Analitik Iršič: “Koalicija Marjana Šarca nima več nobene legitimnosti, vlado je potrebno razpustiti”

Foto: STA

Najpomembnejša ugotovitev evrovolitev je, da koalicija Marjana Šarca nima več nobene legitimnosti in je zato treba vlado čimprej razpustiti in še enkrat preveriti podporo pri volivcih. S tremi klinično mrtvimi strankami in eno nadkoalicijsko skrajno levičarsko je disfunkcionalnost takšne koalicije prevelika, da bi še naprej normalno funkcionirala,” je za Demokracijo povedal politični analitik Mitja Iršič.

To, da smo bili praktično edini v EU v relativni informacijski temi vse do 23. ure zvečer, ker se največji komercialni in nacionalni televiziji ni dalo delati vzporednih volitev, je svojevrsten prikaz, kaj volitve v Evropski parlament pomenijo za slovenske večinske medije – postransko burlesko, kjer so bolj kot rezultat pomembna medstrankarska lokalno-politična preigravanja, predvsem koalicijskih strank na levi, z namenom, da se te utrdijo na oblasti,” meni politični analitik in kolumnist Nova24TV Mitja Iršič.

Volivci so po mnenju Iršiča to tudi začutili, zato jih je doma ostalo občutno več kot drugod po EU. Seveda so k temu pripomogli tudi mediji z banalnimi temami, ki so se delile na tiste, ki ne zanimajo nikogar, in tiste, pri katerih evropski poslanci nimajo nobenih pristojnosti. Tako smo po njegovem spremljali 2 meseca reklam za koalicijo 5+1 z občasnimi evropskimi temami. Velika vprašanja (trgovinska vojna, kitajsko industrijsko vohunstvo, vpletenost NVO-jev v organizirano trgovino z ljudmi, odnos EU do vedno bolj protekcionističnih ZDA) so ostala na stranskem tiru. In morda je tudi  zato doma ostala več kot polovica Slovenije.

Kaj pa pravijo rezultati?
Podobna zgodba kot na volitvah v državni zbor. Premočna zmaga SDS, tokrat v navezi z SLS, ki sta imeli tudi najbolj profesionalno in usmerjeno kampanjo. En sedež za NSi, drugače pa na desnici zeva nekakšna praznina, ki jo leve stranke izkoristijo z razvejanostjo različnih manifestacij novih obrazov. Morda za odtenek grenak priokus, da se desnica ni mogla konsolidirati, ker bi združena ob tako podpovprečnih kandidatih, kot jih je tokrat ponudila leva opcija, imela po sinergiji kar nekaj možnosti za rekorden izplen evroposlancev.

Evrovolitve so nam po mnenju analitika tudi konkludentno povedale, da so SMC, SAB in DeSUS politična trupla, s tem pa tudi koalicija. Ta koalicija temelji na fantazmi Marjana Šarca in jugonostalgični, ultrakolektivistični volilni bazi SD. Sladko presenečenje je nadkoalicijska Levica, ki je nepričakovano izvisela – očitno so bili abotni nastopi Violete Tomić vendarle preveč tudi za vsega hudega vajene slovenske volivce.

Kljub temu pa v Bruselj pošiljamo komično nekompetentno Ireno Jovevo in skrajnega levičarja Milana Brlgeza s sliko latinsko-ameriškega serijskega morilca na majici. Kakšno sliko Slovenije bosta tam predstavljala, si lahko le mislimo. Močno se mi zdi, da bodo evropski poslanci videli, da se v Sloveniji politično dogajajo čudne stvari, ko bosta začela petletni mandat, saj so isto ugotovili že po enem nastopu Alenke Bratušek. Prva bo osupnila s šarčevsko praznostjo, drugi s corbynovsko radikalnostjo, ki je niti socialisti v EU niso vajeni,” ocenjuje Iršič.

Milan Brglez v majici z obrazom množičnega morilca, rasista in homofoba Che Guevare. (Vir: Twitter)

Najpomembnejša ugotovitev evrovolitev je, da koalicija Marjana Šarca nima več nobene legitimnosti in je zato treba vlado čimprej razpustiti in še enkrat preveriti podporo pri volivcih. S tremi klinično mrtvimi strankami in eno nadkoalicijsko skrajno levičarsko je disfunkcionalnost takšne koalicije prevelika, da bi še naprej normalno funkcionirala,” je za Demokracijo še povedal Iršič.

Demokracija

 • mona lisa

  Vsak dan ko ta vlada “vlada” je izgubljen dan za Slovenijo. Sem pa razočarana ker bo Fajonka spet v Bruslju in delala škodo Sloveniji.

  • rubec

   Še večjo bi delala, če bi tukaj ostala. Jaz to tako gledam, da mi je lažje.

   • pajot

    će bi ostala tukaj,bi jo mogoče še kakšen belokrajnski migrant posilil. No,ja,ni panike. Jo bo pa v Bruslju.

   • SIMON ROZIC

    In prav imaš; njena vsiljiva, lažniva, naporna retorika in mešanje
    vsemogočega dreka , bi doma zelo škodovalo, v EU parlamentu
    pa je itak ni zaznati, razen ko si nadene krvavordeča komunistična
    oblačila…No, pogoltni Brglez je prišel s svojo “karizmo” Qazimoda
    sedet na EU račun, vse ostalo je blef za velik, nezaslužen denar !

   • Andrej

    Morda res , vendar je delovanje uničevalcev moralnih kvalitet , ki naj
    bi državi omogočile vsestranski razvoj neizmerno in praktično
    neuničljivo iz razloga , da ljudje stiskajo zobe in r…i in si pačpo svoje
    krojijo usodo ! Bog jim pomagaj !

  • Slovenec

   Spet bo podpirala migrante, samo ne na svojem domu.

  • Patricija Mihelic

   Ta vlada je najboljša. Ne pa kot tajkunska janševa vlada….

   • pajot

    Jezus,Marija,kakšne pa klatiš? Je to zaradi pomanjkanja seksualnih odnosov v družini ali zaradi preveč seksualnih odnosov s komerkoli?

   • mona lisa

    A si iz kake umobolnice. Kot pacient da ne bo pomote.

  • Patricija Mihelic

   SDS zmagala zato ker je bila skupaj z SLS.

   • pajot

    Patricija? Iz katere pravljice pravzaprav prihajaš?

    • SIMON ROZIC

     Iz pravljice o medvedku Puju iz Murgelj, a ne?

   • mona lisa

    Daj no….

   • Waltter

    Realno bi SLS z Bogovicem popusila, SDS bi se vedno dobila 3 mandate, pac bi bila Patricija Solin notri namesto Bogovica.. Me pa zanima kako to da je Zver prisel nazaj v EU parlament, sem bil skoraj 100% da ga bo odneslo.

    • hle

     Bogovič se je res prešlepal prek SDS vendar bi se po trenutnih ocenah tudi tako kot prejšnjič z NSI ocenjuje se da je bil doprinos SLS nekje dobrih pet odstotkov kar pa pomeni da bi SDS ravno tako ne dobila tretjega glasu do tega bi prišla v primeru da bi SLS solirala

   • Andrej

    Samo ti še manjkaš “PATRICIA”, SDS bi v vsakem slučaju zmagala-
    jasno ?

  • Slovenka

   In sramoto. Joveva pa bo sploh povzdignila čast Slovenije.

   • lili pili

    Irena je lepotica, tvoja pa pr……

    • Slovenka

     ?????????????????

  • zokispoki

   Vaski posebnez je velik gobcac. Takoj je pripravljen za napad na SDS in Janso, ceprav je pezde do danes izgubil vse volitve. Tudi te. Kot predsednik vlade, bi moral pravzaprav suvereno zmagati, tako kot sta SDS in SLS, potem bi se pa lahko hvalil. Vse drugo je jasni poraz !
   Drzavljani bi imeli pravico za malo vec modrosti in kompetence, predvsem pa spodobnega vedenja s strani PM. Tako pa lahko poslusamo samo njegovo gostilnisko,kmetavzarsko retoriko, zavajanje, pokanje zijal, kaj prevec pametnega pa do sedaj se ni bilo za slisati…

   • lili pili

    Vsi jebejo jajota in vedno ga prelisicijo, jajo ima samo se dva v eu nic vec tri, enga zgubo..

  • Janez Pavel Kanc

   Zelo preprosto, mona liza, Slovenija je globoko v blatu.
   Potopili so jo politiki v navezi z banksterji vseh barv.
   Kaj je pa naredila SDS, ki je imela mandat?!

   • rrrrr

    V enem truplu kar trije bedaki.
    Kanc vas gleda!

    • if

     … lahko tudi “En curk vas gleda”, ali Janez Pavel Kanc slabo razume politično stanje RS.

     • Andrej

      IF , JPK pač nič ne razume , ko mu bo šinila v glavo kakšna modra misel , bo že pozno , če ne celo prepozno , takrat
      bo gospa fajonova samo še grenak spomin med
      mnogimi in se složno s somišljeniki hladila v “mesečini”!

     • Andrej

      Kako zvita je “G”tov. fajonova nam kaže slika zgoraj , kjer je v tej druščini edina odeta v nedolžno bela oblačila – za vsak
      slučaj , nikoli ne veš ?!!! Česar pa ostala druščina odeta v rdeče drese ne dojame , quod licet iovi non licet bovi !

   • SIMON ROZIC

    SDS nas je peljala na pravo pot, pa so
    komunjari poskočili na lojtrni voz in ne na Nemško-
    Francoskega…. in še zda se vozimo na tem razmiganem
    kolovratu v neznano!

  • lili pili

   Izgubljen si ti in tvoji mi gremo, gremo s pusko na rami v napada za svobodo za….

  • Andrej

   “mona lisa” niste edina , sedanja vlada in vse ostale levičarske vlade so blišč
   in beda Slovenije in njenih rdečih baronov , ki se še vedno trdno oklepajo komunističnega načina zatiranja razvoja z vsemi štirimi ! Čudim se , da ljudje
   ne spregledajo in se prepuščajo toku dejanj levice in že skoraj trideset let
   tišče glave v pesek in ploskajo razpadanju moralnih kvalitet , kar jih je sploh
   še ostalo ! Čas bo prinesel svoje !

 • Anton

  “Najpomembnejša ugotovitev evrovolitev je, da koalicija Marjana Šarca nima več nobene legitimnosti in je zato treba vlado čimprej razpustiti in še enkrat preveriti podporo pri volivcih. S tremi klinično mrtvimi strankami in eno nadkoalicijsko skrajno levičarsko je disfunkcionalnost takšne koalicije prevelika, da bi še naprej normalno funkcionirala,” je za Demokracijo povedal politični analitik Mitja Iršič.

  Mitja genialno!, samo na žalost slovenski povprečni volilec tako ne percipira dogajanje na domačem političnem parketu in temu primerno ne participira k usodi naše Domovine, kar se navsezadnje kaže v sramotno nizki udeležbi na volitvah tako na sedanjih evropskih kot tudi na državnozborskih, SRAMOTA!

  sarkazem press

 • Viktorh

  Šarčeva kandidata je “izvolila” POP tv, Karlova, Mirova in Lenkina lista pa so bile v posmeh Slovencem..

 • piko8

  Kašno sramoto bo čegevara (brglez) delav v Bruslju se bo merila v miljonih odtujenih € !!

 • rubec

  Bolj kot šarec me zanima ali so na oddaji Zvezde plešejo vsi nastopajoči samo navadni pedri in frigide, ali je med njimi tudi kakšen transtravestitski transvestit?

  • Matija Mataja

   Čudno, da te to sploh zanima. Normalni se ne zanimamo za nobene zvezde, ki plešejo.
   Majmun bi bla žalitev…za majmune.

   • rubec

    Ti pa normalen. Za tiste v begunjah bi to bila žalitev.

  • pajot

   O zvezdah,ki plešejo je pisal v svojih pesmih že Gregor Strniša. O teh,ki plešejo zdaj,nimam pojma. Ne gledam tisto kar gledajo pobebavljeni slovenceljni. Mi je pod častjo. Če zastopiš.

 • učko

  Jah, Šaro bo šaral (scal) po nas do konca mandata. Hvala ti JaJo, ke si tolk sposoben !

  • Matija Mataja

   Haha

  • xtc

   Šarec postaja-History,kot Cerar.

 • xtc

  Saj legitimitete ni nikoli imela,je pa jasno ,da bo LMŠ kmalu delila usodo SMC,Desus,Sab, in Levice
  Seveda pa je jasno,da so kampanije take kot so saj večina SLO politikov mentalno sploh ni zmožna gledati slike globalno razen redkih.
  Definitivno pa se v Evropi spremembe obetajo tudi glede krize,ki nezadržno prihaja in bo zrušila vlado Šarca.
  Rezultat LMŠ ni posledica sposobnosti pač pa političnega ovčjetropa in podkupovanja volilcev z potezami,katere jih bodo v prihodnosti hudo udarile po žepu-a večina tega ni zmožna razumet.

  • lokec

   Izredno dobra analiza.

 • šmentanamuha

  Če bi bil Šarec v vlogi Pahorja, bi nas njegove izjave še lahko zabavale, tako pa nas morajo skrbeti. Tip je na nivoju otroka v peskovniku, ki se zlovoljno smeje, ker je s spletko uspešno podrl tisto, kar je naredil njegov konkurent. Je kot majhen maščevalen otrok. Tega se moramo bati.

  • baubau

   je pač klovn

  • Patricija Mihelic

   Janša je na nivoju otroka in takega voditelja države hočete!!!!!!! Zapravil je pol slovenije. V njegovem času vladanja je največ podjetij slo v stečaj….

