Borci za delavske pravice v novih BMW-jih

Foto: STA

Redne državnozborske volitve bodo najverjetneje 3. junija. Do takrat pa nam bo vladala koalicija, ki je na oblast prišla z nepoštenimi volitvami. Pred volitvami so namreč nezakonito zaprli vodjo opozicije. Pa se Cerar, Židan in Erjavec s tem niso zadovoljili. Po volitvah so želeli Janezu Janši ukrasti še mandat. Na krilih floskul o etiki, morali in pravni državi so nato starima staršema ukradli koroška dečka. Kršenje ustave in zakonov so nadgradili s prepovedjo referenduma o družinskem zakoniku. Za kar so si prislužili že drugo zaušnico Ustavnega sodišča RS.

Najbolj etična vlada vseh časov je v slogu njihovih revolucionarnih učiteljev nadaljevala s teptanjem ustave, tako da so ignorirali odločitev ustavnega sodišča o obveznem financiranju osnovnih šol. Še več, to odločitev so poskušali izigrati kar s spremembo ustave.

Če poskušamo poiskati uspehe te vlade, ugotovimo, da je njen edini uspeh to, da ni razpadla. Razpadla pa ni zato, ker so polnili žepe in direktorska mesta svojim strankarskim privržencem. Kljub temu, da je tu Cerarjeva SMC najbolj na udaru, so v resnici zmagovalci te tekme Židanovi Socialni demokrati. Najbolj so izčrpavala naš denar podjetja v lasti sorodnikov in znancev vidnih socialdemokratov, od poslanca Škoberneta pa vse do obrambne ministrice Katičeve. Konkurenco jim nedvomno dela žena kršitelja človekovih pravic in pravosodnega ministra Klemenčiča. Nina Zidar Klemenčič je začela vleči milijone evrov davkoplačevalskega denarja praktično z istim dnem, ko je njen mož nastopil ministrovanje.

Mandat v znamenju prikrivanja kriminala velikega obsega
Mandat, hvala Bogu, odhajajoče vlade bo zaznamovala tudi afera pranje milijarde evrov iranskega denarja prek NLB. Predvsem poskus prikrivanja tega mednarodnega kriminala in ščitenje akterjev, ki so v žepe pobasali na stotine milijonov. Pri tem je pomembno vlogo odigral prej omenjeni Klemenčič, ki je javno lagal, a ostal minister. Očitno je to kakovost za Cerarja in njegove vladne partnerje.

Ne gre pozabiti, da so si nekateri ministri izplačevali ogromne dodatke, ko so bili še profesorji na fakultetah, zaradi česar je odletela šolska ministrica Stanka Setnikar Cankar. Ker je pravna država in morala vodilo pri Cerarjevem izbiranju ministrov, jo je nasledila Klavdija Markež. Ta je kmalu odšla, ker je ponaredila magisterij. Nasledila jo je zdajšnja ministrica Maja Makovec Brenčič, ki pa si ni izplačevala zgolj previsoke, ampak celo nezakonite dodatke. Ona je lahko ostala ministrica, ker so bili njeni dodatki nižji od 200 tisoč evrov. To mejo je postavil Miro Cerar, ki je ob redni službi dobil toliko zgolj od Državnega zbora. Da dvojno zaračunanih potnih stroškov ne omenjamo.

Razkroj države je najbolj viden na zdravstvenem in pravosodnem področju
Vlada, ki jo vodi Miro Cerar, ob asistenci Dejana Židana in Karla Viktorja Erjavca, je v resnici zgolj krinka za ohranjanje vpliva postkomunističnih elit. V ozadju navideznega vladanja se dogaja utrjevanje položajev tako imenovanih stricev in nečakov iz ozadja. Pod nobeno vlado doslej še nismo bili priča takšnemu razkroju vrednot in delovanja pravne države. Škoda, ki so jo povzročili, je tako velika, da jo bo prihodnja vlada le stežka popravila.

