Nevarna manipulacija Dnevnika s slovenskimi bralci: Nas Evropejce krivijo za tragedijo libijskih migrantov v Sredozemlju, 150 mrtvih pa izkoristili za pozive k ponovnemu “odprtju meja”

Foto: EPA

Slovenski levičarski časopis Dnevnik ponovno izkorišča tragedijo nič krivih migrantov za promoviranje ideje odprtih meja in prevračanje krivde za migrantsko krizo na Evropo. Objavili so namreč članek, v katerem poročajo o potopitvi dveh čolnov z migranti pretekli teden ob obalah Libije, v kateri je utonilo kar 150 migrantov, omenjeno pa takoj izkoristijo za odkrit napad na Evropsko unijo, češ da mora spremeniti politiko do migracij. To pa seveda po mnenju strokovnjakov za varnostna vprašanja in številnih politikov ni prava rešitev. Tudi če bi evropske države sprejele vse ljudi, ki se odpravijo na pot, bodo s čolni prihajali znova in znova, stari kontinent pa tega bremena dolgoročno ne bo zmogel. Za primerjavo, samo Nigerija, najbolj poseljena afriška država, šteje kar 200 milijonov prebivalcev, kar je slaba tretjina prebivalstva Evropske unije. Ljudem bi se moralo pomagati v njihovih izvornih državah, kar je med prvimi ugotovil madžarski premier Viktor Orbán, ki mu levičarji sicer večkrat neupravičeno očitajo neprimeren odnos do migrantske krize. Podobno stališče so v Sloveniji zavzele tudi stranke SDS, SLS in Domovinska liga. Evropska unija ne more biti kriva, da se migranti, katerim za nameček v Dnevniku pravijo “prebežniki” in “begunci”, čeprav ne prihajajo z območij, kjer je oboroženi spopad, vsakodnevno odpravljajo čez Sredozemsko morje. Kriv je organiziran kriminal tihotapcev, ki z nezakonitimi migracijami mastno služijo.

Medtem ko nedovoljeni vstopi v Slovenijo in kriminalna dejanja ilegalnih migrantov na njenem območju ne ponehajo, osrednji slovenski levičarski mediji še vedno kar tekmujejo v tem, kdo bo uspešneje promoviral politiko odprtih vrat, ki jo liberalna ideologija evropskim državam vsiljuje že od samega začetka migrantske krize. Zadnji primer, ki jasno nakazuje, da slovenski levičarski mediji za promoviranje ideje odprtih meja in prevračanja krivde za migrantsko krizo na Evropo izkoriščajo celo tragedije migrantov v Sredozemskem morju, je članek z naslovom “Utopljeni migranti pred Libijo: evropska tišina po letošnji največji tragediji v Sredozemlju”, ki ga je objavil časopis Dnevnik.

V članku Aleša Gaubeta je najprej predstavljena nedavna tragedija migrantov pred obalami Libije, v kateri je utonilo kar 150 migrantov. Zapisano je: “Na najbolj smrtonosni migracijski poti na svetu v Sredozemskem morju med obalama Afrike in Evropske unije se je v četrtek pripetila huda tragedija. Ko sta se nedaleč od libijske obale prevrnila dva lesena čolna z okoli 250 do 300 migranti, je za polovico pomoč prišla prepozno. Po ocenah visokega komisariata za begunce je utonilo med 115 in 150 migrantov.” Dodano je še, da je letos na območju Sredozemskega morja umrlo že 684 migrantov.

Sporni Dnevnikov članek (Foto: posnetek zaslona)

Evropa naj se nazaj odpre in postane bolj odprta za nove migrante
Nadaljevanje članka pa postreže z njegovim pravim namenom, ki je, več kot očitno, promoviranje ideje odprtih meja in prevračanje krivde za migrantsko krizo na Evropo, vse to pa kar na plečih nedolžnih migrantskih žrtev v Sredozemskem morju. Poudarjeno je namreč zlasti dejstvo, da Združeni narodi pozivajo Evropsko unijo, naj spremeni politiko do preseljevanje in se bolj odpre za prihode novih migrantov. Ob tem se avtor članka še posebej loti italijanskega notranjega ministra Mattea Salvinija, češ da je začel uresničevati svojo predvolilno napoved in oteževati delo nevladnim organizacijam. Poudarjeno pa je tudi dejstvo, da njegova ostra protimigrantska politika ni odvrnila ilegalcev od odločitve za pot proti Evropi.

Matteo Salvini (Foto: epa)

Alternativa levičarski propagandi: Migrantom bi se moralo pomagati v njihovih izvornih državah
Dnevnik si ni prvič privoščil tovrstne manipulacije z bralci. No, tudi slovenski strokovnjaki za varnostna vprašanja, kot je Boštjan Perne, opozarjajo ravno nasprotno, kot nas skuša prepričati levičarska ideologija; namreč, da politika odprtih meja ne bo rešila migrantske krize, ampak jo bo le še poglobila ter ogrozila obstoj tradicionalne krščanske Evrope, na kar večkrat opozarja tudi madžarski premier Viktor Orbán.

Migrantsko krizo bo potrebno reševati v izvornih državah v Afriki, ki šteje kar 1,2 milijarde prebivalcev. Celotne Afrike v gosto naseljeno Evropo ne morem naseliti, zato bi morala leva politika z odločnimi ukrepi in financiranjem pomagati afriškim državam, od tega pa bi imel korist ves svet in ne le George Soros ter z njim povezane korporacije in nevladne organizacije, ki spodbujajo priseljevanje migrantov, med katerimi so številni islamisti, v Evropo. No, Evropa in ZDA že zdaj financirata afriške države, problem je korupcija, saj denar vedno znova izgine in ne doseže tistih, ki so ga najbolj potrebni – ljudi. A skorumpirane afriške vlade so že druga zgodba.

George Soros (Foto: Twitter)

Levičarski mainstream servis vam je zamolčal, da je Madžarska namenila 5 milijonov evrov za gradnjo bolnišnice v Siriji
Glede na to, kako polnih ust so levičarji o pomoči migrantom, čudi dejstvo, da je bila ena prvih držav, ki je tudi z dejanji dokazala, da ji gre za pomoč migrantom v njihovih izvornih državah, prav Madžarska, ki se ji večkrat očita, da nima primernega odnosa do migrantske krize. Ta se je namreč že lani odločila nameniti 5 milijonov evrov za gradnjo bolnišnice v Siriji. To dokazuje, da je prav Viktor Orban eden redkih svetovnih državnikov, ki je uvidel srž problema masovnih migracij. Očitno torej je, da se je dejstvo, da se je Evropska unija namesto spodbujanja reševanja migrantske krize pri njenih vzrokih odločila za pomoč ljudem v obliki uvoza migrantov v Evropo, izkazalo za strateško nevarno napako. Ta je močno zamajala Evropsko unijo samo, ob tem pa se je pojavila alternativa v okviru višegrajskih držav. Najnovejše pisanje Dnevnika, ki odkrito spodbuja politiko odprtih meja, s tem še dodatno izgubi svojo kredibilnost.

