Za šolo, ki spoštuje otroke in starše

Franci Donko (Foto: STA)

Na Novi24TV v oddajah na temo socialne problematike odpiramo zamolčane teme iz življenja slovenske družbe. V zadnji četrtkovi oddaji v oktobru z naslovom Za šolo, ki spoštuje otroke in starše smo spregovorili o dogajanju v naših šolah, na katero so nas opozorili zaskrbljeni starši. Homoseksualni aktivisti namreč zlorabljajo šole, kar je nezakonito in izrecno nasprotuje pravici staršev do vzgoje otrok v skladu z njihovim prepričanjem.

Gostja oddaje Angelca Likovič je spomnila na dvojna merila pri financiranju osnovnih šol in opozorila na zlorabo učnih programov za otroke s posebnimi potrebami, ki si še posebej zaslužijo našo skrb. Opozorila je na podobno početje društva Amnesty International, ki je z učbenikom Ljubezen je ljubezen proti volji staršev aktivno propagirala homoseksualnost med našimi otroki. Znana ravnateljica Angelca Likovič je še povedala, da imamo v Sloveniji veliko dobrih ravnateljev in odličnih učiteljev, ki se trudijo za kakovostno vzgojo in izobraževanje naših otrok.

Mamam, očetom in starim staršem je položila na srce, naj nikar ne pozabijo, da je najboljša preventiva pred zlorabo otrok reden pogovor in prisotnost v otrokovem življenju ter kakovostno preživeti čas z njimi. Otroke v prostem času zaupajmo ljudem in organizacijam, ki so vredne zaupanja, saj smo za dobrobit svojih otrok najbolj odgovorni starši sami.

Mama štirih otrok in podjetnica Andreja Gorenc se je med prvimi zavzela za otrokom in staršem, ne pa “LGBT”, prijazno šolo in opozorila na nezakonito vdiranje  homoseksualnih aktivistov v naše šole. Da bi se zlorabam otrok izognili, je po njenem mnenju nujno povezovanje med starši, šolo in organizacijami, ki zagovarjajo ustavno pravico staršev, da svoje otroke vzgajajo v skladu z lastnim verskim prepričanjem. Izpostavila je pomen povezanosti v družini in uravnoteženo vzgojo, ki vključuje pravice in odgovornosti otrok. Ni res, da se ne bi dalo ničesar narediti, je za konec opogumila starše, ki zaradi preobremenjenosti včasih popustijo pri starševski skrbi za svoje otroke.

Stop učnim načrtom, s katerimi homoseksualni aktivisti vzgajajo nekritične generacije novih volivcev skrajne levice
Aktivisti izrojene levice zagovarjajo družbeni model, ki temelji na splavu, spodbujanju ločitev, uvajanju homoseksualne ideologije, trgovini z materinstvom, ubijanju bolnikov, prepovedi pokopa zunajsodno pobitih in zasvajanju z drogami. Delovanje teh organizacij in posameznikov, ki zlorabljajo denar davkoplačevalcev in državne ustanove, je danes ključni razlog za nastanek t. i. demografske zime, zaradi katere v Sloveniji manjka 300.000 ljudi, mlajših od 30 let. Na družinskem referendumu decembra 2015 smo dosegli pomembno zmago, bitka za naše otroke pa še zdaleč ni dobljena, saj so nam le nekaj mesecev po referendumu ponovno vsilili levičarsko razumevanje družinskih razmerij, ki ponovno zanemarja materinstvo, očetovstvo, družine in stare starše.

Družini naklonjeni trendi iz tujine kažejo, da je treba vztrajati pri zavzemanju za šolo, ki spoštuje otroke in starše. Na Poljskem je leta 2015 v Varšavi na tisoče staršev  protestiralo proti uvedbi neprimernega poučevanja t. i. spolne vzgoje ter proti predlaganim spremembam obstoječega šolskega predmeta “Vzgoja o družinskem življenju”. Več kot 14 tisoč staršev na Poljskem se že bori proti uvedbi učnih programov, ki spodbujajo abortivno kontracepcijo, splav, zgodnje spolne odnose in homoseksualnost med otroki.

