Anže Logar izziva Marjana Šarca: Premier naj razmisli, da bi za komisarja postavil nekoga iz zmagovalne stranke SDS!

Anže Logar v izjavi za javnost po seji sveta SDS v Medijskem centru Slavka Uršiča. Foto: SDS.

V prostorih novega Medijskega centra Andreja Slavka Uršiča v Ljubljani, ki sta ga prejšnji mesec slavnostno odprla med drugim David Tasić in Janez Janša in kjer bo imela svoje nove prostore tudi televizija Nova24TV, je v petek potekala 11. seja Sveta Slovenske demokratske stranke, prva po majskih evropskih volitvah, na katerih je skupna lista SDS in SLS prepričljivo zmagala in osvojila tri evropske sedeže. Na seji je stranka analizira rezultat evropskih volitev, kot je po seji za sedmo silo povedal predsednik sveta dr. Anže Logar, pa je zmaga na volitvah pokazala, da je povezovanje, in ne izključevanje, ki smo mu v zadnjem času na slovenskem političnem prostoru priča predvsem na levici, pot do uspeha.

Na seji je v razpravi članstvo izpostavilo predvsem dobro prakso povezovanja s Slovensko ljudsko stranko,” je po seji novinarjem povedal dr. Anže Logar. Dodal je, da je članstvo izrazilo zadovoljstvo z uspehom na volitvah in poudarilo nadaljnje delo in sodelovanje za prihajajoče volitve, ko te bodo. Na vprašanje ene izmed novinark, ali bi lahko do povezovanja med strankama SDS in SLS prišlo tudi na morebitnih predčasnih državnozborskih volitvah, pa je Logar odvrnil, da imamo v Sloveniji trenutno še vedno proporcionalni volilni sistem in da je smisel parlamentarnih volitev v tem, da stranke tam nastopijo samostojno.

Je pa Logar komentiral tudi vprašanje izbire prihodnjega evropskega komisarja. Kot je dejal, verjame, da bo premier Marjan Šarec resno razmislil o predlogu, da bi evropskega komisarja morala predlagati stranka, ki je na evropskih volitvah zmagala. Vendar pa je v tem pogledu na potezi premier, je dodal z nasmeškom.

Na seji sveta je govoril tudi predsednik stranke Janez Janša. Člani sveta so se strinjali, da je bila povezava s SLS na evropskih volitvah 2019 dobra poteza stranke. (Foto: SDS)

Naj spomnimo, nekateri vidni člani Slovenske demokratske stranke so za komisarja predlagali prav Logarja, ki je v času prejšnje vlade vodil odmevno parlamentarno preiskovalno komisijo, ki je ugotavljala krivce za nastanek bančne luknje, lani jeseni pa je Logar dosegel tudi odmeven rezultat na županskih volitvah, saj je s 30 odstotki zasedel drugo mesto, kar je bil najboljši rezultat kateregakoli kandidata SDS na volitvah v Mestni občini Ljubljana.

Seja sveta SDS je bila prva po prepričljivi majski zmagi na evropskih volitvah. (Foto: SDS)

Predsednik vlade Marjan Šarec sicer še ne razkriva imen, ki bi jih lahko upoštevali pri izboru novega kandidata za komisarja. Po naših informacijah slovenska vlada kandidata še nima, verjetno pa bo več znano po evropskem vrhu prihodnji teden. Med možnimi imeni sta se sicer največkrat pojavljali dve t. i. “politični trupli”. Šef DeSUS-a in minister za obrambo tik pred padcem Karl Erjavec, zoper katerega je vložena interpelacija, pa tudi zunanji minister v Šarčevi vladi, nekdanji premier Miro Cerar.

T. F.

 • Anton

  ta predlog Logarja je popolnoma na mestu, legitimen, tako bi pač moralo biti in tako je v vsaki normalni demokratični in kajpak pravni državi.Mi pa pač nismo nič od naštetega!

  Moramo se pa zavedati, da Šarec ni na legitimen, vsekakor pa ne na etičen način prišel do oblasti, taklo, da si Logar preveč utvarja, ŽAL.

  sarkazem press

  • Janšek Orbanšek

   Kako pa je prišel na oblast?? Saj je dal janšeki prednost za sestavo koalicije, on je bil nesposoben da bi to naredil zato je pa dobil priložnost drugi.

   Sprijaznite se že enkrat, nesposobneža imate na čelu stranke in to že precej časa.

   • von Rhein

    Ne morem ugotoviti,ali si tak pokvarjenec in lansiraš idiotske primerjave ali si vkv idiot.
    Lahko je zmagovalec na volitvah (kdorkoli),ne mora pa sestaviti ekipe,če so se že vnaprej dogovorili KAKO RAVNATI,če zmaga. Na kriminalni način izničiti zmago.To je sabotaža.

    • Janšek Orbanšek

     Kdo bo pa želel iz v vlado s takšnimi kot ste vi, ko so volitve (pa ne samo takrat, to je stalna praksa) pljuvate po vseh strankah tudi NSi, po volitvah bo pa z njimi sestavljali vlado.

     Nihče ni tako neumen, zapomnite si že.

     • Mojca pokraculja

      Nihče noče sodelovati z 240.000 volilci, ki so dali glas za to stranko ? ! Halooo , kaj ti ni jasno !

     • Janšek Orbanšek

      Če bi kdo želel bi imeli vlado, ki pa je nimate še pogovorov o tem nesposobneži niste začeli.

     • Mojca pokraculja

      … “nimate” vlade? Tipično govorjenje. Mi , vi, naši, vaši, zmagovalci, poraženci…itd. Vlada ni le “vaša” niti ni “naša”, če že hočeš.
      Sloh pa pozabljaš na dejstvo, da ste “vi” že v predvolilni tekmi zagnali “ne JJ” ne da bi vedeli koliko glasov bo stranka dobila in ne dabi vedeli, da bo relativna zmagovalka. “Vi” poraženci niste nobeni zmagovalci volitev, ampak ste oktroirali koalicijo poražencev kot oblast. V ustavi bi morali imeti določbo, da nihče ne more mimo zmagovalne stranke sestaviti koalicije, sicer se volitve ponovijo. To je demokratično, ne pa diktatura poražencev, ki se gre oblast zaradi oblasti.

     • Janšek Orbanšek

      Ne bi bilo bolje da bi v ustavi pisalo, da mora JJ sestavit vlado? Potem je nikoli ne bi saj za to ni sposoben, je pokazal dvakrat, ko jo je sestavil kako je zgledalo.

     • Mojca pokraculja

      V ustavi “vaše” diktature lahko piše kar hoče. Diktatura je diktatura= komunist je komunist=kriminalec je kriminalec. Razpredaj sam naprej kolikor hočeš. Zame je to dovolj.

     • Janšek Orbanšek

      Pa smo le prišli do dna ko tudi laž in zavajanje najde svoj konec.

