Od države plačani novinarji nad Viktorja Orbana, sta to naročila Skobe in Glavina?!

Avtorja članka sta Primož Cirman (na fotografiji) in Vesna Vuković. (Foto: Facebook)

Polna usta besed širjenja strahu imajo že leta in po potrebi iz proračuna plačani novinarji državne RTV Slovenija in Telekoma Slovenije. Kar pripisujejo drugim, pa v resnici počnejo sami!

Pred današnjim obiskom madžarskega predsednika vlade Viktorja Orbana se je na Facebook profilu novinarja portala Siol Primoža Cirmana znašel zapis, ki je vznemiril novinarki RTV Slovenija, Petro Bezjak in Mojco Dumančič. Slednjo do te mere, da je napela mišice in izpustila kletvico.

Širjenje strahu so takoj všečkali v uredništvih tajkunskih časopisov Večer in Delo, kjer se že mesece ukvarjajo zlasti z zagovarjanjem in promocijo gradbenih projektov, s katerimi želijo iz proračuna zaslužiti njihovi lastniki.

 Vse kaže, da bodo Cirman in druščina v prihodnje med rokometaši madžarskega Veszprema preverjali, kdo je volivec Orbana. Ali je takšno zasmehovanje predsednika vlade sosednje države v skladu s politiko državnega Telekoma, že preverjamo pri predsedniku uprave Rudolfu Skobetu in prvi nadzornici Telekoma Lidiji Glavina

Cirman je sicer eden od štirih ustanoviteljev družbe Providentia, d.o.o.; za soustanovitelje je vzel “elitno” druščino kolegov Tomaža Modica, Vesno Vuković in Suzano Rankov – vsak ima 25-odstotni lastniški delež. Skupno jim je to, da so vsi dolgoletni novinarji časopisa Dnevnik, ki so nato okrilje našli na spletnem portalu Siol. Znani pa so tudi po svoji kritičnosti (beri: pristranskosti), zato bi seveda pričakovali, da je njihovo poslovanje davčno brezhibno. Pa je spletni Portal Plus razkril, da ni. Družba namreč nima nobenega zaposlenega, kljub temu pa je leta 2016 ustvarila 164.472,45 evra skupnih prihodkov, lani pa 159.987,38 evra. Omenjeni portal še poroča, da imajo vsi štirje novinarji status samostojnega podjetnika, zato se poraja dvom, če morda ne gre v primeru njihovega poslovanja za t.i. agresivno davčno planiranje. To pa bi lahko predstavljalo svojevrsten izziv tudi za inšpektorje na finančni upravi – Fursu, sploh v primeru izogibanja plačevanja davkov.

Očitno so “posvečeni štirje” mastno plačani za svoje kritične zapise, malo manj pa so kritični do poslovanja svojega podjetja, ki v veliki večini, morda celo v v celoti, izstavlja račune državnemu podjetju Telekomu Slovenije. In potem Cirman na račun davkoplačevalcev po družabnih omrežjih v stilu gostilniških pogovorov zasmehuje predsednika vlade sosednje države. Mar njegovo početje podpirata tudi predsednik uprave Telekoma Skobe in nadzornica Telekoma Glavina? Zaprosili smo ju za odgovor, ali je Cirmanovo zasmehovanje v skladu s politiko Telekoma, a si na Telekomu očitno nočejo mazati rok z zapisi in zgražanjem njihovih novinarjev. Odgovorili so namreč, da “osebna stališča in zapisi posameznikov nikakor ne odražajo stališč družbe. V navedenih primerih posamezniki zastopajo izključno lastna stališča in lastne poglede. V Skupini Telekom Slovenije uveljavljamo etične standarde, ki temeljijo na medsebojnem spoštovanju in spoštovanju dostojanstva vsakega posameznika, zaposlene in sodelavce pa usmerjamo, naj tudi na zasebnih profilih vzdržujejo spoštljiv in dostojanstven ton komunikacije”. Žal pa tega, kar so na Telekomu zapisali, na profilih nekaterih njihovih zaposlenih, ni zaznati …

M. S. / skandal24.si

 • Nika

  Tok prizadetega članka pa še dolgo ne.

  • Franc Šink

   Tu se pa res moram strinjati z tabo.

   • lojze

    Kolega, najprej popravi svojo slovnico (tu se pa z tabo!!!), da bomo vedeli ali si tu doma, potem pa hvali ali kritiziraj!

