[Ekskluzivno] Na pragu islamizacije Slovenije: azilanti lahko v Slovenijo pripeljejo tudi svoje družinske člane, ki bodo celo dobili slovenske potne liste!

Foto: epa

V Uradnem listu RS št. 60 z dne 12. septembra 2018 so objavljene spremembe Pravilnika o obrazcu potnega lista za tujca in načinu zajemanja prstnih odtisov. O teh spremembah se v javnosti ni govorilo. V Sloveniji je trenutno 623 oseb s priznanim azilom (mednarodno zaščito), 270 je prosilcev, ki so oddali vlogo in čakajo na rešitev (nastanjeni so v azilnem domu in izpostavah), še 92 jih čaka, da podajo prošnjo in na to čakajo v azilnem domu ter izpostavi. Skupno je to 985 oseb. Če migrantom prištejemo še družinske člane, pri čemer se ve, da imajo številčne družine, saj imajo po njihovih islamskih zakonih lahko tudi več žena, bo Slovenija kmalu postala premajhna za vse.

S soglasjem zunanjega ministra Karla Erjavca (od četrtka sicer ministra za obrambo) so prvotnemu pravilniku iz leta 2012 dodali, da lahko oseba, ki ji je v Sloveniji priznan status azilanta ali begunca, poda vlogo za izdajo potnih listov za družinske člane, ki se bodo tako lahko preselili v Slovenijo.

V pravilniku je sicer naveden izraz subsidiarna zaščita, kar je glede na definicijo enakovredno izrazu azilant. Odločba o priznanju subsidiarne zaščite (azila) z dnem vročitve velja tudi kot dovoljenje za začasno prebivanje v Republiki Sloveniji. S tem so azilanti upravičeni do številnih pravic, s prihodom njihovih družin v Slovenijo pa bodo teh deležni tudi njihovi družinski člani.

To pomeni, da najprej nezakonito (ilegalno) pridejo na slovensko ozemlje, izrečejo “čudežno” besedo azil, nato za njimi povsem zakonito (legalno) lahko pripotujejo še člani njihove družine.

V Sloveniji je trenutno 623 oseb s priznanim azilom (mednarodno zaščito), 270 je prosilcev, ki so oddali vlogo in čakajo na rešitev (nastanjeni so v azilnem domu in izpostavah), še 92 jih čaka, da podajo prošnjo in na to čakajo v azilnem domu ter izpostavi. Skupno je to 985 oseb.

Moja-Dolenjska

 • večni srb

  Nočejo, dajte si že enkrat povedat, samo za gnoj je kup gnoja lepa dežela, lahko jih damo tudi zlate palice, pa še vedno ne bodo ostali v enaki vojaško policijski džamaheriji iz kakršne so komaj pobegnili.

  Hvati , hrvaški bosanci in albanci se pa res neprestano valijo čez naše meje, zakaj ne bi rekli še kakšno o vaših zemljakih, ki so prav tako tujci in nekateri še bolj versko blazni, ki nas celo odkrito okupirajo, ponižujejo, zatirajo in slačijo do gat?

  • Jože Bože

   to bo vse črneć zrihtal

  • AlojzZ

   Hm! Ne vem, kdaj je nek “albanec” zaklal policista?

 • večni srb

  Če opozicija misli, da slovence zanimajo ti migranti in nas lahko nategnete s poceni populističnimi triki, ki jitak bežijo naprej ćez severne meje, ste res zarukani in boste zagotovo izgubili tudi lokalne volitve.

  Nehajte lagat, v 90′ ste nas strašili pa s srbi, ki naj bi prišli širit k nam pravoslavje, katoliko pa bosi in goli, nič ni bilo res, na koncu so se valili k nam samo nekdanji okupatorji in ves fašistični drek iz Evrope.

  • Darth Vader

   srbi še vedno bežijo iz majke srbije, ker je takšna vukojebina LGBTjovska, da je sramota, da se to sploh še imenuje Srbija……papki srbi so postali zgodovinski poraženci

  • mona lisa

   Ti si budalo na kvadrat.

  • Mojca pokraculja

   Bos reku da je bil strah pred srbi-“jugoslovenarji” neupravicen?! Se danes je. Ne razumeš?
   Izbrisani se niso zgodili kar tako!

  • O’Brien

   Bežijo – kam? Italija in Avstrija že nekaj časa krepita nadzor nad nekdanjo notranjo mejo, Madžarov se migranti izogibajo zaradi Orbana, Merklova pa tudi še želi vladati in spreminja politiko. Preberi kaj pravi nemški notranji minister Seehofer.

 • Jan Kovalski

  To je veleizdaja! Podkupljeni akterji!
  Če se bo to nadaljevalo, oziroma uresničilo, se odselim v državo svojih prednikov kjer so pametnejši, in predvsem manj podkupljivi, in jim ni do tega, da bi se vozili na nemško francoskem vlaku.

 • Roman

  In kateri junak je to podpisal?
  A tisti,ki ni bil izvoljen,pa je vseeno minister?
  Takih je kar nekaj.

 • bojan

  Se prav še več lenuhov katere bomo vzdrževali po 2000€ mesečno

 • bubamara

  Normalno, da bodo lahko prišli še ostali člani družine. To je namen internacionale. Narediti Babilon v SLO.

