod mus so jih morali kupovati zaporniki na Dobu.
   Kar so zaslužili so porabili za droge in sebe uničili.

  • etrusk

   Za Pahorje , sem prepričan , da ni normalen človek.

 • Franc Šink

  Demokracija pa taka !!!

 • učko

  Neo-komunistično-balkanistični-pederistično-čefuristični-Kučanistični vladajoči nam režim je uničil na tisoče, na desettisoče ljudi v tej državi in jih še uničuje. JaJo pa se smejčka, pa špila kao neko opozicijo temu zločinskemu režimu, da ljigavca Tonina sploh ne omenjam !!!!!

 • Tweety Bird

  Laž je nesmrtna duša SDS-a !!

  • Tačka

   tvit tvit, ćiv ćiv, hov hov…spet tvoja kresal

  • Beli Sneg

   Tisto kar pripisujemo komunistom bi ti pripisal drugim. Kako tipično komunajzarsko. Laž nesmrtna duša komunizma, velja od vekomaj.

  • Sadako

   Ali SDS z lažnim penisom dolgim 37cm prodira v svoje pse? Malo premisli. To je mučenje živali.

  • Korenjak

   Bimbo, še misel moraš ukrasti (Havlu), ker lastnih nimaš. In kot vsi leftardi si prokrojil po svoje. Laži, kradi, pa boš priden komunist in boš morda prišel v komunistična nebesa (javno upravo).

 • Grenze

  Marga Kocmur naredi vse za denar al veste kako se takim ljudem reče ???? Ti ljudje niso ljudje ampak nekakšni stvori brez hrbtenice dotični primerek pa sploh izstopa in je kot SVINJA pri koritu !

  • K mal po guglaš po internetu…že na sliki čuden zgleda.

 • Za Mojco je pa boljš da se od zdej naprej izogiba lojter, cvetličnih lončkov,…zna bit nevaren. Pa se psihiatrinja kateri mastno plačajo za diagnoze bi znala dati diagnozo, da je oseba kot je Mojca nagnjena k samopoškodbam. Mojca bi skoraj za samozaščito potrebovala hladno orožje?

  • Franc Vidrih

   Pa pijanih lovcev se je tudi dobro izogibati, a ne de.

 • Marica

  Ja itak da se spomnim te kokoši. Najela je stanivanje, najemnine ni plačevala in ko so jo hoteli vreči ven so ugotovili da ima v stanovanju ene 100 golobov. Vse je bilo posrano in uničeno. Lastnica stanovanja se je pred kamero razjokala ker ji je ta zmešanka naredila toliko škode.

  • Miro Jereb

   Ti si zgubljen…petelin, saj članka sploh nisi prebral ali pogledal. Bučko.

  • Beli Sneg

   In ti si bila zraven, da veš da ji tega niso namestili. Rdeča banda z udbo je še vedno delujoča in če so ogroženi njihovi, so pripravljeni na neverjetne scenarije. Saj je tudi tista vila od Senice na Primorskem dolgo veljala za kmetijo. In laži so presstituti sposobni ponavljati do nezavesti, štango pa jim držijo vsi podsistemi v državi, ki jih vse po vrsti obvadujejo rdečkarji od policije, sodnije, psihiatrije….

  • Miro

   kazen obveznega psihiatričnega zdravljenja ji je izreklo komunistično sodišče, ane?? je sam mal golobe hranila…

 • Miro Jereb

  Sistem je pod nadzorom rdečih…ni dvoma. POJDIMO VSI VOLIT.

 • Mantadea

  Mojca Vocko, priznanje za pogum in vsa podpora z moje strani. Tudi sama sem zrtev organiziranega udbomafijskega kriminala in mi je dobro znano s kaksnimi kriminalci imamo opravka. Tako kot je rekla Mojca, ali koncas na psihiatriji, prisilijo te v samomor ali pa se odlocis boriti. Tudi sama sem izbrala boriti in na sreco prezivela vec poizkusov umora in izzivljanje udbo psihopatov, ki me hocejo na vsak nacin odstraniti. Udbomafijska banda skupaj s policijo, sodisci in pomagaci v javnih ustanovah se izzivljajo nad posamezniki, ki bijemo boj za resnico in pravico. V tej drzavi je to dejansko samomor. Kdor se preda, je ze izgubil, kdor se bori, ima se kancek upanja. V normali drzavi, kjer na sodiscu lahko dosezes pravico, pri nas je pravica samo za kriminalce.

  • Sadako

   Bali so se, da bi izsledili mučitelje golobov in zato so morali (v norišnico) zapreti tistega, ki je opozarjal na mučenje golobov.

 • Ivan Serpentinšek

  Zaposlite jo novatv!

  • Sadako

   Pametna ideja, bo lahko ugotovila kako lepo na halal način…

   • Ana Banana

    klati kristjane, ali pa kup muslimanov enkrat skupinsko posili kakšno Evgenijo.

  • Božobožo

   Ja tam bi ji pasalo ker je dosti perjadi, serjejo pa itak po vseh.

 • sloustava

  Se pridruzujem vsem, ki pravite, naj jo zaposli Nova24tv. Raziskovalnih novinarjev, ki imajo pogum, znanje, sposobnosti in predrznosti, ki so brez strahu in predsodkov, manjka. Oziroma jih ni! Priblizek je Pozar, a se nam je zameril, ker vsegliha. Tisti, ki bo mene primerjal z lopovom, tajkunom, Kucanom in komunistom, tisti je pri meni oplel na vekov veke! Tisti, ki si bo drznil v isti kos vreci Kucana in Janso, je vreden prezira, globokega nespostovanja in dvoma o kredibilnosti!

 • Sadako

  Saj bi tudi Thompsona zaprli v norišnico, če bi ga le lahko.

 • totex39

  Sam se boriti proti komunistični eliti je že naprej znano, da jo izgubiš in te lahko uničijo z svojimi znanimi oprijemi, ki se jih poslužujejo na grozen način, kar je že vsem znano.