 • dob

  Vsak dan bolj pristaši komunizma kažejo praznoto svojih misli in idej.
  Z njimi je konec! Pogrezajo se v lastno Temo. Pravzaprav ne delajo nič drugega, kot samo vztrajajo v njej.
  Očitno je nič ne misliti zanje nekaj privlačnega.
  Fraze kot so: ” ne glejmo nazaj”, “ne spomnim se kaj sem počel ne vem kaj sem delal, čeprav sem bil za to plačan” in “nisem odgovoren….” so res fraze.

  Ti ljudje so plačani, da so neodgovorni.
  Plačani so, da se ne spomnijo in plačani so, da ne vedo.
  Ljudje jih volijo vedno znova, ker je privlačno poslušati, da se vse zgodi samo in da pravzaprav vlada, ki vedno vlada, sploh ni odgovorna za propad, temveč so vedno krivi tisti, ki nimajo vzvodov oblasti in zato ne vladajo.
  V bistvu nam vlada Neodgovornost!
  Vsakokrat jo znova potrdimo na volitvah.

  Če islamisti pobijejo vse janšiste, bodo komunisti samo ploskali! Ker njim ne bo treba.

 • Hun

  a zato je brat Janse mahiniral s prodajo svoje firme Zavrlu v luxemburgu da sta se izognila placilu visokih davkov v Slo…zanimivo

  • SIMON ROZIC

   Raje se loti velikega brata velikega tožilca Furlana,
   ki si privoščita lopovščine in velike prevare pred vašim
   nosom! Vi pa nič, kot da se ne dogaja! Furlan pa s svojim
   kriminalnim pedigrejem postane celo vceliki boss!
   Ej , tako gre to pri nas! Čista svinjarija!

   • Hun

    v Sloveniji so bratske naveze pa ni vazno kdo vlada..plenjenje se ne konca in se ne bo koncalo

    • lojze

     Huni pa pri tem pomagajo!

     • Hun

      pomagas ti k volš SDS

     • lojze

      No, vidiš, da pomagajo!

     • Hun

      a Huni?

 • Ryuk

  Kdo sploh še =be primoža fake news cirmana? Njegov problem, če se na smrt boji Orbana.

 • macon

  Napisala je fuck in zato je potreben članek? Upal sem vsaj na Smrt janšizmu.

  • Bahadur

   In to naj se spodobi za raziskovalno novinarko?Revca, revica, verjetno se ni mogla pomagati.

 • stajerc5

  Dobro izbrano, mesto Celje! Cobani in klinopisci se se v Celju niso tako kriticno razsirili kot v slosarjevemu mestu, mocvirju in podobnih zasmetenih mestih!!!

 • AlojzZ

  “… sta to naročila Skobe in Glavina?!”

  Ne, sta le prenašalca ukaza. Ukaz je dal mali gospod iz Murgelj, ker je gospod Orban sovražnik njegovega prijatelja:

  Predsednik Republike Slovenije Milan Kučan je v navzočnosti veleposlanika Združenih držav Amerike v Ljubljani Johnnyja Younga na slovesnosti v predsedniški palači Georgu Sorosu izročil državno odlikovanje.
  https://www.24ur.com/novice/slovenija/drzavno-odlikovanje-georgeu-sorosu.html

 • domovina mili dom

  Tistim, ki še ni jasno zakaj so državna podjetja za komuniste srebrnina? Komunisti preko srebrnine financirajo gošarske organizacije, lumpenproletarske slamuharje in nazadnje prestituke.
  Vso državno lastnino prodati.
  Prebral sem, da hočejo v židanovem “državnem” hostarske podjetju zgraditi na območju varovanega gozda stavbo za 2 mijo denarja.

  • Hun

   Jajo je samo Mercator prodajal, da se mascuje Jankovicu..za ostale firme mu ni bilo v interesu, ko je vladal

   • tohuvabohu

    Bumbar. Za katero stvar naj bi se maščeval?

    • Hun

     Srbinu da ima v lasti Delo preko Mercatorja…bumbar

   • domovina mili dom

    Jajo bi vse pošlihtal, če ne bi imel v koaliciji klopotcev.

