fbpx

Nebuloze Wernerja Brozovića: Na ulicah ni Antife, kaviar socialistov, zombijev, in jugotrolov

Werner Brozovič ((vir: Facebook))

Slovenija je v pričakovanju drugega vala koronavirusa, katerega se, roko na srce vsi malo bojimo od mlajših do starejših. Nekaterim pa je za koronavirus malo mar. Glavno da udrihajo po vladi in jedikujejo, kako si niso mogli napolniti žepov. Med takimi se je znašel tudi samooklicani “kralj slovenske glasbe” Werner Brozović.

Od  pevca Wernerja Brozovića smo mislili, da smo res videli že vse. Od njegovih nastopov v mladosti, ko je bil v nočnem času več v Tivoliju, kot na odrih, do rednega pojavljanja na vseh “pasjih procesijah.” Pri Mariu, in Stojanu, ter podobnih oddajah, pa je čez noč zaslovel. Potem ga je slava odpeljala tudi na velike odre in tudi zneski njegovih nastopov so se astronomsko povečali. Ima pa očitno Werner zadnje čase kar veliko prostih dni, saj zaradi koronavirusa ni prav veliko nastopov in posledično tudi denarja ne, se je pa zato lotil pisanja “nebuluz” o slovenski vladi.

Tako se je glasil njegov zapis: “vi ste legitimno izvoljeni, da pošteno vodite državo in pošteno razporejate denar davkoplačevalcev v dobro Slovencev in države. Žal narod do sedaj ni imel veliko opcij na volitvah in se je vedno poskušal odločiti za boljšo opcijo od slabših…in tako že 30 let…ampak…NAROD SE ZBUJA in mu je dovolj vsega…ja…to so ti ljudje, ki so na ulicah…niso ANTIFA, NISO KAVIAR SOCIALISTI, NISO ZOMBIJI, JUGOTROLI, NISO NITI POLITIČNI PLAČANCI V RUMENIH JOPIČIH, NISO PRIŠLI IZ NEKAKŠNE GLOBOKE DRŽAVE….SO NAROD, KI VAM NEKAJ ŽELI SPOROČITI..so VAŠI DRŽAVLJANI..vi pa vidite vse drugo samo ne to kar bi morali. NE MEČITE VES NAROD V ISTI PREDAL!!! Ja na ulici so tudi različni primitivni skrajneži ampak so tudi med vašimi privrženci takšni nekulturni primitivci, ki se pokažejo skozi komentiranje… pa NE SODIMO VAS PO NJIH!!!”

Zapis Wernerja Brozovića na Facebooku (vir: Facebook)

Toliko zapisanih neumnosti pri Wernerju res še nismo brali. Na protestih torej nimamo ANTIFE, nimamo “Jugotrolov”, niso prišli iz globoke države? Nas pa čudi, kako so potem nastale te slike s protestov?

Werner z nebulozami tudi nadaljuje: “Kako lahko vodite državo z napačnim razmišljanjem, da je DRŽAVNI DENAR VAŠ DENAR? Vi, ki to govorite in tako mislite boste dali VAŠ DENAR takrat, KO BO ZAČELA FUNKCIONIRATI PRAVNA DRŽAVA S POŠTENIMI MLADIMI POLITIKI LEVE IN DESNE OPCIJE…TAKRAT BOSTE VSI VI, KI STE SE PROTIPRAVNO OKORISTILI, VRNILI POKRADEN DRŽAVNI DENAR, KI LEŽI NA RAČUNIH NA CIPRU,DEVIŠKIH OTOKIH……takrat boste dali VAŠ DENAR….čeprav tudi ta ni vaš “JE POKRADEN”ampak leži vsaj na vaših računih oz.računih vaših ožjih članov družine. Vedite…NISTE BOGOVI…čeprav se tako obnašate, ker vam oblast in moč zatemni um. NE ŽELITE SPREGLEDATI IN ŽIVITE NA MARSU A NAROD JE NA ZEMLJI.”

Jugofili (foto: Škandal24)

Zapis Brozovića je resnično, kot je zapisal, kot bi bil na Marsu. V 5. razredu osnovne šole, se osnovnošolci učijo o upravljanju države in demokraciji in dobro bi bilo, če si Werner vzame par prostih dni in se kaj iz tega tudi nauči. Izhaja namreč še iz tistih časov, ko so se učili o socializmu in samoupravljanju. Ko so si komunisti nagnetli strašanske denarje in ko nihče ni upal spregovoriti o tem niti besede.

Zamaskirani Antifa skrajneži, med katerimi so tudi ekstremisti iz tujine.

Javno pa sprašujemo Wernerja, ali se je oglasil takrat, ko so Jankoviču odpisali milijonske dolgove, se je oglasil takrat, ko je bilo dokazano pranje denarja NLB za Iran, se je oglasil takrat, ko smo preplačali žilne opornice itd. Werner je takrat očitno služil denar, pa ne tako, kot marsikateri slovenski delavec osem ur za strojem, ampak na odrih širom Slovenije.

Med kupom napisov “smrt janšizmu” je najti tudi Ivana Galeta (foto: STA)

Takrat se Werner ni spraševal odkod nekaterim toliko denarja. Pa tudi DURS se verjetno ni spraševal, koliko denarja Werner pokasira “na roke” za kakšno presenečenje.

Andrej Žitnik