[Video]”Kulturni” levičar Domen Savič in “strpne” feministke pokazali svoj pravi obraz na predstavitvi knjige Romana Vodeba: Se drli “Ne šlataj me!”, kazali hrbet, posredovati je morala celo policija!

Policisti in Domen Savić (Foto: Youtube)

Policisti in Domen Savić (Foto: Youtube)

Slovenija je 28 let samostojna država. Ena izmed temeljnih dosežkov demokratičnih družb je svoboda do izražanja različnih mnenj in stališč ne glede na to, ali se posameznik z njimi strinja ali ne. Žal pa nekatere radikalne feministke in levičarski aktivisti tega ne razumejo. Med predstavitvijo knjige Prvi spol avtorja Romana Vodeba so borec “proti sovražnemu govoru” Domen Savič in skupina feministk ropotali, glasno govorili in izzivali druge udeležence. Situacija je prišla tako daleč, da sta morali posredovati policija in varnostna služba. Režimski mediji pa so se spet izkazali za navijače radikalnih levičarskih idej. “Vsak ima pravico do lastnega mnenja, nima pa vsak pravice, da svoja stališča javno izraža”, so si dovolili škandalozno zapisati na nacionalnem portalu MMC RTV SLO.

Roman Vodeb velja za psihoanalitika, ki zelo rad šokira javnost. V svojih javnih polemikah je velikokrat izrazil kritične misli o pojavu feminizma. Na knjižnem sejmu v Cankarjevem domu je ob predstavitvi svoje knjige Prvi spol povedal, da je svojo raziskovalno knjigo pripravljal 15 let. Gre za njegov kritični pogled na eno najbolj znanih feminističnih del Drugi spol avtorice Simone de Beauvoir. Pravi medijski cirkus proti avtorju pa so zganjali v feminističnem odboru Iskra in aktivist Domen Savič. Ne glede na poročanje nekaterih režimskih medijev obstaja videoposnetek, kjer se jasno vidi neokusno in vulgarno obnašanje Domna Savića do avtorja in drugih obiskovalcev v dvorani. Med predstavitvijo so avtorju kazali hrbet, brali, glasno govorili, kvačkali. “Ne šlataj me, ne šlataj me!” pa je panično kričal Savič, ko je do njega stopil varnostnik in ga opozoril na kulturno obnašanje na prireditvi.

Vendar Slovenija ne bi bila Slovenija, če ne bi iz skupinice protestnikov nekateri mediji naredili junaških borcev proti šovinizmu in seksizmu. Slovenski časopis Dnevnik je v naslovu zapisal, da je šlo za borbo proti Vodebovim seksizmom. Veliko bolj sporno so zapisali na nacionalnem spletnem portalu MMC RTV SLO, in sicer, “da ima vsak pravico do lastnega mnenja, nima pa vsak pravice, da svoja stališča javno izraža”. Velikanski uspeh v letu 2019 za nacionalni medij, financiran z žepov vsakega slovenskega državljana, ki jasno zapiše, da eno temeljnih demokratičnih pravic, pravico do svobode govora in izražanja lastnih stališč, lahko uporablja le peščica.

Svoboda govora in izražanja mnenj je temelj vsake demokratične družbe
Slovenija se je borila stoletja, da je postala svobodna in demokratična družba. Domen Savič in njegova četica zagovornikov feminizma ne razumeta, da niso samo njihova mnenja in razmišljanja edina pravilna na tem svetu. Žal pa ni tako. Obstaja množica ljudi, ki ima do določene teme drugačno mnenje. Kot v primeru francoske feministične avtorice Simone de Beauvoir, do katere ima kritični pogled Roman Vodeb v svoji knjigi Prvi spol.