   • Slovenec

    Večinoma so od l.1991 na oblasti
    levaki. Torej kdo je zapravil in uničil Slovenijo?

   • pajot

    Bravo,ti si analitik u pičku maternu…Pa kdo je tebe rodil,sramota za ves človeški rod. Patricija,patricija,dej,najprej se našminkaj,da boš prebavljiva za vsaj tri potrebne tipe. he,he,he…

    • 10mile30

     s katerega drevesa si pa ti splezal?

   • FRANC3

    NEKDO, KI JE OBSEDEN Z JANŠO IN SDS, GA LAHKO ODREŠI SAMO SMRT.

 • Coeus

  Temule intelektualno omejenemu hisnemu analitiku SDSa… Irsicu pa matematika ne gre ravno od rok… skupaj s SLS ste uspeli prepricati komaj bornih 7,5% volilnega telesa… pa govorite o legitimnosti.

  Niti svojih standardnih 12% slaboumnih a zvestih podpornikov niste uspeli spraviti na volisca.

  Vi le ostanite v opoziciji… za kaj drugega ste tako ali tako totalno nesposobni in vecina volilnega telesa to dobro ve… zato pa ste tam kjer ste in zato vas vsak vaski komedijant premaga redno, vedno in povsod ;)

  • branči

   a sti farben blind, pa ne loćiš rumene od rdeče? aja v brailovi pisavi se to težje prikaže!

   • Coeus

    Raje ne reklamiraj svoje neumnosti s taksnimi replikami :D

    • branči

     res je rdeči intelekt bolj prisoten med volivci, ki nimajo kaj za povedati, razen tega: me poznaš, ali veš, kdo sem! partijska knjižica nima več tistega učinka, kot pred 20 leti! sprijazni se s tem, da ti vsak lahko pove, kam pašeš!

     • Coeus

      Pove lahko vsak kar mu pase… tudi reklamiras lahko svojo neumnost s tem kar poves… po svoji zelji… moj nasvet je bil zgolj dobronameren.

      Sicer desnicarji niste dovolj brihtni, da bi razumeli neumne replike… vi samo ploskate vsem, ki so z vami… ne glede na neumnosti, ki jih producirate v ta namen ;)

     • branči

      se strinjam! poveš, kar hočeš, samo tisto je na nivoju vica 24 ur, ki se mu smeješ 5 minut, potem pa pozabiš, da je sploh obstojal! ko boš svoj veleum usmeril – aja – kam drugam, kot pa v pljuvanje desnice, boš ugotovil, da si samo en drugorazreden komentator, plačan za blatenje!

     • Coeus

      Kar sem napisal v komentarju je dejstvo, ki jih ti ne razumes. Lahko pa me vedno, z nasprotnimi dejstvi, postavis na laz.

      A bo slo?

      Ampak ker tega ne mores pac pises neumnosti in se pocutis pametno, ker ti tvoji, ravno tako neumni sotrpini, ploskajo in te trepljajo po rami ;)

     • branči

      najlažje je vse označiti kot neumnost in pristranskost. težje je podati argumente, tle jih pa niti jaz nit vsa javnost tega portala nista videla!

     • Coeus

      Jaz sem jih podal… v mojem komentarju… tvojih protiargumentov pa se vedno ni. No ja… saj jih tudi nikoli ne bo.

      Vidim pa, da si danes dezuren SDSovski pisun, ker svoje neumnosti trosis pod vsakim komentarjem, ki ni za vas.

      Upam, da te vsaj dobro placajo za to, da propagiras svojo neumnost ;)

  • Steiermark

   Ja, vaški komedijant zabava vas in vse duševno prizadete, s katerimi ste na istem nivoju (0,00 ali poden od podna), kot je sam! Intelektualne kapacitete niso višje od njegovega “uspeha” na volitvah in povsod, važno pa je da zadovoljuje “duhovnim in duševnim potrebam” svojih revežev!

   • Coeus

    Vprasaj se raje o vasi dusevni prizadetosti, da vas en tak, scat pelje.

    In to v samo pol leta nekih manjsih naporov… medtem, ko se vi prodajate vsem in vsakemu, ki je pripravljen financirati vase slaboumne poizkuse prevzeme oblasti.

    Res ste podn od podna :D

    • macon

     Glumač je tam kjer je zaradi udbomafijske bande, ki krade milijarde in ga je nastavila, da ščiti njen kriminal. Poškodovano državo kažejo ravno bedaki na visokih izvršnih funkcijah, ki jih nastavijo zakulisni lutkarji.

     Poden si samo ti, abotni komunajzarski pokvarjenec.

     • Coeus

      Glumac je tam kjer je zaradi totalne nesposobnosti in politicne impotentnosti Janse, SDS in desnice nasplosno.

      Tvoji izgovori zopet kazejo zgolj na to, da je dobro, da je desnica tam kjer je ;)

     • macon

      To bi bilo seveda res, če ne bi bilo milijardne kraje iz bank brez sodnih posledic, montiranih procesov kot je bil Novičev, razpadanja zdravstvenega sistema zaradi kraje denarja pri nabavah itd.

      Verjamejo ti lahko tisti, ki so se zbudili po dolgolenemu zimskemu spanju in jim ni nič jasno. Kaj že dela glumač na čelu vlade razen, da izraža svoje in tvoje slaboumje? Nič.

     • Coeus

      “Kaj že dela glumač na čelu vlade razen, da izraža svoje in tvoje slaboumje?”

      Se enkrat, ker si res totalno intelektualno podhranjen… bom poizkusil z velikimi crkami, ce malih se nisi osvojil.

      IZRAZA… OZ. KAZE NA TOTALNO NESPOSOBNOST IN POLITICNO IMPOTENTNOST JANSE IN SDS… TER DESNICE NASPLOSNO.

      Bo slo sedaj? :D

     • macon

      Ti pa kamniški bebček sta ravno za skupaj, en bolj slaboumen in pokvarjen kot drug. Glumačevo sliko si daj na steno poleg Titove.

      Boli te kurac, če bo šlo vse dol, a ne? Važno je, da je tvoja rit na toplem, baraba.

     • Coeus

      A to je tam nekje, ko imas ti Janezovo? :D

      Ce bi me bolel k***, ce bo slo vse dol… bi pac podprl totalno nesposobno in bebavo opcijo… oz SDS, tako kot jo podpiras ti ;)

     • macon

      Zaenkrat še premorem nekaj vesti, ki mi ne dovoljuje zagovarjanje kriminala.

      Ti si to že davno suspendiral oziroma si odrezal ter posledično pišeš kot duševni invalid.

     • Coeus

      Zagovarjas enega najvecjih kriminalcev in izdajalcev v Slo… potem mi pa pises o vesti.

      Priceless :D

     • macon

      Ja, seveda, neznani kraj, neznan čas, neznana ponudba koristi za stranko na neznan komunikacijski način. Kriminalec za vrtec oziroma za duševno nedorasle komunajzarske motence tvoje sorte.

      Goni svoj kramp, ostalo je zate pretežko, budala.

     • Coeus

      Ta neznani kraj, cas, nacin,… je itak Jansev scenarij… in o tem tako ali tako nisem govoril… ampak tvoja pamet pac ne seze dalje od tega, kar so ti vbili v glavo :D

     • macon

      Lažnivec si pisal o Janši kriminalcu, to je bila obtožnica slavnega levičarskega montiranega procesa v stilu Nagodetovega procesa.

      To ste pač vi in vaše lopovsko nevladanje.

     • Coeus

      Daj se malo… mislim da zmores tudi kaj boljsega zbevskati :D

   • pajot

    Žal,tile duševno prizadeti ne berejo Nove

  • Fosa Stefan

   vedno in povsod je z komedijantom sarecom premagan tvoj zep pa tudi tvoj ugled na zalost tudi moj ugled normalnega slovenca

   • Coeus

    Tako kot je premagal moj in tvoj zep Jansa, za casa vladanja, ga niso premagale vse vlade pred njim in vse vlade za njim. Edino vse vlade pred in za njim skupaj so ga.

    Ce podpiras SDS in Janso ne mores govoriti niti o svojem ugledu niti o tem, da si normalen slovenec.

    Lahko govoris samo o tem, da nisi ravno inteligentna zavedena in prodana dusa, ki se kot Jansa in SDS, prodajate in udinjate vsem, ki vam prispevajo kak € v vasih pateticnih poizkusih prevzema oblasti ;)

    • macon

     Levi so kradli in desni so po laganju levih zato krivi.

     Si abotna baraba.

     • Coeus

      Kradli so tudi desni in se kradejo. Ampak res ne vem ali si tako neumen, da tega ne razumes ali samo noces videti?

     • macon

      Milijone in milijarde kradejo tisti z medijskim, tožilskim in sodnim pokritjem. Prvi ničesar ne zaznajo, drugi ne pišejo ovadb, skupaj s tretjimi pa jim procesi, če kar ne pobrišejo dokazov, zastarajo.

      Vi levi kradete.

     • Coeus

      Seveda… desni ste pa cisti ko suza. :D

     • macon

      5% toliko umazani kot tvoji levi, bednik.

     • Coeus

      Saj ja… intelekt ti ni ravno bil dan… pac delas s tistim, kar imas… ceprav ni skoraj nic… pac tipicen SDSovec… edino credni nagon imate dokaj razvit beeeee :D

 • Prle

  Sto vlad se lahko razpusti,toda Ivana Janez nikoli ne bo več premier. Tako,da brez veze vsakršen trud.

 • zaton

  Resno sprašujem. Kdo voli stranko Socialnih demokratov? Prosim za odgovor. Hvala.

  • Andrej

   Levica vodi stranke LMŠ, SD, ZAB, SMC, DeSus. Levico pa vodijo Murgle. Ampak, nobenmu povedat, to je najstrožja državna skrivnost.

   • Patricija Mihelic

    Glej janša pa vodi SDS SLS SNS NSI ok…… izdajatelji slovenije

  • Prle

   Stranko SD volijo vsi tisti,ki ne volijo sds.

   • Franc Šink

    In to si tudi ti.

  • pajot

   Kdo jo voli? Idioti,se ve. Stranko,ki je razjebala Jugoslavijo in ki zdaj razfukava Slovenijo,se pač ne voli.

   • 10mile30

    ne bom niti vprašal kdo voli sds, dom in podobno sranje, ker vidim primerke na noratv :-D

  • tonite falco

   Volijo stranko SD jugo nostalgiki, ki so po večini pribežniki iz drugih bivših republik bivše Jugoslavije oziroma čefurji ter kamarila F21 s Kučanom na čelu. Ter pritepenci iz muslimanskih držav, ki so jim dali volilno pravico preko stalnega prebivališča in državljanstva! Skratka čakajo nas težki časi zaradi naivnih volilcev, ki ostanejo doma namesto, da bi prišli volit. Potem pa glih tisti najbolj kritizirajo delo vlade in le teh poslancev, ki ne prihajajo na volitve. Razumi kdor more, narobe svet!

  • anzek

   Ali se voli SD, levico desus, LMS, …. je tako vseeno, ker je v ozadju isti človek. Samo narod tega ni sposoben dojeti, ker je butast!!

   Je pa zanimiv pogled na glasovanja po volilnih okrajih. Levica je dobila kar 17,6% glasov v LJ. Center. Kdo ima tam stanovanja, pa vemo: https://twitter.com/petrasovdat/status/1132868038208958464

  • Ava

   Večinoma koritniki.

 • branči

  jest s’m na majico dal chequara, ma precej več las, kot moja plešasta in prazna betica, je rekel milanslovencenategmojster!

  • Prle

   Si mislil Ivana Janeza,tudi on je včasih nosil takšno majico?

   • branči

    ne nabijaj rdeči debil! pokaži mi sliko, pa ti verjamem!

    • Prle

     Takrat je bil fotoaparat redkost,gre pa zgodba od ust do ust. Skratka narodovo izročilo.

     • branči

      od gobca do gobca je boljša resnica! rdeča gnojnica niste niste niti za pognojit, ker vse pocrka! to je edina resnica od ust do ust!

     • Prle

      Gobce imate vi ovce in vi,ki niste sposobni smostojnega razmišljanja.

     • branči

      blagor ubogim na partijski knižici, ki so jim že vnaprej povedali, da so višja rasa, bolj blond kot jugendfrau!

 • sveta preproščina

  Analitik Irščič? Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha!!!! sem ga zadnjič gledal in poslušal – temu ne bi dal koz v Maroku za čuvat. Predčasne volitve? Ha, ha, ha, ha, ha !!!!

  • Steiermark

   Potem ti je pa usojeno, da se še nadalje paseš po maroku ali kjerkoli drugje, brez pastirja!

   • Prle

    Ti imaš vsaj pastirja,ki te veselo nateguje.

    • xtc

     To z vami počne Milan vi napreje pa cucke po garažah.

     • Prle

      Vi pa otroke.

     • Steiermark

      Za otroke ste pooblaščeni prav vi, rdeča svinjskopastirska svojat, saj vas je pooblastil za to sam prašičar tito, veliki mojster, ne samo prostozidarske lože ampak tudi v pedofiliji, ko je “nateg….” vas, 9 letne pionirčke, medtem ko vam je na ušesa šepetal tisto, o ljubičice bijeli…….In to ste vi ponesli in prakticirali po vsej deželi, od šol – učiteljev dalje, kar pa bi danes radi podtikali duhovnikom! Če se lahko reče in poišče kakšnega pedofila med duhovniki (ki pravgotovo obstaja in takšne je potrebno eliminirati iz življenja…), potem bi bilo potrebno eliminirati vse vas, komunistične pedofilske učitelje, ki se skrivate za njihovim obtoževanjem, vaših svinjarij in duševne prizadetosti!