 • tarantela

  A res?

 • učko

  Jah, lejte, zločinski kučanistični režim je organiziran in si člani med sabo pomagajo, režim pomaga “svojim”, če zaidejo v težave. Nasprotniki režima pa nimajo te podpore, niso organizirani, ko jih režim “gazi” jim nihče ne pomaga. Da ne omenjam egoističnega JaJota, ki misli, da se mora samo on kot samooklicani večni disident smilit drugim, drugih pa on ne vidi, čeprav jih je ravno on, mogoče samo posredno, pahnil v kremplje režima.

 • if

  Tragična življenjska pot Mojce Vočko zame ni novost, ni presenečenje, le podaljšuje niz potrditev z novim zlogom, ki izpolnjuje in dopolnjuje sliko RS v enoznačno berljivo stanje, ki dokazuje, da RS na najvišjih državnih funkcijah vodijo kriminalci!

 • Ana Banana

  Sojenje Damirju in Fikreti Porić, ki sta obtožena, da sta zasužnjila in zlorabljala varuške svojih otrok, se je včeraj nadaljevalo z branjem listinske dokumentacije.

  banana, spolna zloraba
  Eno od varušk naj bi spolno zlorabila z banano Foto: Arhiv Novice Svet24
  Obtožena, ki imata skupaj tri mladoletne otroke, sta po navedbah tožilstva prek oglasov na internetu novačila ženske iz BiH, Srbije in Hrvaške, da bi opravljale delo varuške. Obljubljala sta jim plačilo od 350 do 500 evrov mesečno, streho nad glavo in prehrano. Ko pa so reve prišle v Slovenijo, se je zanje začel pravi pekel …

  Kot je bilo razbrati iz včerajšnjega »pinkponka« obrambe in tožilstva, sta bila Porićeva v preteklosti že obsojena, vendar je zdaj uradno Fikretin kazenski list prazen. Damir pa še ima na vesti dve bagatelni pogojni obsodbi.
  Ljubljanski okrožni sodnik Srečko Škerbec je včeraj med drugim prebral uradni zaznamek policije o sprejemu ustne ovadbe 21-letne oškodovanke Mirsade B. iz Tuzle. Kot je bilo slišati, je bila Mirsada v Bosni prijavljena na zavodu za zaposlovanje, doma pa so se morali preživljati s 70 evri pokojnine starih staršev. Ko je po spletu brskala za delom v tujini, je naletela na oglas zakoncev Porić, ki sta v Sloveniji obljubljala 500 evrov mesečnega plačila za varovanje eno leto stare deklice. Mirsada si je izposodila denar za avtobus in odpotovala v Ljubljano. Na avtobusni postaji jo je pričakal Damir in jo odpeljal v stanovanje. Šele tam je izvedela, da imata tri otroke in da mesečno plačilo znaša 250 evrov. Reva je morala spati na jogiju na hodniku, jesti ločeno od Porićevih, tla ribati dvakrat dnevno, ko so otroci legli k počitku, in Fikreti masirati stopala. Damir, ki se ukvarja s preprodajo železa, je bil večino časa zdoma, Fikreta pa je doma nad njo zganjala psihofizični teror.

  J**** ji je očeta, mamo in boga

  Na predobravnavnem naroku oktobra lani so Damirju v primeru priznanja ponudili tri leta zapora, Fikreti, ki naj bi eno od varušk tudi spolno zlorabila, pa devet let zapora.
  Dnevno jo je zmerjala, da je čarovnica in neumna ter ji psovala očeta, mater in boga. Večkrat je bila Mirsada deležna tudi fizičnega nasilja. Enkrat jo je Fikreta med masiranjem nog brcnila v prsi, ker je s prsti ni dovolj močno stiskala. Ob neki drugi priložnosti jo je oklofutala s škatlo robcev, ker nekaj ni dovolj dobro pospravila. Iz istega razloga se je nanjo dvakrat spravila tudi s pestmi. Mirsada je sicer razmišljala, kako bi prišla iz stanovanja, vendar ji je Fikreta vzela potni list, omejevala pa ji je tudi telefonske klice. Muke 21-letnice, ki je v Slovenijo v dobri veri prišla s trebuhom za kruhom, je prekinila policijska racija. Podobno izkušnjo je z družino Porić med oktobrom 2013 in aprilom 2017 imelo še devet žensk, skupno naj bi jih torej zasužnjila 10. Eno od oškodovank, ki naj bi zaradi nasilja izgubila kar 18 kilogramov, naj bi Fikreta tudi spolno zlorabila z banano. Obtožena je od aretacije aprila lani v hišnem priporu, očitke pa ostro zavračata. »Domotožje, klima v državi, visok življenjski standard, hiperaktivnost otrok, različna verska kultura, prevelika kvadratura stanovanja za čiščenje,« je razloge varušk za beg nazaj domov v zagovoru našteval Damir Porić. Se nadaljuje.

 • Goran Hvala

  Jqh sicer ne vem kak je zdej ona full top ce pa ke iz tistih krogov katerim vi pravite presstituti…ce bi pobrskal mal nazaj grem stavit da ste tako oklicali tudi njo…sicer pa zakaj ji zdej vi ne daste sluzbe…ste totalni demokrati z razliko od rtv pa se ona je super novinarka…taka kateri vam manjkajo…torej ne vem kaj se cakate…al se bojite da bo potem se kaksno zgodbico o vas objavla…

 • mona lisa

  To me v naši državi sploh ne preseneča in tej zgodbi še kako verjamem. Žal to je Slovenija.

