[VIDEO]: “Zoran ne dela, Zoran krade!” – Razkrivamo, kako je ljubljanski župan izigral družino Jernejc in čez privatno zemljo gradil svoje Stožice!

Zoran Janković (Foto: STA)

Potem ko smo v prejšnji epizodi razkrili nezakonito početje Mestne občine Ljubljana in njenega župana Zorana Jankovića pri projektu Kanal C0, ki bi ga radi nezakonito speljali čez privatna zemljišča, kjer sploh nimajo urejenih gradbenih in služnostnih dovoljenj, se nam je oglasilo še več lastnikov zemljišč v mestni občini ljubljana, ki se v bitki z ljubljanskim šerifom počutijo povsem nemočne, v njihovih primerih pa odpoveduje tudi pravna država. Vas zanima, kako je Zoran Janković nezakonito izgradil kolesarsko stezo mimo Stožic čez privatna zemljišča in nikogar nič vprašal? O tem so v torkovi oddaji Drugorazredni spregovorili člani družine Jernejc.

Povezava do video prispevka o Jankovićevih balkanskih obračunih s svojimi meščani:

Družina Jernejc ima svoje zemljišče neposredno ob Vojkovi cesti, le streljaj od športnega parka Stožice, ki si ga je pred dobrim desetletjem zamislil Zoran Janković. Dvorana je morala biti zgrajena za vsako ceno, saj se je bližal konec njegovega prvega mandata in je občanom obljubil, da dvorana bo. Tista zemljišča, ki jih je ljubljanski župan nujno potreboval, je občina nemudoma odkupila za pravično ceno, po tržni vrednosti. Drugačna je bila zgodba naših sogovornikov, katerih zemljišče je nekoliko oddaljeno od dvorane, a še vedno toliko blizu, da kmetijska dejavnost tam ni več mogoča. Občina bi morala zemljo odkupiti že pred desetimi leti, kar je sprva tudi nameravala.

“Na občini so nam vse obljubili, da bodo zemljo odkupili po tržni vrednosti, za ceno, ki so jo plačali tudi za druga zemljišča, kjer danes stoji dvorana. A ko so papirji prišli do Zorana Jankovića, se je vse ustavilo. Delavka, zadolžena za pogajanje s kmeti, nam je dejala, da dogovor odpade, saj župan ni za to. Morali smo na sestanek z njim, kjer pa se ni želel pogovarjati z nami. Povedal nam je, kakšna je cena zemljišč in nas odpravil z besedami vzemi ali pusti ter zagrozil, da nas bo razlastil, če ne pristanemo,” se spominja Uroš Jernejc, ki cene, razumljivo, ni želel sprejeti.

Uroš Jernejc, lastnik zemljišča (Foto: Nova24TV)

Balkan: Občina si je vzela del parcele, kolesarko stezo pa vseeno speljala tudi čez privatno zemljo
Toda Janković ni potreboval celotne parcele, temveč samo del nje, da bi si mimo dvorane zgradil kolesarsko stezo, ki so jo po letih tožb na sodišču – čeprav je zadeva še vedno na sodišču – uradno odprli letos spomladi. Ker občina ni odkupila celotne zemlje, temveč le del nje, je zemlja družine Jernejc ostala ujeta med asfaltom in dvorano, brez prave vrednosti. Uroš Jernejc sicer pravi, da je bila razlastitev nezakonita, saj v zakonu jasno piše, da če ima investitor možnost projekt izpeljati po svojem zemljišču, se možnosti razlastitve ne sme poslužiti. Okrog dvorane pa je dovolj prostora, da bi stezo speljal drugače, a tega ni storil.

Naši sogovorniki se bojijo, da bo s svojim početjem samo nadaljeval. “Tako pač Zoran dela. Najprej nas je razlastil zaradi kolesarske steze, potem nas bo zaradi kanalizacije in še česa tretjega, dokler si ne prilasti celotne zemlje,” pravi Uroš Jernejc. Njegov stric Anton nam potoži, da Janković, tudi v nasprotju z zakoni, ni uredil, da bi imeli Jernejčevi dostop do svoje zemlje. Ta je kot oaza sredi puščave ostala ujeta med asfaltom, če pa želijo kmetje s traktorjem na svojo parcelo, pa župan nadnje pošlje svoje mestne redarje, ki jim zaradi “onesnaževanja ceste” napišejo kazen. Na vprašanje, kaj si misli o Jankovićem sloganu “Zoran dela”, Anton Jernejc jasno pove: “Zoran krade, ne pa dela!”

Zemlja družine Jernejc je ujeta med kolesarsko stezo in dvorano ter tako ni vredna več počenega groša, saj mestni redarji ne pustijo, da bi kmetje s traktorjem prišli na parcelo, dovoza pa jim tudi niso uredili. (Foto. Nova24TV)

A to še zdaleč ni vse. Janković se ni zadovoljil s tistim, kar je na silo vzel. Kolesarska steza se je delno zgradila tudi na parceli, ki je še danes v lasti družine Jernejc. A župana očitno ne zanima, če je cesta preširoka, saj se zaveda, da bodo tožbe na sodiščih leta in leta. “V civiliziranem svetu vprašaš svojega soseda, ko gradiš, če lahko s stroji in delavci prečkaš njegovo zemljo. Mestna občina Ljubljana tega nikoli ni storila. Za nameček pa so geodeti ugotovili, da kolesarska steza sega na zemljo, ki je občina ni dobila z razlastitvijo,” pravi odvetnik naših sogovornikov Matej Verce.

Ena izmed odvetnic nasilno in nezakonito razlaščenih strank je tudi Lucija Šikovec Ušaj, ki je bila gostja voditelja Luke Svetine v torkovi epizodi oddaje Drugorazredni. (Foto: Nova24TV)

Kako je župan s prevaro izigral menjalno pogodbo: svojo zemljo je prenesel na državo
A tako pač dela Zoran Janković. Z očetom še enega našega sogovornika, Simona Jernejca, je pred leti podpisal menjalno pogodbo na drugi strani stožiške parcele, pri novem krožnem križišču, kjer je pridobil zemljo, medtem ko bi kmetje morali dobiti v zameno novo parcelo. A je še do danes niso, saj je Janković obljubljeno parcelo medtem, ko so ga Jernejčevi zaradi neizpolnjenih obveznosti tožili, prenesel na državo. “Izigral nas je. In nihče naj ne reče, da Zoran nima ničesar s Stožicami. Iz prve roke vam povem, da je ves čas prihajal nadzirat dela, ko se je dvorana gradila. Enkrat se je celo hotel vreči pod naš traktor, ko smo želeli na svojo parcelo,” še pove Simon Jernejc. Njegov stric Anton pa priznava, da si želi, da bi občina čimprej odkupila celotno parcelo: “Nič več ni vredna. Z njo imamo samo še stroške in vsak dan manj živcev!”