     • Mojca pokraculja

      Ti si ves čas na dnu, v laži in sprenevedanju in si zlagan udbovec – nimaš šans.

     • Janšek Orbanšek

      QL! Živel jaz ;)

     • Kapodistrias

      Levičarstvo ni ideologija, levičarstvo je patološki družbeni pojav., težko ozdravljiva družbena bolezen. Skrajno levičarstvo pa je nevarna kriminalna združba. Kaj pa desnica? Te žal v Sloveniji ni. Bila je med vojno likvidirana, kar pa jo je ostalo, je morala pred totalnim uničenjem zbežati. In Sloveniji se to zelo pozna.

     • baubau

      ne levičarstvo -komunizem je maligen!

     • Janšek Orbanšek

      Sami sebe pa ne vidite a ne? Skrajna desnica je že od vsega začetka SDS, pa še par manjših kot je zapornik Šiško naprimer.

    • Dada

     ČE BI IMEL JANŠA JAJCA IN PAMET BI BIL PREMIER……

   • SIMON ROZIC

    …a res?Vaši “liderji”, od volivcev neizvoljeni, na brzino zmetani po
    smrdljivem receptu kučanizma, začineni z anti Janša propagando,
    na to pa ste ponosni ali kaj? Bebci, narejeni na roko, tam nekje
    v Murgeljskem brlogu ! Nastavljeni lesarski mojster “Ostržek”, teka
    sem in tja po predloge in zahteve tam od “zgoraj”, se zapleta in opleta
    s svojim klovnovski neznanjem in sramoti Slovenijo od zunaj in znotraj!
    Niti Erjavec, niti Bratovšca, niti Cerar niso prejeli svojega potrebnega
    volilnega minimuma, pa že stegujeta tace po miljonih ! Sramota!

    • Janšek Orbanšek

     Z propagando je sam janšek sam začel, še z NSi mu je uspelo prit v konflikt. Drugi so mu le lepo vrnili tako kot si to zasluži!

     Ne vem kdo bi bil tako nor, da bi šel z vami v vlado, ko pa pljuvate po vsem kar leze in gre in ne podpira janševistov.

     • Kapodistrias

      Še enkrat: blagor ubogim na umu …

     • Janšek Orbanšek

      Žal vam to ne bo pomagalo.

    • zamaškar

     Rotim vas ,da se ne spušćate v debato s takimi,ki nimajo toliko pameti,kot enodnevni piščanci!

    • Dada

     ČE BI IMEL JANŠA JAJCA IN PAMET BI BIL PREMIER…….

   • Dada

    ČE BI IMEL JANŠA JAJCA IN PAMET BI BIL PREMIER.

   • maksimalno

    In kdaj si dokazal s tvojim dokazovanjem, samo to da nimaš v glavi materije s katero bi lahko samostojno brez sugestije o čemerkoli smiselno dokazoval?!. Amen

    • Janšek Orbanšek

     Kaj mu niso dali možnosti? Dobil jo je, ki jo je sam zapravil zaradi nesposobnosti in ker se mu je uspelo z vsemi drugimi strankami skregat.

   • Kapodistrias

    Blagor ubogim na umu …

    • Janšek Orbanšek

     Žal vam to ne bo pomagalo.

  • Vera

   Moj komentar ne sodi sem , toda prosim vas, če kaj veste o nekem plakatu o dogodkih izpred 28 let, ko smo imeli ” vojno za Slovenijo ” . Na plakatu so baje slike , kako se predajajo vojaki nekdanje JLA , ter poziv predsednika SDS Janeza Janše k proslavi o dnevu državnosti 25.6. 2019 .Hvala za morebiten odgovor . Zame to ni provokacija,kot to baje trdijo Srbi , kaj pa za vas ?

  • Dada

   ČE BI IMEL JANŠA JAJCA IN PAMET BI BIL PREMIER….

 • rubec

  ŽIVEL JANEZ JANŠA. SLOVENSKA IKONA IN SIMBOL.

  • Povprečen Državljan

   Blagor ubogim na duhu.

   • JANEZ GUS

    Posebno pa tebi.Želim ti veliko blagrov,ker jih potrebuješ.

    • SIMON ROZIC

     …v obliki piskra gnojnice na glavo!

   • maksimalno

    Še je upanje zate, tvoja vsaj minimalna refleksija k samouboštvu mi daje upanje da se boš mogoče še lahko pobral.

 • totex39

  Tega Šarec sigurno ne bo razmišljal, da bi postavil nekoga iz stranke SDS, ker njegov ego še ni tako na visokem nivoju. On še vedno išče nesposobnega človeka, kar je Cerar že to dokazal, ko je Slovenijo pripeljal v greznico in taki si “zaslužijo”, da so imenovani na tako pomembno mesto kot evropski komisar in s tem dokazuje, da pri nas sposobni ljudje nimajo kaj iskati na pomembnejših mestih, če nisi v stranki pa ni važno, če sploh kaj delaš. Saj to je povsem nora vlada, ljudje pa spet nič.

  • karlina

   podpišem

 • Janšek Orbanšek

  Haha, dober naslov ;) “Zmagovalna stranka”, ki ima le 1,5 poslanca, medtem, ko imata obe koalicijski stranki (SD in LMŠ) po dva. Janševisti kaj ste delali ko je bila matematika na urniku?

  • Black_hawk

   A znaš štet?

   • Janšek Orbanšek

    Bolje kot ti.

    Fašisti (SDS+SLS) = 3 poslanci (1,5 poslanca na stranko)
    Komunisti (SD+LMŠ) = 4 poslanci (2 poslanca na stranko)
    Normalni (NSi) = 1 poslanka (1 poslanka na stranko)

    Zakaj ste že zmagali? Oz bolje da vprašam KAKO?

    • macon

     Ko bodo tukaj imeli fašisti 3 evropske poslance, boste komunajzarji v globoki ilegali oziroma po zaporih.

     Zelo vseeno mi bo, vaša banda je že davno izstopila iz človeškega.

     • Janšek Orbanšek

      Ne nekladaj in raje razloži kako ste zmagali??? Meni matematika 3 proti 4 ne gre.

 • Janšek Orbanšek

  Jankoviča ni bil sposoben premagat, ali res mislite, da je sposoben biti komisar???

  • JANEZ GUS

   Farmacevta so izvolili opankarji,katerih je polna Ljubljana.

   • karlina

    Itak, pa muslimani, ker jim je dovolil gradnjo dzamije, če ne celo predlagal. pokvarjen je bolj, kot kvargelj, veliko bolj.

   • Janšek Orbanšek

    Ja in?!

  • von Rhein

   Jankovića nobeden ne bo sposoben premagati dokler ga branijo borci tvojega tipa z izpušnimi plini vonja kot ga serviraš tukaj.