Viktor Orbán (Foto: Twitter)

Rajko Golob

 • Franjo Trojner

  Usraneti iz vsega sveta so se združili in na vsak način želijo uničiti BELO, KRŠČANSKO EVROPO!

  • Friderik Peršič

   Kaj pa je to , bela krščanska Evropa …? To ne obstaja , razen v tvojih blodnjah …na Norveškem je recimo več ateistov kot vernikov , na Češkem jih je cca 39 % , Francija cca 30 % …in veš kaj je najbolj zanimivo , boljši je standard , manj je vernikov , oziroma – boljša izobrazba pomeni manj butlov , ki verjamejo v pravljice … da ne omenjam ameriški ” bible belt ” – ekstremno zarukani in neizobraženi …

   • stane

    Sploh ne ves kaj obstaja in kaj ne.
    Ves,da Evropa temelji na krscanstvu.
    Ne govori,da tega ne ves. Bolj,ko se populacija stara,vec jr vernikov,tudi zelo mladih. Ko govori papez,jih je kot mravelj(vernikov). In ti ateist ,ki preziras vse/kar ni po tvojih merilih,preziras in se norcujes.
    Bofi raje tiho.

 • branči

  vsem v JS vzeti najmanj 100 € pri plači in nameniti za reševanje migrantske krize! najlažje je zagovarjati rešitve, ki ne gredo iz lastnega žepa! me prav zanima, koliko časa bodo še vztrajali na politiki odprtih meja in finančni podpori teh dohtarjev in letalskih inženirjev!

 • to_mi_delaj

  sami so si krivi, pa bi doma ostali

 • Common Sense

  Lažna humanitarnost na tuj račun. Večina leftardov se tako ali drugače napaja iz proračuna (javni sektor, nevladne organizacije) in pojma sladkega nimajo kako se dejansko zasluži denar in od kje pride. Kdo bo vzdrževal milijone neukih negroidov, če že za lastne upokojence ne najdemo dovolj denarja, da bi imeli dostojne pokojnine.

  • Valter BraniSlav

   Levaki ne vedo, oni cutijo. Cutijo da jih morajo davkoplacevalci podpirati ker vedo da se jim ne da delat.
   Levaki so rak rana vsake druzbe.

   • Common Sense

    Ta je dobra: “čutijo”. Ja:) Če malo pobliže pogledaš akterje (bolje rečeno akterke), so pa to večinoma zafrustrirane, nedo*ebane ženske srednjih let, ki furajo neko ekstremno levo, LBTQPYXTRW agendo, ob tem pa dopoldne sovražijo sebe, popoldne pa cel svet. Za posrat.

    • Valter BraniSlav

     Denar se dela na tecajih Joge.
     Denar raste v bankomatih.

     • Common Sense

      :))))))))) “na tečajih Joge”. Ja, menda res:)

     • šmentanamuha

      Bravo, odlična sta:)

     • Borut Stari

      Tej začni obirati. Ali si lenuh.

    • samotoje

     Ni treba, da prevzamejo vajeti, če so nesposobni. Poglej angleško kraljico.

   • Hribouc

    Odakle, bre, Valteru, si ti malo skrenuo in promjenio svoje stavove?

    • KAPIBARA

     To se tudi jest sprašujem in to v pozitivo..

     • francelj3

      Ali misliš, da je čas, da ga deblokiram? Kaj je pa takega rekel?

     • KAPIBARA

      ZELO v + je spremenil mišljenje..
      Mislim da ga deblo… pa sledi..

    • Valter BraniSlav

     Jaz nisem ne levi ne desni.
     Zivim v ZDA kjer dobro zasluzim v financni industriji, torej bi moral biti desnicar?
     Mojega uspeha ne bi bilo da nisem rojen v Titovi SFRJ kjer sem imel prost dostop do izobrazbe. Titovi Jugi sem hvalezen za ta dar, torej bi moral biti levicar?
     JAZ SEM MESANICA SVEGA I SVASTA, TOREJ SEM KAJ ???

     We are unable to post your comment because you have been banned by Nova24TV. Find out more.

     • cosmosjasnovidec

      Ni pomebno ali sploh si na kateri strani torej levi ali desni ampak je pomembno le,da nisi na strani izdajalskih privržencev kamelotrajbarske muslimanske golazni katera kar nadaljuje z okupiranjem Europe.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • Hribouc

      Pa ti si strašan, Valteru.

      Slamoreznica za naše pa i za one. I Walter Tito je bio prijatelj za sve kojima je pio krv!

   • Lolo Haus

    Brez levice ni zivljenja vi desfukarji ste taki kozošlatarji, ko ste v oblasti kradete v nedogled ko pa je nasa stran u ublast pa pravite da mi krademo

    • Valter BraniSlav

     Od kdaj jaz desni???

     • cosmosjasnovidec

      To sem se tudi jaz vprašal ampak sem takoj opazil pojavo “lolo Hausa” psihično prizadetega bolnika in mi je bilo v trenutku vse jasno.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

    • stane

     Brez lèvice ni kriminala

    • cosmosjasnovidec

     Lolo Haus (v vašem čefu jeziku ta nick pomeni,kuća,kuća,kuća)

     Hahahaha
     Premlel sem tvojo duševno stisko katera je posledica sexualne zlorabe tvojih staršev v otroštvu.
     Sodeč po tvojem skompleksiranem obnašanju si bolnik z manj vrednostno kompleksno reakcijo.
     Ko je še bil čas te tvoji starši niso pravočasno dali na zdravljenje za duševno motene osebe,ker bi se izvedelo,da so te spolno zlorabljali.
     Preveril sem tudi,da si imel bolezen “norih ovc ter koz” katere si naskakoval in katerih posledica ti je ostala trajna doživljenska.
     Delno se mi celo smiliš,ker imate čefutarji pač take običaje,da se parite med sabo v družinah predvsem musliči ter bosanđerosi zato imate enake gene in to seveda povzroča kripeljsko možgansko prizadetost ter popolno deformiranost možganskih celic katerih pa ti sploh nimaš.
     Upoštevaj moj nasvet in se vrni v umobolnico (oziroma tudi vsi ostali pederajsi tvojega kova) ter ostani v njej,ker,ko se ti bo spet do konca sfuzlalo boš naredil kako veliko pizdarijo,ker nimaš nikakršne kontrole nad sabo v norišnici boš pa vsaj na zaprtem oddelku.
     Jaz ti na žalost ne morem pomagati,ker imam precej drugega opravka ostalim obiskovalcem portala si se pa že tako zasral,da se z tako budalo ne bodo ukvarjali.
     Imaš še pa možnost preselitve na balkan kjer boš med sebi enakimi tam pa se tvoja duševna motnja ne bo opazila.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

  • Terminator

   Oni naj jih vzdržujejo, če so že tako humanitarni, na moje stroške ni treba sem vozit nikogar.