 • Olga_10

  Kapo dol pokončnim in poštenim ljudem, od politikov, novinarjev, zdravnikov, sodnikov…! Z vsem srcem jih podpiram! Takšni ljudje tlakujejo pot demokraciji! Zato pa taki napadi nanje, saj se levičarska (komunistična) vrhuška z vsemi silami oklepa oblasti in PRIVILEGIJEV ZASE IN SVOJE!
  Vsak razumen človek vidi, kaj se dogaja! Kar poglejmo zlorabo Nickov na portalu in poskus DISKREDITACIJE komentatorjev in Nove 24! Vse to je isto, komunistično udbaško gnezdo!
  Dol z njimi!
  Volimo desnico in naredimo konec zlorabam, manipulacijam, diskreditacijam, kraji in zločinom komunistov, ki se imenujejo “levičarji”, vendar z evropsko levico nimajo nič!

  • Milan Muhič

   Olga, pa mi daj recept, kako prepričati ljudi z opranimi možgani, da bi končno dojeli razliko med zdravim plodom in plevelom. Kaj takega, sodeč že po komentarjih je le utopija, zato, ljudstvo, narod, bije ti poslednji up, da se tudi pri nas zgodi pravna in pravična država, kjer ne bo več drugorazrednih tlačanov in , kjer bo vrednota morala in človeško spoštovanje!

  • etrusk

   Se popolnoma strinjam vsaka čast pokončnim, poštenim , zavednim Slovencem . Škoda je , da jih ni več kot komunistov. Ko jih bo več , potem se lahko troštamo dobro , pošteno Slovenijo.

 • Jovo Jamnica

  G. Blažič, Demokracija: Zlorabe sodstva kradejo davkoplačevalcem denar in čas!

  Casnik 9.9.2015 20:14 (Spletni magazin z mero)
  ———–
  Upam, da razumete, da imena te osebe, ki me je spravila na zatožno klop, ne bom javno napisal, ker bi to lahko postalo predmet nove kazenske ovadbe proti meni. Obstaja namreč utemeljen razlog, da ji sodišče ugodi in avtorja teh vrstic spozna za krivega.

 • Gor Pri

  Zakaj jo ne zaposlite pri vas?

 • MEFISTO

  Naj razume, kdor more!

  NOVO lahko zapustimo vsi pametni komentatorji, pa bo po zaslugi enega, edinega in vedno istega imela še vedno največ komentarjev.

  Kvaliteta ni pomembna, količina je važna, pravijo.

  • alojz

   Na 24 ur imajo drugačen pristop. Tam napišejo, da je bil včerajšnji strelec na šoli Trumpov simpatizer. Ko napišem, da je nosil majico z slikami Kordiševih vzornikov me pa brišejo.

 • Olga_10

  Zato pa Kresalka ni želela dati lasu na testiranje drog! Je že vedela zakaj! Uboga policija s tako “ministrico” (mafijko)!

 • xtc

  Vsaj kar se tiče Katre je babnica povedala resnico,vsi ,kizadevo pobližje poznajo vedo to.
  Očitno pa je ,da je babnica hudo stopila na prste levakom ,ki so se je lotili z vsemi sredstvi.
  Ko levaku zmakneš korito postaneš njegov smrtni sovražnik.
  Da levaki zlorablja jo psihiatrijo za dosego svojih ciljev je pa znano iz Yuge.
  Sicer pa spomnite se kako so zčeli govoriti o psihičnih težavah Svetove in kasneje Mazejeve,ko so se nekateri pomembni levaki znašli v dreku in ko se je razkrilo,da so hoteli krast od njih zaslužen denar takoj so neki psihiatri iz reprezentance pričeli z govori o nestabilnih,neuravnovešenih,čustveno labilnih in drugače labilnih osebnostih,noMatejo Svet so tako utišali, Tino pa je rešil Massi in lumparije obelodail,kako daleč je šlo napreje smo videli najprej medijski stampedo,nato pretep nato grožnje nato sodna pota,doker jih Masi ni zlomil,vse kar smo lahko sklšali smo videli od zmerjanja Tine z Laško k*****,do tega ,da je izdajalka,da saj smo Italjane premagali med NOB in kaj išče ta Lah tukaj in da naj se zgubi nazaj itd.
  Skratka očitno je Tina imela srečo Mateja pa kot tale novinarka ne.
  Seveda pa v vseh primerih sledi peljejo v precej isti krog.

 • kralj matjaž

  Žalostna zgodba. Prepričan sem da 10 let matretiranje s strani režima pusti posledice. Najbolj grozno pa je, da se rdeči norčujejo iz tragične zgodbe posameznika.

 • montyamp

  Saj ni dregnila v osje gnezdo , dregnila je v gnezdo udbopartijske teroristične celice , to je leglo zločincev , atentatorjev , to so usrani mladiči zazidarjev , idioti po profesiji .
  IVEK KDO TE JE UBIL ???
  https://www.youtube.com/watch?v=7AaeV17w3Os&t=1864s

  • Hribouc

   Na mrtvo pijani jager iz Jurovskega dola.
   Pomagala sta mu samo dva Udbaša na rdečem mopedu.
   Iz tagornje hiše. Stopil je na stol in pustil odtis na njem.
   Stol je izpuhtel na Milici na Ptuju ali tam nekje.
   Staro Roterjevo bajto so porušili, saj je kazila vas.
   Roter je, pravijo, lepo obogatel saj je v arestu kvačkal prtičke.
   Roter in župan zdaj trgujeta in ne dovolita spomenika Iveku, dobrotniku Jugoslavije z medicinskimi pripomočki.
   Današnja Udbokučanistična banda medicino krade pri belem dnevu, da ne bi posnemali Iveka Krambergerja!
   Saj veste, Ivek je opozoril :”Komunisti so spremenili slovenski značaj v navaden drek!”
   Zadel ga je, našega Iveka Dobriotnika z Negove, na 150m natančno v srčno arterijo in kugla je odbila nekaj smrekovih vej.
   150 miličarjef kugle ni moglo najti, kajti eden je slučajno stopil nanjo in jo stlačil f zemlo.

   (pa nobenmu povedat, meni je povedou p’rjatu za šankom)

  • Ivan Serpentinšek

   Iveka bi mogli raziskat preden glavni terorist gre v pekel.
   Da bo še malo kartal z bavčarjem in pokramljal kje so nardili napako…

 • Omogočite ji preživetje

  Zaposlite jo na Novi, kaj še čakate!?

