Migranti ugrabili domačina, Slovenija je zgrožena: Ali bo Marjan Šarec sklical Svet za nacionalno varnost?!

Foto: Twitter

Štirje ilegalni migranti, ki so nezakonito prestopili hrvaško-slovensko mejo, so v sredo v Beli krajini ugrabili domačina, ko je ta delal v vinogradu. V vasi Preloze pri Lokvi na Primorskem, kjer so 79- letnega moškega ugrabitelji izpustili, se je nato odvijala prava drama, migrante pa naj bi prijeli šele policisti v Italiji.

Najhujše slutnje in posledice ilegalnih in nekontroliranih migracij so dosegle tudi Slovenijo. Varnostna situacija je popolnoma ušla izpod nadzora. Domačina iz Bele krajine, 79-letnega vinogradnika Mirka Moravca, so migranti zvezali z vrvjo, stlačili v prtljažnik njegovega avtomobila in pobegnili proti Italiji.

Novica je včeraj pretresla slovensko javnost, spodaj pa objavljamo odzive s strani uporabnikov na Twitterju. Ti so bili v večini nad dejanjem zgroženi.

“Danes Belokranjci in Belokranjke ter vsi z belokranjsko dušo ne bomo spali. Srčno upam, da tudi @sarecmarjan ne. Niti danes niti nobene noči več kot predsednik vlade. Čas je za odhod in odstop!” je zapisala uporabnica Twitterja Vida Kocjan.

Trenutna evroposlanka in ponovna kandidatka za izvolitev v Evropski parlament iz SDS Romana Tomc je od Vlade RS in medijev med drugim zahtevala “prenehanje zavajanja in sprenevedanja” ter “natančne informacije o številu ilegalnih prehodov meje”.

Predsednik SDS Janez Janša je zaradi očitnega neobvladovanja razmer na južni meji od Vlade RS zahteval takojšen sestanek Sveta za nacionalno varnost.

Nekdanji državni sekretar ministrstva za finance ter podjetnik iz Londona Tomaž Štih je izpostavil sprenevedanje osrednjih medijev, ki ilegalne migrante, ki so poleg nezakonitega prečkanja meje zakrivili še ugrabitev, še naprej prikazujejo zgolj kot “prebežnike”.

Uporabnica Twitterja iz Bele krajine pa se je obregnila tudi ob stranko SMC zunanjega ministra Mira Cerarja, ki se je na Twitterju ravno v času novice o ugrabitvi slovenskega državljana ponašala z “odgovornim in dobrim varovanjem zunanje schengenske meje”. 

https://twitter.com/nadkaku/status/1126235203909951488

“Vsak normalen predsednik države ali vlade bi nemudoma odšel na krizno območje. Trenutno je to v Beli krajini. Samo tekanje po belokranjskih gričih pred volitvami ne bo dovolj,” pa je zapisal Blaž Mrevlje.

Nekateri uporabniki socialnega omrežja so izpostavili nedelovanje slovenskih oblasti, rekoč, kako bodo te zgolj izdale “oranžni alarm, vam priporočile, da ne zapuščate domov, in to bo to”.

“Žalostno, kam smo prišli, ampak s perspektive Bruslja in Ljubljane to itak ni problem, ker ne delajo na njivah in vinogradih,” je dogajanje komentiral nekdanji gospodarski minister Matej Lahovnik.

“Ugrabitev je najtežja oblika kaznivega dejanja. Najtežji: Pondus criminis. Kje je v tem trenutku policija?” pa se je spraševal Boštjan M. Turk.

https://twitter.com/Bond00775328617/status/1126356449217609729

Pri tem so nekateri uporabniki izpostavili, kako dogajanje komentira levica, ki si o dogodku zatiska oči.

Nekateri razmišljajo, da bodo morali sami poskrbeti za svojo lastno varnost, saj so izgubili zaupanje v slovenske varnostne organe, ki bi morali biti tisti, ki skrbijo za njihovo varnost.

Ni pa izostal odziv na dogodek tako imenovanega “Državljana D”, Domna Saviča. Ta je zapisal, da “se nam obeta nova afera propagandističnih medijev, ki na podlagi nepotrjenih informacij širijo histerijo”. Seveda, levičarje skrbijo samo objave, ne pa varnost lastnih državljanov.

