Novi tožilski škandal? Košič trdi, da je znani tožilec Stanislav Pintar izsilil priznanje psihično labilne Tovšakove!

Hilda Tovšak je priznala krivdo in dobila leto in pol pogojno. Zaradi njenega priznanja se je delo tožilstva zelo olajšalo. (Foto: STA)

Hilda Tovšak, nekdanja direktorica Vegrada, ki je na Igu prestala polovico osemletne zaporne kazni, se je sredi februarja spet znašla na celjskem sodišču. Tam bi se morala zagovarjati zaradi suma poslovne goljufije, s katero naj bi družbi Tames in Zeko oškodovala za več kot 350 tisoč evrov. A namesto zagovora je Hilda Tovšak, povsem nepričakovano, priznala krivdo v omenjenem primeru!?

V zameno za priznanje krivde ji je celjski tožilec Stanislav Pintar ponudil sporazum, po katerem bi bila nekdanji direktorici Vegrada izrečena pogojna zaporna kazen enega leta in dveh mesecev. Sodnica Marjana Topolovec Dolinšek je priznanje Hilde Tovšak sprejela in v celoti potrdila predlog sporazuma, ki ga je pripravil Pintar.

Košič je prepričan, da je tožilec priznanja Tovšakove izsilil
Na takšen sodni epilog pa se je nedavno ostro odzval Matej Košič, nekoč bližnji sodelavec Hilde Tovšak, ki je prepričan, da je tožilec priznanja Tovšakove izsilil in “iztržil” ter da ona omenjenih poslovnih goljufij v resnici nikoli ni izvršila. Zaradi tega je Košič celjskega tožilca ovadil in okrožnem državnem tožilstvu predlagal, naj razišče naznanjeno kaznivo dejanje. K ovadbi je priložil več Pintarjevih izjav, ki so jih objavili mediji, v katerih je državni tožilec večkrat zatrjeval, da v omenjenem primeru Hilda Tovšak ni ravnala z namenom, da bi se okoristila.

Pintar je celo dejal, da se je med pogajanji o priznanju krivde z obtoženko in njenim zagovornikom Dušanom Tankom prepričal, da je Tovšakova v te posle šla zato, da bi objekte dokončali in jih prodali ter z iztržkom poplačali podizvajalce!!! Tovšakova pa je ob priznanju krivde okrcala banke, v prepričanju, da se sploh ne bi znašli na sodišču in bi lahko poplačali upnike, če bi bile te dovolj pametne in bi ji dovolile, da proda stanovanja v Celovških dvorih leta 2009.

In zakaj je potem obsojena direktorica propadlega gradbenega podjetja priznala krivdo, če v resnici ni ogoljufala omenjenih družb? Zato, ker je, kot trdi Košič, tožilec Pintar izkoristil njeno slabo gmotno in psihično stanje ter jo pripravil, da za izjemno nizke kazni kot po tekočem traku priznava kazniva dejanja, tudi tista, ki jih dejansko ni naredila! Tako naj bi Tovšakova Košiču januarja lani na sodišču, kjer je potekalo sojenje v zadevi “Hiša Dimic”, povedala, da je priznala krivdo v zadevi “Hypo” zato, ker nima sredstev, da bi si lahko privoščila plačila dragih odvetnikov.

Priznava tudi stvari, ki jih ni zagrešila
Še več, razmišljala naj bi, da v zadevah, ki jo še bremenijo, na isti način prizna krivdo, pa čeprav dejansko ni kriva. Zaradi vseh postopkov je Hilda Tovšak menda tako finančno preobremenjena in verjame, da bi bilo zanjo najugodnejša možnost, da kazniva dejanja prizna in tako po hitrem postopku zaključi s temi neprijetnimi stvarmi.