     • Prle

      Tito je bil velik ženskar,položil je vse kar mu ni ušlo. Sem pa vesel,da ima sledilca Ivana Janeza,ki je sicer pri ženskah malo manj uspešen,saj mu njegovo suho telo ne omogoča takšnih uspehov pri ženskah,kot jih je imel TiTO. Ga pa veseli Ivan Janez zelo dobro sledi pri dosmrtnem vodenju stranke. priznaj,da sta vsaj tukaj enaka,kajne?

     • branči

      in je naredu svoje podpornike! alah akbar!

     • Prle

      Jasno,tako kot Ivan Janez.

     • branči

      rdeč, kot kvargelj! si ga volil?

     • Prle

      rdeč, seveda Ivan janez je rdeč…

     • xtc

      Ne vem nisem videl da je rdeč,vi pa karnapreje mahate z rdečimi plenicami.

     • Steiermark

      Kako jih je pa “položil”, z udarcem v obraz, kot to počnejo musliji, ko posiljujejo….. Sicer pa, glede na dejstvo, da je kaseje imel “posušenega”, ne vem, v čem je bil tako “dober” posiljevalec , predvsem pa pederast in pedofil!

     • Prle

      Samo upaj,da po njegovi poti ne bo šel tvoj idol Ivan Janez. Oblast je huda stvar.

     • branči

      otroce s petrička so prvo nategnili, potem pa skrili sledove svoje perverzije! in ti rdeča golazen boš podtikal svoje grehe drugim!

     • Prle

      farji so domena desnice,tako,da kar umolkni.

     • branči

      ni važno, kdo in kaj je domena koga! za mene je pomembna vsebina, tvoja je pa približno tista na dnu vreče s smetmi!

     • xtc

      No to počnete po vrtcih pa še prikrivate.

    • branči

     pasjejebci ste veliko bolj uspešni kot ovčji pastirji!

     • Prle

      Verjamem,da vrhovnemu pastirju slabo stoji.

     • branči

      verjemi tisto, kar stoji tebi! v svojem kurniku si petelin, v živalske svetu pa potrošna roba!

     • xtc

      Vemo,da tud odebelil se je baje ga cukr j** ,ko mu Šarec peša.

   • xtc

    Saj veš ,da je izgubljen v vesolju Maroka.

  • pajot

   Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha….Iršič je zate mojster nad mojstri. Ti z možgani amebe mu ne sežeš do Prve dlake na kurzu.

  • pajot

   A ti veš,da si idiot?

 • antimur

  Zmešani kučanistični podrepnik Kršinar na Reporterju analizira volilne rezultate, kot da bi jih pisal sam zločinec Kučan. To tele Šarca imenuje celo za karizmatično osebo, to je višek shizofrenije.

  • Patricija Mihelic

   Isto je tu ta analitik Irsic ki je plačan od Janše.

  • freedomfighter

   Sarca vsi oznacujejo za karizmaticno osebo tudi politicni analitiki ki jih povabijo na novo 24 to vedno izpostavijo kot sploh njegovo edino pozitivno tocko

  • samotoje

   Verjetno je hotel napisati problematično, pa se mu je, Odlazkovemu uslužbencu, vse pomešalo.

 • baubau

  zakaj se desnica ne more konsolidirati pa mogoče lahko vprašate “žlahtno” nsi.

  • Nata

   No. . . . pa še koga !

  • Roman Benedik

   Zakaj se niste konsolidirali s Primcem?NSI je samostojna stranka ne pa pimpek od SDS kot je bila pod Bajukom

 • zaton

  Tovarišica Fajonova in tovariš Brglez v Evropskem parlamentu? A vi to resno? Čudno, da volilci niso v Bruselj poslali rdeče zvezde,

  • Slovenec

   Točno.

  • pajot

   saj so jo. Celo dve. Pa tud bandiero rosso.

 • Nata

  + + + + + + marsikaj drži in je dobro napisano.
  Se pa sprašujem , če bo tov. Brglez uvedel v EU Parlament novo modo ( rdeče majice ), ali pa se bo pogospodil ??

  Pa vendar ? Ni tako enostavno, kot vi vidite g. Iršič.
  Tole s portala Domovina je bolje napisano.
  https://www.domovina.je/evropske-volitve-rezultati/

 • Andrej

  V Sloveniji nima nihče več nobene legitimnosti. Vladajoči so nesposobni, opozicijski pa ne morejo zbrat dovolj glasov, torej so glede tega nesposobni.

  O tem pišite, Iršič, in kako ta problem rešiti.

  • Prle

   Odstaviti Ivana Janeza, pa problema ne bo več. Ajnfoh.

   • branči

    odstavi se sam!

   • Coeus

    Janso se lahko odstavi samo na tak nacin, kot se je Tita. ;)

    • macon

     Baraba, predsednika stranke enačiš z dosmrtnim diktatorjem, ki je samo po Sloveniji nafilal 600 morišč s čez 200.000 žrtvami. To so vaši velmožje, bolj mesarijo, bolj jih spoštujete.

     • Coeus

      Jansa je dosmrtni diktator… na sreco nima moci, kot jo je imel Tito… drugace bi se jame polnile se sedaj.

      Si pa res en pacient. Malo tako neumnih sem srecal v svojem zivljenju, kot si ti. Ampak kar ti Janezek proda bo ze drzalo, a ne? :D

     • macon

      Bebček spet razbiraš namere in bereš misli. Kako predvidljivo, medtem, ko se levim dogajajo samo napakice, če jih že dobijo z rokami v marmeladi in je to veliko manj kot zle namere, k i jih levi pripisujejo desnim.

      Si režimski zagovornik in podpornik kriminala ter notorični lažnivec, baraba.

     • Coeus

      “Si režimski zagovornik in podpornik kriminala ter notorični lažnivec, baraba.”

      Tule si se pa lepo opisal… samo osebe ti se delajo malo preglavic… bos moral tistim, ki ti pisejo replike, ki jih potem lepis, povedati za taksne napake, ki se ti dogajajo :D

     • alojz

      K polnjenju jam pozivate samo levičarji.

     • Coeus

      Aja, a res? No potem mi pa daj prilepi kak moj post, kjer sem pozival k polnjenju jam… a bo slo. Ce si me ze med levicarje dal :D

     • macon

      Zagovarjaš režimski kriminal, do pozivov k pobojem si pol koraka stran.

      Če bi sebe vrgel na deponijo, ne bi bilo nobene človeške škode, ker pokvarjencev ni škoda.

     • Coeus

      NE nakladaj amapak prilepi konkreten primer mojega pozivanja k polnjenju jam.

      Ne mores potem pa taksnimi neumni politicnimi parolami.

      Mislim, da si dovolj povedal o sebi ter svojem intelektualnem dometu. Ni cudno, da si SDSovec :D

     • macon

      Nisem noben SDS-ovec in nikoli brezpogojno ne zagovarjam desnice kot ti počneš za levico. Ne rabiš pozivati k pobojem, tvoji to počnejo in te ne moti. Hkrati drekaš neke bedarije o desnici.

      Zblojeni revčki se tukaj skrivate in pišete drugače kot govorite v realnosti. Dajte no še tako govorit kot tukaj pišete, da boste videli čudeže, ki se vam bodo dogajali. :)

     • Coeus

      Jaz vedno govorim tako kot tukaj pisem pa sem se vedno vsakega SDSovca raztrgal… tako kot tebe…

      Ampak vi verniki, kljub temu, da vam nekdo vsak neumni argument, ki ga imate, raztrga… se vedno mislite, da ste zmagali.

      K sreci je v druzbi osebkov s takno sistemsko anomalijo bolj malo… in v veliki vecini ste vsi pri SDS. Ima jih pa leva stran tudi nekaj ampak bistveno manj… Jansa je pac magnet za cloveske “smeti”

     • macon

      Nikogar nisi raztrgal, ko si zmeraj spizdil, ko nisi imel kaj odgovorit. To je najlažje, to zmore vsak nevrotični zafnanec in motenec tvoje sorte. Kdo le se sploh pogovarja s tabo, ko sliši, kako si prizadet.

      Tebi se sanja, da si koga raztrgal, so ti pa samo obrnili hrbet. Raztrgati pomeni, da utihnejo na tvoje argumente in ti dajo še prav, ker si jih prepričal z razlago.

      Ti samo neumno in predvidljivo zagovarjaš kriminal, nisi prav nič izviren, ker že dolgo prebiram isto levo spačeno pokvarjenost. Smiliš se mi.

     • Coeus

      Ti se nikoli nisi imel argumenta pa se vedno bevskas svoje politicne pravljicne parole.

      Saj zato pa si vernik… intelektualno konkretno omejen ampak zvest kot pes :D

     • macon

      Kaj si sploh nablodil, revček? Za misel je treba malo več kot je tvoj brezvezni umski izcedek.

     • Coeus

      Ko zmanjka se najbolj bebavih argumentov, ki jih premores, pa potem pokazes svoj pravi obraz in domet. Ce ne bi bil SDSovec, bi se mi morda celo smilil v vsej svoji neumni nemoci… ampak se mi ne :D

     • Luiggi

      Mogoce ti ne,kaj pa drugi levicarji?

     • Coeus

      Tukaj sta ze takoj dve napaki v “sklepanju” pri repliki @alojz malo visje.

      Kot prvo… dal me je med levicarje… amapak ok. kaj drugega bi bilo iluzorno pricakovati. Za veliko vecino SDSovcev se svet deli samo na nase in levicarje

      Kot drugo… da k polnjenju jam pozivajo samo levicarji… tudi desnih komentatorjev je bilo ze cel kup, ki so pozivali k temu… na taksen ali drugacen nacin.

      V bistvu s tem polnjenjem jam ipd SDSovci dosti vec operirajo kot “levicarji” o direktnih pozivih k temu pa ne bi vedel katera stran vodi ;)

   • Andrej

    A o možnosti, da bi koga iz Murgel prestavili v zapor pa ne razmišljaš?

    • Coeus

     Roko na srce… ce bi pravosodni sistem pri nas deloval bi si tisti iz Murgel delil celico z Janso :D

     • Andrej

      Na osnovi česa to ugotavljaš?

     • Coeus

      Na enaki osnovi kot ti, da bi bilo potrebno koga iz Murgel prestaviti v zapor ;)

     • Andrej

      Eden se je boril za tole državo, drugi je javno izjavil, da zanjo niti ni imel namena in je delal proti njeje. Eden je bil v zaporu, drugi je pa vodil to dogajanje. Kot vidiš, sta osnovi popolnoma različni. Tudi osnovi o najinem spominu sta popolnoma različni.

     • Coeus

      Daj ne mi s taksnimi pravljicami… ce nisi sposoben kriticnega razmisljanja bodi vsaj tiho. Kdo se je boril za tole drzavo? A Jansa? On se je boril za svoj zep podobno kot komunisti med 2 sv. vojno. Vsaj to se je naucil, ce ne drugega.

      Kucan je kljub vsemu, kar mu propadli poizkus notranje revolucije v Slo (Jansa and co.) zeli pripisati, v precejsnji meri zasluzen, da nismo imeli nekega velikega sranja z odcepitvijo.

      Ampak ce ti vseeno verjames, da se je Jansa boril za tole drzavo… pa naj bo po tvoje. On je vojno izkoristil, da je dal umoriti svojega domnevnega politicnega nasprotnika… pa se vedno ni v zaporu. Revolucija in prevzem oblasti se mu pac ni izsla in zato bo vecni predsednik mini KPS, kjer na hitro obracuna z vsemi, ki so proti njemu ;)

     • macon

      Brez kučanove razorožitve TO bi imeli še manj sranja z odcepitvijo, ker bi imeli bolje oborožene teritorialce.

      A Krambergerja je pospravil Janša? Ne samo, da je Kramberger kandidiral na predsedniških volitvah proti kučanu, trenirane morilce je imela samo udba in samo udbovska naveza je imela ljudi v medijih in sodstvu, ki so umor spremenili v anekdoto.

      Ti si ne samo neverjetno pokvarjen, temveč verjetno tudi duševno moten- shizofrenik kot večina tvoje leve bande.

     • Coeus

      V vsaki svoji bebavi repliki me uspes presenetiti, kako si lahko neumen.

      Si mi pa zabaven… vsaj nekaj koristnega, ce ze pametnega ne :D

     • macon

      Lahko bi bil vsaj koitus interruptus, če že ni bilo sreče z abortusom.

      Probaj tako govorit kot tukaj pišeš še med ljudmi. Še bolj se boš zabaval.

     • Coeus

      Saj vsi pa tudi ne moremo biti iz disfunkcionalnih druzin in zlorabljani celo zivljenje, kot si ti in tebi podobni podporniki SDSa. V nasprotnem primeru bi bil Jansa in SDS tam kjer si zasluzi… na pokopaliscu zgodovine.

      Tako pa ima volilno bazo in ne majhno. Saj zato se tudi tako mocno borite proti splavu, da bi bilo cim vec nezazeljenih in nesrecnih otrok, da bi lahko ohranjali svojo bazo

     • macon

      Briga me za splav, ženske naj počnejo kar hočejo. Levi čimveč splavite, da vas bo čim manj, itak ste samo v škodo in sramoto človeštvu.

     • Coeus

      Ampak proti tebi so se najbolj retardirani “levi” v ponos clovestvu…

      Malo, da bos dobil obcutek, kje se tvoja vrednost nahaja. Tocno in zgolj samo za tisti en obkrozen glas na volitvah, da ima lahko nesposobni Jansa lagodno zivljenje.

      Za kaj drugega si tako ali tako nekoristen, kot celotna SDS falanga… sami prikoritniki brez trzne vrednosti.