 • domovina mili dom

  Moram priznati, da sem tudi jaz padel na kučanovo medijsko finto pri tej novinarki. Moramo priznati, da so komunisti spretni pri likvidacijah.
  Dajte ji priložnost, da razkrije to komimamilarsko mafijo.

 • radames

  Izvedeniška psihiatrična mnenja so zelo draga. Zato zraven lahko pridejo le posvečeni in pravoverni.
  Sicer pa imamo pravo psihiatrijo kar sredi Ljubljane. “Norišnica sredi mesta”, je nekoč za svojo ustanovo zapisala Ljerka Bizilj.

 • Hribouc

  A ste ji ,Mojci Vočko, že ponudili službo, g.direktor?
  ——————————————————————-
  Kar opisujete je vratolomna kriminalna in rdeča Udbokučanistanska vokojebina Slovenistan!

 • Olga_10

  Mojca Vočko je odlična in poštena novinarka, se takoj vidi, da je članica SDS. Tisto z golobi pa so ji podtaknili, prav tako so ji podtaknili psihiatrično mnenje!

  • macon

   Lažna Olga.

  • TROL – TROL – TROL – packa lažniva – OBREKUJEŠ- FUJ

   • Viktorh

    Lep dan, draga Marta.
    Čas je za setev plodovk…

  • KIKI

   Saj poznate dela in način delovanja tajne sedanje in
   bivše udbomafije in se prosim, ne čudite! Ko se oni odločijo,
   da “nisi zanje”, nimaš nobene možnosti več in ponavadi kloniš!
   V kolikor še cepetaš., se moraš dobro obračati, ker tvoja glava
   je vedno njihova tarča!

  • bbb

   Ja valjda so ji podtaknili, udba je srala po kuhinjskih elementih itd…

 • Osti jarej
  • Mantadea

   Spostovani! Lepo vas prosim, ne obsojajte ce niste nikoli doziveli in preziveli psihicnega terorja raznih udbo placancev, ki naredijo popolnoma vse za denar. Sama taksna izzivljanja zelo dobro poznam in lahko samo recem, veliko jih za denar naredi popolnoma vse. Blagor vam, ki tega niste in nikoli ne boste doziveli, ste ocitno na pravi strani. Brez zamere, vse je res in resnica je izredno kruta!

   • Osti jarej

    ….VERJAMEM,DA JE/STE , BILA DOBRA RAZISKOVALNA NOVINARKA IN,DA JE VTAKNILA NOS,KAMOR SI GA DRUGI NISO UPALI….NIČ NE OBSOJAM,SAMO RAZUMNO DVOMIM,KAJTI MENDA JE OMENJENA NAJELA CELO VSAJ TRI BIVALIŠČA,KAMOR NAJ BI NASELILA GOLOBE IN MENDA TUDI MAČKE,SAMA PA V NJIH NI ŽIVELA IN NITI NAJ NE BI PLAČEVALA STROŠKOV IN TUDI ZARADI TEGA JE BILA NA SODIŠČU……KAR SE PA OSTALEGA TIČE: LAHKO JE SHUJŠALA IN SE ZANEMARILA ZARADI PRITISKOV,ALI PA JE VZROK KAJ DRUGEGA?

    • Osti jarej

     Konec januarja 2012 sem namreč na spletni strani Demokracije, ki jo pravkar berete, objavil dokaj postranski komentar k člankom iz Slovenskih novic o gospodični, ki je najela celo več stanovanj in vanj naselila golobe. Posledice so bile seveda katastrofalne. Toda pozor – najemnica stanovanj je začela s pomočjo policije in sodišč uveljavljati svojo voljo in je lastnico stanovanja celo kazensko ovadila, kar se mi je zdelo totalno deplasirano početje. In sem se vprašal, ali je ljubezen do živali res nad pravno državo. Oseba, ki je najela stanovanje za golobe, me je po dveh letih kazensko ovadila in vložila še civilno tožbo.

     Upam, da razumete, da imena te osebe, ki me je spravila na zatožno klop, ne bom javno napisal, ker bi to lahko postalo predmet nove kazenske ovadbe proti meni. Obstaja namreč utemeljen razlog, da ji sodišče ugodi in avtorja teh vrstic spozna za krivega.

     Prav tu pa se zgodba šele začne. Moj vir me je namreč obvestil, da naj bi moja tožnica menda vložila okoli 70 postopkov (!), torej kazenskih ovadb in tožb. Pri vseh naj bi bila tudi oproščena sodnih taks in drugih stroškov. Kaj to pomeni? Prvič to, da se tožnica lahko zanese na to, da brez večjih težav vlaga vedno nove in nove ovadbe proti ljudem, ki bi jo lahko le posredno kritizirali, medtem ko ji sodišče tega sploh ne zavrne! Tudi če se postopek za toženo osebo konča ugodno, mora vseeno sam poravnati stroške, ker je tožnica pač oproščena plačila sodnih stroškov, saj ji le-te subvencionira država, s tem pa vsi davkoplačevalci! Medtem pa mora oškodovanec, ki je bil krivo ovaden (kar je tudi kaznivo dejanje s strani tistega, ki je krivo ovadbo vložil!), sam kriti stroške, ker mu jih pač ne bo nihče povrnil. Oškodovan je torej materialno, pa tudi psihično zaradi pritiska, ki ga nanj izvaja tisti, ki je vložil ovadbo. Vrh tega pa je oškodovana tudi država, saj se mora ukvarjati z bagatelnimi sodnimi postopki, ki nimajo nobenega smisla. Vse to povzroča »zabasanost« sodišč, pa tudi na dejstvo, da stroški teh postopkov bremenijo proračun.

     ZA ČASNIK : G.BLAŽIČ

     http://www.casnik.si/index.php/2015/09/09/g-blazic-demokracija-zlorabe-sodstva-kradejo-davkoplacevalcem-denar-in-cas/

     torej jo je sesuvala tudi kakor desnica?’!