 

Vsi niso sprejeli nekulturnega obnašanja Saviča in njegove druščine
Kot je kritično mnenje izrazila skupinica okrog Saviča glede dela Romana Vodeba, so se oglasili tudi kritiki njihovega obnašanja. “Neotesani Savič, tako so ga starši učili,” se je odzvala na Savičeve provokacije novinarka Demokracije Petra Janša. “Vodeba so ob predstavitvi knjige Prvi spol ovirali in šikanirali naduti smrkavci iz SD in nevladnih sekt, to, kar govori jokajoča Sonja, pa je tipično za SD sekretnike! Govorjenje resnice je zanjo širjenje sovražnega govora,” se je izrazil eden izmed uporabnikov družbenih omrežij. Nekatere pa je zmotilo poročanje nacionalnega medija RTV SLO. “Na RTV SLO izkrivljajo resničnost. Precej več je bilo takih, ki jim je šlo feministično ‘bevskanje’ na dogodku na živce in bi prej izgnali njihovo nasilje. Eno je mnenje, nekaj drugega pa je nasilno vsiljevanje svojega pogleda in motenje.”

Roman Vodeb dobil več pohval kot pa kritik, ne glede na to, ali se je občinstvo strinjalo z njegovimi trditvami
Svoje mnenje je izrazil osrednji protagonist Roman Vodeb. “Nisem homofob, še manj pa mizogin, saj vendarle ‘napadam’ Simone de Beauvoir, militantno lezbijko, ki je črtila normalne ženske – ona pa je bila poosebljena mizoginija. Zato se moja knjiga (o ženskah in ‘moškinjah’) imenuje Prvi spol.” “Policija na predstavitvi knjige Romana Vodeba! Dobro bi bilo, da bi izpostavili, da je bilo neotesanih anarhičnih protestnikov v dvorani le 1 odstotek! Kaj pa preostalih 99 odstotkov?! Ti so bili kulturni in me poslušali, mi dajali priznanje, četudi se ne strinjajo z vsem,” je poudaril Roman Vodeb.

Luka Perš

 

 • Van Der Waals

  FEMINISTKA DOMEN SAVIČ. HAHA

  • Miro Jereb

   Želim jim veliko otrok v istospolni skupnosti…..za KOZLAT.

  • zokispoki

   Sem sel mimo tega zblojenega osebka na dogodku, in je tako zasmrdelo, da me je skoraj kap zadela. Ne samo, da je popolnoma zmeden( verjetno pod vplivom substanc), idijot je tudi smrduh ! Fuj in fej ! In tako golazen levicarji postavljajo kot referenco v razne RTV svete in podobno ? !?
   S R A M O T A ! PODN OD PODNA ! Da se ti zmesa !

   • Robi Adam

    pa saj se še policist na sliki za nos drži….

  • Steiermark

   Ali pa nobenega! Tako vsaj izgleda, da jim manjkajo vsi spolni organi, posebaj “jajca”!

 • Unikatna

  S tem obnašanjem so pokazali njihovo kulturo!

 • Nata

  Dober info !!
  Bilo bi pa zelo dobro, ko bi se desnaki takole organizirali in prisostvovali na podoben način pri silnih proslavah z rdečo zvezdo !!!!

 • Andrej

  Na SIOLU pravijo, da je bila taglavna neka Aicha Boughazi.

  • Miro Jereb

   To je verjetno že talibansko ime…

  • samotoje

   A tista iz Dupleka ali ona iz Srednje vasi?

 • Andrej

  Kako je Domen Savić pokazal pravi obraz, če je brezobrazen?

 • Anton

  dost mam bebavih levičarjev, čas je za musko, čas je za

  Jean Ferrat La Femme est l’avenir de l’Homme

  https://www.youtube.com/watch?v=VuLWhwzmgZo

  sarkazem press

  • samotoje

   Ah, Louis Aragon. Une chanson si belle.

 • Ryuk

  Vodebova teorija je s tem dobila potrditev.

