Grims: Ko bodo migranti enkrat v Murglah, se bomo o tem lahko racionalno pogovarjali!

Datum:

“Slovenija ni več varna država. Uspelo vam je! Začeli ste s podiranjem ograje na južni meji in dali signal ilegalnim migrantom, naj pridejo. Sledila je prava poplava. Od 1. 6. 2022 do danes je številka okrog 80 000 ilegalnih migrantov!” je na današnji seji odbora DZ za notranje zadeve poudaril Branko Grims. 

Danes od 9 ure poteka 32. nujna seja odbora DZ za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo, na kateri se obravnava predlog priporočila vladi za ustavitev nezakonitih migracij, učinkovitejše ukrepe za zaščito meja republike ter krepitev varnosti državljank in državljanov in njihovega premoženja. Predlog je v obravnavo DZ-ju predložila skupina poslank in poslancev s prvopodpisano Jelko Godec. Namesto odstotne poslanke SDS Anje Bah Žibert, je stališče SDS predstavil poslanec Branko Grims. Kot prvi je dobil besedo predstavnik predlagatelja Grims: “Slovenija ni več varna država! Lahko bi samo rekel, da vam je uspelo! To kar ste začeli s podiranjem ograje na južni meji, s čimer ste dali signal ilegalnim migrantom, da naj pridejo … Sledila je prava poplava. Če pogledamo čas obstoja vlade Roberta Goloba: od 1. 6. 2022 in do današnjega dne, je število okoli 80 tisoč vdorov ilegalnih migrantov na ozemlje republike Slovenije.” 

Vlog za azil je več, kot jih je bilo od osamosvojitve pa do nastopa Golobove vlade!
Opozoril je, da bo do novega leta na ozemlje Slovenije brez dvoma vstopilo približno 100 tisoč ilegalcev. Že sedanja številka pa presega število prehodov v celotnem prejšnjem mandatu (skupno obdobje Šarčeve in Janševe vlade skupaj). Spomnil je, da migranti, ki jih inštruirajo nevladne organizacije, ki jih obilno plačuje Golobova vlada, sedaj zaprosijo za azil v Sloveniji. V obdobju Golobove vlade je bilo vlog več kot v celotnem obdobju obstoja samostojne Slovenije do nastopa Golobove vlade, torej skupno v 30 letih. Gre za “poplavo nečesa, do česar sploh ne bi smelo priti!” Posvaril je, da gre za zlorabo azilnega prava ter prava, ki ureja področje sociale itd. Grims je prepričan, da je tako rekoč vse, kar je povezano z ilegalnimi migracijami nezakonito, za kar bi bilo potrebno odgovarjati. Posebej je izpostavil opustitev dolžnostnega ravnanja, zavestno prekoračitev pooblastil itd. V Sloveniji smo že bili priča masovnemu, skupinskemu posilstvu.

Svetohlinska levica se ne zgraža, ko po Ljubljani ropa z nezakonitim orožjem oborožen ilegalec!
Uradno naj bi se zgodilo kar 17 poskusov posilstev, posiljena pa je bila celo starejša gospa. Mediji pa poročajo pristransko in se izogibajo uporabi besede “posilstvo”, ampak rajši poročajo o “zadrževanju osebe s strani dveh moških”, kar je bolj politično korektno, saj se želi zamegliti resnično dogajanje. Grims: “Porast kriminala je občuten, česar ne more več zanikati niti policija. Slednja je pred mesecem celo dala zgodovinsko priznanje, da zgostitev prosilcev za azil na nekem območju pomeni varnostno tveganje.” Kot je poslanec SDS zadnjih deset let opozarjal na to problematiko, pa so ga zmerjali s fašistom in nacistom, samo človek ni bil. To, da po Ljubljani ropa ilegalni migrant, oborožen z ilegalnim orožjem, pa se levici očitno ne zdi nič narobe. Je pa škandal, če kdo pozove, da se je potrebno legalno oborožiti, saj razmere presegajo zmožnosti policije. “Poziv k legalnemu oboroževanju, je na levici privedel do vsesplošnega svetohlinskega zgražanja. Ko pa je prišlo do ropa z ilegalnim orožjem, s strani ilegalnega migranta, ki ga tukaj sploh ne bi smel biti, se pa nihče ne zgraža!” 