 • Boco

  So se pa aktivirali na polno, totalna ofenziva proti SDS in JJ. Tu imam v mislih danes objavljen clanek o gibanju Generacija identitete, kjer se SDS povezuje s skrajnimi desnicarji.
  Da ne bo pomote, ne trdim, da je gibanje Generacija identitete skrajno desnicarsko. To trdita Cimerman in Vukovicka.

  Povezava do necastnega clanka:
  https://siol.net/novice/slovenija/generacija-identitete-skrajno-gibanje-ki-je-z-volitvami-v-sloveniji-dobilo-nov-zagon-467050

 • antimur

  Cirmanu jih bo v vsakem primeru potrebno naložiti po njegovem mahadravem smrdljivem gobcu, ta nezrel kučanističen klipan ima že toliko grehov, da mu zaslužena kazen ne uide.

 • zvone gabrijan

  Važno je, da jih boli, ker k njihovim ljubljencem lahko pride na obisk samo Kim ali pa oni iz Kube, pa tudi Madure iz Venezuele se ne bi branili.

  • Goran Hvala

   bi ti se verjel ce nebi imel tv pa inzerneta…se prav k jansi lahk pride pa sam orban….druzga se nism vidu….a to je to ko recete da vas podpira polovica “ne leve” evrope..? kje so pa ostali.. sam orban pa noben drug.. cudno
   .

 • Korenjak

  Cirman ni novinar, to je cenena agitorska cipa.

 • Kučko pod pručko

  Orban – Kučan … dva svetova svetlobnih let narazen

  Že na drugi strani današnjega Dela se vidi vsa beda slovenskega oziroma murgelskega novinarstva. Ti ne morejo iz svoje pokvarjene rdeče kože, ne da bi ob novici, da pride na veliko konvencijo stranke SDS tudi madžarski premier Viktor Orban, pripisali v podnaslovu “Janšo so nekoč podpirali številni voditelji iz EPP, danes je njegov ključni zaveznik Orban”.

  Opomba zveni tako, kot da je Janša v svojem domoljubju osamljen in da ga podpira edino še Madžarski premier, ki ima veliko problemov v Evropi. Vsi pravi slovenski domoljubi pa vemo, da je Viktor Orban zelo spoštovana osebnost, ki ji sledi vedno večji del evropskih politikov. Vseh tistih, ki jim je mar za Staro celino in hočejo, da Evropa ostane krščanska.

  Povsem razumljivo pa je, da komunistično nastrojeni murgelski aparat, ki se finančno napaja z denarjem enega največjih svetovnih zločincev, Soroša, prihodu Orbana ni naklonjen. In tako je po usmeritvi, ki prihaja iz Murgel, prikazal vso svojo pritlehnost z zasmehovanje Janševega prijatelja.

  In še nekaj. Če bi ga Kučan prosil na kolenih, Orban v podporo levakov ne bi prišel niti pod razno!!!

  • Goran Hvala

   pa to sm se jest vprasal. kak jansa rine na vzhod k nekim skoraj diktatorjem. a ni on prozahodni model. jansa mislim…kje je amerika pa anglija in podobni….neka madzarska….

   • ivan šantl

    Na vzhod rinejo levaki,k “demokratu” Vladimirju.

    • Goran Hvala

     ja ne vem… zgleda da je po janseviski logik potem madzarksa na zahodu… :-)

     • ivan šantl

      Madžarska je del Mittel Europe,kamor smo tudi mi, svojčas, spadali pa so nas butasti politiki ža leta 1918 odvlekli na Balkan.

 • herman

  Zgodovina se ponavlja kot farsa. Fašisti spet na kup letijo.

  • tohuvabohu

   Ti si že eden od njih.

 • Goran Hvala

  bejzte bejzte. a je to kar vas boli slucajno zaznati na tem portalu? . stalno kazete s prstom na druge pocnete pa isto…tak kot vasi nasprotniki “levaki” ki tuljo nekaj pasami delajo isto. in kdo je v tem primeru boljsi se vprasa en neopredeljen….vsi isti. sam druge vidjo sebe pa ne….ze prov tipicno slovensko.