Ivan Šokić

 • soc

  “Slovenija je zgrožena”

  Katera Slovenija? Poglejte si skromno notico na MMC z naslovom “Prebežniki naj bi v Beli krajini ugrabili domačina” in podnaslovom “Uradne potrditve tega dogodka še ni”.

  Tako bo videla stvari “Slovenija”. Kot ponavadi. Orwell.

  • Common Sense

   To je zato, ker pa ja ne bo o temu poročala “neizobražena drhal”. Morajo, “naši” prej pregledati in scenzorirati. Ta-izobraženi. Recimo B. Videmšek. FSPN mega um. “Izobraženec”, ki mi do kolen ne seže po izobrazbi:)

 • zokispoki

  Ga ne bo ! Bo raje afne guncal !

 • boogin1

  Pravkar sem poslušal radio BOB, ko je napovedovalec začel z obvestilom o ugrabitvi. Še ni dobro začel, ko je začelo šumeti, preveril sem na vseh radijih, ki jih premoremo, povsod šumenje, signal je izginil, kar je trajalo nekaj minut, ko se je signal vrnil, je radio vrtel glasbo, o novici pa ne duhe ne sluha. Očitno nekdo spremlja medije in prekine poročanje o temah, ki jih je potrebno zamolčati.

  • Imperial Commando

   Tako gre to v komunizmu. Svoboda govora pa to.

 • Boco

  Marjan Šarec bo naredil en kurc kaj. V medijih bomo videli izjavo v stilu Serpentinska, s katero bo poskusal reletivizirati incident. V bistvu pa se bo norceval iz prebivalcev Bele Krajine.
  Drzava ne deluje, ni zascite meje, posledicno drzava ne opravlja osnovnih funkcij, to je nudenje zascite svojim drzavljanom in zagotavljanje reda in miru.

  • Common Sense

   Pozabite na Šarca, dokler ima v koaliciji SD in Levico. Če noče izgubiti svoje šarene vlade, bo lepo pridkan čakal in ubogal SD in Lukca Mesečnika. Dokler prvega državljana ne zaštihajo do smrti. Dokler se narod dobesedno ne upre. Ni pa več daleč do tja, ker poletje se še niti začelo ni.

  • Anton

   še enkrat, pa se ponavljam kot papiga pa vseeno, Šarec ne bo anredil nič kar mu ozadje, ki ga je ustoličilo na presto predsednika vlade ne bo dovolilo, to je jasno kot pribito.Šarec o ničemur ne odloča, je figura na šahovnici, katere poteze vleče ugrabljea država, aktere šef je ata štrumf .Kdor temu oporeka je bodisi mentalno omejen oz laže, “kot pes teče”.Podobno je bilo z vsemi levimi vladami, edina vlada, ki je količkej toliko neodvisno delala je bila vlada Janeza Janše, pa še takrat so jo minirali iz vseh strani, ljudje pa kot so povprečno zabiti kot kokoši so verjeli vsemu kar je pisalo v režimskih medijah.Tolikšen procent visokoizobraženega kadra v Sloveniji, ki se uvrša v sam Evrpski vrh in po drugi strani toliko malo prsotnega samokritičnega razmišljanja. Paradoks ali ne, jaz bi rekel, da je to zgolj posledica načrtno izdelanega šolskoizobraževanega sistema pri nas, katerega ima v oblasti stranka bivše komunistične zveze Slovenije oz SD.

   Ja in še enkrat učni uspeh v šoli ni zadostni pokazatelj visokega IQ-ja, pa se postavite na glavo če čte.Zanimivo je da so o tem napisane študije, da šolski sitem govorim globalno ustreza ljudem z IQ-jem tam do 140, kar je višje, pa je šolski sitem bolj ovira kot ne.

   sarkazem press

 • Rožle

  Serpentinškov Šarec:
  “1 migrant na dan… vam odvleče babo stran ..”

 • Common Sense

  Nadaljevanje sage v Gorskem Kotarju. Le-ta je samo 120 km od Ljubljane, smer migrantov je pa tudi jasna, kajne? https://www.youtube.com/watch?v=UnRaRnb3_Ag

  • branči

   se motiš! organizirati treba avtobusne prevoze, pa vse izbeglice direkt v murgle, da jim štefka speče goveje čevape, pa da iz svojega mehiškega računa vsakemu ene 2k € za dobrodošlico! a smo multi kulti ali nismo? aja v našem zavetišču za brezdomce oni vsak dan pred shoping centri fehtajo za sendvič! barabe požrte!