Razmere v zdravstvu so katastrofalne, čakalne vrste se podaljšujejo, korupcija je v razmahu. Socialni demokrati in DeSUS so kritični do dela oziroma natančneje nedela ministrice Kolar Celarčeve, grozili so celo z izstopom iz vlade. Vendar je slast po oblasti prevladala in so jo kljub temu kar dvakrat podprli, ko je bila interpelirana.

Polom pri arbitraži in nezakonitih migrantih
Vlada Mira Cerarja je preko naše meje spustila skoraj pol milijona ilegalnih migrantov, med katerimi so bili celo teroristi. Nato pa so poslanci koalicije skoraj naredili državni udar proti lastni vladi, da bi zaščitili nezakonitega sirskega brivca Ahmada in preprečili njegovo preselitev na Hrvaško. Kljub na sodišču ugotovljenim kršitvam zakona so zaščitili Mira Cerarja pred ustavno obtožbo.

Arbitraža je naslednji veliki fiasko te vlade. V en glas so pozdravljali odločitev arbitražnega sodišča, ki je za Slovenijo škodljiva. Pristopili so k enostranski implementaciji in tako škodo še povečali. V praksi pa se Miro Cerar in Karel Viktor Erjavec ne moreta dogovoriti niti za eno skupno stališče. Slovenija ne spoštuje mednarodnih zavez o prodaji NLB, hkrati pa vztraja pri škodljivi uveljavitvi arbitražne odločitve. Ob že tako nizkem ugledu v tujini pa zdaj želi Erjavec priznati Palestino in tako popolnoma osamiti Slovenijo.

Vzporedno pripravljajo še teren za rop stoletja, ki se mu reče drugi tir. Še danes ne vemo, koliko milijard nas bo ta zgrešena investicija stala. Zagotovo je le eno: novi gradbeni tajkuni, Stojan Petrič, Stanko Polanič in Blaž Miklavčič, bodo mastno zaslužili. Ta denar bodo namenili za obvladovanje medijev in vzdrževanje socializma.

Borci za delavske pravice v prestižnih BMW-jih
Kljub popolni nesposobnosti pa se vladajoči hvalijo, kako zelo uspešni so. Delijo piškotke v obliki za drobiž višjih plač, da bi se prikupili volivcem. Rezultat pa je stavkovni val javnega sektorja, ki zase zahteva del pogače iz gospodarjeve mize. Pri tem se pozablja, da so plače v javnem sektorju v povprečju za 500 evrov višje kot v gospodarstvu, ki mora vse to plačevati.

Če bodo ljudje ponovno nasedli na volilno prevaro, ki jo pripravljajo na prihajajočih volitvah, bomo še globlje zabredli v socialistično diktaturo kaviar socialistov. Rezultat pa bo, žal, vsi enakopravni, vsi revni. No, razen partijskih šefov, ki potrebujejo več, da se lahko borijo za delavce. Zato davkoplačevalci, pamet v roke. Letošnje volitve so morda zadnja priložnost, da iz Slovenije naredimo to, kar smo leta 1991 želeli.

Za konec mandata pa so si Cerar, Židan in Erjavec dodelili nagrado. Čeprav bo za njimi potop, so si kupili nove prestižne BMW-eje. Borci za delavske pravice se pač ne morejo voziti v starih avtomobilih.

Boris Tomašič

 • Edvard Kardelj

  Ta vlada seveda ni vredna nic.
  EDINA VLADA KI JE KDARKOLI KAJKOLI STELA JE BILA VLADA MOJEGA SEFA VELIKEGA JOSIPA BROZA.

  • Miro Jereb

   Hahahahaha….

   • osa

    josip broz je prišel z obiska iz Amerike. Za njim pride
    prestižni CADILLAC, kot darilo Američanov. Tito ponosen na darilo in kako ga
    Američani spoštujejo. Sede se v avto, da se bo popeljal po Beogradu, a avto ne
    užge,.. nato dvignejo havbo in glej ni motorja,…?

    pokličejo previdno nv Ameriko : lepo darilo, tisočkrat hvala, a ste naredili
    majhno napako. Američani vprašajo kakšno, pa jim tito odgovori: ni motorja.
    Američani mu odgovorijo: TOVARIŠ TITO VI
    NE POTREBUJETE MOTORJA, SAJ VAŠA CESTA PELJE SAMO NAVZDOL. (tako je v Sloveniji še danes,…..)

