Poglejte ta politični pritisk na Nova24TV: Sodnica Maja Jurić Ekart naši televiziji naložila 6 tisoč evrov kazni, ker naj bi omadeževala dobro ime Violete Tomić!

Foto: YouTube

Poslanka radikalne parlamentarne stranke Levica, Violeta Tomić, je na prvostopenjskem sodišču uspela s svojo tožbo proti televiziji Nova24TV, ki jo zastopa odvetnik Radovan Cerjak. Okrajna sodnica Maja Jurić Ekart je namreč delno ugodila Tomićevi zahtevi za odškodninski zahtevek, ker je bil lani poleti na spletni strani televizije objavljen prispevek z naslovom “Poslanka ZL Violeta Tomić si jo je “luftala” v hotkah na trajektu za Vis”, v katerem naj bi bile zoper nekdanje sodelavke Televizije Slovenija zapisane negativne vrednostne ocene, poleg tega pa je bila objavljena fotografija poslanke v lahkotnih poletnih oblačilih. Tomićeva je zahtevala odškodnino v višini 10 tisoč evrov in umik prispevka s spleta, a ji je sodišče ugodilo samo delno; sodnica Ekartova je Nova24TV naložilo plačilo denarne kazni v višini šest tisoč evrov, medtem ko zahtevi za umik prispevka ni ugodilo. Odločitev okrajnega sodišča, na katerega se bo medij pritožil, je po mnenju odvetnika Radovana Cerjaka sicer hud poseg v svobodo govora in politični pritisk na medij, ki je o javni osebi poročal v lahkotnem stilu.

Naj spomnimo. V drugem odstavku prispevka o poslanki tedaj Združene levice smo na Nova24TV zapisali, “da Violeta Tomić v slovenskem državnem zboru ne slovi niti po elegantnem oblačenju niti po damskem obnašanju. Tej tradiciji pa se ni izneverila niti med svojim dopustom. Naš bralec jo je ujel, ko je potovala na otok Vis, ob tem pa se ni ozirala na pravila lepega vedenja – vsaj kar se tiče sedenja, pa tudi za poslanko v njenih letih se ne spodobi, da naokrog paradira v nadvse kratkih hlačah, imenovanih hotke. Pravi šok pa je za avtorja teh fotografij sledil, ko je Violeta desno nogo dvignila na klop, kjer je sedela, in tako v zelo kratkih hlačah vsem postavila na ogled notranjost svojih stegen in še kaj … Sarkastično je dodal: ‘Mogoče si jo je morala ‘zluftati”.”

Kljub jasnemu zapisu, da je šlo za enega izmed bralcev našega portala, ki je v uredništvo poslal fotografije sproščene Tomićeve, je slednja na Twitterju za prispevek najprej obtožila poslanca Slovenske demokratske stranke Branka Grimsa, ki se je po naključju znašel na istem trajektu na poti na otok Vis. Zgodbo so takrat pograbili tudi nekateri drugi režimski mediji in udarili po Grimsu.

Violeta Tomić je bila lani zvezda Nova24TV. Zdaj zaradi tega prispevka toži našo televizijo. (Foto: Nova24TV)

Tomićeva trdi, da je Nova24TV tista, ki je omadeževala njeno “dobro ime”. Toda kakšno “dobro ime”?

Tomićeva se je odločila Televizijo Nova24TV tožiti, med drugim pa je na glavni obravnavi zatrjevala, da so bile fotografije posnete nezakonito in da so ji prizadejale škodo, saj je kmalu po objavi prispevka padla tudi njena podpora v javnosti, sodeč po političnem barometru. Trdila je, da so navedbe v prispevku zlonamerne in da jo smešijo ter da pri bralcu članka v odnosu do tožeče stranke zbujajo izrazito negativen odnos. Tomićevo naj bi po njenih besedah močno prizadeli tudi komentarji pod prispevkom, ki ji nikakor niso bili naklonjeni. Omadeževali naj bi njeno dobro ime.

Toda Boris Tomašič, programski direktor Nova24TV, ki je v imenu tožene stranke pričal na glavni obravnavi, je takšne navedbe Tomićeve zavrnil in poudaril, da je bil prispevek objavljen v skladu z ustavno pravico do svobode govora. Tožnica je namreč prepoznavna javna osebnost, političarka, ki je bila za nameček posneta na javnem kraju – trajektu, zato nikakor ni bilo poseženo v njeno zasebnost. Tomašič je ob tem poudaril, da je Tomićeva ena izmed najbolj prepoznavnih slovenskih imen v politiki, za katero so zanimanje izkazali tudi drugi potniki na trajektu. Prav tako Tomićeva dostikrat sama s svojim besednjakom in skrajnimi stališči, ki jih zastopa kot poslanka radikalne levičarske stranke, dviguje vihar v javnosti. Ravno zato se tožnica po mnenju Tomašiča ne more sklicevati na zasebnost.

Tomićeva je poslanka Levice v državnem zboru. Televizijo Nova24TV pa krivi za padec njene priljubljenosti v javnosti. (Foto: violetatomic.si)

Radovan Cerjak: Zadeva bo slej ko prej padla, če ne prej, pa v Strasbourgu
Nova24TV je namreč prispevek objavila v lahkotnejšem poletnem slogu, dotikala se je kontroverzne javne osebe, ki s svojimi javnimi nastopi že dlje časa razburja slovensko javnost. Naj spomnimo. Ena njenih najbolj znanih “eskapad” se je pripetila ob septembrski blagoslovitvi podružnične šole v Polici pri Grosupljem, ko je bila tožnica »zastavonoša« napadov na star, lep slovenski običaj. Takrat je Tomićeva na seji ustreznega parlamentarnega telesa izrekla veliko stvari, ki so nekatere žalili, a očitno ima poslanka Levice zase drugačne kriterije, kot jih od drugih pričakuje do sebe.

Znan je tudi njen razvpiti dolg do hrvaške umetnice Vedrane Rudan, ko ji je pozabila plačati avtorske pravice. Zdi se, da Tomićeva s svojimi javnimi nastopi in izpadi prav sama najbolj skrbi za poseg v svojo čast in dobro ime. Prav Tomićeva je torej tista, ki s svojim delom skrbi za eventualno osovraženost, prezir ter zasmehovanje. Tega se očitno sama ne zaveda, kar kaže na pomanjkanje samokritike.

Do sodbe je bil kritičen tudi zastopnik televizije Radovan Cerjak, ki je v telefonskem pogovoru povedal, da je sicer odločitev na tej stopnji težko komentirati, se je pa po njegovem mnenju sodišče povsem neupravičeno oprlo samo na komentarje uporabnikov, ki ne izražajo stališča medija in so bili naknadno tako ali tako izbrisani. “To je grob poseg v svobodo govora. Seveda se bomo pritožili, ne dvomim, da bo ta sodba padla. Če ne na vrhovnem ali ustavnem sodišču, pa na Evropskem sodišču za človekove pravice v Strasbourgu,” je odločen Cerjak.

T. F.

 • Grenze

  KURBA

  • Zgornji

   Mislim da si to še prelepo povedal … !!! ;-) :-P :-/ :-(

  • Tom Žnidarčič

   Kako lahko primerjaš pošteno žensko kot je kurba, z Violeto? Še nisem srečal kurbe, ki nebi od prve povedala koliko zahteva za določeno uslugo in se dogovorjenega nebi držala.

 • Rožle

  BTW—a je Šerlok Tomič že ujel svojega paparaza ??

  • VERRZIFIKATOR

   Obtožila je poslanca Branka.

   Tomo Vijolič

   VOAJER IN GRIMASA

   Cipa šla je na rutinsko delo,
   tja, kjer se navadno razkazuje,
   za drobižek kjer se jo kupuje,
   delala grimaso neveselo.

   V dnevnik sproti si je zapisala,
   da krivica spet se ji dogaja,
   ker se z leti le težko prodaja,
   čisto sama tam da je obstala.

   Ur je celih dvajset, zraven štiri,
   svetu se nastavljala brez haska,
   a ko malce se preveč popraska,
   tole cipi končno se primeri.

   Eden da jo vendar opazuje,
   eden se je malce je usmilil,
   s fotoaparatom tja poškilil,
   kjer se s psico sama razteguje.

   Bo zaslužek tole končno dnevni,
   v dnevnik je osebni napisala,
   dvajset ur in štiri sveto stala
   vsaj zaman ni v drži tej pohlevni.

   On pa slika in se stran obrne,
   zmotil namreč se je kardinalno,
   vse na sliki je katastrofalno,
   iz obupa hitro pivo zvrne.

   Voajer, zdaj razkriči se cipa,
   videla njegovo sem grimaso,
   jaz pa vso sem dala svojo maso
   na ogled, kriči in tam se tipa.

   Je grimaso tisto prepoznala,
   ki grdo jo, cipo, ponižuje,
   v dnevniku se besna vsa huduje,
   češ zaman sem na ogled se dala.

   Obtožuje fotografa cipa,
   voajerja, bil da je z družino,
   a da slikal drugo je skupino,
   njej privoščil kanček ni otipa.

   Dnevniško sprevrženo pisanje
   znane cipe ultravioletne
   naj skazi zdaj dneve mu poletne,
   v takšno vrgla se je packa stanje.

   Ve predobro, da je on ni slikal,
   ki ga lajdra s tem je obtožila,
   rada bi ga zopet očrnila,
   češ da vanjo ni pogleda vtikal.

   Ni ga pritegnila kajpak nase,
   ve, da mož pošten ob njej se zbruha,
   mulo cipa zdaj na vso moč kuha,
   dela vsak dan grše le grimase.

 • Zgornji

  Torej je zaslužila denar za letošnje ponovno “luftanje” . KEEER SKRET OD BABURE BLESOVE !!! ! !!! PA KDOOO TO GOLAZEN BABJO SPLOOOH PRENAŠA V TEM SLEVENISTANU ??? !!! ??? NO, TA MORA BITI PA PRAAAAAAAVI IDIOT !!! ! !!! Žal.

  • SIMON ROZIC

   Kdo jo prenaša? Kučan & banda in Tit Turnšek, ki ljubi tudi Laro Janković!
   Obe “tršici” prodajata svoje “pi..ke” za evrčke, dušo pa samemu hudiču !

   • Zgornji

    Aja.
    No, evo, zato pa mamo takole mrtvo državo v mrtvem narodu oziroma obratno !!! ! !!!

   • Zgornji

    Ja, Očitno so se pobratili z Satanom – Prehitro . Žal so zavozili svoje duše . Mrtve duše so zdaj to, ki delajo samo še za Uničevanje in Uničenje Vsega . Žal tudi naroda .

 • VERRZIFIKATOR

  Evfemističen komentar iz avgusta 2017:

  Fjoleta Glumič

  ROMARKA SPOKORNICA

  Romala je rdeča spokornica,
  vsa v obraz zardela res v živo,
  se na barki vedla prav igrivo,
  družbo delala samo ji psica.

  Skupaj sta otresali se greha,
  čakajoč, da otok se prikaže,
  kamor romarji se njune baže
  napotijo, vedno polni smeha.

  Daleč je od Splita in od Klisa,
  koder zjutraj vzhodno sonce vzide,
  se najlaže tja po morju pride,
  na obalo romarskega Visa.

  Tam v votlini barve se rdeče,
  sveti Jožko s svojimi je skrival,
  na otoku v ujetništvu bival,
  romarko na tisto mesto vleče.

  Je od tam pobegnil Jožko sveti
  v raj rdeči tisti tam na vzhodu,
  zlodeju poklonil ob prihodu
  je deželo svojo, dal jo vzeti.

  Ta pobeg njegov spektakularen,
  ki ga romarji na moč slavijo,
  po zaslugi njega da živijo,
  bil v resnici je povsem bizaren.

  Toda za rdeče spokornike,
  ki jim Jožko svetec je edini,
  ki svobodo vse do konca hlini,
  to je kraj spomina lastne klike.

  Romala je rdeča spokornica,
  tam postavljala se neuspešno
  in potem ulegla se brezgrešno,
  ko ji družba vsa bila je psica.

 • Miro

  60.000€ bi morali plačat…gotovo je sodnica simpatizerka sds

  • Zgornji

   JA, IN POLEG TEGA ŠE TEBI MALO DATI , KAJNEDA !!! ??? !!!

   • WISKY 1000

    zgornji rdeči,ne me pravocirat

    • Zgornji

     Kje si ti pa mene videl kot rdečkota ? :-/

     • DJURO SUMAR

      Ti si svetopisemski.

     • Zgornji

      Pa še to Zelo Malo , kaj šele kak rdečnež tečnež . No way !!! ! !!! Še Katolibani mi težijo zakaj sem proti Svetemu Pismu , ker mislijo da učim krivo vero in da ne razumem Svetega Pisma , kar pa je v bistvu Njihov Problem , katerega hočejo pripisati meni. Buteljni Vatikanskomrtvi !!! ! !!!

 • Franc Šink

  Saj jo ona ne postavlja samo na luft, ampak tudi pred kamero in še pred čem.

  • Zgornji

   AAAAAAAJJJJJJJ , … KEEER GNOJ OD BABE !!! ! !!!

  • Miro

   a si jo ti uspel videt? kvečjemu če si jo videl si jo od kakšne krave

   • von Rhein

    Verjetno res,saj ta izrodek babji spada v neko degenerirano pasmo krav.

 • Joško

  Nisem vedel da ima Violeta Tomić “dobro ime”.

  • SIMON ROZIC

   In kje ga je dobila? Na tržnici ničevosti!

  • sodnikisozločinci

   Vagineta Luftić bi bilo boljše.

 • dr Janez Sveti

  6.000,00€, pa res ni neki denar.
  DR Janez SVeti slabo ime

  • Anton

   Ja res ni veliko. Očitno se tudi teta Vijoleta ne ceni.

 • Stajerka

  kaj majo zaj novo fiksno tarifo……vse kar je desno in kar ne odgovarja lewi, je 6.000 eur……čakam na pregon Svetlane Makarović, zaradi žaljenja in poniževanja SLOVENSKEGA NARODA – direkt v kamero……1. sankcija – ODVZEM PENZIJE na račun davkoplačevalcev……2. sankcija – MATERIALNA ODGOVORNOST v višini 6.000 eur…..

 • Božobožo

  Pišuka kje bo NoraTV dobila 6k. Že zdaj zamujajo s plačami, zdaj pa bo še huje. A je to začetek konca??

 • Janez

  Bravo Vijoleta. Kaj pa perverznež Grims a bo on tudi kaj plačal?

 • Anton

  Naj gre Vijolica nazaj na oder in igra sebi primerne vloge……..

 • Waltter

  Če bo zadeva padla bo padla samo na naših sodiščih, če bo to prišlo na EU sodišče bodo sodbo potrdili. Ne gre za objavo slik, kar imajo prav da je javna oseba, gre za način pisanja prispevka in naslov prispevka. Mislim da je bolje da plačajo ali pa poskušajo vsaj doseči razveljavitev na SLO sodiščih, kajti s podobnimi članki so se opekli tudi v drugih državah EU, predvsem v tem prednjačijo v Nemčiji. Fotografije niso problem, problem je način pisanja.

 • sloustava

  Toliko strasnih zlocinov, kot jih je naredila rdeca zvezda, ni v vsej dobi clovestva naredil se nihce. Ce imas rdeco zvezdo na prsih in v srcu, nisi dober clovek. To je aksiom in to naj bo vodilo Novi24tv. Takih ljudi ne mores omadezevati ali blatiti njihovega dobrega imena….

  • Prdo

   Upam da jih ni sam toliko vsaj x4 in da so te gnide zelo trpele

   • sloustava

    So trpel, a se zdalec ne tako kot ti, ko slisis resnico.

  • Prdo

   Vi kar postavljajte spomenike sramotilne stebre bodo vsaj naslednji rodovi vedeli kdo je ta gnoj slovenski

   • šmentanamuha

    Ti vsak dan prismrdiš sem, stvar je torej jasna, gnoj zagamani.

 • Krtača 20

  Zdaj desni vsaj veste kam bo šel vaš prostovoljni prispevek sđs stranki hahahahaha idioti.

  • Tom Žnidarčič

   Si pa ti krtača sploh zamišljaš, koliko je tvoj žep že koštalo ESČP, kjer Slovenija debelo vodi po priznanih odškodninskih zahtevkih do SLO udbojebine?

   • Prdo

    Tvoj žep ni

    • Tom Žnidarčič

     A te je strah postavit stavek v vprašalni ali trdilni obliki?

 • Dr. Gine Kolog

  a so se vidl’ tudi picajzlni?

 • rubec

  Za eno razpoko šest čukov? Za ta denar bi v naši vasi lahko zakrpali vseh 46 razpok na asfaltu. Res pa je da nobena ni tako široka.

  • Prdo

   Pa reč mami naj si jo mal zlufta ne pa da smrdi okol

  • Prdo

   Aja ona bi dobila cent dva hahaha

  • Tom Žnidarčič

   Ma ni problem v tem, ali je široka, problem je, da nobena ni tako globoka past.

  • Nšo-či

   Jppp..samo o krpanju asfalta bi se vaščani pogovarjali samo leto…mogoče dve. Nisi prebral , kako dolgo bo njena pot do teh 6 jurčkov…skozi koliko sodišč, novinarskih prispekov. Ženske smo nečimerne. Premalo smo kramljali o tem .

 • totex39

  Sedaj pa je potrebno tožiti njo in vse ostale z sodnico vred, da javno spodbujajo komunistični režim, barabe hudičeve, ne smemo jim ostati dolžni.

  • šmentanamuha

   Tako je.

 • šmentanamuha

  Oseba Tomić namerno provocira javnost tudi z nošenjem komunistične rdeče zvezde v parlamentu. Kot da bi bila na Kitajskem. Tam je to normalno, vendar so toni tudi uradno komunistična država, mi pa ne. Zagotovo osebi Tomić pisanje ni bilo prijetno, vendar tudi ona s svojimi izjavami neti mržnjo v ljudeh. Tko da Violeta, spel se nazaj v Bosno, tam te bodo zagotovo veseli, drekanje po Slovencih, ki niso tvoja politična opcija, ni tvoja pravica in uvažanje ilegalnih muslimanov in njihovo ščitenje, ki ga izvaja tvoja stranka, prav tako ne.

  • Prdo

   Te moti zvezda boga mušica bolš bi blo kak pedofilski simbol ali pa truplo okol vrata

   • šmentanamuha

    Vse to se skriva za rdečo zvezdo.

    • Prdo

     Ja zihr zato pa zvezda sodeluje na evropski proslavi konca vojne pa vi niste šli le zakaj ne

     • šmentanamuha

      Nič več, v Italiji ste dobili nogo.

     • Prdo

      Hahaha

     • Prdo

      Budalo

     • Prdo

      Vsaj alan ford še preber poleg nore 24 v službi prasice

   • Krtača 20

    Naslednja kriza bo odpihnila klere z vatikanom vred ke u pakistan. Pomagala bo pa rdeča zvezda, zato se jo bojijo.

 • Krtača 20

  Lepo desni da vlagate dnar v rdečo zvezdo. A kej veste kdaj bo jajo spet kakšen masten tvit spustu? Da vemo kdaj bo spet kak sđs samoprispevek?

  • Prdo

   Čk mau on jo urški sa lufta

 • šmentanamuha

  Rdečezvezdašica Violeta je sama poskrbela za svoje slabo ime.

  • Prdo

   Ja kot urška k jo janša poriva

   • Tom Žnidarčič

    Glede na nick in sloves južnjakov tipa dugi k…. kratka pamet, ga pa ti sam sebi v rit porivaš.

    • Prdo

     Ok si jo pa sam lufta

 • totex39

  To hudičevko z rdečo zvezdo skupaj z Makarovićko takoj izgnati iz Slovenije in verjemite, da bo to tudi naša preventivna opcija.

  • Prdo

   Kdo jo bo ti ali vsi trije hahahaa

   • Krtača 20

    On šteje sam za pol.

    • Prdo

     Ma vijola ga razbije

     • Krtača 20

      Sam s pogledom.

     • totex39

      Sam sem vijola, tako da veš kaj te lahko čaka haha

   • totex39

    Te balkanci pa ne bodo svinjarili z komunizmom po Sloveniji pregnani bodo samo na grd način, če bo pa potrebno pa tudi na drugačen način in naj se poskusijo tako šopiriti v Bosni in Srbiji, tam jih bodo pa takoj zaprli, kajti pri njih so že to vse zatrli.

    • Prdo

     Verjetno neznaš štet

     • totex39

      Takih, kot je ona jih je še cel kup zato pišem v množini.
      To kar je zgoraj napisano je prava resnica, nikjer v teh balkanskih državah ne poveličujejo več komunizma, kot pri nas.

     • Prdo

      Preštejte se prosim ko prideš do 4 pa javi

 • Prdo

  A ivanovo politično truplo ste že zluftali

 • črnaovca

  To je res nesramen pritisk, pa saj bo pol plačal Orban. Seveda ko JAnez toži bovinarje in sredstva javnega obveščanja kako zaradi razžalitve ali ko vi pišete o drugih novinarjih to je pa sama hvala

  • pesjanar

   Črna ovca kaj si se spet spečal z svojim pastirjem Prdotom????

   • viRus

    Misliš, partnerjem, nje ?

 • marker

  Kdaj pa je ta poslanka imela dobro ime?

 • Za Slovenijo

  Kakšno dobro ime ima ta prasica?

  • Prdo

   Tega izražanja te pa zihr pedofil pri verouku nauču ane a teje joj bogi

 • viRus

  Je Grims vložil tožbo, ker ga je krivo obsodila in umazala njegovo dobro ime ?

  • Prdo

   Hahah goebbelsovo dobro ime hahaah

   • viRus

    Kaj se režiš ?
    Bi se tudi režal, če bi tebe nekdo tako opravljal in vse hudo o tebi govoril ……..in bi to zvedel šele, ko prideš čez dva, ali tri tedne domov, ko je že vsa Slovenija in tujina obveščena o nekem tvojem nečednem dejanju s katerim ti NIMAŠ NIČ ?

    • Prdo

     Aha vidiš sm si narobe predstavljlal pravico svobode govora to bi veljalo sam za ene

   • pesjanar

    Kaj tebi mati narekuje tekste,ti kot njen pankrt si pretumast da napišeš veli A…..

 • centurion

  KURBA BALKANSKA, BOSANKA SMRDLJIVA IN
  POKVARJENA LENA KOMUNISTKA IN ONI O-…
  dobrem imenu.
  Pa pejte u kurac, no.
  V pasjega, levaki.

 • Antonius

  Prvič slišim, da naj bi imela Violeta Tomić še vedno dobro ime. Zgubila ga je takrat, ko je Vedrani Rudan ukradla Kurbo in s krajo postala resnična zastonjkarska kurba.
  Sicer pa, zakaj se Tomićeva sekira, saj je njeno dobro ime lahko zapisano tudi med vsakovrstnimi, uspešnimi kurbami.
  Kučanovo dobro ime npr., je z odliko zapisano med kleptomani. Ukradel nam je demokracijo, pa še krater v NLB je pomagal zrudariti. Da posebej ne izpostavljam vseh njegovih novonastalih političnih strank s katerimi zelo uspešno vleče za nos naivne slovenske volivce.
  Po volitvah bo Tomićeva izvedela, koliko je še vredno njeno dobro ime.

  • Steiermark

   Očitno, sedaj, za 6.000 neupravičenih evrov, več!

  • Nšo-či

   Oh…ljubezen moja, volitve so del Violetine nečimrnosti in ne tehtanje dobrega imena. Za dobro ime in spoštovanje je potrebno ogromno drobnih korakov.

   • Antonius

    Srček, ob plankah politikantskega blata, kjer Violeta Tomić stopiclja, jo k zgubljenemu dobremu imenu tudi majhni koraki ne bodo pripeljali.
    Sem bil pa nekoč nazaj pri Tromostovju zelo navihan, ko mi je neprevidna skočila pred kolo.
    Pa ne kar na cesti v postelji se lažje in z več občutka *podiramo*, sem jo opomnil. Zelo zapeljiv pogled s prijaznim nasmehom mi je vrnila.
    Veš, takrat se je na njej videlo, da nosi s seboj dobro ime.

    • Nšo-či

     Hmm…. sedaj jo imam rada še malce manj . Mogoče ne malce…ampak veliko. :). Je pa lepo, da si prebudil v njej žensko, očitno na trajektu ni bilo nikogar, ki bi imel tako moč.

    • Soave

     No, morda se je pa samo prijazno nasmehnila. . . . . . starejšemu gospodu ?
     Eh, Antonius.
     https://www.youtube.com/watch?v=lnXLVTi_m_M

  • dob

   Če jo bodo volivci užalili bo zahtevala odškodnino.

 • Amerikanc

  Venezuelčanka je prepričana, da je bil trajekt nabavljen s strani komunistov – torej je njen !
  Ta pa nima vse poštimano pod streho. Namesto, da bi dopust izkoristila za reklamo “dobre političarke”, je prizadeto tožila “fotografa” na javnem prostoru. Ja kaj si pa misli, da si večina Slovencev misli o njej; še kaj drugega kot je zapisano.

