fbpx

Absurd radikalnega levičarja: Podpira korupcije večkrat obtoženega Jankovića in poziva na ulice!

Grega Ciglar (Foto: Fb)

Ljubljana danes sameva … Center mesta, Bežigrad, Šiška, Dravlje, Koseze, Vič, Fužine, Savsko … Samevajo. Vse prazno. Kmalu bo konec. Potem bomo na cestah!!! Proti koruptivni, skrajno desni oblasti!” poziva nekdanji član Levice in “kupljeni” mestni svetnik Grega Ciglar.

Slovenska levica, ki praktično neprekinjeno vlada na našem ozemlju vse od leta 1945, doživlja strašne krče ob trenutnem stanju, da ima oblast nekdo drug.

Nervozni ter obupani tviti vidnih predstavnikov izrojene levice pričajo, kako hudo jim je v času karantene, pri tem pa že javno razkrivajo naravnost strašljive načrte, kako naprej. Vlado nameravajo rušiti preko ulice, tako kot so to storili leta 2012 in 2013 na tako imenovanih “vseslovenskih vstajah”, ki pa niso bile nič drugega kot režiran projekt s pomočjo neformalnih mrež in medijev.

Levičar, ki podpira korupcije večkrat obtoženega Jankovića
Eden takšnih, ki zmotno misli, da se bodo tista leta ponovila, je nekdanji član Levice in ljubljanski mestni svetnik Grega Ciglar. Zanimivo pri njem je predvsem dejstvo, da je obtožil oblast kot koruptivno, seveda brez enega samega dokaza. Nešteto dokazov o koruptivnosti pa ima njegov novi šef Zoran Janković, ki se je ujel v prisluhe o podkupovanju, državljani pa smo njegovim podjetjem pokrili že skupno za 45 milijonov evrov dolgov. Še bolj zanimivo je, da je Ciglar prestopil iz svetniške skupine Levica k Jankoviću.

Strah pred izgubo finančnih vrelcev je neizmeren
Prvi, ki je pozival na ulice po koncu karantene, je bil operativec Socialnih demokratov Uroš Jauševec. “V času, ko nam avtoritarna oblast omejuje svoboščine, je legitimen vsak upor. Bo pa prišel tudi konec karantene. Takrat se pa vidimo,” je zapisal na Twitterju. S sejanjem “upora” se ni ustavil in veselo tvita naprej ter izkazuje podporo tistemu delu politike in medijev, ki mednarodnim institucijam pošiljajo povsem napačne in lažnive informacije o stanju v državi. Stranka SD je namreč tista, ki je finančno najbolj odvisna od oblasti ter paradržavnih podjetij, zato so njihovi strahovi razumljivi – za oblast bodo storili prav vse in zato so veliko bolj nevarni kot tisti, na katerega kažejo s prstom.

Padel je mrak
Še eden nezadovoljen levičar je “humanitarec” – Jure Poglajen – sin družbenopolitičnega delavca Jožeta Poglajna, ki je skrbel, da so bili mediji v prejšnjem režimu v skladju s partijsko politiko. Ta trenutno stanje primerja kar z diktaturo in mračnjaštvom. Kot, da bi oblast prevzel grof Drakula, Stalin ali Tito. Zapisi socialnih omrežij razkrivajo predvsem naslednje: levičarjem se mrači pred očmi predvsem zato, ker niso na oblasti in ker bodo kmalu ostali brez neskončnih vrelcev javnega denarja.

Rok Krajnc