      Vas se v vojsko ne vzamejo, ker mislim, da je potrebno imeti min 83 pik IQ-ja tega pa premorete samo v vecjih skupinah :D

     • Andrej

      Jaz sem TOTAL brezupen primer, a se trudim. Daj, samo še to mi razloži, katerega domnevnega političnega nasprotnika je dal Janša umoriti.

     • Coeus

      Tonija Mrlaka… takrat ko je dal sestreliti helikopter, ki je vozil kruh… in to nad Rozno v Lj.

      Obstaja tudi Janseva nova lazniva verzija zakaj je to storil… se pa lepo vidi kaksen laznivec je v primerjavi posnetkov iz tistega casa in zadnjih… par let nazaj.

     • Andrej

      Aja, sem mislil, da cikaš na Krambergerjevega Iveka.

   • macon

    In bodo Zemljarič, Janković in 40 levih razbojnikov takoj nehali krasti s častno pionirsko, kenede?

    Najprej je bila leva kraja in je še danes, ko ni bilo nikjer nobenega Janše. Oziroma vsi naj vam utihnejo, da boste vse uničili kot ste navajeni, banda.

   • tohuvabohu

    Tebe je matora prehitro odstavila, pa se ti še vedno pozna.

    • Prle

     Tebe pa sploh še ni odstavila,kar se ti izredno pozna.

   • antimur

    Kučanu pa krono na njegovo izdajalsko rdečo bučo, to bi bila po tvojem rešitev, bedak.

  • pajot

   Reši se lahko samo na en način. “kako ste prišli na oblast?” “Z orožjem…” Tako boste tudi odšli….

   • antimur

    Ta tvoja izjava je bolj realistična kot si kučanistični levifašisti predstavljajo.

    • pajot

     ne morem pomagat. Dejstva govorijo v prid moji izjavi. Kdor pride z orožjem na oblast,bo tako tudi odšel.
     Tako je življenje.

     • Slovenka

      Kakor pridobljeno, tako izgubljeno.

 • piko8

  Taoalicija še nikoli ni imela legitimnosti, to je lopovska mnjšinska vlada nstavljena od Mafijskega Botra milama kurčana, ki mu Slovvenija nikoli ni bila imtimna opcija!!

 • Clemen J.

  vazn je samo to da so skrajni levičarji popušili na celi črti! Od slovenije pa vse do francije, italije, madžarske in se kje. Čestitke na uspešnih volitvah, če bo tak trend se bo kmalu tudi prepovedal islam in z njimi povezane teroristične in skrajno levičarske organizacije.

  • xtc

   Nebo tako enostavno vojno so že zakoličili to pa je bil tudi njih cilj.

 • Red mora biti

  Zjebali smo Jugoslavijo, zjebali bomo Slovenijo.

  • šmentanamuha

   Pomikamo se v tej smeri, ja.

 • Olga101

  Ta murglska marionetna vlada ne bo odstopila sama, treba jo bo odnesti iz parlamenta! Murglskega zlocinca, ki stoji za vso barabijo, pa zapreti do smrti, zaradi udbaških zločinov, veleizdaje Slovenije in rušenja ustavne ureditve Slovenije!

  • pajot

   Kaj si rekla? Zapret do smrti? Premalo. jaz bi mu rezal jermene iz hrbta,pa še kje drugje,takole približno šest mesecev. Pa ukinil bi mu kremšnite.

 • RATATA

  Eh, dve koalicijski stranki sta z (18+15 = 33%) osvojili polovico mandatov za parlament EU.
  Ostane še (4%cvirntrajbarska kobila + 4%korl + 4% cMirko + 4% revolucionarni mesečniki = 16%)!
  Kaj boš pol volil, če imajo še vedno zagotovljenih pol in z ludomilo še mnogo več!!!
  ZA PE ČA TE NO!!!

  • Andrej

   Realnost na kratko povedana.

 • Slovenec

  Ali nima Brglez dosje SDV? Fajonova pa spet v EU parlamentu. To ni normalno.

 • Matija Mataja

  Kako veste, da je bil Che Guevara homofob?
  To sem enkrat napisal sam na nekem forumu in od takrat na Novi, vedno to pripišete. Klasika za vas, da vi nabijate vse kar najdete na netu, brez da preverjate. Nova ali lahko napišete VIR kjer piše, da je bil CheGuevara homofob?
  In to še napišete, kot da vam je žal, da je bil….zraven množičnega morilca, kot slabost.
  Vi ste kot ena feministična glupača, ki se non stop laže in obrača besede kakor njej paše.

  • Matija Mataja

   Res ste zahojenci. Itak nimate pojma..nabijate v tri krasne.
   Totalno nekredibilni.

 • tohuvabohu

  V zvezi z evropskimi volitvami je povsem brez pomena govoriti o zmagovalcih in poražencih. Važen je edino rezultat na evropskem nivoju. Sploh si pa “zmago” vsakdo predstavlja drugače. Recimo, če kdo dobi več od tistega, kar je bilo napovedano, je to zanj zmaga. Ali če kdo dobi več kot na prejšnjih volitvah. Ali če kdo dobi več kot najhujši tekmec. Sve ti je to relativno, kot bi rekel Einsteinov srbski tast.

  • dež

   Predvsem pa vsi odkrivajo toplo vodo, ki je ni. Če glasove DOM prišteješ SDS, je rezultat identičen tistemu izpred 4 let (5:3 za desnico).
   Nekaterim nikoli ne bo jasno, da nova stranka na desni pomeni zgolj manj glasov za obstoječe, pri novih strankah na levici pa temu ni nujno tako. Vpliv je manjši, ker smo Slovenci politično orientirani 40:60 v levo, poleg tega pa še zelo dovzetni za socialistično govoričenje.

   • Ava

    Socialistično govoričenje, dobra! No ja, če se dela v JU (ne vem morda vi delate) ali bi kot povprečen Slovenec glasovali proti nekomu, ki bi jo zmanjšal? Ne. :) Pomoje bo razmerje vedno nekako tako, razen če komet udari v slo.

    • dež

     Politična orientiranost bo še nekaj časa (na žalost) nespremenjena, medtem ko je strankarsko razmerje lahko drugačno. Kadar poleg levih in desnih obstoji tudi kakšna sredinska stranka (liberalci, zeleni, obrtniki, …) z okoli 15% podporo. Takšna je bila nazadnje Virantova Državljanska lista in takrat je desnica sestavila vlado. Brez sredine pa to ni možno, pa lahko udari strela ali prileti komet.

 • Perkele

  Ne razumem v čem je fora, da bi pri SDS kar naprej hodili na volitve, če vsakič dobijo manj.

 • Matija Mataja

  In kdo bo vladal? Janez s 15%… vi pa ste izgubljeni

  • komar marko

   Mi je všeč, da ti povzroča bolečine. Upam,da še veliko let!

   • Matija Mataja

    Hahahaha..strašne…hahaha

  • macon

   Vladal bo mlad komisar s črno baretko in s črno beretto bo bliskovito sprejemal ukrepe v korist Jugoslovenije. Ti pa mu boš pridno fafal in lezel v rit, zate bo kot bog in novi Tito hkrati. Parole se boš drl, da boš ves penast in hkrati verjel, kako fino je to in kako napreden in zrel si.

   Ko bi se le zavedal, kako izgubljeni ste rdečezvezdaši s kilavo pametjo iz petdesetih 20. stoletja.

   • Matija Mataja

    A je fajn težko, ko si vsak dan, cel teden, non stop tok zagrenjen z nekom, ki ga iz srca sovražiš, a kljub temu vse dneve misliš nanj.
    Res mi je žal zate in za podobne tebi, da ste taki nedonošenčki v glavo in bogi. Hrati pa ste kolateralna škoda za Slovenijo.
    Mucka pa le menjaj za profilno sliko..

    • macon

     Boli me kurac za komuniste, če mi ne bi odmerjali davkov. Vi se nasprotno mečete na trepalnice zaradi cerkve, ki točno tega ne počne.

     Žal mi je zate, ker si tako zabit, da ne uvidiš bistvene razlike.

     • Matija Mataja

      Vidim jaz bolj kot si ti misliš.
      Pedrček mali

     • macon

      Pedrček mali je izdrkal na tvoji mami, zahojeni podidiot.

   • pajot

    Uh,dobro….

    • Matija Mataja

     …hahaha….uf a…jej…. Kakšna dobra erorična poezija kaj? Si je fant vzel cajt. In napisal koristne besede.
     Te je zrajcal? Uh njega je tud…ti je že dal lajk.
     Haha…keri pedrčki

 • pajot

  Brglez bo zamenjal majico v trenutku. Jebe se njemu che Guuevara. Njegov cilj je pokasirati ćimveč evrov.

  • Patricija Mihelic

   Isto kot za zvera in tomicevo. Sta bila zadnjih 5 let v parlamentu pa nista nic naredila za Slovenijo. Pač za SDS

   • pajot

    tebi,Patricija se sploh ne sanja,kaj sta naredila zver in tomčeva za slovenijo. Najprej se nauči brat. Evroposlanka Tomčeva ni isto kot tvoja raztegovalka nog Tomićeva.

    • Roman Benedik

     Kaj je naredil Zver????

    • 10mile30

     res! kaj je naredil?

 • Aries Leo

  Realnost ni ravno odlika tegale analitika…..morda je pa slab v matematiki?

 • totex39

  Tukaj na forumu že dolgo pišemo, da je vlado treba razpustiti pa nas noben ne posluša, da bi v to smer kaj okrenil.

  • palačinka

   ..mamka božja….pejd v parlament in jih ven zmeči…kaj gofljaš tukaj v prazno

 • Mavra

  Vse res! A leve scene ni mogoče podcenjevati. Pricurljalaje novica (Vasilij Krivec, Finance), da je v maju Levica pripravila predlog zakona o krepitvi stabilnosti bank, po katerem bi DUTB vse nepremičnine, ki jih
  ima v svojem portfelju, brezplačno prenesla na Stanovanjski sklad RS. Tukaj bi šlo seveda za do sedaj največjo nacionalizacijo premoženja v R Sloveniji. Mediji o tem v glavnem molčijo, kakšne razprave o tem nisem zasledil. Kako daleč je pravzaprav ta predlog? Ali je ta tematika koga zanima?

  • ehnaton

   Novica že kar nekaj časa ni več novost. Direktor stanovanjskega sklada, Črtomir Remec, ki se je do sedaj dobesedno zajebaval na svoji funkciji, na katero ga je pred štirimi leti imenovala Cerarjeva vlada in razen še nekaj novih afer ni naredil ničesar, je že pred časom predlagal Šarčevemu finančnemu ministru prenos nepremičnega premoženja iz DUTB na Stanovanjski sklad. Sedaj le še usklajujejo katero premoženje je primerno za prenos in na kakšen način ga bodo izvedli. Pri tem bodo očitno povozili tudi zakon o DUTB, katerega poglavitni namen je , da se v čim večji meri povrnejo sredstva davkoplačevalcev. In zdaj, namesto, da se izgublja čas in energija s prepucavanjem kateremu strankarskemu aparatčiku je uspelo do dobro plačane službe v Bruslju, od katere Slovenci nimamo nič, bi se morala vsaj največja opozicijska stranka z vso močjo lotiti tovrstnih rabot Šarec-Meščeve tolpe.

   • Mavra

    Hvala za izčrpen odgovor.

  • samotoje

   Zanima, zanima. Ko bo stvar prišla v parlament, bo tudi tam zelo zanimivo.

 • Drago

  ““Najpomembnejša ugotovitev evrovolitev je, da koalicija
  Marjana Šarca nima več nobene legitimnosti in je zato treba vlado
  čimprej razpustiti in še enkrat preveriti podporo pri volivcih.”

  Zakaj že? Ker je “politični anal itik” tako rekel?

 • Sonce

  “Najpomembnejša ugotovitev evrovolitev je, da koalicija
  Marjana Šarca nima več nobene legitimnosti in je zato treba vlado
  čimprej razpustiti in še enkrat preveriti podporo pri volivcih”

  Ker je 7, 4% Slovencev volilo desnico?

  Sure.

  • Den456

   Leftarde pa se teh 7,4% ne.

 • Roman Benedik

  Če se SDS ne bi povezala z SLS jih bi SD premagala,Polom desnice!Kljub 3 letnemu nabijanju o migrantih.

  • dež

   Matematika ti zagotovo ni bila najljubši predmet v OŠ. Sicer ne bi napisal takšne traparije.

 • Veselko

  V Iršičevi matematiki nekaj ne štima. SDS ima 26,44 % glasov, vladna koalicija 45,52 %. Če obema prištejemo še NSi in Levico, ima desna naveza 37,5 %, leva 51,86 %. Kako je vlada tukaj izgubila legitimnost?

  • dež

   Od vladnih strank sta EU poslance dobili samo dve, SD in LMŠ, ostali so pušnili na celi črti. Prenesi glasove SDS+SLS+NSI napram LMŠ+SD na lokalno raven, boš opazil veliko revščino na levi.

   • Veselko

    Matematika volilnega sistema za evropski parlament ne pomaga kaj dosti, če iste procente prestaviš v volilni sistem za državni zbor. Pa tudi če bi, bi bil rezultat vladni-nevladni pol-pol.

    • dež

     Seveda ni isto, tudi ni pričakovati novih volitev, ker nekatere stranke vedo, da jih po njih ne bo več (SMC, SAB, Desus, Levica ?). A primerjava pokaže, če bi bile samo te štiri stranke v DZ, bi imela desnica 32 levica pa 23 poslancev, ostalim na levici volivci ne zaupajo več. Ampak gre za “če”.
     Sicer pa so EU volitve predvsem velik posel za medije, oglaševalce, javnomnenjske voditelje in “strokovnjake” raznih sort. Pa za sproščanje ventilov na forumih, seveda. Če pa malo analiziraš ugotoviš, da je rezultat v bistvu enak kot pred štirimi leti. SDS je sicer izgubila 1 mandat (glasovi so šli v DOM, na kar je Janša opozarjal že pred volitvami), Levica je izgubila 1 mandat (pridobila ga je SD) zaradi Violete (Mesec bi bil zagotovo izvoljen) in LMŠ je zamenjala SMC.

