Na Šarčevi strankarski televiziji POP TV z lažjo in zavajanji nad Milana Zvera: Je urednica Dejstev plačana za diskreditiranje SDS in propagiranje levice?

Alenka Marovt in Branko Čakarmiš. Foto: instagram, sta

Z volilno kampanjo za evropske volitve so na POP TV postregli s pestrim naborom novih laži, zavajanj in neresnic. Tokrat so si pomagali z njihovim novim segmentom, imenovanim “Dejstva”, ki pa se je hitro izkazal za zgolj še eno uporabno orodje v kampanji proti SDS.

V Sloveniji se je v zadnjih letih vzpostavil določen vzorec delovanja osrednjih medijev. Pri svojem hujskaštvu pa prednjači predvsem komercialna POP TV. Tako so se tokrat spravili na tvit evroposlanca SDS Milana Zvera, objavljenega v januarju 2019.

Takrat je Zver zapisal: “Izglasovali smo novo direktivo EU: Če boste izgubili, poškodovali potni list med potovanjem po državi, kjer ni slovenskega veleposlaništva, boste lahko dobili nujni kratkoročni potovalni dokument na veleposlaništvu katerekoli države članice EU.”

Pri 24ur pa so v naslov novice, ki je ostala na vrhu naslovne strani dobršen del dneva, zapisali, da se Zver “hvali z novostjo, staro 15 let”. Po informacijah naših virov naj bi članek sprva trdil, da ta “novost” obstaja več kot 20 let, preden so popravili. A pri tem se niso dali motiti s komentarji na socialnih omrežjih, ki so jih označili za lažne.

Namreč, v svojem tvitu se Zver ni nikjer hvalil, da je storil nekaj, česar ni. Uporabil je množino, in jasno je, da se je ta nanašala na evropske poslance. To, kaj je bilo že prej, je v celoti nerelevantno za dokazovanje resničnosti “dejstva”, ki so ga “preverjali” na 24ur. Namreč, neizpodbitno dejstvo ostaja, da je Evropski parlament izglasoval novo direktivo, ki  državljanom EU omogoča pridobitev začasnega potnega lista tudi na drugih veleposlaništvih držav članic EU, če matična država v določeni državi nima svoje ambasade.

Dr. Milan Zver. Foto: printscreen

Dejstva postavljajo trditve 24ur na laž
V obrazložitvenem memorandumu so namreč pojasnili, da nekatere države članice zaradi pomislekov glede njenih varnostnih značilnosti niso več uporabljale enotne oblike potne listine za vrnitev v EU. Nova direktiva pa bo prisilila vsa veleposlaništva držav članic EU v izdajo teh dokumentov.

Na to so opozorili tudi urednico Dejstev Alenko Marovt, ki pa se za to ni menila. Poslanec SDS Žan Mahnič je tako na Twitterju zapisal, da je edino dejstvo pri Dejstvih to, “da je Alenka Marovt pred vsakimi volitvami plačana za diskreditacijo SDS in propagiranje levice”. Ob tem se je Mahnič obregnil še ob dejstvo, da je vodilna kandidatka LMŠ Irena Joveva še do pred kratim delala na POP TV, kjer je pela hvalospeve ravno premierju Marjanu Šarcu.

Ob tem velja spomniti ravno na nedavni nastop Joveve, na katerem ni znala odgovoriti niti na preprosto vprašanje glede vstopa Hrvaške v schengensko območje. Ob tem se lahko vprašamo, kako točno so se pri 24ur lotili preverjanja “dejstev”, ko pa jih lahko postavi na laž vsakdo, ki si vzame sekundo časa in sam preveri njihove trditve. Mar sploh lahko govorimo o preverjanju dejstev ali gre zgolj za še en propagandni umotvor, ki se ga rabi zgolj za širjenje lastne politične agende pod pretvezo objektivnosti in nevtralnosti?

R. O.

 • Kapodistrias

  Za obe velja rek: Pofu… in steci!

  • Janez Pavel Kanc

   Imaš prav.
   Njiju dve lahko vsaj po..kaš, medtem ko kameleonskega Zvera ne moreš.
   Torej?

