fbpx

NOVA24TV je začela s prodajo delnic – vabljeni, da postanete solastnik!

Od danes naprej lahko na vseh večjih poštah kupite delnice nove televizije NOVA24TV in postanete solastnik medija, ki ga Slovenija potrebuje. Usmeritev televizije bo desno-sredinska v evropskem pogledu, programska izhodišča pa bodo spoštovanje človeškega življenja in dostojanstva, dela, družine, naroda, domovine, njene zgodovine, osebne lastnine, verske svobode, demokracije ter obče priznanih človekovih pravic.

»NOVA24TV ne bo služila omrežjem elit, ampak ljudem, ki želijo resnico,« poudarja Aleš Primc, predsednik programskega sveta.

Zamisel o novi medijski hiši je zorela dalj časa. »Postavili smo temelje, prepričali prve vlagatelje v smiselnost in utemeljenost projekta, opravili vse formalnosti, sedaj pa ste na vrsti Vi, spoštovani vlagatelji in dragi prijatelji.« Tako izvršni direktor Andrej Kregar, ki pri tem poudarja, da je »za nas pomemben sleherni zidak. Ne le zaradi njegove vrednosti, ki znaša 100 evrov, pač pa zaradi ljudi, ki bodo stali za njim. Zavedamo se, da je naša odgovornost širša. Nismo odgovorni le do vlagateljev in podpornikov projekta, pač pa do slehernega, ki bo spremljal naš program. Zato bomo vedno v službi resnice.«

Več o nakupu delnic lahko izveste TUKAJ.