 • Slovenka

  Vlada zanesljivo ne bo razpadla. SAB, DEsus, SMC in tudi Levica imajo sedaj zelo dobre razloge, da ostanejo v vladi, ker jih bo na prvih volitvah v DZ folk izpljunil. Do 2022 imajo še ravno dobra tri leta, da si še nekaj privarčujejo za hude čase, ker po 2022 teh strank, morda z izjemo Levice, ne bo več. Skratka, morali bodo pokorno ubogati Marjana in vneto varčevati. Potem bodo pa že videli, kam se bo treba prilepiti.

  • Common Sense

   Zal se strinjam s tvojo prognozo. Trenutne slabotne stranke se niti pod razno ne bodo samorazpustile. Edino kar lahko zrusi to vlado je Sarcev pretiran ego in samopasnost. Samo to, ne Jansa.

   • Slovenka

    Žal imaš prav. Zgube na EU volitvah se bodo pripravljene plaziti pred njim in mu čistiti čevlje, tudi za kakšno delo na njegovi domačiji bodo pripravljeni poprijeti, vse zato, da vlada ne razpade in da ne gre k vragu udobno vladno-poslansko življenje. Boš videl, volitve bodo šele 2022, razen če bo kdo nekaj mesecev prej taktično odstopil, tako kot je to storil drekač Cmero.

   • JANEZ GUS

    ali pa,da Kahli zdaj pokaže vrata,samo malo verjetno.

 • Amerikanc

  Pa dajte že Serpentinšku povedat, da je s “15% veliki zmagovalec”, tako kot je bil z dobrimi 12% veliki zmagovalec DZ volitev; da ne bo cel teden nabijal iste floskule. Serpentinška in njegove je ustoličila predvsem ljubljanska udbopartija s pomočjo vladnih in provaldnih medijev in PR služb. Čez 5 let bo popolnoma v istem prepadu, kot je vseznalac Mirko – na ENEM procentu !
  ,

 • Common Sense

  Problem je, ker ni nujno, da bi se lahko oblikovala bistveno drugacna vlada. Matematika se vedno ostaja ista. 45 sedezev v parlamentu je treba imeti. Kako?

 • Novakec1

  To vlado bo kmalu zamenjala šeriatska, zoki in porić v ozadju to rihtata že dolgo, domači izdajalci jima pa pomagajo. Ko hebe volitve.

 • Novakec1

  Bo kmalu šeriatska vlada, vse kaže v to smer.

  • Vojteh Dovč

   ma kaj trobentata spet.. jaz sem tudi za raspustitev vlade in kaj potem ?????
   saj SDS nima jajc za sestavit vlade kaj nismo to že videli?????.

 • freedomfighter

  Hahah krivi so mediji…ta je pa dobra…pa ne vem kaj v sds tako navijajo za nove volitve …oni so svoj max dosegli…nove volitve bi le olajsale satcu sestavo vlade..sedaj bi jo najbrz lahko sestavili sami s pomocjo sdja in levice…ljudje ste pa res glupi no nimam kaj reci

 • Vojteh Dovč

  ma kaj trobentata spet.. jaz sem tudi za raspustitev vlade in kaj potem ?????
  saj SDS nima jajc za sestavit vlade kaj nismo to že videli?????

 • Stric iz ozadja

  A N.Si je spet desna? Stirinajst dni nazaj so le oni sami sebe imeli za desno stranko.

  https://nova24tv.si/slovenija/politika/nsi-znova-pri-kucanu-in-s-chejevimi-gverilci/

 • Primorec 81

  Od kdaj je pa M.I. politični analitik?

 • Common Sense

  Razlog za padec sedanje vlade nikoli ne bo Janša. Janša je namreč razlog, da so sploh skupaj! Ta vlada bo torej razpadla kvečjemu iz razlogov, ki nimajo zveze z Janšo. Naj naštejem tri.

  1. Šarčev ego in napuh, posledično pa nekomu v koaliciji poči film. Najverjetnejši kandidat, da ji poči film: šivilja Bratuškova in SAB. Ona najteže prenaša egocentrične narcise. Ker je taka tudi sama. Enkrat je že morala požreti ponižanje. Vprašanje, če bo to hotela še velikokrat, samohranitev gor ali dol. Bila je predsednica vlade in sama zase misli, da je veliko bolj sposobna kot Serpentinšek. To je vgrajena tenzija v vlado.

  2. Cerar si uredi službo kje v Bruslju, jo podurha v tujino, stranko SMC prepusti propadu kot je Šoltes prepustil stranko Verjamem propadu. Tudi on je bil predsednik vlade in tudi on zase misli, d aje bil boljši kot Serpentinšek.

  3. Levica na neki točki zapne in precenjuje svoje sposobnosti izsiljevanja. Alternativno, Kordiš tako močno stopi na žulj Šarcu, da se slednjemu stemni pred očmi in jih od*ebe. Šarec na krilih “velike javnomenjske podpore” pokaže Levici sredinec, nakar Levica blokira vse nadaljnje poteze vlade, nakar Šarec od*ebe še vse prišepetovalce in “strice in tete iz ozadja” ter samovoljno razpiše predčasne volitve, misleč, da mu bo v novi sestavi lažje vladati.

  Točki 1 in 3 sta si podobni. A vse te točke so tudi malo verjetne.

  Najbolj verjetno je, da bo prevladal samoohranitveni nagon vseh soudeleženih. Dokler ne zmanjka denarja. Potem se sitacija do neke mere spremeni, a ne bistveno. V glavnem, we are fucked.

  • Stric iz ozadja

   4. Kucan.

   • Common Sense

    Misliš, Kučan škripne? ;)

    • Stric iz ozadja

     Ne, dobi novega zrebca.

     • Common Sense

      Nov obraz?;) Zakaj, če pa tale kar dobro funkcionira? Teh 12% Slovenceljnov, ki ga ima rado, je odličen jeziček na tehtnici -> na tak način so lahko leve vlade v večnost. Dokler ne zmanjka denarja.

     • Stric iz ozadja

      Zaenkrat se. Lahko se mu pa zgodi Miro.

  • samotoje

   Super komentar, vidiš skozi barabe in to je ta pravo. Takih se nam manjka.

 • Get Smart

  Kje začeti, ko imamo opraviti s kao dobrohotnim, a uporabnim idiotom tipa Iršić?
  ŠARCA je nastopila MURGL KOMI JUGA – izral in določil ga je MURGL JUGOKOMI CENTRALNI KOMITE. torej IMA JUGOKOMUNISTIČNO legitimnost, ker je nekaj in ne nič.
  Slediš, JUGOSLOVAN Iršić?
  Potem so po veljavnem pravu taistega ŠARCA potrdili (izvolili) DELEGATI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSALVIJE v Državnem zboru Slovenije,
  ki imajo seveda FEJK prešteto večino. In to je že druga legitimnost. Dva je še več kot ena in je torej že drugič zavržena »nobena legitimnost«.
  Slediš, JUGOSLOVAN Iršić?
  Pojmi imajo pomene.
  Da pa bi rečimo Iršić lahko organiziral VSTAJO in zrušil lutko ŠARCA in celotno NELEGITIMNO MURGL JUGOKOMUNISTIČNO kamarilo, je pa druga zgodba, ki je ne bomo videli, ker Iršić še ne ve, da živi v okupaciji in tudi ne ve, da ga MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA ropa.

  • Get Smart

   @nova!
   JUGOSLOVANU Iršiću lahko pogojno rečeno priznamo
   prizadevanja za recimo temu antikomunizen oz. pri njemu bo natančneje
   »antilevićizem«, karkoli naj to pomeni,
   toda JUGOSLOVAN Iršić je od analitika lahko le anal-, in tu zadeva konča!
   Drkanje
   o 23 uri, o občutkih volilcev, o konkludencah (ah, te šnelkursađije, ki
   BI RADE BILE FENSI s kao fensi TUJKAMI nje), o kao truplih »novih obrazov«

   ((((… zares-golubić ni truplo, LDS-kresnjena-sinička ni truplo, keki, šoltesi, bratuške… vse to je in bo živelo na tvojem hrbtu, slediš Iršić?
   tvoja JUGOSLAVIJA je truplo, toda POZOR, ni pa truplo KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSALVIJE (ki se je le preimenovala) tvoje JUGOSLOVANSTVO je truplo oz. še truplo ni, ker tudi obstajajo ni …)))),
   vse
   to so 1-razredne onanije, lahko tudi analizanje, ni pa in ne more pa to
   biti nekakšna analiza (če ste s tem menili NATANČEN PREGLED DEJSTEV), ki je vredna tega imena.

   • Get Smart

    ijoveva je članica LMŠ. V tem ni česarkoli komičnega. LMŠ je eden od »novih obbrazov« MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

    MURGL KOMI JUGA pošilja svojo IJOVEVO v Brusl, ne pošiljamo je »mi«, kot drka Iršić, ali pač?

    Torej po spovedi drkalčka Iršića, on (torej samoimenovani JUGOSLOVAN Iršić) pošilja svojo ijovevo v Brusl.
    .
    Je pa JUGOSLOVAN Iršić dober lakmusov papir nje, da lahko vidite, kako daleč smo do OSVOBODITVE izpod MURGL JUGOKOMUNISTIČNE okupacije,
    ker če ne veš, da si okupiran, se tudi osvoboditi ne moreš.

 • Get Smart

  MESSI ni španski, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo=POLITEJO” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA. Ali pa: “nogomet je kurba”, “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo. Ni prav, če poštenim kurbicam PODTIKATE NEPOŠTENOST: ti pošteno plačaš, one ti nudijo storitve. Za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERćINA in KURBETIN – Lm_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak – ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo VAŠO DRŽAVO/POLITEJO, kulturo … v zameno pa vam nudijo storitev »jebanja na suvo u zdrav mozak nje«. NISO »vsi isti« – so pa vsi MURGL JUGOKOMIJI »isti« oz. igrajo za isto državo/politejo – MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  • Get Smart

   ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v
   Sloveniji, je nastopljena pi-ar lutka, ki pred kamerami svira kurtzu,
   prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi
   SERBUSI=hlapci so:
   –MURGL-srbo-rvacko-šipći…JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –MUSLIć KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –pravoslavni KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –gezoslavski
   KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji … s starimi imeni:
   babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …=
   kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI.

   • Get Smart

    PREIMENOVANJA stranke KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA = znak “–––>” pomeni “jo preimenujejo v”:

    KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE –––> ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE –––> ZKS-SDP= Zveza KOMUNISTOV Slovenije–Stranka demokratične prenove –––> SDP= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE –––> spet SDP z dodanim “Slovenije= STRANKA DEMOKRATIČNE PRENOVE Slovenije –––> spet SDP, toda, pozor = SOCIALDEMOKRATSKA PRENOVA Slovenije –––> ZL= Združena Lista –––> ZLSD= Združena lista SOCIALNIH demokratov –––> SD= SOCIALNI DEMOKRATI
    Sledimo? Razumemo?
    SD = de iure in de facto (= formalno pravno z vsemi pravnimi efekti KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji = MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  Preimenovanja LDS-a = SKOJ-a v času KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE:
  med II. vojno SKOJ ustanovi USAOJ (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je SKOJ hkrati član USAOJ-a in deluje posebej (kot dandanes sekretar LDS-a GGOLUBIć kao ustanovi ZARES). Po vojni USAOJ preimenujejo v NOJ (NARODNA OMLADINA JUGOSLAVIJE), nato vse te “nove obraze” združijo spet v enega:
  SKOJ + USAOJ (NOJ)) = NOJ. Obstaja samo NOJ. NOJ preimenujejo v SSOJ =
  Savez SOCIJALISTIČKE omladine JUGOSLAVIJE,
  ki formalnopravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji. V Sloveniji nosi ime ZSMS (Zveza SOCIALISTIČNE mladine “SERBUSNE”).

  • Get Smart

   ZSMS na prvih v 2/3 sfejkanih in v 1/3 demokratičnih volitvah v
   Sloveniji leta 1990 nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS,
   na naslednjih volitvah, 1992, pa centralni komite to ZSMS (Zvezo SOCIALISTIČNE mladine Srbije v Sloveniji) preimenuje v:
   –»ZSMS–LIBERALNA STRANKA«, potem v
   –»LIBERALNO DEMOKRATSKA STRANKA=LDS«, potem v
   –»LIBERALNA DEMOKRACIJA SLOVENIJE=LDS«.
   Najveći
   »liberalac« je bil DRTY DERNOVŠAK=MURGL-JUGOKOMIsrbo-šipac, ki je bil,
   pozor, PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE
   JUGOSLAVIJE.