 • Antonius

  Ah, Dnevnik??!!
  Temu cajtngu ne bom verjel niti, ko bodo objavili, da je škripnil Kučan, če ga bo pobralo prej kot mene. Takoj bom informacijo preveril na Novi24TV.

  • Valter BraniSlav

   Pri Dnevniku je delala Vera Soltes. Pisarno je imela v 4. Nadstropju s pogledom na Sentjakobsko gledalisce.

  • KAPIBARA

   Dnevno mimo okna v službi peljejo rešilci..v smeri Opekarska – klinični.. vedno si rečem: Končno… in poslušam radio- pa nič- pa nič- pa nič..

 • macon

  EU se mora zapreti, da bo manj tragedij, ker odprtje pomeni samo milijone novih pritepencev in z njimi povezani stroški, kriminal in nasilje. Hkrati mora pravno sprocesirati tihotapske in aktivistične levičarske kriminalce, ki so krivi za vse smrti na morju.

  Odprtje mej je nevzdržno, ker lahko vodi samo v uničenje EU držav. Migranti namreč ne prinašajo ničesar pozitivnega, levičarsko humanitarno čvekanje je samo prazno čvekanje. Zakaj pa se mora EU na silo polniti in polniti z več in več ljudmi?

  EU bo čisto dobro živela tudi z 20% manj prebivalstva, ker je avtomatizacija garant za nadaljno produkcijo z manj zaposlenih.

  • Felikss_AH

   Tudi z 50% in celo 70%… na koncu tudi povsem prazna Evropa je bolje kot pa preplavljena z Marakeshkim mrč…. aja, to se ne sme omenjati… OK, Marakeshkim karkoli

  • Common Sense

   Avtomatizacija, predvsem pa humanoidni roboti bodo v naslednjih 20-30 letih eliminirali en kup poklicev. Veliko ljudi bo izgubilo delo ali pa se bodo morali naučiti česa novega. Folk se tega sploh ne zaveda, …….. V ZDA že vozijo samovozeči tovornjaki (testno). Sedaj pa milijonom brezposelnih dodaj še milijone brezposelnih nezadovoljnih negroidov….= recept za katastrofo in propad neke civilziacije.

   • Lolo Haus

    Jaz recem da rabimo welfare state

    • cosmosjasnovidec

     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

  • Friderik Peršič

   Jap , to je večno vprašanje , kaj je bilo prej – kura ali jajce …ali migranti rinejo v Evropo ker morajo ali zgolj zato ker lahko …? Ali pa celo oboje …

   • KAPIBARA

    Ker lahko,,, da bi morali, so preleni..

 • ZatonMesecnikov

  #Za primerjavo, samo Nigerija,
  najbolj poseljena afriška država, šteje kar 200 milijonov prebivalcev,
  kar je slaba tretjina prebivalstva Evropske unije. Ljudem bi se moralo
  pomagati v njihovih izvornih državah, kar je med prvimi ugotovil
  madžarski premier Viktor Orbán, ki mu levičarji sicer večkrat neupravičeno očitajo neprimeren odnos do migrantske krize.#

  Tudi zlizana floskula, da jim je treba pomagati tam kjer so, je le floskula. Pomoči namreč ni, oziroma je. Kitajski model regulacije rojstev. Za to pa potrebuješ močno centralizirano državo z vseobsegajočim nadzornim aparatom. Ter strah prebivalstva. Tega pa Poldržave, odkoder prihajajo nikakor ne bodo mogle doseči. Stoletja ne.

  Pomoč Državam, tako kot Orban pravi (pravi, verjetno pa misli drugače) je v preteklosti rezultirala samo v njihovi še večji rodnosti. In še večjem migrantskem potencialu.

  Še enkrat ponavljam, ker je ključno, da se ljudje začnejo zavedati, kaj je vzrok za te migracije.

  Enormna rodnost, kjer je v Afriki prebivalstvo od leta 1950 iz 220 milijonov narastlo na današnjih 1250 milijonov. Europa pa iz takratnih 550 milijonov na današnjih 750 milijonov.

  Če bi Europa naraščala po Afriški stopnji bi imela danes točno 3 milijarde ljudi (3000 milijonov). In to samo od leta 1950 naprej. In če bi Afrika naraščala po Europski stonji, bi imela danes 300 milijonov ljudi.

  vsakemu bedaku je jasno, da ni enako kar se standarda tiče, ali imaš ob danih dohodkih v hiši 10 otrok, ali pa 2. In da desetim ne moreš nuditi toliko, kot dvema. Razen če gre za tvojo zavestno odločitev in imaš dohodke tako visoke, da jim nudiš enak standard življenja, kot ga ima okolica. In pa seveda kar je ključno, da je Partnerka za to. Problem teh dežel je, da partnerke namreč nimajo besede, koliko otrok si želijo. Ampak vsled tradicije in navad jih pač dobijo, hočejo ali ne. Nisem seznanjen, ali se v Afriki sploh prakticira monogamija. Ali gre vse na počez, ko se pač vzdigne. Ampak rezultat je tukaj pred vrati Europe, Internet in sodobne komunikacije pa so povzročile, da ves svet ve za Wellcome klic Levičarjev. In da pol sveta želi temu klicu slediti. In da je kraj na Zemlji, kjer ti garantirajo brezplačno streho nad glavo, pa tri obroke dnevno, pa žepnino, z malo sreče se boš pa znašel, zase in za svojo razširjeno rodbino. In to jih privablja sem. In tega potenciala je 2000 do 4000 milijonov.

  naj si Dnevnik torej nekaj **** (kot pravijo na jugu) v svojih bedastočah in v njegovem boju proti vsaj polovici prebivalstva Slovenije.

  • Friderik Peršič

   “Problem teh dežel je, da partnerke namreč nimajo besede, koliko otrok si želijo” …kar je spet povezano z izobrazbo in vero …vse vere so odločno proti kontracepciji , kar je spet povezano z kontrolo – več jih bo , težje jih bomo izobrazili in lažje nafilali z legendami kako da bo bolje na onem svetu …

   • ZatonMesecnikov

    Fricl, ko je Cerkev prepovedovala kontracepcijo, je bilo stanje kot pri Mozartu naprimer, ko je 5 njegovih bratov in sester od sedmih umrlo kot dojenčki. Takrat so takoj nesli otroka krstit, saj je bila velika verjetnost, da bo umrl. V Mozartovem primeru naprimer, 70% verjetnost smrti.

    Z razvojem medicine in higiene, je ta smrtnost padla, prilagodila pa se je tudi rodnost. Zmanjšala. Prilagodila pa se je tudi Cerkev Fricl. Danes nihče razen radikalcev v sektah ne propagira načelo “Toliko otrok, kot jih Bog da”. Vsaj kar se tiče katoliške cerkve.