  • Vera

   Če jaz osebno ne bi izkusila ” komunističnega škornja ” , bi bila po nedolžnem v zaporu več let.Poštena kot sem bila in sem taka ostala , jim nakana ni uspela . Pravica vedno zmaga, samo borit se je treba , ne odnehat.

   • Mantadea

    Gospa Vera, cestitke za pogum in vztrajnost. Mene so obsodili na smrt brez sojenja in to ze pred leti, pa ne samo enkrat, veckrat. To sele zdaj vem, tako dobro so se pretvarjali. Zdaj mi je vseeno, ker so me spravili ob vse in nimam vec kaj izgubiti.

    • Osti jarej

     …predvidevam,da ste mojca…morda se motim,a to je redko……če še enkrat citiram pisanje g.blažiča,so vam bila sodišča izredno naklonjena….

     Moj vir me je namreč obvestil, da naj bi moja tožnica menda vložila okoli 70 postopkov (!), torej kazenskih ovadb in tožb. Pri vseh naj bi bila tudi oproščena sodnih taks in drugih stroškov. Kaj to pomeni? Prvič to, da se tožnica lahko zanese na to, da brez večjih težav vlaga vedno nove in nove ovadbe proti ljudem, ki bi jo lahko le posredno kritizirali, medtem ko ji sodišče tega sploh ne zavrne!

     • Mantadea

      Motite se, nisem Mojca, sem samo ena od zrtev dolgoletnega udbomafijskega terorja. Prepricana sem, da nas je bilo veliko, zal so mnogi ze pokojni, ker so podlegli terorju ali doziveli organizirano prometno nesreco. Iz izkusenj vam povem, da sem poznala nekaj pogumnih ljudi, ki so postali zrtve. Glede sodisc imam slabe izkusnje, ne poznam Mojce osebno, si jo pa zelim spoznati. Morda bi skupaj ustanovili stranko, skupaj s podobnimi prezivelimi sotrpini. Lep pozdrav.

     • Osti jarej

      ….razen primera uhernik,ne poznam nobenega zmontiranega procesa,pa sem že kar nekaj desetletij na svetu…pustiva zdaj proces proti štirim,kajti omenjeno z navadnim,brezpravnim človekom ,nima nobene zveze….

      …kar se omenjene bivše raziskovalne novinarke tiče,me čudi to,kako naj bi se vsi,brez kakršnekoli osnove ,spravili nanjo…..nenazadnje je tudi požar odkrival marsikatere svinjarije,pa je še danes na prostosti

    • tarantela

     Tole je pa paranoidna shizofrenija!!!

     • Mantadea

      Spostovana tarantela! Najlepsa hvala za vaso strokovno diagnozo, zal vas moram razocarati. Moja diagnoza je popolnoma normalna, kar je marsikateri dejansko psihicno moteni osebi, s kateri sem in se imam opravka, popolnoma nedojemljivo, glede na vse kar sem prezivela in kar se prezivljam. Vse dobro in lep pozdrav.

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Anton

  glede stanja v psihiatriji, na katerega nakazuje dotična novinarka, ji celo do neke verjamem, saj po predhodnjih informacijah je znano da so totalitarni režimi imeli v sklopu zdravstva, strokovnjake, ki so po nareku/ukazu politike pisali prirejene diagnoze, katere tarče so bili politični obsojenci. Jaz verjamem in celo upam si trditi, da je dotična gospa bolj prištevna kot kak poslanec z vrst stranke levice, pokora gospe pa je da ne izhaja/ni pristašica “tpravega ” političnega pola.Če si genialen, nadpovprečen pravgotovo nisi čist normalen(v pozitivnem smislu dikcije), poanta nespsoobnežev lenuharjev, komunsitov pa je vtem da so z selekcijo družbe, izločevali osamelce, skratke tiste podatke(beri ljudi), ki so štrleli iz povprečja in kateri so jim bili praviloma cokla njihove boljševiške , stalinistične revolucije.

  sarkazem press

  • Vera

   Marsikoga so na tak način spravili ob imetje in dobro ime . Sramota za RTV SLO, ki podpira neumneže , ne pa sposobnih in poštenih raziskovalnih novinarjev !

 • Johan

  Mafisto, sem te prepoznal, bodi bolj realen in sprejemljiv za desno sredino.

 • bbb

  Mojca Vočko misli, da ima lahko v hiši, ki jo najame, vse – tudi slona ali medveda.

 • Sadako

  Namesto, da se spravljate na tistega, ki pobira poškodovane golobe, raje poiščite tistega, ki jih je poškodoval.
  PS. Če Mojcej nima prostora za poškodovane živali, jih lahko pripelje meni.

 • etrusk

  Gospo novinarko g. Mojco ki je zavedna Slovenka , svetujem , do jo nova 24tv zaposli in stem dobimo novinarko ki bi napisala in povedala marsikaj resničnega

 • Osti jarej

  …jakov fak SREBRNNNNNNNNN……jeeeeeeee,bravo SLOVENEC

 • župnik cefizelj

  ah to je ta golobja princesa, ki je uničila stanovanje! ženska definitivno sodi med oblazinjene stene.

  • Sadako

   Ti tudi. Brez skrbi. Moti te gospa, ki je pobirala poškodovane živali, ne motijo te pa ljudje, ki so jih poškodovali.

 • tarantela

  tole pritoževanje bi pa jaz jemala malo z rezervo. Je precej pristransko. Bolezen naredi svoje. Pa ni treba, da je za bolezen kriv kdo drug, taka nevšečnost pride čisto sama, nepovabljena in nezaželena.

  • Sadako

   Nevšečnost je, če hoče pomagati poškodovanim živalim. Medtem, ko nasilnež še vedno lahko poškoduje golobe. Ti bi si zaslužil, da bi bil v naslednjem življenju trpinčen golob.