 • tomnidari

  It. policija naj bi zločince že ujela. Ob 14h bo CI BK in IB imela v Črnomlju tiskovno konferenco. Prav bi bilo, da se NK udeleži čim več ljudi iz okolice, predvsem pa čimveč pripadnikov domoljubnih strank, še posebej pa njihovi kandidati za EU poslance.

  • Janez Pavel Kanc

   Kandidati niso domoljubni.

   • tomnidari

    ???

  • JANEZ GUS

   Prenašala bo rdeča greznica javne RTV,ko t so demonstracije proti Janševi vladi.To pa zato,ker jo OBVEZNO moramo vsi plačevati.Kako bodo o svojih prijateljih komentirali družbeno politični delavci.

   • Common Sense

    E, ne bo. Oz. bo prikazala tiste odseke, kot jim paše, da zrelativizirajo dogajanje. Sedaj pred EU volitvami jim to sploh ne paše in bodo poskusili utišati.

 • JANEZ GUS

  Takoj je treba organizirat vaške oborožene straže.Prvič stoj,drugič streljat.

  • tomnidari

   Potem pa velik naslov v Mladini: DOMOBRANCI VSTALI OD MRTVIH.

   • lokec

    Taka navodila smo imeli v JLA vojaki graničarji na meji.

    Saj Masleša ve. Vprašaj ga.

    • tomnidari

     Ja, ampak takrat se je v glavnem streljalo na notranjega sovražnika, ki je hotel zbežat iz Juge. Ni dvakrat za reč, da se bo praksa ponovila, samo dovolj okupatorjev je treba naselit po državi.

     • lokec

      Kaj ti veš ali si bil takrat na meji.

      Iz Bolgarije so prihajali podobni kot ti, ki prihajajo danes. Žgani enkrat ali pa dvakrat

      Seveda se jim je potem na severni meji pridružilo še ogromno Jugoslovanov.

      Bil sem na Bolgarski meji. Stanje je bilo ⏪

     • tomnidari

      Jaz sem pa živel ob italijanski meji!

  • alojz

   Tudi, če bo vrstni red obraten nič hudega.

 • antimur

  Kučanistični podrepnik 3,14zda Šarec bo sklical Svet za nacionalno varnost samo v primeru, če jih bo kdo naložil agresivnemu migrantu čez hrbtiščino, seveda bodo branili pritepenca, verjetno je še ena možnost, da bo sklical ta svet in to v primeru, če bo pri interpelaciji šlo za nohte proruski barabi in idiotu brez osnovne morale Erjavcu.

 • Franc Šink

  Bo Slovenija zahtevala izročitev ? ali pa jih bodo Italijani izpustili ?

  • Imperial Commando

   Socialistična republika Slovenija bo zahtevala vrnitev, da ne bodo reveži končali v koncentracijskih taboriščih fašista Salvinija, jim bo dala azil in jih nastanila v koncentra…. pardon, azilne domove.

 • Black_Raven

  z mojega dvorišča bo ta golazen šla samo v črnih plastičnih vrečah…

  • Rožle

   A nimate peči .. ?

   • Black_Raven

    hahah hvala za idejo…

   • tomnidari

    Bi blo boljše ja, ker vrečo ti bodo odnesli samo enkrat, za drugič ne boš več imel priložnosti. Pe še vse medalje iz NOB ti bodo preklicali, seveda če jih imaš

 • tohuvabohu

  Avtor Cmerotove teorije, da Avstrija nadzira južno mejo zaradi notranjepolitičnih razlogov, je Serpentinšek. Neenkrat jo je izrazil v intervjujih, ki zadnje čase štrlijo iz vseh levih medijev vključno z Reporterjem.
  To je element izrazitega sovražnega odnosa Šarčeve vlade in levih medijev do vseh štirih sosednjih držav. Kam pluješ, Slovenija?

 • Olga101

  Šarec si že gradi zid okoli hiše in verjetno tunel do parlamenta!

 • lokec

  Stanje v državi je podobno kot leta 1952.

  • alojz

   Ne. Kot leta 41. Tudi takrat niso smeli kmetje v gozd ali polje. Je pa red, da so jih takrat kar pospravili, danes pa le ugrabili. Kaj pa, če bi naleteli na žensko?

 • sveta preproščina

  A vaške straže bi se vi spet šli? A vas zgodovina, narodnoizdajalska golazen, ni nič naučila?