    • Krtača 20

     Zdaj mi je šele jasn zakaj je Janšu crknil akumulator na volvotu. Sej ga ne rabi ker njegova cesta pelje samo navzdol…

     • osa

      vsak normalen človek spoštuje fiziko in naravo. v sloveniji seveda to ne drži. če bi to držalo, bi bilo vseeno kdo je na oblasti. janša je zelo sposoben in pameten, zato je zapustil kučana in tebi podobne. odgovori na eno moje vprašanje, zakaj je avstriska vinjeta cca 90 € za kombi v slovenijio pa 22o € (seveda nimajo, zidarja,… ??????????)
      zakaj poljaki cvetijo, ker spoštujejo fiziko in naravo, rdeče krtače pa mečejo vstran

     • Krtača 20

      Najprej naj Janša spoštuje pravo če že fizike ne pa bo.

     • dež

      Napiši primer, ko ga ni spoštoval.

     • macon

      Revolucionarnega prava ni mogoče spoštovati.

     • osa

      ti krtača dolžna si še dva odgovora. mislim,da ne znaš ((( odgovori na eno moje vprašanje, zakaj je avstriska vinjeta cca 90 € za
      kombi v slovenijio pa 22o € (seveda nimajo, zidarja,… ??????????)
      zakaj poljaki cvetijo, ker spoštujejo fiziko in naravo, rdeče krtače pa mečejo vstran)))
      odgovoriti, ker na preprosta vprašanja ne znate odgovarjati, smatram,da ne veš, kaj je fizika in kaj je narava. vidim, tu da ste nekateri virtuozi v pjuvanju po krivici obtož
      enih ljudi in v laganju. jaz tu z tabo ne bom tekmoval

     • Karmen

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • pesjanar

      A tvoji rdeči kriminalci z Cerarjem na čelu pa vedo kaj je pravo,kriminalci kateri se krtačijo z tvojega tipa krtače poznajo samo naravno pravo….

     • marta

      Bukova krtača tega ne bo razumela.

     • Dragan Krstič

      A ti je tisti pokvarjeni LSD fukcionar dr. Ziherl v glavo antijanša čip vgradil?

     • milanček

      tvoja cesta ne pelje nikamor, si pač igra narave-debilen!

     • šmentanamuha

      Ah, dej no…

 • tetka z ozadja

  Pravilno je, da opzicija krtizira vlado in njeno delo, ter opzarja na napake in nepravilnosti. Toda janšisteki vam ne pomaga popolnoma nič. Ste pač odpisana stranka. Nikoli ne boste vladna stranka in zmeraj boste morali plesati tako kot levica špila. Zakaj je tako? To ni vprašanje za levico, ampak to vprašanje si morate zastaviti sami.

  • macon

   Režimsko zaničevanje opozicije je tipična lastnost vsakega režima in pokazatelj, kje smo. Najprej režim zlorabi pravo in vso družbo, potem se zviška posmehuje opoziciji, zakaj v takih pogojih ni bolj uspešna.

   Opozicija seveda ni bolj uspešna, ker režim laže, krade, potvarja, ker je vse prilagojeno in podrejeno njegovi oblasti.

  • xtc

   Slej kot prej boste ,dočakali SLO verzijo Pinocheta-le samo narod še ni dovolj reven in zapufan za to.

  • MEFISTO

   Tetka je zašla na ozadje, pa zdaj klati neumnosti z ozadja.

 • VERRZIFIKATOR

  Milo Serar

  RAST OCEN MALEGA MIRKA

  Zdaj četrtošolec, mali Mirko,
  je veljal doslej za ponavljalca,
  reveža brez prišepetovalca,
  a se spustil fant je v novo dirko.