 • Mademoiselle

  Kako si Savič potem predstavlja svobodno in odprto družbo, če sam drugačnosti ne sprejema? Ne razumem. Tudi jaz se v marsičem ne strinjam z Vodebom (predvsem o Titu), pa z Makarovičevo tudi ne, ko po Prešercu blodi s svojimi zvezdaši…Ampak ne hodim tja protestirat. Zakaj?
  1. Zato ker vem, da ne bom nikamor prišla – zvezde bodo same ugasnile (če niso že) :D. 2. Ker se oprijemam resnega dela in za to ni časa. :D
  D.S. naj si najde neko resno zaposlitev, najboljši sosed išče na polno. Bomo videli, kako bo potem razmišljal o tem, da denar utrgamo kot jabolko z drevesa in trošimo na polno za bedastoče.

  • Common Sense

   Ja, eni ne ločijo med svobodo govora (kot eno najvišjih vrednot svobodnega sveta) in tem, da so osebno užaljeni. Levičarji imajo nasploh težavo z “užaljenostjo”. Ko je ortodoksni marksist užaljen, mnenje sogovornika razglasi za “sovražni govor”.

 • Boco

  Cankarjev dom kot nas glavni hram kulture postaja prava fronta kulturnih marxistov. Oni ga vidijo kot da bi bil njihove, ceprav je bil baje zgrajen s samoprispevkom vse takrat zaposlenih slovencev in slovenk.
  Pred leti se spomnim, da so prireditev (ne spomnim se katere) motile pevke prevskega zbora Kombinatke. Drugi izpad; kot sem ze omenil na tem portalu, so feministke-lezbace uspele preprecit prireditev ki bi izpostavila lepote bolj tradicionalne, materinske vloge zenske v druzbi. Zdaj spet delajo zgago.
  Nestrpnost teh borcev za strpnost postaja ze prav nadlezna.
  PS.: A je ta Drazavljan D ze kdaj dobil na gobec, ko je komu res sel na zivce?

 • Andrej Žalec

  Sistem se jim sesuva. Živčni so! Delajo napake. Spremembe so neizbežne.

 • Common Sense

  To je modus operandi kulturnih marksistov, kvazi feministk (ki v bistvu sovražijo sebe), slepih podpornikov LGBTQ+P lobija (vsak čas pričakujte še dodatno črko) in ostalih pijavk te družbe in naših živcev. “Samo naša resnica je resnica, ostalo je pa potrebno utišati” je njihov slogan, ki se kaže v identični podobi povsod po svetu. Ti mulci vključno s tem lolekom Savićem ne vedo, da smo v tem sistemu že bili.

 • rubec

  Iščejo svoj prostor pod soncem. V Rizli ga je občutno premalo, pravijo na Mirovnem inštitutu.

 • Mademoiselle

  Sicer pa vsa čast gospodu (predstavnik knjižnega sejma očitno), ki je na začetku posnetka povedal, da je ta dogodek namenjen izmenjavi različnih mnenj. Očitno niso podlegli pritiskom.
  In nato Savič kriči zadaj? Eto trden dokaz, kam vodi trda levica. V diktaturo.

  • Common Sense

   Hard core Levica in vedno bolj radikalna SD vodita v diktaturo podobnega tipa kot je čavistična diktatura v Venezueli. S to razliko, da smo mi na teh prostorih to že imeli in samo upam lahko, da bo Slovenci – predno bodo tem lunatikom dokončno omogočili pohod na oblast – še enkrat dobro razmislili. A slednje je malo verjetno, ker Slovenc povečini nič ne razmišlja.

   • Mademoiselle

    Očitno je res tako. No, tudi jaz upam, da se ljudje prej spametujejo.

    Ta Savič se pa dejansko ne zaveda, da sam sebi nasprotuje. Pa ko bi vsaj prišel z nekimi argumenti na dan. To bi bilo nekaj. Npr. V Ameriki se sesuvajo na polno v takih primerih :)…Celo po TV prenašajo soočenja, seveda v okviru akademskih organiziranih dogodkov. ta Domen dokazuje, da ni zrel za neko razpravo.