 • Franc Šink

  Moramo pa tudi vedeti da ima ta potni list polno omejitev na primer vize itd….

 • BlackOpsSystem

  sej bi reku, da je treba na ulco in protestirat….ampak bom raj reku, da je treba v hosto……..hmmmmm po gobe jih poslat!!!

  • RATATA

   Po gobe jih poslat ja, čimprej!!

 • RATATA

  Vardo ima pa samo dežela Štajerska.

 • Morala

  Vse se ve, da bi pa kdo kaj ukrepal, pa je iluzija! Samo lapanje in pisanje, nikoli ne prinese rešitve!

  • Mojca pokraculja

   Povej kako! Sicer vedi, da tudi ti lapas.

   • Morala

    Sem v oklepaju napisala koga mislim…opozicija lahko..sem podprla Zmaga, in me je razočaral, ker je podprl izvolitev Židana…tako, da samo lapanje v državnem zboru ni dovolj…

 • Wqx Htr

  ogabno!!!

 • Janez Novak

  Te predpise pišejo Sorosevi plačanci, izdajalci slovenskega naroda. Hlapci, za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni… Sramota!

 • Joža

  Zelo natančno si preberite tole, da boste dobro razumeli, kakšne riti smo Evropejci, skupaj s Cerkvijo in papežem (sem katolik):

  https://www.portalplus.si/2896/boualem-sansal-v-figaroju/

  • Soave

   + + + + + + Takole pravi intervjuvanec. . . . . .
   ” Ima kaj možnosti za uspeh? Po islamski literaturi je zmaga
   zagotovljena. Zahod je papirnati tiger, še vedno se upira, čeprav je
   star, izčrpan, razdeljen, skorumpiran in kaže znamenja razpada. Pričel
   se je že pogajati, da bi zavlekel svoj konec in ohranil svoje male
   razvade nepoboljšljivega uživača.”

 • mona lisa

  Izgnat izdajalce in migrante če hočemo dobro zase in svoje otroke.

 • Lisjak

  Opozicija bo pa spet v svojem stilu,nič nismo vedeli,nič nismo slišali,nihče nam ni nič povedal,in ker smo opozicija ne moremo nič.

 • Rupnik

  in potem je problem Šiško?!

  • šmentanamuha

   Kot si reku.

  • Soave

   + + + + + +

  • domovina mili dom

   Ni problem Šiško. Problem s Šiškom so naredili komunisti, ki bodo svojega človeka, za vzgled ostalim, kaznovali, da se bodo paravojaške enote s petokrako še naprej sprehajale po Sloveniji..

   • Slovenka

    Čigav je Šiško?

    • domovina mili dom

     Kdor ne obsodi javno rdeče zvezde, je kućanov kričač.

 • Antonius

  Volitve niso trganje listkov z marjetice, potem pa bo kar bo, ko zmanjka listkov.
  In zdaj imamo, kar nam je s podpisom v Maroku zapustil Cerar. Izvoljen Serpentinškov klovn Šarec bo za ugodno obrestno mero na kredite s poseljevanjem Slovenije s šerijatarji ponižno nadaljeval.
  Dejstvo je, da prihodnost Slovenije najbolj ogroža volja njenih volivcev. Šerijatarji so samo posledica volilne volje. Kaj naj si človek misli o slovenskih Butalcih z volilno pravico, ko jim je Janša na predvolilnih soočenjih zagotavljal, da bo za šerijatarje zaprl slovensko mejo, Butalci si pa v seštetem glasov izvolijo veleizdajalčevo levico, ki nam s podpisom Cerarja uvaža, posiljuje in nas ogroža sterorističnimi šerijatarji.
  Židan bo eksperimentiral v popolnoma bleferski vladi. Premajhni smo za eksperiment z navoženo jugo in muslimanskimi šerijatarji.

  • Soave

   + + + + ++ + zadeli ste žebljico na glavico !!

   Volja volivcev je največja grožnja !!

  • Mojca pokraculja

   Mene bolj zanima in čudi pasivnost intelektualcev ob vseh teh vsiljenih popravkih pravilnikov in zakonov, ki na nezakonit nacin sirijo pravice. Vsi so v opreki z Ustavo RS. Kdo jih bo izpodbil, nihce nanje ne opozarja, vsi so tiho.Se ponavlja SFRJ in milosevic? Prepoved poslovanja s slovenijo!
   Slovenije ni vec, zdaj gre za jugoslavijo.