  Vrgel v boj se fant je za ocene,
  vsak dan zdaj doma o njih razpreda,
  hvali se, predvsem pa spreneveda,
  kritizira rad sošolce lene.

  On pa da ocene je popravil,
  ni pri tem mu prav nihče pomagal,
  Mirko v boju z znanjem sam je zmagal,
  s tem se pred razredom je postavil.

  Bojda vse pohvale si zasluži,
  rast ocen enormna je postala,
  Mirka je samo še lastna hvala,
  le še z lastnim egom fant se druži.

  Pa pustimo, v prvem smo polletju,
  marsikaj je zdaj še dopuščeno,
  Mirku hvalospevcu odpuščeno,
  kar pove o lastnem nam početju.

  Junija ko pride konferenca
  in eksterno bo ocenjevanje,
  štelo ko edinole bo znanje,
  pa resnice čas bo za učenca.

 • MEFISTO

  Te tipe in tipice na sliki je imela v njihovem življenju rada samo mama.

  Če sploh?!

  Da ne bom krivičen, pa tetka z ozadja in krtača 20!

 • RATATA

  Ne le prekrški, našteta so tudi kazniva dejanja in veleizaje, ki so jih storili posamezniki in združbe fašistov na pokomunistični strani.
  Njihova policija in tožilstvo seveda ne bo ukrepala,
  kazenskih ovadb pa tudi ne bo, saj brezmadežnega kot kaže enostavno NI!
  Kakor da situacija in stanje prav vsem paše.

  • tasilo

   Že stari Egipčani so poznali rek, ki se v hieroglifih bere takole:

   Ven mani toks, bulšit voks.

   • RATATA

    Ej, jaz sem bolj zahajo.
    Le hoditi znam kot eđipšn hehe.
    https://www.youtube.com/watch?v=3HqvQo0HMlg

   • samsara

    To je enkrat celo nesojeni čudežni € deček Klemenčičev deklamiral.

   • traktor

    A pol je Bratušca magistrirala iz hieroglifov?

 • Franc Šink

  Zaušnice ustavnega sodišča vladi so preblage.Treba bo nekaj konretnega.

  • marta

   Niti jih ne upoštevajo, ker ti “bizgeci” se postavljajo nad Ustavno sodišče, ki je že itak v večini njihovo pa še jim ni dovolj. Menda bo treba prijeti gorjačo, da bodo občutili, ker pisana beseda očitno za njih NI dovolj.

 • Kučko pod pručko

  Tudi zakoni fizike niso večni

  Pri fiziki smo se učili, da je absolutna ničla pri minus 273 stopinjah Celzija. Znanstveniki pa so v zadnjem času prišli do presenetljive ugotovitve.

  Absolutna ničla je po novem SEDANJA CMEROTOVA VLADA!!!

  • pajot

   ha,ha,ha,ha…..

  • tasilo

   Znanstveniki prav tako iščejo temno energijo. Naj pogledajo v Cerarjevo vlado, gotovo je bodo našli zelo veliko.

   Temna energija vlada vesolju … in Sloveniji.

   • samsara

    Temna tako in drugače.

 • Interkom

  Volitve, kakršne koli že bojo, so brezveze, ker kot je rekel Stalin, na volitvah zmaga tisti, ki šteje glasove. Sestaviti je treba “zmerno opozicijo” po zgledu na tisto v Siriji in začeti z akcijo. Samo vprašanje je, kdo je zainteresiran za Slovenijo, ki nima nafte ali plina, ki v EU merilu ne pomeni nič. Upor “zmerne opozicije” mora biti končan do 3. junija, ko bojo volitve in bo lahko kdo drug štel glasove.

 • macon

  Naslednja leva vlada ne bo nič popravljala, temveč bo še večja greznica kot ta. Pozabite, da se bo levi režim postopno spremenil v demokratičen sistem, kradel bo in zajedal do propada slovenske države. Pozabite, da se bo to izteklo brez krvi in nasilja, še nikjer in nikdar se namreč ni.

 • TOML

  Samo sestop socialističnih opic bo premalo.
  Hočem več!