    V Europi ne Fricl. V Afriki predvsem v muslimanskem svetu pa je drugače. Načelo kolikor jih Bog da je še kako živo, ob hkratni uporabi medicine belega človeka. In majhni smrtnosti dojencev.

    Tam je pravi naslov fricl za tvoja razmišljanja. razen če niso tvoji prispevki samo provokacija proti krščanski cerkvi, v kar sem pa trdno prepičan.

    • Friderik Peršič

     Pa si me ujel …v bistvu proti vsem organiziranim religijam , ne samo tem prepisanem zmazku , ki ga ti omenjaš …

     • ZatonMesecnikov

      Komunisti ste kot alternativo “Opiju Ljudstva” postavili čaščenje in malikovanje Polbogov, Fricl. Proti temu pa nimaš pripomb….

 • Artur

  Do obisti pokvarjeni SLOlevajzli zdaj že odkrito in namerno izvajajo svojo narodno izdajalsko agendo, Pohlevni Slovenclji pa čakajo na drastično stanje s tem v zvezi, da premaknejo svoje strahopetne riti iz zapečka k vhodnim vratom.

 • Dragan Krstič

  Če bodo prihodnje generacije želele v Evropi ohraniti krščansko civilizacijo bo morali začeti verjeti v svojega odrešenika Jezusa Kristusa in bolj pogosto zahajati v cerkev. To je temeljni način kako se obraniti nasilne islamizacije.

  • Valter BraniSlav

   Ne verjeti bi morale v Josipa Broza ki bi problem z migranti resil cez noc.
   Jezus in Marija se bosta kazala otrokom naredila pa nic.

   • Dragan Krstič

    Ti tega ne moreš doumeti, na žalost. Ni potrebno da si zagrizeni vernik, važno je da mohamedancem oponiraš z verižico z Marijo ali križen okoli vratu.

    • Valter BraniSlav

     Mohamedanci se na Jezusa in Mario poserjejo.
     Ustavile pa bi jih Titove puske.

     • Common Sense

      to verjetno celo drži. ne ravno “Titove”, ampak mohamedanci se dejansko ne brigajo prav veliko za Jezusa, Marijo, našo civilizacijo, kulturo…… Dol jim visi. Edino kar razumejo je puškina cev. Slej kot prej nam bo to kapnilo, pa sem načeloma proti nasilju. Orban in Salvini to veste. Žal je tako, pa nisem fan samodržcev.

     • Dragan Krstič

      Mohamedanci trdno verjamejo v Mohammeda , koran in Allaha zato jim tudi uspeva
      vdiranje v Evropo, ki jo bodo prej ali slej podjarmili. Evropa pa se s takimi liberalci in super izobraženci kot tovariša Valter in Friderik Peršič ne more ubraniti. Južni bi rekli ni luk ni voda. Pa potem, Valter Branislav in izobraženec par excellence bosta potem verovala v Mohammeda in Koran. Seveda bosta, saj bosta prisiljena v to.

     • cosmosjasnovidec

      Povsem logično je,da musliči verjamejo v svojo vero tako kot kristjani v svojo in normalno,da ne bodo verjeli v Jezusa tako kot kristjani ne v prašička Alaha.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • cosmosjasnovidec

      Res je.Nikakršne molitve še najmanj pa kateri koli bog ali Jezus ali Marija in tako naprej razen pušk in mitraljezov te muslimanske golazni ne bo zaustavil.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • Friderik Peršič

      Hahahaha , dobra …

     • Dragan Krstič

      Dej ne klamfaj bedarij glede Titovih pušk. Tito je podpiral muslimanski terorizem in vabil te teroriste v Jugoslavijo.

     • Valter BraniSlav

      Dokaz prosim

     • cosmosjasnovidec

      Ni dokaza,ker to res ne drži saj tudi sam po ogromnih raziskovanjih o bivši Yugi nisem nikjer zasledil kaj sličnega tudi ne tam kjer na veliko pljuvajo po “titu”.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • cosmosjasnovidec

      Tole pa nikakor ni resnica ampak ima Valter prav.Če bi bil diktator “tito” še živ verjemi,da niti ena sama muslimanska golazen od teh kamelotrajbarjev živa ne bi prestopila meje niti po uradni poti ampak bi bili takoj prerešetani.
      Ne vem odkod ti taki podatki vendar pa garantiram,da to ni res.
      Kakorkoli je v tem primeru res velika škoda,da se je “tito” prehitro stegnil,ker to kar se dogaja se za časa komunizma ni dogajalo in je bilo nemogoče.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

 • RATATA

  Preiskava delovanja Georgea Sorosa in njegovih nevladnih organizacij.
  Tajna migracijska agenda, KNJIGA v kateri je Friederika Beck razkrila načrte političnih in finančnih elit za uničenje in podjarmljenje zahodne civilizacije.
  Srhljive podrobnosti formalnih in neformalnih sestankov voditeljev (predvsem nemških) evropskih držav z visokimi predstavniki Organizacije združenih narodov in njenih »hčerinskih« družb razkrivajo, da je naselitev stare celine s črnci iz Afrike in muslimani iz arabskega sveta prednostni načrt globalističnih elit, ki se bodo tik pred neizbežnim kaosom in koncem umaknile na varno. Glavni financer tega zlohotnega projekta je seveda Soros, ki nevladnim organizacijam, ki se zavzemajo za »odprte meje«, namenja milijarde evrov, glavna ovira tega načrta pa so suverene nacionalne države.

  https://kavarnahayek.wordpress.com/2018/08/

  • Valter BraniSlav

   Manj kot miliarde.
   Leve Cipe kot Fajonka so poceni cipe….

  • Ana Job

   Škoda, da si pozabil napisati, da tej agendi naseljevanja črncev vestno kot cucek sledi tudi esdees, ki eno trobi na svojem razglašenem trobilu, drugo pa podpisuje v korist migrantov, leve stranke pa vse skupaj samo še nadgradijo!

   Uf, kakšne smrdljive izdajalce imamo v Sloveniji, najbolj usekan pa je narod, ki ga vlečejo za jajca že tako dolgi. Je morda kaj v vodi???

 • Valter BraniSlav

  Migrante v domove tistih ki jih vabijo.
  Potem bodo levaki takoj utihnili….

 • Artur

  Novinarji Nove24TV kamere in mikrofone v roke tudi zakrinkani, če je treba in na SLOlevajzlske orgije, da se prepričamo koliko so naši levajzli ruknjeni v glavo v primerjavi s tistimi čez veliko lužo (razlike v niansah nebi bilo velike) .
  SJW Cringe Compilation #8 Feminists Rekt
  https://www.youtube.com/watch?v=M3XJ0HdKh9E&list=PLiCjxmdVhGKv2CJKd8Yi89nzGdZgqgH50

 • GverilaStyle

  In pred kom ali čim bežijo teli/so bežali teli libijci??? A jih niso ameri našuntal, da so linčal svojega predsednika in dobili demokracijo????! Kam za en kurac in pred čim bežijo, da mi je vedeti?!