   • Osti jarej

    …nevšečnost to postane tedaj,ko s tem škoduješ drugim….v tem/teh primerih so kratko potegnili najemodajalci…..pismo….ne moreš v tuje stanovanje spustiti vseh ljubljanskih golobov in pustiti,da ga userjejo od tal do stropa pri tem pa niti najemnine ne plačuješ, niti ne živiš v njem

    • Sadako

     Pobiranje poškodovanih živali, ki ležijo po pločnikih se mi ne zdi grdo. Grše je poškodovati uboge živali. Sram te bilo, kdor nima usmiljenja z živalmi, ga nima niti z ljudmi. Danes golobi, jutri otroci.

   • tarantela

    Oglej si spodaj link, ki ga je prilepila osti jarej!!! Bi Ti dala stanovanje v brezplačno uporabo zato, da nekdo naredi tako svinjarijo? Lahko počneš v svojem stanovanju kar hočeš, pa še tega ne, če s tem ogrožaš zdravje drugih v okolici.

    • Sadako

     Bi. Imam hišo in spodaj sem napisala, da ja. Lahko takoj.

 • piko8

  Vsi pokončni Slovenci na volitve, da se rešimo te izrojene rdeče drhali!!

 • Jovo Jamnica

  Madonca. Na spletu je moč brati sodbo, ki jo je Vočkova izgubila proti novinaru Aleksandru Brudaru. Dajte ga povprašat o zadevi, NOVA, pa Gašpera Blažiča iz sorodne Demokracije…. Ta članek je enostranski in opredelit se je nehvaležno.

 • DJURO SUMAR

  Mojca Vočko me ni prepričala in se bojim, da resnično potrebuje psihiatrično zdravljenje.

 • bednick

  Ko sem videl tisto golobje stanovanje sem reku, tale pa ni pr taprav.

 • DJURO SUMAR

  Živali bo treba bolj zaščititi, še prej pa ljudi.

 • Rotar Jakob

  kurćanova udbomafija s krivosodjem:
  bivša žena-psihiatrinja-brez zaposlitve-po ločitvi predloži sodišču bianko-moj podpis-da mi je posodila 100.000€ kar ji overi mnz-forenzik in krivosodje potrdi-plačal sem pod pretnjo grožnje da mi sicer zarubi hišo!

  • janko

   Welcome tukaj, tu se boš počutil kot v toplem družinskem gnezdu, sempre :) !

 • Slovenka

  Eno vprašanje. Mi lahko kdo pomaga? Sporočajo mi, da začasno ne morem blokirati uporabnika in naj poskusim kasneje. Zelo sem nezadovoljna, da to trenutno ni mogoče in če mi bo onemogočeno blokirati tiste, s katerimi ne maram imeti opravka, se bom odjavila s portala.

  • radames

   Ja, tehnično tale Disqus ni v redu. Najcenejša varianta foruma.

  • bednick

   Kolk časa pa že nisi?

   • Slovenka

    ??????????????????

 • Jovo Jamnica

  Dobro dobro… berem sam kar me zanima…

 • bednick

  Če bi videl Louis Pasteur tisto svinjarijo v golobjem stanovanju, bi se obrnil v grobu, pa ne enkrat!

 • Borut Zabret

  Nic novega,meni so pred27 leti povedali,da zame nikjer ne bo sluzbe in res me nihce ni vzel v sluzbo za policijo tko vemo,da igra dvojno igro on deluje kot mafijska zdruzba in nadzira vse glasne in kriticne,da zasciti lopove v zdravstvu pa tudi lorabljajo svojo funkcijo oz.moc sem namrec dializni v SB Celje in me ze vec kot 3 leta zavlacujejo in mi ne izdajo vseh potrebnih napotnic za preiskave in tako uvrstitev na cakalno listo,ko te pa psihicno unicijo in sprovocirajo in naredis kaksno neumnost te pa poslejo na psihiatrijo in ti vsiljujejo,da imas psihoze in je vse ok.v drzavi in vse funkcionira samo s teboj je vse narobe.

 • dr Janez Sveti

  Torej ni uničila stanovanja v Ljubljani in hiše pri Vrhniki, ki jih je imela v najemu?

  DR janez SVeti

  • tzt

   Sveti spet si “pametn”. Smučaš?

   • dr Janez Sveti

    Ne. Ne smučam.
    DR Janez SVeti genij

    • tzt

     Ostane ti sv. Nepametni.

     • dr Janez Sveti

      Zavist, ki jo gojiš do moje genialnosti je meni razumljiva in tebi škodljiva.

      DR Janez Sveti genij

  • Soave

   Meni se tudi zdi, da je na vse to potrebno malo več napisati.
   Kaj za vraga se je res dogajalo ?
   Da se vemo paziti ??? Kaj vse nam lahko ” prilepijo ” ???

 • Tweety Bird

  Laž je nesmrtna duša SDS-a !!

  • tzt

   Tunek, pa ti morš bit brezbarvn. Sam za tipkovnico visiš. Ne bom te uprašu al se samemu sebi smiliš.

   Lej resno. Če nisi ravno suveren pr položnicah, bi te zdej k’ je smuka vsaj častu za eno dopoldansko

  • janko

   Oprosti luštna ptičica ampak ene sama laž si ti. Karkoli poveš je treba negirati, invertirati, potem pa zvem, kaj je res.

  • Čarovnica z griča

   Ko ti bodo norci zvezali tačke in ti bodo prst za prstom odmirali, boš že videla, ker točno to so morali preživljati nesrečni golobi v Zoranovem gulagu Bolani.

  • FUCK COMMUNISM

   A to je tvoj komentar na zgornji prispevek?!?!?!? Ameba, ki zivi na dnu umazane mlake, bi napisala kaj bolj inteligentnega od tebe! Levuharji ste resnicno govno clovestva!