 • centurion

  Psa, ki ga je smrdljiva kurba imela s seboj, bi pa
  sodnica morala zaščitit in ga odvzet prasici nagravžni
  ter dati v zavetišče.
  Pes pa res ni bil nič kriv, da je moral biti zraven
  tega stvora.
  Zlorabljen kot pri vseh levakih.
  Žlahta z Oražnove.

  • Prdo

   Tudi goebbelsu bi treba otroke uzet hahah

   • viRus

    O kom ti govoriš ? O nekem že zdavnaj pokojnem ?
    Je vse v redu s teboj ?

  • Korenjak

   To ni bil pes, to je bil njen partner!

   • SIMON ROZIC

    Žival si res ne more izbirat in ni prav nič kriva!

   • Sale

    Kdo črt ali Jakob Janša hajjajjajhahah

  • pesjanar

   No saj ima Violeta dober odnos z psom ravno zaradi njega si jo je luftala da ubogi štirinožec ne bi bil v smradu,še celo njen sopotnik v Venezuelo se je pritoževal da ji smrdi mednožje kot gnojna jama verjetno ima tov.Kurbiš prav.

  • Sale

   Ta psa to govoriš o črtu in Jakoba da jih je treba odvzet prašiči kurbi komunistični Janezu Janši se strinjam stavo. Ta dva psa črt in Jakob sta že resno bolna zbujata se poscana in posrana ter kukata pod pojstlo če je Milan tam kje jhahhahhahahhaha

   • centurion

    Mater je teb šarplaninc natepaval,
    pol reva debilna tebe skotila.
    Ti pa pseto brez rodovnika,
    vreča bolh, kot partizani..
    No pa ata šarota pozdrav, mater pa še ti enkrat….

 • Prdo

  Bravo vijola ti jih še s to zvezdo nabij tam kam spadajo prasice izdajalske

 • Prdo

  Pe požar vas je povozu

  • Sale

   Dobr si .kako fašiste zaboli ko jih udariš po nacionalnosti.ne sovražim nobenega naroda razen fašističnega.nestrpen do nestrpnih fasist do fašistov

 • SIMON ROZIC

  Pesem za Violeto

  Kjer se tale krava pase,
  trava nikoli več ne zrase;
  vse pogine, vse pocrka,
  za njo ostaja bolna frka,

  Ko se na zvezdo rdečo trka,
  spušča glasove indijanske ,
  morije konec ni pristranske,
  za ogabne kurbe te hinavske…

  In glej, na poti jo že čaka
  nova zvezda peterokraka,
  saj konja šarca bo ulovila,
  z njim bo narod ukrotila !

  • Prdo

   Haha narod ? Vi niste narod ste izmeček civilizacije rovtrji

   • šmentanamuha

    Dej, čefur, spizdi iz Slovenije, gnoj brez identitete, pedrulja smrdljiva.

    • viRus

     Prdo služi evrčke s svojo prdo.

    • Korenjak

     Pa ima Prdo identitetu, bre… ;-)

     • SIMON ROZIC

      Nema, on je Ahmad 2 !

   • slosin

    balkanc, dej mal pazi, kaj pišeš o Slovencih…

   • SIMON ROZIC

    Gotovo ta si v tesnem sorodstvu s tovarišico Violeto, če ne drugače
    pa pasmi!

 • viRus

  Zdaj šele vidim, da je v DZ in ima na prsih znak totalitarizma, ki ga je obsodil že ves napredni svet.
  Ljudje……….. je to mogoče………. in to v našem Državnem zboru – po 26 letih od osamosvojitve !!!

  • šmentanamuha

   Ja, v Sloveniji je to mogoče.

  • Prdo

   Je in tako bo lahk pa zopet poskačete v kakšno brezno ali pa se zazidate v kakšn rov hahaha

   • Poštenje velja

    Prvo bom tebe .pazi se me!!!!

    • Sale

     Si bil zlorabljen v cvetu mladosti

     • Poštenje velja

      Ja od komznjarske ideologije.
      Smrt komunizmu.

    • Sale

     Zlorabljen v rani mladosti.rojen in vzgojen za hlapca.kaj mu boš hlev zakuril

  • Korenjak

   Vagineta Luftić, Ivan Serpentinšek…. rdečim gre s kadri tako slabo, da sedaj že pobirajo vaške norčke iz veselic…

   • šmentanamuha

    Vagineta …omg:)

 • antimur

  Pa kaj bi rada ta čefurska sodnica (svoji sa svojima), saj smo videli, da si jo je res luftala. Bo zdaj obsodila še nas, ker smo to videli, ali bo uničila dokaze. Sicer pa Tomićka ni imela nikdar dobrega imena, je samo ena kučanistična kuzla, ki je prišla v paketu na pomoč levim fašistom uničiti slovenstvo.

  • Prdo

   Ja tako je tudi janšo smo videli kot skojevca

  • Sale

   Ne hlapcevstvo bo ukinila

 • Prdo

  Ženska ma jajca jbg ne kot impotentnež ivan

  • Korenjak

   Seveda ima jajca, in to kosmata. Saj smo jih videli na tisti fotki iz trajekta. Zdaj pa toži, da se ne bi razvedelo, kaj ima dejansko med nogami.

   • Korenjak

    Ups, pomota… sem še enkrat pogledal: tisto so njeni povešeni joški, ne jajca. Sorry…

    • Krtača 20

     Važn da s ti lep k svina.

     • viRus

      Zakaj pa je tudi krtača tule ? Da čisti, nje ?

     • Krtača 20

      Itak. Od tega klerodesnega gnoja je že čist zadrekana.

     • Sale

      Svinja bi se pritožila nad to izjavo

   • Sale

    Fuck komi te je Ivan zlorabljal v rani mladosti

  • viRus

   KAJ………………..a, tudi jajca je pokazala ?

  • šmentanamuha

   Ah, torej te rajca ker se ti zdi podobna moškemu … ja, zdaj pa razumem …

   • Sale

    Ženska napada žensko zapostno

    • šmentanamuha

     Kje vidiš napadanje, samo ugotovitev, da ga ženske rajcajo, če so podobne moškemu, kar je logično za roza fante, kakor sodiš tudi ti, seveda.

 • Kučko pod pručko

  Berzmadežno razkrečena Violeta

  Ta odurna Balkanka si je dobro ime umazala s svojimi neokusnimi nastopi pred TV kamerami, ko se je z napadi na slovenske domoljube prilizovala kratkonogemu veleizdajalcu. Umazala ga je tudi, ko se je ob vsaki priložnosti kazala s krvavo rdečo zvezdo in drugimi zločinskimi simboli, teptala pa je prave slovenske.

  In ne nazadnje si ga je zasvinjala z balkanskim razkazovanjem mednožja, ki si ga je privoščila med vožnjo s trajektom na dopust. Ker ima očitno to v navadi, ali pa tako lovi moške za potešitev svojih potreb, je bilo verjetno tudi v drugih primerih razkrečenega posedanja na pretek. Pa ne samo na dopustu, ampak kar sredi Ljubljane!!!

  • Soave

   Tebi in Antoniusu ne bom dala nobenega plusa.
   Možakarji. . . . . . . ja, silni ste.
   Sploh pa ne gre za dobro ime te ženščine, amapk za dobro ime in finance Nove .
   Me pa zanima, če bosta dala vsak po 3 jurčke , ali več, za plačilo kazni.
   Potem lahko novinarja poprosita še za kakšen tekst, ali slike o luftanju !!

   • antimur

    Če si poštena, moraš priznati, da je to normalen odziv na zlorabo kučanističnega sodstva. Vzrok za tožbo bi moralo biti gobcanje o preganjanju Slovencev iz naše domovine, pa ne nazadnje mešanje otrok, predvsem Janševih, v kozlarije odraslih, ne pa tožba zaradi primitivne čefurke, naj se obnaša kot se za pošteno žensko šika, ne pa,da se obnaša, kot da bi bila v osrednji Bosni, kot zdivjana kolhozniška kobila. S takšnim obnašanjem je osramotila tudi nas Slovence, saj je končno poslanka slovenskega parlamenta.

    • Soave

     Tudi ti ne razumeš, kaj sem hotela.
     Novinarjeva dolžnost je solidno pisanje, mi pa bomo packarili, kolikor nam duša da.
     Če novinar ne bi pisaril o luftanju, ženščina ne bi imela vzroka tožariti. Lahko bi napisali, da se je zelo sproščeno ” sončila “. Saj vsi razumemo. Je pa zanimivo, da se v teh 70 – letih nismo prav nič levakarskega izražanja naučili. Oni povedo tako, da ne veš, kje je spredaj in kje zadaj. Pa ga primi za rep !
     Se strinjam z vsem, kar si napisal.
     Vendar – žal – ker nimamo denarja niti možnosti tožiti, bomo pač morali paziti na besede.
     O sramotenju Slovencev pa drugič.

   • Franc Šink

    Zato ker imaš sigurno čiste intimne organe, se ne sekiraj.

    • Soave

     ? ? ?

   • Matej

    No, vsaj ena desna pametna gospa! Desne moške imate pa velike prostake tukaj. Taki ne bodo stranki v ponos.

    • Soave

     So na levi kaj boljši ? Lahko pa bi kaj napisala o vzroku in posledici.
     Pa bi takoj bilo razumljivo , zakaj zmerjanje.
     Pa nisem pisala o komentatorjih, pač pa o neprimerno napisanem članku.

  • Matej

   Lepa ženska je, vprašanje je kaka je tvoja doma. Sam Violeto spoštujem!

 • Dilinger

  Vijolči je odcvetela rožica,naj bo vesela,da se sploh kaj “sexy”napiše o njej…
  Očitno ima ženšče samo s seboj kar precej težav.

  • šmentanamuha

   No, ja, tudi odcvetelih in uvelih fantov je dovolj v parlamentu, zato takih seksističnih komentarjev ne dajaj. Tu govorimo o njeni osebnosti in javni nastopih, s katerimi se sama daje v zobe.

   • Dilinger

    Spoštovana,odprite si enega hladnega,odleglo vam bo.

    • šmentanamuha

     Debil, ne opletaj z mehkim kurcem tuki. Ne domišljaj si, da si pravi ded, zato ker žališ ženske. Celo @saletu moram pritrditi. Očitno tebi edino stoji le še flaša hladnega na šanku.

   • Sale

    A zdaj vidiš to ni borba levih desnih belih rdečih črnih.moski so govna in delajo vojne vas ženske pa prezirajo.zapomni si to moškisovrazijo ženske .zakaj šminke niste zadosti dobre .zakaj barvanje las niste pametne zakaj povečanje prsi niso zadosti dobre za dojenje.streznite se ženske moje drage in udarite po mizi da je zadosti tega rušenja treh zidov ženskega doma .vi cuvate ognjisce moški ga unicujejo amen

    • šmentanamuha

     Sale, saj ne morem verjeti, da se lahko s tabo tudi strinjam. Prislužil si si moj plus, za razliko od patološkega narcisa, ki si je nadel gangstersko ime Dilinger in misli, da je zato bolj moški. Lej, čudeži se dogajajo.

 • Prdo

  Hahah a kaj vam dela viola

 • Vojteh Dovč

  in v čem je zdej problem–

 • lado

  a jo bi kdo TOŽIL ZA ZVEZDO V PARLAMENTU!!!!!!!!!!!!!!!!! PORKA MADONA ,KAJ VAM JE ,NAROD ZMEŠAN !!!!!????????????? TO VAS NE MOTI ,RADARJI PA !!!!!KRETENI ,ĆEFURJI IN LEVI IZDAJALCI NAS NATEGUJEJO IN SE REŽIJO !!!!!!!!!!!VI STE DEEEEEEEEEEEEBIIIIIIIIIIIIIILIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!LAJATE TU GOR ,DA BI PA NAREDILI RED V NAŠI DOMOVINI ,PA NEEEEEEEEEEEEE!!! STE ZA BRUHAT ,GOOOOOOOOOBCAAAAAAAAAAAAAAAAČIIIIIIIIIIIIIIII !!! A ZA POTOMCE VAM JE VSEENO ,DA BOMO -jo V MANJŠINI ALI JIH SPLOOOOH NEEEEE BOOOOOOOOOOO VEEEEEČ!!!!!!!!!!! 25maja gremo na kongr.RDEĆI trg Z ŠTRUDLNOM,PRIBOLJŠKI -TRDIMI v ŽEPIH,DA POZDRAVIMO “ZVEDIĆKE” !!!! BOTE TO ZMOGLI ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!PA VOLITE DESNICO ,DA SE GOLAZNI ZNEBIMO ,DOOOOOOOOOOKOOOOOOOOOOOONČNOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!

  • Prdo

   Haha vableni na čevape

  • Krtača 20

   Naj vas zvezdica žge vse dokler ne stegnete papke.

  • Sale

   Si si kaj naredu

 • Krtača 20

  Pa je šel ves zaslužek nore24 od prvega prispevka, cca 49evrov za Violetine gate 6000eur. Hvala desni. Kar še tako naprej.

  • Prdo

   Ofce vse krijejo np

  • kralj matjaž

   Saj bo Violeta kot dobra socialistka, ta denar darovala v dobrodelne namene. Tako da ni problema.

   • Krtača 20

    Itak. Pa še mal bo za na Vis ostal. Grims bo pa eno ukol ušes fasu od jajota.

 • kralj matjaž

  Hm.
  Koliko gnojnice je bilo zlite po desnih politikih, pa se ne spomnim nobene odškodnine, nobene zmage na sodiščih. Vse skupaj je malo čudno. No če se je desni politik branil z resnico, so potem njega tožili.

  • Prdo

   Ja prav maš še premalo je bilo zlite

  • Krtača 20

   Ajde desnuhi, konc pavze! Glave nazaj not u drek!

  • Sale

   Tako je.poraz vam je vtkan v gen.plitek genetski bazen ne more imeti zmagovalcev živeli mesanckih smrt rasnosti hjajajja.mesanci bodo podedovali vse.mi smo le odsev preteklosti v vesolju

 • Prdo

  Pa če ga vi janezu še tolk dobr potegnete bo ona nosila rdeču zvzdo hahaha

  • Krtača 20

   Najprej jim mora postat jasn da tista lizika ki jim jo jajo prodaja, ni lizika ampak en zvenen kurac.

   • Prdo

    Hahha

 • Krtača 20

  Če gre Violeta letos na Vis, dajte desni vkrcat tud paparaca grimgoblsa da nardi drug prispevk. Levica rabi samoprispevke sđs.

  • Prdo

   Kaj je pa grimči tam delal

   • Krtača 20

    On je to fotko naredu. Pol se je pa glupga ko točak delu da ni bil on. Od takrat naprej je paparac grimsgobls.

    • Prdo

     A sm mislu da se je šeu titu poklonit

     • Krtača 20

      To pa potihem ja, ko jajo spi.

     • Prdo

      Taž so tud oržje pokradl res je blo neuporabno

 • Prdo

  Ajd ofce bo treba zluftat denarnico

 • lado

  prddić KORDIŠIĆEV KLON !!!!!! MESEĆIĆ PA KORDIŠIĆ STA PONOS ŠKOFJE LOKE IN SV.DUH-a !!!!!ČE BOMO TO GOLAZEN ŠE NAPREJ GLEDALI , SI BOLJŠEGA ŽIVLJENJA NE ZAAAAAAAASLUUUUUUUUUŽIMOOOOOOOOOO !!!! KAPITO !!!!! NAŠI OTROCI SPLOH VNUKI NAS BOJO PREKLELI, KERBOJO DELALI ZA TA RDEĆI GNOJ !!!! GREMO !!! HITRO !!

 • Prdo

  Žive naj vsi nerodni
  Ki na desni polovici skačejo
  En dva tri več jih ni… Hahahha

 • Matija

  Grims se je naslajal nad Tomičino ritjo

 • trumpet2018

  dokler je sodstvo v rokah levih fašistov, se bo to redno dogajalo, po volitvah bo seveda drugače. Ta ćarovnica antifovska je nepopularna zaradi svojih neumnih skrajno levičarskih idej, ne zaradi nove Tv, to je totalni absurd in zloraba sodstva v politične namene, levi fašisti se zavedajo, da ne bodo več dolgo na oblasti, to so še njihovi zadnji udarci pred dokončnim porazom. V zda imamo leve fašiste v antifi, pri nas v ZL, razlike ni nobene, Ameriški predsednik Ronald Reagan je že pred 30. leti izjavil, da je novodobni “liberalizem” samo še fašizem, ki paradira naokrog oblečen v kožo liberalizma.

  • Matija

   Imaš ti mal zmedene pojme. Fašizem je v domeni desnice in nima nobenih smernih predpon.

   • Prdo

    Težko njemu razloži da ni levega pravila

    • WISKY 1000

     prdec,kaj te muči,s krtačkarjem kuj na 24 kur.

   • Korenjak

    Nacional socializem alias nacizem tudi ni socializem, torej prav tako “leftardizem”, kot sta naprimer slovenski demokratični ali samoupravni socializem?

   • Rožle

    No, no … vi komunisti ste znani po tem ..
    ” napad je najboljša obramba ” …

    • WISKY 1000

     ne bo jim uspelo,SDS čista zmaga.

   • Republic Commando

    Levi se grejo v SLO čisti fašizem, edino za razliko od nacistov oni sovražijo LASTEN NAROD.

   • xtc

    Butec zahojen-poglej si Hitlerja Nacional socialist tudi po ustroju države-delavska letovišča,delavska križarjenja,država v bistvu lastnik vsega in ena partija,pa tudi Duče je bil socialist.Ne Hitler ne Duče nikoli nista bila desna,preglej socialne programe in videl boš nikjer sledu od desnega oz. zelo daleč ,daleč.Skratka skopnoskledarstvo,uravnilovka in socializem.

    • Matija

     Butec zahojen te je naredil. Poglej malce tuje enciklopedije,…. in povsod boš našel, da sta fašizem in nacizem right wing, far right,…..

     • xtc

      To je bilo zgodovinsko narejeno napačno poglej si programe strank in socialne ter programe glede lastnine.
      Tudi te stvari se še bodo v zgodovini popravljale,kajti gre za čiste derivate socializma,le v drugi obliki.Tako Duče,kot Adolf sta bila socialista in to zagreta,kot tudi Miloševič in Yugo srbski komunisti,ki so podonbno kot Adi in Benitto zajahali nacionalističnega konja vendar vedno samo in SAMO le SOCIALISTI.

     • Matija

      Ja ja ja, seveda, vi ste tanarbl pametni, vsi ostali pa pojma nimajo. Zgodovinsko napačno? Haha, ja za vas k bi radi na novo in po svoje skonstruirali in spisali zgodovino. Hvala kurcu, da v svetu niso tok blesavi kot bi vi radi.

     • Bozz

      Ne govorit drugim, da so blesavi, če sploh ne poznaš razlike med Nacional Socializmom/Komunizmom/Fašizmom in Laissez-Faire Kapitalizmom.

     • DJURO SUMAR

      Očitno tudi ti nimaš pojma kaj se danes v svetu dogaja, ker je tvoj razum ostal tam nekje v zgodovini izpred 2000 let.

     • cosmosjasnovidec

      Ti bi vsekakor moral že sam po sebi vedeti,da si blesav oziroma usekan v nulo.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • xtc

      Glej bebček zahojen-že nek prejšnji komentator ti je zapisal resnico.
      In še posebej zate IDIOT zahojen,kaj pomeni NDASP
      Nacional Socialistische Arbeits Partei-ali po domače Ljudska Socialistična Delavska Stranka-in še posebej za vas leve butle nobena desna stranka ni socialistična,vsaka ki ima zraven besedo socializem je leva.
      Krščanski socialisti to naj bi bili desni-kje si še videl da je socialistoz.komunist veren?
      Že sama stvar je absurdna saj socialisti in komunisti pravijo ,da ne verjamejo v boga in Kristusa torej popoln lapsus ateisti,ki bi bili desni.
      Ne tumbaj tele.

     • Kapodistrias

      Ne razumeš nič. Kreten!

     • WISKY 1000

      ta matija ima lepo ime,me na nekoga spominja

     • večni srb

      Največji sodobni naci na balkanu je bil Tuđman.

     • Bozz

      Samo za namene deli in vladaj. Tuje enciklopedije so kontrolirane od tistih, ki nas delijo. Še Stalin je rekel, da je socializem desno od komunizma, ne pa da je socializem desen. Razumeš? socializem – levo, komunizem – skrajno levo.

      Hitler = Nacional SOCIALIZEM.
      NSDAP = Nazional Socialistiche Deutshe Arbeits Partei oz. Nacional socialistična nemška delavska stranka

      Tako dobro so vam oprali možgane in vas programirali, da ne vidite, da imate oprane možgane.

      DESNO OD FAŠIZMA, NACIZMA, KOMUNIZMA IN NJIHOVEGA KARTELNEGA KORPORATIVNEGA PAJDAŠKEGA KAPITALIZMA JE LAISSEZ-FAIRE KAPITALIZEM. TO JE PRAVA DESNICA. TE DESNICE NI NIKJER VEČ, NITI V ZDA NE.

      PREDLAGAM TI, DA SI POGLEDAŠ NEKJE KAJ LAISSEZ-FAIRE POMENI. Recimo tule:

      http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_LaissezFaire.html

      in nadaljuješ tule:

      http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_ProperGovernment.html

      in tule:

      http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_InitiationOfForce.html

      in tule:

      http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_Taxation.html

      in še tule:

      http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_RightToBearArms.html

      To je desnica. So Nemci imeli pod Hitlerjem ali pa Italijani pod Dučejem kaj od tega? Nič. Hitler je imel Gestapo in preden je začel svojo strahovlado je Nemcem pobral vse orožje, isto je naredil Stalin in Mao.

      Čestitam, pravkar si bil odpran, deprogramiran.

     • večni srb

      Kaj se nahaja severno od severnega pola?

     • Danijel Dujko Prinčič

      V. Nemčija je bila tudi Demokratična republika po imenu, tako kot je danes S.Koreja… ravno tako SDS,demokracije niso videli niti skozi okno vlaka.. :) ime je samo embalaža…

     • Levica jo hodi opazovat v Venezuelo, doma pa se greste kapitaliste.

     • cosmosjasnovidec

      Daj ne nakladaj kreten butasti,če nimaš pojma.
      Torej bi se Angela Merkel po tvoji butasti izjavi usmerjala na desno stran kot je sama dala izjavo in pristala na strani fašistov,če bi Hitler bil desničar.
      Torej Merkelca ravno hoče,da se pozabi zgodovina fašizma in po tvojim butastim levuharskim nepoučenim pisanjem bi torej stopala še na stran fašistično usmerjenih strank teslo trešnjeno,če bi desnica bila fašistično usmerjena.
      Fašisti ste levuharji bili vedno in taki ste ostali pasjejebci in to ve vsak pameten razen vi kreteni očitno tega niti ne dojamete ali ste še pa bolj usekani kot je sploh dovoljeno po zakonu.
      Vendar vas večinoma seveda še celo levuharske psihiatrične ustanove pustijo pri miru,ker vedo,da vam ni več pomoči in si nočejo z vami mazati rok.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • WISKY 1000

      pomemno je,da bo Janez z SDS-om zmagal.

     • večni srb

      Delavske pravice…, red in disciplina,…, alterantivne ideje…, vse to je levo.

     • WISKY 1000

      cozmos,srbin se spozna samo na ovce

     • WISKY 1000

      matijek kva si spil?

    • DJURO SUMAR

     Ti pa si idiot na kvadrat.

    • večni srb

     Teofizija…, rituali…, estetika…. vse to je desno.

     • WISKY 1000

      sbin,ajde kuči ofce past.

    • Kapodistrias

     Fašisti, nacisti, komunisti – vsi …isti! Ampak prav zares, vsi našteti totalitarizmi imajo isti sociološki in socialni izvor – levičarstvo. Samo slovenskim levičarjem to neizpodbitno dejstvo ni jasno! Zato tudi izraz “levi fašisti” ni ustrezen, ker desnih fašistov preprosto ni, so samo brez izjeme levi, zato jih ni potrebno še posebej označevati z levimi. Jasno?

   • WISKY 1000

    matiji mačku se že blede

 • Krtača 20

  Najbolj moralna stranka sđs hahahahahagahahaha

 • Prdo

  Žive naj vsi nerodni
  Ki na desni polovici skačejo
  En dva tri več jih ni… Hahahha

 • piko8

  Dobro ime si je ta prostitutka zapravila z povzdigovanjem levih komunističnih morivcev!!!

  • Prdo

   Ja nevem kaj jih tolk poveličuje ker so bili površni

  • trumpet2018

   dobrega imena nikoli ni imela, že od samega začetka je norela s skrajno levičarskimi idejami, podpirala ilegalne migrante, oboževala komunistične diktatorje in podobne liberalne norosti………liberalizem je huda duševna bolezen, zdravila pa žal ni na voljo

 • Krtača 20

  Domobranstva se ne da naučit, niti ne privzgojit. Da si domobranc, morš bit naravno tolk prfuknjen.