 • Anut

  Neprestano se ukvarjate z drugimi mediji. Ti drugi mediji pa se nikoli ne ukvarjajo z vami, ali vam ne pripisujejo nobene veljave ali pa vas ignorirajo.

  • Beli Sneg

   Pa še kako se ukvarjajo. Še serpentinšek se ukvarja z Novo 24, ukinjal je oglaševanje. Trn v peti so tistemu srednješolcu z Mladine, ki se futra iz medicinskega denarja. Hudo, hudo jim je v napoto.

  • KAPIBARA

   Omenjeno dvoje JE ukvarjanje …

 • VERRZIFIKATOR

  Jovče Šarplaninčev

  PESEM JOVO JE ZAPEL NA NOVO

  Pesem Jovo je zapel na novo,
  stari Jovo, Jovčev po priimku,
  v serpentinah, gori na ovinku,
  Jovo je zaguslal na surovo.

  V serpentinah, kjer se dobro sliši,
  je zapel o kraljeviču Marku,
  bil je Šarac konj njegov v poudarku,
  kolo zraven so plesale miši.

  Za Evropo pesem bo paradna,
  rekli konja Šarca so pajdaši,
  to umetniki so vendar naši,
  stari Jovče scena bo estradna.

  Pošlje Makedonče se v Evropo,
  pop nastop njegov bo blagoslavljal,
  Šarac kot ikona se nastavljal,
  če povzamemo zadevo skopo.

  Stari Jovče tam nas bo zastopal,
  rekli so okoli Šarca konja,
  po Evropi se vnaprej že vonja,
  da balkanski melos bo nastopal.

  Stari Jovče in popevka stara,
  zguslana, da te bole ušesa,
  in cenena, lahka kot peresa.
  Novi hit? Ne, stara spet prevara.

 • FORT WORTH

  Irena Joveva in njena ničelna samokritika…
  Irena, jest bi se na tvojem mestu u zemlo pogreznu.
  Domov pejt pa tih bot, bo za vse bolš.

  • JANEZ GUS

   Končala bo na smetišču kot AB,BETTETO,SRPENTINŠEK,LUFTRCA.Je na pravi poti.

   • Janez Pavel Kanc

    Daj no, je fletna za poštimat.
    Irena, seveda, in AB tudi. Je prava lepotica v svojem starostnem razredu.

 • Vojteh Dovč

  zver odkriva toplo vodo –pa še bi se kdo najdu.
  in kaj so se spomnili na nova24tv strankarska TV?,
  daje POP tv strankarski ITD ja katera pa ni..bunbarji

 • sloustava

  Alencica, Alencica, a nimas pametnih starsev, ki bi te morali uciti resnico!? JA, po tvojih bolnih napadih sodec, ne. Daj, zavrti intervju Violete Tomic, bolj znane ciganke iz Kursadzij, a Levaska “spicenkandidatka “ Levice. “Chef “ Alenke Bratusek je isti, morda celo nizji nivo. Tako se blamirate v Evropi, nori stremuhi. Kaj pa Cakarmis? Ali naj ga imenujem “Sarecmis?

  • Janez Pavel Kanc

   Skoraj vse drži.
   Ampak, v čem je Zver boljši?
   Je navaden kameleon, ki leze v rit Merklci (žal ni edini), in bi še mater prodal zato, da bi prišel v EU parlament.

 • Perkele

  Zakaj Zver v Ljubljani živi v Murglah, plete povezave s Kučanom?

  • KAPIBARA

   Torej živi v Ljubljani,Tako kot jest, v Bežigradu.. Nekje pač mora.. !! Fajonka ima hišo ob Zbiljskem jezeru, kode bode nastanila kar nekaj ilegalno ilegalnih ilegalcerv..
   Sprehodi se po aleji “Pod hrasti” pa ti bode narsikaj znanega u Miuglama
   Hiše perkmandelca ne zgrešiš, ima plavo osebo poleg…

   • Perkele

    SDS ima tok za povedat čez to naselje, sami se pa rinejo direkt med partijce. Kot pravi neokomunisti. Plavih oseb poleg že dolgo časa ni več, v racionalni državi varovanje izvaja patrulja.

 • Van Der Waals

  pozabli napisat da je kurc v avstiji znižal davke!!!

