Kdo naj bi kričal na Plaskanovo, ki je nato doživela zdravstveni kolaps

Datum:

Znano je, kdo je kričal in tako v bolnišnico spravil novinarko RTV Valentino Plaskan. Zaradi pritiskov je namreč doživela kolaps.

TV Slovenija doživlja pravi levi masaker. Novo levo usmerjeno vodstvo čisti po hodnikih, vse tisto, kar samo diši po desnem. Tako nekako bi lahko rekli masakru, ki ga izvaja Polona Fijavž z izgovorom da bo zamenjala ljudi, ki so javno prepoznani kot povezani s politično stranko ali so delovali v stranki privrženem mediju.

A poleg masakra, ki ga doživljajo drugače misleči novinarji, se dogajajo tudi drugačni pritiski, katerim je podlegla tudi odstavljena voditeljica Valentina Plaskan, kjer so jo zaradi stresa morali prepeljati v bolnišnico.

Kričanje in napadi
Česa takšnega nisem doživela niti v veliko bolj nepredvidljivem zasebnem sektorju. S strani nekaterih sodelavcev sem bila deležna tudi pavšalnih oznak o svojem delu, ki niso bile podkrepljene z dejstvi ali kakšno resnejšo analizo, ena od sodelavk je v ponedeljek name kričala na sestanku pred celotno redakcijo, kar tako. To so nedopustni pritiski, ki so bili seveda prisotni že prej, s strani manjšega dela kolektiva informativnega programa. Nekateri med njimi so neresnice in nepreverjene informacije objavljali tudi na portalu Tukaj.smo. V člankih so me izključno žalili in napadali,” je Plaskanova dejala za Slovenske novice.

TV voditeljica Valentina Plaskan (Foto: Facebook)

Novinar Bojan Požar pa razkriva, kdo naj bil tisti, ki je kričal na Plaskanovo. To naj bi bila nihče drug kot glavna zvezda stavke levih novinarjev na RTV Helena Milinkovič. Tista Helena, ki je ob shodu upokojencev pridno snemala z okna TV Slovenije in očitno dajala napotke. Tako jo je ujela naša kamera.

Prav zaradi takih, ki mislijo, da je TV Slovenija njihovo privatno podjetje, je na RTV potrebno narediti red. RTV že dolgo ni več televizija od vseh nas.

e-maribor

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...