  • Prdo

   Ivanovi volilci so itak osnovnošolska izobrazba in manj

  • Sale

   Okvarjen gen

 • Miro Jereb

  Saj ni imela nikdar dobrega imena…

  • Krtača 20

   Jebiga. Zdaj ga ima. In desne košta 6čukcov hahahaha

   • Miro Jereb

    Ta je pa res draga k……ba da si jo lahk sam desni prvošjo…in to cela stranka…Al bo vesela. Kok je že članov ?

  • Prdo

   A si spet na cvičku

 • Krtača 20

  Pa še neki, vidim da dons je pa spet udbopartijsko sodišče pa kučan v ozadju. Božci desni.

  • Prdo

   Udbo partija je meni zakon

   • Krtača 20

    Sej so čist blesav. Včer so pa drobni niča v zvezde koval. Pa ta največ jih je on zjebu hahahaha

    • Prdo

     Verjetno je dobro donirl

     • Krtača 20

      Ta prav cajt se je prefarbu, so pa čist mokr med nogam.

 • Krtača 20

  Karkol morjo desni plačat levim, je ekskluzivno dobra novica. Itak so dnar nakradl, nej ga dajo mal nazaj. Na konc bomo sđsovce prpelal tolk daleč, da bojo mogoče začel celo delat ne sam krast.

  • alojz

   Ali nisi malo zamešal? Poglej malo okrog sebe pa boš videl kdo krade.

 • Prdo

  Sm ivana vidu kot bi violetino zluftano gledau hahahahha

 • Nšo-či

  Bodo Violeto zopet razburili naši komentarji? Bo tožila še enkrat ali si bo rdečo zvezdo tetovirala sredi čela… mogoče na vratu? Lahko bi se malo posodobila.

  • Krtača 20

   Žge žge, rdeča zvezdica. Kar naj žge.

   • Korenjak

    Eh, to je samo njena preobleka za vlogo poslanke (bolje plačajo, kot na vaških veselicah), ki si jo je sposodila v ropotarnici Metelkove. V zasebnosti pa je članica neke obskurne sekte (seksualne terapije pa to) in časti velikega kurca, ki nas je vse ejakuliral v velikem poku…

   • Nšo-či

    Žge tiste, ki so jo naredili krvavao. Tistim, ki je svetila skozi noč, so se je že zdavnaj odrekli.

    • Prdo

     Premalo je krvava bo treba spet namočit

     • Nšo-či

      V tvojih besedah se skriva bistvo zgodbe o lustraciji. Tisti, ki so okusili kri…..ostajajo krvoločni..okvarjeni. Potrebujejo kazen, da si lahko odpustijo.

     • sprehajalec

      Prdonja, igraš volka, ki je okusil kri, sedaj bi jo pa še lokal,. V resnici si pa majhen cucek, ki bevska. Čivava.

  • Prdo

   Ti zihr truplo okol vrata nosiš hahah

  • trumpet2018

   na facebooku se ji ljudje posmehujejo ker piše totalne neboluze in skrajno levičarske norosti, podobno kot Lukec in njegov škorec. Liberalizem je duševna motnja. Po volitvah si bo lahko tisto zvezdo nekam vtaknila, ker je ne bo nikjer več, kot da je nikoli ni bilo, ona je navadna tretjerazreda gledališka igralka in politični analfabet, takšni so najbolj nevarni in napravijo največ škode

   • Prdo

    Zato pa ivan ne hodi v parlament da nebi preveč škode naredu

  • Antišiptar

   Ja no. Ma ko jebe to čefursko rdečo kurbo. Ta sodrga ni za nič, sposobna ni nič, razen živet na račun Slovenca. Tipična balkanska necivilizirana zatucana opičja primitivka.

   • Sale

    Vi pedofili je ne jebeye to je claro.ona ima prave cefurskega kurce ne pa hlapčevske male tiče hjajajaj

 • montyamp

  Srbska Hrvatica iz Bosne .
  Ja kaj pa išče v Sloveniji predstavnica balkanske kulture in banditizma ???
  Dvomim da boste našli Slovenca ki je vabil primitivizem v bližino svojega domovanja , sploh ko gre za tak grdo babo .
  Ona je Slovenka toliko kot murglosrbski halbmadžarski prekmurec žvepleni pritlikavec . Tudi kozorog kot AL CAPONE IN AL KURĆONE .
  Slabo vzgojeni kozorogi so hitro nasilni , kar poglejte Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Violeta Tomić , Igor Zorčič , Andreja Katić ………….

  Če razširimo pas rojstev najbolj zlobnih na november december januar in februar, dobimo še ducate znanih morilskih obrazov , se pravi na volitvah podpreti rojene v poletnih mesecih .
  VOLIMO SDS ZA LEPŠI JUTRI .

  • Prdo

   Jao pazi se to je udbomafija bau bau hahahha

  • Antišiptar

   Ja, kako dopovedat čefurki, da je samo to. Napolcivilizirana čefurka, lenuh, parazit ki na račun pridnega Slovenca živi. Meni taka logika nikakor ne gre skozi, da čefur, ki je kulturno in mentalno nekje 300 let za Slovencem, Slovencu nekaj pametuje. A ti izrojeni čefurji res ne vidijo, da so proti nam Slovencem navadni luzerji, debili, defektni polciviliziranci?

   • Sale

    Zato vas je vse manj.cez deset let vas bomo imeli v živalskem vrtu kot ogroženo vrsto hjajjaa

 • Vera

  Ta oseba je imela ” dobro ime” , samo še v pleničkah .

  • Prdo

   Jaz imam v imenu samo smrad tvoje ime je pa izvirni greh

 • montyamp

  Take igralke premore SLO RTV HANZA KURBENHAUS cenzura in laži na položnice .

  • Krtača 20

   Važn da znaš položnco izpolnt. Ostalo od tebe nas ne zanima.

   • montyamp

    Amebe tud ne zanima veliko stvari .

   • Tom Žnidarčič

    Ne zna! Oz. noče! KAR VPRAŠ MAL OKROG!

 • sumljivislon

  ..no coment…!! :)

 • Matija

  Ima pa Grims res en fetiš na Tomičino rit, da jo takole po trajektih fotografira.

  • sprehajalec

   kaj se ima pa poslanka za zvirati tam po klopi trajekta pa nastavljati vulvo pogledom.

   kje pa je kaj dostojanstva? levičarjem ga ni treba, ker gre za buržoazno usedlino?

   • Matija

    Očitno tudi Grims nima nobenega dostojanstva, da se takole naslaja nad zviranjem…

    • Prdo

     Saj nemorš prit do dna

     • sprehajalec

      Ti si že na dnu prdonja…

     • Tom Žnidarčič

      Napaka! On ni na dnu! On je pokrov od dna! Ni pa še jasno ali prvi, ali kateri od vmesnih pokrovov!

     • Tom Žnidarčič

      Kreteni vsi skupaj! Grims je samo slučajno bil na tem trajektu! Glede na to, da je že zdavnaj bil označen za GOEBELSA, pa me nebi presenetilo, da bi fotko podtaknili njegovemu najmlajšemu otroku, kajti vemo, da predhodniki globoke države so ukinjali tudi nosečnice ,da se zalega nebi redila.

     • Matija

      In to, da je bil slučajno na trajektu, mu daje pravico, da se naslaja nad ženskimi ritmi in jih fotografira?

     • Tom Žnidarčič

      Butlj beri tekst ne slike butl! Že moj pokojni oče me je opozarjal pred bralci slik! Slikal je nekdo tretji! Butl!

     • Matija

      Butelj te je naredil

     • Tom Žnidarčič

      Saj tudi tvojega kučkota ni naredil neki genijalec, pa tudi tvojega Josifa ne, za Tita, pa se mal potrud raziskat kdo ti ga je naredu!

     • Matija

      Pa zgleda da tudi tebe ni naredil nek genialc….

     • Sale

      Crknejo naj njegovi otroci Pankrti fašistični naj crkneta od Janše črt in Jakob naj crknejo vsi fašistični Pankrti da se ne bo zgodovina ponavljala.bog prosim vzemi grimsove otroke in Janševa amen govna naj pocrkajo

    • sprehajalec

     Grims je samo opozoril slovenski narod na neprimernost obnašanja nekaterih njihovih izvoljencev…

     • Matija

      Grims se je naslajal nad njeno ritjo. Ne bi se nič čudil, če bi si ga še drkal zraven, kolikor je tip pokvarjen.

     • sprehajalec

      Grims bo morda to delal ob čem bolj estetskem. Kot je levičarska vulva…

     • Tom Žnidarčič

      In kolikokrat si si ga ti že vrgel na to fotko?

     • Matija

      Jest nisem Grims

 • Antišiptar

  Slovenci no, opravka imamo z navadno rdečo čefurko. Je treba sploh še kaj dodat?

  • Prdo

   Ja da ste samo trije to je vaš problem

   • Antišiptar

    Keee si lukec, a dons se že sam s sabo pogovarjaš?

    • Prdo

     Antišiptar = stric šiptar ?

     • Antišiptar

      Še ba breee zapelo, a si tako govno, da se predstavljaš pod tolikimi imeni, in se sedaj že med sabo dopisuješ? Ti pa si bolnik ej. A to maš po fotru, je bil fotr tut tak izmeček?

     • Sale

      A si najdel očeta v bosni

     • Antišiptar

      Lukec lukec, a zaj si že srbin? Ti pa si opica degenerirana.

     • Sale

      Bolje opica kot črt in Jakob z genetsko okvaro.hlapci izumira te hjahaha

  • Sale

   Zbiramo peticijo da izženejo Janšo iz slovenije.da zgradimo javni WC nad Hudo jamo.

 • hribovc

  g.sodnik, a je kej narobe če kuri rečem gospa ?? … ni?
  pol pa, gospa violeta, šetnja, ajde, mačka ti piterna !!

  • Antišiptar

   Lahko ji rečeš tudi marksistična kurveština. Lov life izrodek čefurski.

   • Sale

    Fuck komunizma hajajhahha

  • Prdo

   To ti negdje iza brda hahahah pravijo da je tam bog s prazno vrečo vsekau haha vidi se

   • montyamp

    Pr teb še špage več ni meu .

 • Krtača 20

  Važn da desni plačate. To šteje.

 • Krtača 20

  Če bo mogu grimsgobls plačat, pol pa ne bo mel za trajekt na Vis. Duš kdo bo pa pol skrbel za zabavo?

 • montyamp

  Žvepleni pritlikavec več nima drugega kot Cerarja , Violeto , Židana ………………….
  Gotof je ………………

  • Korenjak

   …ima ima… vaškega zabavljača Ivana Serpentinška, baje pa se v predvolilno tekmo za rdeče vključuje tudi Denise Dame. Tako da kadrov rdečim še ne bo tako hitro zmanjkalo (kje so šele umobolnice, odlična baza, kjer še niso kadrovali!).

   • montyamp

    Pa sn že mislu …………………….
    Fuck ……………………

 • montyamp

  Izsušiti bo treba balkansko močvirje .
  VSI NA VOLITVE ZA LEPŠI JUTRI .
  Volimo SDS , murglosrbske marionete , kot je tale kokoš , pa na Balkan-expres .

  • Sale

   Snema se film o pogumnih vaških pedofilnih domosralcih.naslov .a si ti tud not padu

 • Krtača 20

  A ste vidl vašga jajota kolk je revež shiran? Tud za pol Violetinih gat skup ga ni več. Dobr napreduje, v pravo smer.

  • Korenjak

   Daj ne žali je še ti, te lahko toži. Tisto niso gate, to je družinski šotor.

  • sprehajalec

   Levičar ko je enkrat na oblasti, ne pozna tega, čemur se reče dostojanstvo, lep izgled, oziroma čemur rečejo na zahodu fit.

   trpa želodec s partizanskimi golaži, ni mu mar za vitkost. ker on ima oblast.

   • Krtača 20

    Hahaha komedijant. Sliko je pa objavu kdo? Dej odšetaj bimbo dalje hahagaga

    • sprehajalec

     ideal Levičarske lepote je za vedno ostal Stane Dolanc – Jurček….

     Tudi Violetin, če jo v faco pogledaš in rit.

     • Krtača 20

      Vaš jajo še najbolj spominja na šiptarski horseface, ti si pa itak lepotec Ken. Ni kaj.

     • sprehajalec

      Jajo pri teh letih je fit in pazi na zunanji izgled, Saj je Vodja opozicije v Sloveniji.

      Čisto nekaj drugega, kot levičarski ideal lepote, Stane Dolanc.

     • Krtača 20

      Hahaha, a si že poljubu njegovo sliko dons?

     • Sale

      Ajde Stankoviću ne jedi govna ali si stanko

     • čips

      Pr tej spaki je vseen kam jo gledas, vse je isto, ena sama usrana rit prostaska

     • Sale

      Vi pedofili desni mate raje deske riti od črta in Jakoba gravzi fuj crknte

   • Sale

    E moj uskoku

    • Sale

     Ali pa si ustas

  • Sale

   Crkuje govno pedofilsko .vse grehe bosta morala črt in Jakob celo življenje plačevati amen .Urša na tvojem mestu bi se ločil odselil v avstRAICH in spremenil priimek in imena otrok bolje za njiju

   • Kosobrin

    Otroke pustite na miru.

    • Sale

     Na miru v grobu amen

 • Antišiptar

  Čefurje imamo zato, da nam Slovencem kanalizacije čistijo ter ceste pometajo.kaj se zdaj ta polapismen gnoj od tomičke buni?

  • Sale

   Biografski zgodovinski film se snema.ne joči Janez.

 • Zora

  Super, končno nekdo stopil na prste noritv!!! Ne bi rezpravljala zakaj je to pravilno, ker imajo pisci podoben besednjak in domet razmišljanjs kot komentatorji na tem portalu. Poden od podna, ki se bo verjetno usul tudi na moj komentar.

  • sprehajalec

   zakaj to misliš, da se bo vsul? Se imaš morda za pomembno? Mislim, da tvoje pisanje ni vredno omembe…

  • Korenjak

   Bejž’no… :-) Javna oseba provocira dobršen del prebivalstva s totalitarnimi simboli in uprizarja cenene gledališke predstavice a la Venezuela, naša druga domovina… to je podn od podna, plačana vloga (Kurba v2.0), ki jo igra po naročilu.

   • Krtača 20

    Zvezda ni totalitaren simbol. Je pa fajn da vas klerofašiste žge v čelo.

    • tohuvabohu

     Zvezda je simbol totalitarnega in klavskega levega fašizma.

   • Sale

    Po moje bo še ena tožba padla ker nova TV ne cenzurira desnih pedofilnih fašističnih nacionalističnih seksističnih šovinistični komentarjev .sami sebe bodo pokončali .desni pedofili verniki Janševiki vabljeni na ekskurzijo bleiburg v Barbarin hostel na skupinski samomor amen crknte Janševiki odtrajniki pobijeBog amen

    • Korenjak

     Pedofilija? Si ti kdaj pogledal, koliko je Vagineta Luftić sploh stara? To bi bila zame gerontofilija, ne pedofilija….

  • Sale

   Kvazi novinarji.se slovnice ne znajo

  • Steiermark

   Pod rdečo zvezdo se ponovno počutiš “močno”?

 • Krtača 20

  6 jurjev lih ni tko mal dnarja. Spet bojo noratv kvazipocarji pocal članke gratis. Pa se to itak normaln človk ne bi plačal…..

  • sprehajalec

   kam pa bo šla izterjava? V Ameriko? Strežnik nove je ameriški….

   • Krtača 20

    …. Kot se za izdajalce spodobi….

    • sprehajalec

     Ti bi še kar pobijal? Pravijo kakršen fotr, takšen sin.

 • montyamp

  Majico z zvezdo ma , prasica .
  Molitve pa opravlja brez gat .

 • Krtača 20

  Klerofašisti, papež je oprostil 4444 duhovnikov grehov pedofilije. Se pravi da pedofilija je bla. Za polcijo in sodišče mu pa dol maha. Tolk o klerih, naprej pa ne bi…. Je za kozlat.

  • slosin

   zavist ,a? Vam rdečim fašistom pa grehov noben ne odpušča…

   • Krtača 20

    Odgovor vreden sđs mentalitete. Propadle sranke.

   • Sale

    Pejt fukat lastnega otroka in tvoja cerkvi ti bo odpustila gravzi pedofilski smrt Janševiki svoboda narodu

 • Sale

  Domosralci pedofilni ste žalostni .slavimo zmago vi pa igrače v reko na drevo pa v jok smrt domosralcem svoboda narodu

 • marker

  Tretjerazredna igralka z rdečo zvezdo.

  • Krtača 20

   Posluš, v kolikih janševih porničih si ga fasal da se imaš za boljšega?

 • Primoz Papez

  No pa se je zacelo …
  Takih tozb bo se vec..
  Ne vem koliko casa bo Orban to placeval in podpiral???

  • Krtača 20

   Do volitev. Ko bo ugotovil da so luzerčki bo sam pobral denar in papa noratv.

 • Peter

  Imamo nekaj novih provokatorčkov, vidim.
  Volitve se bližajo, bo treba producirat “komentarje”, no.

 • Antišiptar

  Že tako je ta čefurka en navaden brezdelen parazit, sedaj ji boste dali pa še 6k evrov, da bo smrdela po Lublani po kavicah, mi Slovenci bomo pa zato delal? Mrš kurba čefurska izrojena.

  • Krtača 20

   A Đurđič kjer si janša dnar sposoja je tud čefurka?

   • Antišiptar

    Seveda lukec. Vsi pod Kolpo so zatucani luzerji, primitivci.

    • Krtača 20

     Ampak za sđs so dost dobri da grejo ke po dnar. Kako gre pol to skup a?

     • Antišiptar

      Ne vem lukec, pač si je dnar od čefurke sposodil. So what?

     • Krtača 20

      Ja pa kako to da čefurka ki je po tvojem manj vredna rasa, ima denar. Jajo ki se ima za udbovskega klera in višjo raso pa ne? Nekam šepa tale tvoja teorija.

    • Sale

     Nad Kolpo pa pedofilno hlapcevsko izrojeno incestno pleme hajhahajha z genetsko okvaro plitek genetski bazen.hhahahhaha

  • Sale

   Kot kurbe imaš raje črta in Jakoba hlapec pedofilski

 • ALERON

  Tomić – Jurić, kaj vam ni jasno, ali mislite, da so ta spodn kot mi Slovenci ???

  • Antišiptar

   Saj res. Sodnica tudi južno đubre. Napad čefurske drhali na Slovence.

   • Sale

    To čefurji združite se .zlovence v živalski vrt kot ogroženo incestno pedofilsko izrojeno vrsto.smrt zloveniji

   • Sale

    Janez Janša je naredil samomor tudi retard familijo je vzel k sebi amen

 • slosin

  Ej Smrdoleta….vsi Slovenci bi morali tožiti tebe, ker nas žališ z rdečo zvezdo in kvariš ugled Slovenije s svojim primitivnim balkanskim obnašanjem…

  • Krtača 20

   Rdeča zvezdica peče, peče, pećeeee. ..

   • lojze

    Primitivec, sicer pa kakšen naj bo provokator in bivši miličnik!

    • Kosobrin

     Ja, res je, kakšen naj bo bivši miličnik ….

  • Sale

   Kaj Rožle hlapcic se upira mogoče bodo tvoji Pankrti Slovencu ker oče ni

 • Krtača 20

  Ena rdeča zvezdica na dan, odžene pokvarjenga klerofašista stran.

 • Kosobrin

  Sodnica je prav dosodila in prav vam je!!! Violeta je v parlamentu prav elegantno oblečena, poglejte si svoje poslanke!

  • Peter

   Res je, Kosobrin.
   Na zgornji sliki, v črni majici z rdečo zvezdo je zelo alegantna, no.

   • Kosobrin

    V rdeči zvezdi je bila na trajektu? To je druga zgodba in prav je, da jo ima. Rdeča zvezda nas je osvobodila fašizma in domačih izdajalcev leta 1945, pa se lahko po tleh mečete.

    • Peter

     Zakaj bi se po tleh metali, dragi Kosobrin?
     Ti si omenil, da je v Parlamentu elegantno oblečena, jaz sem ti samo odgovoril, da je na zgornji sliki res zelo elegantna.
     V rdečo zvezdo si se pa ti vtaknil, že veš zakaj si tako občutljiv, no.

     • Kosobrin

      Jaz vem, kaj si ti mislil in ti veš, kaj sem jaz mislil in zakaj sem to napisal. Ne igrajmo se slepe miši! Sicer imaš prav. Še z rdečo zvezdo je elegantna!

     • Peter

      Bereš misli, na daljavo?
      Super.

      Potem veš, kaj si mislim o tebi, no.

     • Kosobrin

      Še predobro vem! Tudi ti veš, kaj si mislim jaz o tebi, kajne? Vendar s to razliko, da jaz tebe kljub temu spoštujem, ti pa mene ne. Lep pozdrav in lep dan želim!

     • Peter

      Kaj ko bi opusil branje misli na daljavo, ki ti očitno ne gre in se posvetil branju črk, ki so pred tabo na ekranu?
      Tudi jaz tebi želim en lep dan.

     • Kosobrin

      Te na ekranu bom kar nehal prebirati, svoje sem povedal!

    • Soave

     Rdeča zvezda je bila in je znamenje revolucije !!
     Domačih ” izdajalcev ” pa so se iznebili vodilni nosilci rdeče zvezde !
     Pa niso začeli šele leta 1945. . . . . . .

     • Kosobrin

      Imaš prav. Tudi kljukasti križ je bil že veliko prej kot leta 1945.

     • Soave

      Pravzaprav je naše znanje in vedenje zelo borno. Kar pisarimo, ne da bi premislili.
      Zato človek vsaj od novinarja pričakuje poročanje, ki mu ga potem ne bo potrebno opravičevati.

  • Soave

   Veš kaj, Kosobrin. Pelji si jo domov.
   Saj, ko človek odpiše njene izjave s tistim zlobnim izrazom na obrazu, ženska kar dobro izgleda.

   • Kosobrin

    Še vedno ima boljše izjave kot večina komentatorjev na tem portalu. Ne bom je peljal domov, ker ima ona svoj dom.

    • Soave

     Prav. To je tvoje mnenje.
     ” pelji si jo domov ” . . . . . je taka, uporabna fraza za čivkat , no !

 • Peter

  Ne glede na članek, vedno ene in iste abotne domislice one man banda krtača&prdo.

  • Krtača 20

   Kle si aboten sam ti.

 • Sale

  Vi desni serjemo se

 • Sale

  V dobro jamo

 • Sale

  Kdo je zmagal

 • Kosobrin

  NOVA24, malo postojte, v srce poglejte in povejte, se vam naslov tega članka res zdi lep, dostojen in vreden nekega normalnega portala in TV? Vi lahko žalite vse povprek, ostali morajo pa vaše nebuloze in “umotvore” in žaljenja požirati?

  • Peter

   Poglejte ta politični pritisk na Novo24TV: Sodnica Maja Jurić Ekart
   naši televiziji naložila 6 tisoč evrov kazni, ker naj bi omadeževala
   dobro ime Violete Tomić!

   Ne vidim problema z naslovom tega članka, no.

   • Kosobrin

    Bi rekel, da ne vidite in se ne čudim!

    • Kako bi pa ti imenoval ta članek ?

     • Sale

      Me prav zanima zdravje črta in jakoba.grehe svojega izrojenaega oceta bosta morala plavati.koliko otrok je bilo pobitih z njegovim ukradeno prodanim orožjem.pa ne samo onadva vsi slovenski otroci zdaj in potlej bodo plačevali ( ne v denarju) amen

     • Sale , najbrž rabiš okulista. Pišeš kar nekaj zmedeno, ali pa si pijan.
      Preberi dobro in piši o temi in ne žali !!!

     • Sale

      Smrt jansevizmu

     • Sale

      Črt in Jakob sta poginila amen

 • Vin Dizl

  ekstremne levičarje je treba absolutno zbrisat iz parlamenta na teh volitvah

 • Soave

  ” ki je o javni osebi poročal v lahkotnem stilu.”

  Draga Nova. Lahkoten stil ? Slab izgovor . Lahkoten stil si lahko privoščite edino na Škandalu 24. Niti na Sproščeno si ga ne morete ! Če želite biti medij. . . . . .kot želite biti .
  Sem že večkrat napisala svoje mnenje o tem, da pravzaprav ne znate pisati.
  Tako zelo vas srbi in skrbi, da mi, komentatorji , ne bi pritegnili v vašo smer, da jo prav neumno, nepremišljeno ” nakažete “, v katero smer želite , da gremo mi!
  Imate res toliko denarja, da ga takole stran mečete ?
  Ali zato mi, komentatorji prenašamo na tem portalu vse mogoče packondre, ker se zavedamo, da je to za vas. . . . . le denar ?
  Pa, upam , da se razumemo. Tole ni zagovor one trape iz ZL. Daleč od tega. Ženska je nemogoča. Političarka, ki to ni in nikoli ne bo.