 • Janez Mayer

  Če bi zgornji pripetljaj pomagal, da bi ljudje uvideli, kaj je problem levičarskih aktivistov, je Vodeb naredil nekaj zelo koristnega, no.

 • Garbage man

  Ko jim jebe mater komunistično! Bistvo je ,da oba vlečeta ali sta vlekla državni denar.

 • tohuvabohu

  Vodebil ni noben psihoanalitik, karkoli že to pomeni. Na Požarjevem Faktorju je sam povedal, da ne izvaja psihoanalize, ampak da se s tem ukvarja le teoretično, kar pa je seveda “krneki”. Takih teoretskih tičev je v Sloveniji polno (drugje pa precej manj), če omenim samo Žižka in njegovo nekdanjo ženo Renato Salecl.

  • samotoje

   Žižek je filozof, Salecl je filozofinja in sociologinja, Vodeb je psihoanalitik.
   Karkoli si že mislimo o teoretikih in “teoretikih”, tudi Platon, Sokrat, Cicero, Descartes in tako dalje niso bili šoferji, zidarji ali peki. Kaj češ, tudi taki živijo in so živeli.

   • tohuvabohu

    Kaj je “psihoanalitik”?

    • samotoje

     Ne morem ti povedati, kaj je psihoanalitik, lahko pa povem, kdo je psihoanalitik. Človek, ki z uporabo psihoanalize kot metode psihološke obravnave človeka, pomaga ljudem v stiskah. Kaj je psihoanaliza? http://sfu-ljubljana.si/sl/blog/psihoanaliza-vpogled-v-nezavedno in še lepo število člankov. Tudi tale, npr. : https://www.simplypsychology.org/psychoanalysis.html

     • tohuvabohu

      Problem je, ker Vodebil zase trdi, da je psihoanalitični teoretik, ni pa psihoanalitik, ker ne obvlada tehnike psihoanalize (da pa zna “svetovati” ljudem s težavami in ga v tem cenijo celo geji in lezbike, hehe). Toda kakšna teorija je to, ki operira z nekaj poenostavljenimi in posplošenimi apriornimi trditvami, ki ne bazirajo na znanstvenih dognanjih in jih je čas že zdavnaj povozil?
      Da Vodeb nima vse čisto v glavi, ampak samo ponavlja frojdovske floskule, s katerimi razlaga vse od žogobrca do politike, se vidi že iz tega, da ne razume osnovnih pomenov besed in ne ve, da je razreševanje Edipovega (Vodeb mu reče Ojdipovega) kompleksa neumnost, kajti razrešujejo se konflikti, kompleksi se pa kvečjemu zdravijo. Prav tako je prazno govorjenje, da sta spola kompatibilna (sta pa seveda komplementarna). In še cel kup je takih traparij. Ko pa v teorijo vplete še “moralno razsodnost”, je kaos popoln.

 • marker

  Sovražni govor je vsaka zapisana in izgovorjena beseda, proti kateri levičar nima argumenta.

  • Igor Ivančič

   To pa je zadetek v polno!

  • šmentanamuha

   To je natančna definicija za v učbenike.

  • samotoje

   Odlično. A te lahko citiramo?

 • Ivan Ivanovič

  Žal pa nekatere radikalne feministke in levičarski aktivisti tega ne razumejo.
  ***
  Še kako razumejo! toda mislijo, da imajo pravico drugim zapreti usta. To so novodobni fašisti, ki bi drugače misleče najraje spet poišljali v gulage.
  Smrt fašizmu! Svobodo narodu!