   • Get Smart

    LDS (in vsi njeni “novi obrazi”: SmS – Stranka mladih srbo-rvackih MURGL JUGOKOMIJEV, Zeleni, Socialno zeleni, združeni SmS-Zeleni, GGolubić ZARES (GGolubić je pred tem 10 let sekretar sekreta LDS in vsa leta MURGL JUGOKOMI t. i. »zgodbe o uspehu«, beri MURGL JUGOKOMI ROPANJA Slovenije pod oznako LDS nosi kahlo DRTY DRNOVŠEKU (1992–2004), PS – POZITIVNA Slovenija, ZaAB – Zavezništvo Alenke Bratušak, SAB – SOCIALISTI Alenke Bratušak, VERJAMEM Šoltesu (vnuku kaviaržidoKOMINTERNACIONALCA Kardalyja in sinćetu beograjskega kaviaržida Šoltesa), SMC – Stranka Mire Cerara ml., SMC – Stranka Modernega Centra, LMŠ – Lista Marjanke ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a = Savez KOMUNISTIČKE omladine JUGOSLAVIJE.
    Vseskozi ustvarjajo “nove obraze”, ki jih potem združujejo, razdružujejo …
    Prakso ustanavljanja “novih obrazov” SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj, združevanj v
    t. i. “Združeno levico” itd. lahko dnevno opazujete:
    LDS, ZARES, Zeleni, SSS, SMS, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, SAB, TRS, IDS, …
    Verjamem SHOLTESU, Dobri LDS>SMC DOBOVŠEK, DeSUS, ZDRUŽENA Levica>LEVICA … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ = vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Janšek Orbanšek

  Kdo pa je Janši branil sestavo vlade??? Če pač ni bil sposoben tega naredit je drugi, ki je to bil sposoben to naredil! Ne se zdaj jokat, imeli ste možnost, ki ste jo sami zapravili, nesposobni janševisti pač. Kaj češ.

  • Miro Jereb

   Ti si lep primer politične nepismenosti….

   • Janšek Orbanšek

    Zakaj že? Kaj ni so janševisti “zmagal”, imeli so prvi možnost sestavljat vlado in kaj so naredili v tistem času??? NIČ.

    Še NSi dobro ve, da v vlado z takšnimi ni dobro it.

    • Zgornji

     Očitno nisi dobro prevral od “tohuvabohu” :

     Butl. S kom pa naj jo sestavi? Nobena od strank Šarčeve koalicije ni vredna, da jo pes poščije.
     – SD: leglo sovraštva in antijanšizma
     – SMC: nesposobni moralisti
     – LMŠ: brezvezniki in nastopači
     – SAB: požrešneži in karieristi
     – DeSUS: a je to stranka?
     In ne pozabi: Šarec ni ničesar naredil. Vse so mu naredili botri-

  • tohuvabohu

   Butl. S kom pa naj jo sestavi? Nobena od strank Šarčeve koalicije ni vredna, da jo pes poščije.
   – SD: leglo sovraštva in antijanšizma
   – SMC: nesposobni moralisti
   – LMŠ: brezvezniki in nastopači
   – SAB: požrešneži in karieristi
   – DeSUS: a je to stranka?
   In ne pozabi: Šarec ni ničesar naredil. Vse so mu naredili botri.

   • Janšek Orbanšek

    To je pa samo njegov problem, kdo pa bi se ukvarjal s takšnimi norci.

    Drugače pa si vse prav napisal le namesto teh strank moraš pisat SDS in bi zadel 100%.

    • Zgornji

     Ampak, ti si čist zares : slep, ali pa zloben. No, ali pa oboje .

   • Zgornji

    TOOOOOOOČNO TOOOOOOO !!! ! !!!

 • Get Smart

  Bo šlo?

  • Get Smart

   Boste otročički odprli učke?

   • Get Smart

    LDS (in vsi njeni “novi obrazi”: SmS – Stranka mladih srbo-rvackih MURGL JUGOKOMIJEV, Zeleni, Socialno zeleni, združeni SmS-Zeleni, GGolubić ZARES (GGolubić je pred tem 10 let sekretar sekreta LDS in vsa leta MURGL JUGOKOMI t. i. »zgodbe o uspehu«, beri MURGL JUGOKOMI ROPANJA Slovenije pod oznako LDS nosi kahlo DRTY DRNOVŠEKU (1992–2004), PS – POZITIVNA Slovenija, ZaAB – Zavezništvo Alenke Bratušak, SAB – SOCIALISTI Alenke Bratušak, VERJAMEM Šoltesu (vnuku kaviaržidoKOMINTERNACIONALCA Kardalyja in sinćetu beograjskega kaviaržida Šoltesa), SMC – Stranka Mire Cerara ml., SMC – Stranka Modernega Centra, LMŠ – Lista Marjanke ŠARAC …) je formalnopravna naslednica SKOJ-a = Savez KOMUNISTIČKE omladine JUGOSLAVIJE.

   • Zgornji

    Mislim da ni še čas za Prebuditev … Žaaal.

 • Janez Pavel Kanc

  Tale Iršič ga biksa.
  Joveva je bila druga po številu glasov.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Pove vse o inteligenci njenih volivcev

 • sem dokaj

  Ničesar pametnega niso pokazali, čas pa je vsem odmerjen, le sam nima te omejitve, je sam svoj gospodar neskončne potrpežljivosti v svoji lahkotnosti in večni neminljivosti.

 • Janez Kepic-Kern

  Se strinjam !
  Ampak – OBLAST IN DENAR – sta “SLADKA” !
  Pa
  žal – NE BODO PROSTOVOLJNO – SAMI ODŠLI !
  Detronizirati, “defenestriraati ” – jih bo treba. Nedvomno. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Silos

   No polovična prerokba o izvolitvi ex sex poslank

 • totex39

  Tako kot v Franciji tudi pri nas bi morali stranki SDS SLS zahtevati predčasne volitve, če jim je kaj do tega.

 • Ros

  Slovenci, dajmo se no spravit med sabo. In nehati s temi čudnimi boji za oblast. V Sloveniji se živi tako dobro, da bi se lahko še bolje. Za vse.
  Ta trenutni konflikt nas lahko drago stane. Prosim vas, da vsaj malo date na stran stare zamere in začnete pisati skupno prihodnost. Ki bo lepša in varnejša. Predvsem pa bolj “čarobna” in urejena.
  Slovenci imamo ogromno dobrih in nadarjenih državljanov. Zakaj jim ne bi dovolili, da nas pomagajo voditi in nam pišejo skupno prihodnost.

  • tohuvabohu

   Ne razumem, zakaj imaš zaprt profil, ko tako lepo poveš.

  • samotoje

   Kaj pa je “trenutni konflikt”???

  • AlternativaZaSlovenijo

   Zakaj jim nebi dovolili? Ker v Sloveniji vlada negativna selekcija. Kdo jo izvjaja? Povprečneži in povzpetniki. Zakaj? Hja,zato ker ob nadarjenih nimajo kaj za počet, so out! In kdo jim to omogoča?
   POLITIKA!!! oziroma tranzicija. Stari sistem in stare “vrednote” nismo nikoli odvrgli in v tem je problem.

 • Janez Kepic-Kern

  TOLE Z NEVELJAVNIMI GLASOVNICAMI – JE – ČUDNO “?
  SEM ŽE PREJ OPOZARJAL
  na to.
  BAJE JE BILO KAR 10.000 GLASOVNIC – NEVELJAVNIH !
  Saj sem
  že prej pisal, da bo tako !

  HA, HA – TAKO BO !
  VELIKO GLASOVNIC BO NEVELJAVNIH, Se zdi.

  ŠALA

  KOZJEREJEC IZ OKOLIŠA HALOZE, PTUJ
  JE
  NAPISAL NA GLASOVNICO?
  “EU
  POSLANKA IZ SLOVENIJE
  NAJ BO
  MOJA – KOZA – JULIKA !

  VSI RAZEN NJE – SO BREZ VEZE” L.R. JANEZ. K. KERN KOMENDA
  P.S.

  MIHA K. iz LEVICE
  PA BO MORDA NAPISAL: “SM PROTI VAJOLETI, NI ZA V EU”
  KONEC ŠALE

  • Janez Kepic-Kern

   OKREPIMO BAZO
   POZITIVNIH SLOVENSKIH STRANK – SDS IN SLS (NSI – NE)
   Z
   VELIKO PODPORNIMI DRUŠTVI – PO VSEJ SLOVENIJI !

   VABILO !
   vsi beroči vidite sta portal in mesečna revija “SLOVENIANA” polna živih, pomembnih kulturno-zgodovinskih in aktualnih prispevkov. Če se čutite zmožne napisati kaj podobnega tudi vi, iz svojih spominov, znanja, itd. se nam kar brez zadrege oglasite.

   VSI ZAINTERESIRANI, KI IMATE RES RADI NAŠO SLOVENIJO, KI IMATE RADI SLOVENSKE PREDNIKE, NAŠ JEZIK in KULTURO, itd, vabimo kot AKTIVNE ČLANE ali PODPORNIKE k SODELOVANJU z nami pri “SLOVENIANI”, ki te tedne uradno registriramo, ustanavljamo dve SLOVENSKI, POZITIVNI, KOREKTNI DOMAČNOSTNI DRUŠTVI:

   VSESLOVENSKO DOMOZNANSKO IN DOMAČNOSTNO KULTURNO-IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
   DRUŠTVO »DVOJINA-SLOVENIANA« ZA KOREKTNO DRUŽABNOST POLNOLETNIH DRŽAVLJANOV R. SLOVENIJE
   Lahko nas kontaktirate na: [email protected]

   Več info na naših straneh.

   L. R. Janez Kepic-Kern, odg. ur. in lastnik edicij SLOVENIANA

 • branči

  masovne demonstracije po odstopu pravosodne ministrice! in proti čemu bomo protestirali mi v sloveniji? naj nam še malo povečajo davke, ker edino to je sreča za življenje v socializmu!

 • črnaovca

  Janša je dobil Podobnikova krila. Tudi če bi to bile volitve v naš Parlament je vprašnaje če ne bi vlado sestavljal zopet Šarec tokrta morda celo Židan. Glas za SDS ni veliko vredn

  • AlternativaZaSlovenijo

   jp

 • Imperial Commando

  Saj že od štarta ni legitimna, saj niso bili zmagovalci, dva od njihovih predstavnikov pa sploh nista bila izvoljena v parlament. Cirkus.

 • Coeus

  A o tem zakaj vas je Turk zapustil pa ne bo nobenega clanka? Ali se bojite, da bo kaj neprijetnega povedal, ce boste udarili po njem?

  To ni v vasem… diskreditiral – eliminiraj slogu :D

  • tohuvabohu

   Ne serji, butl.

   • Coeus

    Ti res ne mores, da ne bi svoje neumnosti oglaseval pod vsakim komentarjem, a ne dedi? :D

    • tohuvabohu

     Pakvaše. Ne da se mi odgovarjati na vsako tvoje kozlanje. Saj bralci vidijo, kakšen butast sralec si.

     • Coeus

      To pa res… tisti, ki so vsaj na pol inteligentni res vidijo in vedo, kdo od naju kam spada. Tisti, ki pac ne, so pa itak s tabo v SDSu :D

     • tohuvabohu

      Nehaj s tem šovinizmom, du špicenidiot. Kot da ste indijančki požrli vso modrost tega sveta.

     • Coeus

      Se po letih nakladanja uporabljas iste izraze, ki jih ne razumes in jih nikoli ne bos. Jah hudic je, ce ti v nemoci in obupu ne ostane nic drugega, kot ista in znucana lajna, a ne :D

     • tohuvabohu

      Hajde, umiri se, šovinist. Ogaben, oduren, ostuden in odvraten rdeči šovinist.

     • Coeus

      Te pece dedi, a ne… no daj pokazi kako primitiven si lahko… verjamem, da se nisi dal vse od sebe :D

     • tohuvabohu

      Ja, peče me, ko vidim, kakšne zahojene kretene premore slovenski narod.

     • Coeus

      Se posebej, ko se pogledas v ogledalo, a ne :D

 • Matija Mataja

  včeraj je samo za sds glasovalo cca 17-18% …… pada pada……. krasn.
  to pa bo svežga zraka, ne le za Slovenijo, tudi za stranko samo, ko se bo resetirala.

  • macon

   Vas bo resetirala ekonomska realnost ob naslednji krizi, ki je za vogalom. Noben SDS vam ne bo pisal novega ZUJF-a, da se boste posrali nanj in ga malo pozneje uporabili kot svojega. Kar pozabite. Najprej revščina, potem racionalnost, ker drugače izgleda ne gre.

   Država je prišla prelahko in prehitro, tukajšnje prebivalstvo ni družbeno zrelo in je preveč kmetavzarsko za lastno državo. Lepo si zapomni ta čas, obdobje okoli 5 let, ko si živel relativno dobro. To bo najboljše obdobje večine tukajšnjih ljudi.

   • Matija Mataja

    Kere “vas”?

   • Matija Mataja

    Ne nabiji piščanček, ker ne veš s kom govoriš. Nehaj že tlačit ljudi v eno skupino, zato ker sam ne moreš odmaknit fokusa od njih.

    • macon

     Ko si dopisujem s tabo, si dopisujem z enim teletom, ker tako pač pišeš. Vi levičarji ali komunajzarji, kakor ti je ljubše.

     • Matija Mataja

      A se ti ne zdi mogoče, da se ti je kritično poslabšal…dej zgin iz svoje sobe pa mamico prašaj, če se ji zdiš čuden.povej da si dopisuješ z govedom…mogoče si le tabletko pozabil vzet, pa te spomne..

  • JANEZ GUS

   Pa kaj stalno jodlaš pepe,tvoji še v parlament niso prišli.Pojdi malo pojest ali te krmijo pri računalniku.Že cel dan S-E-R-J-E-Š.

   • Matija Mataja

    Ne skrbi…
    A boli kaj?
    Sam ena pripomba…mogoče bi lahko dal v besedi serješ namesto r zvezdico…

    • Zgornji

     A kakaš ?

  • branči

   budala, svež zrak je samo na podeželju, kjer so ljudje SDS. onesnažena lj se utaplja v rdeći greznici, ko ji odpovedo šrge, bo lahe prosila, da jo še enkrat okupirajo in rešijo čefurskega gnoja!