Kaj se dogaja v Sloveniji?
Slovenske šole po Gabrovi reformi žal niso več popolnoma varen prostor za odraščanje naših otrok. V aktualni oddaji smo starše spomnili, da je najboljša preventiva pred zlorabo naših otrok reden pogovor in prisotnost v otrokovem življenju ter kakovostno preživeti čas z njimi. Otroke v prostem času zaupajmo ljudem in organizacijam, ki so vredne zaupanja, saj smo za dobrobit svojih otrok najbolj odgovorni sami.

Za boljšo razjasnitev, kako poteka spolna vzgoja v šolah, v Zavodu za kulturo življenja 24KUL.si javno pozivajo vse starše z območja Ljubljane in vse Slovenije, naj o tem spregovorijo z otroki in jih obvestijo, na katerih šolah spolno vzgojo izvajajo homoseksualni aktivist, ki širijo predsodke zoper materinstvo, očetovstvo ter družino mame, očeta in otrok.

Franci Donko

 • dob

  Komunistično šolstvo pomeni hkrati komunistično pranje možganov otrokom.
  Proti temu se nihče ne bori.

  Ko pa se pojavijo LGBT aktivisti in vdrejo v šolski sistem – se tedaj nekateri starši zbudijo, ne vsi(!) seveda, ker nekateri se strinjajo ali pa jim je vseeno.
  Če bodo ti starši kdaj zmagali v svojih naporih, se bodo LGBT aktivisti umaknili iz šolstva. In tedaj se bo lahko komunistična indoktrinacija nemoteno nadaljevala, kot se je do vedno pri vseh družbenih “spremembah”.
  Spremembah, ki jih sploh ni bilo. Bogve zakaj ne.

  Ali še drugače povedano: pranje možganov otrokom in idejno izživljanje nad njimi se bo mirno nadaljevalo in temu se ne bo nihče uprl.

  kučan meče kosti, in drugi trošijo svojo energijo tako, da jih obirajo, potem pa, ko te nastavljene kosti fejst obglodajo in mislijo da so zmagali, slavijo zmago. In dobijo novo kost.
  Komunistično izobraževanje (komunistična religija v državni šoli) medtem ostaja nedotaknjeno, in mi jim to indoktrinacijo prebivalstva plačujemo iz svojega žepa!

  V komunistični mentaliteti je ta vzorec prisoten pri vsaki stvari, ki jo počnejo. Ta vzorec jim je privzgojen v šoli, skupaj z odvisnostjo!

  Vzorec je povsod enak in povsod deluje enako: Ministrica za zdravstvo bo 15 x zamenjala vodstvo UKC-ja, ampak Zemljarič bo pa pri vseh menjavah ostal isti.

  Zraven ministrica pričakuje, da bo pa zdaj-zdaj prišlo do bistvene spremembe, skoraj bi rekel, da daje vtis o tem, da je popolnoma prepričana v to!
  Najpomembneje pri vsem je dajanje vtisa. Tudi to spada k vzorcu, ki so jim ga privzgojili v šoli.

 • Valter BraniSlav

  LGBT aktivisti ne vdirajo nikamor.
  Želje po seksu z moskim vdirajo v Francijevo glavo in v njegovo danko.
  Franci Danko se počuti krivega, zato neprestano nekaj rohni.
  Zakaj nas hetero moške to ne zanima? Očitno Francija Danka zelo srbi….

  • šmentanamuha

   Ne delaj bedaka iz sebe.

 • šmentanamuha

  Sem gledala oddajo Aktualno na Nova24Tv na to temo, zelo zanimivo in informativno za vse starše, ki vam ni vseeno, kaj se dogaja v šolah brez vaše vednosti. Valterju ni treba gledati, ker njegovi otroci hodijo v šolo v Veliki Britaniji, ostalim pa toplo priporočam. Poglejte si:

  https://www.youtube.com/watch?v=ZHL9K2V78vg

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!