Če imate tudi vi svoj problem, nam pišite na elektronski naslov [email protected] Naša ekipa bo zadevo preučila in morda predstavila v kateri izmed prihodnjih epizod. (Foto: Nova24TV)

Stožice so bile izjemno uspešen projekt za Ljubljano, je nazadnje na zaslišanju pred parlamentarno Logarjevo komisijo trdil župan Janković. V resnici pa se je zgodba končala z ogromno bančno luknjo, dolgovi, ki so jih prenesli na slabo banko. Pred dobrim mesecem je postala obtožnica proti njemu in še osmim soobtoženim v tej zadevi pravnomočna. Je bilo zaradi Stožic torej res potrebno uničiti ali povsem zagreniti življenja premnogih družin, kot je tudi v primeru Jernejčevih?

Luka Svetina [povzeto po oddaji Drugorazredni]

 • Miro Jereb

  Balkansko ruska posla…ta mora na DOB na tečaaj…zoki…go to Dob…

  • večni srb

   Bomo imeli pač še župana glavnega mesta, ki bo upravljal občino iz Doba, kot je Janša vodil državo.

   So vsaj na varnem in v dobri družbi, tam jim mafija ne more nič, sicer pa fašisti običajno hodijo tja itak samo spat.

   • Joško

    Prijatelj, kakšen besednjak ti uporabljaš!

    • večni srb

     Eh, kdo pa v poplavi tipkane besede še pazi na preciznost izražanja, čistunstvo je samo za nacionalne in velike medije, ki pazijo na nek nivo, civilna sfera se pogovarja kar po domače, sicer se je težko kaj pametnega zmeniti.

   • david23

    Kdaj je pa g. Janša vodil državo z Doba? V katerem letu je to bilo?

    • Capi

     Če nima argumenta, pa kozle strela……..takoj ko so v zadregi in nimajo pravega odgovora se jim prikaže Janša….hahaha

 • sunday

  zokan že ve kako se temu narodu streže – in zopet ga bodo izvolili – lublana je bulana!!!

  • zokispoki

   Upam, da se motis!

  • KAPIBARA

   Ljubljančani ga NIKOLI nismo volili !
   Nam ga izvolijo poturice in tisti, ki ostanejo doma..

 • VERRZIFIKATOR

  Odon Župan-čič

  VEŠ, LJUBLJANČAN, SVOJ DOLG?

  Veš, Ljubljančan, svoj dolg,
  kaj zagrinjaš se v molk?
  Osemsto evrov je na osebo
  pa davek na mačka in malo potrebo.

  Na novo Ljubljana je zdaj tlakovana,
  v čast svetega Jurčka in svet´ga Damjána,
  da res kar najlepše se sveti Ljubljana,
  zasluga je to edino – papana.

  Ti boš porekel, papan da je v redu,
  ko le sledili vsi temu bi zgledu,
  najprej je oče, pótlej sinova,
  končno na vrsti je mesta prenova.

  Dva je ustvaril naslednika vredna,
  družba cvetela bo večno napredna,
  iz mošnje kak jurček da v pravi žep kane,
  oče pri tem pa le roke si mane.

  Pa ti porečejo, plačaj svoj dolg,
  dolg je tvoj nos, še daljši tvoj molk,
  tiho si, ker pač besed je premalo,
  da bi zadrego se vso opisalo.

  Kaj zavijaš, Ljubljančan, se v molk,
  češ, saj bo vnuček poplačal tvoj dolg,
  ti pa v pokoju boš mirnem užival,
  penzijo redno vsak mesec dobival.

  A ne uide, Ljubljančan, tvoj dolg,
  kajti končal se bo upnikov molk,
  prej ko se ura tvoja izteče,
  »Vrni svoj dolg«, ti upnik poreče.

  Na vnuka tedaj se ne boš izgovarjal,
  ne on, ampak ti boš za vse odgovarjal,
  zraven si vnuka na grbo nakoplješ,
  sam ga vzdržuješ, si sam grob izkoplješ.

  Njega prezlate so namreč roké,
  njega pretrudne mladostne nogé,
  da vsaj za žaro bi luknjo ti skôpal,
  komaj za tabo v sprevodu bo stópal.

  Veš, Ljubljančan, svoj dolg,
  kaj zagrinjaš se v molk?
  Osemsto evrov je na meščana,
  v čigavih rokáh je po tvojem Ljubljana?

  • Nata

   + + + + + + + + V naših rokah ! V rokah volivcev ! Ta pravih Ljubljančanov !

 • Miro

  mrhovinarji Nore TV v akciji….

  • Republic Commando

   Kaj te moti? Resnica ???

   • večni srb

    Mene moti, da je čefurjem vedno ime Ante, ki ji elepo hrvaško ime, izkorišča jih pa nek Zoki, ki je lepo srbsko ime.

    Moti me tudi, kadar se s čefurji zmenijo za velik denar, potem je prodano po pošteni tržni ceni, kadar se občina ciganom ne pusti izsiljevati, pa zoki krade.

    • KAPIBARA

     V tej zgodni ne nastopajo cigani,
     ćefurji pa da

    • šrauf

     Cigan si ti ,ki se še “uscat” ne moreš na svoje!

  • BlackOpsSystem

   pejd na 24kur al pa slovenačke novice briht stresat.

  • Zgornji
 • večni srb

  Zaviralci razvoja.

  • Amerikanc

   Le kakšnega razvoja. Očitno še nisi bil pri belem dnevu na stožiških katakombah, kjer 3/4 objektov propada, ali jih prerašča vejevje in plevel. Res je pustil lepo zapuščino Ljubljančanom. Propadli objekt bo lahko še dolgo opazoval, na žalost iz svobode, na Zahodu bi nasedlo investicijo (njegovo) opazoval samo izza rešetk.

   • večni srb

    Ne vem jaz, ampak vedno tako rečejo kadar kdo poleg cene, izsiljuje še zaposlitev svojih sorodnikov na dobrih položajih.

   • KAPIBARA

    Črna tolažba mi je, da to skrapucalo plačujejo tudi tisti izven Ljubljane, ki nam Ljubljančanom očitajo to zokunovićevo haranje..

  • BlackOpsSystem

   sej oni se razvijajo….in to konkretno in konstantno v plus.