V bližnjem italijanskem Tržiču islamsti že odkrito razglašajo, da bodo zamenjali lokalne prebivalce
Grims je opozarja, da ima levica dvojna merila. Kam takšne razmere peljejo, lahko vidimo na primeru v naši soseščini, v mestu Monfalcone, sicer izvorno povsem slovenskem mestu Tržič ob meji s Slovenijo. Prav tam se je dopuščalo množične zlorabe. Ilegalci so se masovno doseljevali in zlorabljali azilni sistem, danes pa imajo veliko skupnost radikalnih muslimanov. In ko se je pred mesecem dni lokalna županja želela pogovoriti z lokalnim imamom (muslimanskim verskim in političnim vodjo), o možnostih za pospešitev integracije, jo je on arogantno zavrnil, rekoč da jih integracija ne zanima, ker bodo muslimani zamenjali lokalne prebivalce. “Temu se reče velika zamenjava,” je spomnil Grims. Razmere v Sloveniji, pa se lahko v kratkem bistveno poslabšajo. Prvi razlog je vojna na Bližnjem vzhodu, ki je bila načrtno sprožena s Hamasovimi terorističnimi masakrom nedolžnih, celo svojih lastnih podpornikov (med njimi so bili tudi državljani EU). Spomnil je, da imajo najvišje zaščitne zidove prav muslimanske države, ki mejijo na palestinska ozemlja.

Evropa zavrne 98-99 odstotkov prosilcev, kar dokazuje, da gre za množično zlorabo sistema
Niti radikalni muslimani v Egiptu si ne želijo Palestincev, saj vedo, kakšno količino sovraštva je Hamas vcepil lokalnim prebivalcem. Že v vrtcu se otroke uči, kako naj izvajajo teroristične napade. Grims: “In če bodo oni kam odšli, je to Evropa. To pa se nas še kako tiče. Italija je našla rešitev, ki je zanjo dobra, za Slovenijo pa v teh razmerah popolna katastrofa – vse ilegalne migrante naj bi se sedaj vozilo v Albanijo, kjer naj bi bil velik zbirni center. Šele tam pa bi ocenili, kdo med njimi izpolnjuje pogoje in jih spustili naprej, vse ostale pa bi zavrnili.” Evropa namreč zavrne 98 – 99 odstotkov vseh, ki prihajajo. To pa samo dokazuje, da gre za množično zlorabo azilnega sistema. Jasno je, da se bodo zavrnjeni ilegalci peš odpravili po Balkanski poti proti Sloveniji, kjer se podira ograjo in kjer policija ne nadzira več meje, ampak zgolj notranjost države. Posledično ni več zavračanja na meji, kot bi bilo edini pravilno (kar podpira tudi sodba Evropskega sodišča; vsaka evropska država ima pravico reagirati v primeru skupinskega vdora in ga preprečiti; skupinski vdor pa namreč pomeni izgubo pravice do individualne obravnave).

Matične države v Evropo ne spuščajo inženirjev, zdravnikov in znanstvenikov, ampak zapornike!
O tej prelomni sodbi Evropskega sodišča se skoraj ne govori, večina pa je ne pozna. Namesto, tega da bi policija opravljala svoje naloge, se je spremenila v taksi službo – ilegalce prevaža do avtobusov, migranti pa z avtobusi potujejo v Ljubljano in naprej. “Tudi to, da večina odide naprej, kar znova dokazuje, da gre zgolj za masovno zlorabo prava, je slaba tolažba. Razmere so se že začele spreminjati. Dogaja se, da se že vračajo tisti, ki so že odšli naprej. Vrnejo se v Sloveniji, prav tako pa se jim dopušča večkratno vložitev vloge za azil. Ko pridejo iz Nemčije povedo, da so se tam zadeve že spremenile, in da bo rajši ostal v Sloveniji, ker ima tukaj sedaj boljše možnosti. Veste, temu se reče “azilni shoping”.” To je do leta 2014 EU sistematično obravnavala kot upravno zlorabo. To pa, da bomo po nekem času vse, ki so odšli naprej, dobili nazaj. Težavi Slovenije pa sta zlasti njena majhnost in pomanjkanje vzvodov ekonomske moči. Posledično bo težko prisilila matične države, da te osebe sprejmejo nazaj. Ne gre za nikakršne “inženirje in pilote”, marveč v mnogih primerih za zapornike, za katere se v EU naredi vse, tudi na račun upokojencev. Dejstvo je, da iz matičnih držav ne prihajajo najboljši, ampak najslabši.

