Afera sovagate: Ker je zavrgel kazensko ovadbo proti Kanglerju, je Sova tožilcu Pušniku začela prisluškovati in mu slediti na vsakem koraku!

Foto: STA

Komisija za nadzor obveščevalno-varnostnih služb (Knovs), ki ji predseduje Matej Tonin, je že aprila letos prejela prijavo nezakonite obveščevalne dejavnosti Sove in zahtevo po nadzoru v skladu z zakonom Zakona o parlamentarnem nadzoru obveščevalnih in varnostnih služb. Prijavo je Knovsu poslal Niko Pušnik, okrožni državni tožilec na gospodarskem oddelku Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, kjer dela od leta 2010. Kot pravi, je njegovo delo samo po sebi zahtevno zaradi nedodelane materialne in procesne kazenske zakonodaje in zmedene sodne prakse. V dopisu razloži, da je v letu 2015, ko je z mariborskega tožilstva moral oditi takratni vodja gospodarskega oddelka Boris Marčič, od njega prevzel nekaj njegovih zadev zoper Franca Kanglerja. Mariborski tožilec piše, da mu je po tem, ko je zavrgel eno kazensko ovadbo in delno umaknil obtožni predlog v zadevi “Astrid Bah”, ter umaknil obtožni predlog v zadevi “pohorske livade”, saj kazenski pregon ni bil zahtevan v dveletnem roku in so prisluhi postali nezakonit dokaz, Sova začela intenzivno prisluškovati in mu slediti, poroča POP TV.

Kot še pravi mariborski tožilec, je njegov kolega L. M., verjetno po naročilu nekoga z vrha, zoper njega izvajal mobing, pri čemer je L. M. predočal, kaj je omenjeni mariborski tožilec kje kaj rekel. Kot pravi so stvari šle tako daleč, da je bila zadeva tudi osebno motivirana, saj je na njegovo nesrečo mariborski tožilec v avtomobilu povedal svoji ženi nekaj o zasebnosti kolega L. M. Povsem verjetno pa je bil tovrstni nadzor ali pregon v interesu tudi takratnega vodje ODT Draga Škete zaradi boljših referenc, ki jih je imel omenjeni mariborski tožilec, zato se je Šketa bal za svoj stolček, še piše v prijavi.

Očitno pa mariborski tožilec N. P. ni podlegel pritiskom in ni zapustil tožilskih vrst, zato je sova zadevo nadaljevala in prešla v naslednjo fazo, ko so se, tako ogorčeni mariborski tožilec, s “prisluhi” začeli informirati tudi posamezniki, kot so prijatelji, sorodniki, sodniki, ki jih je tožilec v razgovorih omenjal. Kot piše v dopisu, so mu ljudje celo sami povedali, kaj in kje je kaj rekel.

Prisluškovanje na vsakemu koraku
Karikirano rečeno, so se zoper njega izvajali odkriti preiskovalni ukrepi, ki jih je koordiniral njegov tožilski kolega L. M., ki bi se moral ukvarjati s pregonom bančnega kriminala. A kot kaže, se raje ukvarja s pregonom tožilskega kolega. Mariborski tožilec v prijavi Knovsu še zapiše, da upravičeno sklepa, da to prisluškovanje delo Sove, saj samo policija in Sova razpolagata s tovrstnimi tehničnimi sredstvi. Močno pa dvomi, da bi si policija upala kaj takega, pa tudi ne ve, zakaj bi mu policija to počela, saj po njegovi oceni odlično sodelujejo.

Foto: iStock

In kje vse se mu prisluškuje? V prostorih tožilstva, na stacionarnem službenem telefonu, doma, na domačem naslov, pri njegovi tašči, na naslovu njegovih staršev, v njegovem in ženinem avtomobilu ter celo na tenis igrišču blizu njegovega doma, prav tako preko IMSI lovilcev tudi mobilnemu telefonu, kjer spremljajo promet SMS sporočil njegovega in ženinega telefona. In ne samo to, tudi brskali so mu po osebnem računalniku in preko njegove znanke sporočali, kaj ima na njem.

Metode diskvalifikacije in maščevanja
Kot še lahko beremo, mu je tožilski kolega L.M. sam rekel, “da ga imajo gor in naj si pomaga kakor ve in zna, saj je tožilec“. Izvemo še, da mu je to, da ga “imajo gor” potrdil ob obisku leta 2016 tudi takratni generalni državni tožilec Zvonko Fišer in to z razlogom, “da oni vejo, kaj on misli“. O tem je obvestil tudi sedanjega GDT Draga Šketa, ki pa mu, pričakovano, ni odgovoril, saj je bil Šketa tudi sam uporabnik teh prisluhov ter ga je v pisarni zvezi s tem celo provociral. Zaradi pisanja so morali ob priliki zdravstvenega pregleda opraviti tudi psihološka testiranja.

Mariborski okrožni tožilec še razloži, kako enostavna je metoda dela obveščevalcev. Snemajo pogovore, če karkoli rečem o kom tretjem, znancih, prijateljih, sodnikih, le temu pošljejo SMS ali ga osebno kontaktirajo in si ga tako pridobijo. Nato poskrbijo, da ga ljudje nekje čakajo in provocirajo. Tako dobiš občutek, da si nadzorovan, hkrati pa to metodo uporabijo za osebno diskvalifikacijo in osebno maščevanje. Da je šlo to provociranje tako daleč da so mu v hotelih ponoči preko prenosnega telefona prižgali televizijo, ko je kdaj kaj ‘bentil’ čez sodišče, pa so ga klicali na prenosni telefon, pri čemer so se mu na zaslonu izpisovale telefonske številke tujih držav Maroka, Španije,…

Prav tako je doživljal medijsko nadlegovanje, ko je moral umakniti del obtožb v zadevi “Mihelčič”, so ga poklicali v uredništvo Večer, da je ta objavil njegovo celostransko fotografijo, ob tem pa so mu sporočili, da je to bilo zaradi tega, da si ga bodo ljudje zapomnili po umikih, kar naj bi bila celo izjava L. M. osebno.

