Ali je vojska odlikovala človeka, ki ni v roku prestopil iz JLA v osamosvojitvene sile?

polkovnik Friderik Škamlec (Foto: STA)

Kljub temu, da je vojska JLA odšla, njena miselnost še vedno ostaja zakoreninjena pri nekaterih visokih častnikih Slovenske vojske. Na najvišje pozicije namreč pri nas napredujejo kadri, ki so se v času osamosvojitvene vojne borili na strani JLA, in tisti, ki jim je bližje ruska vojaška doktrina kot pa Natova. Na nas se je obrnil ogorčeni državljan, ki ga je ob nedavnem praznovanju Slovenske vojske močno zmotilo odlikovanje slovenskega polkovnika z najvišjo medaljo, za katerega trdi, da naj ne bi v roku prestopil iz JLA v Teritorialno obrambo. 

Ogorčeni državljan je imel v mislih polkovnika Friderika Škamleca, ki je ob dnevu Slovenske vojske 14. maja na Brdu prejel najvišjo medaljo – zlato medaljo generala Maistra. Ob tem ta navaja, da je nad predajo medalje ogorčen, saj naj Škamlec ne bi v roku prestopil iz JLA v Teritorialno obrambo. Poleg tega pa trdi, da naj bi Škamlec celo pričal v procesu polkovnika nekdanje JLA Berislava Popova, ki velja za enega glavnih agresorjev na Slovenijo v času osamosvojitvene vojne leta 1991, v preteklosti pa naj bi tudi svoj rojstni dan praznoval v uniformi JLA.

Brdo pri Kranju, Kongresni center Brdo.
Osrednja slovesnost ob dnevu Slovenske vojske (Foto: STA)

V uredništvu Nova24TV smo se informacije odločili preveriti na ministrstvu za obrambo in nanj naslovili naslednja novinarska vprašanja: Ali je res, da je polkovnik Friderik Škamlec prejemnik najvišje medalj – zlate medalje generala Maistra? Ali je res, da polkovnik Škamlec ni v roku prestopil iz JLA v Teritorialno obrambo? Ali je res, da je Škamlec pričal v procesu proti Popovu? Ali je Škamlec pričal kot priča Popova? Ali razpolagate z vsebino njegovega pričanja? Ali je medalja zasluga za pričanje v procesu Popov? Ali je res, da je v preteklosti Škamlec praznoval svoj rojstni dan v uniformi JLA?

Na ministrstvu prestopa niso potrdili niti zanikali
Z ministrstva so nam odgovorili, da je polkovnik Friderik Škamlec pripadnik Slovenske vojske, ki zaključuje vojaško kariero in konec leta 2018 izpolnjuje pogoje za redno upokojitev. “Ob dnevu Slovenske vojske je bil prejemnik zlate medalje generala Maistra. Obrazložitev je bila javno prebrana na prireditvi 14. maja na Brdu.” Ob tem pa so nam še zapisali, da naj vsa vprašanja, ki so povezana z delovanjem izven Slovenske vojske, preverimo pri imenovanem. Pri tem je nenavadno, da niso želeli odgovoriti na vprašanje, če je Škamlec v roku prestopil iz JLA v Teritorialno obrambo, saj se to vprašanje nanaša na Slovensko vojsko. Glede na to, da niso podali zavrnitvenega odgovora, pomislek še vedno ostaja.

Friderik Škamlec (Foto: STA)

Sicer se pri nas med visokimi častniki Slovenske vojske znajdejo tisti, ki nikoli niso prestopili na slovensko stran v času osamosvojitvene vojne. Na pomembne pozicije zveze Nato v tujini pošiljamo sporne osebe, med katerimi sta na primer brigadir David Humar, ki je vojaški predstavnik pri zvezi Nato in se je v času osamosvojitvene vojne boril na strani JLA skupaj z Ratkom Mladićem, in Darja Škodnik, ki ima kartoteko bivše pripadnice tajne komunistične politične policije SDV, pa je bila kljub temu postavljena na mesto dekanje Natovega kolidža.