 • Artur

  A te babure feministične še pri teh njihovih letih ne vedo, da je hrbet kazati nekulturno, namesto, da bi se spopadle face to face z Vodebom in mu postavljale inteligentna vprašanja, izmenjale z njim argumente in protiargumente one ti poleg kazanja hrbta še štrikajo in se mu posmehujejo, to vse kaže na njihov intelektualno moralno kulturni “domet”. Feminist Savič pa takitak kaj drugega ni bilo od njega za pričakovati kot, da se idotsko dere kod, da bi ga ga kdo iz kože odiral, ker naj bi ga varnostnik šlatali kaj drugega pač ni bil sposoben počet kaj šele, da kulturno sodeloval v debati poleg pa še na kratko strobezlja o odgovornosti, ki je seveda pri njemu ni “za ta svoja zblojena dejanja”.
  Že dokazano že videno že doživeto pri levih zblojenih glupanih in glupačah kjer zmanjka argumentov nastopi njihova štala. Vsaka čast pa ostalim prisotnim v veliki večini, ki so predstavitev knjige vzeli resno zrelo in kulturno, še je upanje glede na 1% leve norosti pri nas.

 • Garbage man

  BTW , na posnetku sta se miličnika zelo izkazala s posredovanjem ! Jebem mater srbskomiličniško vsem miličnikom, krivim in nedolžnim.GNOJI srbočetniški nesposobni in presrani!

 • VERZIFIKATOR

  Ko če ovo sada da prijavi? Ko če red u kucu da uvodi? Kad več smeče nađe se u vodi, đubre kad zaroniče u Savi? Prevod za domače ni potreban

 • Janez Mayer

  savić je feminist. Prav.
  Jaz sem pa lezbijk, no.

 • McBobo

  Na njivo s temi levo-komi bando, pa naj dokažejo, koliko krompirja in solate so s svojim gobezdanjem sposobni pridelat. No ja, je bila pa ena produktivna oseba na tem posnetku; je štrikala nekaj (štumfe, gate, kapo itd.), kar bo od vsega tega gobezdanja uporabno-vsaj upam.

 • Miro Jereb

  Talemož pa ni čist gladek…za KOZLAT.

  • Janez

   A Sovič,ali savič?.Srbin prismuknjen do amena.Kar za jajca se je šlatal in kar naprej se je nekaj drl.Hvala bogu,da sem malo gluh,da ga nisem ničesar razumel.Drugače pa izgleda, da svojo rit trenira,oziroma pripravlja za muslije,ki šele prihajajo.

 • Janez Mayer

  Sem slišal, da je najbolj navdušeno vpil policajem “Šlataj me” tale Savić, no.

 • Garbage man

  Savić in Karba sta punca in punca tj. lezbični možaći

 • vsejeres

  Seveda se ima vsakdo pravico izpostaviti in povedati svoje mnenje.
  Problem nastane potem, ko je treba objektivno analizirati in ovrednotiti obe stališči. Včasih imata obe strani svoj prav, o okusih ne razpravljamo.
  Večinoma pa je iz debate razvidno, da se ena stran odločno moti v svojih izhodiščih, dolžnost zavedenih se je zavedati svoje zmote in sprejeti dejstva, ki so enaka za vse.

  Kultura javnega diskurza se namreč na določeni točki neha, namesto umikanja svojih stališč in opravičila za zmoto, pri nas.norci vztrajajo še naprej in mislijo, da bo laž nekako postala resnica, če bodo le dovolj vztrajni in fanatično verjeli v kompletne neumnosti. Ta pravica pa pomeni, da ima lahko potem ena stran drugo za norca, če pa si idiot ne da nič dopovedati, že po definiciji idiota.

  • samotoje

   Z Vodebom si nisva ravno na ti, z marsičim v njegovih stališčih se ne strinjam in podobno morda razmišlja še kar nekaj ljudi. Vodeb je pač človek, ki zna dvigati valove in tudi to je v redu. O čemer tu sploh lahko razpravljamo, je kulturen dialog in pravica do svobodnega izražanja, ki so jo osebki na predstavitvi knjige Vodebu grobo, necivilizirano in skrajno primitivno jemali. Samo to je.

 • mare

  Zdaj vidimo, kdo je sovražen do drugače mislečih.