   • Antonius

    Intelektualci?! Družboslovni so bolj, kot ne, za prikoritno drenjanje poslušno zdresirani.
    Naravoslovno tehnične inteligence v politiki pa skorajda ni. V NSi-kd je osamljeni fizik Horvat, nekaj malega ostalih se nahaja pa v SDS.
    Družboslovcem je popolnoma vseeno, kaj piše v Ustavi, kot jim je popolnoma vseeno kaj bo jutri s Slovenijo. Dokler so pri koritu bodo s *filozofskim* nakladanjem branili sistem, ki jim zagotavlja poleg današnjega, tudi jutrišnji vsakdan.
    Izobrazbena smer sodelujočih v vladi nam dokazuje vrednost družboslovno izšolane pameti. Zbor nakladačev, ki neutrudno skrbi, da se za njihovo korist in globoko državo ne bi kaj spremenilo.
    Žal, najbrž imate prav! Slovenije ni več, zdaj gre za Butale. Zakaj Butale? Butale zato, ker njeni Butalci volijo vlade, zdresirane družboslovce in ostale politikantske kleptomane.
    Butalcem se ne bo nikoli prižgalo, zakaj krediti in in zdaj še šerijatarji? V tihem ozadju naglavnih problemov nam kradejo še tistega malo, kar je kaj vrednega ostalo.
    Zamislite si, od kje Rigelniku denar, da je lahko s *svojo* plačo olastninil Hotel Union? Da je pa okradena in dvakrat dokapitalizirana NLB dala kredit Miškoviću za njegov Interkontinetal,
    se pa Butalcem sploh ne sanja. Pojma tudi nimajo, da penismankovića in džamijo povezuje katarska podkupnina. =be se Srbinu za slovenski jutri in celo Slovenijo.
    Tole imava, ker Butalci tako volijo.

    • Mojca pokraculja

     Antonius, nimam protiargumentov k zapisanemu. Ta narod je bolan, ljudje so brez vsakršne logike. V tem pogledu so Butalci imeli vsaj logiko, tako da je to kar zdaj gledamo žalitev za Butalce. Butalci so vsaj tekmovali ali posnemali Tepanjce !
     Pravni sistem so zrušili že zdavnaj, služi še samo za nadaljevanje revolucije. Mi smo dejansko v povojnem stanju. Vsake volitve so NOB , po vsakih so samo naši in vaši, rdeči in beli, zmagovalci in poraženci. Tako zadrte komunistične miselnosti in agresivnosti ni v Evropi. Kakšne sreče smo mi, vsi so se “znebili” bivših predsednikov CK Partije, le mi ne.

 • BlackOpsSystem

  Pričakujemo lahko zvišanje DDVja…ja kdo bo pa vse te miljone za “migrante” prispeval-vračal???!!! Na zavodu za zaposlovanje je na tisoče slovencev in slovenk, ki bi bili pripravljeni in bili bolj sposobni( so dejansko na realnih tleh, vedo kaj je delo in kaj je pomankanje+niso nagnjeni h korupciji) in bi bolje vodili to državo kot pa ta golazen, ki nam vlada sedaj!!!

 • Soave

  Vemo, kako je nekaj desetletij nazaj bilo s pridobitvijo državljanstva in posledično potnega lista !!
  Ta red, ki je dolgo veljal , se je začel podirati ob razpadu komunističnih držav.
  Pripenjam zanimiv članek o Marakeški deklaraciji in posledicah, ki se že kažejo !!

  https://kamenjar.com/znate-li-sto-je-marakeska-politicka-deklaracija-koju-su-potpisale-sve-relevantne-zemlje-osim-madarske/

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Sej baje so miroljubni, da se nikomur se ne more zgoditi nič nasilnega s strani islama…

  https://www.youtube.com/watch?v=5YsdbhIbZoc

  .

 • Artur

  Spanish man destroys Muslim after reading ‘The People vs Muhammad’
  https://www.youtube.com/watch?v=rbzwVn0cUBM

 • totex39

  Ne smemo biti tiho, takoj je potrebno v akcijo, kajti marekaško deklaracijo je Cerar podpisal, ko je opravljal samo tekoče posle, kar je kaznivo. Kako to, da je opozicija kar tiho ???????????

 • m_m

  Tokrat pa res pričakujem od stranke SDS, da o tem spregovori v parlamentu in da kaj ukrene glede zakonodaje.
  Biti v opoziciji ne pomeni biti pasiven.
  Torej, fantje in punce v parlamentu – ob takih zadevah se izkaže razlika med fantkom in dedcem. Da vidimo, koliko imate jajc te stvari izpostaviti. Ne nazadnje imate četrtinsko podporo slovenskih volivk in volivcev.

  • if

   Prav imate. SDS je stranka, ki to nevarnost mora izpostaviti kot problem, ki tiče preživetje slovenstva.

  • Artur

   Glede na cagav odnos do sedaj do te problematike zaman pričakuješ, da se bo v bodoče kaj v njihovemu “modusu operandiju” spremenilo . Garantitram da bo tako.
   Mimogrede, da sem takrat vedel kako bo danes bi resno premislil ali je vredno porabiti čas in bencin zato, da se udeležim vseljudskega protesta na Roški 88 leta in bebavo skandiram za Janšo bolje bi bilo da bi ta čas porabil za kaj bolj produktivnega in koristnega.

 • garfi

  SPOROČILO MLADIM, REVNIM, NEOPREDELJENIM, UPOKOJENCEM… za nove volitve !!!
  NAMESTO VAM GREDO STOTINE MILIJONOV € ISLAMISTOM ZA UNIČENJE SLOVENIJE !!!
  rešitev je enostavna:
  VEDNO POJDITE NA VOLITVE IN PODPRITE SLOVENSKO SDS !!!
  MULTIKULTI JE NATEG PLAČANIH LEWIČĆARJEV-GLOBALISTOV-VELEIZDAJALCEV !!!
  BEGUNCEV V SLOVENIJI NI !!!
  NE BOSTE DOBILI BUREKA AMPAK BURKE !!!
  protiSlovenske stranke: šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!