Foto: STA

Glede na to, da je Slovenija država članica EU, bi bilo prav, da bi se ta temu primerno obnašala in se zgledovala po zahodnih in demokratičnih državah, ki spoštujejo človekove pravice in svoboščine, ne pa da dovoljuje uporabo komunističnih simbolov in nagrajuje tiste, ki niso v roku prestopili iz JLA v Teritorialno obrambo. Kot je dejal oče slovenske države Jože Pučnik: “Jugoslavije ni več. Zdaj gre za Slovenijo.” Skrajni čas je, da se to dejstvo leta 2018 odrazi na vseh področjih slovenske družbe.

H. M.

 • večni srb

  Predstavljam si, da bi bil jaz poveljnik kasarne, kdor bi med konfliktom prestopil k sovražniku, bi ga dal ustreliti na licu mesta.
  Lahko pa odvržejo orožje in spizdijo, to pa ja, taki riti se še metka ne splača poslati v hrbet, kar naj bežijo.
  Kdo bi potem vzel takega vojaka v službo, pa pojma nimam, verjetno kakšna obupana ciganska horda, ki vzame vse.

  • kokobily

   ce od izdajalcev domovine (JLA) prestopis na ta pravo stran….
   ti bi jih streljal ??

   • Pjevač tuge

    Goni ga v kurac. nor je v pm

    • večni srb

     Ti že veš, čudno je edino, da me nisi nikoli videl med svojimi, ko vas vozijo na injekcijo moditena.

   • večni srb

    Ne moreš, ker v vojni prava stran ne obstaja.
    Napisal sem, da bi morali zbežati proč in se nič ne ozirati nazaj, če so mislili, da to res ni njihova vojna, take vojake nihče ne mara zraven na fronti, raje verjemi.

  • Zgornji

   Hja, no, ti si spet mal prenasilen , … morda tudi zato, ker si bolj južnega porekla, … ampak, če vojak spozna, katera stran ima Resnično prav, in hoče iti na Pravo stran, … a mu potem ti hočeš to preprečiti kot da bi mu želel direkt reči v obraz : Tvoja Resnica je laž, … potem ti povem da si še Mnooogo Slabši kot tisti , ki bežijo iz strahu, ali pa iz spoznanja nesmilenosti nasilja !!! ! !!!

   • večni srb

    To govoriš samo zato, ker niso bil nikoli vojak.
    Mogoče lahko plačanci razmišljajo kot si ti to predstavljaš, pa še to dvomim. Saj sem navedel alternativo, ki jo ima vojak, če res misli, da se je znašel na napačni strani, lahko zbeži proč in ne gre v nobeno vojsko. Strahopetec pa sploh nima kaj delat v voski, ker ga bo samo ves čas strah.
    Po kakšni logiki naj bi pripadniki ene in druge vojske razmišljali o resnici in moralni dolžnosti, vojna je takrat, ko razum in diplomacija ne delujejo več, ko si enkrat noter, si dolžan podpirat edino svoje tovariše in ubogat povelja..

 • večni srb

  Ali je res, da je Teritorialna obramba spadala pod JNA?

  Takrat še nismo imeli svoje vojske, država je bila stara komaj par dni, velika večina vojakov se je zaposlila iz vrst JNA in ljudske milice, ki takrat še ni bila policija. Tudi udbaši in vojaške tajne službe ,to je vse JNA, celo predsednik SDS-a je bil njihov.
  Oni so bili še kar v redu, kje so našli te, ki so danes zaposleni na MORS, si pa enostavno ne znam predstavljati, nekaj jih je verjetno migriralo k nam iz Hrvaške, bosne in Albanije, ostalo so našli na psihiatrijah, po moje.

  • centurion

   Če si Srb, ne rabiš biti neumen in pokvarjen.
   Ali pač.
   Ti lahko ocenjuješ samo predsednika Miloševiča.

