fbpx

[Video] Policija pozor! Golobičev influencer in bloger Roni Kordiš med vožnjo nepripet z varnosntim pasom klepetal in se snemal!

Foto: Twitter

Policijo in javnost obveščamo, da slovenski “bloger in influencer” Roni Kordiš med snemanjem videa o peticiji proti Antoniu Tajaniju ni bil privezan z varnostnim pasom. 

Golobičev bloger in radikalni levičar Roni Kordiš naj bi bil “influencer”, kar pomeni pisec vplivnih tekstov, kreiral naj bi javno mnenje. Zaradi tega so ga nedavno povabili v Bruselj z druščino preostalih slovenskih “blogerjev in vplivnikov” na stroške davkoplačevalcev. Zanj vemo, da je močno podvržen vplivom radikalne levice, njegovi teksti so intelektualno zelo podhranjeni in služijo zgolj propagandi njegovih gospodarjev. Da ni posebno “pameten”, priča tudi posnetek, na katerem se neprivezan razgali slovenski javnosti.

Kordiš se je s posnetkom samoovadil
Tokrat je Roni Kordiš naredil kardinalno napako, ko je snemal video za podporo peticiji, s katero želijo levičarji odstop Antonia Tajanija z mesta predsednika Evropskega parlamenta. Njegova politična agitacija je izvodenela tisti trenutek, ko se je izkazalo, da med vožnjo v avtomobilu snema neprivezan z varnostnim pasom. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je Kordiš slab vplivnik, še posebno na mlajše generacije.

Z globo 120 evrov se namreč kaznuje za prekršek voznik ali potnik, ki ni privezan z varnostnim pasom, določa zakon. Ali bo policija Kordiša kaznovala z globo, še preverjamo.

C. Š.