 • garfi

  Se to lahko uresniči? “Slovenija bo čez 20 let večinsko muslimanska”
  “V Sloveniji je okrog 100.000 muslimanov”
  Alim Hasanagić, islamski teolog, v pogovoru za Novo24tv povzame besede slovenskega muftija in pravi, da je v Sloveniji trenutno okrog 100.000 muslimanov, kar znaša slabih 5 odstotkov prebivalstva.
  “Govorim o tem, da ta center in vse, za kar smo si prizadevali, smo si zaradi slovenskih državljanov, ki bodo čez, recimo, 20 let večina muslimanske oziroma islamske skupnosti v Sloveniji,” je bila izjava slovenskega muftija Nedžada Grabusa v Odmevih. Izjava, ki je dvignila veliko prahu, sam mufti pa je ni nikoli niti demantiral niti pojasnil.
  Hasanagić sicer težko verjame, da bi sto tisoč muslimanov lahko nadvladalo preostale prebivalce Slovenije. Stanje pa bi se lahko zelo spremenilo, če bi v Sloveniji ostalo nekaj tisoč ali celo deset tisoč migrantov.
  http://nova24tv.si/panorama/se-lahko-hude-napovedi-slovenskega-muftija-da-bo-cez-20-let-slovenija-vecinsko-muslimanska-uresnicijo/

 • garfi

  NUJNA DRŽAVLJANSKA AKTIVNOST ZA OBRAMBO SLOVENIJE !!!
  Peticija proti nastanitvi prosilcev za azil v izpostavi azilnega centra na Debelem rtiču
  https://www.pravapeticija.com/peticija_proti_nastanitvi_prosilcev_za_azil_v_izpostavi_azilnega_centra_na_debelem_rtiu
  potrditev oddane peticije je potrebna v prejetem emailu

 • Olga2345

  Vse skorumpirane levičarske izdajalce slovenskega naroda za rešetke do smrti!

  • totex39

   Se zelo strinjam, samo kdo bo to gamat zaprl, potrebno bo ubrati drugačen način in se jih znebiti.

 • Osti jarej

  ….gre za način vojskovanja…..a vam ni jasno?…..oni pač gredo……za boljšim jutri…..če za to dobijo še denar,toliko boljše….in,ko pogruntajo,da lahko delajo,kar hočejo……..!!!!…….mimogrede jih pa še na stotavžente izgine neznanokam…….prascem pod nož…….politikanti pa ščuvajo…….medtem,ko tapravi ,skrajni vojaki mirno hodkajo kjer se jim zljubi

 • Osti jarej

  …potem se pa še čudijo,da se ljudje oborožujejo,vardajo,vahtajo po gmajnah…..aja čuk pa štrajka…že toliko časa,da sploh ne vedo več koliko….a ga ni črničec vodil……

 • Caetano

  Podpiranje migrantov in islamizacije bo poleg obrambe privilegijev glavna naloga te vlade. To je povsem jasno že pred volitvami je bilo jasno. In vsako opozicijo temu bodo označevali za ”ekstremiste”.

 • Osti jarej

  …folk pa,glup kot je,bo nasedal provokacijam….

 • Mirko Zidenjsek

  Vse je prepozno,prevec jih je.Edina moznost je davek na islam.Pa bodi musliman,pa bos imel 40% ddv in brez dodatkov taksnih in drugacnih za muslimane.Zal je to edina resitav.Zmerni bodo postali ateisti ,mogoce kristjani.Radikalni bodo pa odsli

 • Mirko Zidenjsek

  Seveda nasi levajkoti so pa miroljubci,humanisti,neveretencarji,pickurji………,samo se ne zavedajo da bodo oni kanon futer,ko bo prislo do klanja

 • Mirko Zidenjsek

  Imam pa pocasi vsega ze pun k….Slovenci smo ene navadne picke.Sploh nismo drzava,namesto da bi sedaj skocili in Junkerju jebali mater v eu parlamentu pa spet nekaj kokodakamo.Kar se pa islamizacije tice pa samo pisemo po forumih in jamramo namesto da vzamemo stvar v svoje roke.Prasci pri koritu se pa ne morejo zmenit,kako si bodo denar razdelili in za nekaj prijateljev je se treba odpreti delovno mesto pomocnika direktorja direktorata za kurcino.Smo narod brez hrbtenice,jajc in pameti.Prav je da nas Hrvati jebejo in prav je da nas bodo muslici zgazili,ce smo take riti.AMEN

  • stajerc5

   Zadnji cas, da si napisal kar si mislis!!! Moje misli!

 • Republic Commando

  ŠE ZMERAJ MI NOBEN LEVI NI ODGOVORIL ZAKAJ TAKO FANATIČNO PODPIRAJO MIGRACIJE

  • Felikss_AH

   NIKOLI ne boš dobil odgovora… ker oni se na tak nivo ne bodo spuščali. Za levičarje so dejstva in argumenti sovražni govor “Rasistov” in “Nacistov

  • bednick

   Nisem levi, ampak kakorkoli vse skupaj obračam….., če ne bi bilo migracij, tudi tebe ne bi bilo.
   Zdaj se pa jebi!

