fbpx

Minister Erjavec namesto boja za upokojence spodbuja radikalno homoseksualno ideologijo in nasilje nad nerojenimi otroki

Karl Erjavec (Foto: STA)

Karl Erjavec je ukazal slovenskim diplomatom, naj v Združenih narodih zagotovijo potrditev Vitita Muntarbhorna, kontroverznega “strokovnjaka za lezbične, homoseksualne, biseksualne in transeksualne zadeve”, ki bo na ravni Združenih narodov državam vsiljeval radikalno lezbično, homoseksualno, bi, trans, queer seksualno ideologijo ter spodbujal smrtno nasilje nad nerojenimi deklicami in dečki.

Slovenija je na glasovanju 21.11. 2016 skupaj z drugimi organizacijami za izvajanje smrtnega nasilja nad nerojenimi deklicami in dečki z vzdržanim glasom omogočila izvolitev spornega eksperta Vitita Muntarbhorna. “S tem dejanjem je Karl Erjavec deloval v popolnem nasprotju z voljo slovenskih državljanov, ki so na dveh referendumih 2012 in 2015 zavrnili radikalno lezbično, homoseksualno, bi trans, queer seksualno ideologijo,” piše portal 24kul.

Omenjeni Vitit Muntarbhorn je 25. 1. 2017 zaposlenim v Združenih narodih in radikalnim globalnim aktivistom predstavil strategijo za globalno rušenje vrednot družine, materinstva, očetovstva in demokracije. Kot novoimenovani t. i. ZN neodvisni strokovnjak za spolno usmerjenost in spolne identitete ter tajski radikalni homoseksualni aktivist je na sestanku umestil svoje delovanje v okvir trajnostnih ciljev Združenih narodov.

Proti zdravljenju homoseksualnosti
Muntarbhorn je zahteval od agencije UN Habitat, naj vključuje homoseksualno, lezbično, bi, trans, queer seksualno ideologijo celo v mestna načrtovanja na globalni ravni. Posebej je omenil izobraževanje kot vstopno točko za otroke, da bodo rojeni in indoktrinirani v tej ideologiji. Prav tako je zahteval, da morajo zdravstvene organizacije in države obsoditi vsako obliko prostovoljnega zdravljenja homoseksualnosti in lezbištva. Predstavnik Unicefa je na omenjenem sestanku od držav zahteval, da morajo pravno priznati in privilegirati vse skupine odraslih homoseksualcev in lezbijk z otroki. Muntarbhorn je posebej dejal, da je uzakonitev homoseksualnih porok zgolj končni cilj, vmes pa želijo pripraviti posamezne države na ideologijo LGBTQ s t. i. programi proti nasilju in diskriminaciji LGBTQ.

Karl Erjavec se v javnosti predstavlja kot zaščitnik upokojencev, skrivoma pa izvaja svojo radikalno protidružinsko politiko, s katero želi vnuke svojih volivcev prevzgajati v radikalne homoseksualne aktiviste, in v ta namen zlorablja slovensko diplomacijo. Čeprav slovenski novinarji o tem ne smejo poročati, vse kaže, da je vendarle nastopil čas za njegov odstop in da prenehamo z davkoplačevalskim denarjem plačevati samooklicanih strokovnjakov za človekove pravice na Ministrstvu za zunanje zadeve.

Podpira spreminjanje verskih skupnosti v LGBT organizacije
Na vprašanje Henka Jana van Schothorsta iz Transatlantic Christian Councila o odnosu med versko svobodo in t. i. “LGBTQ interesi”, je Muntarbhorn jasno povedal, da verska svoboda ni absolutna pravica in da jo je potrebno omejiti. Ali z drugimi besedami – starši nimajo pravice zaradi verskega prepričanja umakniti svojih otrok iz t. i. napredne spolne vzgoje, ki vključuje indoktrinacijo v lezbičnih, biseksualnih, transeksualnih in homoseksualnih življenjskih slogih, ki so dokazano nevarni za zdravje ljudi (spolno prenosljive bolezni, AIDS, depresije, samomori itd.). V ta namen je pozdravil delovanje ‘UN Population Fund’, ki z denarjem in aktivisti prevzema verske skupnosti in jih spreminja v LGBTQ in abortivne organizacije.

24kul.si