Ljudje ob meji, si ponoči ne upajo zapustiti hiš
Grims je opozoril, da vse kar se dogaja v zvezi z ilegalnimi migracijami dejansko poganja denar iz več različnih virov. Denimo v Egiptu v mošeji uradno govorijo o veliki evropski hidžri. Gre za prvo stopnjo džihada. Gre za to, da se začne na neko ozemlje priseljevati veliko število za boj sposobnih in usposobljenih moških, o čemer govorijo tudi svete knjige Islama, med drugim Koran. V Sloveniji bi potemtakem že morali “goreti vsi kresovi”, če bi se ljudi vprašalo, kakšne narodnosti in veroizpovedi so. Naslednja stopnja džihada pa je financiranje izgradnje mošej in džamij. In ko muslimanska svetišča stojijo, je v državi gospodar Islam. Integracija je popolno sprenevedanje, ker deluje le, dokler je priseljencev do dva odstotka. Če je priseljencev več, prihaja do getoizacije, zlasti v primeru islama, ki je takšen že po naravi. Grims je opozoril, da se problemi v državi kopičijo, posebej prestrašeni pa so ljudje, ki živijo ob meji in si ponoči ne upajo iz hiš, ravnanje migrantov pa poleg varnostnega predstavlja tudi velik ekološki problem.

Levičarji so do vseh odprti, dokler ilegalci ne potrkajo na njihova vrata
Grims je že leta 2014 opozarjal, da bodo dotični problemi prišli tudi do nas. “Prve, ki so prišli, bi morali najprej zvoziti v Murgle. Ko bodo enkrat v Murglah, potem se bomo o tem lahko racionalno pogovarjali.” Levičarji so namreč do vseh odprti, dokler ilegalci ne pridejo na njihovo dvorišče, tedaj pa se zaprejo z ograjami. Grims v Ljubljani, kjer je kriminal skokovito narastel, pozna na desetine otrok in družin, kjer se pogovarjajo kako se organizirati, da mladim dekletom ne bi bilo potrebno vsakodnevno na predavanja na fakultete, v srednje šole itd. Migranti jih namreč nadlegujejo. Ponoči pa si ponekod niti skupine ne upajo več hoditi po mestu, razmere pa se bodo samo še poslabšale. Dogajanje v Ljubljani je v nasprotju z ustavo, saj ima vsak pravico do osebne integritete in živeti varno in da ga nihče ne nadleguje. “In vi ste to dolžni zagotovit! Kajti to je tudi bilo, Slovenija je bila ena najbolj varnih, po nekaterih merilih celo najbolj varna država na svetu. Danes to ni več, kar je izključno samo vaša odgovornost!” 


Imamo državno sponzoriran kriminal: Pirc Musarjeva je pomilostila trgovce z belim blagom!
“Iz ideoloških razlogov ste šli ustvarjati razmere, v katerih se ljudje danes ne počutijo več varni! Niti v glavnem mestu ne več! Dokler je to bilo ob meji in ob koridorjih, ste se sprenevedali.” Danes pa ni več dovolj le zaščititi meje in vključitev vojske z ustreznimi pooblastili za varovanje na meji. Druga pomembna zadeva pa je zagotovitev varnosti znotraj meja države – kriminalce je potrebno čimprej vrniti tja, od koder so prišli, s čimer pa imamo v Sloveniji “neverjetne probleme”. Celo trgovce z belim blagom oprosti predsednica države Nataša Pirc Musar. “V Sloveniji imamo obliko državno sponzoriranega kriminala. V takšnih razmerah pa je potrebno ugotoviti, kje so se zlorabe zgodile, po potrebi spremeni odločbe. Potrebno je vse za zagotovitev varnosti. Ne bo dovolj reimigracija, ampak tudi odgovornost!” Spomnil je še, da slovenske nevladnike Vlada RS drago plačuje, da ilegalcem razlagajo, kako priti preko meje. To je po njegovem napeljevanje h kaznivemu dejanju. In vse to se plačuje z državnim denarjem. “Vi jemljete davkoplačevalcem, upokojencem, bolnikom, zato da dajete za kriminal”, je še opozoril.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Vlada odkrito sponzorira Hamasove pomagače

Z besedami, ki jih je Robert Golob izgovoril ob...

[Dokument] Ministričino cenzurirano poročilo kaže s prstom na SD in podrejene

Dominika Švarc Pipan, pravosodna ministrica v odhodu, je objavila...

Med obtoženimi za atentat tudi predsednikova žena

Haitski sodnik Walther Wesser Voltaire je za atentat na...

Jelko Kacin: Ukrajina ne bo padla!

Natanko pred dvema letoma, 24. 2. 2022, je Vladimir Putin izvedel...