fbpx

Antifa poziva h kaznivemu dejanju – sežigu slovenske zastave. Zahtevajo državljansko nepokorščino.

Antifa. (Foto: Arhiv Nova24tv)

Politična stranka Levica je slovensko javnost obvestila, da bojev v naslednjih mesecih ne bo manjkalo. Ob tem dajejo besedo, da se bodo borili v parlamentu in zunaj njega. Na poziv Luke Mesca so se  že odzvali v slovenskem oddelku Antife, kjer napovedujejo državljansko nepokorščino.

Kot v vsaki državi na svetu imamo tudi v Sloveniji ljudi z različnimi nazori na posamezne teme. Zato smo se leta 1990 odločili, da bomo imeli večstrankarski sistem, kjer bo devetdeset predstavnikov ljudstva odločalo v imenu državljanov. To, kar razume večina osnovnošolcev, je za radikalne levičarje znanstvena fantastika. To so ponovno dokazali  v Antifi.

V Antifi pozivajo k državljanski nepokorščini kot izrazu nestrinjanja s sedanjo vladajočo politiko. Zapisali so, da se bodo proti fašistični oblasti borili z neplačevanjem računov za elektriko, registracijo avtomobila, izogibali se bodo poslovanju z državnimi podjetji, predvsem s Petrolom, Pošto Slovenije in Slovenskimi železnicami ter dvignili denar iz državnih bank. A ta skupina pozablja, da bo zaradi tega manj denarja v proračunu. Levičarji, ki ne morejo drugače funkcionirat kot s podporo državnih jasli, bodo sami sebe ustrelili v koleno. A kot že mnogokrat, če ni po njihovo, se obnašajo kot slon v trgovini s porcelanom.

https://twitter.com/all4_one4all/status/1361603959262228482

Antifa poziva h kaznivemu dejanju – uničenju slovenske zastave
Kdor se spominja anarhističnega divjanja v letih 1999-2003 proti globalizaciji ve, kako se skrajni levičarji zavzemajo za spremembe v družbi. Z razbijanjem trgovin, požiganjem avtomobilov in fizičnimi napadi na organe pregona. To nasilje so večinski levo liberalni mediji spodbujali in skozi njihovo nasilje podpirali boj proti krutemu kapitalizmu. Enako se je zgodilo kasneje ob vzponu finančne krize v letih 2008 do 2012.

Antifa je za nekaj časa usahnila. Spet je prišla v ospredje v lanskem letu, ko je pomagala rušiti nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa. V slogu Roga so zasedli ulice ali kar celotni predel mesta in ga razglasili za svojo avtonomno cono. To se je zgodilo v Seattlu, ko so v zasedenem delu mesta razvijali nove konceptualne ideje, kot se rada izrazi njihova podpornica, poslanka Levice Nataša Sukič. V svobodni coni v Seattlu se je kmalu razplamtel kriminal, dogajali so se tudi umori med prebivalci.

Metelkova (Foto: STA)

Slovenski antifovci se ne bodo ustavili pri neplačevanju računov za elektriko, ampak se jim zdi smiselno tudi simbolno sežgati slovensko zastavo. S tem pa spodbujajo kaznivo dejanje. V 15.členu Zakona o varstvu javnega reda in miru piše, da kdor na javnem mestu uniči ali zažge ali kako drugače uniči zastavo ali grb Republike Slovenije, zastavo Evropske Unije ali zastave druge države, se kaznuje s plačilom takratnih 50 tisoč tolarjev (208 evrov).

Predstavljajte si, da bi takšna dejanja oziroma pozive pisali v skupini Rumeni jopiči. Ne bi minilo šestdeset minut, bi se ves arzenal leve nomenklature oglašal v osrednjih informativnih oddajah na RTV Slovenija in POP TV. Zato se njihovo nasilje ves čas legitimira. Zato ne smemo biti presenečeni, če se bo v spomladanskih mesecih razvajena meščanska ljubljanska mladina, šla revolucionarje. To se ta trenutek že dogaja. Vprašanje je samo, kako daleč so pripravljeni v  Antifi iti z namenom, da sklatijo vlado Janeza Janše?

Luka Perš