  • Peter

   Res je, s tem naslovom in s tem člankom so ga pošteno posrali, no.
   Če bi želeli biti medij, bi morali kot prvo blokirati vse provokatorje, ki s svojimi provokacijami kažejo svoj nizek nivo.
   Res je, lahko jih blokiramo, vendar so še vedno tukaj in vi jih očitno ne vidite ali nočete videti.
   Nekaj je kritika, pogovor, nekaj povsem drugega pa so abotne domislice naših levih provokatorčkov, no.

   • Korenjak

    Ne gre to tako zlahka, Peter. 1 leftard = 100 nickov.

    • Peter

     Ja, pa tasivi profili, vem.
     Ampak tudi malo se ne potrudijo in pustijo, da tukaj vlada kaos, no.

   • Kosobrin

    Še dobro, da na desni ni provokatorjev ….

   • Soave

    Ker pa s temi provokatorji tudi služijo, se človek vpraša, ali jih nekaj nimajo tudi na svojem plačilnem listu.
    Takole metanje kosti za obiranje mi gre že malo na jetra.
    Škoduje tudi nam, ki že veliko časa pisarimo tule in bi res radi videli, da bi se kaj spremenilo.

  • Korenjak

   Uf… ugibam že nekaj minut, kaj neki so tvoji zmedeni možgani poskušali povedati. Da je sedaj stil pisanja pregonljiv? Ali da ti nova24 preprosto ni všeč in jim privoščiš zmagoslavje sodne neumnosti?

   • Soave

    Si pravi slovenski korenjak , ja ! Tako, kot jaz se repenčiš tule.
    Si sploh prebral, kar sem napisala ? Preberi še enkrat.
    Če boš pa ti doniral Novi teh šest tisočakov, pa le naj še kakšno neumnost napišejo. Naj si novinarji dajo duška na naš račun !!
    Napiši prosim, kako naj si pomagamo proti sodnim neumnostim ?
    Si kaj hodil pred sodišče v Ljubljani ?

   • Soave

    Boš kaj odgovoril ? Minilo je že več kot nekaj minut.
    Malo dolgo ugibaš.. . .

 • Cucurbita Pepo

  Res da ste zanič medij z zaostalimi novinarji, ampak ste še vedno manjši poden od skrajne levice

 • Tweety Bird

  Pravilno da ste dobili kazen…zakaj pa imate tako pokvarjene in umazane gobce. Klerofašisti ne morete ven iz svoje kože…iz greznic vam nonstop smrdi :)

  • Prav zares imaš, kot praviš – ” tako pokvarjen in umazan gobec”.

   • Peter

    Ne ga hvalit, pol ne zna nehat, no.

   • Sale

    Poglej v usta črta in Jakoba .polna dreka

 • Peter

  Danes pa ne bo nič zastonj golaša, tumpek, no?

 • Sale

  Črt in Jakob sta poginila.zdaj si bo janez vzel bedno življenje.smrt fašizmu svoboda narodu

  • Pa si ti človek NORMALEN ???

   • Peter

    Ni. Nažre se mekane in potem piše bedarije.
    Zato je pri meni blokiran.

   • Sale

    Zbiramo zamaške za črta in Jakoba imata neozdravljivo bolezen.

    • Kosobrin

     Te ni sram? Kaj so otroci krivi?

   • Sale

    Zraven vas i pameten bi poludio

  • Kosobrin

   Te ni sram?

   • Sale

    Otroci nič. retard črt in Jakob pa sta kriva

  • Religion

   Poglej ni jih le oborozeval, zaradi cesar so umirali nedolzni otroci ampak tudi izuril v to. Dvomim da bosta onadva nosila njegove grehe, vzgojil ju bo tako, da bosta nadaljevala njegovo tradicijo, malo takih otrok je upornikov. In desnicarjev ni nic sram, brigajo jih otroci in preprodaja orozja, ampak svetohlinjenje jim je pa blizu.

   • Sale

    Bravo

   • Sale

    Tega ne moreš vzgojiti imata gensko okvaro .nimata čelnega režnja.

  • Sale

   Črt in Jakob se zbujata poscana in posrana zaradi očetovih pravljic o murgeljnu za lahko noč.kukata pod pojstlo če je Milan tam.crkneta naj itek če odrasteta kaj bosta posiljevalca pedofila sadisti ali pa umobolnik kot oče .naj crkneta amen Bog molim te vzemi dve ubogi nedolžni dušici amen

   • Kosobrin

    Te ni nič sram? Otroke pustimo na miru. Tudi Nova tiste od politikov drugih strank!

    • Sale

     Trenirka rji cefutarji golazen južnjaške smrdljiva vi zmerjate naše jaz pa želim črtu in Jakobu kratko življenje in neozdravljivo bolezen amen crknte Janševi

  • žogica

   Sale, ne spuščaj se tako nizko in piši komentarje v mejah sprejemljivega !

   • Sale

    Odjebi .dokler boste vi srali desni fašisti jaz vam.serjem v usta črta in Jakoba amen

    • FUCK COMMUNISM

     Hahahahahahah zdaj en levuhar serje po drugem! Neprecenljivo!!! Hahahahhaahha

     • Sale

      Diskutirava .serjemo se tebi črtu in Jakobu v usta

 • Morala

  Potem naj to velja za vse politike in javne znane osebe, da v njihovo zasebnost mediji ne smejo posegati! Medij kot dober medij, bi moral imeti administratorja…še navadni forum ga ima, da lahko blokira provokatorje in briše neprimerne komentarje!!

  No, bo pač izgubila na evropskem sodišču…

 • Hribouc

  Naj baba pojasni, opiše, utemelji kaj je to “dobro ime”!

  Potem ji je treba napisati kaj mi, bralci mislimo, vemo, da je njeno dejansko ime.

  Potem pa naj ona utemelji, kako se je in s čim se je spackano ime še popacalo z konkretnim iz obtožnice.

  Stvar bo normalnemu sodniku utemeljeno jasna.

  Ta baba nima niti slučajni niti približno dobrega imena.
  Lahko pa bluzi in sanja mokre sanje o svojem dobrem imenu, kar kot rdeča levuharca evidentno in aktualno obvlada v nulo- dobro ve vsa država – VENEZUELSKE BLODNJE, SANJE, FIKCIJE za ponoret!

 • Antišiptar

  Slovenci, ne bomo sedaj plačevali neke odškodnine tem izrojenim polpismenim čefurjem. To ni prav. Naj čefurska kurba sledi Todoroviću, pa se naj obesi za prvo drevo, ne pa da nam naš pridno zaslužen denar krade. Pa saj je Todorović bil enak parazitski gnoj- pijanec, čikar, lenuh.pač čefurski proletarac brez šole.družbeni balast se temu reče strokovno. Ko pa je videl, da kot parazit ni mogel ukrasti denarja, se je pa izrodek obesil . Jebeš to čefursko parazitsko drhal, en čefur manj ki bo kradel naš denar.

  • Sale

   Janez bo sebe in svoja dva Pankrti obesil kot vas Goebel

 • Sredina

  pravilno! Se boste tut vi naučil da vsega pač ne morš rečt. In tu so ostali mediji, pa jih lahko po mili volji označujete za režimske, če boste lažje spal, svetlobna leta pred vami, pa sm mal reku. Vi ste pač dno od dna, še reporter je kultiviran in na nivoju napram vam.

  Ne se spet zadušit v svoji omejenosti in majhnosti med komentiranjem…pa LP

  • FUCK COMMUNISM

   Hahahahahahahaha tipicno levuharski, politicno korektni, licemerski, hinavski kretenizmi. Toliko o levuharski “svobodi govora”! Kako je ze rekel Vanc v Moj oce socialisticni kulak?! “Treba je pazit kaj govoris, zdaj ko je svoboda” Poserjem se na rdecuharsko svobodo!

   • Sredina

    Ja obstaja še sovražni govor in tega vi poznate samo ko se gre za vaše riti…takrat ste pa tako glasni da je kr hudo

    • FUCK COMMUNISM

     Sovrazni govor ste se spomnili levuharji in vi si jemljete pravico kaj je in kaj ni sovrazni govor. Svinjarije, katere vi govorite so kvazi sprejemljive, vse kar je pa proti vasim pokvarjenim idejam je pa sovrazni govor! Sovrazni govor si vtaknite v rit!

     • Sredina

      Prlep mi en članek, ker ti “levičarji” pišejo tako kot tele “novinarji” tle

     • FUCK COMMUNISM

      Ni treba, da so ravno clanki. Poslusaj samo kaj gobca Makaropicka naprimer…

     • Sredina

      Samo sebe posluši LOL

     • FUCK COMMUNISM

      Halo?!?!? Sprasujes po sovraznem govoru levuharjev, jaz ti recem, da je ze usran gobec Makaropicke dost dober primer, ti pa da naj sebe poslusam?!? Spet se tipicno levuharsko sprenevedas! Da se desnici javno rece, iz njenega gobca, naci-fasisti, JE sovrazni govor! Toliko o dvojni morali!

     • Sredina

      A “Makaropicka” pa ni?

     • FUCK COMMUNISM

      Ne. Naj se obnasa pro-slovensko, pa ne bo Makaropicka!

     • Sredina

      No potem se nimama več kej pogovarjat

     • FUCK COMMUNISM

      Sej se se nikoli nisva imela kaj za pogovarjat. Zmerjava se pa lahko

   • Dragan Krstič

    Zakaj se pa ne znajdeš tako kot Sredina. Kako misliš da se zastonj pride na Severni pol če ne s pomočjo ministrstva za šolstvo in šport.

    • FUCK COMMUNISM

     A hoces rect, da je Sredina Natasa Briski?!? Ce je res ona, zastonj ni prisla, racun smo mi placali…

  • rabbit

   Kaj pa potem tu visiš pojdi na Mladino pa tam goflo vrti.

 • žogica

  Čisto premala kazen za NovoTV, glede na to, kaj vse tu pisarite, se boste še večkrat znašli na sodišču in to opravičeno !

  • FUCK COMMUNISM

   Sej ce tebi ne pase kar preberes in ti je zaradi prebranega nelagodno, se ne pomeni, da je kaznivo!

   • Jovo Jamnica

    Saj, če tebi paše, kar prebereš in ti je zaradi prebranega lagodno, še ne pomeni, da ni kaznivo.

    • FUCK COMMUNISM

     Zdej si pa nekaj povedal…

    • Peter

     Hihi.

   • žogica

    Tebi bi moralo biti nelagodno, če bi imel kanček morale v sebi.

    • FUCK COMMUNISM

     Poln sem morale in mi zato ni nelagodno srat po izdajalskih, levuharskih spicljih!

     • žogica

      Samo to bom napisala: sram te je lahko, da s svojimi komentarji delaš sramoto Janezu !

     • FUCK COMMUNISM

      Glede na to, da si levuharka, tvoje levuharsko mnenje torej pomeni, da sem mu v ponos! Pa se enkrat: Janez ni moja opcija! Se nikoli nisem volil zanj in tudi letos ne bom!!! Kaj vam levuharjem zabitim ni jasno?!?!?

     • žogica

      Pa ti zabit desnuhar, misliš, da lahko bruhaš po vsakem…, nehaj !

     • FUCK COMMUNISM

      Saj ne po vsakem!!! Po levuharjih!

     • žogica

      Ja desnuhar, pometi pred svojim desnuharskim pragom, potem se loti levega.

  • Kosobrin

   Upravičeno.

 • FUCK COMMUNISM

  A Topicka sploh ima ime?!?!? Rdecuharska kurba!

  • Sale

   Se nisi stegnu na javnem WC nad Hudo jamo

 • lokec

  to je pa fašistična kazen

 • Antišiptar

  Dajte no, kurba čefurska, verjetno prva v svoji rodbini, ki je videla vodo iz pipe pritečt, in kaj je to elektrika. Polcivilizirana kmetica iz kakšnih bosanskih hribov, low life opica, karere narod še danes ne razume besedne zveze osemurni delavnik. Dajte ne nas jebat s to opičjo parazitsko izrojeno čefursko sodrgo.

  • Sale

   Kurba cefursko sta ti črt in Jakob amen

   • Antišiptar

    Lukec lukec no…..pa saj vemo, da si to ti.

  • Glede vode in elektrike…. ti dam velik plus.

   • Antišiptar

    Hvala. To te primitivce boli, polcivilizirani narodi še v letu 2018 .

   • Kosobrin

    Kaj ima voda in elektrika zdaj skupnega z žaljenjem ženske, ker je bila na počitnicah malo drugače in bolj svobodno oblečena?

  • VIKTORE

   Je zgornji komentar primeren za javno glasilo, ki ga ne berejo le primitivci? SDS-nekoliko brzdajte svoje umazane misli, ki jih sporočate javnosti. To vam vsekakor ne bo prineslo glasov ne zdaj ne v bodoče.

 • Dragan Krstič

  Ta si je omadeževala svoje ime takrat ko je na račun obubožanih venezuelcev obiskala Chaveza. Še tisto nekaj hrane je požrla skupaj s sotovarišem Kordišem. Pa zadno rolico skret papirja ki ga je premogla Venezuela je porabila za brisanje riti in uscanke.

 • Sale

  Neki se zgrazajo ko pljuvam črta in jakoba.hitler je bil tak kot otrok .seme je treba v kali zatreti.molim da jih Bog čimprej vzame amen

  • Antišiptar

   Hitler je že vedel, kako in kaj. 10 slovenskih talcev za enega nemca, in celo 100! Srbjancev za enega nemca. Evo, že hitler je natanko vedel, kako vrednotit srbske opice.

  • Kosobrin

   Če ti je ostalo še kaj pameti, nehaj s tem!

 • Peter

  …. saj je kmalu po objavi prispevka padla tudi njena podpora v javnosti, sodeč po političnem barometru….

  Hehe, kako neki, če pa nihče ne gleda Nove, no?

 • Sredina

  Samo med vami komentatorji bi lahko tko delil globe, da bi se mogla posebna postavka prihodkov uvest v proračunu, ker bi tko služli na vaš račun

  • Antišiptar

   Ti lukec si že tako prisesan na drugega, naš cilj je, da bomo tebi podobni drhali ravno to preprečili, da boste na naš račun živeli. Pa saj tastare so ti naciji ali Domobranci fental? Vidiš, kako so bili pametni.

   • Sredina

    Ti si že prijavljen na policijo, tko da kr nadaljuj, še lažje delo bo za njih

    • FUCK COMMUNISM

     A ti kdaj beres komentarje luka marchessija, saleta, prdota, dzdz stajleta?!? Njihove komentarje si tudi prijavila?!? Pa so v glavnem proti Slovencem. Njihovi komentarji so ti pa sprejemljivi?!? V tem je levuharska pokvarjenost: da ste izdajalci Slovencev!

     • Sredina

      Zaenkrat njega, v prihodnje pa še druge

     • FUCK COMMUNISM

      In vi levuharji najvec gobcate o izdaji?!?!? Da te ni sram! S tabo sem opravil!

  • Peter

   No ja, tudi tebi kdaj uspe kakšno žoltavo napisat, kaj?

  • FUCK COMMUNISM

   Hahahahahahahaha jaz bi najvec not prispeval, a ne?!

  • Dragan Krstič

   Pol pa še na Južni pol.

  • Darko Bukovec

   Sredina…nimaš v življenju nič pametnejšega početi, kot žaliti ljudi na tem portalu.

   • Sredina

    Kdo je tebe užalu?

    • FUCK COMMUNISM

     A si res Natasa Briski?

     • rabbit

      Sredina je Igor Zorčič poslanec mehkih cur.

  • Darko Bukovec

   Levaki so duševne razvaline. Ampak hinavsko v neke moraliste-puritante se radi pretvarjajo. Nekdo jim nekaj pove kaj je normalno in naravno, pa se izgubijo živce. Dialog in debata z njimi ni mogoča, takoj imajo kompleks žrtve. Vglavnom levake nihčne ne mara, levaki niso cool niso in…teenagerji jih tudi ne morejo podnesti. Teenagerji zato vse bolj postajajo konzervativni in religiozni in hvala Bogu normalni. Teenagerji se radi upirajo mainstream medijem. Tako da Sredina veš, vse delaš narobe, ko folk vidi take psiho osebke kot ti, se zamisli, kao jao….

   • Sredina

    Ne vem v katerem vesolju ti žviš, da se ti dogaja in videvaš to o čemer pišeš..

 • Tweety Bird

  Pravilno da ste dobili kazen…zakaj pa imate tako pokvarjene in umazane gobce. Klerofašisti ne morete ven iz svoje kože…iz greznic vam nonstop smrdi… Kapish? :)

 • Peter

  Tumpek, po golašu se ti spahuje, no.

  • Tweety Bird

   V Halozah smo si včeraj spekli odojka…in dobrega vinčeka pili. No, Tunek je pil šmarnico :)

 • Tweety Bird

  @Saleta lepo prosim, naj neha s takšnimi komentarji. Kar je too much je pač tu mač. Naj ne žali družine, zlasti otrok. Saj komentiramo dovolj ostro…poden od podna pa se ne rabimo iti !!!

  • xtc

   A svoj drugi nick prosiš za nehanje pisanja abotnosti-res si bolan.

   • Tweety Bird

    Lahko te je sram za te besede. Nikoli nisem pisala in poniževala njegovih otrok. Sem pa napisala, da si je Urška boga zraven njega. Baje da je večkrat začutila njegovo “težko” roko:)

    • Antišiptar

     A danes si pa ženska lukec?tsk tsk, včerah si bil pa muški pod tem imenom. Si ti mal defekten lukec, a? Mater, kakšna drhal so morali bit tvoji starši.

     • Tweety Bird

      Jaz sem Julijana Tič…po domače Foglova Julika…v srednji šoli so me klicali Tweety Bird. Moj ljubljeni možek pa je Foglof Tunek. Njega pa je Novatv itak blokirala…samo zato ker je govoril in pisal resnico :)

     • xtc

      Glej tisošnicki bebo,čez minuto boš pa žr Aron,pa Tunnek itd.

  • FUCK COMMUNISM

   Se en levuhar serje po drugem levuharju! Hahahahahahahaha tole je pa resnicno uzitek brat! Priceless!!!

   • Tweety Bird

    A ti uživaš v postih Saleta? Od takšnih kot je on se moja stranka LEVICA distancira. Kapish?

    • FUCK COMMUNISM

     Levuharji se se nikoli niste distancirali od najvecjih svinjarij v zgodovini! O cem torej kvakas?!?!?

     • Tweety Bird

      A ste se klerodesničarji distancirali od domobrancev in njihove izdaje slovenskega naroda? Ne niste…postavljate jim spomenike (Grahovo) !!!

     • FUCK COMMUNISM

      Ne, ker domobranci niso izdali slovenskega naroda. Domobranci so “izdali” komunajzarje, komunajzarji pa se NIKOLI niste bili in NIKOLI ne boste slovenski narod!!! Domobranska prisega pred bogom, da se bodo skupaj z Nemci borili proti komunajzarjem je bila CASTNA!!!!

     • Tweety Bird

      Partizani in “komunajzarji” so pravi Slovenci. Premagali so Hitlerja in Rupnikove domobrance. Danes pa bomo premagali skrajno desnico ala SDS in njihovega firerja:)

     • FUCK COMMUNISM

      Hahahahahahaha hahahahaha

     • Tweety Bird

      Ne vem zakaj ti je to smešno…ko pa Janez ne bo nikoli več vladal :)

     • FUCK COMMUNISM

      Hahahahaha hahahahahahahaha

   • Antišiptar

    Upam, da veš da je to naš lukec. Tudi Sredina je on. In Sale. Ker primitivc a? Sam sebi odgovarja. Tipični rdeči izrodek . Zabit ko noč.

    • Tweety Bird

     Tudi tebe je lahko sram.

 • Osti jarej

  …vsem politikantom,z bivšimi člani partije vred,je mesto v pretekli zgodovini

  • Tweety Bird

   Se pravi…SDS na smetišče zgodovine :)

   • xtc

    he,he,he na vlado.

    • Tweety Bird

     SDS ima več kot polovico članov bivše komunistične partije… Zato jim metode UDBE niso tuje :)

     • xtc

      Tud Pučnik je bil komunist.
      No kateri od SDS je bil v UDBI?
      Z besedo na dan!.

   • tramal

    Ve se katere stranke se niso odrekle komunizma .Vse levičarske stranke .Nojevka potegni glavo iz zemlje.

 • xtc

  Definitivno bo zadeva padla,saj ni bilo napisano nič takega,kar bi krnilo njen ugled.
  Glede komentarjev na njeno obnašanje v javnosti,pa gre za svobodo govora ,vsakdo ima kot individualec pravico povedati,kaj si misli o Tomičevi in njenih izpadih.
  Sicer pa nekomu ,ki dobrega imena sploh nima,mu vanj NE moreš poseči ,ali mu ga uničiti.,ker že sam to dovolj uspešno počne.

  • Tweety Bird

   Se pravi, da jaz lahko komot pljuvam po Janezu Janši?… On nima ne ugleda, ne dobrega imena:)

   • montyamp

    Hahaha , probaj malo .

    • Sredina

     Vidiš, potem bo pa takoj začel obstajat sovražni govor, samo da kdo kej reče proti velikemu

    • Tweety Bird

     Janez Janša je klerodesničarski in klerofašistični voluhar. Ex komunist in pohodnik v Jajce…Titov omladinec. Bo OK ? :)

     • montyamp

      Dokler ne pride bojši , ma moj glas .

     • Tweety Bird

      Vsi so boljši od njega :)

     • montyamp

      Boj se ti dopadne , bojši je .

     • FUCK COMMUNISM

      Bo, sam on je, kot izgleda, prisel k pameti…

     • Tweety Bird

      Ni, ker ima skrajno udbovske prijeme. To kar se je Janezek naučil, to Janezek zna:)

   • xtc

    Saj to počneš teslo,a še to ti moramo razložiti ,da se zaveš?

    • Tweety Bird

     Ja seveda to počnem…že nekaj let. Zato ker si je JJ zapravil ves ugled v mojih očeh…kapish?

     • xtc

      To ,če nima ugleda pri tebi me sploh ne zanima,psihiči itaq ne razumete nič sploh rdeči.

 • primsek

  Grimsek Paparaco, kepa sluza, ki v prostem času vohuni za ženskami in jih fotka v rit in v tople hlačke, bo zdaj lahko povrnil Novi teh 6000 eur, saj je njegov gleduški hobi toliko stal. da se trejerzredni drkači iz SDS ozirajo za Violeto pa ni čudno, saj razen nasmrkane Irgl Riefenstahl ne premorejo nobene mlade, tiste Godčeve in ostale so pa bolj podobne drvarjem, skrižanim z neandertalci: močan čeljustni del, nizko čelo, nizka omika, kričanje kot v opičjem tropu

 • samoprispevek

  Predlagam, da kot pri Đurićevi na Vasletovo pobudo, tudi tokrat bralstvo portala začne zbirati denar. Več kot je klevet in laži, Janša nam na srcu leži

 • Antišiptar

  Hvala mami, ker nisem čefur.

  • FUCK COMMUNISM

   Hahahaha

  • Kosobrin

   Si prepričan?

 • montyamp

  Kdor javno spodbuja ali razpihuje sovraštvo, nasilje ali nestrpnost, ki temelji na narodnostni, rasni, verski ali etnični pripadnosti, spolu, barvi kože, poreklu, premoženjskem stanju, izobrazbi, družbenem položaju, političnem ali drugem prepričanju, invalidnosti, spolni usmerjenosti ali katerikoli drugi osebni okoliščini, in je dejanje storjeno na način, ki lahko ogrozi ali moti javni red in mir, ali z uporabo grožnje, zmerjanja ali žalitev, se kaznuje z zaporom do dveh let.
  Ka te Violeta dela na trajektu ???
  Majo tam ćuzo ???

 • FUCK COMMUNISM

  Ej Sredina, a policiji pa saletovih komentarjev o Crtu in Jakobu ne bos prijavila?!?!? Kje je zdaj tvoja pravicnost in kvakanje o sovraznem govoru?!?!? S tem, da sta to OTROKA!!!!!!!!

 • Darko Bukovec

  Levaki so duševne razvaline. Ampak hinavsko v neke moraliste-puritante se radi pretvarjajo. Nekdo jim nekaj pove kaj je normalno in naravno, pa se izgubijo živce. Dialog in debata z njimi ni mogoča, takoj imajo kompleks žrtve. Vglavnom levake nihčne ne mara, levaki niso cool niso in…teenagerji jih tudi ne morejo podnesti. Teenagerji zato vse bolj postajajo konzervativni in religiozni in hvala Bogu normalni. Teenagerji se radi upirajo mainstream medijem. Tako da levaki vse delate narobe, ko folk vidi take psiho osebke kot ste vi, se zamisli, kao jaooo..