   • kokobily

    Stvar genetijke, pac..

   • večni srb

    Dejstva so neumnost, jaz nimam nič s tem.

 • Franc Šink

  Srčno upam da bo po volitvah zapihal nov veter.

 • totex39

  To se ni začuditi, da je to v resnici tako bilo, saj so komunisti nagrajevali agresorje proti samostojni Sloveniji in jih vse do sedaj tudi slavijo.

  • večni srb

   Pol, pol, se grejo.
   Pol nuklearke, pol Pirana, pol trgovin…

 • centurion

  Ko naslednjič zapoka s Sloveniji bomo vedeli koga
  pred strelski vod.
  In zapokalo bo, jugogamad pa naj se takrat pripravi.
  In vsi slovenski sluge in janičarji.
  SVOBODO SLOVENIJI IN SLOVENCEM.
  DOMOLJUBI, POMNIMO IMENA IN PRIIMKE!

  • Pjevač tuge

   Enostavno mora počit, žal ni druge.
   Če nam rdeči pripeljejo še teroriste sem potem gremo pa sami počistit Slovenijo.

   • wert

    Bravo.
    Takih rabimo – mej dun !

   • večni srb

    Če je pa levičarjev vsaj štirikrat več kot desničarjev.

  • evo

   BOLNIK, marš v norišnico.

   • centurion

    Kdo ti jebe mater?
    Pes.
    Tja pejt, z vazelinom.
    Pomagaj starki.

  • stroke

   Haha, mali konjušar si želi, da zapoka. To pa je komedija.

  • večni srb

   Če smo pa med najmanjšimi in najbolj kilavimi narodi v Evropi.

 • Zgornji

  SPET SE DOBRO KAŽE ZMEDA KI PREVLADUJE V SLEOVENISTANU !!! ! !!! IN, KDO JO BO REŠIL ??? KDO BO TO RAZČISTIL ??? KDO BO TO MEGLO ZMEDE RAZPIHAL IN RAZBIL ??? KDO BO NAREDIL PRAVI RED ??? KAR MALO DVOMIM DA BO JANŠOTU TO USPELO … MORDA PA LE . MOLIMO – PREDVSEM ZA ZDRAVO PAMET , KAJTI, TE NAM NAJBOLJ MANJKA OD VSEGA !!! ! !!!

  • Hun

   Jajo selfije dela s prjatli..vsi rjavi od solarija..Zver pa Valicka u Bruslu na vs mislta…u faco se vm smejijo z Orbanom na celu..kako ste mu ponosno ploskal, k da vam je vsm penzije na 3000 povisal…trapaste ovce donirjte Jajotu za noro24 sj vm je penzije pojacu za 25% pa se mi zdi da so vsen komi 500€ no vsaj moja mat prau, da ma 450€

   • Zgornji

    Hja, kako pa da ima tvoja mat 450 , če pa vam je kahel že zdavnaj obljubo najmanj X 2 , pa še Bratušca in Cmerko sta Pufe vzela, da bi ja plače povišala, … pa Nič … in Zopet Nič od vsega tega … ??? !!! ??? No, kako to, da ni nič bolje , te vprašam ???

    • Hun

     Sj mi bo Pirc dau za vsakega novega cigancka po 3000 evrckov…jih bom se 5 novih nastepal…ce pa je sam oblublou bom pa doklade dobu

 • Hun

  hahahaha vojakov ni, tile pa gnarja dost za ceremonije..juhuhujuhuhu

  • KAPIBARA

   Kdo da gnar – pa za koga-kuga.. ??

 • BananaNjam

  Tudi Janša je bil komunist in se zdaj sili v NATO. Kakšna DVOLIČNOST! JJ je bil ne vem kolikokrat po vojni obrambni minister in 2X! predsednik vlade in ga ni prav nič motilo, da se taki primerki sprehajajo v naši vojski.

