Novi Družinski zakonik je zmazek: Gre za ponovno vsiljevanje homoseksualnih posvojitev otrok!

Anja Kopač Mrak (foto: STA).

Socialni delavec Franci Donko opozarja, da je novi predlog Družinskega zakonika obupno slabo pripravljen, saj gre za ponovno vsiljevanje homoseksualnih in lezbičnih posvojitev otrok. “Ministrica Anja Kopač Mrak je le prekopirala zmazek Družinskega zakonika iz leta 2012.” 

Pred dnevi je bil javnosti predstavljen rezultat dela Cerar–Židan–Erjavčeve vlade in njenih strokovnjakov, novi Družinski zakonik Anje Kopač Mrak.

Ponovno vsiljevanje homoseksualnih in lezbičnih posvojitev otrok!
Vladni predlog Družinskega zakonika je obupno slabo pripravljen. Jasno je treba povedati, da ne gre za nikakršno posodobitev družinske zakonodaje, ampak za nekoliko “sfrizirano” kopijo Družinskega zakonika iz leta 2012. Tudi novi predlog Družinskega zakonika je poln skrajno levičarskih ideoloških rešitev, ki nimajo dosti zveze z resničnimi potrebami ljudi. Tako Družinski zakonik Anje Kopač Mrak v navezi z Möderndorferjevim Zakonom o partnerski zvezi ponovno omogoča posvojitve otrok homoseksualcem in lezbijkam, kljub informacijskem času, v katerem živimo, pa spočetim z biomedicinsko pomočjo odreka možnost, da bi poznali svoje starše.

Socialni delavci v očeh Anje Kopač Mrak nesposobni? Bodo naše delo prevzeli sodniki?!
Družinski zakonik Anje Kopač Mrak je popoln polom tudi za socialne delavce. Anja Kopač Mrak kot največjo novost Družinskega zakonika predstavlja prenos pristojnosti odločanja iz CSD na sodišča. To pomeni, da bi morali sodniki opravljati še delo socialnih delavcev in namesto njih odločati v zahtevnih družinskih postopkih.

To seveda ni rešitev za situacije, kot jo vidimo v primeru koroških dečkov in podobnih zavoženih primerih na centrih za socialno delo. Rešitev je najprej v vzgoji socialnih delavcev, ki v okviru Fakultete za socialno delo, kjer ima velik vpliv tudi Gabi Čačinovič Vogrinčič, ne dobijo več ustrezne podlage za zahtevno in plemenito delo, ki ga želijo opravljati, ampak jih silijo, da postajajo izvrševalci socialnega inženiringa v rokah SD in skrajno levičarskih organizacij. Nujno bo torej treba uvesti novi program vzgoje socialnih delavcev, kjer se bodo izobraževali empatični strokovnjaki za medčloveške odnose. Socialnim delavcem je treba odvzeti breme birokracije, ne pa poklicnega dostojanstva in kompetenc, za katere so se usposobili. Posvečanje osebni in družinski pomoči konkretnemu človeku in družini v stiski je naloga socialnih delavcev, ne pa sodnikov.

V torek na Priklovem odboru o novem dosežku Anje Kopač Mrak
O slabo pripravljenem družinskem zakoniku priča tudi veliko število amandmajev, ki so jih vložile resne opozicijske stranke in civilnodružbena gibanja. Tako sta na primer samo iniciativni odbor za ustanovitev stranke Glas za otroke in družine ter Gibanje za otroke in družine.si vložila 50 predlogov členov k vladnemu predlogu Družinskega zakonika.

V torek, 7. marca, bo v parlamentu potekala 36. redna seja Odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide, ki bo obravnavala “novi” Družinski zakonik.

Se v torek, 7. marca v veliki dvorani T na Šubičevi obeta še ena vroča razprava o družini? Morda, a le pod pogojem da se bodo poslanci Cerar–Židan–Erjavčeve koalicije o družinski problematiki kaj bolj poučili. Doslej so na večini razprav in komisij pokazali tolikšno mero nevednosti in arogance, da me je strah, če bomo sploh imeli o čem razpravljati. Zato je res že skrajni čas, da v Sloveniji zmaga pomladna stran, ki ji je mar za prihodnost naroda, dosedanje vladne poslance pa v parlamentu nadomestimo ljudje, ki se na stvari spoznamo in nam je mar za malega slovenskega človeka.

Franci Donko

Izjava krščanskega foruma SDS: “V normalni demokratični državi bi pričakovali, da vlada in z njo vladna koalicija v parlamentu ne bo vsiljevala določb, ki so bile zavrnjene na referendumu leta 2012, posredno pa tudi decembra 2015, ko je bila na referendumu zavrnjena novela zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerij. Novi predlog znova širi definicijo družine v smer, da bi lahko dokončno legalizirali homoseksualne poroke in tudi posvojitev otrok, v šolske programe pa vsilili razvpito teorijo spola. Zato se lahko strinjamo s stališčem Gibanja za otroke in družine, da je tudi tokratni predlog “zelo nestrokovno pripravljen in ne prinaša rešitev za mnoge pomembne težave, s katerimi se srečujejo slovenske družine”.
Krščanski forum SDS poziva k čim širši javni razpravi o predlogu novega družinskega zakonika, predvsem pa poziva vladno koalicijo, naj ne ponavlja napake iz preteklih poskusov, ko so bili vsi predlogi in mnenja s strani družinskih civilnodružbenih pobud zavrnjeni in preglasovani, kar je v končni fazi pripeljalo do referenduma, na katerem je vladna stran izgubila. Kljub porazom na referendumu ter številnim aferam na področju družinske politike – še zlasti v primeru t. i. koroških dečkov – pa nihče ni prevzel odgovornosti za to. Pristojna ministrica Anja Kopač Mrak še naprej ostaja na svojem položaju in sedaj znova tlakuje pot spremembam družinske zakonodaje v nepravo smer. Nesprejemljivo je tudi ravnanje predsednika parlamentarnega odbora za družino Uroša Prikla, ki želi iz javne razprave izključiti civilno družbo. Vse to kaže na to, da se na področju sprejemanja novega družinskega zakonika dogaja “že videno”. Če bo ponovno prišlo do referenduma, pričakujemo, da bo vladajoča tranzicijska levica prevzela tudi vse finančne posledice za njegovo izvedbo.
Ni naključje, da je predlog družinskega zakonika prišel v DZ ravno v času, ko je prišlo do prvih sklenitev t. i. istospolnih zakonskih zvez. Takšna sočasnost dogodkov ne preseneča, saj očitno želi vladajoča elita slovensko javnost na perfiden način »psihološko pripraviti« na “nujne” spremembe. Prav tako ni naključje, da se je odvetnica centrov za socialno delo v Slovenj Gradcu in Velenju Simona Marko odločila tožiti Francija Donka zaradi njegovih javnih opozoril napačnega ravnanja centrov za socialno delo v primeru koroških dečkov. Vse to pa kaže na to, da želi določena skupina preko političnih ter sodnih institucij popolnoma obvladovati družba ter svoja načela družinske politike vsiliti vsem državljanom. Tudi zato Krščanski forum SDS vabi vse državljane k čim večji budnosti ter zavzetemu sodelovanju v javni razpravi, da se prepreči ponovno zlorabo, ki se kaže v spremembi družinskega zakonika. Če bo potrebno, bomo podprli tudi nov razpis referenduma.”

 • pajot

  Skrajni čas je,da gre ta država u tri krasne

  • Peter

   Ena od teh krasnih je zgoraj na sliki, no.

  • Vstrajnik

   Ne bo šla tako hitro, ker NAROD ŠE KAR SPI.

   • KIKI

    Tisti, ki ne spimo, trpimo!

  • Aktivist

   Eni radi ležimo na ženski, drugi pa si radi med sabo nastavljajo. Zakaj bi morala zaradi tega kar država propast?

 • garfi

  pasiven in neumen folk jim je dal moč, da nas uničijo
  levuharji so voluharji

 • KIKI

  Bolna, častihlepna pokvarjenka brez duše in brez mozga !
  Njeno gobcanje je votlo alla Cmerarjevo, brez vsebine ali
  pa z umazanim prekrivanjem realnega stanja!
  Kje za hudiča dobijo take “kamikaze” ? Res pa je,
  da “gliha vkup štriha” in to vsak dan občutimo na lastni
  koži.
  Direktive dobiva direktno iz Murgeljskega legla!

 • Oknod

  Donko ti si pravi donk. Z tem vsiljevanjem krscanske verzije normalnosti. Ki je dalec od naravnega. In kaj si mislite o pankrtih , krscanski zblojenci?

  • Peter

   O tebi kaj si mislimo? Da si dobrodosel na teh straneh, no.

  • rubec

   Kako pa ti tipkaš čez burko, kakšna nova kolekcija za katero ne vem?

   • Oknod

    O nism vedu da si ljubitelj burk, z vami vernimi skos isti problemi ;) Sam da je nekdo nad vami , en boh ;p

    • sprehajalec

     Ti imaš rdečega pod seboj (Satanusa) pa rdečega nad seboj (Murgl’ca).

     • Satan

      Am ne, neverjamem v nobenega ;) Mi ateisti nimamo teh strahov do Satana , kakor bolani verni ;p

     • sprehajalec

      Če morda ne verjameš, jih pa zato ubogaš, kar je še huje…

     • Satan

      A ker neverjamem jih ubogam haha. Kako se ze rece takim kot si ti. Ubogi v duhu ;p

     • sprehajalec

      Belzebub ti drži tastaturo, Belfegor pa vodi prste. Boga pa nimaš v sebi, zato si lahka tarča…

     • Belzebub

      Haha vidim da si res bogi v duhu ;)

     • sprehajalec

      Nekdo ki ne verjame v nič očita nekomu, ki verjame v nekaj, da je ubogi v duhu. Pa to lahko samo slovensko šolstvo sproducira…

     • Belzebub

      Tak neumnost , k si pa zdj napisu, pa loh sam ubogi vernik zapise, k ga je strah da obstajamo ateisti. Kj cmo si pac ubogi v duhu ;)

     • rubec

      Pronicljivosti sprehajalca ti ne boš nikoli dosegel bebo. Je bolje da se v tej raboti spoprimeš s kakim deževnikom na osnovni šoli.

     • Peter

      Sej še tega ne ve, kaj naj bi pronicljivost pomenila, no.