  • Felikss_AH

   Bežijo pred fukalno sušo v Boljši Life & Fuk na Zahodu

   • Common Sense

    Zakaj pa Južno afričani, pa Zambijci, pa Kenijci, pa pol druge normalnejše Afrike ne beži pred sušo? Jebi ga. Ne znajo voditi države in so kolektivno nesposobni. Enako kot Kosovarji, pa še kdo v Evropi. Mi smo nekje na sredini.

    • Felikss_AH

     Večina teh “potrebnih” je iz Afganistana, Pakistana, Bangladesha, Somalije… torej Muslimani… medtem ko JužnoAfričani, Zambijci in Kenijci kolikor vem niso Musliji

     • Common Sense

      E, torej je to stična točka.

     • Felikss_AH

      Točno to je obelodanil Hrvaški freelance novinar Robert Valdec, ki je precej časa prebil med temi “begunci”, tudi v Bosni… in je tudi Nova objavila njegov intervju v – – PODCAST VELEBIT – R. Valdec: Migrante pomažu moćne organizacije s golemim količinama novca – https://www.youtube.com/watch?v=ePn_RlL24-Y – – Po mojem najbolj avtentično pričevanje na temo “beguncev”… in tu je najti segment ko omeni prav ženske kot vzrok, čeprav je za pogledati vse. En kratki izsek iz enega drugega intervjuja pa pojasni celotno sliko njihove motivacije po Euro-ženskah – – Robert Valdec – “Silovanje nije u svakoj tradiciji zločin” – https://www.youtube.com/watch?v=jr38N_1q5tM

 • Minovak

  In zakaj se število migrantov ne zmanjša, kljub ostri retoriki Italije, Madžarske ? Enostavno zato, ker tihotapci ljudi razširjajo govorice o “rajski Evropi”, kar ima ne slutene posledice ob neinformiranosti preprostega ljudstva, ki je pol pismeno ali še to ne in take je lahko prepričati, da jih čaka “raj” na drugi strani morja. Večina njih ne pozna in nima telefonov, tako je vse samo lažje. Vsi so črnci, nikjer ni bradatih, islamističnih skrajnežev, tako, da je manipuliranje z ljudmi s strani kriminalcev, več kot očitno…in to je glavnina problema!

 • Franc Šink

  Sploh ne morem razumeti, da se nekatere kar tako razglasi za varnostnega strokovnjaka. To je noro!!

 • Van Der Waals

  ZARADI MENE LAHKO POTONE 100 MILJONOV ILEGALCEV (DOVOLJ SO STARI DA VEDO KAJ POČENJAJO)… MEJA MORA BITI ZAPRTA ZA ILEGALCE ČRNUHEM IN MUSLIMANE. KOMUNISTE NA PA OBESIT!!!

 • Valter BraniSlav

  Ko gledam Salvinija v njegovih oceh vidim zanos Josipa Broza.
  Ko bi svet le imel vec takih kot Salvini, Trump, Orban in Tito!!!

  • Common Sense

   Morda taki tipi res niso idealni “demokrati”. A če bo zahodna civilizacija želela obstati v obliki kot jo poznamo, bo morala pokazati “cojones”. Treba bo udariti po mizi in reči bobu bob. Jaz tudi nimam 12 otrok. Ne vem zakaj bi jih en Afričan lahko imel, pa jih potem k meni pošiljal? Od usekanih feministk, snowflake levičarjev in plačancev Soroša (ala Fajon) pa tega ne moremo niti ne smemo pričakovati. Zato sta v sedanjem času Salvini in Orban nujno potreben korektiv tej kolektivni norosti, ki se jo gremo v Evropi. P.S. Dobro je tudi, da je Soroš tik pred tem, da škripne.

   • Valter BraniSlav

    Soros misli da si bo z denarjem kupil novo mlado telo.

 • Felikss_AH

  A ni prej manipulacija Dnevnika da temu konkretnem daru narave pravijo tragedija

 • tromaž

  Cinizem, hinavščina in aroganca na deveto potenco. 20.000 na najbolj zverinski način ubitih Slovencev izvršen s strani rdečih (partizanov?) kriminalcev na ukaz ultra-komunističnih veljakov. To naj bi bilo herojstvo, ki še dandanes pooseblja in slavi vodstvo zveze borcev, z isto laž-propagandno (fake-news) zagotavlja svojim vernikom pravico do rdečih nebes, ostala plemena pa imajo le dolžnost da jih futrajo, oz. v genih imajo pravico da kradejo in morijo, na zakone in ustavo pa se poserjejo ali prilično prilagodijo svojim rdečim zvezdam.

  • Friderik Peršič

   Kako si pa ti pristal ( spet ) pri partizanih …?

 • Dragan Krstič

  Prišel bo čas ko bodo levoliberalne in rdeče anarihistične stranke nagovarjale pred volitvami novopečene muslimanske državljane: Dragi muslimani, če želite več pravic kot staroselci in kristjani, več dobrih služb, vvišje socialne prejemke, hiše, poceni kredite brez obresti kot pri vas potem obkrožite nas na volilnem lističu. Če menite daj je identičnost nagovora enaka nagovoru Tanje Fajon Albancem pred EU volitvami potem ste v zmoti, hahaha. Naslednja stopnička v simbiozi med komunistično drhaljo in muslimani pa so ustanovitve muslimanskih političnih strank. Tedaj pa je čas da se naši potomci odločijo za preslite v države višegrajske skupine.

 • Nata

  Saj je vse kot bob ob steno , pa vseeno.
  Pripenjam dva sijajna članka.
  Pisanje dr. Olaja sem nekje že pripela, a tudi na tem portalu ne preberete vsega

  http://moja-dolenjska.si/dr-anton-olaj-slepost-apologetov-imigracij-ali-zgolj-konformizem-in-dekadentnost-slovenske-politike/

  In dodatna misel gospe Ušajeve
  https://domovinskaliga.si/raznarodovanje

 • Dragan Krstič

  Kamorkoli je v vsej zgodovini islamizma stopila noga mohamedancev, tam je zavladalo krutost nasilje, zaostalost, revščina. Izredno napredne civilizacije so bile na Bližnjem in Srednjem vzhodu pred prihodom islamske vere; civilizacija ob rekah Nilu, Evfratu, Tigrisu, Indu.

  • Common Sense

   Zgodovina ne laže.

 • totex39

  Vsem je, samo en cilj, da pridejo v Evropo na socialno.

 • Basileus

  Saj je Italija sodelovala pri odstavitvi Gadafija. Naj nas tepe božja nadloga zaradi pohlepa od potrošništva nafte.