  • FreedomAndDemocracyNOT

   ja, js se sam se rezim obojim bolnikom. Mal trolam te zahojene kmete, pa mal trolam une zahojene kmete. Oboji regirajo isto, tako da na koncu dneva so isti, samo da si ga mecejo na roko na drugo ikono. Oboji so prevec zabiti da bi se tega zavedal

   • Goran Hvala

    bo treba ocitno se ene 1000let…tak kot vsi pravjo za muslije… :-)

  • Hun

   treba jih bo vse zbrcat iz parlamenta dobesedno..vecne pijavke

 • Tukaj imate eno “vrhunsko” skrpucalo od Cirmana in Vukovićke:
  https://siol.net/novice/slovenija/generacija-identitete-skrajno-gibanje-ki-je-z-volitvami-v-sloveniji-dobilo-nov-zagon-467050
  Tako tendenciozno, hujskaško spisan pamflet, da ga imajo na FDVju za učni primer bodočim režimskim novinarjem.

  • dr Janez Sveti

   Sploh ne vem, kaj je narobe, če poveš in zastopaš lastne vrednote! Levičarji počnejo enako..zelo agresivno. če lahko zapišem, da nebo sovražni govor..karkoli že to je.
   Dr Janez Sveti beli krščanski evropejec

  • samotoje

   O tem zmazku smo že nekaj rekli na Novi. Saj ne bi bil vreden besed, če ne bi tako jasno izpostavil, kako huda umska revščina vlada med pisuni, ki se imajo za levo usmerjene. Nobenega temeljnega znanja, razgledanosti, sposobnosti kritične distance in presoje. Vse je rumeno in še slabše. Celo The Sun je resen časopis proti temu in podobnim zmazkom.

  • WatsonForus

   dobro bi bilo da tem kretenkotom ( Cirmanu &comp.) migiči dobr prepucajo kanale

 • Jan Kovalski

  https://www.youtube.com/watch?v=TcfTVu4Zze0&feature=youtu.be&t=6757

  Tudi Kocjančiča moti Orban in še bolj Nova24TV

  • Soave

   + + + + + neverjetno, kaj si upa , tale pajac !! Oni zraven se pa reži, kot pečen maček .

  • mginko

   Današnjo staro udbo moti vse, kar ni po “pravilu službe”

 • Joško

  Levaki padajo vse nižje in nižje. levi novinarji se plazijo po trebuhu pred svojimi gospodarji in pobirajo še zadnje drobtinice, ki jim jih še namenjajo. Po 3. juniju gre pričakovati popoln propad levih trobil, kot so Delo, Dnevnik in Večer pa seveda Mladina.

 • Aron

  Kaj je pa Cirman narobe napisal? Orban ukinja opozicijske medije enega za drugim, vi mu pa ploskate.

  • Iva

   Opozicijski medij se sami ukinjajo, ker tržno ne preživijo, Sorošova pipica pa …

  • Lustrator

   Ne zavajaj – ta fake news je bil že zdavnaj razkrinkan, kot vse rdeče laži, a kaj ko naši mainstream mediji niti po pomoti ne objavljajo tako neprijetnih novic. To je podobna norost, kot da bi za upad branosti naših rdečih režimskih časopisov krivil Janšo.

  • rabbit

   Orban ni nič ukinil. Enostavno Madžari tega levega sranja nočejo ne brati, ne gledati in ne poslušati. Imajo pa madžarski levičarji še eno smolo ker jim ta denar ne priteka iz preplačanih žilnih opornic, ki bi jih Madžari predrago plačevali.

  • sprehajalec

   peščica ultralevičarjev še ni opozicijski medij.

 • if

  Orban je eden redkih normalnih politikov, ki brani družbo pred norostjo.

  Ko s svojo volilno več kot dvetretjinsko večino brani Madžarsko, brani normalnost tudi v tistih delih evropskih družb, ki v sebi nosijo potenciale preživetja narodov in pripadajočih kultur.

  Ko bo Evropi zmanjkalo politikov tipa Orban in narodov tipa Madžari, bo prenehala živeti Evropa Ode radosti pesnika Schillerja!

  Tedaj bo stanje kaosa, v katerem bodo vladali norci, ki ta hip na zdravi veji sedeči pojoč žagajo “Naj suha veja pade, naj suha veja pade, naj suha veja pade ….”.

  • ivan šantl

   Ja tako je.Namesto Ode radosti se nam obeta “Krvava Oda džihada”.Kar se pa norcev tiče,ti pa že sedaj vladajo,zlasti v zahodni Wvropi.

 • Olga_10

  Očitno bo treba zamenjati operaterja…Ko ne bo denarja, ne bo muzike! Amerika je pred nami zato, ker bi take “sodelavce” lepo šutirali…ker jim delajo sramoto, ali pač? Je to tufi “politika” Telekoma?