   • KAPIBARA

    Jebal se je tvoj stari z migracijsko migrantko.. – za kaj ga žališ…?? skote kote jedan..

 • Felikss_AH

  Dobra stran tega portala je da se vztrajno loteva te problematike in glavna “dodana vrednost” je številna komentatorska scena… če se ne motim najštevilčnejša v Slovenistanu, ki se iz embrionalnega stanja že “razvija” v Muslimaniziranega pankrta.

  Slaba stran, za razliko od portalne, je da ni konkretne akcije, osamljeni občasni glas spoštovanega Grimsa v parlamentu je zaradi njegovega kultiviranega nastopa ter kronične ignorance vladajočega krdela povsem neučinkovit. Podobno je tudi z enako dobrim a zopet preveč kultiviranim nastopom
  Dr. Gottfried Curio-a iz Alternative for Germany (AfD) – “Germany is now under the law of the knife” – https://www.youtube.com/watch?v=grvVJ4efop8&w=840&h=473 – Za Nemške razmere končno en konkreten govor v njihovem parlamentu, ki pa razen zamorjenega ksihta Merklove, verjetno še ne bo prinesel ničesar novega – Ne bo deportacij, Policija bo še naprej “krotila” Nemške Nacionalne proteste, v vojski pa bodo frenetično preganjali Desno vzdušje.

  Akcija bi se morala začeti prav v parlamentih najbolj Afro-Islamo zavoženih EU držav, katerim se zdaj “ponosno” približuje tudi Slovenija… “končno” dosegamo Zahodne “standarde” … akcija bi se pa morala odvijati po Španskem in Ukrajinskem modelu, kjer so se poslanci ornk zgarbali med sabo. Iz parlamentov bi se moralo nadaljevati po ulicah (v intenziteti podobno kot je bilo v Ukrajini)… dokler ne bo vse povsod gorelo in bodo na žalost trupla ležala po cestah, se bo Islamizacija EU nadaljevala po načrtih (((avtorjev))) ob podpori Anarho-Maloumne Levuharije.

 • abc

  Kdo od vas tukaj gor je že srečal migranta v živo v slo?

  • Felikss_AH

   Natakni si očala in pridi v Ljubljano na primer… jaz ih srečujem že vse povsod… šminkersko so že oblečeni (NISO turisti), očala, dragi telefoni, naduto se vozijo s dobrimi kolesi, tu in tam se šopirijo s svojim plenom (lokalna premogarka, večinoma so kar lepe) in nekateri že načrtno pretepajo domače. Gre za skupino Irancev ki vsake toliko prebutajo kakega Low-Life pripadnika Metelkove ali Rogove scene. Eden od teh z “šlivastim” očesom mi je ob priložnosti zaupal da pripravljajo nekakšen “odgovor”… a dvomim da bo kaj iz tega, junkiji in “kralji” niso nobena sila, na žalost so samo nadloga.

   Ni še kritične mase… ko bo, upam da boš med prvimi ki boš doživel svoje razodetje! Hanžekim je zahteval 200,000… kar je 10% in po EU standardih sprejemljivo

   • abc

    Ja sej ljubljančani ste itak vedno bili pi.ke. Ko je treba koga razbit pa pi ko stisnete. Sam na gobcu vas je vedno bilo dosti.

    • Felikss_AH

     Pa pridi pomagat… saj si partizan, ali boš pa ob prvem poku spizdil v najbližji gozd in se tam končno enkrat konkretno usral

     • abc

      Isto kot v bivši jugi beograjcani. Vedno najpametnejši, ker so bili iz glavnega mesta. V vojski so bili vedno največji seratorji. Ja sam ti iz Beograda bre kao…

     • Felikss_AH

      Nimam jaz komplexa Glavnega Mesta, in zagotovo tudi večina ostalih, razen Levuharske Politikantske Nomenklature… sploh pa zdaj ko smo postali Šiptarijanska “Autonomna Pokrajina” “Slovenistan v nastajanju” znotraj Sovjetske EU

     • abc

      Se ne obremenjujem kakšna je vlada, al leva ali desna.Vedno moreš v življenju sam zase poskrbeti.Nobeden drugi nebo poskrbel za tebe, če ne boš sam.Od države nikoli nisem nič dobil, pa ali je to bila bivša juga , al vse ostale vlade v samostojni Sloveniji. Vedno sem moral sam zase poskrbeti. Zato se ne obremenjujem z tem.

     • Felikss_AH

      Vsaka ti čast… vse zmoreš sam. No ja, tudi temu tvojem “Me Tarzan You Jane” bo kmalu konec, razen če ti ko bo napočil čas za to, DRUGI ki ne skrbijo samo za svojo rit, eventualno ne bodo priskočili v bran od teh ki ti “nočejo za enkrat še nič”. In glej čuda… stavim da boš v nanosekundi sprejel pomoč drugih… seveda ko se bo tvoja “samostojna” dušica od straha nehala tresti.