     • rubec

      Pravi da ma novo streho, takšno proti dežju..

     • Peter

      Ni pene, prav mirko in slavko, no.

     • Peter

      Ampak mu zamaka, kr dobr mu zamaka, vidm, no.

     • sprehajalec

      Tudi ateizem je vera in to zelo nestrpna. Ateist Pol Pot je naprimer v Kambodži pobijal ljudi z PVC vrečkami, ker se mu je škoda zdelo nabojev zanje…

     • Belzebub

      Ce reces da je ateizem vera, pol pomeni da nisi lih razgledan. Delas sramoto pravim vernikom. ;)

     • Peter

      Ni pene…

      Bubezleb

     • Nata

      + + + + + + ++ + + uh, dobra

    • rubec

     Nad tabo je pa kdo, samo samski ali tudi kakšen že poročen?

     • Car

      O pa se ljubitelj homoseksualnosti , ker CAR si ti ;)

     • indijanka

      Kdo so pa tile in kolk jih je?

     • Peter

      Mirko in Slavko, srednješolčka, ki sta pogruntala, da lahko komentirata neprijavljena. Upam, da jima mama ne bo napisala opravičila, ker danes špricata, no.
      Ni pene.

     • Peter

      Sta pa mirko in slavko lep pokazatelj dejstva, da ni pomembno samo, da prideš not, ampak da morš saj prbližn vedet, kaj tam delat.
      Ni pene, no.

     • rubec

      En cel polk zgleda. Če bi jih Custer imel toliko bi pri Litlbighornu zmagal.

     • Nata

      a kej pomaga, če jim daš eno ” dol “?

     • rubec

      Nevem draga Nata, bolj bi stavil na eno okrog.

     • Nata

      Če se nič več ne ogasim, sem jaz dobila eno okrog.

     • rubec

      Hihihi

     • indijanka

      Brrrr…Custer.

     • pajot

      To sta dva s plačilne liste,ki sta pogruntala z Ornigovo pomočjo kako se pride neprijavljen noter. Zdaj se pa veselo zajebavata in uničujeta vsakršno debato.

     • indijanka

      No, ja. Popolnoma sta povozila tunneka :).

  • sprehajalec

   Če ne boš šel sedajle sprat usta, ko takole govoriš, boš šel v večno prekletstvo. Peklenšček bo poskrbel zate.

   • Oknod

    Ce ne verjames v peklenska si kul, ker negres do nekoga , ki neobstaja. Tko da ni pene, verni ste pac bedni in nam unicujete svet, kj cmo ;)

    • sprehajalec

     Počakaj, da te dobi Lucifer v roke, boš tenko piskal…

     • Satan

      Kako me bo dobil ce neobstaja , haha ;)

     • sprehajalec

      Starejši boš, bolj se ti bo prikazoval…

     • Petra Jansa

      A Janez Jansa? Vem ja vidim une stare dripce pred sodiscem. Njim se ze dolg prikazuje ;)

     • sprehajalec

      Tvoj problem je, ker vidiš samo enega pred sodiščem….

     • Jansa

      Ne cel kup retardirancev ;) pa vedno vpijejo Janša je zakon ;)

     • sprehajalec

      Imajo pač svoje prepričanje, za katerega se borijo. Najhujši so bili vedno v zgodovini tisti brez Boga in morale.

     • Belzebub

      Ja pa ja ;) a si pozabu na srednji vek oziroma dark age? Vse po zaslugi vere ;p Cas je da verni izumrete ;)

     • sprehajalec

      Te je učil učitelj v šoli o dark age ki je že bil precej star? Kaj pa ti je povedal zanimivega? Inkvizicija? Konkvistadorji? Sežiganje čarovnic? Zatiranje demokracije? Zakon ni garantiral takrat minimalne plače? Socialna ni poskrbela za sirote) Je to to? Ste se o tem učili?

     • Belzebub

      Haha a sm prav razumel da probas dark age ubranit in da je bilo to obdobje uredu? Haha

     • Peter

      Ni pene, no.

     • sprehajalec

      Ne, sem proti temu, da minimalna plača ni zakonsko urejena, pa da samohranilke ne dobijo dotacij od države, pa da se čarovnice sežigajo. Vse to se je dogajalo v dark age, kako naj ga zagovarjam..

     • Peter

      Še niso de ke pršli.
      Pr računstvu so pa glih začel seštevanje do 10 jemat, no…

  • alojz

   Tako je. Normalnost je pomembna. Naj si istospolni ker otroke sami naredijo. Tko, normalno. Po naravni poti. Narava nima več verzij. Le eno. Odstopanja od te pa vodijo v izumrtje tistih, ki imajo kakšno napako.

   • Satan

    Vera tudi ni naravna, naj izumre ze enkrat.

    • sprehajalec

     Kdaj boš naskočil kakšnega ateista za potomstvo? Sedaj pa je že čas…

     • Satan

      Jo ze naskakujem dolgo ;) Kaj pa ti mali, kdaj si bos fanta najdu?

     • sprehajalec

      Imaš mar kakšno kozico revico doma? Te imam vseskozi na sumu.

    • alojz

     Po nicku sodeč si hud vernik. Le boga imaš napačnega.

 • Aktivist

  Nič takega ne določa ta zakon.

 • rubec

  Jöni Mödörndörför ima novo punco s katero se bo kmalu oženil. Ime ji je Köhla zato sklepam da je nemka.

  • Peter

   Madona, prej sm šu po hodniku, pa sem se u pralni stroj zaletu. Zdej me pa skrbi, da se bo Köhla u naš blok preselu, no.

   • von Rhein

    Za podnajemnico začasno vzemi bivšo smučarko.Ona ga bo dala v red.Samo prej se s stanovalci zmenite pri kom bo Kahl v pralnem stroju spal ,dokler bo tam.

    • Peter

     Smučarke majo močna stegna, dobr stisnejo, baje, no.

     • von Rhein

      Poznam primer,ko je bil nekdo stisnjen do konca.Nasedel je in dal noge za vrat:).No,stegna.Živi pa v Mariboru nek tip,ki je svoje čase preizkušal stegna smučark.Ostal je živ in še danes daje nasvete.
      AHA…vedno,ko ga je zeblo v uhlje je eno prosil,če ga lahko s stegni pogreje.

 • baubau

  V totalitarističnem sistemu vzgojeni “strokovnjaki”-pa naj bodo socialni delavci ali pravniki-resnično niso primeren organ za primerno reševanje občutljivih socialnih primerov in problemov.Za spremembo na bolje pa so potrebni najprej ne le dobri kadri ampak dobri ljudje.

  • Satan

   Najbolj smesno je da bi se dori kadri in ljudje strinjali z zakonom ;)

   • sprehajalec

    Delaš kakšne analize? Agencija pristop pa to?

    • Ana liza

     Ne pa ti? A bolj ves k delas analize?

     • sprehajalec

      Ana pa Liza, kaj si torej? Najprej to razčistimo.

     • Scheicher

      Veren nism , kj pa ti? Si lizal al anau? ;)

     • sprehajalec

      Veren nisi, pismen pa tudi ne..

     • Satan

      Kod da si ti pismen haha bogi u duhu ;)

     • sprehajalec

      Debata s teboj je na nižjem nivoju kot če bi se pogovarjal s hišnim ljubljencem. Oni si zapomnijo do 150 besed, ti pa skupaj spraviš štiri….

  • sprehajalec

   To je tako, kot da bi nekomu, ki se doma igra z igračkami šleperji, zaupal pravega šleperja. Veliko škode naredijo.

 • razerznak

  bo spet treba na referndum ?

 • Primoz Papez

  Spet zavajanje ovc

 • Peter

  Janez Zmazek, nekdanji kitarist nekdanjih Buldožerjev je že pri odvetniku, ker bo Novo tožil.
  To je pa že preveč, je izjavil našemu novinarju, ta zakon ni zmazek ker zmazek je zakon, oz zmazek ni zakon, ker sem jaz zmazek in jaz sem zakon, no…

  Ni pene, a ne, mirko in slavko, hihihi, no.

  • rubec

   hehehehehe

   • Peter

    Ob tem je ves čas prepeval Je bla res dobra mrha…Na vprašanje, ali misli na ministrico pa je odgovoril, da ne tega pa že ne bo komentiral, no.

 • Olga

  Otroke je treba zaščititi pred “socialnimi” eksperimenti Sorosa, Mrakove in levičarjev! Najboljša rešitev so volitve – volimo tiste, ki jim družina in država nista samo propagandni paroli!

  • Belzebub

   In potem ljudje volijo leve, ker nezaupajo desnim. ;)

   • Peter

    Ni pene, no.

    • tarantela

     Kera pena pa je to? Od žajfe al od praška?

 • Jezus

  In spet verski fanatiki o tem kako naj drugi zivijo, sj ste isti k muslimani.

  • Slovenec 33

   Poglejte, spet je en topoumni produkt usmerjenega izobraževanja končal tečaj blejanja.

  • Peter

   In ti, ki si tok pametn ne opazš, da ti tud drugim govoriš, kako nej žvijo?
   Ni pene, sam d si not, no.

   • Peter

    Ni pene so me verni ucili kako je treba. Kj te zdj to moti? Sj ni pene sj ti si tud not, not.

    • Peter

     Slabo si ti poslušu tole. Si se raj s pimpekom igral, kaj?

     • Peter

      O se eden k ma rad luleke haha. Res ste smesni desnaki, pa tok mate proti homoseksualcem. Ni pene sj loh priznas da so ti luleki bolj usec haha

     • Peter

      Seveda, sploh pa tvoj, Se dobiva pod tromostovjem dons?
      Boš tm k si ponavad?

     • Peter

      Nism peder, vem pa da jih je full med desnimi. Enega smo lihkar najdli ;)

     • Peter

      Kdo bi si mislu, d si sposobn kej najdet, revček.
      Ko boš povohu kej več kot tisto zadevo od sosedove mačke, pa spet prid sem modrovat…

     • Peter

      Haha yes boss ;) modroval bom skos ,mali ;)

     • Peter

      OK; dost zajebancije s tabo, nisi dorasel eni resni zajebanciji.
      Uči se uči se in uči se.
      Vmes pa še malo zrasti, no.