   • Janšek Orbanšek

    Kruta resnica, kaj češ.

  • karlina

   Jankovića je premagal, vendar je ta baraba od Srba zopet zgoljufal volitve, kajti volili so lahko tudi tisti, ki so se čisto slučajno a ne, prijavili za začasno bivališče v Ljubljani, iz cele bivše Juge, ta baraba jih je pa verjetno dobro podplačal.

   • Janšek Orbanšek

    Vse kjer niso janševisti na prvem mestu je zguljufano in nelegitimno. Enako pri anketeh, če ste prvi je veljavno, če niste pa gre za propagando in guljofijo.

    Še dobro, da ste evropske volitve izgubili proti koaliciji, ki ima 4 poslance in ne samo 3 tako kot vi.

    • macon

     Upravna enota je bila na robu stavke, ker je na šalterje mesec pred volitvami navalila horda Balkancev in se prijavljala za začasno bivališče.

     Splošna paranoja, ko vam kaj ni pogodu, velja za vas leve. Redno pizdakate čez ustavno sodišče, ko večinsko levi sodniki razveljavijo kako sodno abotnost. Pizdite čez vse štiri sosednje države z desnimi vladami. Pizdite čez EU in ZDA, v redu so vam pa avtokracije kot je Rusija in komunajzarska vukojebina Venezuela. Sanjate o megaklavcu Titu, ki je že dolgo mrtev.

     Vi levi ste popolni zblojenci in norci.

     • Dada

      NOBEDEN IZ SDS ne bo premagal Jankoviča. Volivci so Ljubljančani in SDS v vsakem primeru odpade. To je dejstvo. TA TOLAŽBO PA SI V SDS, lahko izmišljujete razne izgovore, celo napišete svoje ankete, kot veliki zmagovalci. A ne bo šlo od časa, ko je JANŠA prestolnici vzel denar. ŠE POMNITE GOSPODJE IZ SDS.

     • macon

      Blablabla, lažnivka. Janković je komunalne stroške za trikrat podražil. Da ne pišem, kaj počne z mešetarjenjem s sinkoma z zemljišči, za to početje bi moral že davno v zapor, ker zlorablja funkcijo. Jankovićeva zasluga so tudi mafijske nepremičninske cene, ker ima vsak gradbenik 100% maržo, to je možno samo v mafijski državi, drugje je gradbeništvo panoga kot vsaka z normalno konkurenco. Debilna stanovanja v 50 let starih blokih se prodaja po 3000 EUR na meter, nove soseske tudi po 5000 EUR, medtem, ko ima folk plače malo čez 1000 EUR. Vsi normalni gredo ven, zato pa ima Ljubljana isto število prebivalcev že 30 let. Balkanskim socialcem pa dajejo socialna stanovanja, da se ne zmanjša število ljudi, ampak kaj bodo klošarji, ki nič ne znajo in delajo. Lahko samo smetijo.

      Pojdi si pogledat ljubljansko avtobusno postajo, Trigranitov potniški center in štadion za Beogradom, same sramote. Ne mi kokodakat, vsak dan sem v Ljubljani. Ja, center je lep, vendar je vse trikrat preplačano, razlika pa ukradena.

     • Dada

      Ti kar hodi gledat Ljubljano, pravo prestolnico, vsi iz SDS naj si hidijo gledat Belo Ljubljano. TUDI LISICA SE JE OBLIZOVALA NAD GROZDJEM , A JE UGOTOVILA, DA JE KISLO, KER GA NI DOSEGLA. Tako je tudi v življenju, SDS se lahko oblizuje nad Ljubljano, samo je kisla za SDS.

     • macon

      Kokoška. v Ljubljani delam skoraj trideset let, od srednje šole sem vsak dan v njej oziroma vsaj deset mesecev na leto.

      Za prestolnico bi moral kdaj biti kak prestol, Ljubljana je glavno mesto. Toliko sem že bil po svetu, da sem videl kar nekaj lepših mest.

      Briga me, kdo je kje župan, pri nas so bili desni in levi vendar vsi dostojni in noben lopov. Dostojni, razumeš? Ti le zagovarjaj pokvarjenega ljubljanskega županskega primitivca, ti že ugaja, ker sta podobna.

     • Dada

      AHA, tam si, samo nisi vedel kaj se dogaja in nisi vedel katera županja ali župan je hodil na policijo “na zagovore”. A samo ti si iz prestolnice ? ha,ha,ha.
      Neizpodbitno dejstvo je, da se LJ ni spremenila, polepšala, izboljšala, niti 5 %, kot v času Jankovića.
      Ne skrbi za Jankovića, kot v času volitev župana, ko je LOgar kandidiral, sem napisala, naj človek dela, potem pridejo obsodbe. Lahko priti in kandidirati, a drugo je zasesti stol, in se potem bahati, tretje pa je kaj narediti. Ne vem koliko let se ni nič naredilo, dobesedno…. TO ŠTEJE in Ljubljančani vedo. Zato, ker je LOgar SDS in je SDS pred leti ( beri JANŠA9) vzel denar, zatpo SDS ne more prevzeti mesto. Janša je to naredil zaradi zlobe….

     • Kapodistrias

      Še ena boljševiška radodajka.

     • Janšek Orbanšek

      Nismo vsi tako kot vi, ki bi hrvatom dali piranski zaliv, mađarom ste že obljubli prekmurje, me zanima kaj bodo dobili italjani.

    • Kapodistrias

     Očitno ne znaš šteti do 4.

     • Janšek Orbanšek

      Zakaj že? A boli, da ste izgubili proti koaliciji? Čeprav na veliko proslavljate o zmagi, ki je ni bilo.

   • Dada

    NOBEDEN IZ SDS ne bo premagal Jankoviča. Volivci so Ljubljančani in SDS v vsakem primeru odpade.

    • Kapodistrias

     Zato pa je Ljubljana en velik šit – z izjemo stare Ljubljane, zgrajene v času AO in še prej. Ja, mesto z nejlepšo avtobusno postajo na svetu.

  • Kapodistrias

   Ljubljana ima župana, kot si ga zasluži – katastrofalnega!

   • Janšek Orbanšek

    No vsaj v nečem se lako strinjamo.

 • Antonius

  Če bi imel Šarplanišek v glavi s čim misliti in razmišljati, ne bi bil odvisen od veleizdajalčevih zahtev in navodil.
  Dejstvo je tudi, da celo dobrim igralcem tekste pišejo drugi.
  Šarplaninšek je pa samo en vaški glumač. Ne razume, da se bo v komadu, kjer igra PM, njegova vloga končala klavrno.

  • Dada

   ČE BI IMEL JANŠA JAJCA IN PAMET BI BIL PREMIER.

 • Black_hawk

  Najbolje da Janša prevzame komisijo, pa da se levakom utrga :))

 • samotoje

  Čakam, kaj bo rekel komik. Lahko bi stavili, kaj bo rekel.