  Ljudi bi pobijali zato, ker gredo mimo vas v druge države? Pobijali zato, ker so druge barve, druge vere?
  Saj itak ne bo nič, ker ste samo anonimni domoljupi, ki se v čredi kurite, v resnici pa same posrane riti.
  Sramotite slovenstvo.

  • tomnidari

   Če smo besedno že skoraj morilci po tvoje, to še ne pomeni, da bi ljudi dejansko radi pobijali. Samo nočemo, da se ilegalno sprehajajo po naši deželi in to je treba ustavit zlepa, če ne gre pa tudi zgrda. In nikakor ne mislimo, da je to treba počet na način kot so ga počeli tvoji idoli z lastnim narodom!

   • sveta preproščina

    Ne se mi zdaj skušati ven izvlečt. Kar nekaj je postov, ki pozivajo po streljanju. No, naj se policija s tem ukvarja.

    • JANEZ GUS

     Nisi videl kaj puščajo za sabo,kamor vderejo.Tebe bi bilo treba sterat,pa da saniraš to škodo in svinjarijo.Vsem tem levičarjem bolnim je treba naprtit škodo,ki nastaja za njimi.

  • pajot

   Slovenstvo seveda sramotiš ti,plačanec. Kar pa se tiče zgodovine,naslednjič bomo bolj organizirani,ker vas poznamo. Takrat ne bo šale.

   • sveta preproščina

    Boste, ja, že zdaj imate čez 80 let … Kaj mislite živeti tako dolgo kot galapagoške želve? ;)

    • Imperial Commando

     GALAPAŠKE ŽELVE, teslo levaško nepismeno.

     • sveta preproščina

      Izključi CAPS LOCK, ker te bo razneslo. ;)

     • Imperial Commando

      Pravi retard, ki caps lock napiše z velikimi, pa to crkneš od smeha :)))))))))))))))

     • pajot

      sem napisal,da ima IQ na nivoju amebe. Nimaš kaj druzga pričakovat od svete preproščine.

     • Imperial Commando

      Pa še tu smo na meji, da žalimo amebe ;)

    • pajot

     Mal si se zmotu revček. Sej se bova še srečala.

    • sornik

     Saj imajo otroke, ki so še hujši kot stari. Najbž bo potrerebnih kar nekaj generacij, da se bo ta svinjerija sčistila.

  • Imperial Commando

   Kje ti teslo retardirano levaško vidiš pozive k pobijanju? Vaške straže bi služile za preprečitev takih dogodkov. Ti si itak en posran mulc, ki v komunizmu ni preživel niti sekunde in sedaj tu nabijaš o neki polpretekli zgodovini o kateri nimaš pojma :)

  • tohuvabohu

   In kaj predlagaš?

   • sveta preproščina

    Nič dramatičnega. Naj policija opravlja svoje delo. Kogar dobijo, da naredi kaznivo dejanje, brez milosti v zapor. Nikakršnih odpustkov ali razlikovanja obravnavanja med migranti in ostalimi.

    • Imperial Commando

     Aja, zaj pa kar vsi enaki pred zakonom?? Zakaj si pa do zdaj jih branil 100 na uro???

     • sveta preproščina

      Ti si res neumoren v svoji zabitosti.

     • Imperial Commando

      A dj dj, obračaš se po vetru, kriza identitete je močna v tebi :)

     • pajot

      Majmun,daj enkrat že prerasti IQ amebe,pa se razvij v normalno bitje.

     • Common Sense

      dej no. Saj vem, da štekaš. Z momentom, ko so stopili na ozemlje R Slovenije so prekršili zakon. K tebi domov so prišli tako, da so kršili zakon tvoje lastne države. Nato so s kaznivimi dejanji nadaljevali. Ugrabitev npr. to je. Kaj sedaj torej delaš norca?

    • tohuvabohu

     Ilegalno prestopanje meje je kaznivo samo po sebi, tudi če nič drugega ne naredijo. Policija tega ne preprečuje, kar je tudi kaznivo.

  • pajot

   Slovenstvo sramotiš ti,govno. Če sploh si Slovenec.

   • tohuvabohu

    Izmeček naroda.

   • Imperial Commando

    Poznam ljudi, ki niso pravi Slovenci , a imajo SLO raje kot ta golazen levićarska.

    • pajot

     Tudi jaz.

    • Common Sense

     Tudi jaz. In to več njih. Daleč večji Slovenci so od “pravih” Slovencev.