  • JANEZ GUS

   To jih pri rdečem trobilu POP TV ne zanima,ker s tem ne pomagajo klovnu in nima veze z SDS,

 • Minovak

  Odgovor naslovu…JE, kot vsi levaki, ki sovražijo lastno ljudstvo!!!

 • Princ Divjak

  zopet z lažjo v bran ljubljenemu vodji JJ in vsem S(d)S-ovcem.
  Kaj dejansko piše pri dejstvih:
  “Takšna možnost pa v resnici obstaja že več kot dvajset let. Prvič so jo namreč naslovili predstavniki vlad držav članic Evropske unije že junija 1996, za Slovenijo in naše državljane pa je pomembna uredba iz leta 2004, ki to pravico vključuje v pravni red EU, in torej od takrat velja tudi za nas”.
  -na nova24 tak lažejo da če ti zaželijo dobro jutro moraš pogledat če je res jutro.
  idioti

  • JANEZ GUS

   TI rdečko s 1000 nicki,zakaj sploh gledaš, po tvoje to-ne Evropsko.lažnjivo.,ne poslušno.radikalistično…..NOVO TV.Svetujem t i premik na daljincu in izogibanje tega portala.Jaz ne serjem po rdečih greznicah,ker mi gre na bruhanje.

   • Princ Divjak

    ne gledam je..preberem pa tu pa tam to lažnjivo tretjerazredno žuto štampo

 • JANEZ GUS

  Ta družbeno politična delavka,bi lahko brez laži naredila reportažo oz dokumentarec z naslovom Bluzenje čarapana z Rožnika.,ali pa Srpentinskovi prvi politični koraki v čarapanovi stranki.Zakaj tov. tega ne naredi .Zagotovljena gledanost.

 • antimur

  Ne razumem, ali ta levofašistična pisunska drhal nima toliko logičnega prsdvidevanja, da ne vedo, da bodo kmalu na prangerju. Prej, preden se jim bo sodilo (kučanistično srbski zalegi nasploh), je potrebno spremeniti kazensko zakonodajo, kajti kazni za izdajstvo so občutno prenizke. To pa po zaslugi kučanistične drhali, ki je v strahu, da bodo kdaj oni pred pravico, uzakonilo tako nizke kazni. Vsekakor nam pa še ostane Brglezovo naravno pravo.

 • Ivancek

  A ni zanimivo, da medij »desne resnice« nikoli nič ne napiše o njihovem Milančku (Milan Zver).
  Milanček kot še en drug Milanček je pod kožo rdeč, močno rdeč !
  Že zagrizen desničar Boštjan M. Turk je napisal kolumno – Kako se je Milan Zver vrnil k predmetu svoje prvotne ljubezni, h Kardelju.
  V vlogi SDS-ovega Milančka mnogi prepoznamo gorečega zagovornika Kardeljeve ideologije iz Dolančeve šole za politične vede.
  SDS Milanček je še leta 1989, ko je komunistična partija že razpadla zelo aktivno iskal pot za ohranitev rdeče bratovščine in njihovih komunističnih privilegijev.
  Zanimivo, da Nora24TV, kot »medij desne resnice« nikoli nič ne napiše o tezi, ki jo je SDS Milanček goreče zagovarjal leta 1988 – Nevarnost klerikalizma na Slovenskem !
  Nora24TV pa brez sramu objavlja slike kako si sedaj ta isti SDS Milanček udeležuje raznih maš za domovino.

 • Lisjak

  Milan Zver ,človek,ki ga je po pričevanju Danila Slivnika Kučan instaliral k Jožetu Pučniku.Milan Zver soavtor konca Demosa.Mentor “zločina” Janko Prunk bogato nagrajen.Postane minister.
  Če je Kučan poslal Prunka v Demos in je bil Zver Prunkov najzvestejši asistent,je Kučan avtomatično poslal tudi Zvera v Demos.(Boštjan M. Turk-Reporter)

  • JANEZ GUS

   Čudno da se je Boštjan tega šela zdaj spomnil.Res čuno.

  • xtc

   Lahko ,da to vse drži kar praviš,vendar pa tudi Turk postaja vse bolj čuden in vse bolj čudne stvari o njem prihajajo na dan,tako ,da je vse skupaj hudo čudno.
   Je pa res ,da Reporter počasi in zanesljivo postaja Mladina 2 po prevzemu Odlazka in ,da je kar nekaj novinarjev pobegnilo že proč.