  • antimur

   Bedak komunajzerski, kdo pa vsiljuje pederstvo in lezbaštvo kot vi, odvratni kradljivci otrok in svobode, predvsem pa kriminalci vseh branž. Torej vi golazen nedomoljubna, vsiljujete svoje navzgravžne bedarije.

   • Satan

    O gravz mali, si jezen k ti nerata vsiljevat svoj bolan pogled ;) bogi haha verni fanatik se boji , ker vera izumira haha bogi

    • Franc Šink

     Jaz sem pa lucifer (prinašalec luči) S tem tudi tvoj šef.Se vidiva v peklu. Boš videl da je komumizem otroški vrtec.

    • antimur

     Tebi ne “rata” niti pisati v materinem jeziku, ampak v nekakšni balkanski brezslovnični kracariji, ne pa, da bi ti uspevalo kaj drugega. Kar se pa izumiranja tiče, ste kučanisti daleč pred vero, še malo, pa vas ne bo več.

 • Slovenec 33

  Neverjetno, kako tako imenovana “civilna” družba vsiljuje ideje svojih podlih sponzorjev.

  Ko si pogledamo, kdo so pravzaprav ti sponzorji, lahko ugotovimo, da so to islamisti, pedofili in fetišisti, ki z denarjem s katerim razpolagajo finacirajo topoumne produkte širom sveta, da propagirajo njihove podle, bolane in sprevržene ideje.
  Izrodki ne morejo imeti zdravih idej, ampak le podlosti s katerimi posiljujejo normalno populacijo.
  Jasno pa je, da morajo ti topoumni produkti zaslužiti denar, ki jim je bil doniran. Ker pa imajo pike na nivoju številke čevljev, nekritično ponavljajo kretenizme, ki so jim bili naročeni in so se jih na pamet naučili. O posledicah – to pa ni v njihovi kapaciteti doumevanja.

 • učko

  komunajzarji, pederajzarji, čefurajzarji, balkanajzarji, …. pejte se srat mal, no !

  • Scheicher

   Domobrancki, pedofiljzarji, vernijzarji, nemcurji……. pejte tudi z njimi srat.

   • Krtača17

    Povzetek: vsi skup se pejte srat!

    • tarantela

     Amen!

     • Krtača17

      …..šlus frdamen….

 • Peter

  Boste še veseli, če boste mel kaj srat…ko bo zmanjkal kreditov, no.

  • KoMunist

   Bomo JJ pislusal in vzeli trojko ;p

 • Vera

  ” Ančka ” nima pametnejšega dela ?

 • Fogglof Tunnek

  “Novi Družinski zakonik je zmazek: Gre za ponovno vsiljevanje homoseksualnih posvojitev otrok!”

  Pujsi pokvarjeni homofobi !!! Gre za zelo svetovno napreden zakonik !!! Ad acta !!!… Poročijo se že lahko…še kmalu pa bojo lahko posvojili… Korak za korakom, pa bomo na konju… FHalozah pravimo…

  Zrno na zrno pogača,
  cigel na cigel palača,
  korak za korakom pa vnuki nimajo kaj tam iskat,
  kjer je pijača!!!

  PS: Seveda govorimo o alkoholni pijači !!!

 • Peter

  Tumepk o zmazkih.
  Če se na kej zastop, so pa to zmazki.

  Mora ves cajt enga u špeglu gledat, hihihi, no.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, starši bojo lahko tudi vnaprej izrazili voljo, kdo naj skrbi za otroka v primeru njihove smrti, če to ne bo v nasprotju s koristjo otroka…. Kapish???… Tak da ne lažite !!!

 • Peter

  tumpek, ti boš razlagu o laganju?
  Res, to je edin, na kar se talevi dobr zastopte, to je treba priznat, no…

  • Desnak

   Da negovorimo kok desnaki sele lazete ;)

   • Peter

    Vidiš, to je točno tisto, o čemer ti govorim.
    Taki cicibanski komentarji ne povzročijo več niti dvignjene obrvi. Uči se uči se uči se, vajenček, no.

 • tarantela

  Sm u špeglu vidla, de so mi na bradi zrasle tri kocine, pa me zdej zanima če bom star ata, al bom še zmir lahko stara mama?

  • Brit

   Haha izivas usodo ;) pejt se brit takoj ;)

   • tarantela

    Mogoče bi pa počakala, bi kitko spletla.

    • Get2 Business

     prosim malo več resnosti. gre se za nevarno početje ministrice, mislim da ni prostora za sarkazem. kot je nekdo že povedal, očitno bo potreben še en referendum, da se tem levim idiotom neha rolat.

 • Franc Šink

  Da vam nekaj povem :jaz sem lezbejka ne maram moških!!!

  • tarantela

   Jest mam pa rada pomfri pa dunajski šnicelj.

   • Franc Šink

    Tudi tu sva na isti frekvenci.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ka pa župnik na vasi…ki je nategno Micko kar na oltarju ko sta bila sama v cerkvi?… A bo on smel posvojiti svojega lastnega otroka…po cerkveno?.. Franc Rode ga je zanikal…pol pa še Petru Stelzerju dal dosti gnara, da so stvar prikrili !!!

  • Barack Bush

   Čuj Tumpek, jas sn to takrat tak doživlo… :-)
   ———————————
   02. 09. 2012 ob 12:58

   ….hehehe…..Hotelska soba npr. nekje v Nemčiji. Trije črni možje v pričakovanju Petrovega prihoda. Na mizici skrivnostno ždi zaprt črn kovček… tišina. Tok, tok…. vrata hotelske sobe se sramežljivo odpro. Petrova glava z nejevernim, plašnim pogledom prehiteva telo in jecljajoče nagovori prisotne: ”Oprostite…Je tukaj Raj???”….
   …”Ja, tukaj je Raj!…vstopite, prosim….Sedite.” Peter, primerno skrivnostni atmosferi, ki je vladala v sobi, počasi sede. Čuti neprijetno vlago svojih dlani in si za trenutek oddahne… Sledijo formalne vljudnostne fraze in končno, bistvo.
   “V zameno za Vaš molk, smo Vam pripravljeni ponuditi nagrado…. že izpolnjeno pogodbo na mizici poleg kovčka, samo podpišete!” Eden od črnih mož odpre kovček očem, drugi ponuja nalivno pero…. trenutek tišine… in Peter, ne da bi umaknil pogled, namenjen vsebini kovčka, seže po nalivnem peresu, podpiše pogodbo, v žepu poišče mobilnik in ga simbolično položi na mizico. Odloži pero, zapre kovček in z njim odkoraka novim dogodivščinam naproti…. Tut,tu,tut,tu,tut,tu………………

   • Fogglof Tunnek

    Res je, čez nekaj mesecef se dva dobita…namaskirana z brki, očali in lasuljema:

    “Čuj pa sma jih fajn nategnila, haa oči” … “Ja ja, res je sinek. Pa saj Vatikan tega denarja ne bo pogrešal, saj so bogati.” … “Ja oči, meni pa bo ta denar praf prišo, bom si kupo svojo bajto pa novega mercedesa, pa v kurbin haus bom šo. Oči greš zraven?” … “Ja ja grema, že dolgo ga nisem namakal, nazadnje eni siroti v Italiji. Revici sn pol dal 100 ojrof, da se je lahko najedla.”… “Ja te pa grema…cmok cmok…ata, rad te imam!”

  • Franc Šink

   Ni peder !

 • totex39

  To je še večja norost, da dajejo tej stari Gabiki nek vpliv pri vsej te zadevi, ko pa vedo, da jo je že čas povozil.

  • Peter

   Pa še lepo se je zagovorila, ko je nekaj blebetala o stvareh, o katerih ne bi smela nič vedeti, če bi šle stvari po predpisih.
   Ampak, v dolini na to osrednji mediji niti trznejo ne,no.

 • Unikatna

  Fogglof Tunnek imaš otroke?!

  • Fogglof Tunnek

   Mam…3 komade…

   • Unikatna

    Potem bi jih morali tebi odvzeti, ker piješ!

    • Fogglof Tunnek

     Moji otroci me nikoli niso vidli pijanega ko so bli še mladostniki… zaj pa ko so odrasli in so že fsi zaposleni pa se itak fkup napijemo ko mamo kako fešto…Kapish???

     • Unikatna

      Razumem, da ti gre na otročje :)

     • Fogglof Tunnek

      Ka bi rada, če pa je res…

     • Unikatna

      Recimo, da so tvoji vnuki v takšnem položaju kot koroška dečka ali bi se boril zanje ali bi jih prepustil državi?

   • Franc Šink

    A? zate so otroci komadi? To se pravi da kličeš otroke namesto imen komad 1 kom…2 ….

    • Fogglof Tunnek

     Moji trije otroci so fsi izobraženi…ena hči je učiteljica (isto kot ata Tunek)…druga je asistenka na mariborskem faksu…sin pa strojni inženir. To so moji trije komadi!!!

     • Franc Šink

      Potem oprosti.

     • KIKI

      Fse po vezah !!!

   • Franc Novak 1979

    Japs, tvoja Julika ma tri komade, zate pa ni ziher. A si naredil DNK test za vse?

   • KIKI

    Katastrofa! Kak te zgledijo vun?? 3x pečeni!

    • sprehajalec

     Rožičke imajo in kopita…. V srednjem veku so bili zelo popularni.

 • Fogglof Tunnek

  Moški, če hočete biti dobri ljubimci…tako kot jas…gledajte porniče z lezbikami… One vejo prekleto dobro kako žensko zadovoljiti… Moja Julika je nonstop potešena…sploh ne razmišlja o drugih moških!!!

 • totex39

  Fuj, to pa je spet pravi zmasek, ki so ga napisali in to že zaradi tega ko homoseksualcem dopuščajo posvojitev otrok in to ni normalno in konec.

  • alojz

   V zgodovini sta že dva diktatorja imela farme otrok (Hitler in Causesku). Pri nas smo pse nekako zaščitili. Otrok ne damo. Ampak tile brezspolniki se ne dajo kar tako. Tudi z uvozom migrantov slabo kaže, saj so tisti otroci že bradati. Torej bo šlo mogoče po vzoru prej napisanih z farmami. In bo ati kupil za rojstni dan otroka ateju. Igrala se bosta pa oba.

 • www

  .. bomo pač šli še enkrat na referendum.

  • alojz

   In spet bodo vpili kako zapravljamo davkoplačevalski denar. Tokrat naj plača referendum vlada. Iz svojih žepov.