  • samotoje

   Uf, kaj je že Telekom?

   • WatsonForus

    hmmm , že vsaj 15 let od mene ne dobi cekinov.

 • Jan Kovalski

  Orban je svojo državo izognil tega:

  Eden od vodilnih ekonomistov Nemčije, Hans-Werner Sinn, je opozoril, da bi migrantska kriza lahko nemške davkoplačevalce stala več kot en bilijon evrov (tisoč milijard!!!): “Stroški za davkoplačevalce bi lahko bili tudi višji. Do zdaj je od leta 2015 v Nemčijo prišlo približno 1,5 milijona priseljencev, in ne: niso zobozdravniki, odvetniki in jedrski znanstveniki, temveč večinoma neizobraženi priseljenci, ki so prišli v obljubljeno deželo … kjer je življenjski standard brez zaposlitve višji kot je v mnogih državah izvora življenjski standard z zaposlitvijo.

  … in če bo klecnilo nemško gospodarstvo se bo sesula tudi Slovenija in s tem tudi Delo, Dnevnik, Večer, Mladina z vsemi priveski zraven.

  • ivan šantl

   Vsak organizem, na katerega se obesi preveč parazitov,ugasne.To se bo zgodilo s celotno EU.Namreč beli ne bodo mogli toliko narediti kot lahko rjavi in črni požrejo.

 • mginko

  To je podmladek udbomafije, plačan iz opranega in ukradenega denarja .
  Tako je v mafijski komunistični Sloveniji pod “komando” levice.
  In kaj sedaj ???? !!!!

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Ta novinarček je redni gost v Studio city komunistični oddaji kjer lažejo in se po oddaji žgejo.

 • xtc

  Tepček je pokazal le svoj profesionalno novinarski nivo.

 • Jan Kovalski

  Objavljam pismo bralke Ive Pavlin Žurman, ki ji ga Delo ni hotelo objaviti in v katerem je kritizirala vladni projekt drugega tira ter poročanje Delovega novinarja Borisa Šuligoja o referendumu.

  Referendum kot trening

  Lansko leto sem kot aktivna državljanka novinarje opozorila na nujno celovito informiranje volivcev, tudi o tehnoloških rešitvah projekta drugi tir, o čemer so različni strokovnjaki (inženirji) govorili na posvetu v Državnem svetu. 16. aprila 2018 je bil v DS ponovno posvet o interdisciplinarnem pristopu k temu projektu (razprava je na ogled na spletni strani DS), toda … Novinarjev, tudi Delovega B. Šuligoja (19. aprila je v Delu objavil članek Referendum kot trening), kot kaže, javne kritike strokovnjakov in mnenja aktivnih državljanov o uradnem enojnem drugem tiru ne zanimajo, čeprav je Cerar razglasil, da gre za največji razvojni projekt njegove vlade! Tehnična – tehnološka plat vpliva tudi na investicijsko vrednost projekta. Vladna ocena investicije 27 km enojnega tira, od tega 21 km po tveganem kraškem podzemlju, ki naj bi bil zgrajen do 2026, je po javnih kritikah padala od okoli 1,7 mrd evrov proti 0,9 mrd (brez davka?!), kar kaže, da vlada sploh ni sposobna ovrednotiti projekta, ki ga bo vodilo, po zakonu ZIUGDT, podjetje 2TDK v državni lasti. Poleg generalnega direktorja M. Dragonje ima to podjetje že, koliko direktorjev oz. svetovalcev? Če omenimo stran vržen davkoplačevalski denar za diletantsko maketo in njeno propagiranje, okoli 170 tisoč evrov, smo lahko resnično zaskrbljeni s kakšnimi strokovnimi kadri je delovala sedanja vladna struktura s Cerarjem na čelu.

  Zakaj bomo »davkoplačevalci se ne damo več« glasovali proti? Zato, ker je zakon ZIUGDT škodljiv, v prvi vrsti pa, ker uzakonja korupcijo na dolgi rok. Referendum kot neposredna oblika demokracije daje možnost demokratičnega pritiska in državljanskega nadzora nad milijonskimi in milijardnimi državnimi investicijami. Denar, ki odteka v žepe privilegirancev, je naš denar. Z referendumom imamo možnost omejiti samovoljo oblasti!

