Aleš Primc: Najboljši odgovor na vohunjenje levičarskega gestapa v cerkvah je, da kristjani Roberta Goloba in strank KUL ne volijo

Datum:

“Najboljši odgovor kristjanov na vohunjenje levičarskega gestapa v cerkvah je, da kristjani Roberta Goloba in strank KUL ne volijo. Levičarskim gestapovcem, ki bodo v nedeljo v cerkvah, želim, da se spreobrnejo in sovraštvo zamenjajo z ljubeznijo. Bodo veliko bolj srečni in zadovoljni,” Jarčevi in aktivistom iniciative Glas ljudstva odgovarja borec za pravice otrok Aleš Primc. Duhovnik Marko Mrlak pa je na reakcijo nevladnikov zapisal, da bo pri nedeljski pridigi pridigal o laži, sprenevedanju, sovraštvu, sebičnosti, ošabnosti, perverznosti, samovšečnosti in kristjanofobiji, nato pa bo odšel na volitve.

Sprašujemo se, kdo za vraga je neka sindikalistka Tea Jarc in kdo so njeni podrepniki iz iniciative Glas ljudstva, da si drznejo ustrahovati Božje služabnike (duhovnike) in katoličane? Poročali smo že, da je na volilno nedeljo napovedala poostren nadzor v cerkvah, in da naj bi se njeni aktivisti igrali vohune po vzoru Udbe ter preganjali (ustrahovali) duhovnike.

V tej luči zlovešča prerokba zadnjega partijskega šefa Milana Kučana – da bodo te volitve “morebiti zadnja velika bitka njegove generacije” dobiva naravnost grotesken, srhljiv zven. Za povrnitev oblasti za vsako ceno, ker so prepričani, da je to nekaj, kar jim pripada, so ponosni nasledniki KPS pripravljeni oživiti najbolj nizkotne metode partijskega zastraševanja.

Najboljši odgovor kristjanov na vohunjenje tranzicijskega gestapa – da Goloba in strank KUL ne volijo
Prebudi se! Vzemi si 20 minut časa, vstani z udobnega fotelja in ne dopusti, da na volitvah zmaga izprijena aroganca, ki za krinko strpnosti, svobode in demokracije neprenehoma tepta drugačnost, ki je v abstinenčni krizi, ker ni na oblasti, in ki se finančno okorišča na moj in tvoj račun! Dovolj imamo poniževanja in drugorazrednosti!

Svoj pogled na dogodek pa je podal tudi pobudnik in organizator zmagovitih družinskih referendumov 2001, 2012 in 2015 ter predsednik stranke ZA Slovenijo – Glas za otroke in družine Aleša Primca. Slednji Jarčevi in njenim lojalnim podrepnikom odgovarja: “Najboljši odgovor kristjanov na vohunjenje levičarskega gestapa v cerkvah je, da kristjani Roberta Goloba in strank KUL ne volijo. Levičarskim gestapovcem, ki bodo v nedeljo v cerkvah, želim, da se spreobrnejo in sovraštvo zamenjajo z ljubeznijo. Bodo veliko bolj srečni in zadovoljni.”

Zlovešča prerokba politkolesarja Milana se uresničuje. Lahko po volitvah, v primeru zmage starih, temnih sil, pričakujemo tudi fizični obračun z razrednimi sovražniki? (Foto: posnetek zaslona, Večer)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Predsednik sveta “depolitizirane” RTVS: “Že 20 let se ukvarjam s politiko”

Predsednik sveta RTV Slovenija Goran Forbici se je do...

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje: kako bo po novem letu?

S 1. januarjem 2024 se bo dopolnilno zdravstveno zavarovanje,...

Občina Slovenske Konjice: Rekonstrukcija za hokej ŠRC park Slovenske Konjice

Še ena pridobitev v občini Slovenske Konjice v letu...