  • Tweety Bird

   Čuj Darko…po fotografiji se vidi, da si zabit. Da ji manjkajo male sive celice. Iz katere vukojebine pa si? :)

   • Darko Bukovec

    Tweety na napačni internet strani si. Tle zagovarjamo normalne in etične vrednote. Zabaita si pa ti. Kaj misliš pa kdo si ti, da boš meni pamet solila.

    • Tweety Bird

     Če so to zate pravi etične vrednote…potem potrjuješ mojo tezo, da si zabit desničar. Bobu bob !!!

     • Darko Bukovec

      Sej levaki vi imate v oblasti in podkontrolo 95% medijev, ki vam perejo možgane. Tako da levaškega sranja, gnoja fake news je vsepovsod za najditi. CNN je pa fajna kvalitetna fake news droga, dej se pojdi zopet tja malo fiksat.

    • Darko Bukovec

     Levaki edini argumen v debati imajo so žalitve. Fajn bi bilo če bi vsaj levaki bili kaj na nivoju inteligence, pa bi znali utemeljiti svojo liberalno religijo.

     • Tweety Bird

      Tvoja religija je Janez Janša Vsemogočni…večni predsednik in pastir ovc !!!

     • Darko Bukovec

      Jaz z Janšo nimam nič…ga niti ne maram. Tvoja religija so liberalni mainstream mediji. Prižgi TV, dej poglej malo CNN, da se malo drogiraš glavo z fake news.

     • Tweety Bird

      No končno si znal odgovorit direktno meni. Če pa ti misliš, da je CNN, The Worlds News Leader, fake news… s tem spet potrjuješ svojo neinteligenco :)

    • Darko Bukovec

     Kaj te muči Tweety bird…..A vidiš vse na okoli fašiste, naciste, seksiste, bigote, homofobe. Jaz takšne osebe na te portalu nisem zasledil. Verjetno te osebe so samo v vaših liberalnih zmedenih domišljavih praznih glavah.

     • Tweety Bird

      Ti si tako zabit, da se sam sabo pogovarjaš…he he…

 • VERRZIFIKATOR

  Tiček Tič

  NAJBOLJ PA JE SMEŠNO

  Najbolj pa je smešno, kadar v jato
  kamikaz in strašnih bombarderjev,
  eden najubožnejših pozerjev,
  mali ptiček vtakne svoje blato.

  Prav bolestna je njegova igra,
  tak kanarček, ni ga za dva grama,
  brez peruti, glave, koža sama,
  hvali se, da bo pohrustal tigra.

  Hvali se, da v žlahti je z junaki,
  on da sam je eden tistih glavnih,
  da izbran je izmed samih slavnih,
  kogar imenuje, so bedaki.

  Pravijo, da mali tič je trezen,
  a da druge so stvari posredi,
  naj gre v obdelavo k tisti vedi,
  ki določi reveža bolezen.

  • Tweety Bird

   Nehaj, no…

 • Sale

  Kot bi tvoj Janša rekel jaz to govorim enim pojavom.to ni sovražni govor če serjemo v usta črta in Jakoba .če lahko jesta drek od Janše ki jima ga daje preko zgodbic o murgeljnu ki ga je poslal v zapor.bosta jedla tudi mojega .črt in Jakob serjemo se vam v usta

  • tramal

   Tebi pa umobolnica ne pomaga.Ostal boš do smrti norec.

  • xtc

   Twitty?
   A si ti kak pedofil ,da te sexualno rajcata JJ eva sinova?

   • Tweety Bird

    A te spet ni sram? Jaz se od Saleta popolnoma distanciram. On je zrel za kazensko ovadbo.

    • xtc

     Twitty?
     Saj vemo ,da menjaš alliase na par minut-ne se sprenevedat.

     • Korenjak

      Ja… sissy se spet sam s sabo pogovarja.

     • xtc

      Psihiatrični primerek.

 • FUCK COMMUNISM

  Saletovi komentarji o Crtu in Jakobu so nazoren dokaz kako pokvarjena je rdecuharska levica. Desnaki NIKOLI ne omenjamo ne starsev in se manj otrok. Toliko o dostojanstvu levuharjev. Navaden smrdljiv primitiven zabit proletarjat ste. Fuj!!!

  • montyamp

   To ni proletariat , to so UDBOVSKA DECA .

   • FUCK COMMUNISM

    Torej jih je treba pobit! Sredina, prijavi!!!

  • Sale

   Trenirka rji cefutarji smrdljivi golazen južnjaške.aja narobe sem cefur razumel slovensko to so pohvale Slovenca .opankarju.vracam vam pohvale serem se u usta črtu in jakobu

   • Tweety Bird

    Nehi. To ni lepo :)

  • Sredina

   “Res ni higienično, da se smrklja pri 23 afna z nakupom avtomobila, ko večina životari—ni hudega za nas stare, ki smo vsega hudega vajeni, ampak njeni vrstniki, ki imajo željo po znanju in študiju, pa zaradi takih še blizu šole ne morejo! Kdor hoče, pač najde pot—tudi s prostitucijo, kar je zelo žalostno za en narod .”

   Označevanje hčerke Erjavca za prostitutko by Nada Boštjančič

   • FUCK COMMUNISM

    Moralno in eticno je nehigienicno, da se smrklja pri 23 gre luksuzno zivljenje, pri tem da njen foter drzavo parazitira ze 20 let in vec in ne uresnici obljub o €1000 penzije izpred 12 let, najnizja penzija je pa se vedno pol manj. A se ti to ne zdi sporno?!?

    • Sredina

     Je zato prostitutka?

     • FUCK COMMUNISM

      Je, grdo receno, a s svojim roko na srce lepim izgledom prihaja do luksuznega zivljenja. Grdo receno bi lahko rekel, da daje picko na prodaj. Stara stvar, le da si ona tega zarad fotra, ki je placan od naroda in ker s svojo nesposobnostjo narodu nic ne vrne, ne bi smela privoscit

     • Korenjak

      Je, seveda. Samo za nianse gre.

   • Peter

    Spet nekaj za lase iz nekje vlečeš.
    Pri 23 letih človek ni več otrok, no.

    • Sredina

     Je otrok, in ni bilo govorjeno o otrocih glede na starost, ampak glede na to da je otrok politika

     Preber kontekst najprej…

 • tramal

  Ta pocestnica tomićka pa res še nikoli ni imela dobrega imena.Potem morajo imeti vse pocestnice dobro ime.

  • Tweety Bird

   Če bi jaz bila lezbijka…bi se ljubila z Violeto…meni je seksi :)

   • Korenjak

    Gerontofilija, sissy?

 • Peter

  Zaradi objave na Novi ji je padel rejting, ta je najboljša.
  Bravo Nova, no.

 • Darko Bukovec

  Levaki vidijo vse na okoli fašiste, naciste, seksiste, bigote, homofobe. Jaz takšne osebe na tem portalu nisem zasledil. Verjetno te osebe so samo v vaših liberalnih zmedenih domišljavih praznih glavah.

  • Matija

   Za svečkarje je znano, da vse naokoli vidijo komunajzerje, udbomafijo, kučane,…

   • Darko Bukovec

    Komunisti so resnične osebe…vedno imajo neke proslave in sektaška srečanja.

    • Matija

     Komunisti so člani komunistične stranke, ki je pa nimamo. Mogoče lahko rečemo, da so komunisti nekdanji člani komunistične stranke. Teh je pa res povsod veliko.

     • Korenjak

      Aha… Matija, kaj te oborožene maškare so pa demokrati ali kaj…? Z rdečo zvezdo vred in ideologijo iz smetišča zgodovine?

      Zdaj mi še pa najdi kakšno fašistično, nacistično… sceno, ki jo omenjaš kot realnost?

     • Matija

      Če so člani demokratske stranke, potem verjetno so demokrati al kaj.

  • Krtača 20

   Jaja desettisoč ljudi po svetu, žrtev cerkvenih pedofilov si je vse skup izmislil. In take desni podpirate.

   • Darko Bukovec

    Krtača,… Papeža Frančiška in Merklovo si levaki lahko vzamete za svoje..

 • terminalar

  haha, nič hudega,
  objava je vredna dosti več kot 6 kilo €.

  • Krtača 20

   Bo sodnica pogledala tale prispevek bo hit uredila. Tud za skret papir ne boste mel več desni. Sam s prstom pa u usta. ..

   • SmashFascism

    To, s prstom iz riti v usta, ti počenjaš že dolgo. Smrad se širi po celi dolini še portali smrdijo.
    Vsaj poliž prst pošteno, bo bolje.

    • Krtača 20

     Če že, si tako roko obrišem v desničarja. Je bolj higienično. Desničarji tko al tko smrdite.

 • xtc

  Če me kaj nasmeji me nasmeji,ko začnejo levaki govoriti o uničevanju dobrega imena njih-no pri njih dobro ime NE OBSTOJA,razen .če imajo za dobro ime rabote Socialista Adija,Benitta,Maoa,Tita,Stalina,Berejo,Pol Pota,Kime,Lenina nn drugih socialistov z cca 220 miljoni + mrličev na punklih

 • Darko Bukovec

  Sej levaki vi imate v oblasti in podkontrolo 95% medijev, ki vam perejo možgane. Tako da levaškega sranja, gnoja fake news je vsepovsod za najditi. CNN..je pa fajna kvalitetna fake news droga, dej se pojdite zopet tja malo fiksat. Ne pa tle na portalu Nova24 TV neki težite.

  • Republic Commando

   Tu imajo svobodo govora, lahko pišejo kar se jim zahoče. Na njihovih portalih bi bili brisani :).

 • xtc

  Twitty allias Sale,allias Aron,Tunnek itd,itd,še sedaj ni prišel z besedo na dan,katiri člani SDS so bili v UDBI?

 • FUCK COMMUNISM

  Ej Sredina, a policiji pa saletovih komentarjev o Crtu in Jakobu ne bos prijavila?!?!? Kje je zdaj tvoja pravicnost in kvakanje o sovraznem govoru?!?!? S tem, da sta to OTROKA!!!!!!!!

  • antimur

   Pač odvratna kučanistična pizda, ki so po vrsti vse enake antidomoljubne smrdljivke. Prihaja čiščenje, takrat jih boste lahko po mili volji luftale.

   • Republic Commando

    Raje ne, bo smrdelo do Pirana.

  • Krtača 20

   Ti si že prjavljen. Da ne bo foušarije.

   • FUCK COMMUNISM

    Super! Ti tut, da ne bos prikrajsan!

 • Osti jarej

  …pravilno

  • garfi

   ….bi bilo babo v norišnico

 • SmashFascism

  Ta frača smeši in žali sama sebe. S svojim obnašanje pa žali in smeši Slovenijo.

 • Kotar Mihael

  Pravilno! Upam, da se boste začeli normalno obnašati, sodrga.

  • garfi

   kaj je zate normalno leviČĆarski debeluhar

   • macon

    Normalno za naše komunajzarje je, da jim molčimo, kimamo in lezemo v rit. Potem, ko lažejo, serjejo, grozijo, žalijo, jih moramo prijazno in spoštljivo nagovarjati kot da ni nič. Normalno, saj so sami shizofreniki.

 • skorpijon93

  tožiti je treba violeto tomić ker vzpudbuja
  in se udinja zločincem, kriminalcem

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharske pizde baje na veliko prijavljajo! Kje smo to ze videli, ko so na veliko ovajali politicne nasprotnike?!? In te levuharske pizde najraje pridigajo o izdaji naroda! Hahahahahahahaha hahahahaha

 • garfi

  levi fašizem v razcvetu pomladi
  tomiĆka nima dobrega imena
  Venezuela jo čaka

 • Krtača 20

  Desničarčki vi sploh tožit ne morte za dobro ime, ker ga enostavno nimate khahahahaha

  • Darko Bukovec

   Krtačka ti bi kr ubijal ljudi ki jih nimaš rad….vi komunisti ste takšni !!!

   • Krtača 20

    In kje si to zasledil brihta?

 • Minovak

  Kaj pa napis – smrt janšistom – ki ga je RTV SLO razobesila kar na svoji seji, tudi za javnost. Torej mora RTV plačati vsakemu “janšistu” 6.000 €, ker je bil ogrožen in užaljen. Vemo na kateri strani so “sodniki” in zato ne priznavam tega krivosodja, ki služi mafiji, zato tudi taka “sodba”, toda ne v imenu ljudstva, temveč mafije, kar je dejstvo. Če se temu ljudstvu povprečje pameti dvigne vsaj za 1%, mu bo že jasno, kaj naj obkroži na volitvah…upam!!!
  http://nova24tv.si/oznaka/smrt-jansizmu/

  • Krtača 20

   Janšist ne more bit užaljen. Lahko je sam prfuknjen. Smrt janšizmu!

   • Republic Commando

    Pojdi drgnit drek.

    • Krtača 20

     Kwa pa misliš da delam? A ti misliš da si naddriska al kaj?

     • Republic Commando

      Violeta je spet skret falila. Pojdi čistit.

     • Krtača 20

      Ehhh če je desnim vse posrala ji dam čist prav. Še premal. Tist se pa lahko sam režim vam butlom.

     • Republic Commando

      Na sedežu L ni nobenega desnega. Očitno vas smrad ne moti :)

   • xtc

    Ti tebi odpena?
    Preobilica dela-pisanje postov na zahtevo kučana-delo priganja?

 • Republic Commando

  Dobro ime Violete Tomić……hahahahhahahhahaha

 • Krtača 20

  Naslednji prispevek na noratv – janša si lufta jajca, grimsgobls mu jih piha hahagahaha bljak pfej

  • Darko Bukovec

   Krtačka kdaj imate kakšno komunistično sektaško proslavco, da boš spet lahko nosil rdečo zvezdo.

   • Krtača 20

    Zdejle za prvi maj. Lohk pridete desni na zastonj krožno hojo po žerjavci. Da vidim te usrane gate.

   • Darko Bukovec

    1. maj. To je praznik dela veš.. A veš ti kaj je to delo?

    • Krtača 20

     To je tist kar desni ne boste nikol znal. Znate pa krast pa gobc gont. To pa…

 • Republic Commando

  Smrt kaviar komunistom, svoboda narodu!

 • plavi-mil

  Dobro ime, a se heca ta sodnica, ali pa si jo ona tudi tako lufta?

 • večni srb

  Kako čudovita in ponosna žival je ženska.

 • Krtača 20

  Naslednji prispevek na noratv – grimsgobls si ga drka na sliko violete ki si jo lufta bljak pfej golazen tercijanska klerofašistična..

 • Olga_10

  Tomičevo bomo morali tožiti državljani, zaradi njenih izpadov!

 • Republic Commando

  Naj se v Venezueli proba pritožit, saj jo ima veliko raje kot SLO.

 • Krtača 20

  Naslednji prispevek na noratv – poglejte grimsgobls si ga je zdrku, janšu špricnilo v oči pfej gamad klerska

  • Darko Bukovec

   Krtačka dej se pojdi na CNN drogirat s fake news…tle si na napačni internetni strani.

   • Krtača 20

    Sam kažem na kako primitiven in debilen nivo se spuščate na noratv. SRAMOTA ZA SLOVENIJO STE. SRAMOTA, SRAMOTA IN ŠE ENKRAT SRAMOTA.

  • WISKY 1000

   nova 24 tv,lahko blokirate tega krtačarja?

 • Darko Bukovec

  1. maj…člani komunistične sekte se bodo zopet klanjali pred kipom TITA in nosili bodo okoli zastavce z rdečo zvezdo.

 • Krtača 20

  Naslednji prispevek na noratv – donko sanja kako mu ga ministranti turijo od zadaj bljak pfej gamad klerska

  • plavi-mil

   Krtača , a nisi še na meji, prihajo tebi ljubi posiljevalci, kar 50.000 se jih bo nagnetlo na našo mejo, koliko jih poš vzela pod svojo kiklo, čimveč, da ne boš tukaj imala bedastih izpadov, Krtača in tebi podobni, takoj na mejo , da zadovoljite njihove seksualne potrebe.

   • Krtača 20

    Naslednji prispevek na noratv – begunc naskočil grimsa. Grims jo odnesel z raztrgano danko….

    • plavi-mil

     Če še ne veš, prihajajo sami mladi žrebci, ing., dr., znanstveniki potrebni seksa in taki naskakujejo Krtačo in njej podobne.

 • Sodni dan

  A res misli da ji bo rdeča zvezda med zizim prinesla lepo ime??

 • Minovak

  Slika ne laže, res je to luftanje, ni kaj…in za to luftanje bi rada 6 jurjev. Vrzite jo v morje, prvi, ki jo vidi na trajektu ali pa tudi ne, ker bi ga zasvinjala.

 • večni srb

  Podnebne spremembe delajo za nas, letos se bo zgodaj začela sezona bikink in kopaliških kostimov, ki skrivajo odvečno mast, nabrano na najbolj občutljivih delih telesa čez zimo.

 • Krtača 20

  Naslednji prispevek na noratv – petek fafa janšu, donko masira jajca bljak gamad klerska

  • xtc

   Ti si očitno nek pedofilski homo iztirjenec.

 • garfi

  “Ne sme se dovolit-jankoviĆ’…….da nam vladajo balkanci in sedaj še njihove balkanske stranke
  bili so proti samostojni Sloveniji in niso hoteli državljanstva
  napadli so nas
  ropajo nas z odškodninami in banke
  ustanavljajo stranke
  hočejo manjšinske pravice s spremembo ustave
  grozijo z islamizacijo

 • večni srb

  Meni se zdijo vse bosanke majhne, čokate in buckaste, vse imajo tudi tiste orlovske nosove, ločim pa dva tipa, ene so okrogle v obraz kot mongoli, druge imajo pa bolj ostre poteze in podolgovat obraz, podobno kot Janša.

  Pri nas rojeni otroci zmešanih parov so pa potem izredno lepi, če jih zmešaš z germanskimi geni, postanejo podobne ruskinjam, ki slovijo kot najlepše ženske na svetu. Včasih uide vmes ščepec črnskih genov, potem nastanejo pa mulatke, ki so lahko po lepoti razred zase.

  Jaz bi Tomičevo križal s Kurtzom, tako bi se otrokom podaljšal in malce navihal obraz, izgubili bi pa debelo rit in bedre, tudi prsi bi se postavile pokonci, čeprav je res, da bi bile nekoliko manjše,ampak saj se da z primernimi vajami malo napihnit.

  • Krtača 20

   Ti si kvečjemu križan trot.

  • WISKY 1000

   srbine,ajde kuči ofce past.

 • Antišiptar

  To tudi mene zanima, o kakšnem dobrem imenu govori. Kolikor jaz poznam čefurje, so luzerji, lažnivci, zatucani primitivci. Vsi so enaki. Torej, kako lahko marksistična parazitska čefurska kurba nesposobna govori o dobrem imenu? Drhal, ne pa moralna oseba.

  • Krtača 20

   Da slišim tvoje dosežke?

   • WISKY 1000

    krtaček,preseli se na 24 kur,tam je tvoje mesto.

 • Krtača 20

  Zdej pa vi perte dobro ime tega portala gamad klerikalna nacifašistična in janšistična. Če bo kakšn kvaziskrpucalček novinarček s tega portala kej joku, je vse kar se bo zgodil sam to, da bo kaka sodnica od smeha padla s stola.
  Smrt fašizmu! Svoboda narodu!

  • Korenjak

   Misliš smrt narodu, svoboda komunistom? Tako nekako komunjare delujete v praksi, videmo do sedaj.

   • Krtača 20

    S šterimi leti osnovne, verjamem da si nepismen.

    • Korenjak

     Ha ha ha ha ha… “šterimi”… pa vejica gre za “verjamem” in ne pred… :-) To pa dela kumrovška fakulteta z možgani – z leti postanejo kot črviva cvetača.

     • Krtača 20

      Ko zmanjka argumentov, je tud vejica dobra ne? Pa zgleda da si tud čorav za povrh. Če se že greš slovnico, vsi tvoji posti so polni napak. Ne moreš bit bolj papeški od papeža.

    • WISKY 1000

     krtačeku je tršica umrla že v prvem,ki,ko, ker, da, če vejica skače,si boš zapomnil krtaček,pa malo mlekeca šlukni.

  • sprehajalec

   #Fašizem Antifašistov mi ne zbuja nič manj nelagodja, kot tisti od Fašistov#

   Italijanski pregovor.

  • WISKY 1000

   krtaček je fant od violetke

 • Krtača 20

  Naslednji prispevek na noratv – papež pomilostil 4444 pedofilskih duhovnikov, janša ploska. Pfej pfej in še enkrat pfej

  • sprehajalec

   sedaj si se razkril krtača. Šeriatar pa še komunist povrhu….

   http://grillratte.de/wp-content/uploads/2009/04/spielfilmszenemogadischu.jpg

   • Krtača 20

    Aha, se pravi, če ne podpiram pedofilov sem šeriatar. Oziroma če sem proti šeriatarjem, moram bit pripravljen podpret tud pedofile. Pa ti si usekan ko skretna dila no…..

    • sprehajalec

     Šeriatarji imate radi fantke pa punčke. Še Alahu ste potem všeč…

     • Krtača 20

      Tko kot kristusarjem?

     • sprehajalec

      Kristus je to prepovedal že takrat. Ljubite drugega, kot sem jaz vas ljubil. Vendar kot ljubi brat sestro in ne kot ljubi mož ženo.

      Komunisti ste pa otroci brez ljubezni, narejeni v grehu lumpenproletarskih revirjev. Zato tega ne razumete…

     • Krtača 20

      Jp počen si ko skretna dila.

     • sprehajalec

      Če ti miselne kapacitete ne omogočajo česa razumeti, postaneš žaljiv ktrača….

     • Krtača 20

      Počena skretna dila tišina.

     • sprehajalec

      Upam, da kaj zleti iz mize doma pri tebi, ko se takole razpizdiš. Daj ciljaj v okno….

     • Krtača 20

      Počena skretna dila šetač. Ne pozabi kaj si.

     • WISKY 1000

      krtaček je papiga

     • WISKY 1000

      sprehajalec,pusti ga saj je omejen.

    • macon

     Krtača, ti si 100% idiot. To je tudi dosežek, večina levajzarjev vas je 95-99% ampak ti si popoln idiot. Čestitke k dosežku in sožalje vsem, ki te prenašajo.

     Lepo, da so ti povišali socialno podporo. Občasno bo vsaj za wc papir, namesto da bi uporabljal krtačo.

     • Krtača 20

      Dejstvo je da ste za mene vsi en glih pofl. Za zapret v klet pa vsak nej joka h svojmu alahu. Normalne ljudi pa pustite pri miru. S pomočjo vere pa NE terciani NE alahovci ne boste gradil politike. Basta. Kdo je pol prfuknjen?

     • sprehajalec

      Se imaš mar za normalnega?

      Izjava dneva….

     • Krtača 20

      Šetač takozvani počena skretna dila.

     • sprehajalec

      Pravi si krtača. če česa ne razumeš, rataš agresiven….

     • Krtača 20

      Počena skretna dila. Adijo šetač.

     • WISKY 1000

      krtaček tu se slovensko piše,pojdi na 24 kur

     • Primoz Papez

      Si mislil na 24 kul

     • WISKY 1000

      maš pa lep besedni zaklad krtačla

     • WISKY 1000

      krtača,a ti se imaš za normalnega?

     • WISKY 1000

      krtača uporablja šmirgl papir

    • WISKY 1000

     tota krtača si je dal nik ženskega spola,nima po dilih razpucan.

  • WISKY 1000

   fuj krtača

 • Krtača 20

  Naslednji prispevek na noratv – ekskluzivno objavljamo spisek slovenskih cerkvenih pedofilov.

  • Primoz Papez

   Čakam a ne dočakam..

 • Krtača 20

  Torej kako bo tale greznični portal lahko kogarkoli tožil za dobro ime če ga pa nima?

  • WISKY 1000

   krtača je greznica,nova 24 je resnica.

  • WISKY 1000

   dajte te frise dol,sem ravno pri kosilu

 • Republic Commando

  Kaj si ljudje mislijo o njej in njeni “stranki” lahko danes vidimo že na “njihovih” medijih. Komedija :)))))

 • Peter

  Še pomnite, tovariši?
  Violeta Tomič je izjavila (?) da Združena levica ni prišla v parlament po plače in dodatke, temveč da uveljavi glas ljudstva, vpelje ljudovlado, socialno pravičnost in spoštljiv, pošten odnos do državljanov.

  Dodala je (?) da bodo v parlamentarno proceduro končno vložili predlog zakona, po katerem bi vsi
  poslanci in celotna vlada prejemali minimalno plačo z dodatki vred,
  dokler ne dosežemo osnovnega to je, da je v Sloveniji že v prvem koraku
  manj kot 100.000 revnih (trenutno jih je več kot 350.000) . Naslednji korak pa je Slovenija brez revnih po lastni krivdi. Zaveda se, da tega poslanci ne bodo podprli zato obenem vlaga tudi ustavno presojo minimalne plače z vsebinskim nazivom VREDNOST ŽIVLJENJA DRŽAVLJANA RS. Na specializirano tožilstvo pa je poslala spisek indicev da gre v
  parlamentu za kriminalno združbo, z namenom, da se sproži sodno
  preganjanje poslancev zaradi razgradnje družbe v dvorazredno ter iz
  naslova sostorilstva ogrožanja življenja več 100 tisoč prebivalcem.