Kako naj bo pravosodje neodvisno?
Kot ugotavlja mariborski okrožni tožilec, se mu to dogaja, ker se je očitno zameril Sovi, ki je bila v sporu s Francom Kanglerjem. Namreč, ko se je represivni aparat, Sova in policija, odločil, da je potrebno Kanglerja zrušiti, se je neki tožilec odločil, da ga ne bo procesiral, ker to ne bi bilo zakonito. In zaradi take “samovoljne” odločitve mu je bilo potrebno zagreniti življenje, še piše v  prijavi.

Vse to je sistemski problem, saj pravna država obstoji in pade na neodvisnosti sodstva. “Kako naj bo sodstvo neodvisno, če kazenski pregon izvajajo prestrašeni tožilci, tožilci, ki se jim prisluškuje in so pod pritiskom?

Foto: STA.

“Ali če hočete korektno, na mene kot tožilca v zadevah Kangler, se je izvajal in se še izvaja pritisk z zavrženimi ”udbovskimi metodami”. To je sramota za Slovenijo, to je sramota za slovensko pravosodje in je sramota za tožilsko organizacijo. Enkrat je pač vsega dovolj in enkrat pač ”maske morajo pasti z obrazov” in zadevam je potrebno reči bobu-bob,« poudari mariborski okrožni tožilec, ki vztraja pri tej izjavi, čeprav bo obveščevalno-tožilska naveza poslala nekoga na Pohorje, da ga fizično utiša.

Prijavo Knovsu konča z opozorilom, da je tudi on sam, čeprav je tožilec, človek z ustavo zagotovljenimi pravicami, in bi bil slab tožilec, če bi o tem, kaj se dogaja, molčal. Tožilci so namreč varuhi zakonitosti, še pravi. In ker so mu zaradi zgoraj opisanega kršene z ustavo zagotovljene pravice do zasebnosti in mu je onemogočeno samostojno in neodvisno opravljanje državno tožilske funkcije, predlaga Knovsu, da komisija opravi nadzor in ga o izsledkih obvesti.

Demokracija

 • stajerc5

  Pocasi, no ja, zelo pocasi se pa le nekaj premika. Najprej sodnik, sedaj tozilec… Se enih par tezkih in jim bo tista rdeca zvezda padla iz kape!
  Samo tako naprej, dokler je se vetra kej!!!

  • Ehnaton

   Se strinjam le, da je za naše pravosodje to čsto nepričakovano in prehitro, nekaj, kar v tem hipu ne obvladujejo. Očitno izgovor o neprištevnosti sodnih vstajnikov ne bo več zadosti.

 • Anton

  joža preveč si optimističen, glede Toneta, pač še ni dobil denarja, brž ko ga bo dobil, bo takoj stopil na plin z obrekovanji, zaston pa ja ne bo “delal” , anje?

  sarkazem press

 • MOSTISCAR

  Le kako lahko ve, kje in kako mu prisluškujejo. Misija nemogočega, da je tako preprosto vedet, da to delajo. To je tehnično možno, kako pa lahko to prisluškovani vse ve, pa malo težko?

  • goldhorn

   Ti vse piše v članku.

   • MOSTISCAR

    Papir prenese vse. Saj ne zanikam, da to ne bi bilo res, samo kako lahko prisluškovani vse ve. V čem je potem smoter.Meni ne diktira miselnosti Janševa TV!

    • Morala

     Bi pa gledal sinoči na POP TV!!! Nisem mogla verjeti, da o tem slišim in vidim na POP TV-ju…

     • MOSTISCAR

      Saj sem. Verjet ne moreš, ker si verjetno enosmerno usmerjen?

     • rrrrr

      Po njenih komentarjih sodeč, bi človek prej rekel da je Morala zalo razumna oseba in ne enosmerna.

      Zato pa je pravi čudež tvoje enosmerne percepcije preteklosti sedanjosti in prihodnosti , kaj lahko celo z izmenično napetostjo dosežejo tvoji dreserji. In to le dvakrat na teden ! Mostiščar, sine, nikar jih ne zamenjaj !

 • RATATA

  Zdaj je pa tega res dost!!
  Pokomunističnim uzurpatorjem je nujno potrebno iztrgati iz rok!
  Na popolnoma vseh področjih in podsistemih!

  • kokobily

   Veš, strah me je, da ne gre samo za njih..Ko kmet dobi palico v roko… Vse te “možnosti” so preveč mikavne za kakršnokoli oblastniško ekipo..Ko me uklepajo, me boli patka, ali mi najprej uklenejo levo, pa potem desno roko, ali v obratnem vrstnem redu… Niso vsi isti, pa vsseno, ne zaupam v visoka moralna načela tistega, ki ima možnost nataknit si slušalke na glavo in si zapisovati recepte, ko jih v domači kuhinji udejanjam… Ti ??

   • RATATA

    Saj se mnogi niti ne zavedajo, da karkoli uzurpirajo in se jim zdi samoumevno in prav, da imajo ravno oni moč in prav po njihovo, pa čeprav so na položaje bili postavljeni zaradi posebnih razlogov, ker ustrezajo ustreznim in se je navidezna demokratičnost izbire izkazala post festum, s prirejanjem!

