fbpx

Adijo, objektivnost! Policija potrdila ugrabitev Belokranjca, mainstream mediji zavajali vse do konca!

Foto: STA/Demokracija

Vsakomur z malo zdrave pameti je jasno, da nezakonite migracije ne prinašajo kulturne obogatitve, ampak varnostno grožnjo, saj migranti v glavnem nimajo nikakršne namere, da bi se prilagodili evropskemu načinu življenja. Če smo do sedaj v glavnem poročali o grozljivih kriminalnih dejanjih, ki jih migranti povzročajo v evropskih državah, bomo očitno vse pogosteje morali poročati tudi o kaznivih dejanjih, ki jih migranti zakrivijo v Sloveniji. Naloga medijev je, da ob takšnih varnostnih grožnjah objektivno poročajo, očitno pa tega ne zmorejo naši mainstream mediji, ki veljajo za velike zagovornike migracij.

Medtem ko smo na portalu Nova24TV poročali o tem, da se je v Sloveniji uresničila najhujša slutnja glede migracij, ko so v sredo ilegalni migranti v Beli krajini ugrabili domačina, ga zvezali, stlačili v prtljažnik in se odpeljali proti Italiji, so mainstream mediji poročali v pogojniku, da “naj bi” do ugrabitve prišlo, in to kljub temu, da je policija potrdila poročanje portala Siol.

Policija je v odgovoru na novinarsko vprašanje glede ugrabitve Belokranjca sporočila, da je bil včeraj pozno popoldne operativno-komunikacijski center v Kopru obveščen, da so neznanci iz vozila izpustili zvezanega starejšega moškega, ki naj bi mu pred tem ukradli vozilo in odvzeli ključe zidanice v Beli krajini. Moški se je potem zatekel k bližnjim stanovalcem, ti pa so obvestili policijo in svojce. Stekla je intenzivna kriminalistična preiskava v sodelovanju z italijanskimi varnostnimi organi, s pomočjo katerih so bili storilci tudi prijeti.

Prebežniki, neznanci, le nezakoniti migranti ne
Ob tem pa je zanimivo, da slovenski mainstream mediji pri pisanju ne morejo iz svoje kože, saj razen nas niso sposobni napisati, da so ugrabitev izvedli nezakoniti migranti. Namesto tega zavajajoče pišejo, da so ugrabitev Belokranjca izvedli prebežniki in celo neznanci, čeprav jih je policija že prijela. Nekateri se očitno nikakor ne morejo sprijazniti, da nezakoniti migranti niso prijazni možici, ki v Slovenijo prihajajo z namenom, da bodo delali in nas v procesu integracije seznanjali z značilnostmi svoje kulture. Do ugrabitve je prišlo in prav je, da vsi pristojni organi nemudoma odreagirajo, mediji pa opravijo svojo nalogo in objektivno poročajo. Petanov Dnevnik, Petričeve Slovenske novice in Haklov Večer bi se morali zavedati, da je varnost državljanov na prvem mestu. Bodo to kdaj zmogli?

Foto: Printscreen

 

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

H. M.