V izjavi, ki jo je priložil k ovadbi, je Košič še zapisal, da mu je Hilda Tovšak večkrat na sodišču omenjala zadeve, ki naj bi jih tožilec pripravljal zoper njega in mu ponujala, da mu vse to lahko posreduje prek e-pošte. Tako naj bi se Košič lahko ustrezno pripravil na zagovor. A kot sam trdi, je ponudbo zavrnil, v prepričanju, da gre zgolj za konstrukt in ker je verjel, da mu Hilda Tovšak skuša “pomagati” v dogovoru s tožilcem.

A zakaj bi ugledni državni tožilec, ki v slovenski javnosti velja za pomembno javno osebo, vredno zaupanja, izsiljeval od Hilde Tovšak priznanje krivde za goljufije, ki jih nikoli ni zagrešila? Zakaj bi s tem tvegal svoj javni ugled? Košič verjame, da je Pintar to počel prav zato, da bi si v “Sloveniji utrdil sloves prvega borca proti gospodarskemu kriminalu”.

Kot  se je sam hvalil, je Hilda Tovšak (po njegovi zaslugi) v zaporu že štiri leta,  kar je Pintar označil za svojevrstni rekord na področju kaznovanega gospodarskega kriminala. Morda pa tudi zato, da bi priznanja Hilde Tovšak izkoristil pri sojenju drugim obtoženim. Ne glede na to, da priznanje Tovšakove formalno ne bi smelo vplivati na presojo krivde drugega, je dejstvo, da takšno priznanje v očeh javnosti pomeni dejansko obsodbo tudi drugih soobtožencev, je prepričan Košič. Zato bi moral znati državni tožilec prepričljivo razložiti, zakaj je Tovšakovi vsilil omenjeni sporni sporazum, če tudi sam verjame, da je vse počela brez goljufivih  namer in v dobri veri.

Pa da ne bo pomote: Tovšakova ni noben “biser” in je Vegrad oz. poslovne odločitve v zvezi z njim dostikrat vodila po robu zakona, a to še ne pomeni, da ji v “pravni državi”, kar naj bi bila tudi Slovenija, lahko nekateri preveč ambiciozni tožilci nekatere druge zadeve, ki jih ni zagrešila, še dalje (nezakonito) obešajo za vrat. Samo zaradi tega, da bi se (samo)promovirali.

Politikis.si

 • francelj3

  Nov tožilski škandal (ne pa novi).

 • bolimeđoko

  Kaj v resnici je slovensko sodstvo in tožilstvo ve le ta, ki ga je okusil na lastni koži.

  BOJTE SE, NAŠIH SODNIKOV IN TOŽILCEV !!!

  • b323130

   Ja, nič ni od njih. No, edino, če je kakšnega Slovenca treba zjebat, za to so pa dobri. Za pomoč pri umoru učitelja iz koristoljubja sta 2 Albanca dobila pogojno kazen in družbeno-koristno delo. Banda

 • Darth Vader

  je bla tko psihično labilna, da je leta 2011 sedela v hotelu kempinski v savudriji za mizo s košičem, lovšinom in panarinovo iz rusije in se dogovarjala za prodajo hotela kempinski savudrija rusom za 35mio eur……

 • indijanka

  Dejstvo je, da smo izgubili zaupanje v sodstvo. Ampak, to da je Tovšakova na tleh priznala krivdo, je pa bosa. Če bi bila nedolžna, pa itak ni, bi to lahko dokazala v postopku brez dragih odvetnikov. Razen tega so škodo in sum goljufije prijavila nasedla podjetja. Ali v zaporu razmišlja, kako bo povrnila ljudem vsaj tisto, kar jim je ukradla? Ne smem se niti spomniti, kako so ji bili delavci prepuščeni na milost in nemilost. Koliko ljudi trpi zaradi nje. To, da tožilstvo sploh lahko sklepa z njo neke dogovore in jim sodnica v imenu naroda to dovoli, je katastofa. Narod ji tega nikoli ne bi dovolil.

  • Nata

   Navadno se s teboj strinjam. A, tule pa ne.
   Praviš……dragi odvetniki. Ja, že, že ? Ravno ti imajo veliko izkušenj pri branjenju lumpov. In Hilda je lumpa………ampak……..
   Joj, draga Indijanka? Narod ? Narod si že piše sodbo sam !!

