fbpx

Arhitekti KUL očitno ne verjamejo več v Fajonovo, v delu nova-stara izbranka, ki je izbrisala podrejence!

Alenka Bratušek (Foto: STA)

Omrežja globoke države se resno nagibajo k možnosti, da bi na prihodnjih volitvah znova povzdignili Alenko Bratušek, ki je ravno včeraj dobila hudo zaušnico Evropskega sodišča za človekove pravice glede izbrisa “podrejencev”. 

Včerajšnji vprašalnik, s katerim je hišna agencija iz laboratorija okoli Gregorja Golobiča Ninamedia (danes v večinski lasti hrvaške družbe Dolon) postavljala vprašanja za usmerjanje javnega mnenja, kaže, da se med upe kroga, ki si pravi KUL, vrača Alenka Bratušek, nekdanja predsednica stranke Zorana Jankovića Pozitivne Slovenije, ki je prej kandidirala že na Listi Hermine Krt in še prej še ene propadle politične stranke LDS. Česar se očitno zavedajo tudi izpraševalci, saj prav o tem sprašujejo v četrtem vprašanju.

Ker je Tanja Fajon in stranka SD v začetek epidemije koronavirusa nastopila z nasprotovanjem nošnji mask, so v ponovno zaostrenih razmerah KUL politični arhitekti očitno ugotovili, da velja preveriti, ali Bratuškova z zastopanjem pravih vrednot vendarle ne bi bila primernejša. Marjan Šarec pa očitno še vedno v koruzi išče puško, ki jo je odvrgel v strahu pred epidemijo.

 

Bratuškova je sicer na vrhuncu kariere, ko je bila predsednica vlade, stavila na kratka krila, med nepozabne mednarodne dosežke njenega mandata pa jo je predvsem zaradi slabe angleščine, plonk listka pri cvetličnem aranžmaju in izjave, da  Slovenija v krizi ne potrebuje denarja, ampak čas, vpisal spodnji intervju.

Tako pa je bil videti vprašalnik Ninamedie:

 

Sara Kovač