   • JANEZ GUS

    Kršinar pa postaja konvertit Markeš.

   • Lisjak

    Zakaj je potem Zver tiho?

    • Nata

     No, še eden, ki se to sprašuje ¨!!!
     Tako izpostavljen politik, bi moral zahtevati pri provladnih medijih tiskovno konferenco. Pa naj se izjasnijo. . . . .VSI ! Kajti tega ” rekla – kazala ” , mislim, da imamo Slovenci že vrh glave.

 • Slovenka

  Bolj ko se bo približeval čas volitev, več bo laži. Pričakujemo lahko tudi Patrio ali kakšno posojilo iz Bosne, Trento ali še kaj. Delavnica Murglje dela noč in dan.

  SDS, si pripravljena?

 • Jože Nardin

  Oprostite, kaj je hotla povedat!!!!??? Čisto v stilu šarca, če bo bo, če ne pa ne bo.

 • matjazr7

  Tule bi pomagalo poslansko vprašanje SDS, kdaj se bo začel postopek pri zlorabi konkurence pri uvajanju plačljivega paketa Pro Prusa v vse kabelske in IPTV pakete. Zakaj vsi naročniki interneta in kabelske TV prek ponudnikov plačujemo POP TV in Akanalizacijo. In to sprašujte vsak mesec, dokler se postopek ne začne.

 • Janez Kepic-Kern

  ZA LAHKO NOĆ !
  ZAVIJANJE V MOLK, STRAH, PANIKA, PRED
  – RAZMERAMI V NAŠI R. SLOVENIJI IN
  – PRED VOLITVAMI V – EU !?
  Bo pa cca – takole !?
  EX KP, ZK STRANĆICE – ZAJEMA – P A N I K A ”
  TUDI EDINA RES OK
  STRANKA – SDS – NAJ SE PRIPRAVI – NA MOŽEN – RAZPAD – LMŠ VLADE !
  VERJETNO
  BO – “ŽAL” OBRAMBNI MINISTER – UPAJMO – ODSTOPIL !?
  OD
  EX KP, ZK KANDIDATOV – V EU PARLAMENT – NE BO IZVOLJEN – PRAV NIHČE !

  UPAM, UPAJMO,
  DA BODO Z RAZNIMI NEČEDNOSTMI DOMNEVNO – OBREMENJENI EX KP, ZK LJUDJE
  NA
  VSEJ – ČRTI – O D P A D A L I ”
  SE
  POZITIVNI “VIRUS” ZGLEDNEGA SOJENJA – VZORNEGA SODNIKA g. Z. RADONJIĆA

  ŽE
  ŠIRI TUDI NA DRUGE, MLAJŠE, AMBICIOZNE PRAVNIKE, SODNIKE !
  KAJ BI SI MAZALI
  SVOJA IMENA IN KARIERE
  ZARADI
  TAKO SPORNIH LJUDI, KOT JE TA MOL Z.J.
  Tale MOL Z.J. – KI BO V KRATKEM – OBRAVNAVAN – NA USTAVNEM SODIŠČU !
  IN
  OSTALI SPORNI LJUDJE V PRVIH VRSTAH EX KP, ZK STRANČIC !?
  NPR.
  KARL E. – BO VERJETNO MORAL ODSTOPITI – KOT OBRAMBNI MINISTER ! Upajmo.

  TUDI
  VSI KANDIDATI IZ STRANČIC – EX KP, ZK – NE DODO IZVOLJENI ”

  Prav NIHČE od spodnjih – NE BO IZVOLJEN !

  Tale MOL Z.J.
  – BO “ODLETEL” – NA USTAVNEM SODIŠČU !

  DOGAJANJA V PARLAMENTU – EU
  NASLEDNJA LETA – BODO – RES POMEMBNA !

  Mislim, da ljudje-SLOVENCI – TO VEMO
  IN
  DA NIHČE OD EX KP, ZK KANDIDATOV – NE BO IZVOLJEN !

  Zakajj –
  bi le volili ex KP, ZK LJUDI,
  KI NIMAJO NOBENEGA POZTIVNEGA ODNOSA – DO NAS SLOVENCEV?
  BOLJE REČENO,
  KI IMAJO DO NAS SLOVENCEV – ŠKODLJIV ODNOS !?

