fbpx

Minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec bo odgovarjal na vprašanja državljanov

Minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec. (Foto: STA)

Vlada Republike Slovenije kljub zahtevni krizi epidemije bolezni covid-19 želi ostati dostopna slovenskih državljanom. Zato bodo lahko vsi slovenski državljani s svojimi vprašanji prispevali k pogovoru z infrastrukturnim ministrom Jernejem Vrtovcem.

Minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec bo danes v pogovoru v živo spregovoril o aktualnem dogajanju. Sodelujete lahko tudi vi in sicer tako, da mu zastavite vprašanje povezano z njegovim delom,” so sporočili pri Ministrstvu za infrastrukturo.

Vlada Republike Slovenije se v teh težkih časih trudi ohranjati stik in dialog z državljani. Zato bo danes ob 15. uri na Facebook profilu Nove Slovenije potekala debata z ministrom Vrtovcem. Državljani pa bodo  ministru Vrtovcu postavljali vprašanja povezana z njegovim delom.

Vlada Janeza Janše se navkljub trenutni zdravstveni krizi trudi ohranjati pristen stik z ljudmi, in ostati dostopna navadnim državljanom. Predstavniki vlade so v času epidemije že obiskali najbolj kritična območja, kot sta občini Metlika in Šmarje pri Jelšah. Določene kraje po Sloveniji so obiskali tudi ministri aktualne vlade in prisluhnili vsakdanjim težavam, s katerimi se soočajo ljudje.

Luka Perš