   • indijanka

    Nata, oškodovanje je materialno dokazano. To ni zgodba izmišljene Patrie.

    • Prle

     Draga indijanka, Patria ni izmišljena, gre samo za nesposobnost tožilcev, ki se niso hoteli dokopati do dokazov. Avstrija je bila pri pridobivanju dokazov o obstoju Patrije bolj dosledna.

    • Nata

     Joj, tega niti mislila nisem. Kaj šele napisala.
     Dala sem samo primerjavo o enakosti in enakih dolžnostih državljanov.

     • indijanka

      Nata, tvoje srce je preširoko. Omenjena ni na nobenem dnu. Nikoli ni pokazala sočutja do ljudi, ki jih je prizadela. Žanje tisto, kar je sejala.

     • Prle

      Nata se pa ne drži dogovora! Ha, ha.

    • Prle

     A je torta že naročena, danes bo padel 15 tisoči?

  • tzt

   Po moje gre Tovšakovi samo zato, da čimprej pride iz aresta. V zameno za priznanje se zmeniš za pogojno kazen. Obravnave so hitro končane in ni nobenega rizika za podaljšano bivanje. Win win situacija. Pa tudi stresa je manj.

   Ko je goljufala ni trenila z očesom, zato tudi zdaj ne bo. Važne so ji samo osebne koristi.

 • Prle

  Če prav razumem, se Janša lahko zahvali nesposobnemu sodstvu, da ne ždi na Dobu.

  • Irena

   Ali ne moreš brez Janše!!???

   • Prle

    Ne, Ivan Janša zvani Janez je pač oseba, ki se ga mora človek spomniti vsak dan. Se ga ti ne?

    • Irena

     Zakaj pa,ali je gradbinec? Drži se teme,sodišča pa so sam dobro veš kaj

     • Prle

      Saj ravno zato, Ivan je redna stranka na sodiščih, zato njegovo ime danes sovpada s temo. Jasno pa je, da se strinjam, da sodišča sodijo v dobro tajkunov in politikov, malo manj dobro, pa v korist navadnega državljana.

     • Jaka Sraka

      Tebi marsikaj NI jasno.

     • Prle

      Dejstva govorijo v mojo prid, mar ne?

     • Jaka Sraka

      Da, PRIDANIČ!

     • Prle

      Moram reči, da me tvoj odgovor zelo žalosti in čudi.

     • Jaka Sraka

      Žal, nič te ni prida…

     • Nata

      kATERA DEJSTVA PA ??

     • Prle

      Že to, da se pojaviš na sodišču je 50 : 50. se pravi, tam se tehta kriv nekriv, pogojno kriv, dejansko kriv pa ne morejo dokazati.nedolžnih na sodišču ni, razen Milice Makoter, ki je ubila svojega moža, ki ga ,če si iz Prekmurja lahko ubiješ brez kazni. Upam, da ženske iz Prekmurja ne berejo tega.

     • Nata

      Vendar je pa tožarjenje ena velika slaba lastnost Slovencev-enk.
      Seveda hodijo tja zaradi vsake malenkosti. Ne samo zaradi kakšne resnične krivde, ali krivice.

     • Prle

      Tukaj sva pa prišla na skupno točko.

     • Irena

      Nedolžnih na sodišču ni????!!!!!!

      Vsi so nedolžni,dokler jih ne obsodijo. Malo si preberi,pa ti bo mogoče kapnilo.

     • Prle

      A si ti bila kdaj, vsaj osumljenka za kakšen prekršek?

     • Irena

      Res ti marsikaj ni jasno ali pa provociraš. Tudi tega bo enkrat konec. Mogoče (sem večni optimist) boš enkrat spregledal ali pa si …..

     • Prle

      Nad tvojim komentarjem, bi lahko samo zamenjala tvoje in moje ime, pa smo tam. Razmisli.

     • Irena

      Kar misli si

     • Prle

      A nočeš, a nisi sposobna?