 • Gr Enze

  BARABA KOMUNISTIČNA ŠE TO NAJ POVEDO PO KAKŠNI CENI JE ODKUPOVAL PRIDELKE OD KMETOV IN KAKŠNI SO BILI POGOJI PLAČILA KO JE BIL V MERCATORJU BALKANSK UŠIVC PODKUPNINARSK LOPOV .

  • Nata

   + + + + + + + +

   Zato je tudi uničič mala trgovska podjetja. Ker so kupovala pridelke lokalnih kmetov !! Da je lahko ” svojim ” dajal priložnost prodaje.

   • Zgornji

    :-((

 • sloustava

  Ko ti Jankovic na soocenju z dr. Logarjem sporoci, da ni on kriv za nedokoncane Stozice, za tragedije okoli Stozic, za neplacane izvajalce, za nateg vseh davkoplacevalcev in davkoplacevalk, si ga predstavljam za polno mizo, s polnimi usti in sampanjcem v roki. Ce mu bomo Ljubljancani to dovolili se enkrat, nam ni pomoci. Muslici in trenirkarji, imejte toliko radi sebe in se zavedajte, da ste tudi vi davkoplacevalci in Jankoviceve denarnice. Kdo mu je dal mandat, temu sprijenemu cistokrvnemu mesancu, da je mene, Slovenko in davkoplacevalko, zadolzil za skoraj 400 €? Kucan? On sam? Jaz aksiomsko NE! Zato gre moj glas dr. Logarju!

  • večni srb

   Ni tega rekel, povedal je, da je občina izpolnila vse svoje obveznosti, izvajalci pa so svoje kreditne sheme prenesli na banke in je to njihov problem. To so si pač izpogajali, ko so višali cene in komplicirali mimo projektnih načrtov,občina jih je imela pa na neki točki dovolj in je potegnila črto, za vse ostalo pa so jim dovolili, da so traven vključili še druge investitorje ter seveda banke, ki so pristavili svoj piskrček. Če je kdo tu kaj kriv, je kriva vlada, ker je posredno prevzela nadaljevanje projekta nase, verjetno zato, da so zaščitili propadle gradbince in vrnili v projekt še kakšne nacionalne interese, ampak na te stvari se jaz ne spoznam, tako se pač običajno dela v vojaško policijskih džamaherijah.

  • Grog

   Kdo so trenirkarji ??? A ljudje v trenirkah ???? Res so cudni , namesto da bi kratke hlace nosili ;)

 • Novakec1

  Slolandija ratuje Šarenazokandija

 • Slovenec sem

  Janković je k nam prinesel srbske navade iz turških časov.

  • večni srb

   Povej mi eno našo hrvatorsko občino, ki je uspešna, eno samo, pa je takih večina.
   Edino kar zna hrvaška katolibanska naveza je prenavljat cerkve in kapelice, gradit nove potke in ubogat fašistične mafije na vseh vodilnih mestih, predvsem pa skrbet za red in disciplino po ulicah.

 • mona lisa

  Mafija si vse dovoli.

  • Zgornji

   POKVARJENCI SI PREVEČ DOVOLIJO KER JIH JE TUDI ŽE PREVEČ !!! ! !!!

 • Stajerka

  mater vam močvirniki, podporniki Jankovića……zemljo je dobesedno pokradel, denar prenesel na VSE državljane, vi pa se hvalite, da je nekaj naredil……ponosni ste na lopovščino?!…..ne samo, da ste ponosni na lopovščino, ponosni ste na izsiljevanja in grožnje do lastnih someščanov, sodržavljanov……

  oći, a to vse naše??…..po srbsko – jebem vam mater, čefurji…….

  • BlackOpsSystem

   smrad zato pa gniješ v čMariboru.

   • Stajerka

    in po čem sklepaš, da gnijem??…..

    • Po smradu :)

   • KAPIBARA

    jest sem Ljubljančan, pa nisem jezen na stajerko, saj je omenila “podporniki jankoviĆa” kar pa nisem in ne bom nikoli, kar sem dopovedal tudi hčerki, ki že ima volilno pravico, in bo dala glas Logarju, za nagrado dobi pa kepco sladoleda..

 • BlackOpsSystem

  Iz teh naših komentarjev tukaj, bi lahko medijana naredila javno mnenjsko raziskavo o jankoviću. P.S.- a mija se je pa odločila za ljubezen spolnega predatorja in ljubezen do zadnjega eurota?!!!

  • Nata

   To zadnje.
   Hm , zakaj bi odšla, saj je tudi ona kaj pripomogla k družini. Oni osel ima pač svoje veselje. V končni fazi pa ima tudi ona kaj od tega, , , , ,

 • mona lisa

  Sploh ne razumem kako je lahko Jankovič lahko župan in to toliko mandatov. Ali so volitve prirejene ali pa so Ljubljančani res tako zabiti.

  • večni srb

   A obstaja v Sloveniji še kaj drugega kot Ljubljana, je ja povsod sama ciganarija.

   • montyamp

    Center yugovine je bil Beograd .
    Danes je v Sloveniji podobna situacija z Ljubljano .
    Kje se pojavijo primitivci Srbi , so retrogradacije zagotovljene .
    Doba nepovratnih sredstev in polizanih tlakovcev , generira kronično nezadovoljstvo pri normalnih ljudeh .

    • večni srb

     Kr neki, povej mi katera občina v okolici Ljubljane je v redu in zakaj. Najbolje bi bilo, če bi si šla oba pogledat, potem se pa lahko meniva kaj je v redu in kaj ne ter preštejeva vse hrvate in srbe v občinskem svetu in javni upravi, pa bomo videli.

     Drugače je res, tam kjer so izgnali več srbov, se je zaustavil tudi razvoj, padla je kvaliteta medicinskih storitev in šolstva, trgi so omejeni in dragi, cerkev se štuli zraven povsod, prosperirajo samo najboj zahojeni kmetavzarji in delavčki, turiastov ni ali se ustavijo samo na pico, iz poti na morje, na ulicah ni mladine, vse kontrolira družbena smaozaščita, kultura je pa namenjena elitam, če je to zate model dobre občine, potem si hrvat.

  • KAPIBARA

   Ljubljančani NISMO zabiti !!
   Tu so nam nagrmadli jugo-poturice in pa tiste, ki ne hodijo na volitve..

   • Zgornji

    AAAMEEENNN – ŽAAAL !!! ! !!!

  • SIMON ROZIC

   Eno in drugo ! Pri nas na Balkanu je vse mogoče, de?

 • večni srb

  Kakšen traktor, a to še vozi po Ljubljani? Saj niso Maribor, za božjo voljo…

  • KAPIBARA

   Še Še Še, res pa da ne po centru..Šiška+ Bežigrad pri Črnučah+ Zalog z okolico..