  • Common Sense

   Mi nismo. V temu je catch. Mi nismo. Zakaj bi torej morali sprejemati ekonomske migrante od tam? No way.

   • Basileus

    Sposobni imajo polno praznih neprimičnin. Že dlje časa zasebniki biznisirajo z državniki.

 • Novakec1

  Kmalu jih bodo začel vozit v Luko, zato hitijo tudi z drugim tirom.

 • Hribouc

  Torej, Arabci, muslimani vseh rodov se razplojujejo kot zajci, Evropa naj bi jih pa futrala.

  Čisto nič ni slučaj, vse je načrt!

  • samotoje

   In imperativ je: sociala ali smrt.

   • Hribouc

    Imperatif je : močan 4.Reich Deutschland in močan imerialni Frankreich !

    Pisker, kot ponavadi, pristavljajo kapitalistični komunisti in “iščejo” Fašiste, ki bi jim naprtili to,kar sami, kurbe rdeče, delajo….SOVRAŽNIK MORA BIT, ČE GA NI GA PA NAREDIMO !

 • xtc

  Gre za navadno bebavo pisanje.
  Evropa ni nič kriva,če se je kup bebcev odočil ilegalno tvegati in se utopil.
  Očitno je številka še vedno prenizka,ko bo utopljenih toliko,da bo možnost preživetja zgolj 1% pa bo zadeva presahnila.
  Zato je treba najprej sprejeti zakonodajo v EU,da ladje ,ki ilegalce poberejo morajo zakonsko le te predati najbližji državi na Afriški in azijski celini,drugače ne smejo zapluti v EU pristanišča.
  Kar se tiče “reševalnih” ladij isto nobena ne more v EU pristanišče “tovor” mora zložiti v najbližji Afriški državi
  Zavedajte se nekaj glede na razmere v Afriki in večini Azijskih držav lahko zmečete miljarde tja ilegalci pa bodo še vedno lezli gor.Samo visoka smrtnost,takojšen izgon nazaj,nemočoče dobiti azil in taborišča pod vojaškim nadzorom in meje zavarovane z orožjem in silo ter takojšnja usmrtitev krtiminalcev šmuglarjev in trgovcev z ljudmi zaustavi val drugega nić-žal je resnica taka.
  Omenjena utopitev bi morala biti jasen poziv vsem ilegalcem ,da naj se ne podajajo na pot,ker jih čaka podoba usoda n ekspresna vrnitev nazaj.
  Nihče nima pravice Evropejcem očitatislabe vesti zaradi praznih glav ilegalcev in levih trgovcev z ljudmi,ki bogatijo z zavajanjem ilegalcev o lepšem svetu.

  • ZatonMesecnikov

   Jaz bom šel naprimer na sup, pa odveslal proti Italiji. Se utopil, Levičarska glasila bodo pa rekla, vidite, vi ste krivi.

   Oziroma v mojem primeru zagotovo ne, saj nisem 3x zapečen in še Slovenec sem po vrhu…. .

   • samotoje

    Nič ne bo, ti boš sam kriv pa še družina bo plačala kazen, ker tvoje truplo ovira ladijski promet.

 • šmentanamuha

  Zanimivo, da nihče ne analizira teh informacij. Čoln se ne potopi sam od sebe. Razlog je lahko da je vanj navrtana luknja ali luknje, da se zaleti neko večje plovilo ali da na morju nastane strašenvihar, ki sproži valove, ki ga potopijo. Če se ni nič od tega zgodilo, gre torej za lažno novico (fake news).
  Kje, kdaj in kdo šteje te kao “žrtve” nimamo pojma. Če je to visoki komisariat za begunce, potem vemo, kam pes taco moli. Iz pripovedi migrantov samih vemo, da so se večkrat na čolnih spopadli sami med sabo in da so muslimani pometali v morje tiste, za katere so ugotovili, da so kristjani. Predvsem pa niso imeli nobenega sočutja do žensk in otrok, ki so prvi leteli čez rob čona v morje.

  Arhitekti Nove Evrope vedo, da se bo njihov načrt uresničil samo tako, da bomo prostovoljno “pristali” na uvoz afro-arabskih migrantov, zato nas morajo senzibilizirati z “žrtvami”, ki smo jih povzročili MI s svojo trdosrčnostjo, ker jim ne dovolimo, da se tihotapijo v naše države, kamor so jih zvabili sorosevci z obljubo brezdelnega in brezplačnega življenja na račun Evropejcev.
  Do nas pa so tudi prispele informacije, da ti kao “reševalci” sami namerno potopijo kakšen čoln, zato da lahko potem solzavo pišejo o njihovem “reševanju” in predvsem nuji, da jih sprejmemo v Evropo. Zato trdim, da je požig migrantskega tabora v Libiji delo prav teh istih “reševalcev” oziroma sorosvcev, ker zdaj so dobili legitimen razlog, zakaj jih po tem ko so “rešili utapljajoče”, ne odpeljejo nazaj v Libijo. Odgovor: “KER JE V LIBIJI ZANJE NEVARNO”. koliko so dobili požigalci plačano iz sorosevih milijardnih bančnih računov, lahko samo ugibamo. Ampak režiserji so zadevo dobro premislili in samo naivni lahko kupijo ta holivudski scenarij. teh pa je na žalost veliko.
  Tisti torej, ki se vam afro-arabski socialni avanturisti smilijo, začnite pripravljati doma dodatna ležišča zanje in v ponudbo dodajte še svojo mladoletno hčer, če jo imate, lahko pa tudi ženo, če je kolikor toliko. Satanistični načrt se odvija z bliskovito naglico. Rok za izvedbo glavnine načrta je leto 2025, Do leta 2035 pa je predvidena integracija in stabilizacija Nove Evrope, Novega Sveta, Satanističnega raja na Zemlji. In ja, Nova Svetovna Elita ne bo nihče drug kot elitni klub LGBTQ+P(črke se še dodajajo). Tak je načrt, ali bo tudi realiziran, pa je odvisno od nas.

  P.s. Strup za te podgane je Tora, Zakon, Beseda Stvarnika neba in zemlje, Stvarnika človeštva in vsega živega, Yahuah, za Človeka. Če ne veste kaj in kako, vrnite se na začetek, vse je zapisano v Zakonu že od začetka. Kdor bo iskal odgovore, jih bo našel.

  Mir z vami, ne pustite, da vam Satan posrka življenjsko moč in duha.

 • dob

  Takole to gre:
  https://www.youtube.com/watch?v=nSJ7y2fvpkc

  ONG se dogovarja s trgovci z ljudmi in skupaj odglumijo “dramo”!

  • šmentanamuha

   Škoda , da ni angleških podnapisov, ampak se je vseeno dalo iz slike razbrati, za kaj gre.

   • dob

    Sem iskal, če bom kje našel video z angl. podnbapisi, pa nisem nič našel. Je pa kar slikovito posneto in dobro opremljeno z opisi, tako je videti kdo je kdo in kaj počne. Se da razumeti.