  Zakaj je smiselno primerjati »vladni projekt drugi tir«, opredeljen v zakonu ZIUGDT, ki je predmet referendumskega vprašanja Za – Proti, s TEŠ6? V Teš6 je leta 2003 kot direktor nastopil mlad in nov obraz, magister strojništva U. Rotnik, ki pa je danes prepoznan kot ambiciozen preračunljivec in skorumpiranec, 2TDK pa vodi star obraz kontinuitete in lobijev M. Dragonja (nekdanji član LDS, tudi minister, od 2009-2016 pa je vodil rusko podružnico NLB). O več sto milijonski škodi, ki jo plačujemo davkoplačevalci v primeru TEŠ6, se država (preiskovalna komisija, kriminalisti, tožilstvo) ukvarja post festum, pri gradnji drugega tira pa imamo volivci možnost preventive(!), čeprav so več deset milijonske vrednosti že »izpuhtele«. Vendar, gre za milijarde, če bi se zgodila nepotrebna gradnja viaduktov in vrtanje množice predorov (gradbeno dovoljenje je samo za en tir), posebej, ker obstajajo alternative, tudi posodobljena inovativna rešitev dvotirne(!) proge z uporabo sistema potiskanja in zadrževanja-zaviranja v le 6 km tunelu, s preostalim posodobljenim obstoječim tirom in dodanim drugim tirom, vse dokončano v 4 letih za največ 800 milijonov. In, proga bi bila namenjena tudi potniškemu prometu. Tako bi lahko ljudje (tudi tuji turisti) potovali z moderno železnico do morja. Prihranjen denar bi porabili za posodobitev celotnega železniškega omrežja.

  Ta referendum bo za nekatere vsekakor »trening«, saj je oblast poskrbela, da referendum ni sočasno z volitvami, ko bi politična koalicija, ki se ni pripravljena soočiti niti z drugače mislečimi strokovnjaki (uradna trasa celo nima podpisa avtorja!) dobila tudi politično nezaupnico! Za ljudstvo pa bo referendum plebiscit proti kraji davkoplačevalskega denarja, bi se moral zavedati Delov novinar Šuligoj, ki sem ga, kot aktivna državljanka in davkoplačevalka povabila na strokovni posvet v Državni svet, pa … Novinarji, četrta veja oblasti so v demokraciji opozicija – nadzornik oblastnih struktur! Kot kaže so v Sloveniji še vedno družbenopolitični delavci, predvsem tisti v mainstream medijih. Zakaj?

  Iva Pavlin Žurman

  P.S. Prispevek je replika pisanju novinarja Dela Borisa Šuligoja o referendumu o zakonu o 2.tiru (Delo, 19.4.2018), namenjen je bil bralcem PP29 (Sobotna priloga), toda ni ugledal luči dneva. Le zakaj?

  • miro52

   Kdo pravzaprav rabi drugi tir. Mi ga ne! Rabi ga luka Koper. Kdo je lastnik luke ….naj ga financira on

 • ljubinica

  Cirman je danes na Siolu objavil hujskaski clanek Generacija identitete.
  Sprasujem se: Ali je drzavni Siol.net skrajno levicarsko trobilo? Ce je tako, naj to javno objavijo. In naj svojo levicarsko pristranost utemeljijo. Zakaj morajo tudi konservativni in desno usmerjeni davkoplacevalci financirati to levicarsko bruhanje?
  Kar naprej poudarjajo, da je Nova24 strankarsko glasilo.
  Naj si tudi levaki sami financirajo svojo levicarsko propagando. Ne pa da so ugrabili drzavne medije.

  • Jan Kovalski

   Ampak odzivi komentatorjev spodaj pa niso naleteli na pričakovan odziv hujskaških piscev.
   In če samo spomnimo kako so Antifa lansko leto razbili Hamburg, pa nobenega članka na temo levičarskega ekstremizma.

   https://www.youtube.com/watch?v=CuNHsoJVjTE

 • lado

  balkan brez morilskega znaka in komunistov,mi pa uauu !!! jih je več kot v starih časih !!! a bomo kar trpeli to drhal ,ali jo bomo zrihtali po kućkićevem receptu ,LIKVIDACIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GREM TAKOJ KO MI BOJO DALI PO VOLITVAH ,TUDI ČE SDS IN DESNICA NE ZMAGAJO !!!! ČAS SE JIM JE ISTEKEL B!!!!!