 • Povprečen Državljan

  Na SLS ste že pozabili.Niti na pamet vam ne pride,da bi bil komisar morda iz vrst SLS.Katerikoli komisar,ki bi bil iz ;zmagovalne; stranke, bi deloval proti interesom Slovenije.Samo tožaril in pljuval bi po svoji domovini.

  • Imperial Commando

   Dajte ze tesla levaska dojeti, da nihce ne pljuva po Sloveniji kot drzavi, pljuva se po vasih radikalno nesposobnih pastirjih, ki to prelepo dezelico spreminjajo v greznico.

 • Božidar Rodica

  Ha ha.. Erjavec ali Cerar ..pol smo pa res Serpentinški

  • karlina

   Ja, LOLEK IN BOLEK !!!!!!

 • Janez Kepic-Kern

  SEVEDA
  SEM ZA TO,
  DA EU KOMISAR POSTANE ZELO OK DR. ANŽE LOGAR.

  NO – TOLE NAJ KAR –
  IZ NAŠEGA SKUPNEGA DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJ
  VERJETNO “PRE-DOBRO” PLAČANI – DRŽAVNI USLUŽBENCI,
  PA PARLAMENTARCI ITD.
  – UREJAJO. In pozitivno uredijo – seveda !
  Jaz Janez Kepic-Kern
  sem predvsem cca 40 let bil prav OK knjižničar v okolišu Ljubljana.
  Bralci me,
  ker sem zdaj v penziji – pogrešajo, ker sem se za vsakogar zelo potrudil,
  da je dobil – vse info, knjige, ki jih je želel.

  V LETIH 2014-2017
  SEM BIL TUDI
  ZELO AKTIVEN “VZTRAJNIK ODBORA – 2014”

  Svoj pokoj, 67 let imam – preživljam – kar zelo aktivno: imam osebno, zasebno podjetje “SLOVENIANA” d.o.o.,
  izdajam mesečno domoznansko revijo “SLOVENIANA”, ki sem jo tudi podaril – arhivu SDS.
  IMAM
  PA TUDI OSEBNI, PODJETNIŠKI E-PORTAL “SLOVENIANA” ,
  NA :sloveniana.si

  https://sloveniana.si/

  K ZADEVI !
  Pri
  pregledovanju virov za moje prispevke v moji reviji “SLOVENIANA”
  sem naletel
  NA POMEMBNE VIRE – INFORMACIJ
  O
  REALNI BIOGRAFIJI – JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA J.B. TITA,
  KI
  JE KOT VEMO VSI – IMEL VELIK, PREDVSEM NEGATIVEN VPLIV NA NAS VSE.

  Znani kosovski Srb, raziskovalec BIOGRAFIJE MARŠALA – Momčilo JOKIĆ
  navaja,
  da je
  od zaupanja vrednih oseb dobil INFORMACIJE,
  DA
  JE BILA REALNA
  MATI
  – EX MARŠALA TITA
  VDOVA,
  POLJSKA GROFICA Maria E.S.,
  ki je bila
  v času 1890 in dalje LASTNICA 160 HA LATIFUNDIJE, ZEMLJIŠKE POSESTI
  V BLIŽINI mesta SZEGED – Madžarska,
  OČE
  – EX MARŠALA TITA – naj bi bil grofičin UPRAVITELJ TISTEGA POSESTVA
  PREMOŽEN
  MASŽARSKI ŽID – Feanz AMBROZ !
  Torej !
  Franz, Josef AMBROZ – naj bi bilo tudi rojstno ime – ex MARŠALA TITA.

  VIR – JE VREDEN PREUČITVE,
  KER
  STA TUDI DVA AVSTRIJSKA BRATA – Walter in Alfonz WANKMUELLER
  IZ PTUJA
  V ČASOPISU KURIER ZATRDILA,
  DA
  JE – EX PPREDS. MARŠAL TITO
  bil nnjun
  SOŠOLEC – PRANZ, JOSEF AMBROZ
  V
  KONVIKTU, V ZELO ZNANI GIMNAZIJI – ST. PAUL NA KOROŠKEM, LAVANTALL.
  Jaz
  Janez Kepic-Kern sem ta internetni podatek – PREVERIL:
  ta dva brata sta res hodila in leta 1916 absolvirala gimnazijo ST. PAUL,
  NA AVSTRIJSKEM KOROŠKEM,
  KI DELUJE ŠE DANES.!

  VSI VEMO,
  KAKO MALO VERJETNA JE T.I. URADNA BIOGRAFIJA – EX MARŠALA TITA
  KOT
  KOVINARSKEGA VAJENCA ITD. – IZ KUMROVCA.

  Torej !
  Vse akademsko izobražene zgodovinarje in podobne ljudi,
  ki
  bi vas sodelovanje z menoj – zanimalo – PRJAZNO VABIM K SODELOVANJU !
  Sodelovanje,
  ki bo – delo – Vam bom normalno – PLAČAL !
  Manjka
  le še par dokaznih listin – o zgoraj napisanem,
  ki
  jih bom s sodelavci – seveda – pridobil !
  Ta
  čas
  USTANAVLJAM TUDI – DOMOZNANSKO DRUŠTVO – “SLOVENIANA”
  NEKAJ
  ZELO OK SODELAVCEV – ŽE IMAM !
  Vsi, ki bi radi sodelovali – se mi kar brez zadrege – OGLASTE.
  VSE
  POTREBNE PODATKE ZA KONTAKT Z MENOJ Janez Kepic-Kernom
  najdete
  na mojem zanimivem e-portalu “SLOVENIANA”. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  VEČ INFO, VSE KONTAKTNE INFO
  IMAM
  NA E-PORTALU “SLOVENIANA”
  MOJ OK E-PORTAL “SLOVENIANA”
  https://sloveniana.si/

 • Božidar Rodica

  Jan2ek Orban2ek po sleparsko kot imajo tvoji v navadi

 • JANEZ GUS

  Šarčina misli,da je on zmagal na volitvah.Teško narodu,ko se seljačina pogospodi.

  • SIMON ROZIC

   …pri nas sse pregovor glasi: “boj se kmeta, ki pride v mesto!”

   • karlina

    On ni kmet, on je -BOLAN KOLERIK !!!!! Ze na občini so njegovi podrejeni trepetali in se tresli pred njegovimi izpadi.

    • Dada

     DANES VSAK KMET PREMAGA JANŠO

    • SIMON ROZIC

     Verjamem! Samovšečno tele je, da mu ni para!

  • Dada

   JANŠA JE ZMAGAL IN ZAPRAVIL. Kaj mu to koristi. Zatem je zajebal še EU volitve z mešanjem z SLS. Nič mu ne koristi. Tomčeva ga naj zamenja starca senilnega.

   • Kapodistrias

    Koliko dobiš za to, da serješ po tem portalu?