  Sama je sicer podpisnica peticije Poslance na minimalca (peticija ima trenutno 34.400 podpisov).

 • WISKY 1000

  ja kdaj je pa tota imela sploh dobro ime,že violetka je čudno.

  • Luiggi

   Za cefurko je to ime normalno!

 • Peter

  Poslance na minimalce.
  Slogan, ki je tov vejoleti prinesel dobro ime, no.

 • Antišiptar

  Ali ste vedeli, da beograjčanke na mesec pobijejo s splavi več srbov, kot so jih tekom cele vojne nacisti?

  • Luiggi

   Jet vem to ze vec kot 50 let,pri meni je v Munchenu stanoval gastarbajtar Bora Milosevic iz Zeleznikov pri Beogradu doma.Rekel mi je,da je zena imela osem abortusov,pri devetem pa je pozutila kot ovca,moral sem jo odterati u bolnicu!

 • xtc

  Očitno je Twittyu-allias Sale,aliias Krtača ,allias Tunnek allias,allias,danes povsem odpelo zaradi preobilice dela,ki mu ga je kot dežurnemu pljuvalcu tukaj naložil šef CK ja,očitno so ostali njegovi trije sotrudniki na Prvomajskih počitnicah on pa je dežuren in mu fuzla ne dosega norme,šef pa kontrolira,spet bo manjša plača.

  • Sredina

   To si mal zamešu, CK SDSS namreč v okrožnici svojim fanatikom sporoča, da je CK samo en in vodi ga en in edini Veliki Vodja, Idol in Heroj Slovenskega naroda Tomaž Majer…opa Ivan Janez Janša, sedež pa ima na Trstenjakovi aveniji

   Naj vas tisti “fake” CK v Murglah ne zmede, gre zgolj za žalostne prdce, ki kradejo identiteto njihovega Velikega Vodje

   Smrt komunizmu, svoboda partiji, so še dodal na koncu

   • Luiggi

    Tisti stari prdci kradejo vse kar dosezejo,najbolj pa jim disi gnar!!!

   • xtc

    Tepček,kdo ima zamrznjeno partijsko knjižico in je šek CK ZKS in udbovec?

    • Sredina

     ZKS ne obstaja več

     Ima jo pa Janša

     • xtc

      Kaj pa je SD?
      Komunisti.

     • Sredina

      oni so pa daleč od komunistov, največji kapitalisti v državi…

     • xtc

      Kaj ima Janša pojasni?

     • Sredina

      partijsko knjižico

  • Antišiptar

   Sredina je tudi on.

 • Krtača 20

  Slišijo se govorice da bo mogu letos jajo uvest poseben tečaj pred volitvam, da ga boste desnaki sploh prav volil. Strašno hehehehe

  • Sredina

   Samo Levica more dobit na glasovnici številko pred SDSS in je zmaga dosežena

   • Krtača 20

    Ja. Ampak sem sigurn da bojo mel pravilno dobitno kombinacijo že vsaj en teden pred volitvam vtetovirano na desno roko.

    • Sredina

     Ne bojo ničesar tvegal

     • Republic Commando

      Zakaj si želiš venezuele? Psihične težave???

     • Sredina

      Morda jih maš ti, ker tega nism nikjer reku namreč…

     • Republic Commando

      Če navijaš za Levico si želiš venezuele. Dejstvo.

     • Sredina

      Če voliš desnico si želiš fašizma…dejstvo

      (enako neumni izjavi, da boš vidu kako neumno zveniš)

     • Republic Commando

      Kje piše , da če si za desno si za fašizem? Vaši so priznali, kaj priznali, celi video posneli , da jim je venezuela vzor.

     • Sredina

      Kdo je priznal da jim je Venezuela vzor?

      In kdo so moji? Nism član nobene stranke ali partije…

     • Republic Commando

      Nisi videl videa? Očitno si za njih, saj po zgornjih komentarjih sodeč. Ali si pa le še en retard “karkoli naj zmaga, samo Janša ne”.

     • Sredina

      Nism retard, sem pa za trezno politiko, ki ne temelji na sovraštvu, revanšizmu, ustrahovanju, diskvalifikaciji nasprotnikov, ideološki delitvi naroda in nenehnem vračanju v zgodovino

     • Luiggi

      Raje se vprasaj,kdo goji najvec sovrastve in do koga??

     • FUCK COMMUNISM

      Se enkrat preberi, kar si bebec napisal…

     • montyamp

      Ne moreš jebat cele stranke zarad trdega vodje .
      Godčeva in Logar sta tudi not .
      Sem pričakoval preveč od tebe .

     • Sredina

      proti Logarju nimam popolnoma nič, je dober politik, ki se v ideološke zadeve, tako kot Janša, Gorenak, Grims, Bah Žibert, Breznik, Pojbič, Mahnič, Zver in še kdo ne meša

      Logar, Godec, Tomc, Krivec, Pogačnik so primeri dobrih politikov, zaradi katerih, bi v kolikor bi prevzeli stranko, SDSS celo volil, in še marsikdo drug, samo vi sami tega ne dojamete

     • montyamp

      Po SDS pridejo boljši .
      Dokler bo marionetarstvo smradilo slovensko politiko , nimam lepih besed za kritike sedanje opozicije .
      Koliko morilcev je bilo obsojenih ???
      Aja , gremo z morilci , žvepleni , zemljozdravstveni ,………….. v prihodnost , ne glejmo nazaj , kradejo , krivosodijo , morijo ……….. , naj naprej .

     • Republic Commando

      Ideološki delitvi? Kdo se gre ideologijo? LEVICA SE JO GRE.

     • Sredina

      Ja bi reku ja…malo poglej po tej strani pa ti bo marsikaj jasno, ker očitno ti ni

  • joza joza13

   “Dol zaprimo tole posranijo od Slovenije pa nazaj v Jugoslavijo pa klere za zid. Basta.”

   To so krastačine besede zapisane pod prispevkom o storjeni škodi komunizma…

   • Krtača 20

    Pa spet si se zlagal pezde. Daj napiš vse kar sem napisal. A te je sram a?

    • joza joza13

     Tona, to so tvoje objavljene besede. Če te je sram, sam dodaj, popravi…, nikar pa ne govori, da lažem!!!
     ti materna

 • Rožle

  Se v avtomobilu peljeta Violeta Tomić in Alenka Bratušek. Nato pa avto obstane, obe izstopita.
  Šivilja reče: “Uh, zmanjkalo nama je bencina…”
  Tomička pa: “Madona si ti pametna, jaz bi se še kar naprej peljala !” …

 • Peter

  Mesečnik se zaveda, da je njegova edina možnost, da stavi na Janeza Janšo, hihi, no.

  • Republic Commando

   Mesečnik se ničesar ne zaveda :)

 • Peter

  Tov Vejoleta je, kar se mene tiče, omadeževala svoje dobro ime kar sama.
  Ko je s pomočjo sladkosti poslanske plače pozabila na akcijo Poslance na minimalce, no.

 • Rožle

  V lokalu sedita Alenka Bratušek in Violeta Tomić in se pogovarjata:
  – Ej, včeraj sem delala test za nosečnost.
  – Ja? Pa so vprašanja bla težka ? …

 • Rožle

  Tomićka fura sončne špegle z enako obliko kakršno ima tudi glavo ..

 • Rožle

  Kakšna je razlika med telegraf štango in Tomičko.. ?
  – Štanka je zabita v zemljo …ona pa v glavo …

  • Luiggi

   Pred vec kot 70 let smo pa rekli takole,telegraf stanga je prismojena odspodaj,Tomicka pa od zgoraj,mislim vkljuct tuddi vse prismojence!Le kje ste najdli to grdo cefurko??

 • Rožle

  Zakaj spada Tomička med Kanibale ..?
  Ker je na njenem jedilniku kura ..

 • Rožle

  Kakšna je razlika med Tomićko in likalno mizo?
  Pri likalni mizi je potrebno dati noge narazen….

 • Rožle

  Kaj Imata skupnega Violeta Tomić in Milan Kućan ?…
  – Oba sta strup v malih flaškah …

  • montyamp

   Kozoroga z merkurjem v kozorogu , oba .
   Ljudomrzništvo …………………………….

  • DJURO SUMAR

   Ti pa ne veš, da se strup v male flaške pretaka iz velikih.

 • Olga_10

  Castilla zločinske komunistične zvezde bi morala biti sama kaznovana in ne da tožari druge!
  Vsi na volitve!

  • luckyss

   Baba butasta…še sedaj ne veš, da je rdeča zvezda simbol osvoboditve izpod kljukastega križa, ki ste mu služili tukajšnji beboti..
   Rusi so bili najbolj pomemben dejavnik pri zaveznikih v rušenju Hitlerja in njegove svojati, podrepnikov, domačih izdajalcev..

   • montyamp

    Daj ne bluzi .
    V sovraštvu si odrastel , zaj pa pod nadzorom židovske propagande provociraš .
    Židje drugo ne delajo kot netijo vojne , tudi Hitlerja so privezali , še dobro da je ketno ftrgal .
    No za nekaj takega si pa ti preveč omejen .

    • luckyss

     Židje so itak na ravni skrajnih islamistov….za njih ostali nismo ljudje…
     Ampak normalen človek takšne ljudi preprosto naloži v vagone in jih pelje preko meje..
     Masovno pobijanje ljudi zaradi narodnosti ali vere torej genocid, pa je nečloveško in osebki, ki so to podpirali res niso vredni naziva človek…
     Torej ovce moje butaste brez karakterja in pameti…sram vas bodi golazen nečloveška !!

     • montyamp

      Rajši v peč , kot v jamo brez izhoda .
      Nekaj mi pravi da si zazidarski mladič .

     • luckyss

      Akcija reakcija….vedno je bilo tako…
      Kler je hotel imeti svoje privilegije in deški pevski zbor, gospoda pa je itak držala delavce v bedi….
      Logičen je torej pojav komunizma in vstaja zatiranih…
      No, zatirani so po zmagi postali zatiralci..tako pač potekajo te zadeve, ker je narod butast in egoističen..

      Najbolj butasti pa ste tisti, ki prisegate na razprtije, maščevalnost in neke pravice do rehabilitacije zaradi sodelovanja s Hitlerjem..
      Da vam jebem mater belogardistično, izdajalsko..lahko ste srečni da sploh lahko javno stegujete svoje gobce in da niste vsi za zapahi, kar bi se vam s takšno retoriko npr. v Nemčiji prav gotovo zgodilo..
      Marš, ovce idiotske nazaj v štalo, da vam eden najbolj zagnanih komunistov prebere pravljico za lahko noč..

     • xtc

      Glej tepček neumni,vaše neumnosti bodo sleje kot preje prepovedane na EU nivoju z prepovedjo vseh totalitarnih simbolov zelo kmalu,ker z nacional socialisti in Fašisti ste na EU nivoju že izenačeni in Zver je že vložil za EU prepoved vseh simbolov totalitarizmov-torej TEPKO,kaj boš in boste storili ,ko bo EU parlament to prepovedal?

   • antimur

    Tudi ti kreten si zaslužiš ovadbo. Pa še to, po vseh teh letih še kar noriš in se kitiš z yugo okupatorskimi embleni in oznakami, sem mislil, da sta popolnoma ruknjena samo Stanovnik in Turnšek, ampak vidim, da je to pri vas pravilo. Še nekaj, tukaj je Slovenija, ne čefurska greznica, tukaj izobešamo slovensko zastavo, ne vaše krvave pizdarije. Kar se pa izdajalcev tiče, malo manj opletaj s svojim razklopotanim rdečim gobcem in si ne dovoli več domoljuba imenovati za izdajalca.

   • xtc

    Butelj zahojen,kdo si je razdelil Poljsko?
    Rusi so bili nič,če jim zavezniki za ceno velikih izgub nebi dostavljali vojne pomoči in orožja,bi danes Rusi taborili na Kamčatki ali pa v Japonskih lagrih tam.

 • luckyss

  To babše mi gre sicer na živce, vendar tisto vaše poročanje “kako si jo lufta” pa res ni bilo za nikamor…
  Ste jo še poceni odnesli…
  No, nekaj “drobiža” bo dobila tudi od tega članka, ki je prav tako blesav in kar kliče po tožbi…
  Sedaj pa ne vem ali ste tako bedasti, ali pa imate preveč denarja…Stalno nekaj plačujete, ker so vam gobci hitrejši od pameti…s pastirjem na čelu…
  In takšni idioti bi radi vodili državo..ja, seveda..
  Kupite si otok, ga imenujte Butale in se tam igrajte politiko..ovce bedaste..

  • xtc

   Tolaži se tepček,njej jo bo “zluftalo” ESČP kot tudi tejle sodnici.

 • Peter

  Baje levica misli podvojiti število poslanskih sedežev.
  Mesečnik je namreč nekje prebral, da se amebe delijo na dvoje, no.

 • Frank Novak

  ENOSTAVNO, NE VOLITE LEVICE. VEM DA SE MOJA STRICKA OBRACATA V GROBU, AMPAK DANES LEVICA NIMA NOBENEGA MESTA OD MUSLIMANOV OGROZENI DRUZBI.
  Kapitalizem se je venomer izkazoval za najboljsi sistem. Seveda najboljsi od vseh realnih sistemov, in ne naj idealnejsi od vseh sanj.

  Seveda mora biti kapitalizem reguliran, sicer se sprevrze v grabljenje denarja za vsako ceno (Tudi komunizem se je sprevrgel v grabljenje oblasti za vsako ceno).

  Levicarji znajo samo sanjati. Realnosti ne marajo. Za njihov “humanizem” morajo delati drugi. Levi svoje “humanisticno poslanstvo” delegirajo drugim.

  https://www.youtube.com/watch?v=RWsx1X8PV_A

 • DJURO SUMAR

  Tudi avtor tegale prispevka, odnosno NOVA24TV, bi moral biti kaznovan, ker piše žaljivo o stranki Levica in o Violeti Tomič. Upam, da bo padla nova tožba.

  • xtc

   Ki bo padla na ESČP.

 • Peter

  Seveda bo padla, Jurij, tako, kot bo padla tudi ta, no.

 • montyamp

  Zakaj pa je prišla iz Venezuele nazaj ???

  • Peter

   So jim požrl še tist, kar so še mel dol, no.

   • Krtača 20

    Dolejnček ne bod pameten ker nisi.

 • Krtača 20

  Desni, trideset let že kleri šponate slovence o boljši prihodnosti, a boljše prihodnosti ni. Pa kuga mislte da bo lahko vaš fuknjen vodja še naslednjih trideset let lagal? Pol se pa še ene boge Tomičeve bojite k je v politiki par let. Res ste nizko padl. Treba vas bo porazirat, vse od kraja. Pa če niste vsi skup sposobn furat Slovenije za človeka dostojno življenje, pol zaprite tole posranijo od Slovenije in gremo nazaj v Jugoslavijo. Rdeča zvezda čaka!

  • montyamp

   Na juriš novim bankrotom naproti .

   • Krtača 20

    Boljš bankrot k cel živlenje trot kokr ti. Iz bankrota se kej naučiš. Trot pa ne bo nikol vedu da je trot. Recimo ti.

 • trumpet2018

  dokler je sodstvo v rokah levih fašistov, se bo to redno dogajalo, po volitvah bo seveda drugače. Ta antifovska povampirjena ćarovnica je nepopularna zaradi svojih neumnih skrajno levičarskih idej, ne zaradi nove Tv, to je totalni absurd in zloraba sodstva v politične namene, levi fašisti se zavedajo, da ne bodo več dolgo na oblasti, to so še njihovi zadnji udarci pred dokončnim porazom. V zda imamo leve fašiste v antifi, pri nas v ZL, razlike ni nobene. Ameriški predsednik Ronald Reagan je že pred 30. leti izjavil, da je novodobni “liberalizem” pravzaprav fašizem, ki paradira naokrog oblečen v kožo liberalizma. Naj si levi izdajalci ilegalne migrante peljejo domov in naj jih hranijo, će želijo, mi jih ne bomo več financirali, vojne v Siriji je konec, naj se vrnejo od koder si prišli, imamo dovolj svojih problemov in lačnih upokojencev, kdo se bo ukvarjal še z divjaki iz usranih muslimanskih lukenj. Slovenia first, ilegalni migranti in razni Šamiji bamiji last, treba je podreti vse džamije do tal, ker so leglo terorizma, v njih imami mladini perejo možgane, v njih poteka prikrita radikalizacija mladine

 • Kotar Mihael

  Žal mi je, da partizani niso opravili svojega dela do konca. Danes bi imeli blažen mir!

 • Peter

  Nisi samo čeden, ti spodaj, tudi pameten si, vidim, no.

  • stajerc5

   Pa kaaaako je pameten, a si videl, kam mu je ze mozgane porinilo!?

 • ĐĐ Style
  • Republic Commando

   Bomo, samo za tapravega, ne za tega umetniškega retarda ;)

   • ĐĐ Style

    Ta je ta pravi, ne volite komisarja Ivana Janeza

 • Anton

  “Predsednik Borut Pahor in hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović sta se sešla v Skopju ob robu rednega letnega srečanja procesa Brdo-Brioni. Pahor je dejal, da sta se dogovorila, da bo maja prišel na delovni obisk v Zagreb, na katerem se bosta pogovarjala o odprtih vprašanjih med državama.”

  uf, kako je seksipilna ta milfica Kolinda,Čist razumem Boruta, zakaj je zafural arbitražo, preveč je razmišljal z napačno glavo

  sarkazem press

 • stajerc5

  Se dobro, da si jo je dala luftat na barki, ki ze sama po stari pokvarjeni ribi smrdi…

 • garfi

  opevana komunajzarska enakost v praksi
  nekaj tisoč udbomafijskih medijskih napadov in umorov JAneza JAnše
  in drugih razrednih sovražnikov 25 letih
  je brez kazni

 • mginko

  Take stvari se bodo dogajale dokler drugorazredni državljani ne bomo odrezali metastaze udbomafije iz vseh državnih organov.

 • Živela SMc!

  A zdej ste se pa desnakarji sem sirili? https://slovenec.life/bb-rubrike/index.html#!/all

  Povsod vas bom najdu, banda hudičeva!

 • Rožle

  Kaj Imata skupnega Violeta Tomić in Milan Kućan ?…
  Za oba se reče :
  ” strup je v malih flaškah ” …

  • Tom Žnidarčič

   Že dolgo sumim, da je Kučan samo igrača v rokah nekdanjega šefa SDV.

   • janez cepec

    ja, Janeza Janše

    • Tom Žnidarčič

     Niti tolko cepca nisi, da bi si upal napisat ime zadnjega šefa SDV!

  • janez cepec

   ti s’ pa kreten

 • Tom Žnidarčič

  Odkrito o preprečevanju korupcije, oddaja na TV SLO3. To bi krtači , prdcu, birdu in podobnim predpisal kot terapijo, za naslednjih 25let! V primeru neučinkovitosti, pa še za naslednjih 45let.

  • janez cepec

   kaj je pisatel hoteu s tem reči?

   • Tom Žnidarčič

    Ti si kandidat za nadaljevano terapijo 45let.

    • janez cepec

     sej me neč na briga, me pa zanima, al u Begnah beljo, al si čez orgajo spizdu, ker takle kreteni se ne morja kr prosto šetat ?

     • Tom Žnidarčič

      Takšnih kot sem jaz, nas je vsak dan več! Tvoja sorta pa za razmnoževanje potrebuje revolucijo.

     • janez cepec

      takih, kot si ti, ni, hvala Bog, prou velik, za usak slučaj si pa poiš kešno jamo, ker za drgam nis

     • Matija

      ampak notri mora prej dat kalifornijske črve………….naši ne znajo vsak drek predelat..

     • janez cepec

      nisi zastopu, ni ti pomoči

 • janez cepec

  drgač mi je Tomička siln nesimpatitična, sam vam pa prvošm, de vas je stožila, ker tist člank je biu podn od podna in ni biu niti slučajn “u služni resnice” kot se hvalte

  • xtc

   Kaj boš storil,ko bo zadeva padla na ESČP-se obesil?

   • janez cepec

    zakuga b’ se pa obesu, ma jebe se men za Tomičko pa za vašga ljubljenga vodjo, jest sm tle za to, de vas provociram

    • xtc

     Ti še provocirat ne moreš,le sliniš se ob sliki Tomičke.

     • janez cepec

      nism jest tak slinar kot si ti, k’ ti prhaja na sliko vašga ljubljena vodje

     • xtc

      Veš nismo vsi kot vi kučanove ovčice,ki vas striže do golega pastir Milan.

    • Matija

     pa da jim jebeš mater, hahaha

    • Tom Žnidarčič

     Ti si tukaj predvsem zato, da zamegljuješ, kaj si ljudje mislimo!

   • Matija

    Misliš, da ESČP odobrava fetiše kot je fotografiranje ženskih riti na trajektih?

    • xtc

     Seveda bo bebček,Tomička je javna oseba torejej se ve kako zadeve gredo-a bosš ti tud kot Cepec storil samomor,ko bo tale sodni zmazek padel?

     • Matija

      Javna oseba po trajektu fotografira v rit drugo javno osebo in se pri tem naslaja…

     • xtc

      In to bi bilo po tvojem kaznivo?
      Definitivno si popoln idiot,kot javna oseba moraš paziti v javnosti in javnem prostoru kaj počneš,če počneš pač neumnosti moraš računati ,da bo to prišlo v javnost-torej pravno si hudo mimo.
      Seveda se lahko Grims smeje vedenju Tomičke kolikor želi in brije norce .če že želiš to,vendar zato ni kazensko ne drugače oddgovoren saj se je Tomičeva,kot javna oseba,pač ni vedla tako kot osebi takega statusa pritiče in posmeh pač ni kazniv razumi bebo.

     • Matija

      Tudi Grims se ni primerno vedel glede na svoj javni položaj. Da se javna oseba na javnem kraju naslaja ob fotografiranje tujih ženskih riti… Pa sej je sodišče svoje povedalo in tudi to, da o pravu ti pojma nimš, idiotek bebavi

     • xtc

      Najprej tepček neumni moraš dokazati,da je avtor Grims,tu si na hudo trhlih nogah in slikanje na javnem prostoru je dovoljeno,torej si tukaj pravno hudo mimo.
      Sicer pa 4 Maja imamo veliko veselico,dasn ko je crknil veliki zločinski Balkanski klavec,s fešto začnemo točno ob uri ,ko so oznanili ,da je zravnal preostalo nogo.
      Prideš bomo skupaj zapeli kako “našo” Lili Marlen,pa še kako v komunizmu prepovedano nato pa fešta in ples do jutra.

   • Tom Žnidarčič

    Upam, da bo padla že na drugi stopnji, ker zadeva sploh ni važna za globoko državo, je pa taka sodba lahko plus pri napredovanju v slovenskem sodstvu. Me prav zanima nadaljevanje.

  • Tom Žnidarčič

   Počak mal z veselico! To je samo prva stopnja. Kako si pa ti razumel tisti članek nas prav nič ne briga, ker cepec je cepec in na njega se zanašat pomeni da si cepec.

   • janez cepec

    uhka je teb, mene pročitat, glede na moj Nick, a veš koko se pa morm jest pomarat, de te prokužim, de si kreten?

    • xtc

     A veš ,da si kreten?
     Torej si že napredoval.

    • Matija

     Ne rabiš se dosti pomatrat. Koj k odpre goflo se vidi da je kreten

     • janez cepec

      kva nej rečem, častim pivo

     • Matija

      Z veseljem sprejmem povabilo in vrnem rundo

     • janez cepec

      častim pir Komunajzar Janez

     • xtc

      Kdo ti?
      Definitivno,si ugotovil pravilno-no sedaj pa se nehaj pogovarjati sam s svojimi nicki-je bebavo.

     • Matija

      Točno zdele si dokazal da si ti tisti, ki je bebo

 • Matija

  V glavnem Grimsovi perverzni fetiši tok koštajo

 • Olga_10

  H Kahlu se včlanjujejo čedalje mlajši….letnik 1988….so to borčevsko upokojenci, ki se že rodijo s penzijo?!!

  • Matija

   Misliš na Krkovičevega sina?

   • Olga_10

    Ne, on nima nobenih dohodkov iz tega naslova! Že stokrat povedano in dokazano…
    To imajo samo “naši”…ki se že rodijo z borcevskio penzijo…

    • janez cepec

     od Krkota sin, pa Krko, samozvani brigadni general, ki to ni, pa JJ, pa en miličar pa en pjen teritorjalc so pa Slovenijo osamosvojil, tle pa ni debate.

    • Matija

     Vojni veteran Toni Krkovič. Takrat je bil specialec star 12 let

     • janez cepec

      ma u arest bi ga blo za spraut, Merlaka je sestrelu, no ja JJ mu je to ukazu

     • Olga_10

      Merlak je bil agresorski srbski vojak!