  • MEFISTO

   To bi jim utegnilo biti celo všeč, saj so večinoma pedri.

  • mona lisa

   In pobrat nakradeno vsem.

 • totex39

  Potrebna bo množična vse slovenska ljudska vstaja proti vladi, kajti s takim načinom delovanja bo uničila še tisto, kar pri nas še nekako deluje in takrat nam ne bo več pomoči.

 • MEFISTO

  SDS mora zmagati na voilitvah in Janša mora postati mandatar, sicer gorje Sloveniji.

  Samo nicki enega in edinega se ne strinjajo s tem, kar pa ne bo vplivalo na volilni rezultat, saj gre le za enega volilca.

 • mona lisa

  Kriminalci brez primere vodijo našo državo v popoln polom. Ali bomo končno rekli: DOSTI.

 • xtc

  V Sloveniji spremembe bodo,to je dejstvo,a ne preje dokler nebo država zbankrotirana,takrat pa bodo spremembe in tudi hitro in lahko bodo šle-seveda pa bo stranski efekt kri in kandelabri.Žal je vedno tako,da nedemokratični režimi nikoli ne odidejo po demokratično.

 • tasilo

  Kavl Viktov Evjavec pa ves nima sveče. Čist v vsakem delu imena ‘ma V.

  Dvek.

  • RATATA

   Od blizu je tako umeten za videt, da so mi misli, takoj ko sem ga uzrl švigale po njegovem telesu. Kje za vraga bi lahko imel vgrajene akumulatorje.
   Presenetit ga bo treba poleti na plaži v Istri, saj mu pozimi nadenejo suknjo.

  • marta

   Ja, potem pa mu kupimo vsaj eno svečo, no….. da mu bo kazala pot, potem pa čau . :)

 • Osti jarej

  …borci za delavske pravice tudi janševi niso bili…in tudi niso…..minimalec v času debelih krav in njegove vlade je bil 511 evrov….preden je odletel,je rajo blagoslovil še s sprejetjem zujfa,ki materialno najšibkejše,še danes tepe…….delavec pa še naprej gara za javne uslužbence in upokojence,sam pa živeti ne more…..živela svobodna slovenija

 • Osti jarej

  Zelo pomembno je srečanje v Davosu, saj je Cerar odločen Sloveniji vzeti samostojnost.
  Nakladal je o krožnem gospodarstvu, ki ga danes vidimo na našem nebu, o središču tega krožnega gospodarstva, ki naj bi bilo v Sloveniji, vemo, na letališču v Cerkljah v rokah NATO in narediti moramo digitalni svet, da bomo lahko chemtrailse iz krožnega gospodarstva ustvarjali preko tipk na računalnikih. Kar lahko vidimo danes nad Slovenijo je spet nov zločin, ki se ga Cerar, ne vlada, kaj šele Pahor ne sramujejo, še več, navdušeni so, saj s tem dokazujejo, da je njihov idol prihodnosti NWO.
  25 fotografij sem naredil na vseh koncih neba in komaj sem se odločil katere bom objavil, da bodo zločini res nazorno predstavljeni.
  Včeraj je bil komaj kakšen zločinec z odprtimi izpuhi za strupe, predvčerajšnjim nobenega, danes pa tudi ARSO že napoveduje poslabšanje vremena.
  Prinaša ga Davos, načrtovano, kar so pokazali s prinešenima 2 metroma snega na dan začetka nategovanja sveta, kjer se bo jutri Cerar udeležil srečanja na temo poenotenja gospodarstva v razdeljenih državah.
  Povejmo to po kmečko – NWO mora letos prevzeti vse svetovno gospodarstvo in uničiti človeški rod. Davos je čudovit kraj Jezuitov z njihovim švicarskim rdečim križem in samo Papež je še manjkal. Bomo še dolgo tiho?

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/347163/zlocini-iz-davosa-niso-nakljucje

  • učko

   Težave državljanov Zlovenije povzroča kučanistični mafijski režim, ne pa Davos ! Hvala bogu, da smo kot balkanezerji v članstvu najbolj naprednih in demokratičnih držav na svetu !!!!!