    • Dada

     SERJETE MOŠKI, se ve kdo najbolj. ČAS JE DA ŽENSKA PREVZAME SDS. Imaš kaj proti ženskam ???

 • Janez Kepic-Kern

  ZA ODDIH !
  NI POMEMBNA – SAMO POLITIKA !
  Najbolj pomembna – je ljubezen !
  Človeku prave ljubezni – politika ne zmore nadomestiti ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  SKLADATELJ – “GRANADE” IN OSTALIH LATINO
  EVERGRINSKIH MOJSTROVIN – avtor in pianist Avgusti LARA

  NOČNE KROŽEČE BLODNJE
  “NOCHE DE RONDA”

  https://www.youtube.com/watch?v=u68jvst6giM

 • xtc

  Dejansko bi morala biti zakonodaja taka,da mora komisarja predlagati stranka ,ki je zmagala na EU volitvah.Seveda pa gre za nekaj SLO do sedaj ni imela še nobenega komiosarja,ki bi bil ocenjen vsaj dobro z Potočnikom vred.

  • Vera

   Bulčeva je bila 21 ta od 28 komisarjev- sark .Dr. Anže Logar bi bil med prvimi tremi , če bi ga Šarec predlagal za komisarja.

  • karlina

   res je

 • Skrajno Desni

  Anže Logar raje se zavzemaj, da vržemo to vlado dokler je še kakšen Slovenec v tem Slovenistanu.

 • matjazr7

  SDS je prav zoprna s svojo mantro o zmagovalni stranki. Dobila je 26,25% glasov, to je malo več kot četrtina. Ostali so pa glasovali za druge, ki so vsi proti SDS. Se pravi niste zmagali. Dokler ne bo za SDS 50,1% glasov niste zmagovalci. Lahko bi rekli da s(m)o izvolili Tanjo Fajon za komisarko, ona je dobila največ, 54.651 glasov in za njeno pomočnico Jovevo, ki je dobila 42.190 glasov. Romana iz SDS je šele tretja s 40.668 glasovi. Zagotovo pa na volitvah nihče ni volil Anžeta Logarja, tako da ne vem od kod SDS-u ideja, da si njega želimo za EU komisarja. Ne bi pa imel nič proti, če bi bile tudi volitve za EU komisarja, podobno kot za predsednika države.

  • alojz

   Demokracija je, če dva omejenca preglasujeta pametnega. Še v zapor jo uvedite pa bomo takoj ograje podrli. Nagrade zapornikom bodo pa 10 kratnik zajamčene plače. Bodo vsi ZA.

   • matjazr7

    Hja, Sokrat je imel podobne pomisleke kakšnih 2500 let nazaj o Atenski demokraciji, pa so ga demokratično obsodili na smrt …

  • totex39

   A si pozabil, da je toliko procentov dobila samo ena stranka.

   • matjazr7

    Ni samo ena, temveč dve (SDS+SLS)…

    • karlina

     bla , bla , bla

     • matjazr7

      In samo dva poslanca za SDS, enega je prispevala SLS … :)

    • wert

     Res sta dve, ker je SDS stranka – edina, ki povezuje in nikogar NE IZLOČUJE. To pa je tudi BISTVENA razlika od vseh ostalih slovenskih pozicijskih in opozicijskih strank.

  • karlina

   Itak, po levičarsko.

 • Kučko pod pručko

  Ljudje zmešani

  (Malo za vmes)

  Delo danes že na naslovnici straši z naslovom: Šok za starše: jeseni visoka podražitev vrtcev. Serpentinšek, ki drugega ne zna, kot trositi nebuloze, vidi, da lahko polni državni propačun edino s skubljenjem državlanov, kajti za komfort vedno večji trum Afro-azijskih divjakov rabi svež denar.

  Napovedana 14-odstotna podraživev bi morala biti še znatno višja, morda kar 50-odstotna, da bi vsi tisti, ki plačujete za vrtce že tako previsoke zneske, volili pa ste tega zmešanega komedianta, občutili, kaj vam dela murgelska drhal. Žal mi je pa tistih Slovencev, ki volijo desnico, pa bodo občutili udarce zblojene levice na svojih žepih.

  Ljudje, pamet v roke. Kje ste jo imeli, ko ste po katastrofi Pahorjeve vlade nasedli Kratkonogemu in izvolili Šiviljo? Kje ste jo imeli po njeni blamaži in ustoličenju Cmerota? In kje ste jo imeli, ko nas je Cmero zapufal do onemoglosti, državo pa zamazal z migranti, pa ste še vedno nasedli Murgelčanu in ustoličili Serpentinška?

  Prav vam je, ljudje zmešani!!!

  • karlina

   Ni kaj dodati, kot-podpis, VELIK PODPIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • slosin

   vse bolj je jasno, da je večina volilcev politično nepismena, v podzavesti najbrž tudi mazohistična…

 • Garbage man

  Raje mu podarite titovko in šiptarsko kapico ,da bo Tito Šiptar

 • večni srb

  Glejte, SLS so stranka potom,ev nekdankega,izdajalskega slovenskega parlamenta, ki je slovenski narod prodal nacistom in jim nas pomagal uničiti.
  SDS de spreminja pa v stranko njihovih lobotomiziranih in militariziranih hlapcev domobrancev, ki jih je predhodnica SLS naščuvala v genocidni samomor. S figo v žepu, seveda, domobrance so partizani videli na.lastne oči, izrojenih velikih kmetov in podtaknjenih tujih špijunov pa ne, zato so partizani po vojni masovno morili predvsem neskončno naivne in ne preveč brihtne domobrance.

  Pol slovencev dopoveduje Janši, ne se pajdašit s tistimi barabami, verjetno obstaja dober razlog, zakaj na.demokratičnih volitvah ne morejo več premagati niti Šiška ali piratov. Še NSi se jih izogiba, isto kot se je nekoč distanciral od slovenskega parlamenta že Vatikan, ko se je začel genocid, so jim hrvaški katoliki pri nas sicer pomagali, vendar samo v določenem okvirju, ker je Vatikan pač podpiral fašiste in so potem zato plačali zelo visoko ceno. Slovenski narod jih ne mara, Janšo srčno sovražijo, ker je naš heroj in so se že navadili, tiste kmečke zveze pa organsko ne prenesemo in nam gre ob njih na kozlanje, kar je bistvena razlika.

  Vem, da vrtimo čadovni stroj nazaj, v stanje kakršno je obstajalo pred sto leti, vendar menim, da bo sodelovanje z SLS stalo Janšo tudi naslednjih volitev.

 • Beli Sneg

  Da bi kaj takega bil zmožen potem, ko je bil kot bebav otrok navdušen nad rezultatom EU volitev?! Zdaj bo izkazoval svoje mišice tako, da bo nastavil enega od svojih nesposobnežev. Izbiro ima pestro. Še nižje od Jovove.