     • abc

      Mene nobeden človek ki mi ni nič žalega naredil , ali napadel ali okradel itd , nobeden me ne moti. Me ne zanima nacionalnost, veroizpoved ali barva kože. Meni je pomembno kakšen je človek do mene. A razumeš to ali ti je morda preteško.
      .

     • Felikss_AH

      Lahko se da razumeti tvojo drobčkano egalitarnost, dokler je tvoja rit še nedotaknjena te ne tangira kaj se dogaja drugim. Ko ti bo zagorel avto na primer, ali če slučajno imaš hčer pa bo fasala Islamistično “ljubezen”… ali še hujše boš dedek nečemu kar ni podobno ne tebi ne žlahti ne tvojim sosedom ne prednikom… Življenje je šola in nekateri se sproti učite samo ob izkušnjah… tebe prav taka šola v naravi čaka… in ne bo špricanja, to ti garantiram!

     • abc

      Ne moreš obsojati vnaprej . Niso vsi muslimani posiljevalci , zažigalci itd. Nprimer v Grčiji je požare podtaknil grk, župniki ki so zlorabljali otroke in še zlorabljajo tudi niso islamisti, pa nune itd..ne moreš biti tako oskoviden.Ti mečeš vse v en koš. pa vedi , da bolj si v življenju sovražen , već se ti negativnega zgodi. Imej ljudi rad in ljubezen se ti bo vračala.

     • Felikss_AH

      Ne sovražim jaz ne Muslimane ne Afro-Črne, in NIKOLI nisem imel nič proti njim… NE PRENESEM pa njihovo Srednje veško in Kameno-Dobno MASOVNO PRISOTNOST TU… še posebej ne ker ih ORGANIZATORJI dobesedno DOVAŽAJO sem z namenom ki bi ti do sedaj moral biti že znan.

      Če pa verjameš da je ona dvojčka v NY sesula Al-Qaeda, da je invazija Afganistana in Iraka bila maščevanje za to, da so Gadafija likvidirali zato da bi se Libijci imeli lepše in da so rušili Asada da bi podarili “demokracijo” Sircem… potem res rabiš še dodatni pouk v že prej omenjeni “šoli v naravi”

     • abc

      Nisem zainteresiran za skavtovstvo ali tabornike, tko da kar ti hodi v šolo v naravi.

     • Felikss_AH

      Sem že “uspel” nabrati nekaj “diplom” iz te šole… tako da zdaj v naprej upoštevam nauke

     • abc

      Čestitam za diplome.

     • Felikss_AH

      “hvala” na “prijaznosti”

     • abc

      ni kj

     • Zgornji

      Nemoreš se takim Hinavskim Pokvarjencem zahvaljevati za njihovo LAŽ !!! ! !!!

     • Felikss_AH

      Je v narekovajih

     • Zgornji
     • rubec

      A si ga pa ti od kakega župnika že fasal teslo da govoriš tako vse vprek. Nuno in pingvina pa itak ne ločiš budala.

     • abc

      A si ga ti od kakega migranta že fasal , da tok strašiš z njimi.

     • rubec

      To prepustim takim kot si ti. Dovolj mi je že črna glava za alarm.

     • abc
     • abc

      Pa v Španiji so ga tudi fasalhttps://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=09&dd=17&nav_category=78&nav_id=1444776

     • abc
     • abc

      Ti je že zj kaj bolj jasno? Vse povsod se nahajajo zlobni ljudje. v vseh slojih družbe. Niso samo med migranti . Upam, da boš kdaj spregledal. Če te je pa mržnja že preveč zasvojila, potem ti pa itak ni več pomoči.

     • abc

      V Nemčiji tudihttps://www.index.hr/vijesti/clanak/svecenici-u-njemackoj-zlostavljali-3677-djece-glavni-kardinal-je-sokiran/2024175.aspx

     • Zgornji
     • Zgornji

      TEBI BO KMALU EN MIGRANT IZKAZAL SVOJO “LJUBEZEN” KOT TO ZNAJO TAM DOLI V MOHAMEDANSKIH LUKNJAH , KO POSILJUJEJO, ZAŽIGAJO, KRADEJO, KOLJEJO IN PODOBNE ZADEVE !!! ! !!!

     • boogin1

      Na splošno gre za tujce, ki niso upravičeni do mednarodne zaščite-azila in ne spoštujejo zakonov.
      Najbrž misliš nelegalne migrante, katerim so cilj bogate države, oziroma jim je cilj življenje na plečih drugih, ali pa cilj izkoriščati bolane socialne politike posameznih držav, ki tujcem nudijo večji nivo komforta in standarda kot svojim državljanom. Pravzaprav vsak tujec, ki si v nekem trenutku zamisli, da ima vso pravico zahtevati, čeprav neupravičeno, da je nekdo dolžan nuditi mu standard večji kot si ga sami državljani Slovenije ali EU ne morejo privoščiti. Otroci slovenskih revnejših družin ne morejo na morje, slovenske družine hodijo na Karitas in Rdeči Križ, zbirajo se plastični zamaški, da preživijo, nelegalne migrante pa se namerava naseliti na Debelem Rtiču in oskrbovati s pregrešno drago hrano. To je prej nasilje in sovraštvo do državljanov Slovenije.
      Na splošno gre za tujce, ki niso upravičeni do mednarodne zaščite-azila in ne spoštujejo zakonov.
      Seveda se večina tujcev nikoli ne integrira v okolje v katerega so prišli kot nepovabljeno gostje, temveč nasprotno, pričakujejo obratno, da neprostovoljni gostitelj sprejme njihov način življenja, pravila in kulturo,… pravzaprav pričakujejo, da se gostitelj integrira v njihovo kulturo in gostitelju vsili tuje navade, ki so jih prinesli s seboj.

