fbpx

Zgodba covid-19 bolnika na intenzivni negi: Levica, SD, LMŠ in SAB so različice virusa, ki naredijo največ škode Sloveniji!

Covid-19 bolnik Zoran Kičić. (Foto: FB)

Na družabnem omrežju Facebook se je razširila izpoved bolnika s covid-19, ki je po slikah sodeč pristal na intenzivni negi v UKC Maribor. Sam je bil priča ostalim bolnikom, ki se borijo z boleznijo in pri tem še izpostavlja predanost zaposlenih, ki morajo oskrbovati bolnike v težkih pogojih. Zaradi težkega prebolevanja bolezni vse manj razume tiste, ki hodijo na ulice in so nasprotni omejevalnim ukrepom in pri tem še karikira delo slovenske levice, ki jo sestavljajo Levica, SD, LMŠ in SAB: “To so vam štiri različice virusa, ko naredijo toliko škode naši lepi Sloveniji, da večjega virusa na svetu ni.”

Ne glede to, da se je pazil, se je Zoran Kičić okužil z covidom-19 in pristal v UKC Maribor. Bil je priča vsem bolnikom okoli sebe, posebej pa izpostavlja zdravstvene delavce, ki se razdajajo po cele dneve v maskah in oviti v folijo. “Grozljivo in zaradi tega toliko manj razumem te kretene od državljanov, ko hodiijo na ulice in trosijo bedarije,” je kritičen do protestnikov in nasprotnikov omejevalnih ukrepov.

Prepričan je, da se je pojavila različiča slovenskega seva koronavirusa, za katerega meni, da ga sestavljajo Levica, SD, LMŠ in SAB. “To so vam štiri različice virusa, ko naredijo toliko škode naši lepi Sloveniji, da večjega virusa na svetu ni,” je dejal in s tem pojasnil stanje rušenja ugleda države, nepripravljenosti k sodelovanju in širjenju nestrpnosti, medtem ko ima naša država ogromno potencialov, če bi le bili državotvorni.

Izpoved covid-19 bolnika (Foto: Facebook)

V nadaljevanju se je na Facebooku javno zahvalil zdravstvenemu osebju od samega prevoza z rešilnim vozilom v UKC Maribor, njegovega sprejema in do same obravnave. Prepričan je, da je njihovo delo vredno vsake pohvale, saj delajo v težkih pogojih in se razdajajo za dobro bolnikov. Ves ta čas nisem videl enega zdravstvenega delavca slabe volje, vedno nasmejani. Gospod direktor UKC Maribor Vojko Flis lahko ste ponosni na vaše zaposlene, za vzgled so drugimi. Samo tako naprej. Še enkrat iz srca hvala vsem,” je še dodal na koncu.

Sara Rančigaj