 • karlina

  TOČNO TAKO, ZMAGOVALNA STRANKA BI MORALA IMENOVATI NEKOGA ZA KOMISARJA, NIČ DRUGEGA, PIKA. Tudi predsednik drzave, Borut Pahor bi se moral oglasiti in tako povedati Serpentinšku. Če se bo Serpentinšek odločil za Korla ali Cmerkota, se bomo, kot drzava Slovenija zopet osramotili v Bruslju, na celi črti. To je dejstvo. Predlagati nekoga, ki dela ze v Sloveniji samo sramoto in samo škodo, je kratko malo-ABSURD !!! Sicer pa-kaj pa dela Serpentinšek, v vlogi Šarca-samo sramoto in škodo, skupaj s svojimi podaniki.

  • večni srb

   Če se.mora odločiti med Erjavcem in Cerarjem, potem nima kaj razmišljati. Žival zagotovo ne bi nastavil, torej Cerar.

 • Vojvoda Šarec.

  Ležaj Janšev potrćko.

  • Olga101

   Mislite Šarca, Kućanovo marioneto?

 • wert

  Gled

 • Janez Kepic-Kern

  ZA ODDIH
  ENA TOTALNO LITERARNA, FICTION – PRAVLJICA
  O
  T.I. MARŠALU TITU KOT – OTROKU !

  V davnih časih tam okrog 1890. leta – se je v lepem okolišu mesta – SZEGED,
  po tem mestu se imenuje znani
  t.i. “SEGEDIN” GOLAŽ
  ki je malo od Subotice
  severneje – na Madžarskem
  odvijala
  vsekakor zanimiva
  in morda tudi – LEPA – ROMANCA ! Med davno pokojnima Franzom in Marijo.
  Franz
  je bil možat, podjeten, kar premožen
  madžarski ŽID – po priimku – AMBROZ, tudi AMBROSCH, AMBROS
  in
  MARJA je pa bila
  cca 30 letna vdova in poljska grofica MARIJA E. S. – še ne preverjenega priimka.
  ter
  LASTNICA 160 HA velikega zemljiškega posestva – “birtok” =posestvo – po madžarsko.
  In?
  Romanca – ni ostala – brez – posledic !
  Sredi
  marca 189? leta – je – vdova, poljska grofica – rodila zdravega fantička.
  Vesel dogodek – seveda – a spremljan
  s problemi.
  Ni bilo možnosti za poroko med Franczem in Marijo
  in
  otrok – je ostal – nezakonski: še huje – VDOVA GROFICAJE MORALA OTROKA SKRIVATI !
  PRED
  OČMI JAVNOSTI. Zaradi nezakonskega rojstva – seveda !
  In?
  poljska grofica, vdova – je svojega otročka, fantika – odpeljala – domov – NA POLJSKO.
  In
  ga je v njega predšolskih letih – na POLJSKEM – SKRIVALA IN VZGAJALA.
  VERJETNO
  V DRUŽBI
  TEDAJ MODERNIH GOSPOSKIH KUŽKOV – PUDLJEV.
  NO?
  IN ZATO SMO IMELI V – EX FNRJ – POLJSKO HIMNO,
  EX
  MARŠAL TITO JE GOVORIL – V OSNOVI- NA POLJSKI NAČIN.
  In
  zadnjih 20 let je imel nonstop b sebi – PUDLJE !
  P.S.
  KONEC
  POPOLNOMA UMETNIŠKE PRAVLJICE.
  Če
  se mi kdo od uveljavljenih zgodovinarjev želi pridružiti,
  da dokažemo z dokazi,
  da je zgornja “pravljica” – verjetna realnost je DOBRODOŠEL ! L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  Se bo
  “PRAVLJICA” NADALJEVALA !

 • Janšek Orbanšek

  Kot kaže ja.

 • Lea Pralines

  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ,mislil sem da je logar malo bolj pameten,zagotovo pa vem da da Šarec ni neumen!!!! zelo verjetno bo dal za komisarja janšo…ha ha ha ha ha ha ha za poipi…t!!!!

  • wert

   Oh, Leonček – imaš prav. Šarec ni neumen, za razliko od tebe.

   • Lea Pralines

    kako si duhovit ..ha ha ha pojdi v sds ,tam ga znate srat…ha ha ha

  • slosin

   maš cajt, da prideš do mene in me požgečkaš….rad se smejim…

  • Aresnica

   Posvojenček Šarčevih- Marjan je čistokrvni šiptar- Koliko je posvojenček Šarčevih pameten ali neumen -se ve 11cvekov 6 popravcev na lesarski šoli.- torej SLOmafijskotajkunsko omrežje take lutke potrebuje. – Sam to mi povej – Koliko tišlarjev v SLOVENIJI je imelo na lesarski šoli dva popravca.? Hvala za odgovor.- Odgovor JAZ Aresnica vem.

   _________________
   Lep pozdrav

   • Lea Pralines

    je pa predsednik vlade,kaj si pa ti govedo ?tudi če si bil odličnjak,kar dvomim,si navaden kikiriki….ha ha ha uhja

    • Aresnica

     Kikiriki – nisi mi odgovoril na vprašanje.
     ___________________
     Lep pozdrav

   • Lea Pralines

    …moraš pa ti biti veliko govedo,da te šiša tak lesarček… ha ha ha ha ha,verjetno si pri šestnajstih letih prvič rekel m a m a….ha ha ha

 • Lea Pralines

  SDS nesposobneži ki se grebete za dobro plačane položaje….ste preveliki pljuvači….nimate šans ,upam stavit za karkoli…

 • Dada

  Predlog Logarja je povsem na mestu, v primeru,
  1. Da bi, če bi Janša v drugem krogu sestavil vlado, po zmagi na parlamentarnih volitvah
  2.. Da bi, če bi bil Janša premier in bi sigurno izbral SDS člana za komisarja

  3. Da bi, če bi bil Janša premier, bi izbiral in imenoval kandidata za komisarja.
  TAKO PA Janša ni premier, Janša ne bo izbiral, in Janša ne bo izbral nekoga iz SDS,
  Ker ni imel jac in ker je čakal tretji krog izbora mandatarja,

  TAKO PA JE ŠAREC MANDATAR in Šarec izbira…. in SDS nima kaj pričakovati, KER v primeri Janša- premier, nihče v SLO ne bi pričakoval izbor drugega, kot le iz SDS,

  Zaključena debata,
  LOGAR NAJ SE OBRNE NA JANŠO, tam je zanj kraj in človek za debato IN
  SDS SE VES ČAS NORČUJE IZ ŠARCA IN NAJ NEHA PODRKAVATI OKOLI RESNIH ZADEV. IMENOVANJE KOMISARJA JE RESNA STVAR.

