fbpx

Anuška Delić z masko s simbolom skrajne levice, na POP TV kot neodvisna novinarka o “skrajni desnici”!

Anuška Delić s simbolom skrajne levice (Foto: Twitter)

Anuška Delić je sicer že velikokrat kompromitirala samo sebe kot objektivno novinarko in ji, da je, poznavalec medijske scene v Sloveniji, noben ne verjame. In vendar jo kot takšno, objektivno, raziskovalno novinarko, ki je verodostojna, da slovenskim državljanom poroča o dogajanju v zakulisju, ki da ga ona raziskuje, vabijo na največjo komercialno televizijo.

Anuška Delić, novinarka, ki sebe predstavlja kot neodvisno raziskovalno novinarko in svoj Oštro skoraj kot nekak inštitut raziskovalnega novinarstva, pri čemer ji pomoč pri širjenju teh lažnih novic nudijo osrednji mediji, se je na POP TV – ju ponovno samokompromitirala v očeh neopredeljenih, racionalnih, pravičnih ljudi. S tem, da so ji nudili platformo, pa so zase podobno storili tudi pri POP TV.

Pustimo ob strani, da je spet širila laž, da so nekateri domoljubi in domoljubne skupine kot so poslanec državnega zbora, Žan Mahnič, Rumeni jopiči in Urban, član zadnje omenjenih, neonacisti, fašisti in kar je še teh brezumnih levičarskih puhlic. Ker to je nagnusna laž, ki se navsezadnje, če fašizmu prisoja tisto, kar mu želi, norčuje iz žrtev fašizma.

https://twitter.com/IndigoB87654217/status/1338191398173028352

Simbol stisnjene pesti na maski je simbol marksizma, skrajno levičarske ideologije
Na fotografijah boste pa opazili nekaj druga. Njeno masko. Ki jo je nosila ponosno provokativno, kakor bi simbol na maski ne bil sporen nasploh in kakor bi ne bil sporen v kontekstu njenega modrovanja o skrajni desnici. Novinar POP TV – ja, Miha Drozg, se je vedel kot da je vse normalno, kot da ni povsem “zgubljen v Politei”. Nič nenavadnega mu ni bilo, da skrajna levičarka igra strokovnjakinjo za skrajno desničarska gibanja. Ali pa so ti ljudje že tako samozaverovani, da se jim nič ne more zgoditi, da nas, zavedne Slovence, domoljube, vsem na očeh upajo javno nategovati.

Aleš Ernecl