 • Fogglof Tunnek

  Novi družinski zakonik spreminja definicijo družine. Družina je življenjska skupnost otroka z enim ali obema od staršef ali z drugo odraslo osebo, če ta skrbi za otroka in ima po tem zakoniku do otroka določene obveznosti in pravice… Dve ljubeči lezbijki ali geja sta lahko mnogo boljša starša kot pa zapiti starši…ali starši ki ugašajo čike na malih telesih svojih otrok…ali neki Fritzli oz. ptujski “Fritzl” Peter Rakuš… Kapish???

  • Franc Novak 1979

   maš res. To se na tebi vidi, ker te niso dali posvojit dvem ljubečim pedrom

 • Peter

  Mirko in slavko sta šla domov?
  Konec službe v JU za danes?

 • Franc Novak 1979

  S tem lahko takoj rešijo problem migrantskih mladoletnih otrok z Bližnjega vzhoda. Takoj jih dajo v posvojitev dvema ljubečima gejoma, takima, ki imata rada kakav, če so pa iz srednje Afrike pa takima, ki obožujeta čokoladke. Pa še stroški za vzdrževanje migrantov m bojo nižji. Seveda jih v taki družinski skupnosti lahko redno obiskuje lokalni imam.

 • kr en

  Ženska ima vso pravico, da o svojem telesu odloča sama ! Še najmanj ji lahko nek zagrenjen kler ali pa desničar govori kaj sme in kaj ne sme.

  • Peter

   Ce ne verjames v peklenska si kul, ker negres do nekoga , ki neobstaja.
   Tko da ni pene, verni ste pac bedni in nam unicujete svet, kj cmo ;)

  • Fogglof Tunnek

   Samo to ti povej toti desničarski falangi… To so navadni butli ki nič ne razumejo!!!

   • kr en

    Vem. :)

   • kr en

    drgac pa niso butli, samo zaslepljeni so od zlate svetlobe, ki obdaja njihovega enega in edinega samodržca, osamosvojitelja, doktorja prištinaja univerziTAT… :)

    • Fogglof Tunnek

     Aja, misliš grosupeljskega grobara…

     • kr en

      Da :)

    • sprehajalec

     Bolje zlata svetloba, kot škrlatna svetloba krvi, ki obdaja vaše malike…

     • srebrnibreg

      Jest ne vem kako sploh Tunek zdrži z vami. Občudujem ga. Jest ne bi.

     • kr en

      Tunneka za predsednika !! :)

     • sprehajalec

      Nihče ti ne brani odhoda. Tunnek je pa že tako ves nor, že od rojstva malo…

    • Peter

     Bogi si.
     Priporočam še naprej Nedelskega trikrat na dan, mladino enkrat na teden in hanzi tv vsak večer.
     Sicer se ti bo še bl poslabšal, ampak mogoče boš dau pol kle mer, no.

  • rubec

   Jaz sem v kleru in ti sporočam da sploh nismo zagrenjeni. Meni se je to zgodilo samo enkrat, ko je ena imela grenko.

  • totex39

   Ti tumpek, kaj govoriš o ženskem telesu, tu se gre za geje, ki bi posvojili nedolžne otroke.

   • Nata

    Ja, mejdun. Ženskega telesa še videti nočejo. Enako je z ” ženskami “!

   • kr en

    imaš prav. Se opravičujem ker sem malce zgrešil temo.

  • sprehajalec

   Desničarjem je vseeno za žensko telo, dokler ni v njihovih rokah zvečer, ali kadar že je.

   Skrbi jih za telo nedolžnega otroka, ko je v rokah dveh levičarskih mavričnih ljubimcev…

  • Ruggedplant

   Kakšno zvezo ima otrok z ženskim telesom (če izvzamemo popkovino)? Komunisti ne ignorirate le ekonomskih zagonov pač pa tudi anatomske? Po tvoji logiki torej jaz trenutno komuniciram s tvojo mamo, saj si vendar njeno telo, mar nisi? Ali pa se je potem, ko te je rodila, enocelično delila, da sta iz enega nastali dve neodvisni osebi? Neverjetni ste, res..

   • kr en

    Ti si prikrit komunajzer saj vem, vem pa zato ker navijaš za nekoga, ki je romal v jajce, skor na kolenih.

 • srebrnibreg

  Jest pa samo čakam, da se še bo zdej oglasil tisti zavaljeni Primc in tista stara pokveka zraven njega “Za otroke gre”. Kako jih ni sram, da sploh svoje nagravžne gobce odpirajo. Naj se vsak svobodno odloči kako bo živel.

  • kr en

   Točno tako.

   • Fogglof Tunnek

    Bogdaj srebrni…kot vidim postajamo močnejši :))

    • sprehajalec

     Se duplicirate. Anomalija portala, ki bo hitro odpravljena.

     • Peter

      Edina žrtev vdora Mirka in slavka je tumpek, ki ga še manj šljivimo, kot smo ga prej in je revež še bolj zgubljen, hihihi, no.

     • sprehajalec

      To je pa res, skače od enega do drugega (čeprav gre za enega in istega), rad bi kaj sufliral, pa ne pride do besede. …

     • sprehajalec

      A misliš ?

     • sprehajalec

      Blue&Grey, sivo bo izginilo, modro ostane, ker gre za barvo svobode….

     • kr en

      Modra je v redu, me spominja na morje in demokracijo. Zakaj je pa potem tu tok navijanja za črno ? Črna je barva smrti a ne ?

     • sprehajalec

      Levičarji so desničarjem obesili črno, po socialistu in levičarju Šopkašu Benitu Mussoliniju, ustanovitelju prve socialne države na svetu, Savojske Republike leta 1943. Ki je kot prva na svetu imela zapisano, da gre za “socialno državo”.

     • Peter

      Kolikor vem, se tukaj navija za modro in rumeno. Sonce in morje. Samo za rdečo morte vi vsake tolk časa mal poskrbet, da pol iz vsega skup rata sivo, no…

    • srebrnibreg

     Na 24ur smo jih popolnoma dotolkli.

     • sprehajalec

      Na 24ur borba ni poštena, Kod da bi nasprotnik pri boksu imel zavezane roke pa oči, pa še sodnik bi bil stric prvega borca. Potem bi pa trobil, kako si ga potolkel…

    • kr en

     Saj res tunnek, lahko bi mal šmarnice potalal, pa kakšno dečvo bi nam lahko pustil, ne pa da imaš vse samo za sebe ! To ni fer !

     • Fogglof Tunnek

      Čuj kr en…ti kar pridi fHaloze…mam šmarnice kolko češ…pa mesa stunke in domačih klobas… Pa lepo Haložanko ti tudi lahko zrihtam :))

  • sprehajalec

   Otrok se šele pri 18tih odloča kako bo živel, tako pravi teorija, praksa pa pri nas pri 35tih.

   ne moreta dva mavrična odločati o njegovi usodi in usodi njegovega telesa.

  • Ruggedplant

   “Naj se vsak svobodno odloči kako bo živel.”

   Dokler odloča le in edino o svojem življenju. A ker živimo v družbi, kjer je souplivanje ljudi drug na drugega v smislu pravic in dolžnosti DEJSTVO, ne pa MOŽNOST, se je potrebno držati nekih pravil, ki morajo biti osnovana na moralnih temeljih. In ja, tudi otrok JE človek, ima svoje pravice in nihče mu jih nima pravic kratiti, pa če se komunisti na glavo postavite ob tem. Niti vaši otroci niso vaša LAST, kaj šele drugi!

 • Peter

  Rubec, čmrla še nis opazu, al kva?
  Kolk s pa že šnopca spiu ti dons, no…

  • rubec

   Ko ga omenim, čudežno zgine, pa pride pa spet zgine. Sem začel verjeti da ministrski čmrlji tudi vozijo sedmice bidablju.

 • tarantela

  Če koga zanima, pravkar je na Viasat History dokumentarec o drugi vojni, napadu na Jugoslavijo, ustaših in delovanju Vatikana med drugo vojno.

  • sprehajalec

   In kaj je novega? Kaj novega o Vatikanu?

   • tarantela

    Pogled od zunaj, ameriški dokumentarec. O skrivanju Pavelića v Vatikanu.

    • xtc

     Rje kot za Ustaše inVatikan se brigaj ;da bodoNOB zločinci in klavci prišli pred sodišča;kot so NACIONAL SOCIALISTI:

     • tarantela

      Kaj ste pa počeli 25 let? Spali!

    • sprehajalec

     Udba bi lahko Pavelića pospravila kadar bi hotela po vojni. Stepinac je pa sedel z Maršalom Titom leta 1945 v Zagrebu in od takrat naprej so bile proti njemu ovržene vse obtožbe. Stepincu mislim.

     Zgodovina je še polna skrivnosti, sploh pri nas….

    • rubec

     Pavelič je do lanske sezone bil pri Veroni. Če je prestopil v vatikan je pa normalno da skrivajo. To do konca prestopnega roka delajo vsi klubi.

     • Peter

      A ti še kr pranašaš to babjo tečnobo?
      Trpežn člouk si, no…

  • Ruggedplant

   Viasat History – hvala, a ne hvala. Če želim sci fi, imam za to na imdb-ju cel kup boljših, predvsem pa bolj prepričljivih filmov.

  • Aron

   Treba je biti pošten in poudariti, da je veliko RKC duhovščine z vso dušo podpiralo rezistenco. Žal je bilo tudi precej izjem, podpornikov nacizma in njihovih lokalnih ekspozitur, tudi v najvišjih logih, kar se odkriva zadnje čase.

 • Nata

  Pravzaprav smo to že takrat, ko je oni dorfer vložil ” nov ” zakon, kam pes taco moli.

  Ne vem, kaj imajo nekateri od tega. Će tako želijo svoj naraščaj, naj požro slino in ga naredijo !!
  Hudir, no !!

  • rubec

   Problem je v “samodanijanša” kot je pravilno na simpoziju “slovenija, resničnost ali utvara” v Bostonu nekoč že ugotavljal naš Peter.

  • Peter

   Ponujam usluge na tem področju, ponudbe pod “Žakelj za na glavo prinesem s seboj”, no.

   • Nata

    No, kolikor jaz poznam zadeve, žakelj na glavi ne bo ovira. . .