 • Dada

  Predlog Logarja je povsem na mestu, v primeru,
  1. Da bi, če bi Janša v drugem krogu sestavil vlado, po zmagi na parlamentarnih volitvah
  2.. Da bi, če bi bil Janša premier in bi sigurno izbral SDS člana za komisarja

  3. Da bi, če bi bil Janša premier, bi izbiral in imenoval kandidata za komisarja.
  TAKO PA Janša ni premier, Janša ne bo izbiral, in Janša ne bo izbral nekoga iz SDS,
  Ker ni imel jac in ker je čakal tretji krog izbora mandatarja,

  TAKO PA JE ŠAREC MANDATAR in Šarec izbira…. in SDS nima kaj pričakovati, KER v primeri Janša- premier, nihče v SLO ne bi pričakoval izbor drugega, kot le iz SDS,

  Zaključena debata,
  LOGAR NAJ SE OBRNE NA JANŠO, tam je zanj kraj in človek za debato IN
  SDS SE VES ČAS NORČUJE IZ ŠARCA IN NAJ NEHA PODRKAVATI OKOLI RESNIH ZADEV. IMENOVANJE KOMISARJA JE RESNA STVAR.

 • Dada

  LISICA JE HOTELA JESTI GROZDJE. Hodi okoli njega, se oblizuje , a ga ne doseže. Na koncu ugotovi, da sigurno kisli in se ne splača truditi. Tako jje mesto komisarja za SDS kislo grozdje, kot je za Logarja Ljubljana kislo grozdje.

 • Janez Kepic-Kern

  Za lako noč
  in
  ZA ODDIH
  ENA TOTALNO LITERARNA, FICTION – PRAVLJICA
  O
  T.I. MARŠALU TITU KOT – OTROKU !

  V davnih časih tam okrog 1890. leta – se je v lepem okolišu mesta – SZEGED,
  po tem mestu se imenuje znani
  t.i. “SEGEDIN” GOLAŽ
  ki je malo od Subotice
  severneje – na Madžarskem
  odvijala
  vsekakor zanimiva
  in morda tudi – LEPA – ROMANCA ! Med davno pokojnima Franzom in Marijo.
  Franz
  je bil možat, podjeten, kar premožen
  madžarski ŽID – po priimku – AMBROZ, tudi AMBROSCH, AMBROS
  in
  MARJA je pa bila
  cca 30 letna vdova in poljska grofica MARIJA E. S. – še ne preverjenega priimka.
  ter
  LASTNICA 160 HA velikega zemljiškega posestva – “birtok” =posestvo – po madžarsko.
  In?
  Romanca – ni ostala – brez – posledic !
  Sredi
  marca 189? leta – je – vdova, poljska grofica – rodila zdravega fantička.
  Vesel dogodek – seveda – a spremljan
  s problemi.
  Ni bilo možnosti za poroko med Franczem in Marijo
  in
  otrok – je ostal – nezakonski: še huje – VDOVA GROFICAJE MORALA OTROKA SKRIVATI !
  PRED
  OČMI JAVNOSTI. Zaradi nezakonskega rojstva – seveda !
  In?
  poljska grofica, vdova – je svojega otročka, fantika – odpeljala – domov – NA POLJSKO.
  In
  ga je v njega predšolskih letih – na POLJSKEM – SKRIVALA IN VZGAJALA.
  VERJETNO
  V DRUŽBI
  TEDAJ MODERNIH GOSPOSKIH KUŽKOV – PUDLJEV.
  NO?
  IN ZATO SMO IMELI V – EX FNRJ – POLJSKO HIMNO,
  EX
  MARŠAL TITO JE GOVORIL – V OSNOVI- NA POLJSKI NAČIN.
  In
  zadnjih 20 let je imel nonstop b sebi – PUDLJE !
  P.S.
  KONEC
  POPOLNOMA UMETNIŠKE PRAVLJICE.
  Če
  se mi kdo od uveljavljenih zgodovinarjev želi pridružiti,
  da dokažemo z dokazi,
  da je zgornja “pravljica” – verjetna realnost je DOBRODOŠEL ! L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  Se bo
  “PRAVLJICA” NADALJEVALA !

 • Dada

  Predlog Logarja je povsem na mestu, v primeru,
  1. Da bi, če bi Janša v drugem krogu sestavil vlado, po zmagi na parlamentarnih volitvah
  2.. Da bi, če bi bil Janša premier in bi sigurno izbral SDS člana za komisarja

  3. Da bi, če bi bil Janša premier, bi izbiral in imenoval kandidata za komisarja.
  TAKO PA Janša ni premier, Janša ne bo izbiral, in Janša ne bo izbral nekoga iz SDS,
  Ker ni imel jac in ker je čakal tretji krog izbora mandatarja,

  TAKO PA JE ŠAREC MANDATAR in Šarec izbira…. in SDS nima kaj pričakovati, KER v primeri Janša- premier, nihče v SLO ne bi pričakoval izbor drugega, kot le iz SDS,

  Zaključena debata,
  LOGAR NAJ SE OBRNE NA JANŠO, tam je zanj kraj in človek za debato IN
  SDS SE VES ČAS NORČUJE IZ ŠARCA IN NAJ NEHA PODRKAVATI OKOLI RESNIH ZADEV. IMENOVANJE KOMISARJA JE RESNA STVAR.

 • Lea Pralines

  ha ha ha ha mokre sanje logarja,,,,ha ha ha ha ,verjetno je mahnič ta pravi za komisarja…ha ha ha ha za na ilovo goro…ha ha ha ha

 • Janez Kepic-Kern

  RESNO VABIM – VSE
  V
  RAZISKOVALNEM DELU ŽE IZKUŠENE AKADEMSKE – ZGODOVINARJE,
  DA
  SE MI PRIDRUŽIJO,
  DA SKUPAJ ODKRIJEMO ŠE TISTIH PAR MANJKAJOČIH KOŠČKOV
  IZ REALNEGA OZADJA – SPODNJE – “PRAVLJICE”
  Raziskovanje realne biografij ex t.i. “MARŠALA TITA” – zdaj leta 2019
  NI
  VEČ – KAZNIVO !

  Še za DOBER DAN
  tista – meni kar zanimiva
  “TOTALNA PRAVLJICA” O – stari “LJUBAVI=LJUBEZNI” – O ROMANCI cca 1890 pri SZEGEDU,
  MED
  madžarskim ŽIDOM Franzem AMBROZOM
  in
  med vdovo, poljsko grofico MARIJO E.S..
  Danes,
  leta 2019 – nam preostajajo le
  “spomini” na verjetni “PLOD” tiste romance . – na t,i, “MARŠAL TITO”

  NPR. Momčilo JOKIĆ: “TITA JE RODILA UDOVICA POLJSKA GROFICA – MARIJA”

  IN
  pononska vas AMBOZFALVA=AMBROŽEVA VAS PRI SZEGEDU,
  kjer zdaj verjetno
  živijo potomci delavcev,
  ki jih je vodil UPRAVITELJ GROFIČINEGA POSESTVA – tisti Franz AMBROZ !?