 • sprehajalec

  Tele medalje se talajo, ko prideš na vrsto izgleda. Po planu, kot radi rečejo samoupravljalci. In to kao najvišje. Včearj ti, danes jaz. Inflacija medalj je izgleda ob odhodu v penzijo, saj domnevam, da ti dvignejo penzijsko osnovo.

  Dvigneš telefon, zdaj sem pa jaz na vrsti, očitno…..

 • xtc

  Dejstvo je ,da je treba iz SV izgnat vso JNA oficirsko tolpo in jo začasno nadomestiti z plačanimi inštruktorji ZDA dokler se ne vzpostavi popoln kader kompatibilen z Nato.

  • Mirko Sedlar

   Se strinjam KAPLARJA iz JNA poslat nazaj na Kosovo kaj ima iskat v slo.vodit stranko itd…..

   • Ivan Friderik Novak

    Ne bo držalo. Je vodnik po činu.

  • večni srb

   Če so bili pa vsi JNA, nekdani oficirji JNA kot je bil Janša,TO in miličniki, vsi moški so takrat morali služiti obvezni vojaški rok. Tudi migranti iz Hrvaške, bosne in Albanije, morda edino slednji ne, ker nisem prepričan, če Albanija sploh imam kakšno vojsko. Očitno ne, glede na neverjetno visoko stopnjo razmnoževanja vrste in masovne migracije.

 • Štalmajster

  Pravijo, da medalje in metek NIKOLI ne zadenejo pravega.
  “Na pomembne pozicije zveze Nato v tujini pošiljamo sporne osebe”
  Kaj imajo za iskati v tujini ? Pomagat ….okupacijskim silam,….. ko rušijo Libijo, Irak, Avganistan, Sirijo…….. ? potem pa “jočemo” zaradi “beguncev”. ???

  “zgledovala po zahodnih in demokratičnih državah, ki spoštujejo človekove pravice in svoboščine” ???
  Kake človekove pravice že spet ??? To je floskula s katero določena kasta načrtno preplavlja Evropo z migranti in uničuje nacionalne države.

 • Jugosl

  nora tv :-)

 • evo

  tudi ivan je bil komunist

 • Marjan

  Dejte mir budale. Na tej spletni strani samo komunizem, vojne, propaganda, sama preteklost. Nismo leta 1941 niti 1991, ampak 2018.

  • resnicaboli

   ko bi bila preteklost nebi idioti še danes slavili zločince,

  • Soave

   Po moje si ” budalo ” ti, ki vztrajaš na portalu o katerem pišeš vse najslabše.
   Meni tudi na misel ne pride, da bi se rinila na kure, kjer nas samo žalijo, ali pa brišejo!
   Torej ?

   • Marjan

    Kok pa bi ti, da se obnašajo do mentalno prizadetih janšistov!

    hahahahahahhahaha

    • Soave

     No, no ? Nikar ne govoriči o mentalno prizadetih.
     Vsak ima menda lahko svoje mnenje, ali ne ? Ti in jaz. Brez zmerjanja in žaljenja.
     Seveda, ko argumentov zmanjka. . . .

 • Rotar Jakob

  kurćanovi opankovići vsepovsod podtaknjeni!

 • Soave

  Samo Bog ve koliko je ” takih” !

  Dobivajo nagrade in prejemali bodo lepo pokojnino.

  • Ivan Friderik Novak

   Tudi dr. Ivan je kadroval.

   • Soave

    Npr. . ?
    Pa doktor da je? Poduči se , kaj je to častni doktorat. Tudi tov. Kuči jih nekaj ima.

    • KAPIBARA

     Res je, samo J.J nabijajo doktorate- častne .

     – od malage plavega prekmandelca jih pa zamolčijo…

     • Soave

      Stara, preverjena praksa komunjar.