  • trumpet2018

   pišče lažnivo pokvarjeno sociopatsko, brezćutno, večjega lažnivca od tebe ni, lažnivi foglov tunek, psihiatrični bolnik z razcepljeno osebnostjo in notorični lažnivec, ki trola 12 ur na dan, lahko te je sram, da tako lažeš, ti nisi človek, ti si kup lažnivega konjskega dreka. S takšnimi smetmi kot si ti , je imela opraviti Mojca Vočko

 • Claudio Moro

  Naj zacne hodit v cerkev! Samo tja hodimo pravi,zavedni Slovenci! SDS! SDS! SDS!

  • Tom Žnidarčič

   Ker ne hodim v cerkev nisem zavedni Slovenec, ker nisem zavedni Slovenec ne smem volit SDS? BEBO!

 • janko

  Uboga novinarka!! Niso pretirane izjave ljudi, da živimo v ugrabljeni državi! Itd…. Ampak tega nihče ne sliši oz. ne verjame. Vsi živimo v vrtincu vsakodnevnega boja za kruh, za lepši jutri zase in svoje. Ugrabitelji (nevzgojeni potomci krvavih komunistov) pa nemoteno plenijo in dušijo narod naprej….

 • Balkica

  Neverjetno, kako hitro se lahko človeka potunka, mu uniči dostojanstvo in ga pahne v prepad! Upam, da bo zmagala pravica in da bo novinarka v tem boju zmagovalka!
  Želim ji vse dobro!

 • test

  Izredno cedna zenska, ampak se vidi, da so jo lepo “psihicno obdelali”. Upam, da se resi iz te godlje!

  • wtf

   čedna??

 • tramal

  Unicefu in rdečemu križu nikoli nisem zaupal ker imajo vse komunisti v oblasti in kradejo kolikor morejo .Moram pa priznati da tudi karitasu ne več ,ker sem videl koliko srbinov hodi po pakete in pošiljajo v srbijo ,tam pa vse prodajajo.namesto da bi delili zastonj.

  • Karitas nima nič s tem, če oni to pomoč zlorabljajo. Ali naj za njimi špilajo policaja, kaj ljudje s tem blagom počnejo ?
   Če res to prodajajo ni prav, če pa s tem pomagajo revežu v Srbiji pa v tem ne vidim nič slabega. Revežu je treba pomagat, če mu lahko.

  • DJURO SUMAR

   Srbe na vrbe.

 • Soave

  Spominjam se tistih groznih člankov o golobih. Pa fotografij ! Takrat mi tudi na pamet ni padlo, da je možno, da je vse sprovocirano. Takrat – res se ne spominjam – ji nihče ni stopil v bran ? Čudni ljudje !! Morda bi pa sedaj malo bolj razložili, kako in kaj je bilo ??

  • Ko se ta divjad odloči, gre do konca. Žrtev ne štejejo. S tem je treba prenehat, če smo ljudje !

   • Den456

    Kje si ti že videl komunista, ki mu lahko rečeš človek. Oni so hinavske, krvoločne zveri.

   • Soave

    Ja !! ČE. smo ljudje !!

    • Sadako

     Če bi videla, kaj so naredil golobom, bi vedele, da tega ni zmožen normalen človek. Tak človek se je včeraj spravil na golobe, jutri se bo na mačke, pojutrišnjem pa na ljudi.

     • DJURO SUMAR

      Lahko je tudi obratno, najprej na ljudi.

     • Soave

      Ja, se spominjam.
      Vendar se jaz obenem sprašujem o ” krivdi ” te novinarke. Ja, bila je ljubiteljica golobov. Ne bi jih pa smela imeti toliko v stanovanju. Ampak , tako zelo so jo izpostavili. . . . . . namerno ?

  • DJURO SUMAR

   Takrat še ni obstajala NOVA24TV.

   • Soave

    Upam, da mi boš tole malo bolj razložil ! Hvala,

    • DJURO SUMAR

     NOVA24TV pač iz vsakega dogodka naredi levičarsko zaroto, za kar je bila tudi ustanovljena. Tudi takrat so obstajali raziskovalni novinarji, ki so bili desničarsko opredeljeni, pa ni nihče iz dogodka naredil afero.. Tole je majčkeno podobno sedanjim aferam o sexualnem nadlegovanju, ko so igralke in ostale znane osebnosti ugotovile, da jih je nekdo nadlegoval pred 40. leti. Pa tudi tisto o Mateji Svet. Kdor pozna očeta Mateje Svet ne bo nikdar verjel, da nebi on Toneta Vogrinca stresel iz hlač že takrat na licu mesta.

     • Soave

      Z drugim delom se strinjam.
      Moški so lumpi, ženske pa ne zmorejo reči ne. Ali jim pa paše. Zaradi koristi. No sej. . . . . . povpraševanje ponudba. Mislim pa , da si same sebi škodo delajo.
      O tej novinarki se pa samo spominjam , da so zelo grdo pisali o njej in slike so tudi bile prav nič lepe. Sprožila pa je to gonjo lastnica stanovanja.
      In kolikor se spominjam ni bilo dosti omenjano, da je pravzaprav znana raziskovalna novinarka. Tako, da sem jaz ob tej priliki intervjuja debelo pogledala. Kakšni golobi ??
      Torej, tudi takratno pisanje medijev ni bilo nič boljše.

     • DJURO SUMAR

      Komu sedaj koristi tale članek po tolikih letih? Ne morem si razlagati drugače, kot da NOVA24TV pogreva in natolcuje nekatere stvari v korist desne politične opcije. Poleg tega še neko blatenje Katarine Kresal. Saj jo ne zagovarjam, ker ne poznam njenih poslov, ampak če človek o tem kaj ve, naj jo ovadi in posreduje dokaze, ne pa kar “ena baba rekla”. Poleg tega je napisano skoraj tako, kot da se gre Janković vojno proti golobom. Saj človek res težko razume kaj žene ljudi da se izživljajo nad golobi, je pa zoprno, če se ti golob poserje na glavo. Obsojam ljudi ki to počnejo, še bolj pa obsojam tiste, ki mečejo bombe in streljajo po nedolžnih ljudeh.