     • janez cepec

      pojma nimaš

     • centurion

      Odličen izstrelek!
      V čelo JNA oficirju in izdajalcu SLOVENIJE.
      Škoda, da se ne da ponoviti strela.

     • janez cepec

      BUTL

     • centurion

      Sem mislu, da si CEPEC.
      Jaz sem pa centurion.

     • xtc

      Definitivno veliko nagrado za dober zadetek in zaščito Slovenije pred srbofilnimi JNA izdajalci.

     • Sale

      To se bo vrnilo se že vrača ni vas več pleme hlapcev izrojeno incsetno pedofilno zlovensko izumira gotofi ste zlovenci hvala

     • centurion

      Dva strela dva JLA frčikopterja, na Barju in
      izdajalec MrlakiĆĆĆ in srboarmada se je ustavila,
      hehehe….

     • miro52

      Kaksen izdalalec. Tonija Mrlaka in njegovo celo družino sem osebno pozna. Ni ga bilo večjega poštenjaka in zavednega Slovenca kot je bil on. Sram naj vas bo!!!

     • xtc

      Tako je bil zaveden kot Lipič in Kučan,pa Brovet,kolšek,Čad in ostala JNA drhal,ki živi od penzij,za katerev slovenski sklad niso plačakli niti beliča,dejansko bi jim morali izplačevati-če že penziji v višini srbskih.

     • centurion

      Jeb si mater srbsku,miroslave.
      KURBA IZDAJALSKA MRLAKOVIĆĆĆEVA!!!
      Špijonsko misijo se je šel nad
      SLOVENSKIMI BARIKADAMI.
      KUP DREKA IN IZMEČEK SLOVENSTVA.
      MARŠ!!!

     • Sale

      Črt in Jakob odojka sta se stegnila preveč pedofilov

     • Sale

      Serjemo ti se v usta otrok

     • Sale

      A boš ti tud not padu.crt in Jakob Janša se zbujata posrana in poscana kukata če je Milan pod pojstlo hhahajjaj

     • xtc

      Škoda ,da jih niso še več IZDAJALCEV.

     • Olga_10

      Mislite “veterane” v plenicah kot Kučan in Turnšek?

     • miro52
  • janez cepec

   Olga, reč descu, nej ti mau ketno popusti, pa pejd šporget pucat, pust politko, to ni zate

   • Olga_10

    Bi si raj glavo spucajte….

   • Tom Žnidarčič

    Olga ma vsaj tepca, ki ji določa dolžino povodca, ti si jo pa sam vsak dan bolj krajšaš

 • Matija

  Ajde, domobranske smeti, grem….se tipkamo kasnej

  • centurion

   Srečno kekec, v garaži.
   Pol na Barsoss šivanje, pa prid nazaj.

   • Sale

    Vprasajo Janšo a bi raje Uršo enkrat ali črta in Jakoba dvakrat Urša je Urša samo dvakrat je vseeno dvakrat HahhhHahhasi

 • xtc

  Levi tepčki so prav smešni,ne samo,da je bila Tomičeva na javnem prostoru slikana(tam je to dovoljeno),kot javna osebnost se je na javnem nestu statusu neprimerno vedla,čeprav se mora zavedati,da lahko njeno neprimerno vedenje pride v medije in sedaj se zaradi neprimernega vedenja,ki je prišlo v javnost še razburja.
  Definitivno bosodba na ESČP padla,verjetno pa že preje,saj je Tomičeva situacije dejansko kriva sama s svojim vedenjem.
  Ta sodba je enako nesmiselna,kot npr,če bi Tomičeva nekoga alkoholizirana povozila in hudo poškodovala ali ubila in bi nek medij objavil njeno ime za kar bi tožila,da ji je medij uničil dobro ime ne njena prometna nesreča.

  • Tom Žnidarčič

   A niso pred časom mediji objavili sliko neke naše ljudstvu neznane ministrice, ki je navdušenemu šejku poskušala pokazat svoje slovensko bogastvo v dokaj neprimirnih okoliščinah?

 • Do skrajnosti je pokvarjena tale Levica.

  Na svojo kandidatno listo je vpisala v Grosupljem lažnega “Janeza Janšo”.
  Enega izmed treh “kvazi umetnikov”, ki so ukradli identiteto Janezu Janši, zdaj pa mu hočejo na domačem volišču krasti še glasove.
  In to v stranki, katere vidni član je TA gospa zgoraj, ki toži Novo24TV.

  Sprašujem vas, ali je SLOVENIJA ŠE NORMALNA DRŽAVA, če se takšne PODLOSTI lahko dogajajo ?

  • Primoz Papez

   Vprasanje kaj je ukradel…
   Ime Janez Janša ni zaščiteno.
   Vsak lahko spremeni ime in primek.kaj tebi ni jasno

   • O tem se bova pogovarjala, ko boš ti tako vidna in javna osebnost, kot je Janez Janša in ti bo nek smrkavec z namenom škodovati ti, ukradel tvojo lastno identiteto. Do takrat pa s tabo na tak način in o tem ne bom komentirala, ker ne razumeš v čem je problem.

    • Krtača 20

     Teb se pa vid da si desna. A veš kolk imen pa priimkov se ponavlja? Recimo Janez Novak. Ja najbolj da se kar tožijo en čez druzga. Včas je res dobr da ste desne babe še ta najbl pametne na izgled z zaprto fafulo.

     • komar marko

      tebi pa se vidi da si IDIOT! Kdaj in zakaj so si ti pravokatorji dali spremeniti priimek in ime. Očitno, pri vas specialistih za RIBJI smrad in pasje riti je dovoljena tudi kraja INDENTITETE! Tudi to IZVAJATE, vse za to, da ste lahko s PRSTI v marmeladidi!

    • Sale

     Črt in Jakob stabsebstegnila

   • centurion

    Tut ADOLF HITLER ni zaščiteno.
    Naj ima jajca nekdo od levicarjev in
    si prilepi to lepo ime in značko.
    Je iz iste stranke iste politične opcije,
    Nacional SOCIALISTIČNA,nemška DELAVSKA PARTIJA.
    NSDAP.
    Bo šlo socialisteki?

   • antimur

    Levofašistične pizde kradejo in ropajo povsod, na pošten načiin se še usirjejo ne, ne pa da bi šli na volitve na način, kot ga zahteva demokracija.

  • žogica

   Bodite hvaležni, saj imate kar dva Janeza…..

  • Tom Žnidarčič

   Žogica in podobni bi temu Janezu dodeli naziv prvoborca in posebno penzijo za vse njegove potomce!

  • Sale

   Črt in Jakob sta pozitivna na hiv

 • Krtača 20

  Desna gnojnica, Tomička vas bo čist oskubla. Zmovsala vas bo ko kure. Na konc tud za une mize iz ponterose na soočenjih ne boste imel….

  • komar marko

   se kuj vidi da si specialist za ribji smrad!

  • Olga_10

   Kaj pravi Zoran Kucanić? Ankete kažejo, da bomo zmagali in očistili Avgijev hlev, ki ga je naredila v Sloveniji levica, katere del je tudi Tomićka, ki si jo je luftala…
   Po volitvah si jo bo lahko luftala doma…za svoj denar!
   Zmolzla nas pa ne bo, tako kot Carlova ne! Smo del EU in tu veljajo zakoni, ki v Sloveniji ne veljajo!

   • žogica

    Kje boste zmagali???

    • Olga_10

     Vprašanjte Kučaniča….Lahko pa počakate do volitev…

     • žogica

      Zdaj imate dva Janeza, pa misliš, da boste zmagali, težka bo !

     • Olga_10

      65%!

     • žogica

      Kje, kdaj, zakaj?

     • Olga_10

      Zato ker znamo, zmoremo, imamo prave ljudi in smo pošteni! Zmagali bomo v SLOVENIJI!

    • komar marko

     uf a si nick LUCKASTi opustil?

     • žogica

      Kaj ti sanjaš, komar?

     • komar marko

      jaz pišem RESNICO LUCKASTI!

     • žogica

      komarček zresni se, noo !

     • komar marko

      ha, ha, ha. Moj PC je ZAKoN za vas rdečuhe.

     • žogica

      Daj beluhar no, mi smo zakon za vas, ne vem, zakaj se sploh šopirite !

 • Tom Žnidarčič

  Tolažilno, si levaki na SLO3 lahko ogledajo tudi intervju s poslancem Vajglom.

 • Tweety Bird

  Pravilno, da je Novatv dobila kazen. Zakaj pa imate tako pokvarjene in umazane gobce. Klerofašisti ne morete ven iz svoje kože…iz greznic vam nonstop smrdi… Kapish? :)

  • komar marko

   o TUMPKO, a nisi ti poleg KRTAČE specialist za ribji smrad. Baje odlično okušaš!

   • Tweety Bird

    komarček, a še te ni malarija pobrala? :)

    • komar marko

     jaz KOMAR širim malarijo med MESEČNIKE ! KAPIŠ!

 • Tweety Bird

  Nehajte me obsojat !!! Jaz sem Julijana Tič…po domače Foglova Julika…v srednji šoli so me klicali Tweety Bird. Moj ljubljeni možek pa je Foglof Tunek. Njega pa je Nova24tv itak blokirala…samo zato ker je govoril in pisal resnico. Če bo potrebno se bom odlogirala in odšla na drugi portal…dost vas imam.

  • komar marko

   TUMPKO, povsod so te nabrcali, sam še tukaj TRPIMO ribji smrad!

   • Tweety Bird

    Moj glavni portal je bil MLADINA…sam tam se ne da več komentirat. Škoda :)

    • komar marko

     tega spleta sploh ne povoham. Moj PC takoj ugasne že ob moji misli, da bi jih obiskal. Vidiš TUMPKO kaj je INTELEKT!

     • Tweety Bird

      Nisi pač intelektualec…žal :)

     • komar marko

      ha, ha, ha. Napram tebi, ki si ljubitelj sviranja FRULIC, semjaz GOSPOD že od davnih let bivše YUGE.

     • Tweety Bird

      Ti si morda gospod…jaz pa tovariš-ica :)

     • komar marko

      BIL že v času ko si ti še s prstom po blatu brskal. KAPIŠ!

    • viRus

     kaj če starina na Mladini.

     • komar marko

      išče kandidate, ker rad svira FRULICE. Slučaj?

     • Tweety Bird

      Jaz sviram “frulicu” samo mojemu Tuneku. Lepo mu je :)

     • xtc

      Ptičja gripa ti se sliniš ob sliki Violete,kot tvoj drugi jaz Sale.

     • Sale

      Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal HahhhHahhasi

 • Tweety Bird

  Čujte, moja LEVICA namerava podvojiti število poslanskih mest… Smo vas in še vas bomo :)

  • komar marko

   dokler boluftarica zaudarjala po RIBAH, BLJAK, še tisti ortodoksni so obupali!

   • Tweety Bird

    Na listi je prav tako tudi umetnik in aktivist Janez Janša, ki se bo v grosupeljskem okraju pomeril s predsednikom SDS-a Janezom Janšo.

    Letos prvič volim za Janeza Janšo :)… ha ha ha ha …

    • komar marko

     hja, upam, da ga bom osebno spoznal, če seveda ima ONE! Kapiš!

     • Tweety Bird

      Če nočeš menjat Janše, so ti dali na voljo enega, ki nima problemov z dokazovanjem premoženja, ki ni v kazenskih postopkih zaradi žaljenja žensk s prostitutkami in ki ni bivši komunist. Modernizirajo Slovenijo.

  • Olga_10

   Haha…Sanja svinja kukuruz…

   • Sale

    Črt in Jakob sta stegnila svoje male parkeljni.janez bo crknil po izidu volitev kap ga bo zadela ali si bo morebiti življenje bedno vzel amen.ursa bo postala pocestnica amen

  • ĐĐ Style
 • Tweety Bird

  Bravo LEVICA…. Je moderna stranka s posluhom za navadnega človeka, v njej pa manj komunistov kot v SDS-u :)

  • Tweety Bird

   Poleg tega so edina stranka, ki ima v programu izstop iz Nata in formiranje slovenske vojske za potrebe obrambe Slovenije.

   VSI VOLIMO LEVICO…NAJ NAM MESEC SVETI :)

   • centurion

    In izstop zemlje iz galaksije….

   • Karl

    Mogoče si mislil TEMNA STRAN MESECA, ki pa je že tako zblojen z svojimi izjavami da bi bolj ne mogel biti. Kot npr. izjava: IZVOZNIKI SO NAŠA RAK-RANA IN S TO PRAKSO MORAMO TAKOJ PREKINITI. Ja to je v realnosti zahojena levičarska stranka kjer je na čelu zblojenec s ekipo pod navdušenjem stricev iz ozadja in poglavarja iz murgl …

 • ĐĐ Style

  Vsi iz grosupljega, volite za Janeza Janšo

  • Tweety Bird

   Jaz ga bom volila :)

   • ĐĐ Style

    Škoda , da sem iz LJ, tako rad bise pohvalil, da sem volil za Janeza Janšo

    • Tweety Bird

     Jaz pa se bom infiltrirala v grosuplje…in volila Janeza Janšo :)

     • ĐĐ Style

      Samo eden pa je JJ z Doba

     • Tweety Bird

      Tega ne bom volila…fuj in fej :)

     • ĐĐ Style

      Vendar on je bivši komisar

     • Tweety Bird

      …in skrajni udbaški komunist :)

     • ĐĐ Style

      Tako je, zato volimo levico, naj nam Mesec sije

     • Tweety Bird

      TOOOOOOOOOO mi deli… :)

     • xtc

      Preden pišeš neumnosti povej kdo iz SDS je bil v UDBI in SDV in to z dokazi no Tičja gripa?

   • Krtača 20

    Tudi jaz evo.

  • xtc

   In SDS pridni.

 • Tweety Bird

  Na listi LEVICE je prav tako tudi umetnik in aktivist Janez Janša, ki se bo v grosupeljskem okraju pomeril s predsednikom SDS-a Janezom Janšo.

  Letos bom prvič volila Janeza Janšo :)… ha ha ha ha …

 • Krtača 20

  Kaj je desni voluharji? A ste ponosni na svojega janšo, ki je s švercom orožja na balkan postal morilec in zločinec? Tazga voluharja je sam za zapret. Ne pa da bi ga še volil.
  Violetka pa sam gas. Iztožt domobransko zalego da bojo cvilli ko odojki na ražnju.

  • ĐĐ Style

   Pod rdečo zvezdo bomo plesali

   • Krtača 20

    Pravilno.

   • xtc

    In to še posebej 4 maja,ko je riknil vaš ljubljeni zločinsko komunistični vodja in pedofil.

    • Marija

     Pravilno.

    • ĐĐ Style

     Imaš kake dokaze?

     • xtc

      Da je riknil in da so ugrabljene deklice njegovi sodelavci zakopavali po Sanđaških in Bosanskih gošah in hribih?ž
      V glavnem feštabo velika,peli bomo in se veselili Heineken bo tekel v potokih edina škoda je da je riknil 40 let prepozno.

     • ĐĐ Style

      NO ZOPET GOVORICE

     • xtc

      Da je veliki klavec crknil 4 Maja in da bomo imeli veliko fešto na ta veseli dan.

     • ĐĐ Style

      Fešte ne boste imeli ta dan, bo pa 25.Maja pod rdečo zvezdo

     • xtc

      Seveda prideš?
      Heineken in Hennesy za nas je OK no seveda za take kort si ti imamo table in mesta,kot one,pred super marketi,kjer piše “Počakal bom tukaj!”

   • Samo

    Tvoja rdeča zvezda je krvavi simbol levičarskega totalitarizma. Naj se ti v grlu zatakne da boš okusil kako so tvoji rdeči fašisti izživljali nad nedolžnimi ljudmi….

    • ĐĐ Style

     Kdo so fašisti, to nam je jasno, vi samo ponavljate besede svojega vodje in prelagate svoje grehe na druge.

     • Samo

      Le poglej si delovanje levičarskih fašistov kjerkoli po svetu in ti bo jasno zakaj fašizem. Tako SSSR, Kitajska, Kambođa, Vietnam, Laos, Kuba, Afrika, Severna Koreja, Vzhodna Evropa, Južna Amerika in še mnogo držav ki so ljudje nasedli levičarski propagandi. Le poglej kaj je tam počenjal zločinski levičarski fašizem. Le poglej kako je na stotine milijonov ljudi trpelo po tem fašizmom.
      In ne ti zdaj, da je to bilo delo desničarskih fašistov, ko se pa tako ve kako je ta Marx-Leninov-Stalinov-Mao zedongov, Pol potov sistem deloval. Le poglej si kako so pod tem levičarskim fašizmom na milijone ljudi bili do smrti sestradani. In kaj se danes dogaja v Venezueli, ki ga naša LEVICA kot svetinjo kaže za primer.
      In nas so vse so učili gnili kapitalizem in imperializem!??? Ali je res kar so levičarski sprijenci z svojo lažnivo propagando trosili? LAŽI na LAŽI!
      Levičarski fašizem je tisto kar je vedno lagal, uničeval in je od temelja gnil.
      Jaz nimam nobenega vodje, imam pa svoje oči, ušesa, pamet, vrednote in zelo dobro razlikujem kaj je prav in kaj ne. Vi levičarji pa nimate niti malo človeške etike, vrednot, ker vam je partija in komunizem v glavo vsadila KRVAVO RDEČO ZVEZDO in vsa ZLA prepričanja uničevanja ljudi in naroda!

  • Tweety Bird

   Mi v Halozah bomo pekli odojka za 1. maj… in nosili bomo rdeče zvezde :)

  • Sale

   Zato se bosta črt in Jakob cvrla v peklu amen

 • centurion

  Naj levuharjem večna luč vodilja Venezuelska sveti.

  • ĐĐ Style

   Go back to ARĐENTINA

  • Krtača 20

   U venezueli ste že dobil po pički. Tukaj boste pa v kratkem.

 • ĐĐ Style

  Šivala je deklica zvezdo,
  zvezdo rdečo kot kri
  in zraven si pela je pesmi,
  pesmi svobodnih je dni.

  Šivala je deklica zvezdo,
  k nji stopil je mlad partizan,
  ki bori se za zlato svobodo,
  za kmečki in delavski stan.

  Le šivaj deklica zvezdo
  pa zraven veselo zapoj,
  saj črnim fašistom – gestapom
  prisegli krvavi smo boj!

  In še je šivala zvezdo,
  zapela je pesem na glas,
  od vsepovsod partizani
  prihiteli so k deklici v vas

  Na kapi se zvezda leskeče,
  na vzhodu že zarja žari,
  zdaj kmalu bomo svobodni,
  svobodni – proč temne noči.

  • antimur

   Pa res ne znaš kaj iz svoje glave, da nisi Bratušca, ki se je tudi s tujim perjem kitila, morda pa pokvarjeni in omejeni Cerar, kateri nima pojma o pravu, je pa dr.pr, fr. prava. To je že več kot absurd, kakšni kreteni se zbirate pod rdečo zvezdo.

  • Stane

   ĐĐ seveda je šivala krvavo zvezdo, ker bi drugače končala v kakšnem taborišču kjer je več sto tisoč nedolžnih ljudi končalo pod zverinskimi poboji in uničenjem . Pa še takrat je vprašanje če po šivanju ni končala vsa krvava in pobita od partizanskega nasilja.
   Lep primer ti je tudi Angela Vode. Le malo za osvežitev zgodovine ti ne bo škodilo. Ob tem pa še to da je bila ga. Angela Vode še kako prepričana levičarka ki je še kako pomagala lažnivim komunistom in diktaturi pod Titom!

   • ĐĐ Style

    Jst nisem ĐĐ

    • Stane

     Je pa tvoj komentar da ne bo pomote …

 • žogica

  Zdaj sta dva Janšata, pa mislijo beluharčki, da bojo zmagali, hihihiiiiiiiiiii !

  • Artur

   Žogica tebi se iz vesolja vidi da si rdeči fašist poln sovrašva in tvojega sizofreničnga levičarskega sranja. Ves ta levičarski smrad je že poznan in tudi če se svet podre se ne boste nikoli niti za kanček spremenili. Ker nikoli za karkoli nimate argumentov, je tebi in tvojim enako mislečim v ospredju laž, sprenevedanje, goljufanje, potvarjanje, pljuvanje, blatenje, ipd. Pač kot je v vseh levičarskih kulturah v navadi, tj. je vaša gnila realnost.
   Vsaka desna usmeritev ima več kulture in spoštovanja od vsake levičarske naslage.
   Dovolj je bilo vaše pumpanje in širjenje LAŽI vse od 2.svet.vojne pa do danes. Samo idioti s teboj vred vas še niso spregledali!

   • žogica

    Vse to, kar si napisal, si TI bolnik. Verjetno pišeš iz Psihiatrije v Lj. ali iz Vojnika pri Celju ali iz Begunj na

    • žogica

     Gorenjskem. Fašist si TI, beli izdajalec Slovenskega naroda……..

     • Artur

      Žogica, ti si levičarski bolnik ki pišeš od koder pišeš. Samo vaša zla krvava ideologija je počenjala to ko so na stotisoče ljudi oropali, pobijali, jih zapirali v Psihiatrije in podobno. Sodstvo levičarskega fašizma ni bilo nikoli demokratično. Kar je partija določila to so z montiranimi procesi tudi udejanili, pa naj je šlo za ukradeno imetje ali pa poboje. Lep primer je več kot 600 prikritih grobišč kjer so pobili na stotisoče ljudi ki so vsi do zadnjega bili nedolžni. In ideološko sodstvo pod komando levičarskih zločincev tako in tako vemo kako so obsojali in sodili! Ja to so ustvarjali tvoji rdeči bolniki in njihov levičarski fašizem, katerega za naslednik se imaš. Izdajalci pa prav tako in tako tudi vemo kdo so, ko je prišlo so podpisa Hitler-Stalin in so se potem pri nas levičarski fašisti polakomnili oblasti.
      Tako da ne ti meni o izdajstvu!
      Vi levičarji ste tisti ki svoje za privilegije in umazano oblast delate vedno razdor med ljudmi z svojim izdajstvom ko vlačite migrante v Slovenijo. Tako da žogica svoje stanje BOLNIKA in IZDAJSTVA pripiši sebi in svojemu neumnemu primitivnemu razmišljanju. Jaz sem še zaenkrat normalen, kar pa za tvoje pljuvanje in blatenje ne morem trditi.

     • žogica

      TI nisi normalen, človek, ki piše take reči ni normalen, vprašaj strokovnjaka medicinske stroke (psihiatra, psihologa). Očitno ti še nihče ni (upal) povedal, da si psihični bolnik, verjetno je, da tvoje težave izhajajo iz otroštva……. Samo ti veš, kaj si preživljal, poišči si pomoč…. Kaj misliš, kako bi bilo, da se še jaz spustim na tvojo raven in začnem pisat, kaj vse ste počeli….. Sploh ne želim več take tvoje debate !

     • Artur

      Žogica, to kar si napisala je čisto tebi podobno. Le poišči si strokovnjaka medicinske stroke in ti bo dal vedeti kaj si. Da si psihični bolnik ti še res ni nobeden povedal ker si glavi slep in gluh, pa še kot pri vseh levičarjih imaš demenco in pomanjkanje kulture.
      Seveda ko ti nekdo pokaže resnico in argumente pa zaključiš debato ker vseeno v tebi naleti na bolečino. Tudi jaz si nisem želel, niti ne želim s teboj debate. Sploh pa ob vseh vaših levičarskih podlostih in nekulturnostih.
      Levičarji imate maso svojih lažnivih režimskih medijev, le zakaj se potem oglašate na spletnih straneh Nova 24h? Tam serjite in se šopirite z svojimi lažmi in sprijenimi ogabnostmi.
      Levičarji kot si ti in si lastijo v stilu vse je naše, pa je popolnoma znano da ne znajo nič drugega kot pljuvati in blatiti vse kar ne kima njihovemu ZLU.
      Res BOLANO da ne bi moglo biti bolj BOLANO!!!
      Žogica, ti pa kar pot pod noge k PSIHIATRU, verjetno je res ostalo kaj iz otroštva in zdaj trpiš za psihozami ki so rezultat levičarskega sranja!

     • žogica

      Vse, kar si napisal, si obrnil in prepisal, to pa je dosežek desničarskega sranja !

     • Artur

      To sem samo napisal in poudaril tvoj levičarski gnoj, ko pljuvaš, smradiš in vnašaš svojo nekulturo. Ja to je tvoj poudarjen gnili komentar ko se imaš za presežek levičarskega sranja. Budali in levičarski ovci tako in tako ne moreš pomagati. Po tvojih komentarjih je zdaj še bolj jasno da gre v tvojem primeru za BOLNIKA ki mu tudi psihiater ne more pomagati.
      S tem zaključujem s tabo debato, ker s teboj kot bolnikom tako in tako ne mislim več komentirat. Si pač mislim svoje, ti si pa le nastavi zrcalo da boš videl pravo podobo svoje umazane vesti!