  AH TE VIOLETE T.
  ŠE “KOLEGI” iz njene “LEVICE” – NE BODO VOLILI. Se zdi.
  še 1x
  ŠALA

  KONKRETNO BO
  GLASOVANJE – T A K O !
  1
  za LJ. NOVAK
  – bo glasovala LJ. NOVAK – drug nihće,
  2
  za LMŠ JOVEVO
  – bo JOVEVA SAMA IN LMŠ MARJAN Š – drug – nihče
  3.
  za SAB kandidarko NEZANIMAMEKAKO SE PIŠE
  – bosta A.B. in Maša KOCIPER in kak A. B . “podrepnik,”, drug nihče
  4.
  za SD TANJO FAJON
  – bo le Tanja F. drug nihće,
  5.
  za LEVICA – VIOLETO T.
  – bo Violeta T. in morda še kdo, MIHA K. bo napisal – “SM PROTI Violeti “!
  6.
  za SMC kandidata NEVEMKAKOSEPIŠE
  bo le dr. MIRO C., kako bo volil SMC JANI M . – se ne ve.
  7.
  za DESUS ŠOLTESA bo
  – I. ŠOLTES, Karl E. in ex KP, ZK “ starci”
  – stari KP, ZK “SISTEMĆIKI”, “ITD.

  Žal” preds. B. PAHOR bo volil gospo TOMC,
  – TUDI
  – “ŻAL” NAŠI PROVOKATORČKI bodo volili – gospo R. TOMC – OK GOSPA JE PAČ !
  ITD. ITD.

  90 PROCENTOV GLASOV
  bosta DOBILI
  – SDS – SLS, in
  DOM !

  Nihče
  NE
  ŠOLTES
  – niti OSTALI EX KP, ZK – NE, NE, NE

  NE BODO
  NE BODO IZVOLJENI ! Nihče od njih ! L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P. s.
  NEVELJAVNIH GLASOVNIC
  – BO PRECEJ:

  – na večini takih glasovnic – BODO – PSOVKE,
  na eni
  NEVELJAVNI GLASOVNICI pa bo pisalo

  “ moja KOZA JULIKA – za EU poslanko iz Slovenije”

  UDELEŽBA NA GLASOVANJU
  – BO BOLJŠA, – CCA 35%,

  – PRECEJ SENIORJEV IZ VRST EX KP, ZK – NE BO GLASOVALO,
  NEKATERI – ZARADI GIBALNE NEZMOŽNOSTI,

  NEKATERI PA MORDA ZATO – NE BODO GLASOVALI,
  KER BODO PAČ ZGREŠILI – POT DO VOLIŠČA. Se zdi.

  “Ja starost je pa res huda reč” je rekek na TV tudi
  žal pokojni Slavko Avsenik.

  SKORAJ SEM POZABIL: IZVOLJEN PA BO EX KP, ZK
  – SNS – Z. JELINČIČ : po starih “UhUA” seznamih bo skup postrgal potomce preverjenih “kadrov”. In – bo izvoljen, Morda !

  KONEC ŠALE

 • Janez Pavel Kanc

  Irena in zunanja politika sta v razmerju kot krava in sedlo.
  Ampak Irena ima čare . . . gobček, hmmm. . . .

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije [ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak], za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
  I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
  II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »ZAKONODAJNO telo«. DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: Lm-ŠARAC_SOCIALNI_DEMOKRATI_DeSUS_Levica_SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • janko

  Ne pretiravajmo, ne izključevati, ne zaničevati. Malo je tako lepih punc kot Irenca, pa itd.

 • Aleš Kaučič

  Galileo Galilei bi rekel nekako takole: E pur si muove…

 • mginko

  Če slovenski narod ne dojame, da je sta pop tv in rtv slo pokriti s podmladkom stare udbomafije, potem temu narodu tudi sam Bog ne more pomagati. Bodite zdravi v kučanovem socialističnem zdravstvu in še naprej nas vas nat…jejo komunistični novinarji – in NE JAMRAJTE. To ste izvolili z neudeležbo na dosedanjih volitvah.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!