Prvi in edinstven dogodek v Sloveniji o podjetniški inteligenci in nadarjenosti

Patricia Susan Jackson (Foto: FB)

V Sloveniji se bo 8. in 9. junija 2023 v Ljubljani odvijal edinstven dogodek z naslovom “Za boljšo prihodnost: odkrivanje in razumevanje nadarjenosti” v organizaciji GeniusX, Inštituta za raziskovanje in razvoj nadarjenosti. Na dogodku bodo gostili svetovno priznano strokovnjakinjo za delo z nadarjeno populacijo, Patricio Susan Jackson, psihoterapevtko, ustanoviteljico in direktorico The Daimon Institute for the Highly Gifted, avtorico številnih člankov in mednarodno govorko, ki bo v maju 2023 nagovorila tudi Organizacijo združenih narodov.

Patricia Susan Jackson bo še dodatno na VIP dogodku “Podjetniška inteligenca: Odklenite vaš potencial za poslovni uspeh” spregovorila tudi o podjetniški inteligenci, ki je nujna za uspešno podjetništvo, saj vključuje kombinacijo spretnosti, znanja in lastnosti, ki posameznikom omogočajo prepoznavanje in iskanje priložnosti, gradnjo in upravljanje uspešnih podjetij ter premagovanje izzivov na tej poti.

Susan Jackson na svojem področju deluje že 28 let, za seboj pa ima več kot 75 tisoč ur dela s prepoznavanjem, usmerjanjem in razvijanjem nadarjenosti najbolj briljantnih umov sveta.

Vabilo na dogodek

Tovrstni dogodek je prvi in edinstven v Sloveniji. GeniusX si prizadeva opozoriti strokovno in splošno javnost kot tudi vladajoče strukture na problematiko zapostavljanja nadarjenih posameznikov.

Več o dogodku si lahko preberete tukaj. 

Sara Kovač