     • Soave

      In zakaj ne bi kaj napisali, oz. nas ” spomnili ” v svojo korist ? Saj ni prepovedano ! Pišejo in govorijo na svojem portalu in TV-ju. Država skoraj nič ne da zraven, zato se jaz ne bi takole spotikala ob člankih, ki nas na kaj spomnijo.
      Sem že napisala, da se tega dogodka spominjam, nisem pa vedela , da je gospa raziskovalni novinar. In to, dober !
      Zaključil pa nisi dobro, Jurij. Veš, naj kar pišejo.

     • DJURO SUMAR

      Nimam nič proti, da pišejo, saj je to pravica vsakega človeka v demokraciji. Zato bom pisal tudi sam. Tudi jaz se spominjam teh dogodkov in se mi ne zdi pomembno, da je gospa raziskovalni novinar. Zaključil pa sem dobro, kajti za mene so najbolj obsojanja vredni ljudje, ki vodijo ta naš planet, ki širijo revščino, suženjstvo, pobijajo otroke in bogatijo na truplih nedolžnih ljudi.

     • Soave

      Le piš, saj ti nihče ne brani.
      Hotela sem samo pšojasnit, da se v takratnik člankih v medijih, prav nič ne spomnim, da bi bila o njej napisana kakšna dobra beseda. Samo to.
      Tvoj zaključek je sicer dober, a ni primerljiv s stanjem v državi.

     • DJURO SUMAR

      Zaključek govori o stanju na planetu, kakršnega so ustvarili imperialisti, mi pa smo delček tega sveta.

     • Soave

      In kaj za vraga imava ti in jaz z imperialisti ??
      Lahko noč. Grem gledat kakšno navadno kriminalko.

 • FUCK COMMUNISM

  Goran Klemencic, ta odvratno grda pokvarjena pokveka je bil vodja protikorupcijske komisije in je danes pravosodni minister?!?!?!?!?!? Hahahahahahahahahahaha Cesa vsega pizda ne naplavi!!!

 • tetka z ozadja

  Po volitvah, ko bo ugasnila nova24, bodo tudi pisunčki te tv ostali brez službe, Zaposliti jih ne bo hotel nihče. In če bodo imeli srečo bodo v kaki kmetijski trgovini prodajali grablje in vile. Sigurno bo kučan kriv.

  • Den456

   A si s socialno podporo plačal elektriko, da ti dela računalnik, ali jo kradeš sosedu. Po tvojem pisanju sklepam, da imaš za namizje sliko botra Milana z rdečo petokrako na čelu. Če bi rad socializem, se preseli v Severno Korejo ali na Kitajsko.

 • Sadako

  Jaz bi brez težav vzela tiste golobe in Mojcej v svojo hišo.

  • ,

   ne serji

 • golobi in golobji dreki povsod po hiši od lastnikov

  • Sadako

   Vzamem v hišo. Ni problema. Jaz sem vedno fer.

 • Sadako

  Ti si najpogumnejša zaščitnica živali. Če drugi niso fer, si ti fer.

 • ,

  grda

 • :-)

  a kdo več, če je La Toya res kandidatka za predsednico????

 • :-)

  a kdo ve, če je La Toya res kandidatka za predsednico????

  • turbo la toya

  • črnogled

   Ja,kupleraja ljubljanskega.Kresalka bo pa prva dama.Pa pse bojo tud imeli.

 • Sadako

  Mojcej računaj na mojih 200m2. Nanje lahko naseliš svoje golobe. Poskrbela bom tudi za ogrevanje in hrano.

 • Den456

  Levica zna delat z živalmi. Najprej pse nategujejo, potem pse dojijo, ne vem kaj lahko človek še pričakuje od njih. Z ljudmi so pa imeli vedno težave. Včasih so jih porivali v brezna, danes to prefinjeno naredijo s pomočjo udbopsihjatrije in udbosodišč.

  • La Toyo za predsednico

   kaj pa je ” turbopsihiatrija”??

   • Den456

    Še brat se levi niste naučili. Proso nekoga, da ti prebere moj zgornji komentar.

 • neny

  5o let pred časom za slovenske razmere. Sicer pogumno raziskovanje.

 • trumpet2018

  Mojca Vočko je res zanimive stvari povedala, pogled od znotraj na lažnivi fake news rtv slo, res grozljivo. Tako pogumne ženske še nisem videl. kapo dol

 • črnaovca

  Tudi tisti ki so drezali v trgovino z orožjem je niso dobro odnesli, celo poslanci niso bili varni pred vlomi v hiše. Vedno je tako da ni dobro drezati v mogočneže

 • bednick

  Odgovarjam na komentarje uporabnika cosmosjasnovidec:
  posere neka se ti golub u glavu čelavu !
  heheheh

 • Karmen

  GROZA In v taki državi moram živeti, ker je večina državljanov zapeljanih z lažnimi novicami. BRAVO MOJCA, ŠE VEČ TAKIH. Ljudje, dajmo, zberimo se in protestirajmo proti barabam, ki nam vladajo in nas finančno in zdravstveno izčrpavajo. Zadnji čas, da se zgodi cesta.

 • Roman

  Komentirajte kulturno!

 • milanček

  Uradno, klinični center so trikrat totalno zaprli, ko so pripeljali urgentno predozirano ministrico kresalovo! Za vse svinjarije , ki jih je vedel dr. Baričevič za vsakega posameznika, je plačal z življenjem, vse je bilo zrežirano!

 • Aresnica

  Novinarka je dregnila v posle z drogo nekdanje ministrice Katarine Kresal, nato so jo medijsko in eksistenčno uničili


  NUJNO- – – Nova24TV- To morate – ponavljati oziroma raziskati.
  ____________
  Lep pozdrav

 • ..

  nekatere so kot čarovnice

 • Bine Žigon

  Globoka država je še vedno zelo močna. Žal lahko še vedno odloča, kdo bo uspel (mu pomagajo-Šarec), vedo pa tudi kdo jim je moteč in ga najprej diskvalificirajo, potem pa likvidirajo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!