 • Minovak

  Že dolgo vemo, kam spada ta rdeči norec, v prisilni jopič za 24 ur, dan za dnem. Drugod govorijo o ekstremni desnici, pri nas pa ekstremno nori levici, kar tudi je.

 • Lisjak

  Je jih pa fajn gledat,ko se zgrabjo lubenice in paradajzarji.

 • vsejeres

  Psihoanaliza je namenjena odkrivanju raznih človeških značilnosti, tudi bolezni, anomalij, zavrtih občutkov in osebnostnih motenj, ni pa namenjena moraliziranju in ne more deliti nasvetov za zdravo in srečno življenje, saj je preveč splošna in individualistična teorija.
  Zato Vodeba nima smisla jemati preveč resno, dober psihoanalitik še ni noben guru, ki bi lahlo drugim ukazoval kako naj razmišljajo in živijo.

  Feminizem je zgolj oblika kulture, ki temelji na preprostem dejstvu, da v vsakdanjem družbenem življenju, ni takih razlik med spoloma oziroma biološka forma ne bi smela določati socialno identiteto posameznika, saj večina medčloveških dejavnosti ni namemjena reprodukciji vrste. Ampak to je zgolj mnenje točno določene skupine ljudi, ki je večkrat skregano z golimi dejstvi in že zato ne morejo imeti nobenega posebnega vpliva na javnost. Gre za ostanke socialistične miselnosti, ko so razumniki poslušali razvrednotiti in zamenjati vsa pravila starega reda z alternativami. Ene spremembe so se dobro prijele, kot recimo pravica žensk do enakopravnosti in sodelovanja na demokratičnih volitvah, druge so samo navadna neumnost, ki je militarizirala ženski spol in iz njih naredila tovarišice.

 • Ahoj

  Feministka Dominka Savić čaka na operacijo kot jo je imel Salome.

  • sodnikisozločinci

   Dominka se je že rodila spodaj brez.

  • šmentanamuha

   Sej se mi je zdelo, da ne ve, kerga spola je.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Čas je, da začne Savič neprestano pogledovat čez ramo, ker je nevarno, da se mu kaj zgodi!

 • vsejeres

  Vodeb ima srečo, da ga niso nesli ven iz dvorane, glede na dejstvo koliko moškinj je zaposlenih v vojski in še posebej na policiji.
  To je pač še socialistična tradicija, ko je režim izbiral in vzgajal določen tip ljudi, usposobljenih za zatiranje in nadzor družbe.
  Verjetno je to tisti 1% obiskovalcev, ki se z njim niso strinjali, vendar so mirno in kulturno spremljali predavanje.

 • sašo

  Mentalni bolniki.

  • šmentanamuha

   Dobesedno.

 • terminalar

  Saviču se itak jebe.
  Bolj se že ne more blamirat. Policaja sta bila pa namesto vrtnega palčka.

 • sodnikisozločinci

  Levica se sploh ne zaveda kakšnega talenta ima v Domnu Saviću. Če bi namesto v živalski vrt, po verouku peljali otroke gledat njega, bi vsi verjeli, da je človek nastal iz opice.

  • Renato Reno

   Daj, ne žaliti živalo s to primerjavo, prosim!

 • Rotar Jakob

  KURĆANOVI LGTB KNJIŽEVNIKI!