  • Andrej

   Zgodovino imaš nezadostno – 1.
   Največji narodni izdajalci so pri nas KOMUNISTI. So bili, so in bodo.
   O vaških stražah pa nimaš pojma.

  • JANEZ GUS

   Vaši so streljali brez stoj.Potem pa transport v Solkan v solary.Ti pojdi žez kolpo delat red.

 • sem dokaj

  Predsednika RS pa proslavljata, eden vstop Slovenije v EU, drugi nazdravlja z Albanci in škili Kolindi pod krilo.

  https://www.youtube.com/watch?v=A6fRkgzKpJ8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3JqyXwJ1_UYnM2_o3jVJWu8XTINK7FqoR1kk1dLImAJt-xgtRi2uZXeHU&ytbChannel=null

  • pajot

   Odklenjena vrata. Pa pizda jim materna,a se delajo norca iz nas?

   • sem dokaj

    Ja več kot to. Pred letom je naš član hotel legalno z potnim listom prestopiti
    mejo s Hrvaško ( Jelšane ) a ga je naš policist grobo zavrnil, ker je imel listino pretečeno za dober mesec. Fant je bil v šoku, ker smo mi morali pot nadaljevati, on pa je sam, brez prevoza moral ostati na mejnem prehodu.
    Policist mu je še zagrozil, da ga bo priprl v kolikor se takoj od tod ne odstrani.
    Tako se dela z poštenimi Slovenci, ki jim plačujemo, da nas pardon, zajebavajo.

   • tomnidari

    Saj morajo bit odklenjena! Če bi bila zaklenjena, bi verjetno nastala na ograji nekakšna škoda in potem bi kak vrhunski raziskovalni novinar tipa Grega Repovž vlado spraševal o gromozanskih stroških za popravilo ograje.

 • Imperial Commando

  Za nepismenega leviĆarskega debila in migrantoljubca @svetapreproina:disqus: vaške straže so bile ustanovljene kot obramba pred rdečimi banditi, ki so kradli , vlamljali in maltretirali nič krive prebivalce, isto kot danes “prebežniki”.

 • Ryuk

  Noben mainstream medij še ni objavil par dni stare zgodbe iz azilnega doma na Viču. DSN novinarji, ki jih tako boli cenzura, so najbolj samocenzurirani.

 • sem dokaj

  Vse vas, ki zagovarjate nezavarovano južno mejo vprašujem, ali imate tudi lasten dom na stežaj odprt, v kolikor sploh imate dom in veste kaj dom, družina pomenita ?
  Kaj pišejo zakoniki, Ustava RS, zaveze, pogodbe EU ?
  Zakaj imamo Policijo, represivni aparat, da izvaja nadzor nad državljani RS, na cestah, ulicah, spletu ali, da izvaja dela in naloge z zakonskimi pooblastili v imenu ljudstva.
  Zakaj imamo vojsko, kakršno pač imamo, da se reprezentira na Kosovu, Afganistanu ?
  Komu davkoplačevalci plačujemo in zakaj ?

 • totex39

  A se vlada sploh zaveda, kaj se dogaja na naši južni meji, a jo misli kar prepustiti migrantom, tako kot so določena slovenska ozemlja podarili Hrvatom.

  • Silos

   Boli jih k.važno,da imajo polne riti in denarnice !!!

  • sem dokaj

   Ker imamo na ključnih mestih riti, nesposobneže, izdajalce, je pač tako.
   Narod pa je zmešan, mix od vsepovsod. Popisa prebivalstva oziroma opredeljevanje narodnosti pa namenoma ni bilo že od…..ve se zakaj, ker postaja Slovenstvo že manjšina.

 • Andrej

  Slovenija je bila že večkrat opozorjena. Pa pametni Slovenci še kar volijo komunistično golazen.

  • sem dokaj

   Slovenci smo v manjšini, komunistov ne štejemo.

   • JANEZ GUS

    Katera vrata odpreš dobiš čefurja ali rdečuha.Zdaj bomo še arabce .

    • sem dokaj

     Vse institucije so jih že polne od uprav, zavodov, nema da nema kažu oni… imajo kvadratne glave in zadaj ić

     • JANEZ GUS

      Namesto -dober dan,živjo -je zdravo.Ko pa rečeš Zbogom,pa slišiš ajde.

     • sem dokaj

      In svaka ćast namesto vsa čast tebi ali onemu. Žal tako govorijo
      tudi skvakani drvožljani.