     • Zgornji

      TEBE OKRADEJO VSAK DAN Z DAVKI KI JIH POTEM ZMEČEJO MED MIGRANTIČE , AMPAK, TO JE PA ZATE OČITNO ŽE PRETEŽKO ZA RAZUMETI !!! ! !!!

  • rubec

   Daj se spokaj v vrtec teslo. Ob štirih popoldan imate na programu črko d.

   • Felikss_AH

    LOL
    Misliš da bo obvladal… namreč meni je že prej decidirano dal v vednost da ne mara nobene šole… pravi da on zmore vse sam

    • rubec

     Ah saj poznaš tisto. Kot otroci smo imeli gliste, samo on človeške ribice.

  • KAPIBARA

   Je si BEBO !!!!
   Kaj sparušejš ? JEST ! Sami govorijo da so ilegalce spremenili v legalce in ti se sprašuje, kdo jih je videl.. ?

   Pa kje ti živiš ? V LJ NE !- na kolesih sišabkjo, po potrebi moke..
   Na sodiščih so kazenske obravnave zaradi njimi, zaradi klanja sostanovalcev.. !!

  • Zgornji

   JAZ !!! ! !!! IN TO NE ENKRAT !!! ! !!! SEVEDA PA MRTVEC KOT SI TI NE ZMORE SREČATI NIČESAR !!! ! !!!

   • abc

    In si ga gledu k bik u nova vrata hehe, Veš kdaj so že v italiji črnci po ulicah prodajal. Se ti bo ja sfuzlalo od teh migrantov. Za vsakim vogalom že vidiš migranta. res si ubogi.

   • abc

    Z Grimsom skupi sta jih verjetno že 100 tisoč vidla na meji.

    • Zgornji

     Ne toliko na meji, kot pa v LJUBLJANI !!! ! !!!

  • boogin1

   Po LJ in raznih City parkih jih je kot toče. Seveda vi komunajzli tega nočete videti, ker kar tekmujete med seboj, kdo bo bolj deloval proti sodržavljanom SLO.

  • Morala

   Nocoj je bilo na Planet TV-samo letos do avgusta je bilo 6500 ilegalnih prehodov, polovico jih je zaprosilo za azil…

 • SLO1964

  Jaz cel vlak. Na redni bi progi so jih na vlak v Lj pripeljali specijalci.. Vendar je policija osrala na peronu Sami mladi fantjr. Pet žensk in nobenega otroka. Kondjkterke niso niti kart gledale. Sem šel čez cel vlak in sem si jih ogledal. Zato pa taki ki jih niste videli, brezveze da kaj govorite.

  • abc

   So te napadli ali okradli, ali kaj zmerjali ? A imaš kaj manjšo plačo zaradi tega?

   • SLO1964

    Ne gre s zato. Gre se zato oni so tukaj ilegalno. So ilegalni migranti in ne begunci. Pojdi ti nekam ilegalno. Ja vsi imamo zaradi tega manjšo plačo pksredno iz proračuna. Nekhe je treba vzet za njih. Delali ne bodo nikoli. Poglej si podatke koljko se jih je zapoalilo pk EU državah.

 • xtc

  No morda pa bo Teš,še kdaj postal koristna naložba,če sedaj dnevno dela 13 jurjev izgube.

  • Zgornji

   A da jih bomo kurili ?

   • KAPIBARA

    NNEEEeeeeee

 • Osti jarej

  ….soroš plača vse…..sploh pa politike

 • Lon Wolf

  Vsak človek mora živeti tam, kjer je bil rojen v zemeljsko življenje, to je kozmično – duhovni Zakon! Te vsiljene preselitve bodo povzročile velik kaos in ne služijo v dobro ne tem ljudem in ne nam, ki smo tukaj rojeni. Velika večina njih ne priznava načina življenja tukaj. Potrebna je samo kritična masa, da bo prišlo do konfrontacij.

  • abc

   Te pa naj australci, kanadčani, američani – zda, kolonizatorji južne amerike, kolonizatorji afrike se vrnejo domov. Pa ne bo mesta za migrante. Pa ne pravljic kvasit no. Človek se od začetka obstoja seli. Tule gor res nekateri take bučke serjete.

   • Felikss_AH

    Danes si mi “zapeo za oko” samo zaradi epohalnih nesmislov ki jih tako nesebično deliš in tale ti je nesporno prvak v tvoji današnji kolekciji… pravi biser – “Pa ne pravljic kvasit no. Človek se od začetka obstoja seli” – in kaj zdaj? … Probaj se konkretno ti odseliti v Ameriko ali Avstralijo… lahko prideš kot turist, a da se boš priselil zato ker se folk seli že od obstoja… se ti bodo oni iz imigracijskega smejali kot humoristu ali pa kot navadnemu idiotu ko bodo dojeli da misliš resno.