 • Broni

  Vidim, da je Bezjakova dobila dovoljenje od fotra, bivšega žandarja, ki se je z lažmi in izsiljevanjem privlekel med desovce, da se oglaša in kvaka v rdečo frulico…V pesmi La paloma se lepa gospodična sprašuje:”Kaj pa jaz, gospod?” Tako se bosta tudi vidva kmalu. Samo še malo, da popusti rdeča plima in se prične oseka..Ja: “Kaj pa jaz, gospod?..V bližnji prihodnosti kar pogosti vzkliki.”

 • Olga_10

  Levajzlom, prebarvanimi komunistom spet kuzla v rit skače!
  Laž je nesmrtna duša komunistov! Distanciram se od izjav Antifa terorista, ki se predstavlja Olga__10 @disqus_TTj1iGp3DT! Namesto podčrtaja uporablja dva podčrtaja in se podkusa prestavljati zame!?
  To so iz stranke, katere predsednik nori, če v njegovem imenu kdo piše na Twitterju, kao Luka Mesec…oziroma @errudit! Sami pa kandidirajo z fake Janezom Janšo in zlorabljajo Nicke drugih ljudi! To dvoličnost komunističnih teroristov! Zato dol z njimi! Volimo desnico! Glas za SDS je glas za Slovenijo 2.0 in glas za varnost njenih državljanov!

  • herman

   Ne nasedajte Olgi_10 z enim podčrtajem!!! Ona v resnici ni Olga ampak
   Volga in je zagrizena komunajzarka, Na vibratorju ima sliko maršala
   Tita, na nočni posodi pa ima namalanega Stalina.

 • soc

  Drek od režimskih novinarjev, prodanih duš, bo svoje slej ko prej dobil. Ko bo propadel murgelski režim.

  Razen seveda, če je imel Orwell prav v svoji viziji. Potem so ti režimski psi varni pod strumno oblastjo rdečih prascev na dveh nogah in v frakih. Rdeče aristokracije megaprasca Napoleona.

 • Broni

  Vidim, da je Bezjakova dobila dovoljenje od fotra, bivšega žandarja, ki se je z lažmi in izsiljevanjem privlekel med desovce, da se oglaša in kvaka v rdečo frulico…V pesmi La paloma se lepa gospodična sprašuje:”Kaj pa jaz, gospod?” Tako se bosta tudi vidva kmalu. Samo še malo, da popusti rdeča plima in se prične oseka..Ja: “Kaj pa jaz, gospod?..V bližnji prihodnosti kar pogosti vzkliki.”

 • WatsonForus

  Cirman je tko en velik bebo!

 • večni srb

  Telekom je staro udbaško podjetje, nad katerim ima roko v celoti državna mafija, že zdavnaj bi izgubili veliko večino naročnikov, če ne bi tržili koncesije za telefonske kable, ki so jih polagali občani sami, na svoje stroške. Potem je tu še omrežje varnostno obveščevalnih služb, za potrebe repfesije in vojske, vse to mora nekdo vzdrževati ter skrbeti, da se brezšivno in neopazno zlije s civilnim okoljem. Oddajniki in zveze so tako močni, da imajo celo svoj resor.
  Normalna država bi to najprej razgnala in privatizirala, mi pa smo nad tem zgradili novo družbo in se jih zdaj zlepa ne bomo rešili.

  • Zgornji

   AMENNN !!!

 • Gor Pri

  Uvidite že 1x, da vam bo v življenju dosti boljše, če slovenske tv izbrišete iz svoje sheme. Tega človeka ne poznam, še nikoli ga nisem videl in zaradi tega mi nič ne manjka!