    • Jaka Sraka

     Zidar pa je bil gradbinec, pa so nanj pozabili.

     • Prle

      Tako je, sodišča na nekatere namerno pozabijo.

     • Jaka Sraka

      Tudi tebe so zgrešili.

     • Prle

      Spaka, pardon Sraka, zakaj meniš, da so mene pozabili, si želiš, da bi sodišča začela obsojati nedolžne državljane namesto pravih krivcev. Tvoj cilj je, da naj bi jaz odsedel kazen namesto Ivana, boste pa že med vami našli prostovoljca, ki se bo žrtvoval zanj. Ti se ne bi?

     • Jaka Sraka

      Preveč masla imaš na glavi, bebček…

     • KIKI

      In velika podkupljiva baraba! Nočejo
      se spraviti nanj, ker so vsi rdeči
      zajedalci zraven! Vsakemu je dal
      za en “špricar” …a njee?

    • rubec

     A tale Ivan ki ga tako vztrajno ponavljate naj bi bila vaša levakarska žaljivka ali kaj. Mogoče celo kakšno tajno geslo za na javko bumbar?

     • Prle

      Najprej govoriš v množini, nato pa na koncu napišeš besedo bumbar v ednini, si mislil sebe? Množina od bumbarja je bumbarji.

  • Jaka Sraka

   Jasno da, saj vse zastaralo.

  • bolimeđoko

   Zakaj pa ? Dokaži mu eno samo kaznivo dejanje !

   • Prle

    Nisem sodnik, si morda ti? Zastonj ni hodil po sodiščih.

    • bolimeđoko

     Ni hodil zastonj ne, ampak ga je to drago stalo.

     • Prle

      Saj ni plačal iz svojega žepa.

     • Nata

      a te to plačevanje iz naših žepov moti samo pri J.J. ???

     • Prle

      Ne, ampak vsi so isti, nihče ne plača iz svojega žepa. Verjemi.

     • Nata

      Verjamem…….vem !
      Vem pa tudi, da se ti ne da napisati vseh, a ne ? Bi prostora zmanjkalo.Pa preveč tvojih bi bilo zraven !

     • Prle

      Jaz mojih nimam, pravzaprav jih nisem pripravljen zagovarjati za vsako ceno. najprej premislim s svojo glavo , nato šele z njihovo, nato šele sodim, Ti ne bi isto?

     • Nata

      Ne, jaz sem pa do svojih malo pristranska.
      A, glede na tvoje pisanje bi težko razbrala, da svojih nimaš.

     • Prle

      Moja mantra je samo Ivan in moje mnenje je, če bi imela desnica drugega karizmatičnega vodjo, bi pometla na volitvah, tako boste pa pristali tam pri 15%. Tako je to, ko je stranka ujetnica svojega vodje.

 • Irena

  Hilda je samo kolaterarna škoda pri vseh rabotah gradbincev. Kje so pa vsi ostali z veliko večjimi dolgovi do bank??? Ni nedolžna,a ni delala sama.

 • Ana Job

  Kolk je pa tale Hilda ena ogabna ženska. Še tisti denar, ki so ga njeni delavci dajali v sklad za primer smrti je pokradla packa nemarna! Res je gnoj od človeka!

 • tarantela

  Menim, da je Hilda Tovšak kriva za marsikatero lumparijo, najhujša se mi zdi ta, da je kradla iz solidarnostnega sklada delavcev. Po drugi strani pa je tudi marsikomu kanilo v žep prav zaradi Hildine “radodarnosti”. Nihče ni raziskal, zakaj je kar zajetno vsoto podarila mestu Ljubljana. Je bilo to iz “ljubezni” do mesta, ali pa zato, da je pridobila dovoljenje za gradnjo celovških dvorov? Nekdo se pa hvali, kako dela vse za razcvet Ljubljane. Lahko je delati z denarjem, ki ga kdo “podari”. Zakaj pa nihče ne podari kakšnemu bolj zakotnemu kraju?

 • Ana Job

  Slovenskih sodnikov se je treba bati, ker je pravica v Sloveniji resnično slepa in gluha.

