Tarča se bo lotila Nove24TV

Datum:

Na depolitizirani RTV mora tudi Tarča upravičiti svoj obstoj. V današnji oddaji ob 20. uri se bo lotila Nove24TV, enega zadnjih preostalih opozicijskih medijev. Snovalci oddaje so v včerajšnji objavi na socialnih medijih napovedali “razkrinkavanje” obvodnega financiranja stranke SDS. Glede na vsebino napovednika je bila njihov vir kar njihova nekdanja sodelavka Mojca Šetinc Pašek. Ta namreč deluje, kot da bi ga napisala kar poslanka sama. 

Tako so zapisali na X: “O sumih financiranja največje opozicijske stranke prek obvodnih podjetij, s pomočjo številih posameznikov, državnih podjetij in Madžarske. Kakšno vlogo je imel Rok Snežič? Poslanci so si lahko ogledali posnetek dvigovanja šopov gotovine njegove prijateljice.”

Janša se je odzval na napovednik še pred začetkom oddaje: “V celotnem postopku in gradivu Preiskovalne komisije ni ničesar o financiranju stranke SDS. Avtorica poročila Mojca Šetinc Pašek je tako neverodostojna, da so jo celo njeni svobodnjaki izključili iz stranke. Gre za poskus utišanja Nova24TV, ker je ta kritična do režima.”

Ž. K.

Sorodno

Zadnji prispevki

Korupcija na korupcijo – Golobova vlada

Golobovo vlado vse od nastopa spremljajo korupcijske afere. Sodna...

Cene, ki jih plačujemo za tečaje slovenščine za migrante, so vrtoglave

Množične migracije so za Slovenijo vedno večja težava pod...

Rusija dve leti po napadu na Ukrajino

Ruska invazija na Ukrajino ni spremenila le sveta, temveč...

Podoba vladajočih se v Bruslju na ogled postavi

Peticija o pravici do pokopa in spoštljivega spomina na...