  • montyamp

   Še malo pa se bodo vozili tanki .
   NATO vas ima Srbe v želodcu , še boste dobili po 314zdi .

   • večni srb

    Kr naj še žnarajo, prej ali kasneje se bo obrnilo, potem bo pa spet joj.

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Za drugič. Morala bi napisat po 3,14zdi, ne pa 314zdi.

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Oziroma po πzdi.

 • mona lisa

  Če v Mariboru zmaga Arsenovič nas čaka isti scenarij kot je sedaj v Ljubljani.

  • večni srb

   Čim manj županov SLS, SD, Desus in NSi, pa bo takoj precej bolje.

  • SIMON ROZIC

   Res je : oba sta vampirja in kanibala ! – za velik denar, seveda!

 • mona lisa

  Na CSD delajo nekateri ki še zdaleč niso to sposobni in delajo samo škodo. Spomnimo se še na koroška dečka.

  • večni srb

   kako se pa pride na CSD, verjetno moraš biti ta pravi, ne preveč pameten in tud lep ne, ja jemljejo same asocialne čudake, feministke in zavožene kmetice.

  • Zgornji

   JA, IN TO MAAARSIKJE DELAJO TAKI POKVARJENCI ZLOBNI !!! ! !!! VSE PREVEČ JIH JE !!! ! !!!

  • KAPIBARA

   Za kaj si omenil naše kultne CSD.
   Zopet sem kolzlal, k sem se spomnu na Bežigrajski CSD

 • opazovalec

  Tale nesrečna družina Jernejc pač hoče izsiljevat občino. Potegnila je ta kratko na sodišču in pika. Hvala lepa županu za urejeno kolesarsko stezo, če bi bilo pa po Jernejčevih, bi se pa vozili okoli riti v žep, da bi oni ne bili prikrajšani za nekaj kvadratnih metrov zemlje, ki so jo hoteli prodat po nazarenski ceni. Skratka, še je pamet v Ljubljani, pa ne pri nekih kao kmetih….. Sicer se je pa o tej štoriji na veliko pisalo pred dvema letoma. Recimo Financei 7.10.2016, https://www.finance.si/8849923, mater kakšna ažurnost OrbanoveTV24!

  • Janez

   Zemlja domača ni prazna beseda,je nekdo zapisal In kako hudičevo prav je imel

   • opazovalec

    Imaš prav, samo če bi se tega držali striktno, sploh ne bi bilo mest, etc… Razen, če ti znaš mesta zgraditi na nebu, recimo da bi tam živeli nebesni tekači, skyrunnerji, ki ste enega pred časom hvalili. Načelno bi pa moral vedeti, da lastninska pravica ni absolutna stvar, zato pač v določenih primerih, na splošno v korist gradnje infrastukture etc, sodišče odredi nacionalizacijo če ne pride do skupnega dogovora med strankama.

    • Janez

     Zato pa jemlje hudič državo,ko pa imamo take državljane,kot si ti tele mamino.Vidim,da si navajen Jaankovičevega “poštenja”

     • opazovalec

      Hvala lepa za “kompliment”. Toda zavedaj se, da vsak sodi okolico po sebi!

   • opazovalec

    Hvala lepa za “kompliment”, toda neizbrisno je dejstvo, da vsak sodi okolico po sebi!

  • KAPIBARA

   Me zanima po kaki ceni bi ti svoj, magari drek, prodajal..??

   • Grog

    Po trzni ;p

   • opazovalec

    Ker je kolesarska steza v korist občanov, bi tisti meter mogoče celo prenesel brezplačno na občino…. recimo, da bi mi postavili ploščico z napisom, kakor se za darovana drevesa in klopi naredi v kulturnih družba. Čudno, tudi v Ljubljani.

    • KAPIBARA

     Pa jim tud tega niso ponudil..
     Sem pa videl take ploščice po bolnicah- dermovenerološka klinika

     • opazovalec

      Od vsega začetka so tile jernejci (še med gradnjo Stožic) zahtevali enormne miljonske vsote…. Poglej diskusijo v linku, ki sem ga prilimal. Nikakor niso bili pripravljeni na konstruktiven pogovor.

     • KAPIBARA

      Kje je link ??

   • opazovalec

    Ti si pa res duševno na stopnji kapibare. preberi zadnji stavek, ali prelista Finance 7.10.2016

    • KAPIBARA

     Kaj se pa vzburjaš ?

     • opazovalec

      Človek upravičeno reagira na nekega 4 nožnega glodalca (kapibara je glodalec, glej https://sl.wikipedia.org/wiki/Kapibara), ki razumljivo seveda ne more prebrati odstavka in ga razumeti.

      Kaj hočemo si pač tipični predstavnik volivcev neke stranke, ki regrutira glasove iz vrst podizobraženih, funkcionalno nepismenih osebkov. Če ne verjameš poglej današnjo analizo volivcev v Mariboru objavljeno v Dnevniku.

     • KAPIBARA

      Očitno po pripadnosti stranki določaš izobrazbo ?! To so delali levičarju, kuj po vojni, pa še zdaj..
      Najprej pišeš da izsiljujejo, jest pa dajem stavek, glede obljubljene cene..
      Si onaniral.. ?

     • opazovalec

      presneti 4-nožni glodalec, ti si tako zabit, da do smrti ne boš spoznal kako si zabit.

     • KAPIBARA

      Ti pa še kar vztrajaš..

     • opazovalec

      Čuj ti funkcionalno nepismni glodalec, pametnejši bo sedaj odnehal!

     • KAPIBARA

      Viš, pa je zadeva padla na plodna tla.. :-)

  • SIMON ROZIC

   Janković lahko dela te svoje potke in stezice na svojih “družinskih” zemljiščih,
   ki jih ni malo !

   • opazovalec

    Očevidno nisi meščan, še manj ljubljančan. Prvič slišim, da se mora javna infrastruktura v korist davkoplačevalcem prilagajati enemu trčenemu lastniku njive sredi mesta.

    • SIMON ROZIC

     Naprej je baje potrebno opozoriti, potem zahtevati
     in potem vzeti !, je veličastno zakrulila glavna sindikalistka ….
     moje reklo gre takole : najprej tatove opozorite, potem jim
     zagrozite in potem jih – pobijte! Saj to ste že vendar počeli!

     • opazovalec

      Očevidno sodiš v (pre)veliko kategorijo funkcionalno polpismenih. Odovarjaj na zapisano!