   • Matija Mataja

    Ravnokar se boš sam utopil v rdeči greznici.čist mal še manjka.

   • Zgornji

    No, saj bo Ljubljano kar Zoki zastrupil z kanalizacijo v vodovodu !!! ! !!!

  • realnost

   Koliko divjakov in koliko jugonostalgikov boste še uvozili da boste uničili Slovenijo?

  • AlternativaZaSlovenijo

   Kako če je pa glasovalo 26,24 tistih, ki so prišli na volišča. Bodmo pošteni, da se je SLS prišlepala,sicer bi bili vsi trije iz SDS-a

 • Novakec1

  N-tič, zafural ste Slovenijo, neprepoznavna počefurjena (samo mekane čje prešte na komentarjih) najbolj idotska država v €u.

 • Anut

  Tudi če bi bile volitve naslednjo nedeljo vaš veliki vodja ne bi bil predsednik vlade :-)

  • realnost

   Kdo pa: komedijant, kratkonogi diktator, ali pa mogoče ti Anut?? Daj razsvetli nas?

  • antimur

   To je vsekakor želja vas ortodoksnih kučanistov, ki mi delujete kot Hitlerjeva SS v letu 45, kateri so zganjali nerazumljiv teror nad vsemi, ki niso mislili kot oni, čeprav je država že bila v popolnem razsulu. Očitno še ne dojemate, da ste na istem, kot ti nacistični zločinci.

 • Ava

  Če bi bila to normalna DEMOKRATIČNA država, vse kar je v levo, ne bi obstajalo v sedanji obliki. Ker to ni nobena liberalnost ampak prežitek komunistične socialistične jugoslavije.

 • realnost

  Vsekakor bi razpustitev vlade trenutno najbolj ustrezal mršu in sd-ju saj bi na jadrih evropskih volitev pričakovali večji izplen od sedanjega. Kasneje ko bodo predčasne volitve manj bo možnosti za uspeh na volitvah saj bodo tudi največji slepci spregledali nedelovanje trenutne popolnoma nesposobne vlade. Desnica rabi samo malo potrpljenja in bodo politična levaska trupla sama priplavala na površje…

  • sunday

   načelom se strinjam s tabo, žal vem, da največji slepci in tudi tisti malo manj veliki ne bodo spregledali nikoli, žal !!!

 • Matija Mataja

  Če je pa Iršič reku potem bo pa že držal…
  ….sploh ker je Novin. A se je že premislu? … Mitja?

  • AlternativaZaSlovenijo

   Kaj pa je res? Mene to zanima Vsakič ko postavim kakšno tako vprašanje me tu brišejo. Iščem tistega modreca, ki bi kaj znal povedati kaj je res.

 • Zgornji

  ” … so SMC, SAB in Desus politična trupla … ” In Res Je tako !!! ! !!!

  • Slovenka

   Trupla so trupla, ki pa bodo še dolgo visela na vratu slovenskega naroda. Pozabimo na predčasne volitve. Ti bedniki nimajo kam iti. Ostanejo jim še kakšna tri leta, da si naberejo cvenk in pokradejo, kar se pokrasti da, potem pa bodo že videli, kako naprej.

 • Matija Mataja

  Novini idiotski novinarji….še enkrat vas sprašujem. Navedite vir, od kje veste, da je bil Che Guevara bil homofob?? Resno vas sprašujem.
  Blentavi novinarji…po forumih berete komentarje in sestavljate nepreverjene prispevke.
  Ta info sem cca pol leta nazaj sam napisal na mmcju, od takrat gonite in pripisujete Che Guevari homofobnost…kretenoidi nesposobni.

  • Perkele

   Ja no, saj tudi za novice pobirajo kremeljski fake news, ki se bohoti po radikalnih desničarskih portalih z imigrantskimi in LGBT zgodbicami iz Švedske, Nemčije, Francije in ostalih držav.

   Pogosto je možno njihove članke zasledit na EU vs DISINFO portalu: https://euvsdisinfo.eu/ , ki ga financira EU za boj proti lažnim novicam.

   Evropejci pa taki…

   • Matija Mataja

    Hehe…:-(

  • AlternativaZaSlovenijo

   Bil je fanatični revolucionar, nič kaj sposoben vojaški strateg, v Afriki je doživel pravi debakl, sicer pa ga mnogi opisujejo kot hladnokrvnega morilca. Ena fotografija ga je naredila pop-ikono. To je pa tudi vse.

   • Matija Mataja

    Dej ne sprenevedaj se…..

  • šmentanamuha

   Vidim, da te to skrbi …

   • Matija Mataja

    Kreten. Problem je nekredibilnost tegale medija… idioti, da še kar naprej primitivno komentirate. dejansko bi bilo treba zaradi nespestanega laganja ukiniti medij. To ni vprašanje svobode govora, to je drugo področje. Zavajanje na podlagi laži in nepreverjenih informacij. Popolnoma nekredebilni medij.

   • Matija Mataja

    Ti kurac vidiš….ti ne vidiš 5 cm pred seboj

  • Matija Mataja

   Kar vidim ranta kako manijaško v prostem času bere komentarje po portalih in iz nepreverjenih informacij sestavlja tv in net prispevke in razne vzhičene pred govore …..

 • AlternativaZaSlovenijo

  Več kot 70% volivcev je ostalo doma. To dosti pove. Teme so bile pa itak drugorazredne. Šlo je bolj za notranje politični boj. In sedaj vsi sebe proglašajo za zmagovalce, nasprotnike pa za poražence. Je pa res, da so SAB; SMC in DESUS samo še politični zombiji, živi mrtvaki

 • garfi

  klovn šarc s šestimi popravci se napihuje kot žaba, upam da bo počil tako kot smc
  Brščič je jezen na slovence, zame nič novega ker jaz sem že desetletja
  https://www.youtube.com/watch?v=LMid-4WW1Z0

  • AlternativaZaSlovenijo

   Saj v temu je problem, ker Brščič misli, da vsi razmišljajo kot on. Problem je v tem, ker misli, da so vsi ostali zmotljivi (kar je načeloma lahko res), da pa je on nezmotljiv (kar pa načeloma ni res):

   • garfi

    problem je v tem, da sploh ne razmišljajo
    dokler bodo krediti bo tako
    meni bo komično ko pride streznitev
    in prišla bo

    • AlternativaZaSlovenijo

     Veš kaj bi rekli modreci? Če nekaj povem 100x in ostali ne razumejo ali pa nočejo razumeti, potem je nekaj narobme z mano ali pa s tem kako stvari predstavim(nezadostno, prekomplicirano…..). Politika je prodajanje idej, in kdor jo bolje zna predstavit, jo bolje tudi proda. Ali prodajaš SAMASUNG, HUAWAI ali pa politično idejo, vse gre po istih principih. Propaganda, marketing, konkurenca…

     • garfi

      na koncu vsi razumemo

 • lili pili

  Na teh volitvah so levicarji skupaj dobili mnogo vec glasov kot desnicarji.

  Ni kaj preverjat z jajotom nobeden ne bo hotel v vlado….

  A vas je fajonka fajn nascala…

  • AlternativaZaSlovenijo

   Če gledaš stranke ki so dobile poslance si si fejst uštel. Če pa gledaš ostale, ki so ostale zunaj pa ne moreš reći ničesar sploh ne, glede na volilno udeležbo, tako da malo nakladaš. Vsak ima svoj pogled odvisno od lastnega ideološkega zornega kota.. Glede JJ pa tudi jaz ne bi šel z njim v vlado, pa nisem levičar

   • wert

    Levičar nisi, si pa strahopetec, he, he.

    • AlternativaZaSlovenijo

     Me ne poznaš, pa ti zato ne zamerim glede podtikanja strahopetstva. Ne morem pa podpirati avtokrate in navidezne demokrate.

   • lili pili

    Gledam skupaj vse glasove tudi tiste, ki niso obrodili, bi pa v primeru parlamentarnih volitev…

  • wert

   Pejd si zamenjat plenico, sej vidiš, da se ti mehur polni, sicer bo šlo čez in ti bo postalo preveč toplo. :)

   • lili pili

    Jaz ga se vedno otresem …. ho ho ho, levica dobila vecino glasov….

    • Imperial Commando

     @disqus_EqR7d9vyBe:disqus ja ti bogi levičarji, morajo imeti še enkrat toliko strank kot je desnih, da so vsaj v koraku z njimi :)

     • lili pili

      Taktika je vazna in levica jo ocitno obvlada, desnici stevilo volivcev pada…

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  TOLE Z NEVELJAVNIMI GLASOVNICAMI – JE – ČUDNO “?
  SEM ŽE PREJ OPOZARJAL
  na to.
  BAJE JE BILO KAR 10.000 GLASOVNIC – NEVELJAVNIH !
  Saj sem
  že prej pisal, da bo tako !

  HA, HA – TAKO BO !
  VELIKO GLASOVNIC BO NEVELJAVNIH, Se zdi.

  ŠALA

  KOZJEREJEC IZ OKOLIŠA HALOZE, PTUJ
  JE
  NAPISAL NA GLASOVNICO?
  “EU
  POSLANKA IZ SLOVENIJE
  NAJ BO
  MOJA – KOZA – JULIKA !

  VSI RAZEN NJE – SO BREZ VEZE” L.R. JANEZ. K. KERN KOMENDA
  P.S.

  MIHA K. iz LEVICE
  PA BO MORDA NAPISAL: “SM PROTI VAJOLETI, NI ZA V EU”
  KONEC ŠALE

  •Edit•Reply•Share ›

  Avatar
  Janez Kepic-Kern Janez Kepic-Kern • 6 hours ago
  OKREPIMO BAZO
  POZITIVNIH SLOVENSKIH STRANK – SDS IN SLS (NSI – NE)
  Z
  VELIKO PODPORNIMI DRUŠTVI – PO VSEJ SLOVENIJI !

  VABILO !
  vsi beroči vidite sta portal in mesečna revija “SLOVENIANA” polna živih, pomembnih kulturno-zgodovinskih in aktualnih prispevkov. Če se čutite zmožne napisati kaj podobnega tudi vi, iz svojih spominov, znanja, itd. se nam kar brez zadrege oglasite.

  VSI ZAINTERESIRANI, KI IMATE RES RADI NAŠO SLOVENIJO, KI IMATE RADI SLOVENSKE PREDNIKE, NAŠ JEZIK in KULTURO, itd, vabimo kot AKTIVNE ČLANE ali PODPORNIKE k SODELOVANJU z nami pri “SLOVENIANI”, ki te tedne uradno registriramo, ustanavljamo dve SLOVENSKI, POZITIVNI, KOREKTNI DOMAČNOSTNI DRUŠTVI:

  VSESLOVENSKO DOMOZNANSKO IN DOMAČNOSTNO KULTURNO-IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
  DRUŠTVO »DVOJINA-SLOVENIANA« ZA KOREKTNO DRUŽABNOST POLNOLETNIH DRŽAVLJANOV R. SLOVENIJE
  Lahko nas kontaktirate na: [email protected]

  https://sloveniana.si/
  Več info na naših straneh.

  L. R. Janez Kepic-Kern, odg. ur. in lastnik edicij SLOVENIANA

  • Silos

   To s strani za KOMENTARJE in ne za oglaševanje spletne strani na cenen način-podlo res !!!

 • cosmosjasnovidec

  Kako razpustiti?
  Nagnati nesnage kradljive lopovske oziroma vreči iz parlamenta ter jim zarubiti vse kar so v tako kratkem času pokradli ter poneverili smrdljivci pokvarjeni.
  Na sodiščih zamenjati skorumpirano podkupljivo sodstvo ter vsem skupaj soditi ter poslati na prisilno delo urejanje cest itd. ter gradnjo tistega njihovega 2.tira na račun katerega so si barabe napolnile lastne žepe.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • sunday

  ta kloaka koalicija ni imela legitimnosti niti prvi dan kako bi jo naj imela sedaj !!!

 • Novakec1

  Vam je papirja zmankal, že tri dni ista naslovnica.

  • Matija Mataja

   Onanirajo na zmago, ki je ni

   • marta

    Kakšen Slovenec pa si ti, da si že dva meseca po forumih “razgibavaš prste” in deliš slovenski domoljubni narod. Sram naj te bo !

    • Matija Mataja

     Sram naj bo vas. Morilci slovenskih duš. Hinavci in lažnivci..jokavci in obsedenci s Titom in Murglami. Bedniki.
     O vas vse pove kaj je ta medij pod komando velikega diktatorja, enega in edinega po letu 90- očitno resnični princ teme, uničil edino pravo domoljubno stranko Domovinsko ligo.
     Oglejte si včerajšnji Faktor na YouTube in kaj je g. Bršič povedal na koncu o vašem mediju in…..
     Sram naj vas bo. Za ta medij bo predlagana ukinitev s podpisi .

     • JANEZ GUS

      Si še od sinoči bednik na tem portalu.Pa kar brez tablete.Vidiš,da te bo paranoja vgonobila.

  • Janez

   Kako dolgo bomo še morali gledati ta zdolgočaseni fris Sarpetinška?

   • JANEZ GUS

    On bi zdaj moral it s kratkimi hlačami,nahrbtnikom in piščalko za čredo na V.Planino,ne pa v Brusel.

 • JANEZ GUS

  Spet bo šlo to potihem mimomedia rdeče greznice RTVS.Morali bi zvoniti vsi zvonci,Kaj se ima naša sodniška skorumpirana mafija sestajat z Ruskimi sodniki .KGB. IN ZRAVEN VABITI NAJVEČJEGA LOPOVA V DRŽAVI JAPANKOVIČA.Farmacevt bi že davno moral ždeti za zapahi.Vse to je zrihtal glavni rusofik in ruski agent Kahla.