 • Artur

  Vredno ogleda.
  Migrantska kriza – Predavanje Aljoše Milenkovića na Pravnom fakultetu :
  https://www.youtube.com/watch?v=PSrWRnUReNc

 • xtc

  Zaradi tega dogodka bi moral leteti policaj minister,obrambni minister,komandir policije na omenjenem območju in seveda predsednik vlade.
  Čas pa je tudi za preizkovalno komisijo,kdo ovira zatesnitev meje z vojsko,prostovoljci in z orožjem.

 • if

  Republika Slovenija je vprežena v kriminal, od vključno predsedniške funkcije navzdol.
  Umaknite se nesposobni predsedniki države, vlade, državnega zbora, vsi nastavljenci na nižjih nivojih …

  Volivci, postanite državnotvorni, če želite, da preživimo napad nedemokracije.

 • xtc

  Seveda me zanima kaj bodo levičarji,ko bo prišlo do vrste umorov,s strani ilegalne bagre?

  • Imperial Commando

   Saj so že rekli, “moramo se navaditi”.

  • sem dokaj

   Pa to je na sporedu, samo ne na RTVSlo, pa ne vem kdaj ?

  • Janez Kepic-Kern

   slaba
   ŠALA
   JA KAJ ?
   Bo
   SD TANJA F. – VERJETNO REKLA : ” TEGA, DA VAS MORIJO – SE MORATE – PRIVADITI.
   Se zdi,
   da bo to rekla ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE
   slabe šale

 • šmentanamuha

  Novinarji RTV Slo, kako vas ni sram?

  • Common Sense

   Ni jih. Zakaj bi jih bilo? Ti jih plačuješ, ne glede na to kaj naredijo.

 • bostar filip

  Izkoristite resen kredit med posamezniki
  Spoštovani gospod in gospa, ki želita posojilo, imam kapital v višini 6.000.000 EUR, namenjen odobritvi kratkoročnih in dolgoročnih zasebnih posojil, ki segajo od 1.000 do 1.000.000 EUR za vse resne, zanesljive in poštene osebe, ki želijo posojilo. Moja obrestna mera se giblje 3% letno, odvisno od zneska posojila in trajanja vračanja sredstev, ker še posebej ne želim kršiti zakona o oderuštvu. Obrnite se na mene po elektronski pošti: [email protected]

 • Janez Kepic-Kern

  NAJNOVEJŠE !
  RAZVESELJIVA, UPAJMO – RESNIČNA VEST.

  ŠALA

  RAZVESELJIVA, URADNO ŠE NE POTRJENA VEST !

  PO LJUBLJANI SE GOVORI,
  DA SO AFROISLAM MIGRANTI
  POSTALI
  POZORNI NA – “DUHCA”, NA RDEČEGA BALONA, NA F. TUNKA ITD.
  IN DA SO
  JIH – UGRABILI
  NJIH
  TER
  TUDI NEKAJ – POLITIČNIH
  IN EX KP, ZK KOMENTATORSKIH – PODPORNIKOV – NEUREJENIH AFROISLAM MIGRACIJ !
  ZLASTI
  SE V NENAVADNEM POLOŽAJU – UGRABLJENCEV
  BAJE
  NAHAJAJO “ŽAL NAŠI” PROVOKATORČKI – S TEGA OK PORTALA NOVE 24 TV !
  NJIH
  AFROISLAM UGRABITELJI SO IZ NEKIH – SE ZDI – KANIBALSKIH
  PLEMEN AZIJE IN AFRIKE .
  UBOGE
  “RDEČEGA BALONA, IZTOKA PUŠNIKA=. TUNKA, DUHCA in ostale
  imajo baje – KANIBALSKI – afroislam migranti
  UJETE IN ZVEZANE
  NEKJE V KOČEVSKIH GOZDOVIH !
  Kanibalski afroislam migranti – KURIJO OGENJ !
  Gladijo se po trebuhih in cmakajo, se oblizujejo
  ter
  KAŽEJO
  NA RDEČEGA BALONA, NA IZTOKA PUŠNIKA, NA – DUHCA ITD.
  IN
  GOVORIJO : KEBAB, KEBAB, KEBAB – MLJASK !
  UH !
  Čuden konec življenja
  se obeta – se zdi
  RDEČEMU BALONU, F.TUNKU=IZTOK PUŠNIKU, DUHCU ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  bolj slabe “kanibalske” šale.