 • xtc

  Vse to se dogaja ker so v Sovi,policiji in sodstvu ostali ljudje iz časa JNA in sodelavci SDV,ker to ni bilo počiščeno,se zlorabe dogajajo enako kot so se v SFRJ,saj ti ljudje ne delujejo v dobro države,pač pa so ideološko pravoverni šefu-in ta je šef CK ZKS in konec in ker SLO ni pospravila z temi ljudniiz teh služb imamo vzpostavljenpara sistem delujoč mimo pravnih pravil in nmimo nadzora po strogo politični(levi) liniji.

 • janko

  Lustracijo!!!
  Preklemanska rdeča mafija!
  Dovolj je bilo, dovolj!

 • antimur

  Zavedeni, ali pa butasti volilci so pa raje glasovali za kučanističnega podrepnika Bogoviča kot za domoljuba Kanglerja. Zaradi takšnega butastega volilnega telesa raste greben prascem kot so Šarec in njegova gansterska vlada. Driskasti in do skrajnosti pokvarjeni Cerar, si pa dovoli v nasprotju z referemdumsko potrjeno voljo ljudstva, ki se je jasno izjasnilo za evroatlantske povezave, solirati in po svoji volji(oziroma volji zločinca Kučana in njegove bande ter Srbov) prilizovati in po pedersko klečeplaziti ter se povezovati z Rusi. Koliko spomenikov bodo še postavili po Sloveniji, da bodo imeli vzrok vabiti Stalinove naslednike.

 • Hribouc

  Ime česa je Kučanov Slovenistan ?

  Organizacija
  Udbomafija
  Medijski Rdeči Agitprop Hanzi RTV

  Forum 21
  Forum Hlapci 571
  Gnezdo nevladnih organizacij
  Brezno civilnih rdečih iniciativ
  Udbokučanistan
  Paradržava
  Globoka Država

  “Fuknjena NOB OF REVOLUCIJA in njen zgodovinski kriminal arzenal” PRESS

  ” Svobode je zmaga 2. republike z Resnico!”

 • Hribouc

  1

  Reply

  Share ›

  Hribouc • 2 minutes ago

  Ime česa je Kučanov Slovenistan ? NOB OF teror Revolucije z novimi sredstvi za vsako ceno!

  —————————————————————————————————————————

  Organizacija
  Udbomafija
  Medijski Rdeči Agitprop Hanzi RTV

  Forum 21
  Forum Hlapci 571
  Gnezdo nevladnih organizacij
  Brezno civilnih rdečih iniciativ
  Udbokučanistan
  Paradržava
  Globoka Država

  “Fuknjena NOB OF REVOLUCIJA in njen zgodovinski kriminal arzenal” PRESS

  ” Svobode je zmaga 2. republike z Resnico!”

 • Olga101

  Vzrok: udbomafijski zločinec Kučan s svojatjo (po Trčku)! Zdravilo: JAVNOST in množični upor sodnikov!
  Slovenci bomo poštene sodnike in policiste podprli!

 • Morala

  Narod pa se še vedno ne bo prebudil!!! Z vsakim takšnim odkritjem v javnosti, še bolj pada nezaupanje v oblast, sodstvo, policijo itd….

 • odzunaj

  Državljani Slovenije, pogumno na plan z resnico, v vseh okoljih ! Razkrijmo ves mafijski gnoj, ki nam dnevno krade iz denarnice, ustrahuje, kadruje svoje ljudi na ključna mesta, uničuje državo, stroko, zakonitost, človečnost, uničuje naše zdravje, družine, uničuje življenje naših otrok !
  Naredimo konec temu !!!

 • montyamp

  Hahaha , Fišer ve kaj si Pušnik misli .
  Astrološka psihologija svetuje :
  Seznam kozorogov vam bo povedal že veliko , Fišer je tudi …………….
  Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , Svetlana Slapšak , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .

 • montyamp

  UDBA še ni crknila , zaradi take golazni na leto iz Slovenije zbeži 10 000 ljudi .

 • montyamp

  Ultraidiotizem cveti in smradi iz 800 morišč posejanih po državi .
  To je titobandito zapuščina , zločincev mladiči in vajenci NKVD-KOMINTERNA mentorstva so sposobni nadzorovati mnenja državljanov , niso pa še ugotovili , da je POSLEDICA HIPOKRIZIJE bankrot , ki se izraža kot njihov skrajni domet .
  Bankroti so za njih nove priložnosti , atentati spadajo v krožke s teroriziranjem poštenih ljudi , na koncu imamo seveda namesto države murglosrbsko vukojebino , polno mentalno retardiranih abortusov partijskih orgij .
  SMRT UDBOFAŠIZMU —- SVOBODA SLOVENIJI

 • odzunaj

  Očitno je SOVA prisluškuje tudi vsem nosilcem zadeve Umor Janka Jamnika in vodilnim v procesu obsodbe Milka Noviča. Očitno je prisluškovala tudi preiskovalnemu sodniku Hribarju, ki je sicer bil njihov,
  a je po dosti predčasni upokojitvi, nagradi in selitvi na Dolenjsko kaj kje nehote rekel in je padla smreka nanj in ga ubila, pred dobrim letom ! In očitno je prisluškovala glavnemu kriminalistu Koku v tej zadevi, triatloncu z zdravim načinom življenja, ki je 3. maja letos “padel” z balkona na prvomajskem oddihu v Medulinu in se ubil !? Tožilka Žgajnarjeva je na ključnih sojenjih v tej isti zadevi nosila prstan z ogromnim ogromnim kristalom ! Za zaščito, pred kom ? Tudi njo so dali gor. Rešila se bo samo z razkritjem zadeve !
  Enako sodnica Koleta in Jamnikova žena ! V nasprotnem primeru bodo one in družine nosile tnalo nad glavo celo življenje !
  Pravosodje, policija,….sedaj se odloča, ali bo pri nas vladala mafija ali zakon, ali bo vladalo ustrahovanje in umori ali pa bomo lahko mi in družine živeli svobodno in sproščeno ! Vi in mi, vsi odločamo, razgrnimo resnico, v vseh okoljih in ZDRUŽIMO MOČI PODPORE, ZAŠČITE INSPREMEMB !!!

