fbpx

[Video] Tako je Marijan Pojbič obelodanil ravnanje opozicije!

Poslanec Marijan Pojbič (Foto: Posnetek zaslona)

Poslanec Slovenske demokratske stranke Marijan Pojbič je v nedavni razpravi v hramu demokracije brez dlake na jeziku obelodanil namene opozicije, ki niso prav nič plemeniti. Ali je boj za oblast res bolj pomemben kot življenje? Vse se zdi, da je nekaterim res, namreč hujskanje, podtikanje in sprevračanje resnice  v tem trenutku nikomur ne koristi. 

“Odkar ste izgubili oblast se vam je nekaterim poslankam in poslancem, se opravičujem vnaprej, popolnoma “zmešalo”. Nimate občutka za ljudi, niti za zdravje ljudi, niti socialnega občutka, imate pa zelo veliko željo po ponovni oblasti, nadaljevanju privilegijev, neskončnem uživanju v bogastvu, ki ga očitno nimate nikoli dovolj”, je opoziciji Pojbič nalil čistega vina.

V razpravi je citiral tudi besede nekdanjega kandidata za predsednika Ivana Krambergerja, ki so prav zares preroške: “in ko ne bodo vladali”, (opozicija, ki ste sedaj vladali 25 let), takrat bodo protestirali in pozivali k smrti tistih ki vladajo, pa niso iz njihovih vrst.” Pojbič pa je ob tem še dodal: “Ko bi morali stvari reševati, kaj počenjate, hujskate ljudi k takšnim in drugačnim protestom. Zlorabljate otroke, dijake.”

To kar je Pojbič citiral, se ta trenutek v družbi dogaja. “Ker nimate oblasti, bi naredili čisto vse. To je noro, to je neprimerno in skrajno škodljivo za prihodnost in razvoj države. Očitno sta vam oblast in denar stopila v glavo do te mere, da ne znate več živeti v normalnem svetu in mislite da je edino prav, če ste na oblasti. To preprosto ni res in ne sme in ne more biti tako”, je zaključil poslanec.

Anita Gužvič