 • šmentanamuha

  Poročilo iz prve roke: včeraj smo imeli priložnost videti razstavo primitivizma in infantilnosti moralno nerazsodnih osebkov, ki niso imeli nobenega resnega proti argumenta na Vodebove znanstvene teze in zaključke, ki jih je obdelal v svoji knjigi Prvi spol. Otročji poskusi diskreditacije avtorja, ki je nedvomno strokovnjak za psihoanalizo in še kaj, so se končali tako, da so ob njegovem odgovoru ali odšli ven ali začeli ropotati z nekimi škatlami in predvajanjem preglasne muzike.
  Če še lahko poskušam razumeti moralno nerazsodne študente, ki jim perejo možgane FVD in Filo feministke, je prav neverjetno, da se v debato z njim ni upala spustiti niti ena sama dr. predavateljica, ki sicer študente “pumpa” s protifreudovskimi teorijami in teorijami spola. To bi tistim bolj brihtnim študentom moralo dati misliti, da morda z njihovimi teorijami ni vse v redu, če jih ne upajo, osebno mislim, da jih ne zmorejo, ker jih ne znajo, zagovarjati.
  Včerajšnji dogodek je razgalil vso bedo feminizma in njegovih steklih protagonistov, ki so se histerično zaganjali v alfa samca Romana Vodeba. Kot trop hijen, ki obkroži enega leva “zdaj pa te bomo požrle”. Ko so videli, da smo večinsko dali podporo Vodebu in mu v podporo večkrat zaploskali, prav tako tudi Boštjani M. Turku za inteligenten glas iz publike, so začeli protestno zapuščati prostor.
  Jaz sem potem še kupila dve njegovi knjigi in dobila posvetilo. Priporočam v branje tudi drugim. Podprite Vodeba tudi z nakupom njegove knjige, v času sejma, ki traja še do nedelje, ima tudi popust. Hvala feministkam, da ste naredile reklamo.

  • samotoje

   Dobiš oceno odlično za poročilo, predvsem pa za realen prikaz vse intelektualne bede dekadentne, razčlovečene drhali.

  • Janez Korenjak

   Ehmmm…. seveda je nedopustno, kar se je dogajalo. Ampak imenovati Vodeba strokovnjak, pa je tudi bosa, nenazadnje že zato, ker je Freud mrtev vključno z vso zapuščino. Vrednost psihoanalize v današnji psihologiji je samo še muzejska.
   Strokovno je Vodeb nula in kdor naseda temu šarlatanu, da je strokovnjak za psiho, si je sam kriv.
   Po-googlajte za gibanjem in odličnim dokumentarcem Red pill (zanimivost: dokumentarec je naredila ženska), opis tukaj https://www.imdb.com/title/tt3686998/ , dobite ga na partis.si ali poljubni torrent strani. Vodeb le izumlja toplo vodo in jo ustekleničeno v psihoanalizo prodaja pod svojo blagovno znamko.

   • šmentanamuha

    Strokovnjak za medvede je tudi strokovnjak za psihoanalizo? Btw, Freud je s svojo teorijo nezavednega večen. In Vodeb gradi prav iz te teorije, znanstveno in strokovno. Dejansko je Freud s pojavom novodobnega feminizma doživel reinkarnacijo. Vodeb je samo njegov glas v sedanjosti, pogumen, pronicljiv in tehten.
    Glede na to, da duše ne moremo izmeriti, stehtati ali je kako drugače zaobjeti in je proučevati v nekem nadzorovanjem prostoru, pa lahko iz vašega načina razmišljanja izpeljemo, da je vsa duševna in družboslovna stroka eno veliko šarlatanstvo in manipulacija z nezavednim. Zmerjanja s šarlatanom se poslužujete tisti, ki mu ne zmorete parirati. Freud je večen, če vam je prav ali ne.

 • cosmosjasnovidec

  Policija pa sploh ne ukrepa,da bi vso to čefutarsko golazen pometala ven.
  Jeba mu pas mater temu čefutarskemu gnoju “saviču”,če ga kje dobim ga bom tako brcnil v gobec,da bo nesnaga čefutarska požrla cvikere.
  Prekleti smrad balkanski bo v tuji kulturni državi delal sranja in pljuval po Slovencih na račun katerih smet navadna živi.
  Prihaja čas državne vojne,ker se tako več ne more nadaljevati in bo folk prisiljen v njo potem pa vsi izmečki pridejo na svoj račun.
  ——————————————————————————————————————————
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  ——————————————————————————————————————————–

 • Andrej, Miha ali Jure

  Ne šlataj me?! Hja, ne migaj s ta zadnjo, pa bo! Sej to so tvoji.