     • KAPIBARA

      Narod naš, dokaze hrani :
      – Enega je dobil Janez Janša, po dva Milan Kučan in Janez Drnovšek, štiri pa Danilo Türk.
      http://www.delo.si/novice/politika/castni-doktorati-privilegij-politikov.html

     • Soave

      Se dobro da jih hrani. Saj je skoraj trapasto, kakšne so te obrazložitve.
      Silni, mali osamosvojitelj,ja ??
      O njegovi intimni opciji pa nič ?
      Ja, Univerze vseh vrst morajo tudi od nečesa živeti.
      Svet se nekako vrti naprej, čeprav tako malo vemo, oz. nočemo vedeti. Ali pa nam ne pustijo vedeti.

 • lado

  25.maja gremo na kongr trg,”POZDRAVIT Z PRIBOLŠKI”,rdeći morilski znak z mlakarjem ,kurblvelo makarovićićko…. !!!!! 3junija pa VSI NA VOLITVE ZA SDS IN DESNE STRANKE ,da vržemo potem VSE JUGOVIĆE IZ SLOVENSKE VOJSKE, in sankcionirali po kućkićevem receptu, leve in rdeće !!!! GRE ZA NAS IN NAŠE SLOVENSKE POTOMCE !!!!!!!!!!!!!DAJMO ,PAMET V ROKE ,DA ZAŽENEMO SLOVENIJO TAKO KOT SMO HOTELI OB OSAMOSVOJITVI !!!!!!

 • Olga2345

  Preveriti in tovarišu vzeti odlikovanje!
  Vsi na volitve! Volimo SDS in naredimo red v tej državi! Vrnimo dostojanstvo slovenski vojski in njenim vojakom!

  • Goran Hvala

   proti komu bi se pa ti borila.?..oziroma kam bi posiljala mlade slovenske fante umirat da bos ti zadovoljna v fotelju uzivala penzijo doma.

  • caci

   Če se ne motim je omenjene v v SV sprejel ljubljeni minister JAJO

  • Braco

   Z sds-om,pa res ne bo reda…..samo še večje sranje bo….to je sds dokazal v svojih 2 mandatih…vse sjebali….

 • večni srb

  Groza, baje je nekdanji častnik JNA postal celo minister za obrambo.

  • Štalmajster

   Pojma nimaš, bre. Kaplar pa ja ni častnik, to je bil lahko vsak čoban, ki je bil pripravljen nas fazane je*bat v mozak.
   Začelo se je pri podporočniku….
   Je Putin spregledal……….. Janša pa mislim, da še ne ….. čisto.
   https://www.youtube.com/watch?v=PTj1AjgXx9g&feature=youtu.be&t=108

  • Ivan Friderik Novak

   Podčastnik, rezervni vodnik I. J.

  • lokec

   Kakšen tele si prfuknjen. A ti nisi služil JLA. Če so te pa dali za kaplarja, je bilo pa še slabše kot navaden vojak. Bili smo vojni obvezniki. Ker si neumen verjetno, da tega ne boš nikoooli razmel.

 • centurion
 • Goran Hvala

  se nemors no….a ni tud jj bil prej komunjara. zdej pa kr predsednik in to najhujsih demokratov…to so zgleda vsi taki ko mal vetr drgam zapiha pa so brz neki druzga….kr cez noc. .

 • lokec

  V državni firmi imaš vsaj 50 % manj možnoti za napredovanje če nisi kučanovski za šikaniranje si tudi odlična tarča. Kmalu te začnejo šikanirati tudi mladiči od kučkotov.

 • Get Smart

  Ne, JJ ni bil komunja, ampak je bil mladinec v JUGOKOMUNISTIČNI diktaturi,
  ki je za javno delovanje predvidevala članstvo v EDINI dovoljeni stranki.