     • SIMON ROZIC

      …”očevidno” ni slovenska beseda…

     • opazovalec

      Si že kdaj pogledal SSKJ, http://nl.ijs.si/imp/imp25k
      in boš našel naslednje (za tipkarsko napakako se opravičujem)

      ” očividen pridevnik, splošni, nedoločeno(zastarela beseda) ↘ goo300k, IMP ↗ SSKJ, Pleteršnik

      očiten; [sskj]

      Arhaičnega
      besedišča v debati z ljudmi, ki zastopajo arhaične ideje pa ima nasploh
      poseben pomen, kaj šele, da bi sskj to prepovedoval.

     • SIMON ROZIC

      A si “zaroštal” ?
      Zaroštati je pridevnik, pomeni zastarel, zarjavel (nedoločen)
      zastarela beseda….zate pa vseeno velja!

     • opazovalec

      Si že kdaj pogledl SSKJ, http://nl.ijs.si/imp/imp25k/html-s/imp25k-s-0009.html
      in boš našel naslednje (za tipkarsko napakako se opravičujem)

      ” očividen pridevnik, splošni, nedoločeno(zastarela beseda) ↘ goo300k, IMP ↗ SSKJ, Pleteršnik

      očiten; [sskj]

      Arhaičnega besedišča v debati z ljudmi, ki zastopajo arhaične ideje pa ima nasploh poseben pomen, kaj šele, da bi sskj to prepovedoval.

 • Nata

  + + + + + + + +

  Takih primerov je verjetno veliko, a se ljudje ne upajo, pa tudi ne morejo upreti !!
  Tole pa je po moje bistvo žepanovega poslovanja
  ” saj se zaveda, da bodo tožbe na sodiščih leta in leta. ” . . . . . . .
  Ja, tako minevajo leta njegovih lumparij. Mnogi primeri verjetno končajo v predalih, kamor jih pospravijo njegovi ritolizniki.

  • Zgornji

   ŽAL SI POVEDALA ČISTO RESNICO O TEH POKVARJENCIH ZLOBNIH PARAZITSKIH ZAJEDALSKIH ZAŽIRALSKIH UNIČEVALSKIH … !!! ! !!!

  • večni srb

   Temu so saj nekaj plačali, občajno kar vzamejo, verjetno ima veze.

  • anzek

   Prepričan sem, da je problem v naturi Slovencev. Preveč smo strpni do krivic, ki se nam dogajajo.

   Tisti podjetnik, ki si je vzel življenje na Pagu, vzrok pa so bili neplačani računi pri izgradnji Stožic, bi moral vzeti pravico v svoje roke!! Pospraviti Zokija in kliko okoli njega in mnogim drugim podjetnikom in tudi navadnim Slovencem. Strah bi naredil svoje.

   Pa to ni problem samo mafijanković, takih mafijankovičev je v SLO kolikor hočete, boter vseh je v Murglah!!

   • Nata

    Jaz nisem prav nič strpna !! Sovražim ta izraz . Sem bojevita babnica, ki tudi svoje simpatije večkrat ” poboža ” !!
    Seveda, pa drži tista o Murglah ! ! Pravijo, da riba pri glavi smrdi !! Pa dobro so nas zdresirali.
    Hm. . . . . . .anzek ? Vi pa niste ljubljanska srajca, ali ne ? Ste kar preveč korajžni.
    Mi, moramo misliti prav na vse. Saj lepe besede in obljube po navadi ne vodijo v rešitev.
    Ko boste za vsako postavljanje odra za delo, ali za kakšno večjo dostavo morali dati kar precejšnje denarce, boste svoje grožnje malo omilili.

    Podjetniki, ki v Stari Ljubljani karkoli delajo, vse te posebne žepanove dajatve zaračunajo nam !!

 • Antonius

  Kakšna osebnost je izvoljeni *zvrhovni* kleptoman srbsko – slovenskega porekla iz Saraorcev, se kaže tudi v kraji cele privatne njive Ob dolenjski železnici, tik pred Peruzzijevo iz ljubljanske smeri.
  Človeka je brez ENEGA vprašanja spravil ob njegovo zemljiško dediščino v izmeri 17,5×200 metrov. S storjeno krajo zasebnega je Jankovićev penismančić okradenega lastnika spravil v drage sodne postopke, ki se bodo na našem krivosodju zagotovo vlekli do človekove smrti.
  Izvoljeni gazda Janković jaha Ljubljano kakor mu paše, jo zadolžuje, iz nje krade in se nam, obremenjene z njegovimi davki, v obraz za povrh še smeji.
  Volite ANŽETA LOGARJA, kdor premore volje, da se udeleži županskih volitev in toliko razsodne pameti, Ljubljano odreši Jankovićeve kleptomanske arogance.

  • KAPIBARA

   Hčeri sem nagrado, za obkroženega Logarja, že dvignu na dve kepci sladoleda
   P.S – Pa če me, do volitev, izsili na tri kepce, ji z veseljem kupim celo 2L banjico

   • Grog

    Wow pri teh letih , se vedno pada na kepice sladoleda ;) wow

   • večni srb

    Jaz poznam enega, ki bi jo vzel za pet kepic.

    • KAPIBARA

     Ti ga kar poznaj, pa se mu sam daj.. al mu pa mamo ponujaj

 • Grog

  Zakaj pa niso hoteli denarja k ostali kmetje ???

  • Silos

   Če bi ti rekli,da prodaj svoje stanovanje za10 vredno je100 ali bi ti prodal seveda ,će
   ga imaš in veš ,da boš teško dobil drugega,če sploh?

   • Grog

    Torej so ostali kmetje , prodali po nizji ceni od trzne???

  • KAPIBARA

   .. obljubili, da bodo zemljo odkupili po tržni vrednosti, za ceno, ki so jo plačali tudi za druga zemljišča, kjer danes stoji dvorana…..

  • BlackOpsSystem

   sam slikice gledaš aaaa??!!

   • bednick

    Dobra!!!!!!
    hahahahah

  • McBobo

   Tržna cena po opankoviĆevo mogoče?

 • Zgornji

  SAJ TAKELI POKVARJENI HINAVSKI PARAZITI ITAK NOČEJO DRUGEGA DELATI KOT SAMO KRASTI IN UNIČEVATI NAROD !!! ! !!!

 • montyamp

  LOGARJA ZA ŽUPANA .

  NA LJUBLJANSKI GRAD OBESITI SLOVENSKO ZASTAVO .

  SOLATARJA PA NA KANDELABER .

  • Grog

   Ah Logarja bomo pol morali v Ljubljanico namakat ;p

   • McBobo

    Zakaj že??? A ker hoče pravično, normalno državo-občino?