  • rrrrr

   Komentar dneva. Sova (beri udba – beri NPU – beri Golubič) ni samo prisluškovala vsem nosilcem v procesu obsodbe nadomestnega morilca dr. M. Noviča, temveč jih je ves čas konstrukta celo usmerjala, korigirala, predvsem in nad vsem pa VODILA.

   Pa tudi MORILA !! – od Majheniča ( bivši šef NPU ja), Hribarja ( prej preiskovalni sodnik, danes pokojnik) , kriminalista Koka ( danes tudi pokojnik ), tožilke Žgajnarjeve ( zavetnica in priprošnjica tošićev in jankovićev – ), vesele Jamnikove vdove ( revizorka balkanskih podružnic – pralnic denarja iz matere NLB), mlada in pokvarjena sodnica Koleta ( čaka na napredovanje v višjo sodnico), višja sodnica S. Živic ( papagajka, ki ti ponovi tudi lastni parte)…. Enako vlogo je imela Sova tudi v konstruktu proti F. Kanglerju. …..
   Prav si povedal, Odzunaj : človeške in strokovne pokveke se bodo rešile le z razkritjem lastne vloge in s prstom pokazali na Sovine nalogodajalce !.

   Vsaka resnica prej ali slej , z vsemi imeni in podrobnostmi vred, sama izplava na plano.
   Sicer pa bomo splavitvi malce pomagali tudi pogumni novinarji ( Petra Janša), pošteni sodniki in tožilci ( Radonjić in Pušnik) ter kritična in ,,neizobražena drhal ” iz vrst kritične javnosti.
   Sovica Okica, tik-tak, tik-

 • montyamp

  9 . maj 2019 , na hrvaškem pade z balkona kriminalist ki se je ukvarjal s primerom ((((ATENTATOM))) JAMNIK .
  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K-K*O*K-……………..
  Zakaj o tem ne pišejo časopisi ???

 • branči

  eden redkih, ki za svojo kariero ne uporablja partijske knjižice!

 • montyamp

  NOVA24TV

  Prava kriminalka: Kriminalist, za katerega naj bi bil med prazniki usoden padec s terase v Istri, je bil del procesa pregona Milka Noviča!

  Kriminalistični inšektor NPU iz procesa zoper Milka Noviča Drago Kok je 3. maja umrl v hrvaški Istri, ko naj bi padel s terase hotela Park Plaza Belvedere v Medulinu. Največ je o Kokovi vlogi v procesu zoper Noviča pisala ena največjih poznavalk procesa pri nas, novinarka Demokracije Petra Janša. Njene zapise s sojenja Noviču, na katerem je srečala tudi Koka, smo zbrali v galeriji.

  Kokova smrt je zavita v vrsto skrivnosti in namigovanj. Slovenski policijski viri trdijo, da je podlegel pritiskom, ki jih je bil deležen s strani Generalne policijske uprave in urada kriminalistične policije, podobno kot decembra njegova kolegica, policijska inšpektorica, ki je neuspešno opozarjala na nepravilnosti v policiji, potem pa na rojstni dan sodila sebi. Z grožnjami naj bi seznanil tudi Francija Kregarja, svetovalca ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja

 • branči

  dej maloumni posestnik, pa se vpraš, koliko tvojega gnoja se je prijelo drugih pri taki kritični oceni stanja? aja, od zmage do zmage naprej in takoj potem boš objavljal svoje bolno razmišljanje!

 • branči

  in od tu naprej boš spet objavljal tvoja bolna razmišljanja!

  • rrrrr

   Še prejšnji teden sem Jovu Jamnici priznal, da je mojster sprenevedanaja. Danes je le še vajenec. Sova bo morala na hitro skotiti novega šišmiša…

   • branči

    toliko časa, dokler ne najde sebi enakega ali boljšeg! in kaj pravi izrojena levica? nam s kupljenimi diplomami in službami preko partijske knjižice ne morete nič! se strinjam, bankrot bo naplavi na površje ves rdeči drek!

 • branči

  seveda ti bo, demokracija za vse! kaj je pa vsebina, ti pa pove tisti vrabec v govejem gnoju!

 • branči

  seveda ne! so pa v tebi!

 • branči

  naj živijo prasice in njihove koline!

 • rrrrr

  …in liter Ritoznojčana.

 • Janez Kepic-Kern

  no?
  Jaz bi
  obrnil kamero pozornosti – proč od OK gospoda SLS KANGLERJA,
  KI NI NIKOGAR POLITIČNO “UMORIL”
  LEPO
  BI SE MI ZDELO, ČE BI AGEBCIJA NAŠE R. SLOVENIJE
  PREVERILA
  – GLEDE VERODOSTOJNOSTI
  SPODNJI ZAPIS G. ANTE KUNEKA V R MEDIJI.
  VSE
  NAS – REALNA IDENTITETA OSEBE T.I. MARŠALA TITA – SEVEDA – ZANIMA.