  SEDANJA VAS – AMBROZFALVA pri SZEGEDU.

  Torej
  2PRAVLJICA O STARI – LJUBEZNI” , – leta cca 1890 pri SZEGEDU.

  VSEM.
  NO – JAZ ZANESLJIVO – SEM BIL V T.I. JNA-JLA
  IN
  SEM LETA 1975
  NA SVOJE OČI VIDEŽ TEDAJ 83. LETNEGA LJUBITELJA – KUŽKOV PUDLJEV
  T.I.
  MARŠALA TITA,
  KAKO JE NAM, VES ZAVALJEN,
  V SVETLO-MODRI UNIFORMI – MAHLJAL
  NAM,
  KI SMO S PARADNIM T.I. STROJEVIM KORAKOM – ŠLI POD TRIBUNO V BGD
  NA TERAZIJAH.
  ZA ODDIH
  ENA TOTALNO LITERARNA, FICTION – PRAVLJICA
  O
  T.I. MARŠALU TITU KOT – OTROKU !

  V davnih časih tam okrog 1890. leta – se je v lepem okolišu mesta – SZEGED,
  po tem mestu se imenuje znani
  t.i. “SEGEDIN” GOLAŽ
  ki je malo od Subotice
  severneje – na Madžarskem
  odvijala
  vsekakor zanimiva
  in morda tudi – LEPA – ROMANCA ! Med davno pokojnima Franzom in Marijo.
  Franz
  je bil možat, podjeten, kar premožen
  madžarski ŽID – po priimku – AMBROZ, tudi AMBROSCH, AMBROS
  in
  MARJA je pa bila
  cca 30 letna vdova in poljska grofica MARIJA E. S. – še ne preverjenega priimka.
  ter
  LASTNICA 160 HA velikega zemljiškega posestva – “birtok” =posestvo – po madžarsko.
  In?
  Romanca – ni ostala – brez – posledic !
  Sredi
  marca 189? leta – je – vdova, poljska grofica – rodila zdravega fantička.
  Vesel dogodek – seveda – a spremljan
  s problemi.
  Ni bilo možnosti za poroko med Franczem in Marijo
  in
  otrok – je ostal – nezakonski: še huje – VDOVA GROFICAJE MORALA OTROKA SKRIVATI !
  PRED
  OČMI JAVNOSTI. Zaradi nezakonskega rojstva – seveda !
  In?
  poljska grofica, vdova – je svojega otročka, fantika – odpeljala – domov – NA POLJSKO.
  In
  ga je v njega predšolskih letih – na POLJSKEM – SKRIVALA IN VZGAJALA.
  VERJETNO
  V DRUŽBI
  TEDAJ MODERNIH GOSPOSKIH KUŽKOV – PUDLJEV.
  NO?
  IN ZATO SMO IMELI V – EX FNRJ – POLJSKO HIMNO,
  EX
  MARŠAL TITO JE GOVORIL – V OSNOVI- NA POLJSKI NAČIN.
  In
  zadnjih 20 let je imel nonstop ob sebi – PUDLJE !
  P.S.
  KONEC
  POPOLNOMA UMETNIŠKE PRAVLJICE.
  Če
  se mi kdo od uveljavljenih zgodovinarjev želi pridružiti,
  da dokažemo z dokazi,
  da je zgornja “pravljica” – verjetna realnost je DOBRODOŠEL ! L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  Se bo
  “PRAVLJICA” NADALJEVALA !
  Ampak zdaj, leta 2019 – celo najbolj znani
  srbski
  gepšplitični komentator – Dejan LUČIĆ
  ki ima oporo vseh, ki kaj veljajo – v Srbiji
  JAVNO NA TV POZIVA
  VSE SRBE – NAJ POZABIJO NA – T.I. “TITA” – KER DA JE BIL – ” Z L O T V O R ”

  LINK
  POLIT GEOSTRATEG
  DEJAN LUČIĆ – O TITU.

  • Dada

   Dobro jutro. A si se že zbudil. Mislim na,: “”DA SKUPAJ ODKRIJEMO ŠE TISTIH PAR MANJKAJOČIH KOŠČKOV IZ REALNEGA OZADJA – SPODNJE – “PRAVLJICE”
   Raziskovanje realne biografij ex t.i. “MARŠALA TITA” – zdaj leta 2019 NI VEČ – KAZNIVO ! “””

   Dobro, da si nam povedal, ker mi smo že vedeli in je že objavljeno.. Nihče nas ni nič vprašal , niti po imenu, niti kaj počnemo.

   .NAJ TI SPOROČIM ŽIVIMO V SVOBODNI REPUBLIKI SLOVENIJI….

 • Janez Kepic-Kern

  Vejetno ex KP, ZK IN POKOM “PROVOKATORČKI”
  LILI PILI …..
  ITD
  . BLOKIRANE VAS – IMAM.
  TA
  OK E-PORTAL NOVE24TV – JE PRAV PRIJETEN, OK
  ČE
  NE VIDIŠ – VAŠIH “PROVOKATORČKI ZAPISOV ”

  ZGORNJE
  JE MANJ ZANIMIVO – KOT- G L A S O V A N J E,
  ki ga predlagam

  ŠALA

  JAZ SEM ZA TOLE – GLASOVANJE !
  KDO – se strinja,
  da
  je
  t.i. MARŠALA – TITA – ( ne kovinarja Josipa Broza) – RODILA:

  1. MARIJA BROZ-JAVERŠEK
  ali
  2. poljska grofica, vdova MARIJA E.S. ?

  GLASUJETE – Z VPISOM ŠTEVILKE,
  V VAŠEM ODGOVORU – NA TA MOJ ZAPIS. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  REZULTAT BOM RAZGLASIL JUTRI ZVEČER.

 • Janez Pavel Kanc

  S čim Romana hrani svojega sinčka, da daje tako “pametne” predloge?

  • wert

   Rabiš recept ?

 • črnaovca

  A še ne bo konca tega napihovanja o zmagi kje je pa Podobnik brez njega bi ne bilo tega hvalisanja, komisar naj bo nekdo ki mu ni mar za stranko temveč Slovenijo.

  • wert

   Te moti ? Zelo moti, ko slišiš resnico ? Booga črna ovca, no !

 • baubau

  Hvala Bogu-veliko časa prihranim,ker redno blokiram vse bolne komentatorje.

 • Andrej

  Šarec NE SODELUJE s SDS. A res še niste slišali za to?
  Morda bi bilo pametneje, če bi SDS vložila energijo v volilce tako, da bi lahko sestavila vlado. Do takrat pa z njenimi pobudami ne bo nič, pa če so še tako dobre.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!