  • Common Sense

   Za posrat. Tele NGO bi morali fu*niti v zapor. Mimogrede, Salvini je ravno povišal kazen za uplovljavanje v italijanske vode brez dovoljenja iz 50.000 eur na 1 MIO eur.

 • ZatonMesecnikov

  Še vedno pa se najdejo na facebooku osebki, ponavadi nekega nedoločenega spola in nicka, ki tumbajo o beli krivdi, pa kolonialistih, pa o beguncih, pa o vojnah, pa o dolžnosti nas vseh, da jih sprejmemo do 4 milijarde.

  Gre očitno za nevarno sekto, povezuje jih pa enaka bolezen. mladostna distrofija, ki se mu reče Ultra levičarstvo.

 • Jovo Jamnica

  Dnevnik??? Pa koga briga, kaj piše neki Dnevnik. Keri te čita toti Dnevnik? Na Štajerskem doben! Gdaj bo na Novi analiza vladne strategije na področju migracij – 2018 – 2022???
  Nikoli??? Zaenkrat se z vladno strategijo v SDS/SLS strinjajo. Če se ne bi, te bi ziher na Nova kaj o tem čitali.

  • ZatonMesecnikov

   Gre za Levičarsko glasilo, ki je nastalo s partijskim dekretom pred 50 leti. Mnogi ljudje bivšega režima mu še vedno verjamejo.

   • Jovo Jamnica

    Kaj mene briga Dnevnik. Odgovori na mojo drugo fprašanje al pa idi svojo pot…

  • Common Sense

   Iskreno povedano, res me čudi, da Dnevnik še ni propadel. Ker res ne poznam nikogar, ki ga bere ali pa je nanj naročen. Niti enega, pa se gibljem v precej širokem krogu ljudi.

 • samotoje

  Ne glede na to, kaj hočejo OZN in Soros, kaj pisari obskurni Dnevnik ( že zelo dolgo nisem srečal nikogar, ki bi bral Dnevnik, Delo, da o Mladini ne govorim), kaj se gredo tihotapski nevladniki, ta trenutek se dogaja trk dveh popolnoma nekompatibilnih civilizacij in zavedanje o tem je med ljudmi zelo prisotno. Temu primerno so začeli ravnati. Na Danskem ljudje muslimanom ne dajejo več stanovanj v najem, mečejo jih ven, kar je bilo še lani, recimo, nepredstavljivo. Ne dovolijo več odpiranja muslimanskih šol. Izgnali so kup Somalcev. To je samo primer. Se dogaja in vedno bolj se bo. Nisem vrač, da bi vedel, kaj bo, ampak za tisto drugo civilizacijo ne kaže dobro.

  • xtc

   Ja potem pride še vpeljava alternativnih virov ekoloških energentov in tako naprej do zelene EU.

  • Common Sense

   To je princip FIFO. First in, first out. Najprej so začeli neuke negroide sprejemati liberalni Skandinavci. In najprej bodo “popi*dili” liberalni Skandinavci, ker so uvideli, da to ne gre. Mi pa, če smo pametni, se lahko česa naučimo na njihovem primeru, pa preprečimo take napake že v naprej. To je, če imaš neko oblast, ki gleda dva koraka naprej. Trenutno ne izgleda tako. Žal.

 • PLavi-mil

  Saj mi je žal ljudi, ampak če bi ostali doma in pomagali državi s svojim delom, bi bili še vsi živi, samo tile bi radi lizali med in mleko, kateri se “cedi ” v Evropi in nič delali.

 • Common Sense

  Tihotapce pa bi morali javno kamenjati, tako kot v muslimanskih državah. Tihotapski lordi se morajo prav režati, ko jim ultra leninistične, feministične, “nevladne” organizacije tako promptno asistirajo pri njihovem tihotapskem biznisu in to še na naš račun (ker smo pač nevladnike primorani financirati). Pa to je genialen poslovni model! Nič čudnega, da se tu vrti toliko denarja. Pa še kazen (če te dobijo) je minimalna v primerjavi s preprodajo drog.

 • Borut Stari

  Forza Salvini! Odprtje meja bo povzročilo še več mrtvih. Manj mrtvih bo ko zastopijo, da jih nihče ne mara.

  • Jovo Jamnica

   Salvini, Salvini, Salvini… Kaj ga Ursula potpira??? Ne. CDU Sehofer je proti njemi. Proti je tut Macron. Salvini pa se nemre zbogat niti z Le Penčko. Johnsonu je zdaj glavni brexit. Edino Orban ga nekaj podpira. Drugače pa tema. Lahi so ja ful zadolženi. Kje je tu Austrija z trenutno plavajočim Kurzom??? So se Sorošovi študenti že množično fpisali na CEU na Dunaji???

   • Common Sense

    Salvini ne jebe niti Ursule, niti Makarona. Edino pravilno. Isto Orban. Naj lepo Ursula pošlje nemško vojsko v Sredozemlje, pa si sami začnejo odvažati negroide k sebi domov, če jih imajo tako zelo radi. Salvini je spoznal koliko je ura. Uvidel je, da je to čisti biznis. Tihotapski biznis. Ki ga je treba zatreti. In to dela. Mi pa tega ne delamo ampak se špilamo taksi službo do Ljubljane za vsakega, ki se zna zadreti “azil”. Mi smo ubrisani do amena.

    • Jovo Jamnica

     Mi, mi, mi… Vladne strategije RS na področju migracij nismo mi sprejeli, anpak oni. Kaj lahko nardimo, če se oni (politiki) z njo strinjajo??? Jamramo po spletu. To je fse!

     • šmentanamuha

      Kaj pa če bi to “jamranje” raje opisal kot izmenjava mnenj, kroženje informacij, povezovanje? Jamrači, tudi sicer v življenju samo jamrajo in ničesar ne naredijo. Torej je stvar izbire, kaj boš naredil z informacijo.

     • Jovo Jamnica

      Kaj pa naj še več nardim, kot da gnjavim z sprejetjem vladne strategije na področju migracij. Gdo drugi še gnjavi s tem?? Je kje odgovor na to mojo gnjavažo?? Do zdaj mi še nihče ni odgovoro. Fsi se izogibajo. Kaka je to izmenjva mnejn???