  • BorisDe

   Mene osebno je zmotila pederska zastava na ljubljanskem gradu in moti me smrad koruptivnega šeriatskega projekta poturice jankovićogluja plačanca, s podporo pedrom in radikalnim džihadistom je jankovićoglu izgubil zaupanje državljanov in dokazal, da je voden le s strani denarja in načela “ko da više”.

 • bednick

  Janković deluje kot plenilec:
  ko zahova plen, nema milosti.

  • McBobo

   Hudo bo, ko si bodo posamezniki začeli pravico jemati v svoje roke ala “geodet”, ki je dal življenje za gozdno cesto. Da se ne bo kdo čudil, zakaj bo do tega prišlo. To bo normalna naravna reakcija normalnega človeka.

 • Andrej

  Zoki krši temeljno postavko medčlovečkih odnosov.
  Ni dovoljeno delati slabo, da bi iz tega sledilo kaj dobrega.
  On dela slabo in iz tega vedno sledi še slabše.

  • večni srb

   Verjetno je vse res, ampak kaj je sploh sporno, v primerjavi s katero občino v Sloveniji, če vemo, da se županov itak ne da odstaviti. V praksi ne, dvomim, da sploh obstaja sodna praksa.
   Vsi delajo isto, le da je Ljubljana desetkrat večja, to kar se jim očita, izvira pa iz fašističnih organizacij, ki imajo tam center, kot so wermacht, SS in gestapo oziroma kot se jim pač danes reče.

   • Andrej

    Kanglerja se je dalo odstaviti.

    • večni srb

     Niti ne, ne spomnim se postopka o odstavitvi župana.

     • Andrej

      Jasno, da se ne spomniš, ker ti ne paše. Organizirali so ULICO. Vstajo. Oni radarji pa to. Vzrok ni pomemben. Nevarne je treba odstraniti. Ilova gora.

 • Beličič

  Za Božič bomo eno rundo postrelili.Do tedaj pa malo strpnosti!

  • večni srb

   Naj se raje skregajo med sabo in se za božič pretepejo.

 • večni srb

  Zakaj sploh gradijo te komplicirane kolesarske steze, mar bi postavili samo širše pločnike, po mestu in med pešči itak nimaš kaj divjat s specialkami.

 • terminalar

  Slovenci, še naprej volite čefurje,… de!!

 • xtc

  Naivneži,saj bi lahko z tožbo zablokirali projekt dokler se zadeva ne odkupi,so bili pač naivni.
  Žepankovič ne more nič razlaščat,sploh ne v primeru ,če se lastniki strinjajo z prodajo zemljišča po tržni ceni ki velja.
  Kvečjemu lahko zahtevajo sedaj odkup po tržni ceni in obresti za vsa leta.

 • Beličič

  Če nisi Komunist, boljše da te ni.Ker k Miru na svetu ne prispevaš nič.

 • Amerikanc

  Res je čuden ta Ljubljančan, da Zokita imenuje za lopova !

 • Beličič

  Smo imeli Tita.Imamo Jankoviča.Koliko še ta mali narod rabi.Mali so zrasli,aja.

  • Beličič

   Jankovič ni mojster denarja.Seveda med drugim.On je Peaceworker!

 • xtc

  Še nekaj.
  Da so tile tepčki je več kot očitno,dejstvo je,da bi morali takoj ,ko jim je Žeparović začel omejevati dostop na parcelo vložiti tožbo za motenje posesti zoper občino in Žeparja ter redarsko službo-kajti dostop je zagarantiran z zakono,
  Zoki se mu je hotel vreči pod traktor ,ko je hotel na svohjo pasrcelo?
  Zakaj mu ni pustil in mirno peljal čezenj?
  Kar je počel Žeparković je nezakonito ,samo tepčki so mu nasedali,napaka pa je bila v tem ,da zadev niso ourejali z odvetnikom,ki bi bil projekkt preko državnuih inšpekcij zablokiral dolkler zemlja ni plačana kot je po pogodbi-grožnje z razlastitvijo so tukaj prazne marnje,saj lastniki niso nasprotovali odkupu ali postavljali abnormalnih cenovnih zahtev-tako ,da so veliko krivi sami.

 • Get Smart

  Tovariš Z.janković ni neka samostojna figura, ki bi padla z Marsa, ampak je MURGL JUGOKOMUNISTIČNA lutka = je ČLAN in soustanovitelj FORUMA 21
  (predsednik tega MURGL JUGOKOMI LOPOVSKEGA=priHVATIZATORSKEGA oddelka
  je tov. MILAN KUćAN = na FORUM 21 so pisana VSA v Sloveniji UKRADENA podjetja),
  je član matičke KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE =
  = nazadnje je kao član zanjga ustanovljene liste = pred tem “novega obraza” PS, tud zanj ustanovljenega “novega obraza” LDS+SD = PS=POZITIVA SRBOSLAVIJA.
  Je dokazan MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao sereorski LOPOV, LAŽNIVEC …

  Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor so že v prvem ruku IZROPALI
  220 MILIJONOV € za projekt,
  ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
  40 milijonov €

  in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
  ampak jih
  je nagnal domov BREZ PLAČILA.

  Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
  Kaj odmeva v Stoščah?

  – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
  – ZA koga? Za PARTIJU?
  –ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
  – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
  – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
  – “Evviva communismo!”
  – “Bandiera rossa la triumfera!”

  Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

  • Get Smart

   Btw, iz dela Z.jankovića še ni in ne bo SLEDILO karkoli dobrega za človeka,
   ampak samo in le za ZLOČINSKO sekto SMRTNIH NEPRIJATELJA LJUDI =
   MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO =

   in delo proti človeku je temeljna kršitev za človeštvo.
   in ZLOČINCEV proti človeštvu NE IMENUJEMO z ljubkovalnimi vzdevki
   (zoki, zokun, zokan … WAT the FAK … ),
   če seveda niso “naši ljubljenčki” nje.
   Saj menda ne delite postelje z MURGL JUGOKOMI mekanocurico nje.

 • xtc

  Glede kanala ,ki ga Žeparković želi zgraditi brez dovoljenj in na silo pa takole.
  Kmetje,naj vložijo tožbo zaradi motenja posesti zoper MOL,odgovornega župana in redarsko službo,ki so motili posest nezakonitio in brez dovoljenj.
  Policija pa bi morala oglobiti tako tako Župana, delovodje kot redarje,ki so omogočali povzročanje materijalne škode brez vedenja in dovoljenja lastnikov ter dovoljenj.
  Gre za kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari.

  • večni srb

   mar ne bi raje razgnali hrvaško navezo, pa bi bil tudi hitro mir.

 • Beličič

  Usoda je še zmearj v rokah posameznikhttps://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCYa!

  • Beličič

   Brez Komunizma tega ni!