 • cosmosjasnovidec

  Neglede na to kaj čečkajo pasjejebski levuharski zahojenci kateri mislijo,da so novinarji vsak kateri ima vsaj malo v glavi ve,da se je Orban privi zoperstavil levuharski manipulacijski morilski ter lopovski združbi EU od “merkelce,junckerja”naprej.
  Prvi se je uprl ter zaščitil svoje državljane pred naseljevanjem lopovske,posiljevalske,morilske teroristične kamelotrajbarske muslimanske drhali.
  Prav tako je ogromno storil za državljane katerim so morali dvigniti plače ter pokojnine,da se ne omenja vsega ostalega.
  Seveda komunajzerska ter levuharska drhal na vse možne načine hoče rušiti vse tisto kar tej golazni ne gre v prid saj vidijo,da so na vseh poteh pričeli grezniti v drek prav dobro se pa zavedajo,da se končuje njihova komunajzerska diktatorska izprijenost ter,da se bliža konec njihovim lopovščinam ter krajam državljanom.
  Seveda so na njihovi strani ravno balkanski čefutarji,ker so bivši komunajzerji ter potomci komunajzarjev.
  Je pa na desni strani tudi nekaj balkancev vendar tisti ne pluvajo in ne serjejo na internetih proti Slovencem ampak so hvaležni,da so lahko tukaj in delajo ter imajo kruh.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • radames

  Novinarji državnih medijev se ne zavedajo, kako sramoten postaja poklic novinarja. Ta poklic je sramota! Z nagnustnostjo je v Delu začel Dejan Karba. In od takrat je poklic novinarja v državnih medijih sramota. Povsem izven evropske kulture.

  • Cucurbita Pepo

   Vas ne moti, da je novo24 ustanovil Janša? Vas ne moti, da v letih obstoja niso njihovi novinarji sposobni ene kritike Janeza? Nova24 je propagandni medij stranke SDS

   • Mare Dolenc

    Koga moti, da je Novo24TV ustanovil človek, ki je bil ključen pri nastanku naše države? Koga moti, da je Nova24TV edina razgalila laži in lažne kritike, ki so Slovenijo potisnile na obrobje EU in v krizo? Nova24TV je edini medij, ki razkriva mafijsko ozadje tranzicijske levice, kar je neprecenljive vrednosti za našo bodočnost, Če je to tudi glavni motiv SDS, potem pozdravljam propagandni stroj SDS.

    • Tone

     Nova24TV govori to, kar želite vi in vam podobni želite slišati in nič več. Zato že od svoje ustanovitve naprej reciklira en in isti članek. Kdaj je zadnjič povedala kaj novega, kar nismo že slišali?

    • Mate

     Sds propagadni stroj hoče stran od korita spravit kučanove prasce, da bodo lahko janšatovi prasci pomlaskali kar je še ostalo od naše preljube SLOVENIJE! Mare zapomni si to kar bom tu napisu: vse stranke ki jih sedaj vidiš gor niso vredne enega našega glasa, ker imajo vse nek predznak, ki se je v preteklosti izkazal za škodljivega. Slovenija ne potrebuje ne Janšo in ne Kučana, ampak novo mlado klimo, ki bo karozmatična in se ne bo uklonila pritiskom, tako levih kot desnih! Primer sedajna združena levica, prej ni bla to kar je sedaj, v stranki so bili sami mladi pripravljeni na spremembe, kasneje pa so se uklonili kučanu in notr dal neke propadle igralce! Mladi ki hočemo slo postavit na zemljevid najbol razvitih ( poleg Švice, avstrije,danske….) bi se morali združit, naredit stranko, oz več strank in to senilno mafijo spravit iz parlamenta enkret za vselej! Pišite spodaj vsi ki ste za to!

    • Cucurbita Pepo

     Moti predvsem ljudi, ki jim je mar za demokracijo in prihodnost Slovenije

 • Božobožo

  Haha hecno je da pisuni greznice NovaTV druge nivinarje učijo kako naj se obnašajo do madžarskega diktatorja.

  • Zgornji
  • Jožef

   “Haha hecno je da pisuni greznice NovaTV druge nivinarje učijo”.
   Ja dvakratni božo, tudi vas bom uvrstil kot računalniški virus, ki se preko monitorja razširja po naši podalpski deželi. Karkoli ste že, pošten Slovenec zagotovo ne. Moj antivirusni program vas bo zato blokiral in od sedaj naprej ne boste 2xbožo več smetili po mojem računalniku.

 • Zgornji

  TALE MOJCA JE ZGLEDA TUD EN GNIL SKRET OD BABE !!! ! !!! Žaaal.

 • Grenze

  RDEČI PISUNČKI SE BOJIJO ORBANA HAHAHA NISEM SI MISLIL , DAVSO TAKI REVŠETI , DA SE BOJIJO RESNICE POSCANCI IN POSRANCI KOMUNISTIČNI IN TO NAJ BI BILI NOVINARJI ? ŠLEVE NE PA NOVINARJI !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!