  Ali smo doživeli, mi Slovenci
  – kdaj kaj dobrega – od Rusov? Ači kdo ve – za kaj dobrega
  – ruskega v Sloveniji?
  Spodnje je bolj zanimivo.
  Ali ima kdo kakšno mnenje
  o
  spodnjem citatnem natisu z interneta
  oz. iz
  HR MEDIJEV? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  CITATNO Z INTERNETA
  IZ
  HR MEDIJEV:

  Ante Kunek: FRANC AMBROZ
  FRANC AMBROZ
  O porijeklu takozvanoga Tite,već
  odavno postoji sumnja da se pod
  imenom Josipa Broza, sakriva i
  prikriva,jedna druga osoba.Srpski
  pisac, Miroslav Todorović,prešle
  godine, napisao je knjigu sa
  naslovom HOHŠTAPLER u kojoj
  dokazuje sa činjenicama, da se je
  taj takozvani Tito, sakrivao, pod
  imenom Josipa Broza.
  Knjiga sa naslovom HOŠTAPLER,
  tiskana je i objavljena je prošle
  godine u Beogradu i tiskana je
  prošle godine u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, Hrvatska.
  U toj knjizi, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, koji je zatvarao i ubijao i
  srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da
  nisu poslušni i odani njemu Titi.
  Isti pisac u toj knjizi, nije opisao, POKOLJ, nad hrvatskim narodom, gdje su
  Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ”partizanima” iz Srbije, zajedno sa
  Simom Dubajićem i njegovim ”partizanima”, preobučenim četnicima, poslije
  rata 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobili preko 300.000
  Hrvata, pobivši i 601,hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i
  mučenjem,hrvatskog Blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca.Srpski četnici, ubili
  su 43, hrvatska katolička svećenika.
  Pisac ne opisuje, ubijanje,hrvatskih intelektualaca, ljevičara, DOMOLJUBA, sa
  podvaljenim bijegom iz Kerestinca, sa znanjem i naredjenjem takozvanoga
  Tite, da bi poslije njihove pogibije, taj Tito, iz Srbije u Hrvatsku poslao,
  Milentiju Popovića, da zajedno sa E.Kardeljom, vode komuniste u Hrvatskoj.
  Iz istih razloga, taj Tito, naredio je i ubijanje, Hrvata, Andrije Hebranga.
  Živeći u Titovoj blizini i sa Titom u Beogradu, Srbi su znali i imalu su priliku
  pobliže upoznati, život Tite u srpskoj palači na Dedinju.
  Pisac opisuje, da je takozvani Tito, uživao u glazbi,poznatih vrhunskih
  skladatelja, uživajući u društvu kraljevskih dvoraca, Engleske,
  Nizozemske,Danske, Belgije i carske Etiopije, koje je obasipao i darivao sa
  zlatnim nakitima, ukrašenim sa dijamantima i biserima, sa kojima je bio
  iskićen, na večeri, koju je engleska kraljica priredila, osobno za Titu,
  ”proletera” u njezinoj kraljevskoj palači u Londonu.
  Uživao je svirati glasovir, sa ženom engleskog poslanika u Beogradu,kad su
  zajedno, sa ”četri ruke”, svirali, po tipkama glasovira.
  2
  Uživao je u počasnim doktoratima znanosti, što je dobio od više desetaka
  stranih sveučilišta i pisac knjige HOŠTAPLER, naglašava, da sve to nije moglo
  stati u dušu i tijelo, jednog siromašnog kumrovečkog seljačića, koji po
  službenim podatcima, nije uspio završiti, obrtničku školu.
  Iživljavao se je, na prisvojenim otocima Brijunima, samo za njega, za
  razonodu i zabave, gdje je ugostio razne državnike i poznate glumice,
  obavezno darivajući svoje goste sa skupim darovima i nakitima.
  Nedaleko od Brijunskog otočja u hrvatskom moru, sa naredjenjem,
  takozvanoga Tite, na jednom drogom otoku, na GOLOM OTOKU, kažnjenici
  logoraši, mnogi od njih, umirali su u mukama, gladni i žedni, radeći po suncu,
  koje su Titovi čuvari prisiljavali piti i svoju mokraču i jesti, svoj izmet.
  Dva otoka u hrvatskom moru, dva otoka, obadva u vlasništvu, takozvanoga
  Tite.
  Na jednom otoku, Tito, pred svojim poklonicima i ulizicama,koji su puzali pred
  Titinim ”božanstvom”, vjerujući da taj Tito uzdiže i mrtve i malo dalje,drugi
  otok, sa izmučenim logorašima, koji nisu prihvatili i priznali Titovo ”božanstvo”
  i koji su na tome otoku, umirali od muka, sa umirućim jecajima, koji su dopirali
  do Brijuna, gdje je taj Tito uz glazbu, elegantno obučen, namirisan i dotjeran,
  sa uredjenim psima, napudranim pudlicama u njegovom krilu, uživao u
  kažnjeničkim mukama, kažnjenika, osudjenima i mučenima, jer se nisu
  pokorili, Titinom, ”božanstvu”.
  To je osobina zločinaca, monstera, krvnika i sadiste, uživati u mukama svoje
  žrtve.
  Hrvatski narod, ima pravo i mora saznati i otkriti istinu o takozvanome Titi, koji
  je sa nacikomunističkim terorom, samoga sebe, uzdizao pred pokorenima u
  nedodirljivo ”božantvo”, uništavajući hrvatski narod u trajanju od 45 godina.
  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, iskaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te
  novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom,
  katoličkog svećenika u Štajerskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana
  u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine.