 • Unikatna

  V takšni zadevi kot primer Tovšakove, je krivcev več! Najbolj pa so bili oškodovani delavci!!!

 • tarantela

  Zakaj Hilda ne pove, komu vse je pripomogla do nedovoljenega denarja? Imam občutek, da sedi še za druge, medtem, ko so lumpi na svobodi. Jo je strah povedati, ali pa je res ob živce? Spominjam se Jankovića, kako se je sončil v njeni bližini. Takrat je podarila Vegradov denar mestu Ljubljana.

  • Nata

   + + + + + + + + +

  • KIKI

   Res je! Po moje so ji te barabe obljubile kot protioslugo za molk raj na zemlji, po
   odsluženju “kazni” . Vsi direktorji in politiki F21 so jo nategnili, ona pa je verjela,
   da jim je enakovredna in – nastradala!
   Za sodstvo pa tako ali tako vemo na čigavi strani je!

 • Jaka Sraka

  Košič ni bil nič boljši.

 • centurion

  Tako je, če retardirani, nesposobni, leni in pokvarjeni
  študentje bavconovega prava zasedejo položaje po
  politični liniji in usmerjenosti.
  Kar je bilo sposobnega in strokovnega je šlo med odvetnike.

  • bolimeđoko

   Odvetniki pa so se zlizali s sodniki in tožilci.

 • bolimeđoko

  Hilda je pravnica in dobro ve, kaj počne in zakaj .

 • Prle

  Hilda bi morala za svoje rabote sedeti najmanj 30 let s tem, da bi ji pobrali vse premoženje. Ob taki kazni, bi za vsako leto znižanja kazni hitro zapela, kdo in koliko je imel ob tem koristi. Tako bo pa odsedela še leto ali dve na odprtem oddelku, kjer bo več doma kot v zaporu.

  • bolimeđoko

   in vse nagoljufano premoženje ji bo ostalo.

   • Prle

    Ona je ista zgodba kot Kordež, priznaš krivdo, dobiš par let, milijoni so pa poniknili.

    • dež

     Še malo pa bodo iz Karitasa in RK začeli obiskovati te reveže.

     • Prle

      Jasno denar so skril, pogodili so se z državo, rezultat tega pa so mile kazni. Kordež je bil viden doma za vikende, še preden je prišel na odprt oddelek.Tako, da jim hudega ni.

     • skrajna resnica

      se vidimo torej pred sodiščem

     • Prle

      Prava odločitev.

  • karpelec

   Po vseh teh letih in zablodah bi morala biti odlična operna pevka.

 • totex39

  Tovšakova je pokradla druge, sebi pa je ustvarila bogastvo, zelo pretkana ni kaj.

 • dež

  Pintar, “ugledni državni tožilec, ki v slovenski javnosti velja za pomembno javno osebo, vredno zaupanja” – kje ste pa to pobrali ? Lepo vas prosim, da se ne norčujete iz obiskovalcev tega portala. Ne poznam nobenega tožilca v tej državi, ki bi bil ugleden, še manj vreden zaupanja.
  Kako je že Vera Mejak rekla za Ferlinca, “najbolj nesposoben pripravnik ever” in da jo prime, ko gre mimo sodnije, da bi šla gor in mu primazala eno okrog ušes.

 • Nata

  Trapa neumna…….sedi za druge, ali pa se boji za svoje življenje.
  Da pa je prvo in edino jagnje, ki so ga žrtvovali…………vemo zakaj.Je bila pač tajnica stranke Peterleta, ki bi ga cela Slovenija najraje utopila v žlici vode. Ta je tudi ene vrste koleteralna škoda.
  Povejte mi, kdo od silnih gradbenih baronov ” sedi ” ??
  Tisti, ki je zafural Primorje, se je šel samo malo ohladit, oz., da se je javnost malo ohladila. Že dolgo je zopet na svobodi. Poznamo pa glavnega. Z denarjem od uničenih podjetnikov, katerim ni plačeval, si lahko privošči odvetnike in zdravnike, pa še kakšne strice, no ??
  Torej ? Hildica……potunkaj hudirje !!