 • sašo

  Roma je rekel moškinje…glede na to da so feministke že tudi fanteki bi jih lahko poimenoveli…” pedrinje ” ;) .

 • Andrej, Miha ali Jure

  Domen Savič partybrejker.

 • Olga101

  Temu se reče strpnost in izmenjava mnenj po levičarsko! Po “naše” ali nič! Že v parlamentu vidimo levičarski IQ! Podn!

 • xtc

  Takole realno Vodeb ima pravico predstaviti delo,nasprotniki inajo pravico izraziti nestrinjanje a le z tehtnimi argumenti,vpraššanji in razpravo-če tega ne zmorejo civilizacijsko jih je pač treba odstranit nasilo in oglobit.

 • Slovenec 33

  Demonstracij teh izrodkov ne bi bilo, če v Sloveniji ne bi imeli usmerjenga izobraževanja pod vodstvom fdvizma.

  To izobraževanje producira topoumne produkte usmerjenega izobraževanja, ki imajo uničene centre za samostojno razmišljanje in zato blejajo po nareku rdečih klerikalcev.

 • skrajna resnica

  Hanzi Tv: “ima vsak pravico do lastnega mnenja, nima pa vsak pravice, da svoja stališča javno izraža”. Nimate pravice do laži na položnice in kot javni medij je absurdno odrekati pravico do svobode izražanja.

 • Skrajno Desni

  Z ženo sva srečna ker takih izrodkov ni v najini hiši, nesrečna pa le kdo je take levičarske primitivne izrodke spravil na ta svet.

 • koza

  po tem videu sem morala prešaltati … https://www.youtube.com/watch?v=NQkSJiROcFY&list=RDNQkSJiROcFY&index=1

  Lynyrd Skynyrd – “Simple Man”

  Mama told me when I was young
  “Co me sit beside me, my only son
  And listen closely to what I say
  And if you do this it’ll help you some sunny day.”

  “Oh, take your time, don’t live too fast
  Troubles will come and they will pass
  You’ll find a woman and you’ll find love
  And don’t forget, son, there is someone up above”

  “And be a simple kind of man
  Be something you love and understand
  Baby, be a simple kind of man
  Oh, won’t you do this for me, son, if you can.”

  “Forget your lust for the rich man’s gold
  All that you need is in your soul
  And you can do this, oh baby, if you try
  All that I want for you, my son, is to be satisfied”

  “And be a simple kind of man
  Oh, be something you love and understand
  Baby, be a simple kind of man
  Oh, won’t you do this for me, son, if you can.”

  Oh, yes, I will

  “Boy, don’t you worry, you’ll find yourself
  Follow your heart and nothing else
  And you can do this, oh baby, if you try
  All that I want for you, my son, is to be satisfied.”

  “And be a simple kind of man
  Oh, be something you love and understand
  Baby, be a simple kind of man
  Oh, won’t you do this for me, son, if you can?”

  “Baby, be a simple, be a simple of man
  Oh, be something you love and understand
  Baby, be a simple kind of simple man
  Oh, won’t you do this for me, son, if you can?”

 • MesecnikPajac

  majmun tale domen, se vidi da je zafrustriran, ni zadovoljen z življenjem, naj gre v severno korejo – čim prej.

 • šmentanamuha

  Še nekaj nasvetov Romana Vodeba.
  Vodeb o ADHD (hiperkinetični sindrom & ritalin) – 3.9.2019
  https://www.youtube.com/watch?v=YG0JNlFKSLo

 • šmentanamuha

  Kako univerzitetna profesorica raztrga recenzijo Vodebovega dela pred občinstvom, ki se seveda smeji …

  Bahovec: “Beauvoir ali Žižek?” Vs. Vodeb
  https://www.youtube.com/watch?v=io6jVVbdzpU

  Ej, ljudje, to je naša akademska scena na družboslovju …

 • janko

  Nekulturniki, rulja, spominjajo me na razvajene nevzgojene otroke edince veljakov.