 • Matija Mataja

  Oglejte si včerajšnji faktor na youtube, kjer g.Bršič na koncu pove o hinavcih, ki so njemu in stranki Dom porinili nož v hrbet.
  To vse pove o vašem mediju…hipokriti, ne vredni in brez dostojanstva.
  Ni čudno in razumem in celo podpiram predlog Šarca da se vas izolira. Ukinit vas je treba.

  • JANEZ GUS

   Brščič in Ušajka sta si sama porinila nož v hrbet pred volitvami.Delala sta samomor.Morala ga bi pa tebi bumbar.

  • antimur

   Ne serji idiot kučanističen. Ali nisi sposoben dojemati zadev takšnih kot so v resnici, ne pa črpati vso znanje iz bluzenja levofašističnih medijev in Reporterja, uradnega glasila izdajalcev kot je Novačka, Ušajka, Brščič itd. Največja golazen in norci ste podporniki kučanistov, zato smo pa v greznici, katero ste naredili iz naše domovine Slovenije, to ne more in ne sme ostati nekaznovano.

   • Prle

    Čakamo, da jih boš ti kaznoval, ampak si samo slabič,ki se napihuje nad tipkovnico.

    • antimur

     Nikoli ne veš, zato razmisli kaj gobcaš.

     • Prle

      No ja, samo,da ne boš predolgo odlašal. Pojdi veselo na delo.

    • JANEZ GUS

     Slišiš,da te kliče Matija Mataja.

     • Prle

      Če ti slišiš se ti oglasi.

 • Janez Kepic-Kern

  V OZADJU JE,
  SE ZDI
  – ENA MANIPULACIJA.
  O
  neveljanih glasovnicah
  sem že pred EU VOLITVAMI – NAPISAL – TOLE !

  BAJE JE BILO KAR 10.000 GLASOVNIC – NEVELJAVNIH !
  Saj sem
  že prej pisal, da bo tako !

  HA, HA – TAKO BO !
  VELIKO GLASOVNIC BO NEVELJAVNIH, Se zdi.

  ŠALA

  KOZJEREJEC IZ OKOLIŠA HALOZE, PTUJ
  JE
  NAPISAL NA GLASOVNICO?
  “EU
  POSLANKA IZ SLOVENIJE
  NAJ BO
  MOJA – KOZA – JULIKA !

  VSI RAZEN NJE – SO ” BREZ VEZE” L.R. JANEZ. K. KERN KOMENDA
  P.S.

  MIHA K. iz LEVICE
  PA BO MORDA NAPISAL: “SM PROTI VAJOLETI, NI ZA V EU”
  KONEC ŠALE

  rez šale.
  Kaj pa je za temi neveljavnimi glasovnicami: vprašanje za PREDS. VOLILNE KOMISIJE !?

 • Janez Kepic-Kern

  RESNO VABILO !

  Kdor je zainteresiran, ima čas
  in rasd in verdostojno – zna pisati, predavati itd..
  se
  lahko pridruži moji ekipi.
  ŠE TOLE !
  OKREPIMO BAZO
  POZITIVNIH SLOVENSKIH STRANK – SDS IN SLS (NSI – NE)
  Z
  VELIKO PODPORNIMI DRUŠTVI – PO VSEJ SLOVENIJI !

  VABILO !
  vsi beroči vidite sta portal in mesečna revija “SLOVENIANA” polna živih, pomembnih kulturno-zgodovinskih in aktualnih prispevkov. Če se čutite zmožne napisati kaj podobnega tudi vi, iz svojih spominov, znanja, itd. se nam kar brez zadrege oglasite.

  VSI ZAINTERESIRANI, KI IMATE RES RADI NAŠO SLOVENIJO, KI IMATE RADI SLOVENSKE PREDNIKE, NAŠ JEZIK in KULTURO, itd, vabimo kot AKTIVNE ČLANE ali PODPORNIKE k SODELOVANJU z nami pri “SLOVENIANI”, ki te tedne uradno registriramo, ustanavljamo dve SLOVENSKI, POZITIVNI, KOREKTNI DOMAČNOSTNI DRUŠTVI:

  VSESLOVENSKO DOMOZNANSKO IN DOMAČNOSTNO KULTURNO-IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
  DRUŠTVO »DVOJINA-SLOVENIANA« ZA KOREKTNO DRUŽABNOST POLNOLETNIH DRŽAVLJANOV R. SLOVENIJE
  Lahko nas kontaktirate na: [email protected]

  Več info na naših straneh.

  https://sloveniana.si/
  L. R. Janez Kepic-Kern, odg. ur. in lastnik edicij SLOVENIANA

 • Švabskiđukac

  Joveva je kvalitetn kos.

  • Imperial Commando

   Kvaliteten kos česa? Dreka? Tudi če je kvaliteten, je še zmeri drek.

 • Aton

  Seveda ima legitimnost. Če izvolimo funkionalno nepismeno kandidatko.. Koliko bi šele dobili, če bi predlagali resne kandidate?

 • Janez Kepic-Kern

  BOLJ VERJETNI KRAJ OTROŠTVA
  T.I. MARŠALA TITA !

  KOT – ZANIMIVOST !
  O
  MOŽNI,
  LATIFUNDIJI – NA KRAJU SEDANJE
  vasi
  AMBROZFALVA pri SZEGEDU. NA MADŽARSKEM.

  https://www.google.com/sear

  VERJETNI KRAJ ROJSTVA IN
  PREBIVANJA T.I. MARŠALA TITA
  v njega predšolski dobi

  SAJ
  TISTI PRED SKORAJ 40 LETI UMRLI T.I. MARŠAL TITO
  DANES,
  LETA 2019 – NE BI BIL VEČ POZORNOSTI VREDEN,

  A?
  1. VSAJ UČEČA SE MLADINA IMA PRAVICO – DO REALNE RESNICE,
  TUDI O IDENTITETI JAVNIH OSEB KOT JE BIL T.I. MARŠAL – TITO,

  2.
  STRAHOVIT EGOMAN JE BIL TISTI T.I. MARŠAL TITO: tudi veliiko komunistično usmerjenih ljudi, je dokazano dal likvidirati – da bi bil – prav on – na vrhu – KPJ PARTIJE,
  DA
  3.
  O STO TISOČIH NESODNO POMORJENIH, NEOBOROŽENIH POLIT POMORJENIH
  POLITIČNIH
  NASPROTNIKOV KP STALINIZMA NA OZEMLJIH EX YU NITI – NE PIŠEM.
  IN
  4.
  TUDI: da ne pišem o napisu “ŽIVEO DRUG TITO” NA – GOLEM OTOKU.
  Res
  strahovit – EGOMAN – je bil – nedvomno.!

  Ampak !
  VELJAVNIH DOKAZOV,
  – DA
  JE BIL ROJEN V KUMROOVCU – VELAVNIH DOKAZOV – NI !!! Le trditve – so, nedokazane..

  ČE SMO RES REALNI:
  O
  ROJSTVU, O STARŠIH – T.I. MARŠALA OBSTAJAJO – SAMO – SLEDI !
  Ena
  realna
  SLED MOREBITNEGA KRAJA
  – ROJSTVA T.I. MARŠALA TITA – JE DANAŠNJA
  VAS – PRI SZEGEDU
  Z IMENOM

  – AMBROZFALVA.
  Lahko jo najdete na internetu.

  Najbolj
  verjetni – biološki oče – t. i . MARŠALA TITA
  JE
  BIL NAMREČ UPRAVITELJ NEKE – LATIFUNDIJE, VELEPOSESTVA – PRI SZEGEDU.
  TA
  LATIFUNDIJA – JE BILA VERJETNA LAST
  PRAVE
  BIOLOŠKE MAME, MATERE – T.I. MARŠALA TITA ?
  TE
  SLEDI BO MORAL PREISKATI – TISTI,
  KI
  BO RESNO ISKAL – PRAVO IDENTITETO JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA TITA.
  Jaz
  osebno – Janez KEPIC-KERN – IN ŠE MNOGI
  BI RADI VIDELI,
  DA BI REALNE SLEDI ROJSTVA, STARŠEV, ŠOLANJA T.I. MARŠALA TITA
  preiskovali
  uradno pooblaščeni in usposobljeni ljudje državnih organov R. Slovenije.
  TO,
  DA
  V T.I. “URADNO PODOBO” T.I MARŠALA TITA
  INDOKTRINIRANI LJUDJE
  – ŠE DANES – LETA 2019
  “SLEPO”
  VERJAMEJO VEČ KOT PROZORNO KP IDEOLOŠKO SKONSTRUIRANI ZGODBICI
  O
  JOSIIPU BROZU, KOVINARSKEMU VAJENCU IZ KUMROVCA,
  JE
  DANES, LETA 2019. ŽE PRAV . GROTESKNO !
  A
  NEKDO IMA,- ALI HOČE IMETI – “SEDANJO , LETO 2019 – POLITIČNO KORIST”
  ALI – POSKUŠA IMETI – ŠE DANES
  OD
  TE IDEOLOŠKO GROTESKNE, GROZLJIVO – GROTESKNE- A “PROLETARSKE” PODOBE
  TEGA
  JOSIPA BROZA, KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA ?! Se zdi.
  No?
  Tudi veljavni dokazi
  DOTLEJ
  BO
  SE ZDI – TA – KUMROVEC – ŠE KAR OBISKOVAN,
  Saj zdaj je že vsem znano, da je
  v t.i. “HIŠI CVETJA”
  – POD PLOŠČO Z IMENOM – J.B. TITO – LE VREČA PESKA.

  TUDI
  VELJAVNI DOKAZI
  O
  – kraju rojstva in kraju preživljanja otroških let in realnih šolah IN BIOLOŠKIH STARŠIH
  t.i.
  “MARŠALA TITA” – SE BODO NAŠLI.
  Kdorkoli jih bo že našel.
  Morda
  v kratkem, Kdo ve – morda v kratkem. L.r. JANEZ KEPIC-. KERN KOMENDA
  P.S.
  “VERNIKI”
  V JOSIPA BROZA – KOVINARSKEGA VAJENCA IZ KUMROVCA
  PA
  NAJ SEVEDA – KAR “VERUJEJO”
  DA JE T.I. MARŠAL TTO
  – ZNAL DOBRO IGRATI – LEPE IN TEŽKE ETUDE Fr. CHOPINA – NA KLAVIR
  IN
  DA JE IMEL GOSPOSKE KUŽKE – P U D L J E
  ZATO
  KER JE BIL – “PROLETAREC” , KOVINAR JOSIP BROZ iz Kumrovca.
  Take
  NEVERJETNE STVARI – VERJETI – NI KAZNIVO.
  Čisto “normalno” – pa tudi – ni ! Take stvari – verjeti.
  P.S.
  https://www.google.com/sear

  vas – AMBROZFALVA – pri SZEGEDU.

  P.S.

  Temu “tok-tok” Valerju Branislavu
  zaupam,
  kje je – nam “vsiljeni” ex KP MARŠAL J.B. TITO
  JE
  NAJBOLJ VERJETNO
  PREŽIVEL
  SVOJA – PREDŠOLSKA LETA !
  PREŽIVEL JIH JE V KRAJU, NA LATIFUNDIJI,
  kjer je danes vas

  AMBROZFALVA pri SZEGEDU.
  https://www.google.com/sear

  Malo severneje od SUBOTICE. A ti – to dojemaš ?
  TVOJ MARŠAL JE ZELO DOBRO ZNAL – MADŽARSKO
  PO
  ZAGORSKO – PA – NIČ.
  Valtej – glavo imaš zato, da misliš,
  ne zato, da verjameš v NESMISLE. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P.S.
  KOT ZANIMIVOST

 • Janez Kepic-Kern

  POMEMBEN
  CITAT IZ EVANGELIJA:
  “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

  • Janez Kepic-Kern

   RESNO VABILO !

   Kdor je zainteresiran, ima čas
   in rasd in verdostojno – zna pisati, predavati itd..
   se
   lahko pridruži moji ekipi.
   ŠE TOLE !
   OKREPIMO BAZO
   POZITIVNIH SLOVENSKIH STRANK – SDS IN SLS (NSI – NE)
   Z
   VELIKO PODPORNIMI DRUŠTVI – PO VSEJ SLOVENIJI !

   VABILO !
   vsi beroči vidite sta portal in mesečna revija “SLOVENIANA” polna živih, pomembnih kulturno-zgodovinskih in aktualnih prispevkov. Če se čutite zmožne napisati kaj podobnega tudi vi, iz svojih spominov, znanja, itd. se nam kar brez zadrege oglasite.

   VSI ZAINTERESIRANI, KI IMATE RES RADI NAŠO SLOVENIJO, KI IMATE RADI SLOVENSKE PREDNIKE, NAŠ JEZIK in KULTURO, itd, vabimo kot AKTIVNE ČLANE ali PODPORNIKE k SODELOVANJU z nami pri “SLOVENIANI”, ki te tedne uradno registriramo, ustanavljamo dve SLOVENSKI, POZITIVNI, KOREKTNI DOMAČNOSTNI DRUŠTVI:

   VSESLOVENSKO DOMOZNANSKO IN DOMAČNOSTNO KULTURNO-IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
   DRUŠTVO »DVOJINA-SLOVENIANA« ZA KOREKTNO DRUŽABNOST POLNOLETNIH DRŽAVLJANOV R. SLOVENIJE
   Lahko nas kontaktirate na: [email protected]

   Več info na naših straneh.

   https://sloveniana.si/
   L. R. Janez Kepic-Kern, odg. ur. in lastnik edicij SLOVENIANA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!