  U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće :
  “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u
  Kernetenu.
  Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču.
  On je bio šarmantan mladić…. nije imao prijatelja osim mene i moga brata
  Alfonza.
  Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.”
  3
  Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika
  gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje,
  prozvani Tito.
  Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća
  Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili
  svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove
  pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju.
  Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima
  liječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom.
  Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori
  njemački, sa starim bečkim naglaskom.
  Za hrvatski narod, značajno je svjedočanstvo, katoličkog svećenika Valtera
  Vinkmilera, sa kojim dokazuje, da je Franc Ambroz, prozvani Tito, rodjen u
  Beču.
  Na temelju istraživanja, dokazano je, da je majka, Franca Ambroza, rodjena
  Javršek, od oca Slovenca i majke Slovenke, iz sela Posedarje, žena Franje
  Broza iz Kumrovca, povremeno služila, kod bogatog bečkog trgovca, Samuela
  Majera, biološkog oca, Franca Ambroza, rodjenog u Beču, koji je svome sinu,
  Francu Ambrozu, omogućio školovanje u gimnaziji, sa imenom,”Sv.Pavao”.
  U bečkom arhivu, pronadjena je bolnička potvrda, gdje je zavedeno, da je
  16.lipnja, 1892.godine u Beču, Marija Broz, rodjena u selu Posedarje, rodila,
  zdravo muško dijete.
  Postoje, različiti datumi, dana i mjeseca i mjesta, rodjenja, takozvanoga Tite,
  jer je njegova majka, nastojala sakriti, da je rodila sina u Beču.
  Na temelju istraživanja, pisac knjige, HOHŠTAPLER, dokazuje, da je, Josip
  Broz, rodjen u Kumrovcu, po majci polubrat, Franca Ambroza, nestao u Rusiji i
  da je poslje smrti, Josipa Broza, njegov polubrat Franc Ambroz, rodjen u Beču,
  preuzeo i ukrao, prezime i ime, od svoga, po majci polubrata, Josipa Broza.
  Pisac u toj knjigi napominje sljedeće : “ Danas i ptice znaju da u vezi sa
  Brozom, kojega su Srbi dočekali sagnuti do zemlje i ispratili u suzama i u čije
  su se ime odrekli Boga, postoji mnoštvo nepoznanica.’’
  U Srbiji, Srbi su 1990.godine u Užicu, srušili veliki spomenik, takozvanome Titi,
  sa kojim su u centru moći u Beogradu, vladali sa ”jugoslavijom”, za svoje
  srpske interese.
  Taj Tito i njegovi spomenici, po Srbiji, to Srbima, više nije potrebno.
  Poslije balkanskog ”samita” u Zagrebu, Mesić je uzjavio da ”tu neće biti
  granica i tu će biti slobodan promet roba i ljudi” i zaboravio je naglasiti i
  slobodan promet i korupcionaša, švercera, drogaša, prostitucije i ilegalnog
  prolaza, preko Hrvatske, ilegalaca iz Azije i Afrike u Evropu.
  4
  Mesić, se nastoji, igrati maloga ”tite” ali bez uspjeha, jer je ta nakaza od
  države, nazvana ”jugoslavija”, za uvijek uništena.
  U Srbiji, zakonski, izjednačeni su četnici, sa srpskim partizanima, ljevičarima,
  sa rušenjem Titinih spomenika, dok u DRŽAVI HRVATSKOJ, društvo okupljeno
  oko Mesića i Račana, slavi takozvanoga Titu, FRANCA AMBROZA, sa čijim je
  naredjenjem, komunistička partija jugoslavije, izvršila, POKOLJ, nad
  HRVATSKIM NARODOM, pobivši preko 300.000 Hrvata i 601, hrvatskog
  katoličkog svećenika, sa mučenjem hrvatskog Blaženika, Kardinala Alojzija
  Stepinca.
  Bez obzira, tko je srušio onaj spomenik u Kumrovcu, tu je srušen spomenik
  FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, koji je ukrao i prisvojio ime i prezime, od
  svoga ubijenog polubrata, Josipa Broza.
  U Mariji Bistrici, prilikom proglašenja Blaženikom, mučenika Alojzija Stepinca,
  Sveti otac PAPA je poslao poruku hrvatskom narodu, da prevladamo tri zla
  prošlosti, nacizam, fašizam i komunizam.
  Nacizam i fašizam su pobjedjeni ali komunizam u Hrvatskoj, koji se sakriva,
  pod komunističkim lažnim ”antifašizmom” i koji se klanja, lažnom Josipu
  Brozu, monsteru ubojici Francu Amrozu, zvanome Tito i njegovom, za ministra
  Božu Biskupića, radi umjetnosti, spomeniku u Kumrovcu, taj komunizam u
  Hrvatskoj, još nije pobjedjen i osudjen, čije zločine, nad hrvatskim narodom,
  odobravaju, poklonici FRANCA AMBROZA, takozvanoga Tite.
  Oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanoga Tito, to je
  hrvatsko oslobadjanje od komunizma.
  To je oslobadjanje od Račanovog, centralnog komunističog komiteta,
  oslobadjanje od nasljedjene komunističke korupcije, oslobadjanje od
  nepostojećih Mesićevih, ”pokretanja resursa”, oslobadjanje od monster
  ubojice, Franca Ambroza, zvanog Tito, sa čijim monster imenom, Mesić i oni
  iza Mesića, nastoje i dalje, obmanjivati i zaustavljati DRŽAVU HRVATSKU.
  Ante Kunek