  • mona lisa

   Res je da bi jih moglo bit doživljensko kaznovanih in seveda tudi z odvzemom premoženja še dosti. A z nečim pa se ne morem strinjat in to da bi bila Tovšakova jagnje. Je pohlepna volkulja ki je marsikomu izpila kri in si zasluži kar jo je doletelo. Še več ob vse premoženje bi morala biti ta lopovska sraka.

   • Nata

    No, bom morala popraviti ??
    Kaj je torej bila ?? Žrtvovana goljufiva krava ? Bo to bolje ?

  • indijanka

   Nata ali jo ti sploh poslušaš? Celovške dvore, ki jih je sama zastavila za posojila bankam je hotela prodajat tretjim in poplačevat četrte. Še dobro, da imamo elektronsko zemljiško knjigo in so ljudje osveščeni. Koliko ljudi bi brez tega nasedlo?

   • Nata

    Kako, poslušam ?Berem in razumem.
    Vendar sem prepričana, da ženska prav nič ni naredila brez blagoslova nekaterih drugih gradbenih veličin !
    Samo to sem hotela z mojim zapisom.
    Nikogar od teh tičkov ne zagovarjam, no ?
    Moja velika prijateljica, katere oče je bil podjetnik, ki je zaradi težav in stečaja podjetja, umrl – mi je takrat veliko povedala. Tako da……..

 • Olga

  Tega sodstva ne priznavam! So sramota za Slovenijo!
  Kdaj bo na vrsti Forum 21 in njihove barabije? Kdaj bo na vrsti Janković? Kdaj bo na vrsti Kućan za denar iz Elana in udbovske zlocine?
  Kdaj bo konec MONTIRANIH političnih procesov proti članom opozicije in osamosvojiteljem?
  Kdaj bodo odgovarjali tisti, ki so jugogenerale osvobodili vojnih zločinov in jih celo nagradili s priviligiranimi penzijami, čeprav niso vplačali niti centa v slovensko pokojninsko blagajno????! Kdaj bo odgovarjal večni Papež na SPIZ-u, ki je to dovolil????

  • Prle

   Gospa Olga, takoj jutri bomo začeli s procesi proti omenjenim zločincem, če posedujete kakršnekoli dokaze, lahko se jih tudi izmislite, nam jih še danes do 15 ure dostavite, lahko tudi anonimno. Hvala za vaše sodelovanje.

   • Olga

    Udbovci imate vse na razpolago! Lahko si tudi sami izmislite, saj tako delate za politične nasprotnike!

    • Prle

     Priznam, razočaran sem nad vašim odgovorom, toliko komentirate po portalih, pa nimate nobenih novih dokazov proti levim zločincem. Kar pišete je vse v prazen veter, svetujem vam, da greste ven na zrak, da spočijete svoje živčke, nato pa se posvetite klekljanju ali kvačkanju. Boste imela več od tega. Kot priča pa ne bi prišla pred sodišče?

     • bolimeđoko

      Prinesi nazaj dokaze, ki ste jih po osamosvojitvi uničili pa ti jih bo takoj pokazala.

     • Prle

      Sklepam, da si pameten, pa mi razloži, kako se uničeni dokazi spet pojavijo. Aha, rad gledaš filme.

     • bolimeđoko

      blebetalo.

     • Prle

      To je pa prej risanka, kot film.

     • Olga

      Diskreditacija! To je vse, kar znate!

     • Prle

      Hvala enako.

     • Olga

      Ker obstajajo kopije! Te so med drugim se v Beogradu! Zato pa vsi z maslom na glavi priviligirajo Srbe v Sloveniji, začenši z jugogenerali! Udbovsko izsiljevanje??!! Arhivi bi morali biti javni in dostopni vsem, zaradi izključitve možnih izsiljevanj! Vsak, ki je bil vpleten, je ranljiv!