   • Osti jarej

    …bog ti pomagaj….ampak res……yebeš članstvo,za katerega moraš plačevati in je torej ,realno,kupljeno….država je v času od 91.ega tako nazadovala,da človek ne more verjeti….še tisti…tabeli….ki se vračajo v slovenijo na obisk ,opažajo ,da razvoja ni…..edino,v čemer smo vodilni,je kvadratura prodajnih centrov….kupna moč večine,je pa v kurcu……z nikomur od članic se ne moremo primerjati….morda s hrvaško,ta je skorumpirana približno enako in tam kradejo približno enako in mafijska je tudi približno enako……tudi EU je unija večih hitrosti…mi spadamo v najnižjo…po vsem…

  • Capi

   Čuj, ti imaš pa resne probleme…….res, to ni več hec………..
   Si nabavil zalogo kisa, da ga preventivno poliješ okoli hiše??? LOL

   • Osti jarej

    ….resne probleme imaš ti…očitno so ti “izvržene” kemikalije že močno pustile posledice na možganih…..jih perejo,perejo….kot v sloveniji denar

    • Capi

     Rest ti škoduje, ja…….sam to mi še povej preden zaključim diagnozo in končam s teboj…..
     a za žled so tud američani krivi??

     • Osti jarej

      ¸…nato,ja

  • marta

   “Davos je čudovit kraj Jezuitov z njihovim švicarskim rdečim križem in samo Papež je še manjkal.”
   Bolje bi bilo za tebe, če bi kdaj pozabil dodati take neumnosti.

   • Osti jarej

    …ja??…zakaj pa….me bo kaznoval bog,ki ga ni…ne v nebesih in ne v vatikanu…kajti,če bi obstajal,bi se marsikatere njihove ogabnosti ne dogajale….papa pa ni imel cajta….je veselo plesal …link zgoraj.

 • Osti jarej
 • Boco

  Vse to drzi. Zal pa medijo to ne izpostvljajo. Mediji ne pisejo o strahovladi in diktaturi Cerarjeve vlade. Mediji ne izpostavljajo njegovih napak. Mediji so se danes polni novic o SDS kreditu in notarju Sikošku. Novinarji, ki pisejo za slovenske medije so podkupljeni kreatorji javnega menja in zavajajo ljudi. Slovenska levica je preko kapitala prevzela slovenske medije in tako ustvarja laznivo resnicnost.
  Edina svetla tocka je nova24TV in nekaj manjsih portalov.

  • Osti jarej

   ….bejž no…..tudi ta portal je ideološko trobilo

 • Soave

  Če pa ob takem curiculumu tele vlade, ljudstva pamet ne sreča. . . . . . . potem nam res ni rešitve. Obeta se nov obraz, ki ga že imajo v rokah tisti, ki so ustvarili Cerarja.

 • Osti jarej

  …nobena vlada,do zdaj,ni bila vredna nič

  • MEFISTO

   Kaj pa obe Janševi vladi?

   Razumljivo, da si kot trikrat žgan komunist razočaran nad rdečuhi.

   • herman

    Bolje trikrat žgan komunist kot dvakrat zaprt fašist.

 • Osti jarej
 • hribovc

  kakšne piškotke sta pa dobili opranoglavki in špetirmajstrci tomićka in jankovićka ??

 • Osti jarej

  …open your mind

  …Leta 1773 so v hiši na Judenstrasse (Židovska ulica) v Frankfurtu sestavili načrt, ki naj bi v prihodnosti, preko treh svetovnih vojn, pripeljal do “ene svetovne vlade”. Izvrstno izdelan načrt, zgrajen na vzvodih straha in slabosti ljudi, ki naj bi bili uporabljeni proti njim samim.