     • žogica

      Edino s čimer se strinjam je, da si težko umsko bolan, vse drugo je totalna laž ! Zdaj sva pa zaključila !

  • Sale

   Črt in Jakob sta se stegnila škoda da sta se pred ocetom

 • Krtača 20

  Poslušite desna klerofašistična gamad. Tito je bil prerok. Napovedal je v naprej kaj se bo zgodilo in tudi kako boste zgagarji končali. Dobr poslušite:https://youtu.be/V6LhnL-Hb8s

  • Asja

   Krtača, Ti levičarski rdeči fašist, raje poglej kako so tvoji levičarski fašisti pobili na 100 milijonov ljudi po celem svetu. Tito ni noben prerok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Po vseh dejanjih je lahko ta levičarski zločinec odgovoren za več stotisoč nedolžno oropanih in pobitih ljudi. Kot je bila praksa pri Stalinu, Mao zedongu, Pol potu, Castru, Idi Aminu, in mnogih levičarskih zločincih. Vsem je bil skupna levičarska ideologija ropanja, pobijanja, zverinskih sadističnih mučenj in uničevanja vsega ni bilo podložno levičarski sprijenosti. Lep primer ti je tudi pri nas več kot 600 zamolčanih in prikritih grobišč.
   Vsi levičarji vedno z lažmi in sladkimi obljubami nategujete ljudi. Potem pa realnost pokaže vaš satanski obraz. To se je zgodilo povsod kje se je širil levičarski smrad. Samo idioti vas levičarje in vaše zahrbtne politike še niso spregledali. Tak je bil Tito in vsi levičarji ki se imate za naslednike tega ZLA od ZLA. Bolj ko bodo ljudje spoznavali da za čisto vsako vojno stoji levičarski fašizem manj moči boste imeli za svoje gnile dejavnosti. Bolje vsak imperializem kot pa kakršnakoli levičarska navlaka.
   Tudi ti krtača si lahko pogledaš Youtubu kako so mnogi nedolžni ljudje trpeli pod levičarskimi zločinci na katere tako sveto prisegaš. Kaj vse so levičarji obljubljali, potem pa ko so prišli na oblast so se pokazali v vsej satanski podobi!
   Kako pa je bilo v teh državah s propagando, sodišči, obsojanjem, ropanjem in vsem ostalim zli dejanji pa se tako in tako ve.
   Zato ne z svojim komentarjem trosit LAŽI in se raje posveti svoji levičarski gamadi. Besedo Kler ste tako in tako izumili rdeči fašisti, da ste lažje uničevali vse vrednote ki so bile skozi zgodovino ustvarjene v Sloveniji. Zato tudi za to odpri oči in ušesa, če že nisi popolnoma slep in gluh za vse in tako goniš svoje pač po diktatu partije in stricev iz ozadja!

 • Rotar Jakob

  Kurcanovo zlocinsko krivosodje pterorizira kz slovenistan dokler kurcan kot musolini na zvisi na kratkih laznivih nogah v zrak kot musolini in odresi slovence zlocinske rdece okupacije!

 • Tom Žnidarčič

  Ha,ha, intervju s Karlom na TV SLO3 izkazuje obup levice, ampak pozor! Nasedat, temu da se oni bojijo rezultatov volitev, je naivno, oni se bojijo, da ne bodo dobili ustavne večine! Da bo desnica dobila kaj več kot drobtine je iluzorno za pričakovat! Ovce se lahko pomotoma odločijo, da jim je tega pašnika dovolj in dodelijo Dobovšku, Požarju, Kanglerju in še komu kak glas, ki bo malo zamešal štrene, ampak to akterjev globoke države ne bo ustavilo, samo upočasnilo jih bo!

 • Krtača 20
 • Tom Žnidarčič

  Ha,ha, nagovor tov. Židana na neki proslavi; Gospe in gospodje!

  • žogica

   Ja, in ?

 • Krtača 20
 • samotoje

  Violeta TomiĆ je sama po sebi žalitev za vsakega normalnega človeka. To bi morala sodnica JuriĆ vedeti ali pa bi ji moral kdo brez Ć razložiti.

 • ĐĐ Style

  SRAMOTA ZA SLOVENIJO!!!!! Da se kaj takeg dogaja v Franciji, Nizozemskem, Belgiji al pa na Norveškem??? DA SE SLAVIJO OKUPATORSKI HLAPCI

  • sprehajalec

   Sramota za slovenijo je, da takšni kot ti še obstajajo, se valjajo na državnih rentah in slavijo poboje, ki so jih zagrešili njihovi predniki.

   Sram te bodi džidži….

 • Tweety Bird

  Eni pač nimate smisla za humor. Janez Janša vs Janez Janša… in to v Grosupljem. Zakon :)

  • Tweety Bird

   Če bi živela v Grosuplju, bi volila Janeza Janšo.

   NAJ ZMAGA LEVICA :)

   • xtc

    NA ODPADU ZGODOVINE,kamor tudi sodi.

 • Tweety Bird

  V zadnjih letih smo v Sloveniji priča povečevanju socialnih razlik. Prva Janševa vlada jih je s spremembo davčne zakonodaje in razbremenitvijo najbogatejših še povečala. Gospodarska rast v Sloveniji je bila tedaj visoka, dobički prav tako… skratka, JJ je vse zajeb** :)

  • xtc

   In ,da so levi zmanjšali dobičke in socialne razlike so nabirmali v 3x prosulih mandatih vsaj 30miljard+ pofa in zmagali smo.

  • Olga_10

   Obsesija na delu? Že parkirate?

   • žogica

    Ti si sparkirala?

  • sprehajalec

   najbolj so socialne razlike vidne v Rogu in na metelkovi. Medtem, ko se izvoljeni predstavniki te družbice Kordiš, Mesec, Violeta valjajo v denarju, Violeta si vsako leto privošči eksotične počitnice, njihova ideološka baza v Rogu težko spravi skupaj za flašo belega, namiznega vina.

 • Rožle

  Se v avtomobilu peljeta Violeta Tomić in Alenka Bratušek. Nato pa avto obstane, obe izstopita.
  Šivilja reče: “Uh, zmanjkalo nama je bencina…”
  Tomićka pa: “Madona si ti pametna, jaz bi se še kar naprej peljala !” …

 • WISKY 1000

  dajte to babo dol,prej nisem mogel kosit,zdaj pa ne morem večerjat.

  • xtc

   A misliš ,da boš našel koga z močnim želodcem,da jo bo dal dol?

   • Sale

    Črt in Jakob sta navajena vsega hudega v usta in rit

 • Miran

  Haha nikoli se ne bi mislil da bo NoraTV prispevala za volilno kampanijo Violete, kaj šele celih 6000 eur. Pa vi ste carji ni kaj.

  • sprehajalec

   danes sem jih gledal na TV. združba pomilovanja vredna. čakam le še, da se stepejo za tisti denar, ki ga Mesec&Violeta&kordiš dobijo na račun najbolj obdavčenih davkoplapčevalcev na svetu, Slovencev.

 • Krtača 20

  Hahahahahahaha čist nč se ni zmotu hahagahaha, pa kerga mate domobrančki za norca hahaha: https://youtu.be/Uo8e-V66sbk

 • cosmosjasnovidec

  Hahahaha.
  NOVA24 TV naj bi omadeževala dobro ime Violete Tomić?
  Pa tale čefutarska komunajzerska gnusoba sama sebe omadežuje že z njenim mišjim gobcem saj je popolnoma podobna podgani.Sicer mi ni jasno kako je ni sram med ljudi sedaj se pa hoče kazati še v širši javnosti.
  Take balkanske golazni se morajo po kratkem postopku transformirati iz Slovenije saj je zadnji čas,da ne bodo več tukaj na sramoto Sloveniji po celem svetu.
  Prasica nesnažna odurna fafačica kurca Venezuelskemu diktatorju sedaj hoče dobiti nazaj denar od Nove24 katerega je dajala ter potratila kamelotrajbarskim musličem,ko so jo v Venezuelskih zaporih nabijali v rit in njen antipatični gobec seveda za plačilo,ker je zastonj nobeden ni hotel zaradi nagravžnosti.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • antimur

   Sem vedel, da me na nekoga spominja, ti si me rešil te dileme.

  • Sale

   Fafaci ticev sta črt in Jakob

 • večni srb

  Neverjetno kako veliko komentarjev, za eno bosansko hrvatico, ki je ni prej nihče opazil.
  Lepa ni, kil ima preveč, v politiki pa sploh ne vem kaj dela, najbrž je v bosni šrudirala Slovenijo in nam je prišla pomagat.
  A Melanija je šla pa v Ameriko, lepo, saj so zemljakinje in bi se lahko povezale, tudi prva dama sveta je pri nas iztržila odškodninsko tožbo zaradi domnevne razžaljitve.
  Slovenkam lahko rečeš pa kar hočeš, kdo se pa sekira, če se vsi poznamo od otroštva in itak same najbolje vedo, da je vse res.

 • Rožle

  Tomička na razgovoru u mestnem gledališču Koper.
  Direktorca jo je vprašala, če ima kaj izkušenj, če je bila že kdaj na odru ?
  Je rekla, da en mesec, ko so fasado delali doma v Bosni ….

  • xtc

   Za murt kelnerco je pa dobra.

  • Sale

   Črt in Jakob ko odrasteta bosta posiljevalsko incesta pedofila v hozentregerjih

  • Sale

   Rece lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal odvrne hhhhahhaha

 • Krtača 20
 • Krtača 20

  Iiiiin najšibkejši člen je………. Janez Janša. Adijo.

  • sprehajalec

   To tistega kao janeza janšo misliš, ki so ga danes združeni levičarji vlačili okoli, kao ful fora. So se dražaoli za trebuhe, pa skeširali so mu spremembo imena.

   bedni ljudje, beden humor….

   • viRus

    In celo zaščitili so ime “Janez Janša” , kot svojo blagovno znamko.
    Jim pa je do tega, da ga ne izgubijo. Žlehtnoba levičarska ne pozna meja.

    • sprehajalec

     Bolj bi rekel beda in podhranjenost IQja. zato je levičarski humor tako preprosto specifičen in šele bajoneti so prisilili ljudi, da mu aplavdirajo….

     • xtc

      Saj veš vrste za bencin,nafto,cukr,boni,pomanjkanja sekret papirja,pa Goli,Huda Jama itd vse to je humor levih.

     • Sale

      Vprašajo Janšo a bi raje Uršo enkrat ali črta in Jakoba dvakrat ursa je Urša samo dvakrat je vseeno dvakrat HahhhHahhasi

     • Sale

      A jevdober

 • sašo

  Kako lahko omadežuješ dobro ime Violete Tomić ? Saj pa ona je po difultu žalitev sama po sebi , zase.

 • Krtača 20

  Janez Janša je frustrirani feldmaršal kulturnega boja, ki so ga 26 let ustavljali kot utelešenje zla, dokler se ni sam toliko diskreditiral, da je to res postal.

  Marko Crnkovič je v komentarju v Večeru prišel do zaključka, da se je namera Spomenke Hribar po zaustavljanju desnice po vseh teh letih izjalovila, posledično pa je desnica začela radikalno zaostrovati svoj način političnega komuniciranja s svetom, ki je v primeru letošnjih Prešernovih nagrajenk dejansko dosegel dno. Crnkovič predlaga, da se “steklih psov desnice”, kot jih kruto imenuje, ne da ustavljati drugače kot tako, da jih ignoriramo, saj si ne zaslužijo naše pozornosti.

  • xtc

   Jep!
   Bralci že ignorirajo trobila tipa večer in pisune ala Črnkovič,le še marginalci berejo to.

  • viRus

   Ne znaš brat o kom je ta tema ?
   Drži se pravil, če se že tule valjaš – sicer pa, a še nisi doma ? Saj si že pozdravil.

  • sprehajalec

   #ki je v primeru letošnjih Prešernovih nagrajenk dejansko dosegel dno.#

   nagrajenka je požela veliko zanimanja na porno straneh z tematiko pasje ljubezni…

   https://vimeo.com/218296626

 • Krtača 20

  Ostri odzivi na izjavo premiera Janeza Janše o štrucah v smetnjakih
  Glavni sindikalisti so se ostro odzvali na izjavo predsednika vlade Janeza Janše med srečanjem vlade s koroškimi politiki in gospodarstveniki, saj je dejal, da se življenje ne bo drastično podražilo. “Če v vseh smetnjakih po mestih vidimo štruce kruha, ne pomeni, da je zadeva alarmantna,” je ocenil premier.

  • zoro

   in premier je imel prav, res je tako, samo ti moraš imeti iq, da razumeš – tako pač to je

 • Marko Markov

  Sama si omadezuje ime z neprimernim obnasanjem v javnosti!

 • Dragan Krstič

  Ta rdeči spokajte se pred TV. Na Kanalizaciji se začenja epski film posnet po resničnih dogodkih Valter brani Sarajevo. Pa uživajte.

  • ĐĐ Style

   Moj Dragane
   sto me zaboravljas
   moj Dragane
   sto me zaboravljas
   ja ti pisem
   a ti se, ne javljas

 • Marko Markov

  Tale njena poza na sliki me spominja na psa, ki gre na potrebo, namrec pes tedaj dvigne taco. Skrajno ne primerno za javno osebnost, predstavnico oblasti !

  • xtc

   Hja,levim so psi zelo blizu saj veš Oražmova pa to.

   • Marko Markov

    Pa bulmastifi?

    • xtc

     Ja to so poleg koz in ovc ter otrok že osvojili,sedaj so tukaj obdržali Šamija,ker jih trenira še za kamele.

     • zoro

      bravo, res je+++++++++++++++++++

     • Sale

      Na oltarju katoliško slovenske cerkve ležita obnazena črt in Jakob obkoljena z slovenskimi pedofili amen crknte Janševi

     • Kapodistrias

      Še tretjič – kreten!

     • WISKY 1000

      salek ČOBAN ,Janez te bo steral u rodni kraj

   • Sale

    Janši pa črt in Jakob sta zelo blizu hhaaa

    • Kapodistrias

     Še enkrat – Kreten!

    • WISKY 1000

     vsi za Janeza,Janez za vse

  • Sale

   Mene pa na Jakoba in črta ko jih Janez zlorablja

   • Kapodistrias

    Kreten!

   • WISKY 1000

    sale,ajde kuči,ofce te čakajo

 • Kotar Mihael

  Saj bo ata Orban plačal.
  Jaz bi vas z 6 mio € oglobil, da propadete.

  • Rožle

   Ja ti že k si požeruh … sam poglej se kakšen si ..

   • WISKY 1000

    pravi parazit države

  • Marko Markov

   Ti bos propadel, kolikor je videti vse pojes, kar zasluzis?

   • Frank Novak

    A je to njegova slika? Poj pa res prevec je…

   • zoro

    je pač klasičen levist, pžre vse kar vidi, če pa hlih ne more požreti pa pač uniči – kalasičen levist – gnoj od gnoja.

    • Frank Novak

     zal je to res.

  • WISKY 1000

   kotar rdeči,tišina,SDS čista zmaga

  • WISKY 1000

   kaj pa je ta gor zaena brenta

 • zoro

  violeta tomić , ja tomić, ženska niti ni slaba, ampak um pa ne deluje, verjemite poznam osebno, ne deluje, no največkrat je skregana sama s sabo, saj sploh ne ve kaj bi rada in ima kompleks manjvrednosti, z njo pa se da marsikaj dogovoriti in to tudi drži – najraje ima sex, no vsaj to ima človeško, drugače pa ima najraje sebe in zelo, zelo veliko luksuza in uživa v razvajanju – pač kot vsi levisti – najprej mi daj denar po tem pa smo vsi enaki – hihihi no to so oni

  • Frank Novak

   ima majhno spodnjo celjust, tako kot diktator Sirije.

 • Frank Novak

  Tudi druzina Tic bi vas morala toziti in Vas financno uniciti.
  Toliko gnojnice ste zlili na pokojnega Gasperja.

  • Darth Vader

   kdo mu je kriv, da si tlačijo v nos kokain in se obnašajo prostaško in necivilizirano…….s tem se misli predvsem na seksualno zlorabljanje anusa drugega fantka……in usoda je vrgla svoje kocke in za vedno je na račun prostaštva izgubil svoje življenje

   • Frank Novak

    IN KDOR JE BREZ GREHA NAJ PRVI VRZE KAMEN?
    Kdo je ze to rekel da to ignorirat, mogoce Kucan?
    Njegova druzina, njegova sinova, nimasta s tem nic.

  • Sale

   Jih še caka

  • WISKY 1000

   frank,če je vse res,zakaj bi skrivali.

   • Frank Novak

    Domisljaj si da si Ticev otrok. Bo slo ?

 • xtc

  Kučanizem je avtohtona Slovenjcelska levokomunistična duševna motnja.

 • xtc

  Realno je takole,Levakom popuščajo živci,Janković pa utegne postati garant ,če kandidira za relativno zmago SDS.

 • lokec

  Je pa požrešna.

 • Kapodistrias

  Ne moreš zgubiti, česar nikoli nisi imel – tokrat gre za dobro ime. Da ga je imela ta kreatura s strupenim gobcem? Sodba pa je še en zmazek boljševističnega sodstva (z nekaj izjemami pač) v Sloveniji.

 • WISKY 1000

  če ji je zmanjkalo denarja naj gre fehtat tako kot drugi cigani

 • lado

  Ampak o članku ki je gor niti besede !! SAMO PAMETOVANJE MED SABO,ZMERJANJE !!!A JE ČUDNO DA NAS VSI LEVI TAKO Z LAHKOTO STRIŽEJO !!! NO BOM REKEL TO, DA JE TREBA KURBIĆKI PLAČAT ;KER SO ISTO DELAVKE ,SAMO DA JO ZA NOGA NARAZEN DRŽAT PLAČUJEMO VSI- BUTALCIIIIIIIII !! GRDA JE PA KOT VSE ĆEFURKE !!! NAŠE PUNCE SO NAAAAAJ LEPŠEEE ,KER SO SLOVEEEEEENKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! PA EVROPEJKE , NE BALKANSKE SMRDLJIVKE !!! BLJAC !!!!

 • Stefan Fidler

  Pod besedo “Luftala” je mogoče sklepati marsikaj…in ne more biti izjava kot kaznivo dejanje.Lahko si je luftala njeno rit,mednožje,pazduho,lahko pa tudi njeno glavo,mislim notranjost….

 • lado

  to ćefurko ste volili VI SLOVENČKI !!! in kar v parlament !!! KJE na balkanu je slovenka v parlamentu !! zblojenci ,bruhat ,pa še morilski ,prepovedan znak v parlament !!! JA zaradi takih kot ste njeni volilci ,SLOVENCI plačujemo te nagravžne ćefurke in ćefurje !!! NISTE VREDNI SVOJE DRŽAVE ;NORCI !!! Kordišić-šumarćić ,vaš portal je 24kur ,

 • Get Smart

  MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO JUGOKOMUNISTIČNE ćefurćice
  ćefurke seveda NISO volili kaki slovenčki, ampak
  MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO JUGOKOMUNISTIČNE mekanecurice,

  ki se međusobno pač vole nje.

  Portal 24ur je V LASTI nabiralnika, ki je v LASTI
  MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO JUGOKOMUNISTIČNE
  KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE.

  Ni vse, kar je v Sloveniji, zato že kar slovensko.

  MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO JUGOKOMUNISTIČNE mekanecurice
  so lahko pogojno rečeno sLJoveNJcaLJćeki,
  sicer pa so de iure in de facto:
  – MURGALJćići
  – SRBIJANćići
  – RVAtćići
  – kaviarŽIDO JUGOKOMići
  skratka
  MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO KOMUNISTIČNI jugoslovanćeti oz.
  jugoslovanćići,
  saj gre res za micene mekane curice, nastavljaćice dupeta gazdi.

 • Get Smart

  Ni vse, kar je “V SLOVENIJI”, zato tudi že kar “slovensko”.
  NI vse, kar je “V ŠPANIJI”, zato tudi že kar “špansko”.
  MESSI ni španski nogometaš.
  RONALDO ni španski nogometaš.
  MESSI je ARGENTINSKI nogometaš V ŠPANIJI.
  RONALDO je PORTUGALSKI nogometaš V ŠPANIJI.
  MESSI je ARGENTINSKI LEVIČAR v Španiji — LEVIČAR pravimo tistemu, ki igra predvsem z levo.
  RONALDO je PORTUGALSKI DESNIČAR v Španiji — DESNIČAR je tisti, ki igra predvsem z desno.

  KOMINTERNISTIČNI in MURGL JUGOKOMUNISTIČNI samoimenovani watchdogovi v Sloveniji
  so KOMINTERNISTIČNI in MURGL JUGOKOMUNISTIČNI samoimenovani watchdogovi v Sloveniji.

  KOMINTERNISTIČNI in MURGL JUGOKOMUNISTIČNI samoimenovani “stekli psi” v Sloveniji
  so KOMINTERNISTIČNI in MURGL JUGOKOMUNISTIČNI samoimenovani “stekli psi” v Sloveniji.

  Na KOMUNIZMU oz. tu predvsem MURGL JUGOKOMUNIZMU ni, še enkrat, ni, in še enkrat:
  “ni česarkoli slovenskega”,

  saj govorimo o “kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH kreaturah in njihovih
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH SERBUSIH = ZLOČINSKIH hlapcih = SERBUS je biča vajen in željan.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Torej govorimo o KAVIARŽIDOVSKIH KOMINTERNISTIČNIH in MURGLSRBO RVACKO itd. skratka
  JUGOKOMUNISTIČNIH WATCHDOGIH
  “v Sloveniji”.
  Ni vse, kar je “V SLOVENIJI”, zato tudi že kar “slovensko”. Preprosto ni.
  KOMINTERNISTIČNO je KOMINTERNISTIČNO,
  JUGOKOMUNISTIČNO je JUGOKOMUNISTIČNO,
  srbsko je srbsko, rvacko je rvacko, MURGLSKO je MURGLSKO …
  Skoten osliček v Lipici ni “lipicanski konj”, ampak je “oslovski mladič”!

  Slovensko je tisto, kar je v lasti Slovencev, ali pa tisto, kar sledi SLOVENSKI KULTURI in v okvirih države Slovenije lahko zadevo poistovetimo s SLOVENSKO POLITIKO, torej z DELOM POŠTENIH LJUDI ZA SLOVENIJO (v Državnem zboru so to predstavniki SLOVENSKE DEMOKRATSKE STRANKE, torej Janez Janša idr., izven zbora pa še drugi ljudje), to pa je:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik,
  ki smo jih Slovenci podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

 • Steiermark

  Kako se pa takšnemu “zamaščenemu bureku” kot je tale “neomadeževana razkrečena” jugoslovanka na fotografiji, lahko zgodi, da se ji “umaže ime”? Mogoče je imela (na fotografiji) res “neomadeževane – frišne gate” venar , kot izgleda , niti ona niti sodnica ne razumejo kaj pomeni imeti “imeti dobro ime ” ali celo “neomadeževano”….. Takšni imajo umazano ime in dušo, odkar so se privlekli v našo Slovenijo in začeli harati in živeti na naš račun ter se basati z dobrotami in denarjem, ki je nam odvzet ter si istočasno domišljati, da tako kot islamski teroristi, tudi oni imajo pravico do vseh omenjenih in neomenjenih privilegijev! Oni pač mislijo, da bolj ko kričijo proti svobodni in samostojni Sloveniji, več nagrebenih slovenkih pomij lahko požrejo in pluvajo po nas! Zakaj, razkrečena in neomadeževana drugarica, ne grre prodajati svoje “kurbe” v svojo otačbino in s sabo ponese oz. odpelje vse njej podobne “umjetnice” (ona misli, da če je nekdo ponarejen, kot ona oz. umeten, da je potem že umetnik….), tudi tiste zakompleksane sralke po Sloveniji, ki dobiva več kot 2000 nezaslužene in neupravičene penzije in se izpostavlja z zločinsko rdečo zvezdo, kot tudi ta drugarica ter se norčujejo iz nas, avtohtonih v Slovenij, iz naše zahodnokrščanske kulture….Fuj, balkanski jugoslovansko komunistični gnus!

 • Gospod Kaplan

  “Zračila” bi bilo pravilno.

 • Samo

  Poslanka Violeta Tomič ujeta v kočljivem položaju – to bi bilo lahkotno poročanje. Vaše poročanje je pa navadna zajebancija. Prav ima, še več bi morala iztožiti. Vas pa prosim da s tako bedarijo od pritožbe ne hodite v tujino. Doma boste itak zavrnjeni. Pa tudi v tujini, seveda.

 • spet-sam-jest

  rab vijolca keš, de si jo gre do konca zluftat, k zdej ma že doug nerableno in že mal usmrajeno

 • spet-sam-jest

  sam grda je pa k smrtn greh!

 • spet-sam-jest

  Dobro ime? Ga že zdaunej več nima! Mrbit sam še u Venezueli; pa še tam jo majo za mal usekano!

 • Poštenje velja

  Jalova cifurska kuzla.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!