 • xtc

  dEVIANTNE DRUŽBENE SKUPINE NE SMEJO IMETI DOSTOPA DO OTROK;KER ŠKODUJEJO NJIHOVEM RAZVOJU_tovse bolj poudarjajo tudi znani strokovnjaki;ki se pogosto srečujejo z takimi otroki in njihovimi travmami in v večini primerov so psihične in še kake ruševine:

 • kr en

  A Primčevo izkoriščanje otrok za politične cilje je kul ?

  • sprehajalec

   tudi pokojni Maršal se je rad obdajal s pionirji….

  • Peter

   Ko boste znal zagovarjat svoje, ne da bi krivil druge, boste mogoče odrastl. Do takrat ste pa nezanimivi in nevredni debate.
   Pa srećno hodi, kr en, no.

  • Ruggedplant

   Boš znal pojasniti še enega v neskončni vrsti komunističnih paradoksov – kako lahko nekoga izkoriščaš s tem da se boriš za njegove osnovne človeške pravice? So tudi domobranci izkoriščali Slovence, ker so v obrambo civilov pred rdečimi klavci zastavili svoja življenja? Ali recimo Teritorialna obramba v osamosvojitveni vojni?

   • Satan

    Tko da izkoriscas pravice nekoga, da bi prsu do svoje ideje. Mislim kaj neznas razmisljat?

    • Ruggedplant

     Še enkrat: katere otrokove pravice IZKORIŠČA Primc s tem ko jih ščiti pred poblaznelimi protislovensko, protidružinsko in protimoralno nastrojenimi
     komibirokrati?

     • Primc

      Se enkrat, negre se mu za vse otroke. Z tem je pokazu da se mu bolj gre za njegovo kariero. Sam preberi si kaj si misli o pankrtih. Sj ves keri otroci so to?

     • Ruggedplant

      Še enkrat in zadnjič: predstavi končno te argumente ali obmolkni, sicer sva z debato zaključila. Dejstvo je, da želi LGBT zakonodaja ostro poseči v osnovne človekove pravice na račun domnevnih pravic homoseksualcev, čeprav je ni ene same ustave na svetu, ki bi možnost porok in posvajanja imela za OSNOVNO ČLOVEKOVO PRAVICO, čemur je Primčeva iniciativa (in z njo več kot 60% Slovencev, ne pozabi tega!) rekla odločen NE.

      Kaj si Primc misli o pankrtih nimam pojma in ne sodi v to temo, a me vseeno zanima – tudi tu prosim za konkreten dokaz in ne spet neko ponavljanje floskul v tri krasne, če želiš, da se razprava kulturno nadaljuje.

     • Barack Bush

      Jaz nimam s Primcem nič, pravzaprav, me celo nervira, ko ga vidim in poslušam, pa sem vseeno ostro proti pravici homoseksualcev, ki omogoča posvojitev otroka.

     • Aron

      Pravico do tega, da se jih ne izkorišča v ideološke politične namene. Saj vsi vemo, kako grdo so otroke zlorabili pred zadnjim referendumom, kajne?

     • Ruggedplant

      Kako?? Pravica do raznospolnih staršev ni nikakršna ideologija ali politika, ampak osnovna naravna zakonitost, če ti je že pojem civilizacijskih moralnih vrednot preveč tuj. Zloraba bi bila , če bi si za svoje ideološke in politične namene prizadeval te pravice otrokomo ODVZETI, torej natanko to kar je preko parlamenta in javnosti želela pod pultom izsiliti vladajoča koalicija z neomarksističnim podmladkom na čelu. Pri družinskem zakoniku so (ne)kulturni marksisti za dosego svojih sprevrženih ciljev razvrednotenja družine izkoristili celo homoseksualce same, saj so “v njihovem imenu” (čeprav so polnoletni in bi o tem lahko tudi sami kaj povedali) izsiljevali “pravice”, ki si jih velik del homoseksualne skupnosti sploh ne želi in jih nima za svoje. Sprenevedanje in obračanje vlog par excellence!

      “Saj vsi vemo, kako grdo so otroke zlorabili pred zadnjim referendumom, kajne?”

      Ne, ne vemo, boš končno pojasnil?

     • Aron

      Tole naprimer: https://www.youtube.com/watch?v=fVhOJeXQWCA
      Saj se še spomnimo, kako si je Ravnohrib zaradi tega grdega spodrsljaja zapravil ves ugled.

      Katere pravice bi otrokom že odvzeli? In zakaj ste tiho, ko se otrokom res tratijo pravice v heterospolnih družinah? Sej veš v tistih, kjer je fotr klen Slovenec, ki po šihtu spije par ali deset pirov, potem pa doma udriha po ženi, po možnosti pa še to otrocih. Briga vas za otroke, dvoličneži :)

      Se strinjam, da je večjemu delu LGBT skupnosti ves ta halo odveč in jih tudi posvojitve ne brigajo. To pa še vedno ne pomeni, da bi manjšini morali to pravico apriori odtegniti.

     • Ruggedplant

      Zapravil ves ugled?? Nasprotno! pridobil si ga je pri prav vseh zdravorazumnih Slovencih, ki so ga do te točke imeli zgolj za voditelja otroških kvizov. Kljub ogabni LGBT propagandi vseh medijev, kljub temu, da je delal na RTV-ju, ni zamolčal svojih krščanskih vrednot, vrednot, ki so nas kot narod ohranjale poldrugo tisočletje. Ves ugled so si zapravili vsi tisti, ki so javno hujskali proti družini, proti otrokovim pravicam v zameno za Sorošev umazani denar, na čelu z Javno hišo, ki je zaradi te poteze Pavleta celo suspendirala – kot v času najtršega komunizma!

      Katere pravice bi otroku vzeli? Na prvem mestu pravico do življenja (splav), pravico do bivanja v normalni, nedeviantni družini z očetom in materjo – če obstajata še osnovnejši človekovi pravici od tega, te prosim, da ju pri priči navedeš! Tvoji navedki o pijanih očetih so tisočkrat ponavljan kretenizem LGBT vojščakov, ki jim ni jasno, da pretepanje otrok in žene ne le da NI UZAKONJENO, pač pa je celo ZAKONSKO PREPOVEDANO, medtem ko si vi želite UZAKONITI zgoraj naveden manjko najosnovnejših pravic. Ti je zdaj jasno kakšne neumnosti stresaš vsakič, ko na dan privlečeš ta “argument”?

      In še zadnjič: Posvojitev otrok homoseksualcev NI človekova pravica! zato ne manipuliraj s tem, da je ta komurkoli odtegnjena, ker take “pravice” ni. Pa ne zato ker jaz tako rečem, ampak, ker ni vezana na človekovo naravo – človekove pravice pa se nanašajo izključno na osnovne človekove življenjske funkcije.

     • Nejc Ornik

      ODLIČEN komentar! Bravo, domoljub!

     • Nejc Ornik

      ODLIČEN komentar! Bravo, domoljub!

  • rubec

   Kaj je kul ti pojma nimaš, poleg ostalega. Jaz otroka izkoristim tako da ga zvečer nagonim v štacuno po še kakšen pir.
   To vidiš je ta pravi kul ker moj cilj ni političen, ali pač po tvoje?

  • alojz

   Ali so vaše kraje otrok, vzgoja v brezspolni družbi kul?
   Sicer pa, če vi nebi otrok kradli tudi Primc nebi imel adutov v rokah. Podpiram ga 1000%.

   • Primc

    A je zatiranje otrok z enim starsem kul? Kar pocne Primc.

  • Aron

   Seveda da je, saj se gre za otroke!

 • Nejc Ornik

  Primc in gibanje za otroke so že izven parlamenta toliko naredili za otroke in družine, da smo jim lahko resnično hvaležni. Ko bodo v parlamentu, se bodo končno za slovenske družine in otroke začeli boljši časi!
  Bravo Primc!

  • Aron

   Kaj točno so pa naredili za otroke? Kaj so naredili za revne slovenske družine z revnimi otroki, kaj za migrantske otroke brez spremstva? Kje so bili, ko je bilo govora o šolskih obrokih, o otroških dodatkih? Odgovor je popolnoma nič, svojo ekstremistično ideologijo in regresivno dojemanje stvarnosti bi radi vsiljevali celotni Sloveniji. Meni nikoli.

   • Primc

    Psss ne tega okoli razlagat ;)

    • soc

     Združenolevaški bebček ducata nickov, ki so obšli registracijo, še vedno kaže zrcalo nesposobnisti uredništvu portala. Klavrno. Za portal namreč, bebček lastne bebavosti itak ne dojema.

   • antimur

    Vsekakor v nekaj letih več kot tvoji zločinski kučanisti v sedemdesetih letih

   • Mojca pokraculja

    Kaj si pa ti naredil za otroke, ajde da slišmo najprej tebe, židek!?

    • Aron

     Več kot Primc.

     • Mojca pokraculja

      Mene ne briga Primc, kva se zgovarjaš. Nam vsem na portalu povej , kaj si konkretno ti naredil za otroke, ker druge zmerjaš, kaj da niso naredili!

     • Aron

      Zakaj bi moral vsako svoje politično prepričanje konkretizirati v praksi? To je traparija, ampak od tebe pričakovana :)

     • Mojca pokraculja

      Traparija je tvoj odgovor. Saj ravno ti to delaš, zahtevaš od njih konkretizacijo, zase pa praviš, da ti ni treba konkretizirati. Očitaš jim, da svojega političnega prepričanja niso udejanili v praksi, očitaš jim kaj so naredili za otroke, revne družine, migrantske otroke, otroške dodatke…
      Kdo bolj kot ti vsiljuje ekstremistično ideologijo aktualne oblasti? Pa da ne bo pomote, z moje strani nimajo podpore, razlogov pa ne bom navajala.

     • Aron

      Se nekdo, ki ne razume kako deluje drzava.Ce se grejo politiko, naj svojo politiko udejanjajo. Zaenkrat s svojo platformo samo zavajajo in razdvajajo, so le podaljsek klera. Nic od nic, torej. Same besede, ksenofobija, da bi pa delali kar pridigajo, to je pa ze prevec. Ti si zgleda zadovoljen s tem, jaz od politikov pricakujem akcijo.