  Strmenja k svetovni vladi kot jo prepoznavajo kreatorji ideologij:
  – še dandanes se Vatikan zavzema, da bi bil svet čim bolj katoliški. Zgodovina pa nam kaže, da dopušča, da mučijo in ubijajo milijone ljudi,
  – Islam ima enake cilje, in njegove možnosti niso zanemarljive, saj je Islam najbolj razširjena in najbolj fanatična religija,
  – “panslovanska” ideologija Rusije, katere avtorje Vilijem Veliki, zahteva izločitev Nemčije in Avstrije, podjarmljenje Evrope in naprej Indije in Perzije,
  – ideologija “Azijo Azijcem” teži po konfederaciji azijskih držav pod vodstvom Japonske,
  – “pangermanska” ideologija, ki načrtuje nemški nadzor nad Evropo, ki naj bi se kasneje razširil na ves svet.

  Pa vendar dejanski oblastniki, ne pripadajo nobeni veroizpovedi in ne pripadajo nobenemu narodu. Niso ne “desničarji” ne “levičarji” ne liberalci, so namreč skrajno pragmatični. Za svoje cilje uporabljajo vse institucije. So člani te ali one organizacije, vendar le zato, da ovirajo določene raziskave, da pomedejo s preveč “radovednimi”, jih speljejo na napačno sled. Pri tem se okoriščajo tako s kristjani kot Židi, fašisti, komunisti, sionisti, mormoni, ateisti, satanisti, revnimi, bogatimi …skratka VSEMI, ki jim lahko koristijo!

  Predvsem pa so jim koristni nevedneži in lenuhi, tisti, ki so apatični in nekritični. Sebe imenujejo “ILUMINATI” (razsvetljenci, iniciiranci). Veliki brat. nevidna vlada, Establišment…

  • šmentanamuha

   Ja, kr dobr si tole trofu.

 • lokec

  Spoštujejo delavce BMW

 • karlina
  • mona lisa

   In kaj bomo naredili? Spet hlapčevsko sklonili glave kot vedno kadar hodijo po nas? Že zdavnaj bi morali kaj storiti.

 • Iva

  “Vzporedno pripravljajo še teren za rop stoletja, ki se mu reče drugi tir. Še danes ne vemo, koliko milijard nas bo ta zgrešena investicija stala.”

  Ta rop stoletja bomo volivci zaustavili, bodo pa Cerar&Leben&Violeta pohiteli in gradbenim donatorjem podarili do volitev desetine milijonov za projekte in začetek izvedbenih del.

  • mona lisa

   Dobesedno ROP STOLETJA.

 • Dragan Krstič

  Popolnoma pravilno da imajo tako hitre in zanesljive avtomobile. So takoj na licu mesta kjer se kršijo delavske in človekove pravice državljanov. To je pa ja hvalevredno. Še dodatek za stalno pripravljenost je treba dati tem kruhoborcem.

  • viRus

   Se pripravljajo, da bodo ušli z novimi dragimi vozili, če bo treba.

   • Dragan Krstič

    Če pa rabijo avtomobile za bi ušli, pol je pa boljš da si z našim denarjem nabavijo rakete.

 • garfi

  UDBOMAFIJSKI PLAĆANCI
  osti jarej=orange hitler=artur=dr janez sveti=herman=ogledalo=neny=indijanka=fogloff tummpek=modni kreator=lilipili=svele=JaLeviNeDesni=
  DANAŠNJA revija DEMOKRACIJA: Janša TARĆA udbomafije!
  http://www.demokracija.si/

  • Osti jarej

   ….on je del problema….sicer pa: a bo biščak proti janši pisal…….pejd,pejd……
   aja…vidim,da si se v svoji preganjavici pridružil mefotu iškarjotu

  • herman

   Obračun v mafijskem podzemlju. To bo dreka do kolen!

 • herman

  Največji borec za malega človeka pa na Mavricijusu špila golf.

  • Dragan Krstič

   Tvoja golazen pa verjetno tudi ti pa v Monte Carlu ampak ne za svoj denar ampak davkoplačevalski.

 • Olga_10

  To tatinsko marionetno vlado je treba odpeljati na Dob! Lutkar naj gre pa v Nemčijo, da dobi pravično kazen!

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  Putana

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!