     • Prle

      Pa koga zanima, kaj je nek partijski funkcionar bleknil 40 let nazaj?

     • Olga

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-

     • Prle

      Ali tole pomeni, da si nepismena?

     • primsek

      Miha Brejc v svoji knjigi Vmesni čas piše, kako je odnašal cele dele arhiva domov.Verjetno v predelavo. Vemo, da je bil prvi notrnanji minister soprodajelc orožja Bavčar, tudi on je imel dostop, tako da natolcevanja, da so obremenilni deli izginili, ni čista izmišljija

     • Olga

      Malo berite! Ne samo svoje! Jaz berem oboje! Žalostno je, da tisti, ki sodijo, sodijo brez DOKAZOV! Človeka, ki je pričal, da je Kučan dobil marke v Elanu, so zaprli! Zakaj? Ker se partijske šefe ne sme nadzorovati?!!! Vi zaupate sodstvu?

     • Prle

      Draga naivna gospa Olga, ko se tala denar ni prič, če vi mislite, da jih je polna pisarna, se motite. Pa tudi, če sva prisotna dva, vi in jaz,vi meni daste kovček poln denarja, čez eno leto me boste pa obtožili, da sem prejel poln kufer denarja. Dajte no.

  • bolimeđoko

   Narod vse to plača !

   • Olga

    Mislim, da je zadeva že tako daleč, da bodo morali vpleteni tudi odgovarjati!

  • janez55

   Kdo je že rekel: “Ja ne priznajem ovaj sud?”

   • primsek

    Janša? S protesti pred Puščavo in zdaj pred sodiščem?Z blatenjem sodstva, z izogibanjem razpravam?

 • daresi

  Mah, iz vsega se v tej držav naredi afero.

  • Nata

   Seveda. Aferice vseh vrst prav pridejo samo enim !! Da lahko vladajo še naprej, čeprav bi morali že zdavnaj odleteti .

 • mona lisa

  Dajte no zdaj pa bodo vse obrnili in na koncu bo Tovšakova sraka še dobila odškodnino. Taka je naša pravica v gnili Sloveniji.

 • yetibanned

  Boga, boga Hilda…

  • sprehajalec

   Vae victim.

 • sončnica

  …mooollliiimmoooo….

 • domovina mili dom

  F21 uporablja kanon futer v Tovšakovi, Kordešu, Bavčarju, Šrotu, za katerim se generali skrivajo. Seveda pa niso nič krivi Rigelnik, Golubič, Tajnikar, Mencinger, Petrovič, Pavček ,Golob, Jankovič. Vsi, ki so iz general štaba so nedotakljivi.

 • karpelec

  Načelo, bolje drži ga, nego lovi je vsekakor bolj priročno in manj naporno.

 • sončnica

  ..sej,hilda bo pol posvečena v sveto hildegarde…ane?!?…..ostali bodo pa angelčki na njegovi desnici….to pa tud nekaj velja….kenede?!?

  • bolimeđoko

   pa še mal črvov bomo pod kamni nabral

 • Jaka Sraka

  Največ se oglaša prle, torej velim, prdec, pa nič ne pove.

  • Prle

   Tako kot ti.

  • sončnica

   ..na portalu kaka..

   • Prle

    Ti pa lulaš.

 • karpelec

  Danes pa bo nekdo zaslužil fajn honorar, ki bo še nagrajen z vztrajnostjo. Argumenti pa na majavih temeljih.

 • cosmosjasnovidec

  Na grbi ima ogromno kaznivih dejanj katera je storila predvsem pa je bila tudi orodje v rokah tajkunov in kriminalcev kot so “zidar,copatar jankovič” ter ostali.
  Oni se držijo na svobodinseveda zaradi skorumpiranega podkupljivega sodišča tako,da je na sodiščih dandanes vse možno tudi to kar navaja Košič.
  Vsi so sodelovali pri teh goljufijah,poneverbah in krajah sedi pa samo Tovšakovica katera je bila najmanjši člen ostali pa kot je razvidno nikoli ne bodo kaznovani.