     • Mojca pokraculja

      Ma kakšno politiko se pa grejo ?! Zame so civilno gibanje in jih ne štejem za pravo politično gibanje, ampak so le neka frakcija. A so podaljšek klera al ne, se bo šele pokazal. Ksenofobija, razdvajanje, zavajanje, tvoje čisto pretiravanje. Si pa neverjeten, kako nekomu kar prilepiš da je zadovoljen. Ne nisem zadovoljna, ampak nisem zadovoljna tudi s tem kar dela aktualna oblast. Hvala za take akcije, bolje da jih ni. Pa še to, zelo dobro vem kako deluje država, bodi brez skrbi.

   • Nejc Ornik

    Zagotovili so jim, da bodo še naprej odraščali v najboljšem okolju ob očetu in mami in da ne bodo oseba 1 in oseba 2 njihovi starši.

   • Nejc Ornik

    Zagotovili so jim, da bodo še naprej odraščali v najboljšem okolju ob očetu in mami in da ne bodo oseba 1 in oseba 2 njihovi starši.

    • Aron

     Povej ta vic o najboljšem okolju otrokom, ki iz dneva v dan živijo v pomanjkanju ter fizičnem in psihičnem maltretiranju s strani ‘normalnih’ staršev.

 • centurion

  Pod tem člankov pričakujmo zbor levih nickname
  pederajsov.
  no, pa začnimo, bi rekel Hugo…

 • Franjo Trojner

  Popačen volilni sistem je kriv, da lahko v nedogled mesto sekretarke/ministrce zaseda oseba iz obrobne stranke SD.Ta ministrca po treh referendumih še vedno ne sliši glas ljudstva, mimo volje ljudstva pač ne gre in tudi tokrat ne bo nič drugače. Na koncu koncev tudi naša USTAVA je samo skupek dogovorjenih pravil (pogodba) pod katerimi pogoji in na kakšen način smo mi vsi skupaj (narod) pripravljeni živeti skupaj, tako, da tudi enostransko tolmačenje ali spreminjanje USTAVE ne bo prineslo rešitve problema, lahko ga samo zaostri, kar si pa prav nihče ne želi, mar ne? Modro bi bilo, da ta ministrca odstopi in to TAKOJ, pa na žalost ne bo, kot to ni storila vsaj že 100 krat prej. Ja, na naslednjih parlamentarnih volitvah bo potrebno skrbno pretehtati odločitev komu oddati svoj glas in na volišča bo potrebno iti masovno, seveda, če si tokrat sprememb resnično zares želimo.

 • Domoljub in gej

  Dosti vas mam. Ne dovolim vam da se vtikujete v tuja življenja kjer se vas popolnoma nič ne tiče… Nihče ne bo vam osebno jemal otroka, kako pa jaz pridobim otroka pa je to popolnoma moja privat stvar. Brigajte se za svoja bedna življenja in pometajte pred svojim pragom.

  • RATATA

   A ti še žviš podgana buzefurska zaražena? Mrš golazen čefurantska!

   • Domoljub in gej

    Si ti patološko obseden z mano?

    • RATATA

     S kompletnim tvojim vlakecom… čuču

    • Vikhtor

     Zaljubljen je u tebe ;)

     • Domoljub in gej

      mam občutek ja, ker mi vedno sledi

   • God

    Haha papak en delas sramoto slovencem.

  • Peter

   Lepo si to povedal.
   Od kje ti ideja, da so naša življenja bedna in da tvoje ni, mi sicer ni jasno, ampak ti že veš, a ne?

   • Domoljub in gej

    Nekdo ki je srečen se ne ukvarja toliko z drugimi…

    • Peter

     Torej ti nisi srečen?

     • Domoljub in gej

      Sem

     • Peter

      Pa se toliko ukvarjaš z nami?
      Malček te zanaša, no.

  • luckyss

   Otrok ni stvar, ki jo kupiš v trgovini…
   Nimaš pravice do otrok, ampak ima otrok pravico do staršev in čim bolj normalnega otroštva..
   Otroci gejev so pač ( za sedaj) bolj izpostavljeni zlobi sovrstnikov…
   Zato je vaša potreba po otrocih vsaj sebična…

   • Satan

    Huda logika, ker so otroci gejev izpostavljeni zlobi sovrstnikov, so krivi geji. Haha al pa ce so krivi njihovi starsi zlobnih otrok?

    • luckyss

     Sploh ni važno kdo je kriv…problem je da so takšni otroci izpostavljeni..

     • Domoljub in gej

      Ni problem v izpostavljenih problem je v tistih, ki se norčujejo.Torej, najbolj normalno je živeti svobodno

     • luckyss

      Preprosto je egoistično imeti otroka, ki bo zaradi tvojih nagnjenj izpostavljen ..upravičeno ali ne..

     • Domoljub in gej

      Pogumno je imeti otroka, da greš preko primitivnih vzorcev in vzgajaš nove generacije…

     • luckyss

      Zate pogumno..za otroka pa stresno..
      Kupi si psa..

     • Domoljub in gej

      Otroka ne moreš zaviti v vato…

     • neny

      Kda se boš operiro? Lahk ti vstavijo maternico, sam pimpek ti bo še vedno ostal.

     • luckyss

      Ne more pa biti sredstvo v boju za tvoje pravice..

     • Domoljub in gej

      Pa kr nekaj bluziš, brigajo me tvoji očitki, starš bom odločil sem se in pika. dijo.

     • luckyss

      Ja, jaz pa ti pravim, da si egoist, pa pika..

     • Domoljub in gej

      Pa briga me kaj si misliš dijo.

     • luckyss

      Ja, tipično za egoiste ;)

     • Domoljub in gej

      Dijo

     • luckyss

      :)

     • Peter

      Boš videl, ko boš prebedel x noči, hihihi, no

     • Peter

      Pa kdo ti brani?
      Sem ti jaz kriv, če ne najdeš poti mimo glupih birokratskih zakonov, da dosežeš, kar si želiš? Madona, no.

   • Domoljub in gej

    Niti najmanj, moj otrok bo od tretjega leta treniral borilne veščine,da se bo znal zoperstaviti nasilju. Bom ga pripravil na življenje.

    • luckyss

     Ponavljam, otrok ni igrača..
     Dresiraš lahko psa, če hočeš z njim razglaševati svoj obstoj in krivico, ki se ti godi…

     • Domoljub in gej

      Se zavedam da ni igrača, bo pa pripravljen na produkte primitivnih staršev

     • luckyss

      Še vedno bo “poskusni zajček” pa išči izgovorov kolikor hočeš…

     • Domoljub in gej

      Ker pri heterotih pa otroci niso poskusni zajčki? fuzbal, pa to…

     • luckyss

      To družba sprejema in ni travm..

     • neny

      oj kam greš na šverc?

     • Domoljub in gej

      Te ne briga

     • neny

      PA ME BRIGA VEŠ. Zanima me koliko stane???????

     • Barack Bush

      Hej, če si gej, pusti otroke pri miru. Noben gej ne more normalno vzgajati otroka. To je skregano z naravnim pravom.

  • Peter

   Demokracija je skupek ljudi z različnimi mišljenji. V demokraciji obstajajo zakoni in pravila, ki urejajo življenje demokratične družbe.
   Če se ti s temi pravili, iz raznoraznih vzrokov, ne strinjaš, imaš več možnosti.
   Ena najbolj neumnih je tukaj vpiti, da “nas” imaš dosti in da ne dovoliš, da se vtikujemo v tvoje življenej, ki nas prav nič ne briga, če se razumemo, seveda, no.

 • luckyss

  Otroke je treba zaščititi pred nasiljem in predvsem pred spolnimi zlorabami, ki jim lahko uničijo življenje…
  Homoseksualci še niso nujno pedofili, to se pogosto pozablja..
  In katoliška cerkev mora nujno obsoditi pedofilijo v svojih vrstah, ter njeno prikrivanje.. (in jo KAZNOVATI)
  Sicer pa zagovarjam da mora imeti otrok mamo in očeta….ali pa enega izmed njih..To je družina, vse ostalo so umetne tvorbe, ki so za otroke lahko škodljive..

 • Domoljub in gej

  Tudi homoseksualci imamo pravico do zasebnosti in to kako pridemo do otroka je popolnoma naša privat zadeva. Res, vsak se naj briga za sebe pa bo svet lepši.

  • Peter

   No, točno to sem ti napisal spodaj. Svojo pravico do svoje zasebnosti še najbolj kršiš sam, če se razumemo seveda, no.

  • neny

   Otrok ti ni bil dan. Izsiljuješ naravo s pohabljanjem nedolžnih otrok. Pacek.

   • Peter

    Hm, pripravljeni so sprejeti svojo drugačnost, niso pa pripravljeni nositi posledic, ki jih ta prinaša.
    Čuden je današnji svet, no.

    • neny

     Itak, zunaj se ženijo ptički, pa je čisto naravno, da se. hehe.

     • Janez

      Ženijo se ptički s ptičkami,ne s ptiči in ne ptičke s ptičkami.

   • Domoljub in gej

    Pohabljanjem? To lahko napiše samo bolan um, če se moj otrok rodi zdrav in če mu nudim starševsko ljubezen je to največ kar otrok lahko ima, zagotovo bo odraščal v bolj zdravem okolju kot pri tebi…

    • Peter

     No, s tem si ga pa spet temeljiti usral, no.
     Kako lahko izjaviš kaj takega
     …zagotovo bo odraščal v bolj zdravem okolju kot pri tebi…

     • Domoljub in gej

      Tako, je, tako razmiljujoča oseba kot je neny bi mu bila slab zgled…

     • Peter

      Slab zgled za kaj? Kako veš, kako neny vzgaja otroke?

     • Domoljub in gej

      Ni potrebno veliko razmišljanja, le nekaj izjav in lahko razbereš celoten kontekst kako neka oseba funkcionira…

     • Peter

      Iz nekaj mojih izjav je nekdo danes razbral, da sem “peder”. Sori, njegova beseda, no…

     • neny

      kaj te moti, če ti povem, da nisi sposoben za otroka. Nisi pa fertig. Še kaj?

     • Domoljub in gej

      Pri eni uhi noter pri drugi ven…

     • neny

      UF MALI. Odrasti za otroke, sicer pusti jih na miru.

     • Domoljub in gej

      Pojdi drugemu pamet solit

     • neny

      Tebi jo je treba, ker ti je primanjkuje.