    Če bi si pa kot Evropejec dovolil še ILEGALNI vstop ti garantiram da boš priprt v momentu “preispitan” in šupiran s prvim letalom ob nekaj letni prepovedi vstopa v eno od teh držav. ILEGALNO se danes lahko “seliš” v države Euro-civilizacije samo kot Musliman ali Afrikanos

    Kot najbolj svež primer ti lahko posluži vlogerka Barbara ki je MORALA zaradi PRAVIL zapustiti ZDA in se vrniti v Slovenijo. Za njo in nas ostale ne pali “azil”-trik.

    Ali še lepše, poskusi se “ušetati” v Iran na primer… končal boš s kakšnih 5 let ječe in boš very lucky če boš še v tem času prišel ven

    Dej nehaj že enkrat nakladat iz gole kljubovalnosti… razen če si klinično potrjeni idiot.

 • bednick
 • if

  Iz ustavne Zdravice: “Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog!”

  Vse jasno!

  Vse, kar ne ustreza temu kriteriju, ljudje slovenstva, Slovenke, Slovenci, obravnavamo skladno s sledečim ustavnim kriterijem:
  “V sovražnike z oblakov Rodu naj na’šga treši grom! Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom!”

 • Lon Wolf

  Se bom potrudil opisati kozmični Red: Celotna mati zemlja je kot človeški organizem, vsaka dežela in ljudje, ki so v njej rojeni in tam prebivajo so, kot človeški organi. Nemčija je duhovno Srce matere Zemlje, Rusija so kot ledvice, morje so pljuča, ki v 24 urah enkrat vdihnejo in izdihnejo(plima-oseka)… Če se ljudje ali organi mešajo med sabo, si morajo potrebno življensko energijo jemati eden od drugega, posledično se zgodi, da šibki ostanejo brez nje in so obsojeni na hiranje. Pri ljudeh se to stanje, ko ostanejo brez te energije imenuje zgrešeno “boleźen”. Za primerjavo lahko vzamete družino vaših bratov ali sester: veseli so kadar jih vi obiščete, ali obratno, v kolikor pa bi se nasilno vselili v njihove domove in jim želeli ukazovati kako naj živijo, bi se odnos med vami hitro porušil… Res je da so ljudje v pradavnini poseljevali ali kolonializirali slabo naseljena, nenaseljena področja, jih osvajali, ropali, požigali ipd…, vendar to nima ničesar skupnega z kozmičnim – božjim Redom. Večina ljudi se sploh ne zaveda, kako daleč vstran jé zapustila naravni – kozmični Red. To kar sodobna znanost poučuje…., odkritja, ki so še včeraj veljala za zveličavno resnična, so že naslednji dan neveljavna, zastarela, ipd.

 • Artur

  Na miren diplomatski način ni mogoče podlo narodno izdajalsko levajzlako bando onemogočit v njenem namernem uvažanju te migrantske drhali in vodenju države tudi v drugih ozirih v propad, blesavi levi Slovenclji so jim zagotovili še en mandat SNS, “desni” s svojim “velikim vodjo” in Ludomilčani pa takitak nimajo muda, da bi karkoli drastičnega ukrenili samo goflajo po demagoško na svojih zasebnih piknikih in službeno v parlamentu in sanjajo o tem kako bodo čez 4 leta oni zmagali na volitvah, ko bo država že dokončno propadla in se cmarila v migrantsko šerijatarskem kaosu namesto, da bi zdaj ko vrag že šalo jemlje zarohneli med narodom na puntarskih shodih po celi državi . SLOopozicija ? ŽIVA BEDA !

  Premalo nas je domoljubov samo 500 ali nekaj več nas je, ki smo nekajkrat “zrogovilili” proti levajzlsko migrantskemu zlu . ODLOČNO PREMALO ! ZATO PA : “UZDAJ SE USE IN V SVOJE KLJUSE”

  TAKO SE DELA DRUGOD SAMO TREBA JE IMETI “KOHONES ” !!!!!!
  POLITICIANS TO GARBAGE, But Respect Our Bins
  https://www.youtube.com/watch?v=JW6UA_2tV7g&t=91s

 • Wqx Htr

  od levice bojo še stanovanja dobil. povsej verjetnosti na naš račun.

 • zaton

  No, vlada “hinavsko” sprejema zakone v korist migrantom. Koliko stvari bo še prišlo na dan.

 • Zgornji

  IN JAZ NAJ BI TE MIGRANTSKE ZVERI ŽIVEL ??? !!! ??? POTEM RAJŠI DAM BRATRANCU ŠE NEKAJ DENARJA ZA PUŠČICO KI JO KAHEL LAHKO POKASIRA NATANČNO V SREDINO ČELA … !!! ! !!!

 • Izbrisan

  In to bo cca 10,000 ljudi,ki jih bo leta in leta hranila država,medtem ko naši delavci nimajo kaj jesti,kot tudi upokojenci,bolani…..sramota kakšne zakone sprejemajo.

 • cekutov

  Je to že realizacija Marokeške deklaracije ?
  Če je to, to – potem naj to plačujejo tisti, ki so to odobrili in podpisali brez vednosti LJUDSTVA !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!