Nova politična bombica RTV Slovenija: Sedaj problematizirajo delo od doma zaradi epidemije!

Foto: STA

Radiotelevizija Slovenija je spet našla nov problem. Sedaj so pričeli problematizirati, da bo začasno delo od doma pustilo dolgotrajne posledice na družbo. “A lahko nehamo jamrat,” se je odzval na še eno “bedarijo” iz arzenala neumnosti javne televizije naš novinarski kolega Luka Svetina.

Slovenija in pol sveta se od lanskega februarja aktivno spopada z epidemijo koronavirusa. Naš življenjski ritem se je nenadoma postavil na glavo, saj nas je ta “kitajska nesreča” doleta popolnoma nepripravljene. Sedanja vlada je pristopila ravno takrat, ko je bila v Sloveniji uradno razglašena epidemija. Pravila našega življenja so se postavila na novo. Naenkrat je naš vsakdan, da si moremo obvezno razkuževati roko, nositi maske in se obvezno držati medsebojne razdalje. Enako so postali naša realnost hitri testi in cepivo, ki je v tem trenutku edina rešitev, da se vrnemo čim prej nazaj v svoje stare življenjske tirnice.

Slovenija je izvajala večinoma vse ukrepe, kot druge evropske države. Vendar v Sloveniji zaradi večinskega levo usmerjenega medijskega prostora je od prvega dne problematizirajo vsak ukrep vlade, ki ga je sprejela. Ne glede na to, da je vladna ekipa zdravstvenih strokovnjakov vsak ukrep nazorno zagovarjala, zakaj je pomemben, so jih osrednji mediji enega za drugim zavračali. Še več, cel čas podpirajo nezakonite petkove kolesarske proteste, ki še dodatno ogrožajo zdravstveno stanje v Sloveniji.

RTV Slovenija podpira teroristično organizacijo Hamas in spušča politikantske bombice proti sedanji vladi
RTV Slovenija enostavno ne more iz svoje kože. Sedaj so našli strokovnjakinja za psihologijo dela Eva Boštjančič. Le ta dramatično svari, da bodo imeli ljudje zaradi dolgotrajnega dela od doma težave se vključiti nazaj v kolektiv na svojem stalnem delovnem mestu. Vse to so na MMC RTV Slovenija zapakirali z dramatičnim naslovom “Fizično vračanje na delo je “nova” situacija, ki lahko povzroča tudi stiske.

Ja, verjamemo, da je bilo za nekatere delo v trenutni situaciji stresno zaradi otrok in drugih dejavnikov. Lahko le zapišemo, da je avtor tega članka delal od doma od lanskega septembra do aprila in ne čuti nobenih težav. Enostavno sem prišel v službo in delal delo enako od prej. Je pa res, da je zaradi dolgoletne zgrešene politike levih vlad na področju šolstva ustvarilo generacije, ki jamrajo za vsako malenkost. Prepoznajo samo pravice, na svoje dolžnosti do družbe in države pa se enostavno povedano požvižgajo.

RTV Slovenija ne zamudi priložnosti, da ne bi spustili še eno politikantsko bombico proti sedanji vladi. Tudi le ta je še ena izmed politikantskih bombic, da bi le škodovali ugledu trenutne vlade. Zanimivo, raje ne zakrivajte cenzure v izraelskem-palestinskem konfliktu, kjer odkrito podpirate teroristično skupino Hamas. A zato letno dobite 100 milijonov davkoplačevalskega denarja?

Luka Perš