    • neny

     Kdo ti ga bo rodil? Kupil ga boš ali pa prešvercal gospodič?

     • Barack Bush

      In če je mati, lezbika in svojega otroka vzgaja skupaj s partnerko?

     • neny

      pa kako če je homi. A bo z lejzbi? Čudna grupacija, lahk pa majo sekto.

     • Barack Bush

      Kaj pa te jaz vem, gdo je kerega spola tu na portali.

     • macon

      Ja, lahko ga rodi.

  • Darth Vader

   otrok ni tvoja pravica ampak darilo narave in ljubezni bebček :)

  • kr en

   Točno tako, a kaj ko se “domoljubi” in kler tako radi vmešavajo v stvari, KI SE JIH NE TIČEJO !

 • centurion

  Levi homiči kot muha na drek,hehehe.

 • Peter

  Pa mi znaš ti, domoljub in gej, povedat, kaj bi sploh rad, no?

  • neny

   Maternico s fiko…;))))))))

   • Peter

    Ma glej, sam nisem negativen do drugačnespolnih. Povsem njihova stvar. Mi pa ni jasno, kaj bi radi. Da se uzakoni, da bodo moški rojevali?

    • neny

     škoda je naših živcev, ker ni normalno kaj bi radi, zato jim je treba to tudi povedati. Pri teoriji spola je možno vse…V šestem razredu O.š. se to že učijo. Celo to, da so dvanajstletnice spolno zrele, kar matere tolerirajo pri svojih hčerah….

  • Domoljub in gej

   Rad bi se poročil z mojim bodočim možem in imel tri otroke, skratka eno družinsko življenje v Sloveniji.

   • Peter

    Tri je veliko, boš videl, ko boš imel enega za sabo.
    Torej, moža še nimaš. pa že delaš probleme, predvsem sam sebi.
    Počakaj, vse še bo…če to hočeš, no.

    • Domoljub in gej

     Ne še zaenkrat…

     • Peter

      Ti si mene enkrat določu, da sem gay, če se ne motim?
      Ne, nisem gay, imam pa prijatelje ki so, nič me to ne moti.
      Kako se znajdejo na tem področju pa ne vem, no.

     • Domoljub in gej

      Aha

     • Domoljub in gej

      Si pričakoval, da te bom vprašal če je kateri samski? ;)

     • Peter

      Ne izzivaj, ker te bom spet blokeru, no…
      ne vem, če je kdo samski, se ne vtikam v njihovo intimno življenje…

     • Domoljub in gej

      Razumem

   • neny

    fuj….

   • sodnikisozločinci

    Ko bo rit rodila, prej ne.

    • Domoljub in gej

     Meni ga bo druga ženska, ne vem o kateri riti ti sanjaš?

     • neny

      Bo. kaka v Sudanu za par cekinov.

     • Domoljub in gej

      IZKORIŠČEVALKA VEČINE NAD MANJŠINO

     • Vince Blake

      A bejž no bejž? A ti bi pa rad, da bi manjšina diktirala večini? Vi pedri in lezbijke bi veliko več dosegli, če ne bi bili tako zelo agresivni. Mi je še dobro ostalo v spominu, kako ste pred zadnjim referendumom žalili in zmerjali s primitivci vse, ki se niso strinjali z vami. In dobili po pički, hvala bogu, da vas je narod spregledal.
      Mi gredo pošteno na živce ljudje, ki mislijo, da jim po defoltu vse pripada. Snowflake generaija. Nič ti ne pripada. Pripada ti samo to, da se legalno poročiš z osebo, katera ti je ljuba in se seveda tudi ona hoče poročiti s tabo.
      Drugače ti je pa že folk tule lepo povedal, da otroci niso karton z makaroni in oljem, katerega dobiš na rdečem križu ali pa na karitasu, če si ga sam ne moreš privoščiti.

     • Ana Job

      Pred tednom sem govorila z eno babico po poklicu učiteljico, katere sin in snaha sta posvojila črnca. Jamrala je, da je bil zelo drag, da so dali zanj, kar 10.000 evrov. Res grozljivo, da je človeško življenje vrednoteno na takšen način.

     • Vince Blake

      Ja, res je žalostno, ampak posvojitve so edina možnost za pare, ki po naravni poti ne morejo imeti otrok. Govorim seveda o heteroseksualnih parih. V teh 10 jurjih seveda ni bilo všteto človeško življenje kot tako, ampak verjetno stroški logistike, stroški agencije, razni davki…itd.

     • Nejc Ornik

      Greš v Indijo ali boš najel kak drug “biokontejner”, da ti bo rodila otroka?!

   • kr en

    Podpiram, imaš moj glas !

    • radames

     Sej nimaš glasilk!

   • macon

    Lahko, če jih bosta rodila. Zmenita se torej, kdo bo rojeval.

   • RATATA

    Poroči se s semaforjem in štepala bosta semaforčke vseh barv.
    Harakiri naj te zanima

    • Domoljub in gej

     Sory samo me ne zanimate poročeni

   • xtc

    Ni težav ;če uspe mož tebi po naravni poti narediti otroke_ni težav;bosta verjetno nobelova nagrajenca za napredek vgenetiki:
    Realno pa deviantneža in nič kaj več ŽAL:

  • kr en

   Sicer nisi menevprašal. Kaj bi pa ti rad, poleg tega da se vmešavaš v stvari ki jih ne razumeš in ki se te ne tičejo. A ti jaz govorim koga moraš imeti rad in koga moraš recimo voliti. Začnite se brigate zase, pa bo vsem bolje ;)

   • Peter

    Ti imej rad kogar hoćeš in kakor hočeš in nehaj težit s tem vsem nam, ki nas to sploh ne zanima.
    A jest teb težim, koga mam rad? Brigam se zase, dokler mi ti ne vletiš in začneš bluzit s svojo intimo, ki me, kot sem ti že stokrat pvedu, ne zanima. OK?

    • kr en

     Peter zakaj se tok obremenjuješ s tem kaj drugi počnejo v svojih spalnicah ? To ni ne tvoja ne moja stvar, kapiš ? A si vojerček ?

     • Peter

      Če bi bral, kaj sem do zdaj napisal, bi lahko ugotovil, da me niti najmanj ne zanima, kaj delajo v svojih spalnicah.
      Ker pa goniš nek svoj bluz in hočeš na vsak način provocirati z neko svojo namišljeno agendo, si pač od zdaj naprej nezaželjen sogovornik.
      Pa srečno hodi, no.

     • radames

      Iz spalnic hočejo tile tički prenesti na vso družbo, da bi se ravnala po njihovih željah. Jok!

   • Peter

    btw, o tem kaj jaz razumem in kaj ne, ti bogi trolček in provokatroček, pojma mimaš.

   • neny

    Geji ste pokvarjeni izrodki, ker nam vsiljujete svojo agendo. Za vašo spalnico se pa vsem j….Od Petra naprej…Zdravo jedro družbe skrbi za otroke, za prihodnost naše družbe, mater. S teorijo spola boste uničili svet. Pekleti divjaki levi. JASNO?

   • Mojca pokraculja

    Svojo ekstremistično ideologijo in regresivno dojemanje stvarnosti bi rad vsiljeval celotni Sloveniji.
    No way!

   • radames

    Ojej! Stvari razumejo samo pedri. Degeneriranec!

 • Antonius

  Vsi starši, ki jim je otrok največje bogastvo, bodo svoje nestrinjanje z zmazkom “družinskega zakonika” lahko izkazali na prvih državnozborskih volitvah.
  Stranka SDS in Primceva bodoča stranka sta edini garant, da bo zakon, ki bo dovoljeval tudi posvojitev v istospolno skupnost zavržen, zaradi popolnega zanikanja volje staršev, komu prepuščajo svoje otroke v slučaju njihove smrti.
  Če lahko ljudje za življenja darujejo svoje organe v slučaju prerane smrti, ne vidim razloga zakaj staršem ne dovolijo, da za življenja uredijo s svojimi najbližjimi posvojitev, če se jim kaj nepričakovanega zgodi.

  Matrna =ba, tile levičarji so pa zares brez srca. Edino, kar je nesrečnima starima staršema še ostalo po njuni umorjeni hčeri, jima mirno ukradejo in administrativno brezčutno, dajo nekim neznancem v plačano rejo.

  • Nejc Ornik

   Antonius, čista petica+!

  • Ana Job

   Za socialne delavke že od nekdaj hodijo prasice, ki nimajo nobenega čuta za sočloveka. V Zagorju je na šoli delovala brezčutna socialna delavka, njeni družinski člani z možem na čelu, so se pa ukvarjali s preprodajo drog. Samo preselila se je v drugo OŠ in še naprej opravlja delo. Prejšnja direktorica CSD-JA je pa na veliko prodajala Amway in vsakogar silila s tem.

   • soc

    Ime in priimek?

    • Ana Job

     Če si iz Zagorja, veš da se je to pred leti dogajalo na OŠ Toneta Okrogarja, ženska je bila skrajno brezčutna.

    • Ana Job

     Vpiši naslednje besede v internet: PEDAGOGINJI DVE LETI ZAPORA ZARADI MAMIL…

     • soc

      Txs!

     • Ana Job

      .???

     • Ana Job

      Oseba o kateri sem ti poslala link je sedaj lepo zaposlena v državni upravi na ZZZS, kot svetovalka. Življenje je lepo! Kajne?

 • VERZIFIKATOR

  Oseba Tri

  OSEBAMA 1 IN 2

  Vajina zakonska zveza
  omogoča posvojitev,
  jaz bom vajina stvaritev
  in naslednja moja teza:

  Z mano eksperimentira
  kakor s tretjo se osebo,
  da zadovolji potrebo,
  kdor narave tok prezira.

  Vidva mi homofilijo
  bi hotela privzgojiti,
  jaz pa kanim povrniti
  vama vse z evtanazijo.

  Sprejme se zakonodaja,
  ki rešitev omogoči,
  da otrok se sam odloči,
  kdaj oseba v smrt odhaja.

  Časa ni za sentiment,
  vama, ko bo čas, porečem,
  zlahka se oseb odrečem,
  vse je zgolj eksperiment.

  • Nejc Ornik

   Verzifikator je slovenski Shakespeare! Genialen si, prijatelj!!!

   • VERZIFIKATOR

    Hvala, Nejc.
    Res so okoli nas drame, ampak jaz jih žal ne znam pisati, le verze zmorem.