     • šmentanamuha

      Vsak od nas ima svoje poslanstvo, ki ga mora opravit v skladu s svojo vestjo. Zato se mora vsak sam odločiti, kako bo deloval. Ne sprašuj, kaj so naredili drugi, ti naredi to, kar moraš, kar misliš, da je prav. Dnevno se srečuješ z ljudmi in prihajaš v situacije, ko lahko deluješ. Tu na forumu pa se srečamo, da malo pokramljamo in izmenjamo mnenja in informacije, si dajemo spodbudo. Če bi to bilo tako malo, potem si ne bi levičarji tako zelo prizadevali za cenzuro. Zato se mi zdi tako pomembno, da delujemo v duhu Zakona, ker takrat dobivaš podporo z višjega nivoja in si pod Njegovo zaščito, če zaupaš Vanj. Prav tega se bojijo Satanisti, da se bodo ljudje začeli ponovno obračati k Stvarniku, da ga bodo izgubljeni sinovi ponovno prepoznali. Široka je pot, ki vodi v pogubo, rešen bo tisti, ki bo našel pot skozi šivankino uho. Tako nekako gre Svetopisemski citat, ampak ne vem točno kje. Yahuah pozna vse odgovore, obrni se k njemu.

     • Jovo Jamnica

      Bog ti pomagaj. Jas sn agnostik.

     • šmentanamuha

      Ja, sej, o tem govorim.

     • Common Sense

      Lej Pušnik, jaz volim. Vedno pridem na volišča. Sicer pa pridno plačujem tudi davke in to ne malo. Skozi te plačujem druge ljudi, da skrbijo za skupno dobro in spoštujejo zakon. Konkretno zakon o meji. Drugi člen, peta točka izrecno zapoveduje “preprečevanje ilegalnih migracij”. Tega vlada ne počne oz. to počne s pol srca, samo na videz. Ker nisem politik, bom pač moral počakati na nove volitve. Jebi ga.

     • Jovo Jamnica

      Saj jas tut zadne cajte volim. Nemrem pomagat, če moja stranka ni f parlamenti. Dam pa roko v ojgn, da če bi moja stranka bla f parlamenti, da pri sprejetju vladne strategije o migrantih, ne bi bla tiho.

  • šmentanamuha

   Številke utopljencev so lažne. Morda jih je za vzorec, pa še te so migranti sami pometali v morje.

 • KAPIBARA

  Evropejci smo že navajeni na njihove fejk prirejene-čustvene rabote..
  NE pali več..

 • črnaovca

  Ja spremeniti bo treba to politiko tako da se bo vse ki prosijo za azil in nimajo dokumentov tako zavrnilo ter deportiralo v državo za katero pravijo da so iz nje

 • francelj3

  Že zdavnaj se je izkazalo, da pomoč izvornim državam doma preprosto ni mogoča. Že 50 let Evropa in ZDA pošiljajo denar tja, pa ves izgine v žepih diktatorjev kot v saharskem pesku. Edina rešitev je rekolonizacija. Spet bo treba vzpostaviti kolonije kot pred 100 leti. Samo tako se bo življenje v nerazvitem svetu počasi bolj ali manj normaliziralo.

 • antimur

  Banda prekleta levofašistična, od RTV, Dnevnika, Večera, Pop TV in ostalo rdečezvezdaško pisunsko drhaljo. Krivci za smrt nezakonitih migrantov so prav oni, ker podpirajo to zločinsko Soros-Kučanovo politiko nezakonitega priseljevanja. Če je lonec poln, nimaš več kaj tlačiti v njega, sploh pa ne, če želijo s svojim umazanim dolivanjem skaliti čisto vsebino z gnojnico.

 • totex39

  Vsega tega ne bi bilo, če bi pravočasno onemogočili in polovili vse tihotapce in ravno to je tisto, ki vse vlade dopuščajo in hočejo, da se taka svinjarija vedno bolj širi. Če drugače ne gre bi lahko samo z enim načinom takoj prestregli in to je s “bum, bum” in bi bilo kalvarije konec.

 • Skrajno Desni

  Naj pocrka golazen muslimanska.

  • šmentanamuha

   Najprej sorosevci.

 • ljubinica

  Clanek nakazuje, da je resitev v pomoci faliranim drzavam.
  Kako?
  S posiljanjem se vec denarja njihovim skorumpiranim elitam?
  Ne deluje. Naj si pomagajo najprej sami. Saj so neodvisne “odrasle” drzave.
  Samo ljudje zahodne civilizacije mislimo, da smo odgovorni za cel svet. Kaj takega Arabcem, Indijcem, Kitajcem, Japoncem ..
  ne pride na misel.
  Indijci imajo pregovor: Solze tujca so samo voda.

 • Mihilus

  Heh

 • sodnikisozločinci

  Ta članek je bedast.

  • Olga101

   Tako kot Kučanov govor na Ogenjci pri Loškem Potoku?! Komunistični zločinec si drzne moralizirati o NOB in deliti narod!

 • Olga101

  Dnevnik naj išče krivca za smrt teh ljudi kar v Murglah! Komunisti želijo v sodelovanju z nacistom Sorosom in islamisti uničiti evropske narode z uvozom divjakov – levičarskih volivcev!

 • lauraas

  KRIVA JE PRENASELJENOST!!!

  • šmentanamuha

   Kje, v Afriki? Tam je še veliko prostora.

  • Common Sense

   Kje, na Japonskem? :) Poslusaj, si sploh bila kdaj v Afriki? Pa ne mislim all-inclusive hotela v Tuniziji ali v Egiptu, ampak resnicni Afriki. Ves koliko prostora ona imajo? Ogromno!

 • Janez Novak

  To so žrtve brezvestnih tihotapcev, ki za denar spravljajo ljudi v gumenjake, ki niti teoretično ne morejo prečkati morja, ko so nekaj kilometrov od afriške oblae, pa jih poberejo s svojimi tihotapskimi ladjami in jih prepeljejo v Evropo. Občasno se se gumenjaki potopijo in sledi katastrofa. Zločinski tihotapci pa tedaj svoja zlodela pripišejo kar Evropejcem. Narobe svet. Kdaj bo Evropa ustavila zločinske tihotapce?

 • cosmosjasnovidec

  Komu mar kar si te levaške ter njim podobne lopovske propalice mislijo o Europejcih.
  Če kje obstaja bog upam,da bo vsake pol ure pocrkalo najmanj 150 kamelotrajbarskih muslimanskih divjih prašičev.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Dragan Krstič

  Švedska potrebuje darovalce krvi. V Goeteborgu nevarno pomananje te telesne tekočine, ki je posledica poletne vročine in ročekrvnih musličev ki se počutijo kot doma.

 • Radolf Mitler

  https://youtu.be/49XONxU7UVo. To je himna slovenskih levičarjev.

 • Silka

  Dokler smo mi Evpropejci za njih odpadek in smeti, so ti pa naj so živi ali mrtvi smeti tudi zame. Tudi če bi jih bilo namesto 150, 1500.

 • Silka

  Ne vidim razloga zakaj bi me moralo skrbeti za teh 150 ali 1500

 • terminalar

  Evropa! Kriva si za smrt Afričanov.
  Zakaj ne urediš luksuzne križarke direkt v Benetke?

 • Terminator

  EU naj sprejme zakon, da morajo za ilegalne migrante skrbeti samo njihovi podporniki, pa da vidimo potem njihovo humanitarnost.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!