  • Janez Kepic-Kern

   CITAT
   IZ EVANGELIJEV:
   “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27

   UPAM,
   DA BODO TUDI SPODNJE MOJE CITATNE INFORMACIJE
   GOSPODE
   – KI JIM ŽELIM – VSE DOBRO –
   IZ AGENCIJE “SOVA” NAŠE R. SLOVENIJE – ZANIMALE.
   POVZEL
   SEM
   LE REALNE SLEDI VPRAŠLJIVE IDENTITETE EX T.I. MARŠALA TITA !
   Fantazijskih domnev, ki ji je interne poln – nisem zajel – v citate.

   TUDI TU,
   AKTUALNO !
   “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

   PRIKRIVANIH,
   ZAMOLČEVANIH ZADEV, PREDVSEM NEGATIVNIH
   JE
   BILO V POLPRETEKLEM KP, ZK STALIN, TITO KOMUNIZMU – VELIKO.
   Verjetno
   je
   tako tudi
   z
   IDENTITETO REALNE JAVNE OSEBE,
   KI NAM JE BILA VSILJEVANA, PREDSTAVLJANA
   KOT
   T.I. MARŠAL J.B. TITO.
   Realne, verodostojne sledi prave identitete osebe
   t.i. MARŠALA TITA
   naj pač preiščejo uradni državni organi naše R. SLOVENIJE , ljudje, ki so usposobljeni
   za preiskovalno delo na področju t.i. IDENTITETE OSEB.
   SPODAJ
   NAVAJAM LE MEKATERE NAJBOLJ OTIPLJIVE
   SLEDI
   VPRAŠLJIVOST IDENTITETE
   JAVNE OSEBE “MARŠAL TITO” EX OK KNJIŽNIČAR IZ LJ. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
   P.S.
   CITANA NAVEDBA Z INTERNETA
   DR. J. I. DERETIĆ Istina o Titu.
   “JOSIP BROZ – kovinar iz Kumrovca – JE BIL LIKVIDIRAN
   S STRANI KOMUNISTOV, 1939, V ŠPANIJI”
   https://www.youtube.com/wat

   ŠE 1X
   KOT – ZANIMIVOST !

   POČASI DOJEMAJOČI – DOJEMITE ŽE – 1X !
   NAM
   PREDSTAVLJANI T.I. JOSIP BROZ MARŠAL TITO !
   Z ZELO VELIKO STOPNJO VERJETNOSTI – SPLOH
   NI,
   NIKAKOR
   – NI BIL ROJEN V KUMROVCU.
   TO
   KAR POČNEJO – KUMROVCU – JE ČISTO BREZ SMISLA. Se zdi,

   ŠE 1X
   BRANJE ZA NAŠEGA VALTKA
   KAKŠNI NESMISLI
   SE
   DOGAJAJO
   V ZVEZI S TEM – KUMROVCEM !
   Zelo velika verjetnost je,
   da
   je bil nam zni t.i. JOSIIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO ! – POVSEM DRUG ČLOVEK,
   IZJEMNO
   MALOVERJETNOSTI PA JE,
   DA BI BIL TISTI KOVINARSKI VAJENEC – JOSIP BROZ IZ KUMROVCA.
   NAJ
   POOBLAŠČENE SLUŽBE NAŠE DRŽAVE R. SLOVENIJE
   PREVERIJO
   – SPODNJE KAR VERODOSTOJNE SLEDI NFORMACIJ
   O
   REALNI IDENTITETI
   – JAVNE OSEBE
   – NAM VSILJEVANE KOT – MARŠAL JOSIP BROZ – TITO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.

   “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

   CITATNO Z INTERNETNEGA VIRA:
   http://www.antekunek.hrvati

   Ante KUNEK : FRANC AMBROZ.

   Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa s)likama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

   še 1x CITAT IZ EVANGELIJA:

   “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

   PONOVIM,
   NEKATERI PAČ POČASI DOJEMAJO:
   Nam
   vsiljevani
   t.i. JOSIP BROZ – T.I. MARŠAL TITO – – z veliko verjetnostjo – NI bil rojen v Kumrovcu.
   O
   MOŽNI,
   LATIFUNDIJI – NA KRAJU SEDANJE !?

   CITATNA navedba vira:

   POŠTENJAK, KOSOVSKI SRB,
   HUD NASPROTNIK T.I. J.B. MARŠALA TITA – Momčilo JOKIĆ.
   RAZISKOVALEC M. JOKIĆ
   ” SAMO JA ZNAM, KO JE BIO TITO, Tajni dosije J.B. Tita
   video intervjuji, knjige:
   “Maršal Tito je bil nezakonski otrok
   poljske grofice, vdove MARIJE ERDELYI:-SOBIESKE in upravitelja
   njenega podedovanega posestva pri SZEGEDU, premožnega Žida – Franca AMBROZA”

   https://www.google.com/sear
   vasi
   AMBROZFALVA pri SZEGEDU. NA MADŽARSKEM.

   .https://www.google.com/search?q=AMB

   KI JE MOŽNI IN VERJETNI KRAJ ROJSTVA oz.
   PREBIVANJA T.I. MARŠALA TITA
   v njega predšolski dobi

   SAJ
   TISTI PRED SKORAJ 40 LETI UMRLI T.I. MARŠAL TITO
   DANES,
   LETA 2019 – NE BI BIL VEČ POZORNOSTI VREDEN,

   A?
   1. VSAJ UČEČA SE MLADINA IMA PRAVICO – DO REALNE RESNICE,
   TUDI O IDENTITETI JAVNIH OSEB KOT JE BIL T.I. MARŠAL – TITO,

   2.
   STRAHOVIT EGOMAN JE BIL TISTI T.I. MARŠAL TITO:
   tudi veliiko komunistično usmerjenih ljudi, je dokazano dal likvidirati

   – da bi bil – prav on – na vrhu – KPJ PARTIJE,

   DA
   3.
   O STO TISOČIH NESODNO POMORJENIH, NEOBOROŽENIH POLIT POMORJENIH
   POLITIČNIH
   NASPROTNIKOV KP STALINIZMA NA OZEMLJIH EX YU NITI – NE PIŠEM.
   IN
   4.
   TUDI: da ne pišem o napisu “ŽIVEO DRUG TITO” NA – GOLEM OTOKU.
   Res
   strahovit – EGOMAN – je bil – nedvomno.!