 • Nejc Ornik

  Otrok ima pravico odraščati v najbolj ugodnem okolju, ki je dokazano
  dom matere in očeta ali babic, dedkov in bližnjih sorodnikov, ko ni
  staršev. “Otrok je oseba, in kot tak nosilec človeškega dostojanstva in
  človekovih pravic, nedeljivo vezanih na njegovo osebo”, je decembra
  rekel Franci Donko in navajal Aristotela. Domoljubingej, otrok ni
  človekova pravica homoseksualcev in lezbijk!

 • Peter

  Slika zgoraj pa je z zadnjega festivala v San Remu, no.

  • Mojca pokraculja

   Matr kaj ni kr tam ostala, do naslednjega festivala ?

  • Mojca pokraculja

   Sm ti pozbla povedat ktero je zapela: Non ho l `eta….

 • xtc

  Nekateri čudaški komentatorji pač skušajo vsiliti svoj prav:
  Ampak realno;čudaštva;deviantnosti;iztirjenosi;bolezni itd so realnost s katero se pač moramo sprijazniti;smo pa dolžni omejiti širjenje tega čim boj:
  Kar je pač je nikakor pa ne širišoz skušaš sanirati: in zmanjšati nesrečo:

 • Vrhovni sodnik

  Zg. slika pa je iz dražbe prasic.

 • cosmosjasnovidec

  Kot pravi Jelinčič na posnetkih “Bez cenzure; so v naši vladi skoraj vsi privrženi istospolnim partnerjem in od tukaj izhaja podpora uveljavitve homosexualnosti”
  Kar počnejo ti buzeranti in lezbače je njihova stvar in naj to počno nekje doma za zaprtimi vrati ne pa,da prirejajo neke “parade ponosa”.
  Na kaj so ponosni?Na to da so buzeranti in lezbače?To je namreč daleč od ponosa ampak je tole obratno sramota.Torej naj raje navedejo “PARADA SRAMOTE”.

  • Ana Job

   Če se bo ta pedrska sodrga še nadaljnjo tolk uveljavljala, bi bilo smotrno, da še mi, ki smo normalno usmerjeni naredimo ,, Parado normalnih,, in se sprehodimo po Ljubljani. Janković se nam zanesljivo ne bo pridružil, ker ga plačuje pedrski lobi.

 • cosmosjasnovidec

  Ali ima tale Kopačka sploh kakega dedca kar dvomim,ker je antipatična kot podgana tako,da ima verjetno kako cigansko lezbačo verjetno kar sestro od tistega cigana “foglofega tumpeka” znanega kuhalca ciganskih golažev.

 • radames

  TAKE CSD je treba TAKOJ ukinit. Ti CSD delajo samo škodo.
  Kopačka pa je zopet zrela za interpelacijo. Pod nujno. In potem nikoli več ne bi
  smela politično delovati. Ta baba je sramota za Slovenijo.

  • Ana Job

   In ogaben hreščeč glas ima,da je ni za poslušat. Otroke ji drugi gor spravljajo,nima prav nobenega materinskega nagona prirojenega.

 • sunday

  seveda je zmazek, če pa je cela vlada en sam zmazek!!!

 • mannuro

  bo potrebno froce poskrit! Ker kot je meni znano, tale ministrica rada krade otroke. Saj vemo kje bo potrebno latnega otroka iskat, če zgine. Menda ne pri teh “enako” usmerjenih ljudeh – ne bi bil rad žaljiv. Očitno se obetajo cajti, ki so jih mel v Avstraliji še pred kakimi 70 leti, pa se še vsi zgražajo. Saj poznate tisto o krajah otrok, domorodcem. Evo to se dogaja sedaj v Sloveniji. Skrijte froce!

 • Poštenje velja

  Če ga piše ločena kuzla, ki sovraži vse okoli sebe drugega ni za pričakovat.

 • plamen100

  pa ta ni sama sposobna imeti druzino in ze zaradi tega nima kaj iskati na taksnem ministrstvu, ce bi seveda slo za normalno drzavo. Se leto dni pa bo letela iz polozaja pa tudi zakon ce ga bodo sedaj sprejeli se bo potem spremenili!!

  • Vera

   Ima dva otroka, ki ju čez vikend daje bivšemu možu , da je lahko sama prosta .

   • plamen100

    Mater je ogabna, to so ti t.i. novi kadri neoliberalisticno izsolani na FDV ali pa na filo fakulteti kjer povsod predavajo 80 letni komunisticni profesorji natonpa dobimo ven kadre ki danes se za rusijo niso primerni. Med njo in npr Kresalko, bratuskovo ni nobenih razlik , tem ljudem druzina nic ne pomeni kar je v skladu z neoliberalizmom ki je v Slovenji le nadaljevanje 15 letne vladavine liberalizma kjer so jim orgije z bulmastifi pomenile vec kot druzina. Skratka vse to je izrojeno, ze 20 let ima Slovenija cisto izrojen politicni sistem in to na vseh podrocjih od morale in prava naprej!

    • Ana Job

     Seveda so popolnoma izrojeni, normalni ljudje ne bi sprejemali takšnih zakonov! V vladi je kup homičev, ki so tam za to, da delajo usluge svojim pedrskim in sodomističnim prijateljem. Primer bulmastifi je tipičen primer neupoštevanja zakonov, ko je lezba dobila nazaj pse, da jih je lahko nadaljnjo zlorabljala skupaj z ljubljansko pedrsko elito na čelu.

 • sončnica

  …kaj je baba delala v janševi koaliciji??…sranje,ja…ampak takrat je bila super

  • MižekFiga

   Te BABE nikoli bilo ni v Janševi koaliciji !!!

 • tarantela

  Naslov je čisto zavajanje. Kogar zanima, danes je prenos sejo o predlaganem Družinskem zakoniku. Seja pravkar poteka na 3. programu TV Slovenija.

 • APMMB

  Družinski zakonik je podoben po ustavi, saj zajema vse državljane in to od spočetja pa vse do smrti.
  Torej tiče se vesh nas, ki živimo v Sloveniji, pa naj bomo njeni državljani, ali ne, pa tudi, ali smo Slovenci, ali ne.
  Tako pomemben zakon bi moral biti sprejeti z veliko večino, vsaj takšno, kot jo predpisuje sprejetje ustave, ali ustavnih zakonov.
  Za to je odgovorna pred vsem koalicijska večina. Ta mora poskrbeti,da je upoštevanih čim več pripomb, tudi opozicije in gibanj, ki delujejo v okviru strank, ali civilnih združenj.
  Razprava na ustreznem odboru, ki je večeraj potekala v državnem zboru pa je pokazala zelo, zelo klavrno sliko in zelo nizko, da ne rečem, škandsalozno nesramno držo koalicije.
  V uvodu se je zglasilo kar nekaj razpravljavcev iz tako imenovanega desnega pola, tudi takšnih z izrazito krščansko usmerjenostjo. Krščanska kultura je še vedno prevladujoči elemant slovenske družbe, pa naj si to priznamo, ali ne. Temeljna načela krščanstva so še vedno prisotna pri večini prebivalcev Slovenije.
  V kolikor bi imeli v Sloveniji demokracijo, bi se vsaj del teh načel moralo znajti v obravnavanem zakonu.
  Opaziti je bilo, da se je “desnica” temeljito pripravila na zakon, do potankosti proučila osnutek in podala mnogo koristnih in sokrajda nujnih pripomb, vse z namenom, da bi zakon kar najbolje služil vsem prebivacem Slovenijie, berez izjeme in ne gelda, na spol, raso in vero.
  A kaj, ko so vsi govori izzveneli v prazno. Potem, ko se je “desni” pol izčrpal, so se začeli pojavljati goovorci kolaicije, med katerimi je zopet bestel znani puhloglavež Jani Moederndorfer.
  Ta je sramota slovenske politike in parlamenta. Glede na to, koliko političnih strank je že zamenjal in koliko jih še bo, samo, da mu bo omogočeno bevskanje, sam izpričuje, da je navadna driska, ki steče tja, kjer je še prostor.
  No, on je pač prvi med enakimi.
  Kolacija se je obnašala, tako kot vedno. Obnašala se je kot absolutna oblast, ki lahko počne kar hoče, saj ji to zagotavlja parlamentarna večina.
  V tem pa je osnovni problem. Družba ni le kolaicijia, prebivalci Slovenije niso le kolaicija. Kot sem omenil, zakon je namenjen vsem, ne samo koaliciji.
  Tega seveda blebetajoči Moedendorfer ne ve in ne razume, ker je prevč omejen in narcisovsko zagledan sam vase. Podobno se tega ne zavedajo tudo poslanci in poslanke kolaicije in zato so kot valjer povozili vse pripombe, vse nasvete, vse predloge, da tudi prošnje je bilo slišati v razpravi.
  Kolicija je še enkrat, kot mnogokrat prej, poteptala demokracijo v Sloveniji. Poteptala pa ni le demokracije, poteptala je tudi dobršen del državljanov, državi pa naredila ogromno škode, saj bo zakon, če stopi v veljavo bolj škodil, kot koristil družbi.
  Skratka: kolicija je spodrezala vejo na kateri sloni naša družba.
  Kaj belogardisti, kaj izdajalci: KOLICIJA JE TISTA; KI UNIČUJE SLOENIJO!

  • Ana Job

   Se strinjam s tabo. S krščansko usmerjenostjo slovenskega naroda ni prav nič narobe, saj uči spoštovanja in osnovnih moralnih vrednot, ki jih levi pol ne bo nikdar osvojil. Möderndorfer je pa sramota za parlament, še nikoli ni povedal ničesar pametnega. Pedrski lobi mu polaga na jezik, kaj mora govorit in to ponavlja kot papiga.

 • MižekFiga

  Predlagam “Predvolilno koalicijo” za NOVI in POŠTENI družinski zakonik. Sedanji predlog bo zaradi “politične stabilnosti” zagotovo sprejet. Ker seve, da državljani ne potrebujemo komunistično sprenevedanje in s tem uničevanje nacionalne države naj se zato pobriga naslednja naša EU vlada v nacionalni nekomunistični državi.

 • cosmosjasnovidec

  Prekleta spaka antipatična ali še ne bo crknila ali ji pa nekdo oddtrgal te psihično zblojene betice?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!