[Video] Pogovor s starejšo gospo: “Nič jih ne bo zaustavilo!”

Če precejšnja negotovost ob vprašanju kam s tisoči migranti vlada v Ljubljani, je negotovost med vaščani obmejnih vasic, ki zadnji mesec dobesedno živijo z migranti, še toliko večja. 

Že sedaj je bilo veliko migrantov, zdaj pa naj bi jih bilo še več? Če je tako, naj raje nas nekam pošljejo,” o novem valu migrantov razmišlja starejša gospa.

Poglejte si celoten videoposnetek kratkega pogovora, v katerem gospa, ki je ob meji videla že res veliko stvari, razmišlja o ograji.

V. V.

 • marta

  Jaz pa se sprašujem, kaj razmišljajo vodilni v EU, da mirno gledajo, kako se valijo množice migrantov na naša dvorišča in od nas zahtevajo vse ugodnosti in še več ??? Kaj razmišljajo in počno zunanji ministri EU držav, da ne ukrenejo nič, da se zaustavi “invazija kobilic” , saj je vendar že dolgo vsakemu pametnemu jasno, da to, kar na videz zgleda, da to ni to.

 • rubec

  Pogled na tole mamco me spomni na obisk petrolove črpalke v nedeljo.
  “Hej šefe, a je tale vrsta za loto?”
  “Ne, ta je za ruto”.

 • dob

  Ah, ne pretiravajte no. Si pač daš ruto na glavo, izrežeš ženski klitoris, pa je. Malo se je treba prilagoditi. To pa res ni nič takega.
  Sem pa prepričan, da pod Islamom prej prideš do gradbenega dovoljenja na svoji parceli, kot pa pod kučanom. Stvari je treba pogledati s pozitivne plati.

  • koza

   ti pa si na hece

   • dob

    Saj veš, kako je rekel John Cleese:
    Islamistu ne moreš povedati vica, ker te bo ubil.