 • antimur

  Če nekdo v tuji državi gobca, da je v Sloveniji varen, dokler je proti Janši in SDS, kar mu zagotavlja kučanizem, pa še vseeno tanca po svetu, je pravi zaton civilizacije in njenega prava. Sicer pa kdaj je pa bil kakšen balkanec ali komunist civiliziran. Zato je takšno početje kot ga kriminalec Janković zganja po Ljubljani nekaj normalnega od takšnega pritepenega primitivca.

 • Beličič

  6 vladarjev je bilo na Svetu.In jaz 11.Pet jih Manjka.Zato v šoli 5 dobiš če misliš da kaj veš.

 • Petrovc

  Kradel je, krade in kradel bo, ker mu je to dovoljeno

  • Beličič

   Od ljudi za ljudi.Ne gre nič v zemljo.Vse v Vesolje.

 • Beličič

  Kdor Jankota ne voli naj si rit dvakrat obriše.Tudi slepe ulice so v življenju.

 • Osti jarej

  Mafija spet nad nepremičnine

  Seveda poskuša naša mafijska politika s svojimi marionetnimi vladami že nekaj časa vpeljati novo izredno krajo domov slovenskega življa.
  Jim denarja za svoje mafijsko delovanje zmanjkuje, saj nakradenih 75 milijard ne morejo uporabljati kar tako, ker so jih nakradli z dovoljenjem gospodarjev nad njimi.
  In danes ste lahko celo večnega manipulanta Erjavca slišali, da je treba nepremičninski davek zamrzniti. Pa menda ni celo njemu počilo ob pripravi 500% višjega nepremičninskega davka?
  Njemu, ki mu je sicer malo mar za svojo dementno čredo.
  Potem je pa res nekaj zelo narobe in se pripravlja nova, grozljiva kraja.
  Se vprašam ali ni skrajni čas, da se narod nekako združi in udari proti politiki, ki ima vedno samo en cilj – napolniti lastno rit in z razprodajo zadovoljiti gospodarje iz Bruslja?
  Kaj ni izguba doma, ker ne boste mnogi mogli več plačevati davka na vašo povsem poplačano lastnino, najhujša skala, ki lahko pade na vas?
  Kako je lahko toliko državljanov povsem nezainteresiranih, ko jih za kulisami rubijo, ti isti pa nikoli nič ne naredijo za to ljudstvo?

  Kaj ni čas, da sprožimo referendum in z njim za vedno prepovemo kakršenkoli davek na našo lastnino? Ga podpišemo večinsko in vložimo na vse inštitucije, ki so soavtorice nove in vseh dosedanjih kraj?

  In, če to ne uspe napolnimo ulice do izpolnitve naše zahteve, zahteve lastnikov te dežele, čeprav samo na lažnem ustavnem kosu papirja?

  Kako se bomo odločili?

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/434849/mafija-spet-nad-nepremicnine

  • večni srb

   Motiš se, financiranje korupcije in represije je neprimerno hujše od davkov, ker zdaj ti lahko državni cigani vzamejo dom tudi, če jim v resnici ne dolguješ ničesar.

   • Osti jarej

    …in te spravijo v aret,četudi nič nisi zagrešil…jp…al pa na psihiatrijo…..čeprav si še preveč pr”briht

 • Joža

  Težko je verjeti, kakšne ovce so ljudje. Potem je normalno, da se jim to dogaja. Včasih je za pravico treba pač zastaviti kaj več od javkanja.

 • Osti jarej
 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  UROŠ JERNEJC NE SE PUSTIT MAFIJI.

 • Beličič

  Zoran dragi vam je vse dal.Kaj še rabite.Že ta pot je bila trnova.

 • Beličič

  Včasi se resno vprašam,kdo komu dovoli?

  • FRANC3

   Kdo? Volivci Lublane in murgeljska mafija s Forumom 21.

 • Osti jarej
  • FRANC3

   Takih poskusov diskreditacije sv. Pisma je bilo že nešteto, od Kumranskih spisov dalje.
   Toda če bi bilo to kar piše na povezavi vsaj pol res, potem so tuji zavojevalci bogovi, ki lahko uničijo civilizacijo na zemlji v vsakem trenutku.
   Tisti ki lahko to stori je na nivoju boga ali božanstva. Osebno ne verjamem v taka natolcevanja (samo popularizacija avtorja), ampak v Boga, ki je ustvaril svet. Vsakdo pa naj si misli svoje.

 • Beličič

  Zoran za sebe ničesar ne rabi.Pa razumi če zmoreš-

 • Osti jarej
 • THOR

  KJE SE DOBI DOVOLJENJE ZA LOVCA NA GLAVE ???? JE TREBA V MOČVIRJU “VIRUSE” IZTREBIT!!!!!!!!!!!!! KAJ PA ČE NAREDIMO SHOD, TUD Z KOCKAMI IN SKUPAJ DOKONČNO POČISTIMO TUJO INVAZIVNO VRSTO V NAAAŠIII DOOOMOOOVIIINIII ??!!!!!!!ČE STE ZA ; NAJ NEKDO PREDLAGA KJE BI BIL ZBOR ZA NADALJNO DELOVANJE !!!!!!!!!!! A BI ŠLO, KER JE RES ZADNJA URA SLOVENSKEGA OBSTOJA !!!!!!!! ZA ZANAMCE GREEEEEEEEEE , NOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • BlackOpsSystem

   hahahahaha sami krim policaji v civilu bi ti pršli na zbor…pol bi pa šiškota za cimra dobil.

  • janko

   Ni to način, dragi Thor.
   Zelo preprosto je:
   VSI NA VOLITVE!
   VEDNO!
   IN VOLITI RAZUMNE IN POŠTENE LJUDI!

 • Beličič

  Janko ima zlato danko.Lahko bi Peder bil pa noče.

 • domovina mili dom

  Kje ste ljudje, ki ste oškodovani od rdeče mafije. Če boste glasni, vas podpremo. Vsak glas šteje.
  Sedaj imate priliko, da se na legalen način znebite rdečekrakega izsiljevalskega mafijozota.

  • FRANC3

   Ja, samo volit je treba iti in NE IZVOLIT ZOKIJA.

 • Get Smart

  Kraja, ROP … je delo, je protizakoniti delo, je ZLOČINSKO DELO.
  Torej,
  Z.janković DELA nje, toda,
  kaj dela?
  LAŽE, KRADE, izsiljuje, drka mekanucuricu … DELA ZA MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
  .
  Primer:
  Joj, Ronaldo ne dela, bla bla bla …
  Ronaldo ne dela za Španijo, ne dela za Italijo, ampak dela za FIAT
  in dela za PORTUGALSKO.
  Za koga DELA
  MURGL SRBO JUGOKOMUNISTIČNA pussi Z.janković?