  1983
  .
  Leta 1983 je мurgl$rbska jugoкомuni$tična K__P__J “””izključila””” omladinca Janeza Janšo,
  ker ga je spoznala za
  “neprijatelja мurglsko$rbske комuni$tićke Jugoslavije”.
  .
  1985
  .
  Zaradi NEpripadnosti tekovinam revolucije in Jo$$iffu вroziju in njegovi мurgl$rbski
  комunistični Jugoslaviji je
  ta вanda zločincev nad človeštvom od leta 1985 pa do danes proti Janezu Janši sprožila že
  preko 160 udbovskih
  psevdosodnih kazenskih postopkov “tepihovanja” in “sfukoνanja”, kot zna povedati tov.
  ма$$leša:
  »Sloveniju tepihovati«,
  »Janeza Janšo je potrebno $fuкati, popolnoma ga je potrebno $fuкati!«
  Zakaj?
  Ker je Človek Janez Janša resnični demokrat (demos-kratos, ljudstvo-vlada), prestavnik
  ljudi, ki je zavezan k Resnici,
  k pravu, k demokraciji, k domoljubju, k svobodoljubju in kar je še tipičnih SLOVENSKIH
  ODLIK.
  .
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«
  .
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  Spomnimo še na leto 1977, ki tako rajca MURGL JUGOKOMUNISTIČKE mekanecurice.
  1977.
  Leta 1977 je bil Janez Janša najstnik v K O M U N I S T I Č N I DIKTATURI imenovani SFRJ
  (SOCIALISTIČKA FEDERATIVNA republika Jugoslavija). Takorekoč vsi mladinci in pionirji
  Jugoslavije
  so hodili v J a j c e in K u m r o v e c,
  kjer naj bi se rodila PEDRSKI PEDOFIL, klavec otrok ter
  KOMINTERNOVSKI agent JOSEPHA STALINA,
  torej JOSEPH BROZ TITO in njegova
  pedofilsko-kłavska KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.
  V času JUGOKOMUNISTIČNE diktature seveda niso bili splošno znani
  pedofilsko-kłavsk podvigi tov. JOSEPHA BROZA TITA, kот so znani danes in je zato po Ustavi
  Republike Slovenije
  prepovedano častiti pedofila in klavca otrok tov. JOSEPHA BROZA TITA, kot to počno MURGL
  SRBO RVACKO kaviarŽIDO JUGOKOMUNISTIČKE mekanecurice, nastavljaćice dupeta gazdi,
  ki usmrajajo splet s svojimi sekrecijami in kakor počno njihove gazde, ki se pod MURGL
  SRBO RVACKO kaviarŽIDO JUGOKOMUNISTIČKIMI simboli
  zbirajo “u STOŠCAH nje” ter prisegajo
  pedru-pedofilu-klavcu JOSEPHU BROZU TITU,
  da njegove poti ne bodo skrenili, kot tu lahko vidite drugarice Janković itd.
  Tako odmeva “u STOŠCAH nje:

  “Za koga? Za Tita!”
  “Za Koga? Za Partiju!
  “Za koga? Za Jugoslaviju!”

  “Druže Tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
  “Druže Tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
  “Evviva communismo!”
  “Bandiera rossa la triumfera!”

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
  vas bo osvobodila.«

  • (

   ODJEBI bolnik

 • Get Smart

  Torej,

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  — poštenost,
  — pravičnost,
  — resnicoljubnost,
  — prijateljstvo do ljudi,
  — domoljubnost,
  — rodoljubnost,
  — svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili
  svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   plemenitiSRBO-UDBA-jelinčić UDBAŠI sa TITOM na vrtu nje …
   i tako dalje do tokija …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

   • jnarules

    bolnik odjebi

  • 10mile30

   poštenost, pravičnost resnicoljubje, prijateljstvo do ljudi, res same cvetke ki se jih drži stranka S(D)S

 • a1

  Škamlec ima ponos.

 • :-)

  stranka š…ptarjev

 • Maja

  Gospod Škamlec je prestopil takrat, ko je pač lahko….in kaj je zdaj narobe z njim? Delal je celo življenje v vojski in to pošteno. Koga zdaj on moti?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!