fbpx

Vrhovno sodišče ZDA bo zaščitilo pravice kristjanov pred napadalno ‘LGBT-jetset’ elito!

Foto: epa

Vrhovno sodišče v ZDA bo odločalo v primeru Jacka Phillipsa, lastnika slaščičarne, ki naj bi moral peči torte za sklepanje zvez odraslih homoseksualcev in lezbijk, s čimer pa se kot kristjan ne more strinjati. Omenjeni primer se je zgodil leta 2012, ko sta dva homoseksualna aktivista – z namenom kasnejše tožbe in preganjanja – pri slaščičarju naročila torto z namenom, da bi v zvezni državi Kolorado slavila sklenitev zveze odraslih homoseksualcev, sklenjeno v zvezni državi Massachusetts.

Phillips je zavrnil zahtevo radikalnih aktivistov in se pri tem skliceval na svojo vero: “Mislim, da mi ni potrebno sodelovati pri njihovih praznovanjih; z izdelavo torte se počutim, kot da sodelujem pri sklepanju homoseksualnih zvez.” Homoseksualca sta kasneje dobila mavrično torto pri drugem slaščičarju.

Radikalne homoseksualne organizacije so se z vsemi sredstvi spravile na slaščičarja
Nestrpna radikalna homoseksualna organizacija “The American Civil Liberties Union” je z namenom ustrahovanja kristjanov  takoj vložila vnaprej dogovorjeno tožbo proti slaščičarni Masterpiece Cakeshop in zahtevala kaznovanje krščanskega slaščičarja. Njihov aktivistični sodnik Robert N. Spencer je 6. 12. 2013 proti slaščičarju odločil z besedami, da naj bi ta naročilo odklonil zaradi spolne usmerjenosti naročnikov.  Phillips je tej sodbi nasprotoval z besedami, da je pripravljen narediti torte za različne slovesnosti, toda peka tort za dogodke, s katerimi se ne strinja in nasprotujejo njegovi veri, predstavlja kršitev njegove svobode, da lahko svoje delo ureja v skladu s svojo vestjo in vero.

Phillips ima prav!
V novi knjigi Oxford University Press z naslovom “Debating Religious Liberty and Discrimination” delovanje v skladu s prepričanjem, da je poroka zveza moža in žene, ne predstavlja diskriminacije na ravni spolne usmerjenosti. Problem je v tem, da je za homoseksualne radikalne aktiviste vse, kar se ne sklada z njihovimi skrajnimi stališči – oblika diskriminacije. Osnovni problem je definicija diskriminacije, ki ogroža versko svobodo in svobodo izražanja. Verni slaščičarji so danes tisti redki, ki v ZDA niso podlegli pritiskom in nočejo služiti homoseksualnim radikalnim elitam. Te elite zahtevajo, da morajo tudi kristjani s svojimi talenti krasiti njihove torte in podpirati njihove kontroverzne zahteve ter se pri tem ne smejo sklicevati na svojo vest in versko prepričanje.

Nova oblika “kulturnih disidentov”, ki so žrtve agresivnega homoseksualnega lobija!
Danes imamo t. i. kulturne disidente, ki se pojavljajo v vseh državah, ki si jih je podvrgel homoseksualni radikalni lobi in tam razvil svoje okupacijske zastave. Glavni namen tožb in preganjanja kristjanov na sodiščih je otežiti njihovo življenje in jih javno stigmatizirati; obenem pa kristjane javno ustrahovati, poniževati in diskriminirati. Na vse to so družinske organizacije opozarjale tudi v času dveh referendumov v Sloveniji, ko so ljudem posredovale svoje mnenje, da bo uzakonitev kontroverznih zvez odraslih homoseksualcev in lezbijk pripeljala do omejevanja svobode izražanja in verske svobode.

Vse kaže, da bo ameriško vrhovno sodišče odločalo o tem, ali imajo kristjani pravico, da niso preganjani in kaznovani zaradi svoje vere. Velika večina politikov v ZDA in vse ameriške družinske organizacije pričakujejo, da bo sodišče zaščitilo pluralizem, demokracijo in versko svobodo ter zavrnilo nestrpnost in sovražni govor homoseksualnih aktivističnih organizacij. Gre preprosto za to, da je potrebno z vsemi sodnimi sredstvi ustaviti nadlegovanje in ustrahovanje, ki ga izvaja bogata ‘LGBT-jetset’ elita  pa naj bo to v ZDA ali pa v Sloveniji.

24kul.si