  Poglej “u Stošče nje”:

  Za koga? Za Partiju!
  Za koga? Za Tita?
  Za koga? Za Jugoslaviju?
  “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
  “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
  “Evviva communismo!”
  “Bandiera rossa la triumfera!”

  Sledimo?

  KaviarŽIDO KOMINTERNIZEM je satanizem =
  je ne le vera v satana, ampak vseskozi tudi izvajajo satanistične obrede UMOROV LJUDI, GENOCIDE nad NARODI, posamezne umore motečih elementov, otrok, celo svoje otroke žrtvujejo, celo svoje otroke pohabljajo, kastrirajo, iz fantkov delajo punčke, iz punč fantke …

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
    hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =

    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljao ženske,

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Grog

     Tebi pa z vsakim zapisom gre slabse , pocas bos rabu psihijatra ;)

     • Jože

      saj je iz psihiatrične klinike pobegnil,plačajo 1evro tistemu ki ga pripelje nazaj

 • Andrej

  Preden hvalite Zokijev briljanten projekt Stožice se sprehodite po pritličju. Pa iz obvoznice ga poglejte. Za “lepo” fasado se skriva beda od bede. Če kdo pravi, da je to uspeh in zato voli Zokija je brezupen primer, opravilno nesposoben.

 • luka globus

  @admin dajte na novi zračunat koliko nas je do sedaj stala družina janković:
  odpisani dolgovi, preplačana naročila itd.

  • FRANC3

   Tega še Bil Gates ne zna izračunat.
   Kjerkoli se pojavi Zoki, tam je korupcija.
   Zoki je prvi v Slo začel dobaviteljem zaračunavati police v Mercatorjevih trgovinah: Dobavitelj, ki je želel prodajati v Mercatorju, je moral plačati nabavo regala (cena je bila odvisna od višine police v regalu-najdražja polica je bila v viši prs in oči). Potem je bilo potrebno plačevati tudi ”letno najemnino police”, da ne govorimo o provizijah neposredno Rokometnemu klubu Krim Electa.

 • Beličič

  Vam povem kaj vam Zoran sporoča.Da vam nove Krstice iz Bosne naroča.Brez Logajev.

  • Beličič

   Krastavce!

 • Beličič

  Če nisi na ič si brezveznič.Navadni Papić.

  • Beličič

   Navaden Hlapič!

 • kraljica vesolja

  Fora je sam u tem, da je Zoki največ svojih zahebu tlele. Drgač pa, Uroš, upam, da ti je nova dobr plačala za to izjavo.

  • FRANC3

   Zmednka izza lune.
   Če bi tebi samo eno rožo v teglu (če ga sploh imaš) uničil, bi pa tulilo kot ranjena zver.

  • učko

   Več kot jih je zajebau, rajš ga majo. Ko’ tistga “gaza Jezda” u Srbiji, več folka k je pokradu, večji frajer je biu !

 • Olga2345

  Taliban Janković, lopov in posiljevalec mater samohranilk, sodi samo za rešetke!

 • Osti jarej

  ..ma,če bi mu evro več dal na 2m,bi bil pa čisto tiho

  • FRANC3

   Kaj zavajaš.
   Jernejc ne govori o nikakršni višini, Govori, da Zoki laže.

 • skorpijon93

  na češkem nimajo jankovićev, muslimanov …..

 • Van Der Waals

  HAHA DOBER SLOGAN… ZORAN NE DELA ZORAN KRADE. HHAHAH DRGAČ PA ZA LEVIČARJE NIČ NOVEGA. LEVIČAR KRADE PROKRIVA ZAVAJA…

 • Beličič

  Mali v belem kot Papa.Pa z očalami z Nase.Janko je Nasa na Švedske,ne!

 • Beličič

  Od nekje naprej ti denar ne pomaga.Moraš človek bit.Janko je to spoznal pred desetletji.

 • Slovenc

  Kot da vas castiti sladoledar kaj dela… Kaksne jansisticne ovce hahaha

  • Beličič

   Janez je svoje pretrpel.Naj pove kako se poćuti-

 • Šobar Davorin

  Piše na stožiških plankah: Zazidajmo jankoviča.

 • garfi

  dol z mafiozom 18. novembra

 • janko

  In Jankovića podpira za župana župnik Dori. Ali pa je Dori sploh slišal za pojem balkanski poslovi.

  • učko

   Dorija že njegova pojava izdaja, da je en prfuknen posebnež !

 • Radolf Mitler

  Osladni srbijanski svinjski pastir Zoran Kradović spizdi dokler imaš še čas na vlak za Beograd.

 • In to se dogaja v pravni državi,Malo morgen,same barabe

 • Get Smart

  Kraja, ROP … je delo, je protizakoniti delo, je ZLOČINSKO DELO.
  Torej,
  Z.janković DELA nje, toda,
  kaj dela?
  LAŽE, KRADE, izsiljuje, drka mekanucuricu … DELA ZA MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
  .
  Primer:
  Joj, Ronaldo ne dela, bla bla bla …
  Ronaldo ne dela za Španijo, ne dela za Italijo, ampak dela za FIAT
  in dela za PORTUGALSKO.
  Za koga DELA
  MURGL SRBO JUGOKOMUNISTIČNA pussi Z.janković?

  Poglej “u Stošče nje”:

  Za koga? Za Partiju!
  Za koga? Za Tita?
  Za koga? Za Jugoslaviju?
  “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
  “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
  “Evviva communismo!”
  “Bandiera rossa la triumfera!”

  • Get Smart

   Sledimo?

   KaviarŽIDO KOMINTERNIZEM je satanizem =
   je ne le vera v satana, ampak vseskozi tudi izvajajo satanistične obrede UMOROV LJUDI, GENOCIDE nad NARODI, posamezne umore motečih elementov, otrok, celo svoje otroke žrtvujejo, celo svoje otroke pohabljajo, kastrirajo, iz fantkov delajo punčke, iz punč fantke …

   Pamet v glavo.

 • David Hitler

  Srbe na vrbe!

  • BorisDe

   Bomo kar tebe, skupaj z jankovićOGLUjem poturico. Vse poturčene in arijske cigane na vrbe.

   • David Hitler

    Drž gobec lulček!

 • Janez Kranjski

  Ta večina ljubljančanov, ki ga je izvolila so itak levuharji in čefurji z musliči vred. Pa tudi farmacevtke so takoj mokre med nogami, ko ga zagledajo – srbendo pokvarjeno!