Golobova Faila preganja Novo24TV

Faila Pašić (Vir: Facebook)

Političarka in vidna članica Gibanja Svoboda Faila Pašić kazensko preganja odgovornega urednika portala Nova24TV, ker naj bi brez njene privolitve razkrili osebne podatke. Ob tem gre še za enega izmed napadov na svobodne medije predstavnikov oblasti v času “svobode”. 

Med prioritetami Golobove vlade je že od nastopa na oblast ustvariti medijski monopol, enoumje. Tako jim je Nova24TV, ki se ni in se nikoli ne bo podredila, že od začetka trn v peti. Vladni strahovit pritisk prihaja zaradi strahu, da se o vladnih pripadnikih in članih razkrije njihov pravi obraz, resnica, to, kar si želijo prikriti, in ko se to zgodi, se znesejo nad nami. Tudi tokrat so, ker smo objavili zgodbo našega zvestega bralca, ki je razkril pravi obraz članice Gibanja Svoboda Faile Pašič.

Priča smo še enemu od mnogih poskusov Golobove vlade in represivnega sodstva, da nas utišajo, ker govorimo resnico. Točno to se je zgodilo, ko smo objavili resnico o življenju članice Svoboda Gibanja Faile Pašić, ki nam jo je posredoval naš zvesti bralec, njen sosed. Ta je v svojem sporočilu zapisal, da je njen sosed in da ga njen kodeks oblačenja oziroma “povitosti” vsakič znova opomni na “nespoštovanje do slovenskega naroda. A to ni bilo problematično za okrožno tožilko Mašo Podlipnik, težava zanjo je bila, ker je tako slovenska javnost izvedela, da aktivistka Faila živi na Ježkovi ulici v Ljubljani in da je od Stanovanjskega sklada RS dobila 4-sobno stanovanje. Bralca so razburili zlasti njeni finančni prejemki, ki jih vsak mesec/leto prejema na svoj račun, čeprav gre za nekakšno kvazi aktivistko (oziroma umetnico). Razkril je, da Pašićeva ogromno denarja prejme prek društva, obenem pa mesečno prejema tudi subvencijo najemnine za stanovanje CSD-ja. “Skratka, ta ženska prav ožema slovenski državni proračun!” je še zapisal. Dejstvo, da Pašičeva molze državo na račun davkoplačevalcev, vozi pa se z luksuznim avtomobilom znamke audi Q5, vreden tudi do 60 tisoč evrov.

Ko se je javno izpostavila, je vzela v zakup tudi to, da bo javnosti na očeh
Faila Pašić se je prostovoljno javno izpostavila in s tem je vzela v zakup, da bo prepoznana širši javnosti in da se bo o njej vedelo in razkrivalo več, kot o ljudeh, ki so javnosti neznani. In to velja tudi za njene podatke, ki so javnosti in ljudem vidni in očitni. A Faila Pašić se je kljub temu odločila za kazenski pregon odgovornega urednika portala Nova24TV Marka Puša.

Foto: Nova24TV

Podlipnikova ga bremeni objave njenih osebnih podatkov brez njene privolitve. Ker smo napisali resnico in izpostavili resnico, ki domnevno ne velja le za Failo Pašić, ampak tudi ostale člane Golobove vlade, ki govorijo o nekem “socializmu, enakosti za vse”, medtem ko živijo v državnih stanovanjih za nižje stroške in s tem odtegnejo od ust nekomu, ki dejansko potrebuje pomoč.

Tanja Brkić