   Ampak !
   VELJAVNIH DOKAZOV,
   – DA
   JE BIL ROJEN V KUMROOVCU – VELAVNIH DOKAZOV – NI !!! Le trditve – so, nedokazane..

   ČE SMO RES REALNI:
   O
   ROJSTVU, O STARŠIH – T.I. MARŠALA OBSTAJAJO – SAMO – SLEDI !
   Ena
   realna
   SLED MOREBITNEGA KRAJA
   – ROJSTVA T.I. MARŠALA TITA – JE DANAŠNJA
   VAS – PRI SZEGEDU
   Z IMENOM

   – AMBROZFALVA.
   Lahko jo najdete na internetu.

   Najbolj
   verjetni – biološki oče – t. i . MARŠALA TITA
   JE
   BIL NAMREČ UPRAVITELJ NEKE – LATIFUNDIJE, VELEPOSESTVA – PRI SZEGEDU.
   TA
   LATIFUNDIJA – JE BILA VERJETNA LAST
   PRAVE
   BIOLOŠKE MAME, MATERE – T.I. MARŠALA TITA ?
   TE
   SLEDI BO MORAL PREISKATI – TISTI,
   KI
   BO RESNO ISKAL – PRAVO IDENTITETO JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA TITA.
   Jaz
   osebno – Janez KEPIC-KERN – IN ŠE MNOGI
   BI RADI VIDELI,
   DA BI REALNE SLEDI ROJSTVA, STARŠEV, ŠOLANJA T.I. MARŠALA TITA
   preiskovali
   uradno pooblaščeni in usposobljeni ljudje državnih organov R. Slovenije.
   TO,
   DA
   V T.I. “URADNO PODOBO” T.I MARŠALA TITA.

   INDOKTRINIRANI LJUDJE
   – ŠE DANES – LETA 2019
   “SLEPO”
   VERJAMEJO VEČ KOT
   PROZORNO KP IDEOLOŠKO SKONSTRUIRANI ZGODBICI
   O
   JOSIIPU BROZU, KOVINARSKEMU VAJENCU IZ KUMROVCA,
   TO
   “VERJETJE”
   JE
   DANES, LETA 2019. ŽE PRAV . GROTESKNO !
   A – ZDI SE,
   NEKDO IMA,- ALI HOČE IMETI – “SEDANJO , LETO 2019 – POLITIČNO KORIST”
   ALI – POSKUŠA IMETI – ŠE DANES
   OD
   TE IDEOLOŠKO GROTESKNE, GROZLJIVO – GROTESKNE
   – A “PROLETARSKE” PODOBE
   TEGA
   JOSIPA BROZA, KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA ?! Se zdi.
   No?
   Dokler ne bodo podani popolnoma verodostojni “kontradokazi”,
   novi – veljavni dokazi
   DOTLEJ
   BO
   SE ZDI – TA – KUMROVEC – ŠE KAR OBISKOVAN,
   Saj zdaj , leta 2019
   je že vsem znano, da je
   v t.i. “HIŠI CVETJA”
   – POD PLOŠČO Z IMENOM – J.B. TITO – LE VREČA PESKA.

   TUDI
   VELJAVNI DOKAZI
   O
   – kraju rojstva in kraju preživljanja otroških let in realnih šolah IN BIOLOŠKIH STARŠIH
   t.i.
   “MARŠALA TITA” – SE BODO NAŠLI.
   Kdorkoli, nekdo – jih bo že našel.
   Morda
   v kratkem, Kdo ve – morda v kratkem. L.r. JANEZ KEPIC-. KERN KOMENDA
   P.S.
   “VERNIKI”
   V JOSIPA BROZA – KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA
   PA
   NAJ SEVEDA – KAR “VERUJEJO”
   DA JE T.I. MARŠAL TTO
   – ZNAL DOBRO IGRATI – LEPE IN TEŽKE ETUDE Fr. CHOPINA – NA KLAVIR

   CITATNA NAVEDBA
   Z INTERNETNEGA VIRA

   – HR PEVEC ARSEN DEDIĆ:
   “TITO NAM JE NA LADJI GALEB – IGRAL ETUDE FR. CHOPINA”

   https://www.youtube.com/wat

   IN
   DA JE IMEL GOSPOSKE KUŽKE – P U D L J E
   ZATO
   KER JE BIL

   – “PROLETAREC” , KOVINAR JOSIP BROZ iz Kumrovca.

   Take
   NEVERJETNE STVARI – VERJETI – NI KAZNIVO.
   Čisto “normalno” – pa tudi – ni ! Take stvari – verjeti.
   P.S.

   Današnja vas – AMBROZFALVA – pri SZEGEDU.

   P.S.

   Temu “tok-tok” Valerju Branislavu IN OSTALIM “NEJEVERNIM” PROVOKATORJEM
   zaupam,
   kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
   JE
   NAJBOLJ VERJETNO
   PREŽIVEL
   SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
   PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
   kjer je danes vas

   AMBROZFALVA pri SZEGEDU.
   ..
   https://www.google.com/sear
   Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?

   MARŠAL TITO
   JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
   PO
   HR-ZAGORSKO – PA – NIČ.
   Valtej in ostali verjetno ex KP, ZK provokatorčki
   – glavo imaš zato, da misliš,
   ne zato, da verjameš v NESMISLE.
   Kar je na splošno znano
   vsem normalnim ljudem.. ex OK knjižničar iz LJ – L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   p.s.
   TOREJ
   “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!